SACCSIV – blog ortodox

Yuval Noah Harari: Când va veni potopul elitele vor construi o arcă și îi vor lăsa pe ceilalți să se înece!

Global Research: A Collective “Common Enemy” Now Stalks Mankind

Un ‘dușman comun’ colectiv bântuie acum omenirea

De Stephen Karganovic, 22 Aprilie 2024, Global Research

Yuval Noah Harari, purtătorul de cuvânt al lui Klaus Schwab, a făcut recent o declarație care ar trebui să dea tuturor fiori pe șira spinării. ‘Dacă s-ar ajunge la ce e mai rău și va veni Potopul’, a spus Harari, el și cabala de stăpâni ai lumii din umbră cu aceleași gânduri vor ‘construi o Arcă și îi vor lăsa pe ceilalți să se înece’.

În altă parte, Harari dezvoltă motivele indiferenței fără inimă a colegilor săi elitiști față de soarta marii majorități a locuitorilor Pământului:

„Dacă te întorci la mijlocul secolului al XX-lea… și te gândești la construirea viitorului, atunci materialele tale de construcție sunt acele milioane de oameni care muncesc din greu în fabrici, în ferme, soldații. Sunt necesari. Nu există vreun viitor fără ei.”

Ceea ce voia să spună este că ei – referindu-se la elitele sociale și financiare dominante din acea epocă – încă ‘aveau nevoie’ de munca a milioane de oameni în diverse domenii economice pentru a obține profit. De atunci, cum s-au schimbat lucrurile în opinia ‘futurologului’ Harari?

„Acum, faceți un salt înainte până la începutul secolului XXI, când pur și simplu nu mai este necesară marea majoritate a populației, pentru că viitorul constă în dezvoltarea unor tehnologii din ce în ce mai sofisticate, cum ar fi inteligența artificială [și] bioingineria, iar majoritatea oamenilor nu contribuie cu nimic la asta, cu excepția, poate, a datelor generate de aceștia, și dacă cineva ar mai face ceva util, aceste tehnologii îi vor face din ce în ce mai puțin semnificativi făcând posibilă înlocuirea acestei categorii de oameni.”

Purtătorul de cuvânt elitist Harari merită apreciat pentru onestitatea sa înfiorătoare, sau măcar pentru moralitatea ‘viziunilor’ sale și ale stăpânilor săi. El semnalează în mod clar opinia că autorul acestui articol, editorii acestui portal, cititorii săi și restul omenirii sunt de prisos și, în afară de orice utilitate economică pe care ar mai putea-o avea, sunt lipsiți de orice demnitate sau valoare inerentă.

Harari și superiorul său direct în nomenclatura elitistă, Klaus Schwab, sunt, din punct de vedere tehnic, persoane fizice. Vehiculul lor organizațional, Forumul Economic Mondial, este un ONG privat înregistrat în Elveția. În mod formal, ei nu reprezintă și nici nu vorbesc în numele vreunui guvern sau al vreunei structuri oficiale cu pretenții de legitimitate. Ei nu au nicio licență de a planifica sau de a aranja viitorul umanității, în afară de auto-autorizarea de a face acest lucru pe care ei și centrele de putere oligarhice globaliste cu care se asociază și se amestecă și pe care și-au arogat-o. Nimeni nu i-a votat sau nu i-a împuternicit să planifice viitorul nimănui, în afară de al lor, chiar și numai în calitate strict privată.

Și totuși, tocmai asta își asumă să facă, la Davos, în ședință plenară o dată pe an, iar în restul timpului, în confabulații conspirative între ei, pentru a dispune de viitorul omenirii.

Natura ‘planificării’ în care se angajează ar trebui să fie de un interes profund și să ne îngrijoreze grav pe toți. Nu doar pentru orgoliul neînfrânat pe care îl afișează, ci mai ales pentru planul criminal care stă la baza acesteia, la o scară vastă și de neimaginat până acum, pe care Raphael Lemkin a fost incapabil să o conceapă atunci când a inventat termenul ‘genocid’.

Când și dacă ‘tsunami-ul’ prezis să înece omenirea se va produce, și putem fi siguri că Harari și cohortele sale au capacitatea de a-l face să se întâmple la momentul și în modul pe care îl aleg, așa cum a demonstrat recentul eveniment medical fabricat, iar aceștia nu vor deplânge victimele. Dimpotrivă, vor fi încântați de succesul operei lor. În timp ce cea mai mare parte a omenirii ‘se îneacă’, ei vor jubila.

Este incontestabil faptul că Harari nu vorbește doar în numele său sau al lui Schwab. El articulează în mod public viziunea ideologică a unui Pământ depopulat, curățat de prezența umană și nuanțat de mizantropie ocultistă. Această viziune este împărtășită pe scară largă de luminile din grupul său elitist. Un membru de profil înalt al acestui grup, Bill Gates, a subliniat cu insistență necesitatea de a se debarasa de mulțimile inutile prin orice mijloace, bune sau rele. O elocvență alarmant de explicită din partea lui Gates pe această temă a fost eliminată de YouTube, presupus pentru ‘încălcarea liniilor directoare ale comunității’. Adevăratul motiv pentru care remarcile sale au fost șterse de pe internet a fost pericolul ca acestea să dea alarma în rândul ‘victimelor inundațiilor’ vizate, provocându-le să reacționeze cu o furie incontrolabilă odată ce vor descoperi ce le rezervă ‘vizionarii’ elitiști.

Acești ucigași în serie psihopați (nu trebuie să ne ferim de cuvinte), folosindu-se de vastele lor resurse financiare, politice și mediatice (de spălarea creierului), pun în aplicare inexorabil un program criminal de depopulare la nivel mondial. Depopularea, după cum a recunoscut cu onestitate Harari, înseamnă eliminarea fizică a atâtor ființe umane pe care le consideră superflue sau inutile pentru scopurile lor. Conceptul de control al populației, din nou, fără menajamente, este codul lor pe care aceștia îl folosesc atunci când vine vorba despre genocidul la scară mondială.

Clubul de la Roma, una dintre componentele instituționale ale rețelei depopulării, într-un document programatic publicat în 1974, nu ar fi putut exprima mai clar principiul principal al filozofiei lor genocidare: ‘Pământul are cancer, iar cancerul este omul’. Este oare necesar să precizăm că aceste cancere nu trebuie hrănite sau cultivate? Cancerele trebuie să fie extirpate.

William Engdahl a aruncat recent o lumină extraordinară asupra rădăcinilor profunde ale acestui plan nefast, discutat și pus în aplicare în mod deschis de către promotorii săi răuvoitori, în văzul victimelor vizate. Engdahl a arătat că perverși precum Schwab și Harari nu sunt decât fețele publice ale unui plan transgenerațional malefic.

Engdahl citează dintr-un raport publicat de Clubul de la Roma, ‘Prima revoluție globală’. Acolo se recunoaște că afirmațiile privind încălzirea globală cu CO2, care servesc drept justificare convenabilă pentru a impune cu forța asupra umanității o serie nesfârșită de schimbări structurale distructive, sunt doar un șiretlic inventat.

Asta pentru că ‘…dușmanul comun al umanității este omul. În căutarea unui nou dușman care să ne unească, am ajuns la ideea că poluarea, amenințarea încălzirii globale, lipsa apei, foametea și altele asemenea s-ar potrivi. Toate aceste pericole sunt cauzate de intervenția omului și numai prin schimbarea atitudinii și a comportamentului uman vor putea fi biruite. Adevăratul inamic este, așadar, umanitatea însăși’.

‘Agenda’, conchide sumbru Engdahl, este întunecată, distopică și menită să elimine miliarde dintre noi, ‘oamenii obișnuiți’.

Trebuie făcută o precizare importantă. Omenirea nu este dușmanul, ci, dimpotrivă, este coroana creației lui Dumnezeu. Și umanitatea însăși este cea care se confruntă acum cu un dușman implacabil, în acest caz o întruchipare colectivă a caracteristicii definitorii pe care Edward Gibbon o atribuia împăraților depravați Commodus și Caracalla: ‘dușmanul comun al omenirii’.

De data aceasta, însă, omenirea nu se mai confruntă cu excentricitățile perverse ale unui deviant individual. Astăzi, ea trebuie să se confrunte cu personificarea colectivă a lui Commodus și Caracalla, sub forma unei oligarhii globale depravate, îmbibată cu iluzii periculoase de omnipotență și impunitate.

De ce am ales să ne oprim asupra acestui subiect sumbru? În primul rând, pentru că victimele genocidului preconizate la nivel mondial au dreptul de a fi informate și, în mod firesc, au și dreptul la autoapărare, pentru a-și păstra viețile lor și ale familiilor lor, precum și pentru a asigura integritatea societăților, a culturilor, a memoriei istorice și a modului lor de viață.

Însă mai există și un alt motiv important, acela de a expune cinismul și amoralitatea absolută a fanaticilor genocidari care încă dirijează destinul unei părți considerabile a omenirii și care își exercită în permanență energiile pentru a recâștiga controlul total asupra celorlalți.

Acționând prin intermediul reprezentanților lor, Germania și Rwanda, cărora li s-au alăturat recent Franța și alte câteva guverne marionetă, au avut obrăznicia de a prezenta în Adunarea Generală a Națiunilor Unite o rezoluție de condamnare și comemorare a ‘genocidului’ inventat de la Srebrenica, cenzurând pentru genocid o națiune care, de-a lungul secolului XX, a fost ea însăși ținta unei extincții efective.

Aceasta este chiar crima pe care ei înșiși complotează cu nerușinare să o comită, nu într-o localitate îndepărtată din Balcani, ci asupra întregii omeniri.

*

Stephen Karganovic este președintele Proiectului istoric HYPERLINK „http://us.srebrenica-project.org/”Srebrenica, un ONG înregistrat în Olanda pentru a investiga matricea factuală și contextul evenimentelor care au avut loc în Srebrenica în iulie 1995. El este un colaborator constant al Global Research.

 

Comentariu saccsiv:

Yuval Noah Harari:

„În câțiva ani, ar putea exista religii care să fie cu adevărat corecte… gândiți-vă la o religie a cărei carte sfântă este scrisă de o inteligență artificială.

Asta ar putea deveni realitate în câțiva ani.”

Cititi va rog mai multe la:

Forumul Economic Mondial solicită ca Inteligența Artificială să rescrie Biblia, astfel se vor crea ‘religii care sunt de fapt corecte’

Cititi va rog si:

Teoreticianul transumanist Yuval Harari îi numește pe cei care nu folosesc Inteligența Artificială „oameni inutili”!

Conform https://ro.wikipedia.org/wiki/Yuval_Noah_Harari

Yuval Noah Harari (în ebraică: יובל נח הררי‎‎; n. 24 februarie 1976Kiriat AtaDistrictul HaifaIsrael) este un istoric israelian, profesor titular la departamentul de Istorie al Universității Ebraice din Ierusalim. Este autorul cărților de succes internațional Sapiens Scurtă istorie a omenirii (2011, tradusă în românește în 2017) și Homo Deus – Scurtă istorie a viitorului (2015, tradusă în românește în 2018).

[…]

La 20 ani și-a făcut cunoscută orientarea sa homosexuală, ulterior încheind o uniune civilă, în Canada, cu prietenul său israelian, Itzik Yahav, care lucrase ca producător de spectacole de teatru. Harari și Yahav, locuiesc în moșavul Mesilat Tzion de lângă Beit Shemesh, nu departe de Ierusalim.

[…]

Harari practică meditația Vipassana, din anul 2000,[11] ceea ce, după afirmațiile sale, i-a „schimbat viața[12]. Se antrenează câte două ore în fiecare zi (o oră de la începutul și sfârșitul zilei de lucru[13]), iar în fiecare an se retrage într-o sesiune prelungită de meditație de 30 de zile sau mai mult, în tăcere și fără cărți sau social media[14][15]. În plus conferențiază și în domeniul meditației[16]. A dedicat Homo Deus maestrului său în Vipassana, S.N. Goenka, care, după spusele sale, „m-a învățat cu dragoste lucruri importante”[17] și a spus că nu ar fi putut scrie această carte „fără concentrarea, pacea interioară și înțelegerea dobândite prin practica Vipassana timp de cincisprezece ani”[18]. De asemenea, el privește meditația și ca o cale de cercetare.

[…]

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Felix said, on aprilie 23, 2024 at 7:18 pm

    Parintele Cleopa Ilie:

    Iata potopul cu foc pe care îl vedeti anuntat în ziare, vine si bate la usa. Nu vom putea scapa, ca va veni fara veste ca fulgerul cerului, asa cum spune Mântuitorul:

    Privegheati si va rugati, ca nu stiti ziua, nici ceasul în care va veni Fiul Omului!

    Precum în vremea lui Noe oamenii mâncau, beau, cumparau, sadeau, se maritau si se însurau, pâna a intrat Noe în corabie si a venit apa si i-a înecat pe toti, asa va fi si venirea Fiului Omului. Însa atunci a venit apa, de i-a înecat, dar acum nu vine apa, ci focul.

     Ce fel de foc? 

    Nu-i de asta cu lemne pe care-l facem noi. Este foc de miliarde de ori mai puternic.

    Bomba atomica are peste zece milioane de grade Celsius, iar otelul, la 1400 de grade, curge ca apa.

     Gânditi-va ce-i acolo! 

    Bomba cu hidrogen, este de 20 de ori mai puternica decât bomba atomica. Iar cea cu neutroni îti lasa copacii înfloriti si iarba, numai pe tine te omoara.

    Stiti dumneavoastra ce vine asupra noastra? Poate n-am crede ce spune presa. Dar ce spun ziarele acum, au spus Sfintii Proroci cu mii de ani înainte, ca lumea se termina prin foc. 

    Cu mii de ani au spus.

    Toate încarcaturile atomice care sunt pe glob, pot distruge 300 de miliarde de oameni odata, si noi suntem  cateva miliarde.

    Stiti dumneavoastra ce vremuri traim noi? Noi suntem cei de pe urma! Ar trebui numai sa plângem în toata ziua, dar nu simtim! Traim în nesimtire, ca asa au trait si cei dinainte de potop!

    Când patriarhul Noe a primit porunca de la Dumnezeu sa faca corabia, el atunci era de aproape 500 de ani. Si a lucrat la corabie 125 de ani, ca i-a aratat Dumnezeu cum s-o faca. Si a facut corabia pe un podis mare de munte, cu bani de la îngeri, ca Noe primea saci cu bani de aur ca sa plateasca, pentru ca erau atâtia lucratori.

    Si s-a ridicat corabia lui Noe deasupra tuturor muntilor. Muntii Himalaia, care sunt cei mai înalti, au peste 8800 de metri, i-a acoperit apa. Dupa sase luni, au început sa se retraga apele si sa se vada vârful muntilor celor mai mari din lume. Gânditi-va ce era acolo! Lumea, cât a putut, a fugit la munti. S-au tot suit. He, hei! S-au dus. S-au înecat si muntii si copacii. Toate.

    Iar dupa ce s-au retras apele, corabia a poposit pe muntele Ararat, aproape de Armenia, lânga Caucaz, ca s-a vazut vârful muntelui. Acolo s-a oprit.

    Apoi s-a înmultit lumea dupa potop. S-a înmultit foarte. Si când au trecut de la potop 755 de ani, s-a facut “Turnul Babel”, unde este acum Irakul. Acolo este si Babilonul si Turnul Babel si amestecarea limbilor. În locul acela a fost si Avraam si Daniil si cei trei tineri si poporul evreu în robie.

    Stiti voi câta legatura are locul acela cu Biblia?

    Acolo a fost Raiul. De la potop s-a ridicat Raiul în vazduh catre rasarit. Râurile de acolo, Tigrul si Eufratul, izvorau din Rai, cum spune în Biblie, ca era Raiul pe pamânt. Pentru pacatele oamenilor s-a ridicat în vazduh. Raiul era de câteva zeci de ori mai mare decât Europa!

    Tot acolo a fost Turnul Babel, facut de Nimrod, împaratul Babilonului. Singurul urias care s-a nascut dupa potop si a împaratit în Babilon 56 de ani si a fost cel mai necredincios împarat. El a zis ca nu se teme ca mai vine un potop, si a zidit turnul Babel pe un loc înalt. Era tot pamântul o limba. Nu exista neamt sau rus sau român, cum zice Scriptura: Si era tot pamântul o limba si un neam.

    “Hai sa zidim turn împotriva lui Dumnezeu si când va veni potopul, sa fie mai înalt, sa nu poata ajunge apa“. 

    Auzi, nebunul! 

    S-a suit apa mai sus decât Himalaia, si el credea ca poate scapa de potop.

    Multi s-au temut de Nimrod, dar daca nu zideau, îi omora. Era foarte aspru. Numai unul, Eves, când a vazut ca-l pune sa faca turn, a luat 4000 de barbati, femei si copii si a fugit în munti si s-a ascuns. Si a zis: “Nu! Eu împotriva lui Dumnezeu nu fac! Daca vrea El, ridica apa pâna la nori, ca la Dânsul n-are limita puterea!”

    Din acel popor se trag evreii. Din acela s-a tras neamul haldeilor. Din acela s-a tras si Avraam. Avraam a fost al unsprezecelea patriarh de la Sim, feciorul lui Noe. Si vezi neamul cel ales – din care si noi, dupa credinta, suntem – l-a ales Dumnezeu din acei care n-au vrut sa faca turn.

    Dar i-a lasat Dumnezeu sa faca turn si apoi s-a pogorât. Sa ne pogorâm, sa le amestecam limbile.

    Noi suntem niste furnici înaintea Lui. Ce-i pamântul! Nu auzi ce spune Isaia? Doamne, Tu ai facut pamântul ca pe o nimica, si toate popoarele lumii înaintea Ta sunt ca o picatura din cada.

    Asta suntem înaintea lui Dumnezeu! Nimica!

    Însa i-a lasat sa faca turnul. Când S-a pogorât Dumnezeu, Nimrod era pe lânga turn. Si la un cutremur mare, turnul s-a risipit pe jumatate si l-a prins si pe Nimrod. Acolo i-a fost moartea! Iar celorlalti li s-au amestecat limbile. Unul cerea lopata, celalalt îi dadea scânduri, unul cerea scara, celalalt îi dadea ciocanul. Si nu se întelegeau.

    Si s-au facut de acolo 72 de perechi; 72 de neamuri. Si s-au raspândit pe fata pamântului numai care se întelegeau, doi-trei. Si s-au înmultit. Si când se întâlneau dupa vreo suta, doua de ani, nu se mai cunosteau. Fiecare era cu limba lui, si se luau la bataie. Asa au început razboaiele!

    De acolo a fost amestecarea limbilor. Vedeti în Biblie toate.

     Era tot pamântul o limba si un neam, înainte de Turnul Babel.

    Apreciază

    • criss said, on aprilie 24, 2024 at 10:33 pm

      ¨Bomba cu hidrogen, este de 20 de ori mai puternica decât bomba atomica.
      Iar cea cu neutroni îti lasa copacii înfloriti si iarba, numai pe tine
      te omoara. ¨

      Astea nu exista, era propaganda veche. Nici macar nukes nu sunt cum se zvoneste…

      Apreciază

      • saccsiv said, on aprilie 24, 2024 at 10:36 pm

        criss

        Nu sunt? Dar cum sunt bombele atomice?

        Apreciază

      • Felix said, on aprilie 24, 2024 at 10:48 pm

        Nu stiu detalii, da nici
        nu-mi bat capu” (neuronu)
        Imi este suficient ce arata astia in avanpremiera, e destul….

        Apreciază

  2. Felix said, on aprilie 23, 2024 at 7:35 pm

    Moştenirea pământului pentru cei blânzi este alta. 

    La sfârşitul lumii, spune Sfântul Apostol Petru, cerurile vor arde, pământul va fi limpezit prin foc şi va fi mai alb decât oasele celor care au murit. 

    Şi acest pământ va fi un cer nou şi un pământ nou, în care va trăi pururi dreptatea.

    Acest pământ îl vor moşteni cei blânzi, nu pământul de acum! 

    Pământul de acum e în mâinile satanei, pentru că cei care sunt puternicii zilei nu sunt trimişi de Dumnezeu, nu se gândesc la Dumnezeu, nu se gândesc la cei slabi, decât numai în treacăt, numai cu intenţia de a-şi face propagandă.

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/fericirile-explicate/

    Apreciază

  3. Felix said, on aprilie 23, 2024 at 8:08 pm

    Apreciază

  4. Felix said, on aprilie 23, 2024 at 8:13 pm

    Apreciază

  5. Paul said, on aprilie 23, 2024 at 8:29 pm

    :))))))

    Ești foarte amuzant domnule harari… Faceți arca, vă doresc succes :)))

    Apreciază

  6. Felix said, on aprilie 23, 2024 at 8:34 pm

    Ei o numesc furtuna africană… dar nu ne arată  pașaportul pentru că este cu simptom  de nas înfundat și e periculos –

     NOTA BENE!

    Praf african în Attica / Foto: KOSTAS TZOUMAS/EUROKINISSI REDACȚIA IEFIMERIDA.

    AM SPUNE CĂ ESTE CEVA MAI RĂU  DECÂT  PE  PLANETA MARTE… 

    ESTE IADUL CIVILIZAȚIEI PE CARE L-AM TRAIT CU ACELE MĂȘTI.. 

    VĂ AMINTIȚI DE ELE?….. 

    ESTE BINE SĂ LE PURTAȚI ATUNCI CÂND CĂLĂTORIȚI ÎN AER PRAFUIT DIN AFRICA

     MULȚI VORBESC DESPRE ACEST PRAF FĂRĂ PRECEDENT DE NUANȚĂ PORTOCALIE CARE USUCĂ GÂTUL ȘI ÎNTREGUL TRACTUL RESPIRATOR 

    https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2024/04/blog-post_349.html?m=1

    Apreciază

    • Felix said, on aprilie 23, 2024 at 9:17 pm

      Parintele Serafim Rose:

      Dupa 500 de ani de la potop, omenirea ajunsese iarasi stricata si plina de mandrie.
      Tot asa este si omenirea de azi.
      Sunt cateva exceptii – oamenii nu sunt de acord cu ce se intampla – dar, in cea mai mare parte, oamenii sunt fie de acord cu ceea ce se intampla, fie sunt trasi spre acest urias proiect de construire a raiului pe pamant:
      o imparatie confortabila a valorilor pamantesti; insa Dumnezeu este uitat.
      Omenirea face din nou acelasi lucru.
      Dumnezeu va gasi tot felul de cai spre a-i opri pe oameni:
      molime, catastrofe, cutremure, vulcani, razboaie….
      Iata de ce unii se asteapta cat de curand sa se intample asa ceva lumii de astazi. Oamenii sunt din ce in ce mai inclinati catre rele si catre infricosatoare proiecte orgolioase, care IL exclud cu totul pe Dumnezeu.

      Apreciat de 1 persoană

  7. scortisoara said, on aprilie 23, 2024 at 9:10 pm

    Harari delireaza …. Potopul o sa vina pt din-astia ca el …. La ce naiba mediteaza , la putregaiul din sufletul lui ?

    Apreciază

  8. mircea.v said, on aprilie 23, 2024 at 9:46 pm

    Pana atunci,

    Nu trebuie sa uitam, plata doar cash, chiar daca platim mai mult. Asta sa fie mica noastra jertfa, si marturisirea noastra. Fata de cele patimite de Sfintii Inchisorilor, oricum este zero.

    Apreciază

  9. Felix said, on aprilie 23, 2024 at 10:30 pm

    Referatul Sfintei Scripturi conchide ca, desi nu se va putea prevedea cu siguranta momen­tul sfarsitului lumii, totusi vor fi unele semne care pot sa indice cu oarecare probabilitate apropierea sfarsitului. Desigur ca si aceste semne sunt supuse unei ambigu­itati.
    De aceea, Sfanta Scriptura spune pe de o parte ca sfarsitul va veni pe neastep­tate, dar pe ele alta parte, da unele semne ale apropierii lui.

    Sfantul Apostol Petru infatiseaza caracterul ambiguu al apropierii sfarsitului, declarand ca si atunci unii se vor indoi de apropierea lui. De aceea sfarsitul va veni „ca un fur”.
    „Intai trebuie sa stiti ca in zilele cele de apoi, veni-vor cu batjocura batjocoritorii, care vor umbla dupa poftele lor si vor zice:
    „Unde este fagaduinta venirii Lui? Ca de cand au adormit parintii, toate raman asa ca de la inceputul zidirii…
    Iar ziua Domnului va veni ca un fur; atunci cerurile vor pieri cu vuiet mare; stihiile arzand se vor desface si pamantul si lucrurile de pe el vor arde cu totul” (2 Pt. 3, 3-4, 10)

    https://m.crestinortodox.ro/dogmatica/dogma/semnele-sfarsitului-motivul-nevazut-sfarsitului-lumii-68885.html

    Apreciază

  10. un roman said, on aprilie 24, 2024 at 12:24 am

    harari e spurcat. mai de folos ar fi sa taca, plangandu-si neputintele. cred ca e pacat sa-l ascultam… pare posedat +

    Apreciază

  11. scortisoara said, on aprilie 24, 2024 at 7:57 am

    https://www.activenews.ro/covid-era-covid-si-marea-resetare-the-great-reset/Sfarsitul-Umanitatii-asa-cum-vor-artizanii-Marii-Restari.-Sa-nu-i-lasam-DOCUMENTAR-VIDEO-TRADUS-188947

    Exact asa vrea Diavolul : nemurirea prin tehnologie… Sa fie la Harari si ai lui. Sa stea ei stocati in icloud.

    Apreciază

  12. Bill said, on aprilie 25, 2024 at 10:01 pm

    „Alternative 3” este un fals documentar al televiziunii britanice din 1977 despre conspirații guvernamentale.[…] A fost comparat cu producția radiofonică din 1938 a lui Orson Welles, „Războiul lumilor”, deoarece ambele erau programe science-fiction, care nu urmăreau să alarmeze publicul, dar care au fost interpretate greșit ca fiind legitime. Primul a avut un efect imediat mult mai mare.    Premisa : Pretinzând a fi o investigație despre „exodul creierelor” contemporan din Marea Britanie, „Alternativa 3” descrie un plan pentru a face Luna și Marte locuibile în cazul unor schimbări climatice și al unei catastrofe ecologice pe Pământ[1].

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.