SACCSIV – blog ortodox

Turbarea diavolului prin uneltele sale / Marcel Ciolacu: “Este cazul ca România să intre într-o etapă de digitalizare, dacă nu se poate cu vorba bună, forţat” / Băncile blochează conturile clienților care nu au un act de identitate valid

Posted in diavol, diavoli, MARCEL CIOLACU by saccsiv on decembrie 14, 2023

Sfântul Teofan Zăvorâtul, Tâlcuiri din Sfânta Scriptură pentru fiecare zi din an, Editura Sophia, București, p. 76:

Lumea nu lucrează de la sine, ci este ațâțată de stăpânitorul său, satana, ale cărui lucruri le-a stricat Domnul și continuă să le strice în cei credincioși și prin cei credincioși.

Diavolul nu-I poate face nimic Domnului; ca atare, își întoarce turbarea asupra celor ce cred în El, pentru ca, supărându-i, să-I facă supărare Domnului. Nici aici nu lucrează de-a dreptul, ci prin uneltele sale, care alcătuiesc lumea. Aceasta nu înseamnă că el este puternic; nu vă temeți de el, ci mai degrabă îndrăzniți, căci Domnul a biruit lumea și pe stăpânitorul ei. Celui ce nu se dă singur bătut, diavolul nu are ce să-i facă.

Sursa: https://doxologia.ro/celui-ce-nu-se-da-singur-batut-diavolul-nu-are-ce-sa-i-faca

 

La sfarsitul anului trecut eram informati ca:

Parlamentarii vor sa interzica plata salariilor in numerar

Graba e mare, asa ca, la un an distanta, mai aflam de noi etape intru semnul fiarei:

 

Capital: EXCLUSIV: Se blochează conturile bancare. Ce trebuie să știe cei care au buletin de identitate în curs de expirare

Dacă înainte nu era neapărat o problemă dacă îți expira actul de identitate și nu aveai încă unul nou, acum noile norme de securitate din domeniul bancar obligă băncile să blocheze conturile clienților care nu au un act de identitate valid.

 

PS News: Ciolacu: E cazul ca România să intre într-o etapă de digitalizare; dacă nu se poate cu vorba bună, forțat!

domnul Cherecheș a reușit să treacă frontiera, cu un buletin al unui văr mai tânăr cu 10 ani.

 

Flux News: Marcel Ciolacu: Este cazul ca România să intre într-o etapă de digitalizare

„Să nu se mai întâmple incidente cum a fost cu domnul Cherecheş, de exemplu. În primul rând trebuie o digitalizare, trăim în altă etapă a lumii, trebuie să înţelegem că nu putem continua ca formularul electronic să-l depunem în continuare la «ghişeul 3». Ne trebuie o digitalizare pe frontieră. Avem un program, după cum bine ştiţi, de 1,2 miliarde de euro, de la Comisie, pentru frontiera cu Ucraina. Avem deja un punct de frontieră pilot cu Serbia care funcţionează foarte bine.

Trebuie să ne implicăm. În momentul acesta, într-un punct de trecere de frontieră sunt patru sisteme de digitalizare: unul are Poliţia, unul îl are Vama, unul îl are nu ştiu cine. Toate cele patru sisteme nu sunt integrate. Este cazul ca România să intre într-o etapă de digitalizare, dacă nu se poate cu vorba bună,  forţat”

 

Comentariu saccsiv:

Probabil de aceea s-a si facut atata tam tam cu fuga lui Chereches, ca sa existe exemplu de motiv pentru care sa se mai stranga surubul.

Iar daca Ciolacu a vorbit de buletin, este foarte probabil ca viitorul buletin sa fie obligatoriu biometric cu cip. Deja se tatoneaza terenul cu pasaportul:

Proiect de lege MAI: Fara pasapoarte temporare pe motive religiose, doar pasapoarte biometrice / ATENTIE: Temeiul Biblic al neacceptarii prelevarii elementelor de identificare biometrica pentru documentele de identitate cu cip

Va amintiti ce declara Vasile Dîncu?

trebuie să constrângem societatea ca atunci când nu vrea să se schimbe, să accepte lucrurile pe care le-am acceptat cu toții prin tratate”

Iata deci ca nu doar el gandeste astfel, cu constrangeri si fortari. De fapt, cam toti cei din clasa politica gandesc la fel. Sa ne amintim ce au facut in timpul asa zisei “lupte impotriva pandemiei”. Niste unelte, cum zicea Sfantul Teofan Zavoratul.

37 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

    • scortisoara said, on decembrie 15, 2023 at 9:41 am

      Serpeasca treaba ! Nu trebuie slabiti psihopatii astia .

      Apreciază

  1. Ioan C. said, on decembrie 14, 2023 at 7:45 pm

    Dr. Const. Chiricescu: Calendarul nostru nu e schimbat, e îndreptat (1925)

    Dr. Const. Chiricescu: Calendarul nostru nu e schimbat, e îndreptat (1925)

    Apreciază

  2. ioansperling said, on decembrie 15, 2023 at 2:43 am

    Cu toata digitalizarea pana exista un om la vama poate sa fuga Chereches din nou! Asa ca dupa digitalizare trebuie ca locul oamenilor sa fie luat de roboti! Mai intai pentru control si opresiune si mai apoi peste tot! Cam asta vor toti Ciolacii din toata lumea si unii sunt prea tampiti sa-si dea seama ce doresc sa faca!

    Apreciat de 1 persoană

  3. Un roman said, on decembrie 15, 2023 at 3:54 am

    Iese fiara din ei. Nu mai au rabdare, cu strangerea surubului, in pasi mici. Iar stapanii incornorati ii preseaza. Vedeti ce fetze crispate au? Chiar ca sunt unelte vii… Mai au timp de pocainta, totusi…

    Apreciat de 1 persoană

  4. gutiflo22 said, on decembrie 15, 2023 at 7:28 am

    „Îl veți recunoaște pe satan atunci când vă va face binele cu forța”
    Sfantul Macarie Egipteanul

    Apreciat de 3 persoane

  5. scortisoara said, on decembrie 15, 2023 at 9:20 am

    Oh Doamne , cat a suferit femeia asta ! In povestea de mai jos nu e relevant faptul ca era vaccinata anticovrig ci faptul ca apropiatii ei : rude,”prieteni” ,colegi si-au batut joc de ea . Si o sa le stea pe constiinta chiar daca se spala pe maini. Si Pilat s-a spalat pe maini si nu a ajuns bine. Dumnezeu sa-l intareasca pe vaduv !

    https://www.activenews.ro/stiri/VACCINATA-„ANTI-COVID-DESI-AVEA-O-BOALA-AUTOIMUNA-doctorita-Ioana-Sandulescu-de-la-Spitalul-Sf.-Spiridon-din-Iasi-a-murit-la-39-de-ani-dupa-sase-internari-in-patru-spitale-din-Romania.-Sotul-ei-a-depus-plangere-pentru-UCIDERE-DIN-CULPA-186275

    Apreciază

  6. scortisoara said, on decembrie 15, 2023 at 9:25 am

    N-am rabdare sa citesc tot articolul …. Vaccinul anticovid a nimicit creierul lui Banescu , ca nu am inteles ? :)))))))))) ca numai asa se explica derapajele lui.

    https://www.activenews.ro/stiri-sanatate/ESTE-ADEVARAT-Schimbari-evidente-de-personalitate-ca-urmare-a-leziunilor-neurologice-induse-de-serurile-experimentale-Covid.-Vaccinurile-nimicesc-si-creierul-modificari-majore-expuse-intr-o-conferinta-organizata-de-avocatul-Reiner-Fuellmich-186286

    Apreciază

  7. scortisoara said, on decembrie 15, 2023 at 9:37 am

    Prin octombrie terminasem de renovat holul apartamentului meu si de atunci nu mai stiam ce sa mai decorez . Mai am sa pun gresie in bucatarie dar ma ocup de ea in Postul Pastelui. Intre timp am descoperit niste resturi de polite din lemn si m-am apucat sa le decorez .Una am finalizat-o ieri , celelalte sunt in lucru. Le postez pe pagina mea de facebook . De globuri nu cred ca ma ocup in iarna aceasta …. ca mi-am pierdut interesul …. Eu iubesc mobila .
    Sunt pe un grup de reconditionari mobila si ne postam acolo fiecare ce lucrari face . Bine , eu ma uit cu jind la altii cum lucreaza . :))))))))
    Mai nou vreau sa achizitionez o piesa de mobila veche pt reconditionat ,evident . Dar mai intai vreau sa vad in ce stare de degradare este sa vad cum pot sa o abordez. Sunt atat de fascinata de reconditionari , tapiterii cum nu va imaginati . Numai din-astea as face , nici nu as mai dormi ….

    Apreciază

    • Adrian Ioam said, on decembrie 15, 2023 at 2:12 pm

      Mai bine decoreaza-ti sufletul cu fapte bune mai degrabă.. Viata asta trece ca umbra si ca fumul, mai bine sa ne vedem de mantuire nu de desertaciunile astea lumesti..

      Apreciat de 3 persoane

  8. geo said, on decembrie 15, 2023 at 11:01 am

    Apreciat de 1 persoană

  9. geo said, on decembrie 15, 2023 at 11:02 am

    https://www.puterea.ro/sa-nu-uitam/

    Apreciază

  10. C said, on decembrie 15, 2023 at 11:04 am

    Preiau de pe ortodoxia.ro :
    Guvernul masonic mondial, care pregătește venirea lui antihrist, are trei caracteristici speciale:

    Primul semn – este unitatea de sânge: ei se consideră doar pe ei înșiși ființe umane, iar tot restul omenirii ca pe o turmă de animale, pe care îi numerotează, îi cipează și le pregătesc pentru sacrificare.

    Al doilea semn – este satanismul ereditar și legătura directă cu diavolul. Toți sunt sataniști în cea mai înaltă supunere. Diavolul li se arăta în realitate pentru ei, iar ei se află sub controlul său total, în supunere totală față de el.

    Iar al treilea semn care îi unește este păcatul sodomiei. Toți, mai ales masonii, de cele mai înalte grade, sunt cu toții sodomiți și sunt legați de această scârboșenie. Și toată sodomia, toată desfrânarea care se sădește în lumea de astăzi este sădită de ei.

    Așadar, antihristul, a cărui venire o pregătesc, va uni în sine toate aceste trei trăsături, ticăloase inclusiv ultima.

    Potrivit cuvântului profetic al Sfântului Prooroc Daniel: „El nu va respecta dorința nevestelor”.

    Antihristul va uni în sine toate aceste mârșăvii.

    Potrivit cuvântului lui Dumnezeu, el este atât de josnic încât Domnul nici măcar nu i-a dat un nume.

    În Apocalipsa lui Ioan Teologul, el este numit „fiara”.

    Și această fiară, această fiară în formă umană, va sta în templul construit de sioniști, se va declara Mesia și Dumnezeu și va forța toate națiunile să i se închine ca Mesia și Dumnezeu. Toți cei care vor refuza, vor fi persecutați, vor fi torturați, chinuiți, distruși. Și toți vor deveni martiri”.

    Tags: Părintele Andrei Uglov

    Apreciat de 3 persoane

    • saccsiv said, on decembrie 15, 2023 at 12:02 pm

      C

      Spre rusinea mea, nu-mi amintesc de acel citat din Sfantul Prooroc Daniel.
      Guvernul nu va fi masonic, deoarece masoneria va fi sacrificata. Realilor papusari le-a fost pentru o perioada de vreme doar o unealta.
      Referitor la al treilea semn, care toti? Masonii au peste ei pe altii. Acesti altii nu sunt homosexuali, ci ii folosesc pe homosexuali pentru un anumit scop.

      Apreciat de 2 persoane

      • C said, on decembrie 15, 2023 at 4:07 pm

        Saccsiv ,
        eu doar am preluat articoul de pe site-ul care îl ai la tine aici pe blog , colo jos . N-am zis că o fii așa cum scrie acolo sau nu .

        Apreciază

      • saccsiv said, on decembrie 15, 2023 at 5:23 pm

        C

        Am inteles. Iertare.

        Apreciază

  11. geo said, on decembrie 15, 2023 at 11:07 am

    “domnul Cherecheș a reușit să treacă frontiera, cu un buletin al unui văr mai tânăr cu 10 ani.”

    Si daca totul a fost aranjat, la nivel inalt, cu complicitatea tuturor serviciilor si structurilor de forrta, fix pentru ceea ce urmau sa faca??? si nu aveau motivul…

    Apreciat de 1 persoană

  12. Spaceman said, on decembrie 15, 2023 at 7:51 pm

    Marcel Ciolacu arătând pentru cine lucrează →

    Apreciază

  13. C said, on decembrie 16, 2023 at 6:16 pm

    Saccsiv, de acesta ce părere aveți ?

    https://fb.watch/oZxD1T_Tpv/

    Min 10 și apoi min 20 , ce curaj are fata de jandarmi … !

    Apreciază

  14. Ania said, on decembrie 24, 2023 at 5:49 pm

    Asta vorbeste gura fara el. Noi platim taxe si impozite la casierie pe chitanta. E adevarat ca s-a infiintat depunerea dosarelor pe email. Asta este bine in cazul in care omul are o urgenta, are program prea incarcat sai se intampla Doamne fereste ceva, se imbolnaveste, are un accident, intra in spital sau cine stie si nu apuca altfel. De aceea e bine de pastrat si asta. Insaci digitalizari, cu cloud etc se merge prea departe. Probabil nici ministri nu or vrea, la noi lumea nu doreste, dar probabil il preseaza UE. Aia vor sa digitalizam/electronizam tot, poate or vrea sa lucreze inteligenta artificiala. Nu, e prea mult. Nu poti sa ii obligi pe toti sa accepte ceva ce deja depaseste o utilitate pentru om, sa impui. Pana la urma noi me folosim de aparate sa ne facem treaba, sa ne rezolvam problemele sau ai ajuns aparatele sa ne utilizeze pe noi pe post „obiecte vii”?

    Apreciat de 1 persoană

  15. […] Turbarea diavolului prin uneltele sale / Marcel Ciolacu: “Este cazul ca România să intre într-o… […]

    Apreciază

  16. […] Turbarea diavolului prin uneltele sale / Marcel Ciolacu: “Este cazul ca România să intre într-o… […]

    Apreciază

  17. […] Turbarea diavolului prin uneltele sale / Marcel Ciolacu: “Este cazul ca România să intre într-o… […]

    Apreciază

  18. […] Turbarea diavolului prin uneltele sale / Marcel Ciolacu: “Este cazul ca România să intre într-o… […]

    Apreciază

  19. […] Turbarea diavolului prin uneltele sale / Marcel Ciolacu: “Este cazul ca România să intre într-o… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.