SACCSIV – blog ortodox

CURAJ – Prof. dr. PETRU CALISTRU (Institutul Victor Babes): „TOT SISTEMUL SANITAR MONDIAL ESTE PUS IN SLUJBA BIG PHARMA”

   Oare spusele acestui specialist vor aprinde ceva beculete in capetele celor dati cu smirghel pe creier? Probabil ca nu …

   Dupa cum stiti, Adrian Streinu-Cercel a debitat de curand o nazbatie:

EXTREM DE GRAV: In Romania, cei care refuza vaccinul impotriva gripei porcine vor plati spitalizarea …

   Masurile propuse de profesorul Cercel sunt contrazise de prof. dr. Petru Calistru de la Institutul de Boli Infectioase “Victor Babes” din Capitala, care subliniaza ca in Romania avem de-a face doar cu a respecta ordinele venite din afara tarii:

   “Nu se poate asa ceva si nici nu are cum. Legea asigurarilor de sanatate nu poate fi stearsa cu buretele. Nu putem pe date statistice sa facem seroepidemiologie. Diagnosticul de gripa A/H1N1 este riguros, centralizat si sunt necesare teste, deci nu se poate renunta la testari pe motiv ca ar fi bani cheltuiti aiurea.

   De fapt, este vorba de a respecta ordinele de la OMS. Daca acest organism a stabilit ca 20% din populatie trebuie sa fie protejate (ca restul de 80% pot sa moara, nu?), atunci trebuie sa ii intelegem si pe cei de la Ministerul Sanatatii. E limpede ca aceste vaccinuri trebuie consumate, sa nu ramana cu ele neutilizate. Acum nu se mai cuceresc tarile cu sabia, ci economic, fortandu-le sa achizitioneze si ceea ce nu trebuie. Tot sistemul sanitar mondial nu mai este pus in slujba individului, ci a producatorilor de medicamente si echipamente medicale. Nu mai exista grija fata de individ, ci doar de stimulare a consumului. Una este sa tratezi un pacient care are nevoie si alta sa arunci cu antivirale si sa lasi insa oamenii fara de nici unele – fara mancare, o locuinta incalzita etc.

   Totul este un joc economic mondial. Este suficient sa ne uitam si sa vedem ca presedintele Obama este cel mai inversunat agent de vanzari din lume pentru vaccinul impotriva gripei porcine, iar presedinta OMS era chiar fericita cand a anuntat ca exista pandemie. Aceasta gripa nu a aparut acum, unele studii japoneze arata ca virusul gripal A/H1N1 este de cel putin 30 de ani, poate chiar 100.

Prof. Dr. Calistru Petre Iacob

CV-ul Prof. Dr. Petru Calistru

   Cititi va rog si:

Prof. dr. PETRU CALISTRU (Institutul Victor Babes) – declaratii bomba: TOT SISTEMUL SANITAR MONDIAL ESTE PUS IN SLUJBA BIG PHARMA. “TOTUL ESTE UN JOC ECONOMIC MONDIAL”

Articolul zilei (05.11.2009): Microbiologul roman VANIA ATUDOREI spune din interior adevarul despre MAFIA INDUSTRIEI FARMACEUTICE si despre MINCIUNA GRIPEI PORCINE

PROPUNERE DE STUDIU: Doctorul neurochirurg Russell Blaylock demasca manipularile pe seama H1N1

Articolul zilei (10.11.2009): Un excelent interviu in Der Spiegel cu epidemiologul TOM JEFFERSON despre GRIPA PORCINA si VACCINURI

VIDEO: Teresa Forcades (doctor si calugarita catolica) si epidemiologul Tom Jefferson dezvaluie mecanismele ciudate ale pandemiei de gripa porcina

DOCUMENTARE CELEBRE: „Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda” (Mercur, autism si agenda vaccinarii globale)

VIDEO: Gravele urmari ale vaccinarii in masa impotriva gripei porcine din … 1976

VITAMINA D va ajuta sa treceti cu bine peste orice fel de gripa, fara sa va vaccinati

 

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on decembrie 18, 2009 at 11:09 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Santinela said, on decembrie 19, 2009 at 12:22 pm

    Virusul asta, AH1N1, zice-se ca are in componenta fragmente de virus gripal uman, virus gripal porcin si virus gripal pasaresc. Adica e un fel de combinatie de 3 virusuri, de acelasi tip (gripal). E ca si o imperechere intre 3 animale apropiate filogenetic, precum sunt cainele, vulpea si lupul. Totusi, aceste 3 animale (cainele, vulpea, lupul) atat de indragite si de des pomenite in fabulele si in povestile pentru copii, nu s-au imperecheat niciodata simultan si nici consecutiv, pentru a da nastere unor descendenti viabili care sa cucereasca lumea. Legile biologice sunt foarte clare si exced prostia omeneasca. Legile biologice se respecta unele pe celelalte si nu isi incalca „propritatea intelectuala” decat daca un diavol cu chip uman si ganduri necurate se straduie sa le inghesuie intro eprubeta. Prostia aia emanata din gurita (ca o cireasa viermanoasa) a doctorului Cercel, cum ca undeva in Mexic, un abator deversa deseuri porcine intrun lac, unde, adesea veneau pasarile inaripate la scaldat, dar unde si copchii bastinasilor se jucau de zor cu spor, si vezi Doamne, cele 3 virusuri si-au dat mana sa cucereasca lumea, e atat de MARE, incat intrece toti anii de scoala ai doctorului Streinu Cercel. Afirmatia initiala a lui Nea Caisa Cercel contazice afirmatia ulterioara, cum ca in intreaga lume au aparut focare epidemice locale (deoarece, nu peste tot pe unde au aparut imbolnaviri exista lacuri, cu abatoare de porci, cu pasaroaie habauce si copchii obraznici care stau in soare la colectat de virusuri).

    Apreciază

  3. spellmaker said, on decembrie 19, 2009 at 4:59 pm

    Tot respectul pentru Petru Calistru.Sper sa ramana in functie.

    Apreciază

  4. […] CURAJ – Prof. dr. PETRU CALISTRU (Institutul Victor Babes): „TOT SISTEMUL SANITAR MONDIAL ESTE P… […]

    Apreciază

  5. […] CURAJ – Prof. dr. PETRU CALISTRU (Institutul Victor Babes): „TOT SISTEMUL SANITAR MONDIAL ESTE P… […]

    Apreciază

  6. […] CURAJ – Prof. dr. PETRU CALISTRU (Institutul Victor Babes): „TOT SISTEMUL SANITAR MONDIAL ESTE P… […]

    Apreciază

  7. Cocosul de mesteacan said, on ianuarie 12, 2010 at 1:46 pm

    Un lucrul este clar si oficial declarat: vaccinul contine MERCUR. Iata ce spun specialistii despre metalul greu numit mercur: „Biologic, mercurul nu este un element esential sau benefic, in schimb este foarte toxic. Otravirile acute cu mercur anorganic se manifesta prin faringite, gastroenterite, vome, colite ulcerative, hemoragice, nefrite si colaps circulator. Pentru om doza letala orala este de 20mg sau 3g saruri mercurice. Otravirile cronice cu mercur apar la expunere indelungata la concentratii mici, derivatii organo-mercurici fiind cei mai periculosi pentru om producand afectiuni neurologice ireversibile sau moartea prin ingestia unor cantitati de ordinul miligramelor. Analiza organelor interne ale vietuitoarelor acvatice intoxicate cu mercur a relevat o acumulare in sange, inima, ficat, splina si rinichi. Rata preluarii si acumularii mercului de catre vietuitoarele acvatice s-a dovedit a fi mai mare decat rata eliminarii, conducand la factori de concentrare de ordinul 1000-10000 de ori. Toxicitatea mare a mercurului ca si a altor metale grele se datoreaza legarii lui de proteine, afectand functiunile metabolice ale unor formatiuni proteice ca eritrocitele, unele enzime si cromozomi. Mercurul este bioconcentrat prin lantul trofic.” (citat din „Toxicologie acvatica”, Editura DACIA, Cluj-Napoca, 1986; autori: Mircea Diudea, Stefania Todor, Aurelia Igna) IN CONCLUZIE: sa traiti bine !!! (p.s. argumente de genul: „mercurul este folosit de 30 de ani la productia de vaccinuri – vezi Streinu Cercel” sunt puerile, stiut fiind faptul ca 50 de ani DDT-ul a fost folosit cu mare entuziasm si s-a dovedit a fi extrem de nociv pentru om si natura, cu o remanenta de neimaginat)

    Apreciază

  8. […] CURAJ – Prof. dr. PETRU CALISTRU (Institutul Victor Babes): „TOT SISTEMUL SANITAR MONDIAL ESTE P… […]

    Apreciază

  9. dana said, on februarie 21, 2010 at 10:27 pm

    Domnule Profesor, opriti-l pe nenorocitul asta sa ne distruga. Implicati-va si veniti cu contraargumente la prostiile insirate pe post de „colegul nostru”, mi-e rusine ca-i spun coleg, dar se pare ca a terminat cum a terminat Fac. de Medicina si acum se da mare specialist in Boli Infectioase.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.