SACCSIV – blog ortodox

REAL sau FALS? Orașele din România unde până in 2030 locuitorii nu vor mai consuma carne și produse lactate, vor putea cumpăra maxim 3 articole vestimentare pe an iar vehiculele private vor fi eliminate: Aiud, Alba Iulia, Bîrlad, Botoșani, Brașov, Buzău, Câmpina, Cluj Napoca, Constanța, Iași, Lugoj, Moinești, Petroșani, Pitești, Suceava și Tulcea

Posted in CARNE, CO2, incalzirea globala, Romania, schimbarea climei by saccsiv on aprilie 6, 2024

Iar circula o stire despre “orașele din România unde locuitorii nu vor mai consuma carne și lactate”. Conform https://www.fanatik.ro/orasele-din-romania-unde-locuitorii-nu-vor-mai-consuma-carne-si-lactate-ce-planuri-au-autoritatile-aici-20653078

Orașele din România unde locuitorii nu vor mai consuma carne și lactate ar putea trece printr-o schimbare radicală. Autoritățile de aici au planuri destul de ambițioase, care vizează nu doar alimentația, ci și poluarea.

Orașele din România unde locuitorii nu vor mai consuma carne și lactate

16 orașe din România s-au alăturat coaliției C40 Cities Climate Leadership Group (C40). Acesta este un proeict ambițios care are ca scop combaterea schimbărilor climatice, dar și a mediului înconjurător.

Care sunt aceste orașe? Este vorba despre Aiud, Alba Iulia, Bîrlad, Botoșani, Brașov, Buzău, Câmpina, Cluj Napoca, Constanța, Iași, Lugoj, Moinești, Petroșani, Pitești, Suceava și Tulcea.

Autoritățile de aici sunt pregătită să schimbe modul de viață al locuitorilor și să adopte practici mai sustenabile. Ce obligații au orașele din România care au aderat la coaliția C40 Cities Climate Leadership Group (C40) și de ce locuitorii nu vor mai consuma carne și lactate?

Această coaliție își propune în primul rând să reducă drastic utilizarea mașinilor. Totodată, se dorește promovarea unui consum sustenabil, iar printre altele și eliminarea consumului de carne și de lactate.

Regulile din coaliția C40 Cities Climate Leadership Group (C40)

Coaliția C40 a fost la început formată din 100 de orașe. Ulterior însă, alte peste 1.000 de orașe de pe întreg globul s-au alăturat acestei mișcări și au obiective mari până în anul 2030.

Pentru ca lucrurile să fie într-adevăr așa, C40 a impus și o serie de reguli obligatorii. Astfel, în toate orașele din România menționate anterior, dar și în restul orașelor care au aderat la coaliție, locuitorii nu vor mai consuma carne și produse lactate.

O regulă spune clar că este vorba despre „0 kg carne” și „0 kg produse lactate”. Printre altele, în regulament se mai menționează și reducerea la „3 articole vestimentare noi de persoană pe an”.

Referitor la trafic și poluare, se are în vedere eliminarea vehiculelor private. Excepție face un singur zbor pe distanță scurtă, adică mai puțin de 1.500 km, la fiecare 3 ani per persoană. Iar toate aceste obiective au fost stabilite în raportul „Viitorul consumului urban într-o lume cu 1,5°C”, publicat inițial în 2019 și reafirmat în 2023.

Menționăm faptul că prin aceste reguli, deși stricte la prima vedere, C40 are în plan să salveze planeta. Reformele vizează reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră cu până la 50% în anul 2030.

 

Comentariu saccsiv:

Referitor la ultimul paragraf din articol, tin sa subliniez urmatorul aspect: HAI, SICTIR!

Studiati va rog si:

https://www.c40knowledgehub.org/s/cities-race-to-zero-public?language=en_US

Stirea a aparut pe multe site-uri zilele acestea dar si in 2023.

Anul trecut insa, primarul Sucevei nega:

Am vorbit și cu primarul din Brașov și cu cel de la Petroșani, nimeni nu a semnat nimic referitor la <Cities Race to Zero>”

Cititi va rog mai multe la:

Primarul Lungu dezminte categoric aderarea Sucevei la vreun proiect care susține eliminarea consumului de carne

 

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Geo said, on aprilie 6, 2024 at 7:59 pm

    Zilele trecute a căzut ceva lângă Brăila…ce, nu stim…ca a fost stins rusească sau ucraineană armata nu a spus nimic…tot zilele trecute ceva a apărut la Tuzla…acel ceva in loc sa fie remorcat si detonat în largul mării a fost dus pentru inspectie în Portul Constanța!!!??? După care a fost detronat în Poligonul Midia de i-a speriat le bieții oameni din Constanța…la fel armata nu spune nimic…si idiotii de la conducere vor să luptăm cu rusii???

    Apreciază

    • mosu said, on aprilie 6, 2024 at 10:35 pm

      Daca nu au spus nimic inseamna ca sunt mine de la vecini, doar de aceea suntem parteneri strategici 🙂 daca erau de mai incolo sareau cu totii cu fundul in sus.

      Apreciază

  2. Toma said, on aprilie 6, 2024 at 10:40 pm

    “Am vorbit și cu primarul din Brașov și cu cel de la Petroșani, nimeni nu a semnat nimic referitor la <Cities Race to Zero>”

    Si cine-i crede ca nici usturoi n-au mancat si nici gura nu le pute?

    Apreciază

  3. gavrilutaiulian said, on aprilie 6, 2024 at 11:23 pm

    Sunt jurnalist in Buzau si la noi e o mare batalie..aici e centrul mafiei romanesti si nu numai ..si da este adevarat…primarul securisto-comunist Toma Constantin – PSD….gasiti multe despre el, adevarate, nu in presa platita aici pe newsbuzau.ro sau news-live.ro. Impreuna cu masonul Ciolacu au acaparat, cu Serviciile, ca sunt binecunoscute relatiile, au acaparat tot si in prostia lor vor sa faca Buzaul de 15 minute si restul restrictiilor de mai sus…..ne batem in instanta, cativa care am ami ramas verticali, suntem amenintati, tarati in procese, dar luptam…Doamne ajuta!

    Oricine pentru altii, Acelasi pentru cei care ma stiu,                   Iulian Gavriluta  http://www.newsbuzau.ro O ALTFEL DE PRESA! CANALUL TAU DE STIRI ONLINE!https://www.youtube.com/newsbuzau

    https://www.facebook.com/newsbuzau/ https://www.facebook.com/groups/NewsBuzau/

     http://www.gavrilutaiulian.blogspot.com

    Apreciat de 2 persoane

  4. Ines said, on aprilie 7, 2024 at 1:43 am

    Dar ce vor consuma? Greieri?

    Apreciat de 1 persoană

  5. valy said, on aprilie 7, 2024 at 8:41 am

    este implementarea agendei blue beam.

    masoneria distruge Romania…. impreuna cu cei globalisti…

    Proiectul Blue Beam este o teorie a conspirației propusă de Serge Monast care susține că NASA împreună cu Națiunile Unite încercă să implementeze pe scară globală religia New Age (cu Antihristul la conducere și să înceapă astfel o Noua Ordine Mondială) prin intermediul unei simulări tehnologice 3D a celei de a doua

    Apreciază

  6. Some kind of death cult said, on aprilie 7, 2024 at 9:34 am

    Cel mai ecologic, idealul, prototipul nedeclarat (dar vizibil printre randuri in textele globaliste) este un mort.

    Mortul nu polueaza, nu bea lapte, nu mananca peste sau porc. Nu respira, consumand oxigenul planetei. Nu formuleaza exprimari politic incorecte, care ar putea jigni anumite comunitati extracomunitare.

    Idealul davosienilor este un mort.

    De unde si strania pasiune pentru eutanasie, impinsa pe agenda in toate tarile. Daca cineva nu doreste sa devina total neutru din punct de vedere ecologic (adica mort), atunci poate fi AJUTAT…

    Apreciază

    • gheorghe said, on aprilie 8, 2024 at 7:47 am

      „Mortul nu polueaza…”

      Pai, i California au scos o „lege” ca mortul poate fi dat pentru „dizolvare” rapida intr-un lichid si ce ramane sa fie imprastiat pe camp, ca ingrasamant, dupa vreo 6 luni.

      Daca nu polueaza… atunci sa fii util „salvarii planetei”!

      Destepti mai sint pe lume unii…

      Apreciază

    • Florinache said, on aprilie 8, 2024 at 9:05 am

      Te contrazic, mortul in pandemie „respira”; de aceea era acoperit si ingropat repede sa nu elimine aerosoli cu covid. Eventual se turna si niste var deasupra; Si binenteles si fara slujba ortodoxa ca ar fi devenit si mai contangios.

      Apreciat de 1 persoană

  7. Felceru said, on aprilie 8, 2024 at 7:02 am

    O să facem cumpărături în alte orașe/județe.

    O să mă sui în tren și o să fac shoppingG în alt oraș.

    Apreciază

  8. timisorean1 said, on aprilie 8, 2024 at 3:05 pm

    Fals! Adica in sensul ca nu se va aplica cat e scris acolo si cand zic ei. Testeaza reactia noastra si in functie de aceasta vor aplica cat si cum se poate. Si tot asa, cu pasi mai mici(sau mai mari uneori) pana unde o sa i lasam.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.