SACCSIV – blog ortodox

MIRCEA BADEA este suspect de GRIPA PORCINA si a semnat un ANGAJAMENT ca va sta izolat

Posted in gripa AH1N1, gripa noua, GRIPA PORCINA, MIRCEA BADEA, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa by saccsiv on noiembrie 2, 2009

   Conform articolului Mircea Badea este suspect de gripa porcina:

   Mircea Badea nu va prezenta emisiunea „În Gura Presei” din această seară deoarece este suspect de gripă porcină. Va putea fi auzit, însă, la radio dar şi în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”, prin intermediul telefonului. Deşi Mircea Badea este „aproape convins” că nu este infectat cu virusul A H1N1, e nevoit să stea izolat deoarece a semnat „un angajament” în acest sens.

   Pe blogul sau, MB scrie:

   „Observ ca faptul ca m-am dus sa-mi fac analize e prezent pe toate site-urile de stiri sau ale ziarelor, cu unele accente de panica. Ba mai mult, unii cretini, de care netul e plin, vad in situatia asta o regie care sa vina in sprijinul campaniei de vaccinare a populatiei.

   N-am reusit sa adorm deloc pana dimineata, asa incat l-am sunat de dr. Adrian Streinu Cercel sa-l intreb daca ar fi cazul, conform situatiei curente, sa-mi fac testul. Mi-a spus ca da.”

   Restul puteti citi la

Teoria conspiratiei si gripa porcului la mine                          

   Celebrul prezentator ii considera cretini pe cei cu „teoria conspiratiei”, in cazul sau. Trebuie sa stie insa ca si atunci cand isi exprima opinia in emisiunile sale, ca explicatiile oficiale legate de 11.09.2001 nu sunt in regula sau cand se indoia ca omul a pasit pe luna, tot “teoria conspiratiei” este definitia data de SISTEM. Probabil ca spalatii pe creieri il considerau cretin cand aborda astfel de chestiuni.

   Ca atare, nu numindu-i astfel pe cei ce-si pun intrebari, rezolva problema. Deocamdata a dovedit ca promoveaza vaccinarea, in emisiunile sale. Daca va continua, indiferent daca boala de care sufera este in mod real gripa porcina sau nu, se va dovedi un om al SISTEMULUI. La el nu poate fi vorba de nestiinta, deoarece este un om informat. Iar daca nu-si pune nici o intrebare legata de taraboiul gripei noi, al vaccinarii si a tot ceea ce se intampla legat de acestea, atunci, repet, e clara treaba si cu el.

   Nu ni se spune despre ce angajament este vorba. Ceva legat de puscarie? Cititi va rog si:

Actiunea PANICA de gripa noua continua: Adrian Streinu Cercel ne spune ca 20 000 de morti este un mizilic si ne aminteste de PUSCARIE

VIDEO: MIRCEA BADEA, anti-cip dar si anti-crestin

26 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on noiembrie 2, 2009 at 4:34 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. es said, on noiembrie 2, 2009 at 5:19 pm

    Lasă-l în pace pe Badea că el se reîncarnează iar în viaţa viitoare nu o să mai fie bolnav de gripă porcină.

    Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 2, 2009 at 5:20 pm

      o sa fie chiar el gripa porcina?

      Apreciază

      • es said, on noiembrie 2, 2009 at 5:24 pm

        teoria zice că dacă a fost cuminte atunci merită să se reîncarneze într-o formă de viaţă superioară, iar prin simplu fapt că este prieten cu Oreste de la care primeşte enerigiile „karma” o să-i permită într-un organism superior, de preferinţă suedez sau norvegian că parcă prea suferă pt pigmentaţia actuală

        Apreciază

    • Diego said, on noiembrie 2, 2009 at 5:39 pm

      asta-i o gluma nu? :))

      Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 2, 2009 at 5:40 pm

        Gluma e, desigur.

        Apreciază

      • Veaceslav said, on noiembrie 2, 2009 at 6:49 pm

        Eu ii recomand sa-si administreze toate tipurile de vaccinuri care exista pe piata, iar „unii cretini” sa-i urmareasca starea sanatatii dupa 😀

        Apreciază

    • comentator said, on noiembrie 2, 2009 at 6:33 pm

      daca se va reincarna in rama va fi bolnav de carlig de undita…

      Apreciază

  3. Ion de la Chiuiesti said, on noiembrie 2, 2009 at 5:44 pm

    „Gripa Porcina este suspecta de mircea badea”

    Apreciază

  4. quintus said, on noiembrie 2, 2009 at 5:53 pm

    A semnat el un angajament atunci cand a intrat in slujba lui Felix Voiculescu,asa ca… ce mai conteaza unul in plus.

    Apreciază

  5. sCuM.asd said, on noiembrie 2, 2009 at 6:12 pm

    Ion de la Chiuiesti said, on noiembrie 2, 2009 at 5:44 pm

    “Gripa Porcina este suspecta de mircea badea” dura asta :)))

    Apreciază

  6. Cristi said, on noiembrie 2, 2009 at 8:12 pm

    a dat un interviu sau asa ceva pe antena 3 parca.Zicea ca a incercat sa fie un cetatean responsabil etc.Se cunostea ca minte……daca sti modul in care gandeste in mod normal realizai ca ce balmajea acolo era vrajeala………..

    Apreciază

  7. es said, on noiembrie 3, 2009 at 9:37 am

    Gluma-i glumă, şi o să se cam termine gluma pt. Badea, era să se termine astă vară cînd a deschis gura să vorbească prostii dar (surpriză) este apărat de o armată întreagă de securişti, o să vină şi vremea cînd nu o să mai fie sub protecţia lui Voiculescu.

    Apreciază

  8. Dan said, on noiembrie 3, 2009 at 7:01 pm

    Nu e nimic ilogic sau pervers in ceea ce a facut Mircea Badea: a constatat simptomele gripei porcine asupra sa si s-a dus la medic sa se vindece ca orice om normal si cu capul pe umeri, iar medicul i-a recomandat vaccinul. Aveti voi competente medicale sa va pronuntati asupra vaccinelor? Care dintre voi a facut Facultatea de Medicina si a profesat macar 3 ani in domeniu? Nici unul? Atunci ciocul mic si nu va mai dati cu parerea ca primitivii pe subiecte ce nu le stiti. Cu oameni de un intelect redus ca al vostru si astazi am avea morti din pricina gripei (aleia simple) cu duiumul, si multe alte boli care azi se vindeca usor ar fi ramas incurabile din cauza misticismului si ocultismului vostru religios. Ce propuneti, sa mergem toti la biserica si sa dam bani popilor ca Dumnezeu prin puterea Sa mi(s)tica sa ne vindece? Decat sa fiu la mila lui Dumnezeu (moarte curata) imi iau sansele cu doctorii in caz de boala. Cat timp sunt sanatos Il las pe El sa aiba grija sa nu ma-nbolnavesc (asta nu-nseamna sa fiu iresponsabil fara a ma proteja de eventualele boli) dar daca sunt bolnav inseamna ca El nu a functionat si ma duc la medic, un om care 6 ani a studiat Medicina si peste 10 ani a practicat-o, tocmai ca sa poata vindeca oamenii. Popii au prea multa experienta in domeniul mortii (parastase) ca sa fie medici buni, deci in nici un caz nu ma duc la biserica atunci cand sunt bolnav. Acolo se duc oamenii cand mor.

    Apreciază

  9. kosk said, on noiembrie 3, 2009 at 7:29 pm

    @dan, lasă vrăjeala asta ateista cu „primitivii” si „intelect redus”..uite in Franta puternic secularizată 70% din populatie respinge vaccinul, conform sondajelor , asa ca usor cu pianu’…inteligentule.

    Apreciază

  10. Dan said, on noiembrie 3, 2009 at 11:27 pm

    kosk glumesti, Franta puternic secularizata? Vroiai sa zici islamizata, nu? A ajuns pana acolo incat musulmanii au scutiri de anumite taxe fata de restul populatiei. A, vrei sa zici ne-crestina? Poate. Dar nu ne-religioasa.
    Si apropo, nu-s ateu. Doar am alergie la imbecilii astia impotriva stiintei si progresului, care ar vrea sa dai banii la popi pe slujbe ca sa te vindeci in loc sa-i dai la doctor care sigur te poate vindeca in majoritatea cazurilor in timp ce popa cu toate slujbele lui nu iti poate face nici un bine.
    Pai sa stii ca nu-i „vrajeala ateista” ci credinciosii chiar au intelect redus si sunt primitivi. E destul sa vezi ce vorbesc, despre ce aberatii si primitivisme discuta. Iata de pilda, un progres tehnologic precum buletinele si actele electronice tratate cum au fost tratate, de parca ar fi dracul. Si multe altele. Sau ce aberatii mai vad pe „saiturile ortodoxe” cu „Apocalipsa, Antihrist, hai sa mergem in munti, etc”, idei din astea sarite de pe fix si neancorate in real.
    Sunt sondaje si sondaje. Tot asa au reusit avortionistii sa-si impuna legea lor spurcata manipuland in 1968 ca 75% din americani sunt pro avort cand in realitate peste 95% se opuneau avortului. Insa ei au facut sondajul intr-un singur stat micut, au manipulat intrebarile astfel ca oamenii sa se incurce in raspunsuri si acestea sa poata fi prelucrate si interpretate dupa cum vor initiatorii si au prezentat situatia conducerii SUA care au adoptat legea avortionista. Dupa unele sondaje iar, Basescu de pilda ar castiga alegerile detasat. Ma-ndoiesc de veridicitatea lor tinand cont ca au fost comandate de PDL din cercetarile care le-am facut. Si stiu sigur ca Ardealul nu-l voteaza pe Basescu decat niste specimene inferioare cel mult dar majoritatea nu. Doar tiganii si aia de la tara, manipulati ca „uite ce baiat de treaba e ca reduce Parlamentul” desi nu o poate face oricare ar fi rezultatul referendumului (o risipa inutila de bani). Deci repet, despre ce sondaje vorbesti, cine le-a comandat, si sa nu-mi spui „grupuri independente” ca nu exista asa ceva dupa cum nici societate civila independenta nu este. Fiecare raspunde celui care-l finanteaza. Chiar si ONG-urile. Sau mai ales ele.
    Ai intrebat macar vreun medic serios care cunoaste cate ceva despre vaccin, eventual care l-a si analizat in laborator sa vada ce contine, etc? Ai dovezi stiintifice sau zici doar asa sa fi in trend cu moda anti-sistem? Cu analfabeti ca tine ajungem vai de capul nostru, manipulabili si la comanda popilor, ca si cateii prosti si supusi. Macar necredinta ne-a eliberat de povara lui Dumnezeu si de aceasta nesiguranta a vietii data de „cum vrea Dumnezeu”, ne-a dat destinul in propriile maini nu la discretia unui zeu sau autoritati superioare ci la indemana noastra.
    Deci nu uita intrebarile la care chiar vreau raspuns: cunosti medici seriosi (preferabil care nu au mare contact cu Biserica si ideile astea primitive, ca sa asigure oarecare obiectivitate) care recomanda sa nu ne vaccinam si ce dovada stiintifica prezinta in scopul spuselor lor? Si cealalta intrebare: despre ce sondaje vorbesti, cine le-a comandat, de cine au fost realizate? Un link ceva? Concret omule, nu aberatii si fantasme. Uite ca saccsiv, omul asta prezinta macar informatii oficiale, nu te abureste cu tot felul de teorii. Chiar daca poate unii l-ar considera nebun, in fond si Rockefeller & Co pot fi considerati nebuni dar faptul ca-s bogati ii scuteste… Bogatii nebuni se numesc excentrici, nebunia e bunul omului simplu, nu al bogatanului, dupa standarde europene :P.

    Apreciază

    • es said, on noiembrie 4, 2009 at 7:08 am

      Da, am avut plăcerea de a cunoaşte pe cineva care lucrează în domeniul medicinei, liceul, facultatea şi toate şcolile ce au urmat au fost făcute numai în Franţa şi Belgia (1-8 au fost făcute în România), mai precizez că nu are nici o treabă cu biserica, şi a zis că este dreptul oricărui dobitoc de a-şi face vaccinul dar un om cu scaun la cap să nu se vaccineze nici dacă este diagnosticat cu gripa nouă. Dar asta a zis un doctor, poate că un farmacist o să-l contrazică.
      Din fericire nu am avut răbdarea să citesc toate căcaturile tale, dar aşa pt cît am mai reuşit să văd îţi dedic un „piei satană”.

      Apreciază

  11. kosk said, on noiembrie 4, 2009 at 8:08 am

    @Dan. 1.cei aia”specimene inferioare”…esti un pic nazi pui de avicola, ori nu constientizezi ?! 2. exista destui medici care demoleaza campania de vaccinare si care refuza acest vaccin, daca nu esti complet retardat caută singur pe net, exista destule informatii.3.”macar necredinta ne a eliberat de povara lui Dumnezeu”..parca ziceai ca nu esti ateu, si daca nu esti, dupa limbajul din postarile tale ai sindrom Tourette, fugi si fa un tratament. Cu tine am terminat deocamdata.

    Apreciază

  12. legrandmish said, on noiembrie 4, 2009 at 10:05 pm

    salut saccsiv nu stiu dc ai apucat sa scrii despre asta. poate ar fi bine sa vezi cine este jeffrey taubenberger seful institutului de patologie al fortelor armate americate si cum a izolat el virusul gripei spaniole, acelasi cu cel al gripei porcine in 1997 si la reactivat in 2005(in mod oficial). culmea, informatiile sunt pe wikipedia, garla. poti sa te uiti si p blogul meu http://legrandmish.wordpress.com
    dc am timp o sa traduc tot ce gasesc
    scuze de deranj, bafta

    Apreciază

  13. Alex said, on noiembrie 5, 2009 at 9:52 am

    Pentru Dan:

    uite aici un link cu informatie despre vaccinuri. E scrisa de un medic in pediatrie Robert S. Mendelsohn:
    http://nuvaccinurilor.blogspot.com/2008_06_01_archive.html

    Si cine e acest medic:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Robert_S._Mendelsohn

    Apreciază

  14. Eliza Voaides said, on noiembrie 18, 2009 at 12:54 pm

    Multi s-ar fi dorit ca Mircea Badea sa fi contactat virusul gripei porcine, deoarece este unul dintre putinii jurnalisti care are curajul sa spuna lucrurilor pe nume, iar in aceasta campanie electorala, atat Mircea cat si ceilalti colegi ai sai de la Antena 3, devin din ce in ce mai incomozi! Totusi, spre marele lor regret, Mircea este sanatos si pornit pe noi dezvaluiri.Bravo!!!!!

    Apreciază

  15. MONICA said, on noiembrie 22, 2009 at 12:59 pm

    PARANOIA DIN PLIN.

    Apreciază

  16. […] MIRCEA BADEA este suspect de GRIPA PORCINA si a semnat un ANGAJAMENT ca va sta izolat […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.