SACCSIV – blog ortodox

S-o credem pe Christine Lagarde când spune că: “Banii lichizi vor rămâne. Bani lichizi sau digitali, alegerea va aparține fiecăruia dintre noi”?

Global Research: “Digital Euro Is Now in Preparation Phase”. Can We Trust The Head of the ECB Christine Lagarde?

‘Euro digital este acum în faza de pregătire’. Putem avea încredere în Christine Lagarde șefa Băncii Centrale Europene?

Publicat pe 14 Decembrie 2023, de Global Research

Imagine: Comisia Europeană

Christine Lagarde, șefa Băncii Centrale Europene, a anunțat punerea în aplicare a monedei euro digitale, care va avea consecințe economice și sociale devastatoare.

După cum a declarat Peter Koenig:

„Impulsul universal către monedele digitale ale băncilor centrale emană, cel mai probabil, de la Banca Reglementelor Internaționale (BRI), banca centrală a tuturor băncilor centrale, care controlează cel puțin 90% din băncile centrale din întreaga lume, iar BRI însăși este controlată de familia Rothschild.

După cum vedem, totul se află în mâinile unor persoane private bine intenționate, perfect aliniate cu Legea privind Rezerva Federală din 1913, instituită în mod fraudulos – care a permis Rezervei Federale a SUA – care este controlată de o mână de bănci de pe Wall Street – să creeze în întreaga lume hegemonia dolarului american.”

***

„Christine Lagarde: Moneda euro este esențială pentru unitatea noastră europeană. Un euro digital, care să existe alături de banii lichizi, ar asigura viitorul monedei noastre. Ar fi sigură, ușor de utilizat și gratuită.

În timp ce decizia de a emite sau nu un euro digital va fi luată mai târziu, noi lansăm acum faza de pregătire. · 19 oct. 2023”

Video, Christine Lagarde: „Euro digital este pe cale să apară. Ieri, Consiliul Administrativ al Băncii Centrale Europene a aprobat lansarea fazei de pregătire. Va fi o călătorie, pe care o vom parcurge alături de legislator. Toate instituțiile europene vor fi implicate să se asigure că Europa va fi echipată cu moneda viitorului. Banii lichizi vor rămâne. Toate opțiunile vor fi disponibile: bani lichizi și bani digitali. Ce înseamnă asta pentru fiecare dintre noi? Că pentru consumatori vor fi în mod liber și ușor de folosit oriunde în spațiul european. Toate acestea, desigur, sunt subiectul unui proces legislativ. Bani lichizi sau digitali, alegerea va aparține fiecăruia dintre noi. Euro este al tău, alegerea ta.”

Putem avea încredere în Christine Lagarde?

Șefa Băncii Centrale Europene, Christine Lagarde, are un dosar penal în Franța.

Șoc în UE: Cum a fost condamnată Christine Lagarde pentru „neglijență” în cazul unei afaceri franceze dubioase

CHRISTINE LAGARDE a fost nominalizată săptămâna aceasta de Consiliul European pentru a deveni următorul președinte al Băncii Centrale Europene (BCE). Nominalizarea pare a fi un triumf pentru franțuzoaică, a cărei carieră a fost recent amenințată de o condamnare pentru „neglijență”.”

„Șefa Fondului Monetar Internațional, Christine Lagarde, a fost condamnată [decembrie 2016] pentru rolul ei într-o controversată plată de 400 de milioane de euro (355 de milioane de lire sterline) către un om de afaceri.

Judecătorii francezi au găsit-o pe doamna Lagarde vinovată de neglijență pentru că nu a contestat plata prin arbitraj de stat, către prietenul fostului președinte francez Nicolas Sarkozy [Bernard Tapie].

În urma unui proces care a durat o săptămână la Paris, femeia de 60 de ani nu a primit nicio sentință și nu va fi pedepsită.

Curtea de Justiție a Republicii, un tribunal special pentru miniștri, i-ar fi putut da doamnei Lagarde până la un an de închisoare și o amendă de 13.000 de euro.” (The Independent, 19 decembrie 2016, cu sublinierea noastră)

Captură de ecran: The Independent, decembrie 2016

Christine Lagarde a fost condamnată: Șefa FMI a fost găsită vinovată de acuzații penale în legătură cu o plată masivă a guvernului

Dar fostul ministru francez de finanțe, care risca un an de închisoare, nu se va confrunta cu nicio pedeapsă, de Peter Walker | @petejohn_walker | Luni, 19 decembrie 2016 15:15 |”

Ceva neobișnuit în Franța? Lagarde a fost găsită ‘vinovată’, însă fără aplicarea pedepsei de un an de închisoare dispusă de Tribunal: Lagarde a fost acuzată de „neglijență” și nu de „complicitate” la o fraudă de mai multe milioane de euro.

Judecătorii francezi au luat decizia de a nu aplica acuzatei o pedeapsă de un an de închisoare, în urma unei decizii a Consiliului de Administrație al FMI, care este prezidat în mod obișnuit de către acuzată.

„Christine Lagarde evită închisoarea și își păstrează locul de muncă după un verdict de vinovăție într-un proces pentru neglijență

Judecătorii au optat să nu îi aplice nicio pedeapsă șefei Fondului Monetar Internațional, care a primit sprijinul comitetului director al FMI după verdict”

Putem avea încredere în Pfizer, care are, de asemenea, un cazier judiciar?

V-au informat mass-media sau guvernul dumneavoastră? Dacă ați fi știut, ați fi acceptat să primiți vaccinul cu ARNm contra Covid-19?

„Guvernul federal a facut public aranjamentul pentru cea mai mare fraudă medicală din istoria Statelor Unite” dirijat de Pfizer: 2,3 miliarde de dolari (2009).

Pentru detalii vedeți asta.

Directorii generali ai Pfizer nu au fost arestați. Au fost puși în „probațiune” de către Departamentul de Justiție al SUA.

Există vreo legătură între ‘vaccinul’ Covid și ‘euro digital’?

Ambele sunt operațiuni ‘Big Money’ (ale marilor interese financiare) controlate de elitele financiare. Proiectul privind monedele digitale ale băncilor centrale (CBDC) urmează să fie pus în aplicare în coordonare cu sistemul internațional de identificare în cadrul așa-numitului Tratat OMS privind pandemiile, precum și cu programele de vaccinare.

„Două tipuri de control absolut sunt pregătite pentru a pune în aplicare Marea Resetare, alias Agenda 2030 a ONU. O potențială cămașă de forță și un control total prin intermediul monedei digitale programabile a Băncii Centrale (CBDC) și o tiranie a sănătății total opresivă a OMS, care trece peste drepturile constituționale naționale și suveranitatea națională în ceea ce privește măsurile de sănătate.” (Peter Koenig)

Vedeți asta:

‘Video: „Vaccinul ucigaș” Pfizer: „Bani vs. mortalitate”. Michel Chossudovsky’

Video. Departamentul de Justiție al SUA. Înțelegere pentru o fraudă medicală în valoare de 2,3 miliarde de euro:

https://www.c-span.org/video/standalone/?288664-1/pfizer-medical-fraud-settlement

 

Comentariu saccsiv:

Christine Lagarde este evreica:

https://en.wikipedia.org/wiki/Christine_Lagarde

Cititi va rog si:

Foto: BROSA sefei FMI. BAPHOMET…

Stapanii banilor: Creatura din Jekyll Island

 

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. dante said, on decembrie 20, 2023 at 9:40 pm

    Pai da, satanista asta spune un crimpei de adevar pentru a adormi si bruma de vigilenta care a mai ramas. Da, banii lichizi vor ramine, dar nu spune pe ce perioada si cit timp vor mai fi tolerati?
    Ce sicane si ce constringeri vor avea de suferit cei care se opun impulsului electronic nu mai spune cucoana asta, daca se mai poate numi cucoana, dar va avea ea ac de cojocul rebelilor.
    Suna ca in reclama aia postdecembrista care spunea: ” Dormi linistit, FNI vegheaza pentru tine” si de la atita somn s-a ales praful.

    Apreciat de 2 persoane

  2. Ricã said, on decembrie 20, 2023 at 9:48 pm

    Ma gandesc ca nu pot scoate direct banii lichizi,vor fi o perioada si lichizi si digitali pana vor zice ca cei lichizi sunt ceva din trecut si trebuie eliminati,se strange latul tot mai tare,cu Hristos Biruitorul inainte!

    Apreciat de 2 persoane

  3. Elena said, on decembrie 21, 2023 at 8:19 am

    Evident ca nu o credem.Astea sunt declaratii aruncate in vant ca sa nu sara gloatele in aer.Oricum tendinta generala la nivel de ue e de a plati direct cu cardul sau telefonul,mai recent.Tranzitia catre eur digital se va face incet,dar sigur

    Apreciat de 2 persoane

  4. ion said, on decembrie 21, 2023 at 11:30 am

    Din aceeasi categorie :
    De la 1 ianuarie 2024 nu vor mai fi emise cărțile de identitate simple | Până când mai pot fi folosite cele fără cip și în ce condiții
    https://www.antena3.ro/actualitate/valabilitate-carte-identitate-simpla-carte-identitate-electronica-695696.html

    Apreciază

  5. Lica said, on decembrie 21, 2023 at 12:21 pm

    „Diavolul se afla in detalii” – este o veche zicala.

    Banii lichizi vor ramane dar – NU a precizat cat.

    Vedem pe zi ce trece ca se fac eferturi DISPERATE de educare a maselor pentru a folosi banii fictivi, aceia electronici. Ba chiar am citit ca de la anu de prin iunie ar fi un proiect de lege prin care toti romanii sa aiba dreptul la un cont bancar fara comisioane. ALTA CAPCANA.

    Globalistii au rabdare. Multa rabdare.

    De mult inainte, dar mai ales de cand cioara aia de la OMS racnea „platiti cu cardul, platiti cu cardul sa nu va infectati” (de virusul magic) si pana in ziua de azi, numai reclame la plata cu cardul. Niciuna la plata in numerar (decat la Altex, cupon sau cash). Asta e.

    Globalistii nu vor retrage banii lichizi de pe piata decat atunci cand marea majoritate a populatiei nu va mai plati cu bani cash.

    ELIMINAREA BANILOR CASH merge mana in mana cu ELIMINAREA PROPIETATII PRIVATE !!!

    ATENTIE ! MARE ATENTIE !!!

    Controlul total: DIGITAL ID + CASHLESS PAYMENTS

    Si iata, „ca fara ea, nimeni nu poate vinde sau cumpara”.

    Dovada clara ca Iisus Hristos este Adevarat Dumnezeu. Nimeni nu poate vedea „viitorul” decat Dumnezeirea sau cei insuflati de catre Ea (printre care Sf. Apostol Ioan Evanghelistul, insula Patmos, Grecia)

    Apreciat de 2 persoane

  6. Spaceman said, on decembrie 21, 2023 at 7:15 pm

    Pentru mine este mai puțin important dacă să credem sau nu o slugă a satanei…

    După cum am spus:

    <>

    Alte chestii esentiale pe care le putem studia si experimenta intr-un apartament de bloc pentru pregatirea de supravietuire

    Și atunci care este șmecheria cu „semnul fiarei” de nimeni nu va putea vinde sau cumpăra fără?

    Simplu, tranzacțiile vor putea fi efectuate cu orice instrument de plată, fizic sau digital, însă pentru încheierea tranzacției, pentru ca aceasta să fie „aprobată”, ambele părți ale tranzacției vor trebui să semneze acea tranzacție cu semnul pe care îl au „pe mână sau pe frunte”.

    Iar asta implică ID digital, blockchain… asa cum spunea madam Pippa Malmgren →

    Așadar planul satanei cu „semnul fiarei” are la bază identitatea digitală!

    Categoria „NE-AU SPUS-O”… / Preşedintele Autorităţii pentru Digitalizarea României: „Identitatea electronică este practic certificatul de naştere al fiecăruia dintre noi în mediul electronic”

    Rezultă că scopul războiului împotriva banilor fizici nu este acela de a elimina numerarul, ci de a împinge oamenii spre acceptarea identității digitale!

    Turbarea diavolului prin uneltele sale / Marcel Ciolacu: “Este cazul ca România să intre într-o etapă de digitalizare, dacă nu se poate cu vorba bună, forţat” / Băncile blochează conturile clienților care nu au un act de identitate valid

    Apreciat de 1 persoană

    • Spaceman said, on decembrie 21, 2023 at 8:39 pm

      După cum am spus:

      „Eu cred că sunt demult apuse vremurile în care oamenii își imaginau că pe vremea lui 666 vor sta jandarmi prin târguri să urmărească dacă cei care fac tranzacții au semnul pe mână sau pe frunte. Acum sunt convins că multă lume a priceput că acest lucru implică automatizarea, prin digitalizare și ID electronic. Așadar s-a priceput pe larg că digitalizarea și ID-ul digital sunt indisolubil legate de „semnul fiarei”. Adică nu se poate „semnul fiarei” fără ID digital.”

      Merită recitit cu atenție acest articol din septembrie 2018 →

      Scurta analiza a unui text exceptional al fratilor de la Orthodox Australia despre falsul ANTIHRIST si MONEDA UNICA DIGITALA

      Apreciază

  7. un roman said, on decembrie 21, 2023 at 7:27 pm

    Intrebare off topic: asta e femeie? Pare un barbat urat… ca sotia lui macron, de ex… Tot ce exprima, inspira fake.

    Apreciază

  8. Florinache said, on decembrie 22, 2023 at 9:06 am

    Eu sunt foarte curios cum vor digitaliza satul romanesc. Cum vor obliga taranii sa aiba telefon, card, cont in banca. Satul ne va salva cu drumurile neasfaltate si cu wc-ul in curte. Trocul, agricultura, vanatoarea, omul culegator, mestesugurile. Acestea nu pot fi luate.

    Apreciat de 1 persoană

    • gutiflo22 said, on decembrie 22, 2023 at 2:04 pm

      Ce bine ar fi sa fie asa cum zici…dar majoritatea din pacate au smartphone , card, cont in banca.

      Apreciază

  9. […] S-o credem pe Christine Lagarde când spune că: “Banii lichizi vor rămâne. Bani lichizi sau dig… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.