SACCSIV – blog ortodox

Ne-am bagat singuri capul in laț. Cuviosul Paisie Aghioritul despre televizoarele si intreaga aparatura smart

Posted in antihrist, PAISIE AGHIORITUL, SMARTPHONE, TELEVIZOR by saccsiv on iulie 12, 2023

Fata pare a manca un mar. Emblematic… Foto: https://gadgetize.ro/top-cele-mai-bune-frigidere-smart/

Dupa cum stiti:

Vor sa legalizeze intreaga spionare care deja exista

Urata treaba dar si noi le-am usurat misiunea, bagandu-ne singuri capul in laț…

Iata comentariul fratelui mircea.v postat la 12 iulie: Cuviosul Paisie Aghioritul:

saccsiv,

citatul de mai jos din Sf Paisie vol2, cap. Semnele vremurilor, poate ar fi bine sa il faci articol, ca e esential in privinta sculelor smart. L-am mai postat la comentarii si aveam impresia ca e si articol, dar acum am cautat si vad ca nu e.

„„Peste putin toti cei ce vor avea televizor vor privi la televizor, dar vor fi vazuti si ei. Adica vor urmari si vor fi urmariti. Li se va controla astfel prin computer toata viata lor; ce spun, ce fac, totul. Vezi la ce fel de dictatura s-a gandit diavolul! La Bruxelles au o cladire intreaga cu 666, in care-si adapostesc computerul. Acest computer poate controla miliarde de oameni – sant aproape 6 miliarde toata lumea. Toate le vor fi cunoscute printr-o rasucire de buton. Unii europeni s-au impotrivit, deoarece se tem de dictatura mondiala. Noi, ortodocsii, ne impotrivim, pentru ca nu il vrem pe Antihrist si, fireste, nici dictatura lui.”

Asa ca, smartfon, smart-tv, smart-contor(utilitati), smart-electrocasnice…, care de fapt sant computere legate la internet, sant de fapt dictatura lui Antihrist. Iar ortodoxul nu vrea asa ceva, nu trebuie sa vrea asa ceva.

 

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Clement said, on iulie 12, 2023 at 11:21 pm

    Sigur ca ne opunem doar ca ne opunem subtil, incercand sa il fentam utilizand strategii personale si constienti ca nu avem stofa de Sfinti.
    Nu ne vaccinam, nu mintim, nu vom accepta niciodata sa fim cipati , nu am fost si nu suntem turnatori.
    A props de turnatori, chit ca stiu ce il macina pe Gabriel Liiceanu, ranchiuna impotriva Presedintelui nationalist al Academiei Romane, ii dau dreptate in ceea ce afirma despre josnicul omagiat Ac.dr Balaceanu Stolnici.
    https://www.contributors.ro/doua-centenare/
    Cum insa dl. Liiceanu are raul obicei de a trunchia Adevarul, nu spune si ca postul de radio Europa Libera a fost o diabolica capcana intinsa de un diabolic personaj in care au cazut si oameni de buna credinta.
    https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Allen_Dulles

    Apreciază

  2. Paracels said, on iulie 12, 2023 at 11:32 pm

    Pt. Paisie sa stea linistit.Am intrebat pe cei care schimbau contorul,de la cel vechi la cel nou digital ,daca nu sint de acord ce variante am. Si mi-au zis ca nu ma leaga la curent! Adica sa raman la ,,lamba” precum bunicii mei ? Asta insemnind ca nu mai mi-ar functiona centrale pe gaz si aerul conditionat! Desi am un tv smart, nu e la wifi, deci nu ma poate spiona.,,Smarfonu” e necesar pt. comunicatie, pe timpul lu ceasca n-am avut nr./tel.fix ca n-aveau nr.sa aloce. Azi e important -pt.mine cel putin-sa comunici cu neamurile imprastiate in tara si in lumea mare. Ca de intalnit e mai greu fatza-n fatza.Incercam si noi sa ne facem treaba si in acelasi timp sa fim spionati cit mai putin de goagal.

    Apreciază

    • saccsiv said, on iulie 13, 2023 at 7:54 am

      Paracels

      Tu nu-ti fa probleme, caci ai sansa sa te reincarnezi intr-o libera pasare din varf de munte. Am glumit.
      Apropo, tu crezi in reincarnare. Cum crezi ca va fi cu cei ce accepta semnul fiarei?

      Apreciază

      • Paracels said, on iulie 13, 2023 at 1:05 pm

        La inceputurile lumii Dumnezeu a dat omului legiile Lui.Apoi omului nu i-au mai placut din cauza egoismului sau.Si unele le-a anulat iar pe altele le-au pervertit.Legea reincarnarii a fost scoasa de Imparaateasa Theodora de la Constantinopol din biblie, ca nu-i placea ca trebuie sa plateasca pt. faptele rele. Nu vad legatura cu primirea semnului fiarei si reincarnarea.Cred ca ai cv cu fuga in munti.

        Apreciază

      • saccsiv said, on iulie 13, 2023 at 1:58 pm

        Paracels

        Pai e taman invers, daca nu-i placea atunci ar fi bagat la greu reincarnarea. Alternativa fiind iadul. Asta, asa, de dragul vorbariei.
        N-a scos insa nimeni din Sfanta Scriptura reincarnarea.
        Realitatea e alta:
        Ideea reincarnarii e de la diavoli.
        Exista draci.
        Exista iad.
        Exista Rai.
        Exista mantuire.
        Jertfa de pe Golgota n-a avut loc ca sa se tot plimbe sufletele.
        Va fi Parusia.
        Cei ce credeti in reincarnare nu credeti in nimic din cele de mai sus.
        Referitor la finalul comentariului tau: cei ce iau semnul fiarei in ce dracu’ sa se mai reincarneze? Ca sunt terminati…

        Apreciază

  3. Clement said, on iulie 13, 2023 at 1:35 pm

    Foarte multor romani chiar nu le pasa ca sunt ascultati, inregistrati, filmati, ei insisi procedand asa cu colegi lor, cu rudele, cu prietenii..
    Practica aceasta fiind sport national inca din vremea odiosului regim, li-s-a tabacit obrazul.
    Toti, toti insemnand TOTI angajatii din Radio-Televiziunea Romana, toti angajatii din Presa +corespondentii lor, adica peste 10000 de romani utilati cu reportofoane, dictafoane isi spionau semenii si isi educau plozii in acelasi spirit. Am trait in serial povestea asta.
    Pana si in unele Biserici se spovedeau crestinii in trei, si a treia persoana nu era Duhul Sfant.
    Problema multora dintre noi este ca stim ca suntem inregistrati, cand si cum si nu avem taria sa ii demascam pe mizerabili, fiindu-ne rusine de rusinea lor.
    Pana la urma ce este mai grav, sa traiesti in scenariul din ” Viata altora ( Das Leben der Anderen ), in ” Truman show” sau in ” ” Brasil”?
    Exista romani care nu au vazut aceste filme omise de recomandarile lui Radu Felmann Alexandru si de posturile de televiziune comerciale.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.