SACCSIV – blog ortodox

OPINIE: Omenirea înrobită hipnotic de către un zeu tehno-industrial

Global Research: ‘Humanity in Hypnotic Thrall to a Techno-Industrial God’

Omenirea înrobită hipnotic de către un zeu tehno-industrial

Atâta timp cât un număr suficient de mare de oameni cred în asta, exercițiul de înrobire se va dovedi ireversibil.

De Julian Rose, 12 Iulie 2023, Global Research

Pe latura unui bloc de apartamente, vizibil între clădirile care înconjoară Gara du Midi din Bruxelles, se fac ultimele retușuri la o operă de artă extraordinară. Se poate doar percepe figura din cușcă întinsă pe brațul hidraulic al vehiculului care oferă platforma de pe care artistul își poate aplica vopselele pe această pânză vastă.

Lucrarea înfățișează, așa cum o înțeleg eu, un turn strălucitor tehno-industrial de telefonie mobilă, care se înalță în vârful unui vast templu de beton, flancat de două scări mari și curbe, la baza cărora se află o platformă acoperită de o mare mulțime de oameni. Deasupra turnului, dârele chimice au format un X pe cer, în timp ce sfertul de jos al lucrării este dominat de o mare voluminoasă de roșu punctată cu pete de negru.

Simbolismul este puternic. Lucrarea ar putea fi intitulată „Așadar, iată-ne aici”. Pentru că da, aici ne aflăm – dacă prin ‘noi’ înțelegem lumea actuală postindustrială prizonieră a materialismului – sub presiunea forței implacabile a globalizării.

Bruxelles, încă un oraș remarcabil de uman după standardele actuale, are ghinionul de a găzdui sediul Uniunii Europene, care nu este un conglomerat foarte uman. Iar ceea ce se întâmplă în el este la fel de lipsit de umanitate. Pentru că este vorba despre a fi ‘mare, central și dominant’.

„Nu vei avea nimic și vei fi fericit”

Mare, central și dominant este viitorul planetei, dacă subscrii la determinismul bidimensional al minții tehno-industriale.

În cuvintele liniștitoare ale lui Klaus Schwab și Yuval Noah Harari, acesta va fi un viitor al tehnologiei informației/inteligenței artificiale, în care Schwab ne spune că ‘nu vom avea nimic și vom fi fericiți’.

Turnul și catargul telefoniei mobile, care încoronează templul prozelitismului tehno-industrial, este o bucată de oțel urâtă și zveltă, care este o expresie a dominației în sine. Vasta infrastructură globală formată de aceste structuri de oțel saturnian poartă cu ele o supă de toxicitate penetrantă amplificată de câmpul electromagnetic.

Această ‘rețea’ este cea care acționează ca poartă de acces la lumea realității virtuale a celor care depind de ea pentru „semnalele” lor. Semnale care au un tip de dominație abstractizată și o tendință pronunțată de a subția sângele și de a încețoșa creierul.

Majoritatea mesajelor care trec prin această poartă de acces se referă la modul în care trebuie să te descurci în ‘sistem’.

Cum să ajungi mai repede de la punctul A la punctul B; știrile apar mai rapid; rapoarte financiare apar mai rapid; conexiunile cu familia și prietenii se fac mai rapid; totul este mai rapid.

Se spune că a fi permanent conectat la această intersecție hiper-electromagnetică a vieții este singura modalitate de a ‘rămâne în contact’, de a participa la matricea mentală, de a face parte din ‘program’.

Dar deja cu douăzeci de ani în urmă am decis să tai legăturile cu acest program. Renunțarea la telefonul mobil s-a dovedit a fi un act de eliberare, urmat în curând de renunțarea la televizor.

Big Brother a fost trecut pe bancheta din spate și am văzut că încă mai exista o viață care îmi aparținea, cu condiția de a da prioritate propriilor valori, cu o doză solidă de hotărâre de a fi fidelă la ceea ce este ‘real’ în viață.

Poate că acesta este motivul pentru care pot vedea atât de clar cum cei care continuă să participe la ‘program’ aleargă orbește spre o prăpastie și fără compromisuri și cum cererile lor vorace asupra mediului natural le subminează din ce în ce mai mult rezistența naturală.

Constat ceva deosebit de șocant – că această goană frenetică spre prăpastie și marele consum de resurse finite pe care îl implică – nu are alt scop decât să joace o fascinație cvasi demonică pentru jucării de distragere a atenției, din ce în ce mai rafinate. Distragerea de la pulsul real al vieții.

Cu toate acestea, această mașinărie sinucigașă tehno-industrială este condusă de oameni care par să nu recunoască faptul că misiunea lor comună este programată să se încheie în colaps.

Dimpotrivă, ei par să creadă că, prin creșterea eficienței și a vitezei mijloacelor de călătorie, aceasta își va consuma cumva propria nevoie de a ajunge acolo unde se îndreaptă. Încotro sau spre ce anume – pur și simplu nu se pune niciodată această întrebare.

Cu toate acestea, zeii psihotici ai ‘progresului’ inconștient care au conceput programul, au încorporat în acesta o serie de ‘evenimente’ care se va concretiza într-un final în ceea ce aceștia numesc transumanism. O stare robotizată de putere de calcul cerebral conectată și controlată de calculator, pentru cei care își pot permite să o plătească.

Să plătești pentru dreptul de a fi dezumanizat și lipsit de nevoia – și chiar de capacitatea – de a gândi. Eliberat de emoții și eliberat de legătura sufletească cu Creatorul tău.

Stațiile de pe drumul către acest punct întunecat al anulării umane sunt stabilite în cadrul crezului WEF cunoscut sub numele de ‘Marea Resetare’. O ‘Resetare’ de la uman la non-uman.

Iată câteva dintre stațiile de pe traseul Marii Resetări către transuman:

  • Încetarea cultivării de alimente în sol și fabricarea de alimente sintetice produse în laboratoare (cel puțin șase dintre acestea sunt deja în producție).
  • Sfârșitul cultivării pământului așa cum îl cunoaștem și mutarea fermierilor și a locuitorilor de la țară redundanți în „orașe inteligente” cu supraveghere totală controlată prin 5 și 6G.
  • Peisajele rurale și agricole reproiectate pentru a găzdui proiecte de ‘rewilding’ (restaurare ecologică, re-însălbătăcire) și accesul controlat la ‘locuri de agrement’ desemnate pentru cei care își permit accesul.
  • Sfârșitul bancnotelor și al monedelor, înlocuite de o monedă digitală controlată la nivel central, a cărei disponibilitate va depinde de ‘creditul social’ al fiecăruia, ca în China.
  • Confiscarea activelor și a proprietății private, cu opțiunea de a ‘închiria’ anumite aspecte ale acestora de la statul corporatist care va deveni noul proprietar.
  • Sisteme de transport ghidate 5G ‘autonome’ care operează între marile orașe.
  • Supravegherea 100% prin satelit și prin ‘internetul tuturor lucrurilor’ și utilizarea excesivă a algoritmilor pentru a capta orice semn de rezistență în comunicații.
  • Reprimarea adevăratei spiritualități în favoarea unei ‘religii mondiale unice’.
  • Estomparea deliberată a delimitării sexuale ‘bărbat/femeie’ și declinul reproducerii sexuale normale.
  • Reducerea în continuare a numărului de spermatozoizi din cauza alimentelor sintetice lipsite de vitamine și modificate genetic, a vaccinărilor și a aerului și apei poluate – controlul populației.
  • Impunerea ‘orașelor de 15 minute’ ca centre de control al autorităților locale.
  • Copii cu gene modificate prin clonarea în laborator a secvențelor de ADN și a țesuturilor celulare.
  • Eliminarea anumitor cuvinte din limbajul comun, în special a celor poetice și spirituale.
  • Adevărata artă redusă la pseudo-artă, ca expresie a voinței statului, inclusiv ritualul părții întunecate.
  • ‘Sănătatea medicală’ văzută ca fiind domeniul exclusiv al Big Pharma, medicina naturală fiind scoasă în afara legii.
  • Un control sporit al mass-mediei/guvernului asupra transmiterii informațiilor publice.

Și multe altele, mult mai multe.

Dar acest lucru este suficient pentru a arăta compoziția de bază a stațiilor pe drumul spre ‘transumanism’. Al cărui punct de sosire se spune că va fi în jurul anului 2035.

În spatele acestei distrugeri pe față a libertăților umane câștigate cu greu se află un vast exercițiu global de propagandă/îndoctrinare, care există deja de peste două decenii și care este construit în jurul faimosului ‘Zero carbon până în 2045’ sau ‘Net Zero’, în limbaj de presă (orwelian).

Atunci când sunt provocați de cei care încă mai sunt capabili să pună la îndoială necesitatea acestor impuneri ucigașe, răspunsul este întotdeauna același:

„Pentru a salva lumea de încălzirea globală.”

Această piesă de spălare acută a creierului, concepută inițial la Clubul de la Roma în 1972, este cheia întregului ‘program’.

Atâta timp cât un număr suficient de mare de oameni cred în asta, exercițiul de înrobire se va dovedi ireversibil.

Având în vedere ritmul actual al trezirii, descoperirea faptului că încălzirea globală antropogenă este o mega-minciună, va fi probabil neutralizată de impunerile deja existente pentru a preveni o revoltă.

Zeul tehno-industrial își va fi atins atunci scopul. Precum racheta de propulsie care duce capsula pe orbită, acesta va duce majoritatea omenirii în abisul sclaviei abjecte față de cultura sa hipnotică de conveniență, înainte de a face implozie în sine și de a lua cu ea o mare parte din diversitatea care susține viața umanității și a naturii.

ÎNSĂ, toate acestea pot fi evitate. Nu trebuie să se întâmple. Nu se va întâmpla. Viețile noastre nu depind de adoptarea tehnologiei smart de mâine, astăzi. Nu ne vom mai lăsa seduși de ‘comoditate’ atunci când vom recunoaște că aceasta ne conduce la autodistrugere, nu-i așa?

Ne vom păstra suficientă voință pentru a scăpa de această dependență de IT/AI, care ne distrage atenția de la viață și care constituie drumul spre Armaghedon al celor cu mintea subjugată.

Singura modalitate de a recunoaște cât de diabolică este capcana care ne-a fost întinsă – și pe care ne-am întins-o și noi înșine – este de a ne controla simțul unui scop mai profund în această viață. Să ne luăm un angajament de nezdruncinat de a asculta și de a răspunde chemării sufletelor noastre. Adevăratul sine. Și apoi să scoatem acest sine adevărat din orice asociere cu mașinăria de tocat din metavers.

Nimeni care posedă un suflet să nu-și permită vreodată să fie transformat într-un produs subuman al mastodontului tehno-industrial. Rămâneți cu ceea ce este solid, cu ceea ce este real – și renunțați la lumea virtuală contrafăcută care îi prinde în capcană pe cei neavizați și transformă mințile cândva sănătoase în victime ale unei curse oarbe spre un ținut digital distopic al nimănui.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Marsul Distrugatorului

 

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Copaci said, on iulie 13, 2023 at 2:36 pm

    Înrobirea umanității este făcută chiar de cel rău și viclean și cine crede altfel, va afla cu durere și lacrimi de tristețe că a avut șanse să afle adevărul, dar le-a evitat și a crezut doar minciunile presei main stream … Dă-i Doamne românului mintea- discernământul și înțelepciunea cele de pe urmă trezește-l pe el din somnul cel de moarte … Cu Dumnezeu înainte !

    Apreciat de 2 persoane

  2. scortisoara said, on iulie 13, 2023 at 2:38 pm

    Da. Am vizionat de curând filmul „CERCUL” . Putini mai trăiau firesc în lumea aia .

    Nu știu cum mai scăpăm din asta . Sau dacă vrem scăpăm dar e un proces greu , fiecare om are alt ritm de percepție și de conștientizare

    „Nimeni care posedă un suflet să nu-și permită vreodată să fie transformat într-un produs subuman al mastodontului tehno-industrial. Rămâneți cu ceea ce este solid, cu ceea ce este real – și renunțați la lumea virtuală contrafăcută care îi prinde în capcană pe cei neavizați și transformă mințile cândva sănătoase în victime ale unei curse oarbe spre un ținut digital distopic al nimănui.

    Apreciat de 1 persoană

  3. Felix said, on iulie 13, 2023 at 3:13 pm

    Regretatul Gheronda Nicodim din Kapsala a spus că
    „omenirea inainteaza pe o muchie de cutit, dacă cade pe o parte, cade în brațele lui Antihrist, iar dacă cade pe cealaltă parte, cade în cel de-al Treilea Război Mondial”

    https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2023/07/23.html?m=1

    Apreciat de 2 persoane

    • Felix said, on iulie 14, 2023 at 8:34 am

      Pășim pe liniile roșii a ceea ce
      Sfânta (Revelatie) Apocalipsa a prezis despre antihrist si se vor confirma toate acestea înainte de toate….
      Ei se grăbesc să-l aducă (pe antihrist), dar Dumnezeul Cel Sfânt se grăbește și El să ducă istoria omenirii înainte (spre Eshaton) conform VOINȚEI Sale SFINTE.

      PEDAGOGIA lui Dumnezeu va fi exprimată în evenimente naturale teribile și catastrofale care mătură deja planeta, iar new age-rii le numesc schimbări climatice, pentru a nu lăsa discernamantul oamenilor să gândească la ceea ce se întâmplă cu adevărat.
      Dar mânia lui Dumnezeu nu a fost exprimată prin Duhul Sfânt și cuvintele profetice ale Sfinților noștri Părinți, la urma urmei, prin câte mărturii istorice?
      Scria cel care a găsit Sfintele Moaște ale Sfântului Rafail, Ducas Tsolakis:
      „dacă oamenii nu se pocăiesc după bolile incurabile care vor veni și războaiele locale, va veni a Treia Catastrofă Mondiala (Razboiul Mondial”
      Vedeți, fraților, au intervenit deja Primul și Al Doilea Război Mondial.

      Apostazia este ceea ce va rezulta din delasarea noastră atunci când vom accepta să fim identificați (pecetluiti) cu numărul amenințător al antihristului prezis în Sfânta Revelație (Apocalipsa) a Sfântului Ioan Teologul.
      Atâția ani ne-au familiarizat cu tehnologia digitală care funcționează prin acest număr amenințător și, desigur, ne-a facut constiinta laxa, si cei mai mulți or să spună după acceptarea portofelului digital că prin deținerea noii identități digitale nu se întâmplă nimic.
      Dar când te identifici cu ceva, devii la fel ca acel lucru, de aceea se numește identitate.
      În Botezul ortodox ne-am identificat cu HRISTOS și ne bucurăm gratuit de DUMNEZEIESTILE DARURI.
      Acum am vrea să ne identificăm digital cu numărul cel obscur al fiarei (666) ca să facilităm primirea ajutoarelor SUBVENȚIONATE (venitul universal de baza).

      INTERVENȚIA DUMNEZEIASCA este iminenta la porțile apostaziei mondiale.
      Cu ceva timp în urmă am spus într-o postare anterioară a unui Gheronda care ne-a transmis printr-unul din fiii săi duhovnicești sa venim pana la el și ne-a găzduit în chilia sa.
      Răposatul Gheronda Nicodim din Kapsala – adormit pe 1 decembrie 2022 – a spus că „omenirea merge pe o margine prapastioasa, dacă cade pe o parte cade în brațele antihristului și dacă cade de cealaltă parte cade în cel de-al Treilea Război Mondial”
      Și a adăugat:
      „Gandul îmi spune că MARELE Război Mondial va avea loc”
      Exact ceea ce Maica Domnului a vestit în 1959 și a numit-o a Treia Catastrofă.
      Să avem grijă ca în mijlocul a ceea ce va veni să nu fim lipsiti fiind de pocainta și nemulțumitori.

      Ελληνορωμαϊκά!: η ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της ανθρωπότητας ,τουλάχιστον να μην μας βρει ως ΑΣΕΒΕΙΣ.
      https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2023/07/blog-post_91.html?m=1

      Apreciază

    • Felix said, on iulie 14, 2023 at 9:48 am

      Budiatichi, regiunea Volînia,
      Ucraina,
      10 iulie 2023

      În noaptea de 6 spre 7 iulie, persoane necunoscute au comis un act de vandalism și blasfemie gravă împotriva Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu într-un sat din
      nord-vestul provinciei Volyn.

      Vandalii au declanșat un incendiu la izvorul sfânt al satului Budiatichi, care a distrus aproape complet icoana făcătoare de minuni Budiatichi a Maicii Domnului (secolul al XVII-lea), raportează Departamentul de Informare și Educație al Bisericii Ortodoxe Ucrainene, asa cum s-a transmis pe rețelele sociale locale.

      O carte de rugăciunii atârnată lângă icoană și ușa din față a paraclisului au fost, de asemenea, distruse.

      Site-ul eparhiei de Vladimir și Volyn notează că icoana a fost atacată de mai multe ori în trecut.

      Videoclipul din 2010, arată dragostea și evlavia oamenilor pentru icoană…

      Свята Вода Будятич, яка лікує очі, серце, печінку, шлунок, нирки. (Частина 3) – YouTube

      Icoana făcătoare de minuni Budiatichi a Maicii Domnului a apărut în primăvara anului 1637. Proprietarul domeniului pe care se afla izvorul a vrut să-si insuseasca icoana, dar s-a facut nevazuta înainte de a putea face acest lucru.
      Vestea apariției minunate s-a răspândit și curând mulți oameni de aproape și de departe au început să vină la icoană.
      Multe vindecări au fost efectuate de icoană și prin apa de izvor, dar nimeni nu putea atinge icoana – se ascundea întotdeauna sub apă.
      În cele din urmă, doua orfane
      dintr-un sat din apropiere, care fuseseră grav abuzate de unchiul cu care locuiau, au venit să-și verse inimile către Maica Domnului, crezând că ea a aude și a ajuta pe toți oamenii care o invoca in rugaciuni.
      În primăvară, au savarsit rugăciuni fierbinți cu lacrimi, iar când au mers să sărute icoana, aceasta nu a dispărut, iar fetele au putut să o ia în mâini.
      Mulți oameni s-au adunat în jurul lor și împreună au dus icoana la biserica Sfântului Nicolae din sat.

      O alta minune s-a întâmplat cu proprietarul domeniului însuși. Pelerinii care veneau de peste tot la icoană treceau prin câmpurile lui și călcau în picioare recolta.
      Prin urmare, proprietarul a ordonat ca izvorul să fie astupat ca să dispară.
      Cu toate acestea, izvorul a țâșnit dintr-un alt loc și propietarul a orbit.
      Mai târziu, a văzut-o pe Maica Domnului în n vis care îi spunea:

      „Destupa izvorul sfânt, spală-te cu apa izvorata și ochii tăi se vor tamadui”.

      A făcut acest lucru și și-a recăpătat vederea și a devenit un creștin evlavios.
      Un paraclis a fost construit la izvor și de atunci nenumărați oameni au venit să se vindece de patmile sufletesti și trupesti.

      ORTHODOXOLOGIE: UKRAINE : DES VANDALES ONT MIS LE FEU À L’ICÔNE THAUMATURGE DE LA MERE DE DIEU (+VIDÉO)
      https://orthodoxologie.blogspot.com/2023/07/ukraine-des-vandales-ont-mis-le-feu.html?m=1

      Apreciat de 1 persoană

  4. Felix said, on iulie 13, 2023 at 6:53 pm

    Parintele Staniloaie – Esenta Crestinismului – YouTube

    Apreciază

  5. Geo said, on iulie 13, 2023 at 7:01 pm

    Rusia izolată? https://twitter.com/djuric_zlatko/status/1679400906725490692

    Apreciază

  6. Grigore said, on iulie 13, 2023 at 11:01 pm

    https://www.ziuanews.ro/externe/prima-ar-care-intriduce-cbdc-parlamentul-din-rusia-a-adoptat-rubla-digital-1577641

    Rusia este prima tara care introduce CBDC, moneda antihristului!!!
    Rusia e regele alb si China e regina de alb!!!!!!

    Apreciază

  7. Utopii said, on iulie 14, 2023 at 12:34 am

    Astora le e frica sa nu vina Medvedev cu foarfeca sa le taie cablurile de fibra optica si internetul si lumea digitala nu mor dar o sa revina sa ararte cu decenii in urma, cel putin putin pentru o perioada.

    Ce daune pot aduce cutremure sau vulcani unei lumi prea dependenta de servicii online ca Google Maps, ramane de vazut, dar pagubele cel puti financiare vor fi mari. S-au facut simulari ce se intampla intr-o societate ultra-tehnologizata in caz de atacuri cibernetice pe scara larga, serviciile de urgenta nu vor fi capabile sa functioneze normal.

    Apreciază

    • geo said, on iulie 14, 2023 at 12:35 pm

      A fost prima mare victorie a iluminatilor la doar 13 ani dupa fondarea ordinului

      Apreciază

      • Clement said, on iulie 14, 2023 at 3:43 pm

        In Republica Franceza candidatii la functia de Presedinte, chiar si cei veniti oficial pe filiera oculta, pentru a fi validati, sunt chestionati in plen de Marele Orient si de „Comunitate”.
        Iese cine trece ambele probe.
        O situatie „preocupanta” adica merdique, de tot rahatul, pentru intreaga adunatura europeana este numirea in functia de Economist Sef al Comisiei Concurentei a
        Fionei Scott Morton.
        FSM este doar cetatean american , prestigios lobbyst pentru Gafam care a lucrat in Cabinetul Charles River Associates si a fost consultant Apple, Microsoft si Amazon.
        Intelegem ca Banda organizata de la Brussel, dupa ce a batut palma cu serviciile unui Stat aflat permanent in conflict si concurenta cu popoarele planetei Pamant, a transmis toate informatiile privind identitatea cetatenilor UE si se pregateste sa ii inmaneze si cheile Casei cu acareturi cu tot.
        Sursa valleursactuelles.com

        Apreciază

      • Clement said, on iulie 15, 2023 at 10:29 am

        Cum sa o numesti pe o Fiona Morton Scott care functioneaza organic pentru concurenta, sa iti gereze , controleze patrimoniul economico financiar?
        In acest moment Ursula ar trebui demisa si priponita.
        Nu i-a interesat nici in mod formal sa ii dea lobbystei si cetatenie europeana , cum au multi comisari europeni ex dl Torhes
        Este interesant de vazut din ce structuri sunt propulsati si
        Infiltrati indivizii care vor deservi interesele noastre si ale generatiilor viitoare.
        https://www.crai.com/insights-events/events/nilg-2023-national-conference-2/

        Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.