SACCSIV – blog ortodox

Mai multe regiuni din SUA au declarat stare de urgență ca parte a pregătirilor pentru eclipsa totala de Soare din 8 aprilie

Posted in Luna, SOARE, stare de urgenta, SUA by saccsiv on aprilie 6, 2024

Israel 365 news: Multiple regions across the US declare state of emergency in preparation for solar eclipse

Mai multe regiuni din SUA au declarat stare de urgență ca parte a pregătirilor pentru eclipsa de soare

„Şi’n zilele acelea Eu peste robi și peste roabe voi revărsa din Duhul Meu şi minuni voi face sus în cer și semne jos pe pământ: sânge şi foc și fumegare de fum; soarele se va schimba în întuneric și luna’n sânge înainte de a veni ziua Domnului cea mare și năprasnică; ” (Ioil 3:2-4, Biblia versiunea Anania)

De Adam Eliyahu Berkowitz, 05 Aprilie 2024, Israel365News

Mai multe regiuni din SUA au declarat stare de urgență în vederea unor măsuri de pregătire pentru eclipsa de soare care va traversa partea continentală a SUA pe 8 aprilie. În timp ce eclipsa de luni va fi cel puțin parțial vizibilă în toate cele 48 de state învecinate, oficialii sunt îngrijorați că turiștii vor inunda zonele în care poate fi văzută în totalitate. Calea de totalitate – în care luna blochează complet discul solar – începe în Texas și se îndreaptă într-o bandă îngustă spre nord-est, întinzându-se peste porțiuni din 13 state americane și părți din Canada și Mexic.

Nu va mai fi o altă eclipsă totală de soare vizibilă în zona limitrofă a SUA timp de două decenii, până în 2044, potrivit NASA.

În numeroase regiuni se așteaptă un număr record de vizitatori în ziua eclipsei.

În New York, oficialii din districtul Essex au declarat miercuri stare de urgență pentru perioada 6-10 aprilie, potrivit filialei NBC WPTZ. Districtul Oswego, New York, a făcut un anunț similar, potrivit WSYR.

Oficialii din districtele Kaufman, Bell, Kerr, Coryell, Gatesville și Travis din Texas au anunțat că starea de urgență va începe pe 5 aprilie și va dura până pe 9 aprilie.

Guvernatorul statului Indiana, Eric Holcomb, a emis o declarație de stare de urgență pe 26 martie, în vigoare până la ora 23:59 pe 9 aprilie.

Panica s-a răspândit chiar și în Canada. Regiunea Niagara din Ontario a declarat preventiv stare de urgență.

În general, o stare de urgență împuternicește guvernul să facă tot ceea ce este necesar pentru siguranța oamenilor și pentru protecția proprietății. Acțiunile tipice pot include restricționarea circulației, închiderea rutelor de trafic, suspendarea reglementărilor pentru a accelera răspunsul și crearea de noi sancțiuni legale de urgență.

Declarațiile de stare de urgență pot declanșa mai multe mijloace potențiale de asistență din partea Agenției Federale pentru Managementul Situațiilor de Urgență (FEMA), inclusiv asistență individuală pentru întreprinderi mici și gospodării, precum și programe de asistență publică pentru sisteme rutiere, instalații publice și alte măsuri de protecție în caz de urgență.

Eclipsa totală va trece deasupra Mexicului dinspre Oceanul Pacific în jurul orei 11:07 AM PDT și va continua deasupra Statelor Unite, începând din sud-vest și deplasându-se spre nord-est până când va trece pe deasupra țărmului din nord-estul SUA, în nordul Vermontului, New Hampshire și Maine. Eclipsa se va retrage din America de Nord continentală pe coasta atlantică a Newfoundland, Canada, la ora 17:16 p.m. NDT.

O eclipsă de soare are loc atunci când luna trece între Pământ și Soare, umbrind astfel discul solar pentru un privitor de pe Pământ. O eclipsă totală de soare are loc atunci când diametrul aparent al Lunii (așa cum este văzut de pe Pământ) este mai mare decât cel al Soarelui, blocând toată lumina directă a soarelui și transformând ziua în întuneric. Întâmplarea face ca Luna să se apropie cel mai mult de Pământ (la doar 223.000 de mile) cu o zi înainte de eclipsa totală de soare, apărând astfel cea mai mare dimensiune a sa în ziua în care se intersectează între Pământ și Soare. Eclipsa totală se produce doar pe o traiectorie îngustă pe suprafața Pământului, în timp ce eclipsa parțială de soare este vizibilă pe o regiune înconjurătoare cu o lățime de mii de kilometri.

Va fi prima eclipsă de soare vizibilă în SUA continentale din 21 august 2017 și singura eclipsă totală de Soare din secolul 21 în care va fi vizibilă în totalitate în Mexic, Statele Unite și Canada. Va fi, de asemenea, ultima eclipsă totală de soare vizibilă în Statele Unite continentale pentru următoarele două decenii – până la 23 august 2044.

În discuția sa despre eclipse, Talmudul (Sukkot 29a) a descris în mod specific eclipsele solare ca fiind de rău augur pentru națiunile care își bazează calendarul pe ciclul solar. La sfârșitul acestei secțiuni care descrie semnele de rău augur conținute de eclipse, Talmudul afirmă o clauză de avertizare: ‘Când Israel face voia Domnului (Dumnezeu), nu are de ce să se teamă de toate acestea’, citându-l ca sursă pe profetul Ieremia.

„Acestea zice Domnul: „Nu învăţaţi după căile neamurilor și nu vă temeți de semnele cerului; că ei se tem de ele, căzând cu fețele la pământ.” (Ieremia 10:2, Biblia versiunea Anania)

Aceeași sursă din Talmud precizează că eclipsele de Lună sunt de rău augur pentru Israel, deoarece Luna reprezintă Israelul din punct de vedere spiritual. Dacă eclipsa de lună are loc în partea de est a cerului, este de rău augur pentru toate națiunile din est și, în mod similar, dacă are loc în emisfera vestică a cerului, este un semn rău pentru toate națiunile din vest.

O eclipsă de soare poate avea loc doar pentru că discul Soarelui și cel lunar par să aibă același diametru, așa cum sunt văzute de pe Pământ. Acest lucru se datorează unei coincidențe unice care nu a mai fost întâlnită nicăieri altundeva în galaxie. Deși Soarele este de aproximativ 400 de ori mai departe decât Luna, Soarele este, de asemenea, de aproximativ 400 de ori mai mare. Dacă distanțele sau mărimile ar fi diferite față de cum sunt în realitate, eclipsele nu ar avea loc.

Video: ‘Pastorul Mark Biltz: Eclipsa de Soare și semnificația ei profetică pentru SUA’, 16 februarie 2024

Descriere: „În timp ce oamenii de știință pretind că pot controla natura, evenimentele cerești, cum ar fi eclipsele, sunt cu mult în afara domeniului de competență al oamenilor de știință. O eclipsă de soare va traversa America de Nord în aprilie, iar unii experți biblici dezvăluie o înțelegere mai profundă a evenimentului decât oamenii de știință seculari, lăsându-i pe aceștia neputincioși, precum vrăjitorii lui Faraon. Cu o înțelegere profundă a surselor clasice evreiești și creștine, pastorul Mark Biltz de la El Shaddai Ministries oferă o perspectivă asupra apropiatei eclipse.”

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Eclipsele si Efectul Allais

 

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ania said, on aprilie 6, 2024 at 11:32 am

    Nu am inteles de ce e necesara starea de urgenta. Da, vin multi turisti si ce e cu asta? Nu vin oricum?

    Ei in loc sa se pazeasca ar trebui sa se bucure, ca le aduc bani la buget si sa ii lase pe oameni sa se desfasoare liber. Nu se intampla nimic.

    Apreciază

    • Felix said, on aprilie 6, 2024 at 7:16 pm

      Au nevoie de o stare de urgenta dedicat controlului maselor de oameni, avand in vedere „calibrarea” anumitor frecvente pentru a face o simulare a unui eventual „blue beam”…
      👇
      „Utilizând tehnologiile despre care am vorbit mai sus undele generatoare de gânduri vor putea fi transmise prin reţelele de fibre optice, cabluri TV, linii telefonice şi vor pătrunde în orice echipament care conţine microcipuri.
      La acel moment procesul de implantare al microcipurilor la nivelul populaţiei va fi realizat, astfel încât oamenii vor putea fi uşor împinşi la un val de….”

      https://apologeticum.ro/2009/02/proiectul-nasa-blue-beam-simularea-holografica-a-venirii-salvatorului-noii-ordini-mondiale/

      Apreciază

      • Ania said, on aprilie 7, 2024 at 12:20 am

        Aaa, deci asta era? Se pregatesc de Blue Beam? ..Inseamna ca vor dara chiar de anul asta.

        Apreciază

  2. scortisoara said, on aprilie 6, 2024 at 11:38 am

    Sa va asteptati la ritualuri satanice cu ocazia asta . Ocultii nu vor pierde ocazia . Se hranesc cu energiile astea .

    Apreciază

  3. Felix said, on aprilie 6, 2024 at 1:14 pm

    Eclipsa totala de discernamant…..

    https://m.ziuanews.ro/stiri/cei-patru-factori-care-au-provocat-criza-de-s-n-tate-mintal-genera-iei-z-iphone-netul-de-mare-vitez-camera-frontal-i-viralizarea-con-inutului-pe-re-elele-sociale-1581945

    „Lobii frontali sint inamicii umanităţii. Lobotomizatul pierde compozanta emotivă
    a activităţilor sale etc., etc.”
    (Presse medicale, nr. 41 din 10 iulie 1848)

    Ce spunea Zoe Dumitrescu-Busulenga in 2000. Ca sa intelegem cum s-a ajuns la procentul urias de analfabetism functional si imbecilizare | SACCSIV – blog ortodox

    Apreciază

    • eugen adi said, on aprilie 6, 2024 at 8:49 pm

      „ După luna roșie totul începe. ..toată lumea o va vedea. Va apărea la orizont. Pe măsură ce soarele domnește… Și luna va deveni roșie ca flacăra (luna sângeroasă) Apoi lăsați cei responsabili să se pregătească … pentru că este scris că atunci păgânii vor invada insula … sângele nevinovat va fi vărsat… ”  Bătrânul Vassilios Kausokalyvitis
      Bătrânul Vasilios Kafsokalyvitis: După luna roșie, totul începe…
      -Este scris că alte religii vor invada insula. Fie ca liderii să deschidă ochii…
      -Dumnezeu va deschide cerurile și va ploua în jos. Chiar și gheața va cădea din ceruri. Ți se par ciudate ? Se va întâmpla. Cascadele cerului vor fi deschise, iar zăpada va cădea sub forma unei furtuni, nu a zăpezii normale. Și asta pentru că fiecare conduce înaintea lui Dumnezeu, rău și pervers.
      … Vorbește despre invazia unei insule grecești de către turci după ” luna sângerie” ….Cartea „Varstnicul Vassilios Kaskocalivitul, instructiuni-invataturi de Dionysios A.Makris editura AGHATOS

      Apreciază

      • Felix said, on aprilie 6, 2024 at 9:28 pm

        Sfantul Sofronie Saharov:

        Liturghia este acţiunea lui Dumnezeu Însuşi; ea aparţine în întregime planului veşniciei; într-însa apare iubirea Tatălui, şi a Fiului, şi a Sfântului Duh, în iubire, în compătimirea pentru păcătoşii care pier. Iubirea lui Dumnezeu este jertfelnică. Prin această Jertfă Liturgica este reţinută omenirea de la dispariţie.
        Sfântul Siluan spunea că atâta vreme cât va fi în lume o astfel de dragoste și rugăciune (Liturghia), lumea se va păzi de către Dumnezeu, iar când va dispărea Liturghia cu totul de pe fața Pământului, atunci lumea va pieri în focul dezbinării atotcuprinzătoare. Săvârșirea Dumnezeieștii Liturghii, care este Jertfă pentru mântuirea tuturor oamenilor, este cea mai înaltă participare dintre toate la greaua slujire adusă umanității.
        Fiind creaturi libere, ne este oferită posibilitatea de a merge până la manifestările extreme ale răului; dar până când se va aduce Jertfa fără de sânge, până atunci rugăciunea Liturgică îi va cuprinde pe toţi oamenii – vii, morţi şi încă pe cei ce urmează să se nască; până când sufletele ce sunt de faţă, rugându-se pentru vrăjmaşi după inspiraţia Sfântului Duh, – până atunci Pământul se va păzi de focul atoatemistuitor apocaliptic.
        Aşa credea Sfântul Siluan. În acea rugăciune asemenea lui Hristos vedea el puterea «opritoare» pentru care vorbeşte Sfântul Apostol Pavel în epistola sa către Tesaloniceni – „Pentru că taina fărădelegii e la lucru încă de pe acum; numai să fie scos din drum cel care o ţine pe loc” (II Tes. 2, 6:7).
        Căile Antihristului vor aduce în mod inevitabil violență la scară planetară… Mulți se smintesc din cauza acestui lucru.
        Cuvântul Apostolului Petru, cum că pământul va arde, este mult mai uşor să se împlinească în ziua de azi, cu armele nucleare.
        Trăim vremuri apocaliptice. Astăzi pacea este un lucru foarte anevoios. Sfârşitul va veni dintr-odată, dar atunci va veni şi izbăvirea.

        Apreciază

  4. Felix said, on aprilie 6, 2024 at 4:24 pm

    Acu loveste omu’ cu ce are in dotare…. fiecare cu ce are…😉
    Teribilul și incredibilul
    T 14 rusesc intră în luptă
    – Tancul „invizibil” și „invulnerabil” care lansează rachete cu… laser.
    ….

    în prezent este supus celor mai performante teste militare și, odată finalizate cu succes, tancul poate intra în serviciul armatei ruse înainte de sfârșitul anului 2024″, a spus una dintre surse.

    Μπαίνει στη μάχη το φοβερό και τρομερό ρωσικό T 14 Armata – Το «αόρατο» και άτρωτο τανκ που εκτοξεύει πυραύλους με… laser
    https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/731067/bainei-sti-maxi-to-fovero-kai-tromero-rosiko-t-14-armata-to-aorato-kai-atroto-tank-pou-ektokseyei-pyraylous-me-laser

    The T-14 Armata tank sucks – YouTube

    Apreciază

  5. Felix said, on aprilie 6, 2024 at 6:51 pm

    Trăim în epoca lui Antihrist? (Profețiile Sfântului Nil izvoratorul de Myr)

    Arhim. Pavlou Dan,

    „Incepand de pe la anul 1900, mergând spre mijlocul secolului al VIII-lea, lumea acelor vremuri va începe să devină de nerecunoscut.
    Când se va apropia vremea venirii lui Antihrist, mințile oamenilor vor fi întunecate de patimi, carnale, iar evlavia și fărădelegea se vor înmulți foarte mult.
    Atunci lumea va începe să devină de nerecunoscut, infatisarea bărbaților va fi „cosmetizata” (operatii de schimbare de sex n.n.), iar bărbații nu vor fi deosebiti de femei, prin hainele indecente purtate și tunsoarea părului.
    Atunci oamenii vor deveni sălbatici și vor deveni ca fiarele prin amagirea duhului lui Antihrist.
    Nu va mai exista respect pentru părinți și bătrâni, iubirea va dispărea, iar păstorii creștini – preoți și duhovnici – vor fi oameni neimpliniti duhovniceste si nu vor putea deosebi deloc dreapta de stânga.
    Atunci obiceiurile și Tradiția creștinilor și a Bisericii se vor schimba.
    Înțelepciunea va fi rara la oameni și indiferenta va domni.

    Falsitatea și avariția vor atinge cea mai mare amploare și vai de cei care vor fi iubitori de bani.
    Curvia, adulterul, homosexualitatea, furtul și crima vor lua amploare.
    În acea vreme, prin alunecarea in cele mai mari păcate și in desfrânare, oamenii vor fi lipsiți de harul Duhului Sfânt, pe care l-au primit la Sfântul Botez, precum și de mustrarea conștiinței.

    Și Bisericile lui Dumnezeu vor fi lipsite de păstori evlavioși și vai de creștinii care vor trai atunci, caci vor fi complet lipsiți de invatatura de credință si nu vor putea dobandi lumina cunoștinței.

    Și toate aceste lucruri se vor întâmpla, pentru că Antihristul vrea să cucerească toate cele din lume și să devină conducătorul întregii lumi.
    Va acționa prin false minuni și semne inchipuite.
    El va da înțelepciune vicleană omenirii nenorocite, care se va delecta vorbind unul cu altul, dintr-o margine a pământului în cealaltă (internet, telefonie n.n.).
    Apoi vor zbura prin aer ca păsările (cu avioane n.n.) și vor traversa fundul mării (cu submarinul n.n.) ca peștii.
    Și toate aceste lucruri vor fi făcute de oameni nefericiți (frustrati) care vor trăi în pofte și bunăstare, fără să știe că toate aceste lucruri lumesti sunt amagirea lui Antihrist.
    Și atât de mult se va lega duhul cel rău prin știință si prin imaginație (lumea virtuala n.n.), încât îi va înșela pe oameni ca să nu mai creadă în existența Dumnezeului Treimic.

    Apoi, văzând pierderea omenirii, Dumnezeu va să scurteze zilele pentru cei puțini care se vor mântui, pentru că diavolul va cauta să-i înșele si pe cei aleși, dacă este posibil.
    (Transcriere fidelă din cartea „Grădina Evanghelică” a Sfintei Mănăstiri din Stavrovouni, Cipru)

    Comentarii la Sfântul Nil izvoratorul de myr care vorbește despre vremurile pe care le traim.
    Vom comenta câteva cuvinte profetice ale Sfântului Nil:

    1. „Oamenii vor deveni de nerecunoscut.”
    El vorbește despre defeminizarea femeilor și feminizarea bărbaților, așa cum o percepem astazi în fiecare zi, deoarece nu mai suntem capabili să recunoaștem dacă cineva este bărbat sau femeie, din pricina podoabelor, machiajului, liftingului care modelează și distorsionează fețele oamenilor.

    Ne dăm seama că prin această alegere rușinoasă mulți oameni au fost influențați și într-un mod satanic si-au manifestat alegerile perverse.
    O tânără ne-a spus următoarele: Locuim într-un orășel în care ne cunoaștem cu toții.
    Erau homosexuali pe care îi cunoșteam și, posibil, alții care aveau un profil scăzut.
    Odată cu rezoluția parlamentului privind cuplurile de același sex, cred că oamenii s-au schimbat.
    În mediul nostru, în compania noastră, sunt tineri ies din adolescență. Ei au devenit mai provocatori, mai îngâmfați, fără moralitate, demnitate și respect.
    De exemplu, nu petrecem adesea cu încă două cupluri.
    Sunt contrariata de această schimbare și provocare.

    2. „Oamenii vor deveni fiare sălbatice.”
    În zilele noastre, crimele comise de copii adulți, adulți și chiar bătrâni, care declară că nu au frică de Dumnezeu și că dragostea dintre oameni este înghețată.

    3. „Vor schimba obiceiurile și Tradiția.”
    Putem vedea că, cu un pas lent și constant, ethosul ortodox al Bisericii se schimbă si aseamana adunările papistașilor și protestanților sau prin pretextul celebrarii comune a Paștelui, așa cum este planificat și, desigur, ajungând-se la Potirul comun, precum la cu rugăciunile făcute de ortodocși cu diferite grupuri religioase, promovând astfel pan-religia viitorului.
    Iar Tradiția se elimina în multe feluri în fiecare zi.
    Episcopii îndepărtează crucifixul din spatele Sfintei Mese din altar, iconostasul este eliminat pentru ca slujitorii să poată avea o mai bună apropiere cu credincioșii. Ei le-au „motivat” si pe femei astfel încât să poată intra în altar pentru a deveni preotese, cu scopul final de a deveni mai târziu diaconițe imitându-i pe protestanți.

    4. „Înțelepciunea va pieri de la oameni și nepasarea va domni.”
    În timpul nostru observăm că păcatele carnale nu sunt considerate păcate capitale de mulți creștini și chiar clerici. Arhiepiscopul Americii, domnul Elpidophoros, împreună cu pr. Alexandros Kariotoglou, au botezat copii ai homosexualilor, ceea ce este inacceptabil pentru Biserica noastră și, desigur, – nu vi se pare scandalos – după legislația din Grecia in favoarea sodomiei vor exista clerici care vor oficia și „căsătorii” ale homosexualilor.

    Este oribil că la parada LGBTQ au făcut această rușine.
    Un altul avea pe cap icoana Maicii Domnului acoperită cu simbolul LGBT, iar alții țineau steagul grecesc, un steag pictat cu trupurile sfinților și eroilor, care acum este pângărit de victime ale păcatului și ale diavolului.
    Noi îi iubim pe toți oamenii, pentru că îi vedem „după chipul” lui Hristos, dar în nici un caz nu putem accepta aceste fărădelegi, care depășesc chiar Sodoma și Gomora, așa cum spune Apostolul Pavel în Epistola sa către Romani. Legile duhovnicești funcționează în timp, motiv pentru care consecințele în materie de credință și viață ortodoxă provoacă, din păcate, tragedii naționale.

    5. Sfantul Nil ne spune că „prin acțiunea celor mai mari păcate și desfrânari oamenii vor fi lipsiți de harul Duhului Sfânt, pe care l-au primit la Sfântul Botez, precum și de mustrarea conștiinței”.
    Pentru ca fiecare să primească harul Duhului Sfânt, trebuie să fie un vas curat. De aceea, potrivit Sfântului Epifanie, „sfinții sunt proslaviti, Duhul Sfânt locuiește în ei”

    Duhul Sfânt vine la fiecare persoană proporțional cu curăția, umilința, nevointa și pocăința.
    Cu cât trăim mai mult departe de Dumnezeu, cu atât inimile noastre sunt mai împietrite, cu consecința că darurile Duhului Sfânt nu sunt activate ca sa fim vii duhovniceste.
    Și de aceea, desigur, omul își „acoperă” (justifica) conștiința, după expresia Sfântului Paisie, astfel încât să nu mai fie mustrat.
    Nu există rău mai teribil decât ca conștiința să nu funcționeze, deoarece aceasta este vocea lui Dumnezeu.

    Oratorul Socrate într-o scrisoare „Către Demonicus” scrie:
    „Nu a sperat niciodată la poezie sau la cuvinte, iar ceilalți să greșească în conștiința lor.”
    Adică, nu sperați, dacă ați făcut vreun rău, că veți scăpa de critica altora.
    Și dacă scapi de mustrarea altora, nu vei scăpa de mustrarea conștiinței tale.

    6. „Și atât de mult ii va amagi cel rău prin știință si imaginație, încât îi va înșela pe oameni sa nu mai creada în existența Dumnezeului Treimic.”
    Dumnezeu i-a luminat pe unii oameni cu daruri deosebite, astfel încât prin știință să-i poată ajuta pe oameni să se mantuiasca.
    Cu toate acestea, atunci când știința este idolatrizata și combinată cu aroganța, iubirea de bani, intriga și lipsa iubirii față de semeni, atunci ea devine influentata de diavol, iar oamenii își pierd ușor credința în Sfânta Treime și relele teribile intră în omenire.
    Am trecut prin ele în perioada coronavirusului. Orice știință, atunci când se îndepărtează de dreptate și de alte virtuți, ajunge să fie înșelătoare și nu înțelepciune.

    Responsabilitatea noastră ne indeamna sa amintim cuvintele Sfântului NIL izvoratorul de Mir care a trăit în secolul al XVI-lea în peștera Sfântului Petru Athonitul.
    A plecat la Domnul la 12 noiembrie 1651.
    Din moaștele sale, care au fost îngropate lângă peșteră, mirul curgea atât de abundent încât s-a scurs în mare, încât creștinii au venit cu bărci să-l adune.
    Vom fi lipsiți de scuze în Ziua Judecății dacă suntem indiferenti sau nu dorim sa știm aceste lucruri.
    Sfântul nostru Episcop, trecut la Domnul, Mitropolitul Kosma de Etolia și Acarnania, a spus adesea în predicile sale că nu trebuie să trecem cu vederea semnele vremurilor și că trăim în epoca lui Antihrist.
    În cuvântul său de învățătură Mitropolitul nostru a spus următoarele:
    „… Este de datoria noastră să păstrăm haina pe care am primit-o prin Botezul nostru, curată, sfințită, ca să fim învredniciți să trăim veșnic cu Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt…”

    Ζοῦμε στήν ἐποχή τοῦ Ἀντιχρίστου; (Προφητεία Ἁγίου Νείλου τοῦ Μυροβλύτου.) | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

    Ζοῦμε στήν ἐποχή τοῦ Ἀντιχρίστου; (Προφητεία Ἁγίου Νείλου τοῦ Μυροβλύτου.)

    Apreciază

  6. nightcrawlercyp said, on aprilie 6, 2024 at 7:05 pm

    O mare sperietoare. Desii traim in vremurile din urma eclipsa e una banala. Cea din apocalipsa va venii dupa instaurarea antichristului

    Apreciază

  7. Peter Minea said, on aprilie 7, 2024 at 3:46 pm

    Doamne ajută, oameni buni!

    Interesantă agitație. Când am avut noi Eclipsa din 1999 nu îmi amintesc de vreo stare de urgență. Venea și Pavarotti la București, și mai mult, era și frenezia aceea cu venirea anului 2000 și așa-zisul sfârșit al lumii. Și totuși… NEMA stare de urgență!

    Am făcut între timp cunoștință cu conceptul acesta în 2020, la Covid, pare-se că lumea americană s-a obișnuit cu asta și ar tinde către banalizare. Ca să nu zicem „bananizare”!

    Apreciază

  8. Moca said, on aprilie 7, 2024 at 9:57 pm

    Parcă zicea Vostradamul ca în Geneva se va căsca gura iadului și să fugă toți de acolo…. Sub oraș se afla cernul, unde vor face mâine 8apr24 un shot(o tragere), numind-o Trezirea sau Eliberarea. Vor sa spargă bariera impusă de Dumnezeu diavolului, sa-i dea acces liber in lumea materială…Nebuni, nebuni, nebuni !

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.