SACCSIV – blog ortodox

OPINIE: Care este adevarul despre ceea ce Curtea Penala Internationala numeste a fi „transferul ilegal de populatie din zonele ocupate ale Ucrainei in Federatia Rusa, in prejudiciul copiilor ucraineni”?

Posted in copii, RUSIA, Ucraina, Vladimir Putin by saccsiv on martie 22, 2023

Global Research: ICC Arrest Warrant for Vladimir Putin for “Kidnapping Ukrainian Children” Borders on Ridicule

Mandatul de arestare emis de către Curtea Penală Internațională pe numele lui Vladimir Putin pentru ‘răpirea unor copii ucraineni’, este la limita ridicolului

De Prof. Michel Chossudovsky, 21 Martie 2023, Global Research

Curtea Penală Internațională (ICC) a emis mandate de arestare pe numele președintelui Vladimir Putin și al comisarului său pentru drepturile copilului, Maria Lvova-Belova, pentru o presupusă ‘răpire ilegală a unor copii ucraineni’. Conform ICC: „există motive rezonabile de a crede că fiecare dintre suspecți poartă responsabilitatea pentru crima de război constând în deportarea ilegală a populației și cea de transfer ilegal de populație din zonele ocupate ale Ucrainei în Federația Rusă, în dauna unor copii ucraineni.”

Acuzația ICC îndreptată împotriva lui Vladimir Putin, de ‘răpire’ sau ‘deportare’ a unor copii ucraineni, este la limita ridicolului.

Video: Mandatele de arestare ale ICC în situația din Ucraina: Declarația președintelui Piotr Hofmański

Batalionul Azov, precum și forțele ucrainene, au bombardat sistematic civilii din Donbass începând din anul 2014.

Batalionul Azov: Svastica și steagul NATO

Încă din anul 2014, cartierele rezidențiale, școlile, spitalele, ambulanțele etc. au fost vizate în mod sistematic. De la Euromaidanul din anul 2014 și lovitura de stat sponsorizată de SUA până în anul 2022), până la 14.000 de locuitori din Donbass au fost uciși.

Bombardarea școlilor: este terorism instigat de Kiev împotriva copiilor ucraineni.

Care este adevărul? Care este minciuna?

Mii de copii au fost uciși de Batalionul neonazist Azov, care este susținut de SUA și Canada.

Fuga din zona de război pentru a-ți salva copiii este etichetată de ICC drept ‘deportare’.

Locuitorii din Donbass sunt supuși unui bombardament constant de aproape un deceniu și nici măcar nu se mai feresc atunci când aud obuze și rachete care se apropie.

Copiii născuți în regiunea asediată nu știu ce este pacea. Pentru ei, obuzele care le lovesc casele sunt un eveniment ‘normal’, care se întâmplă cu regularitate. Ei nu au avut niciodată șansa să vadă altceva. (Drago Bosnic, 1 iunie 2022)

Începând din 2014, mii de familii din Donbass, inclusiv copii, au primit adăpost în Rusia, în cadrul unei inițiative umanitare sub auspiciile Ministerului pentru Situații de Urgență de la Moscova.

Familiile rusești le-au primit și le-au oferit asistență.

Mulți dintre copii sunt orfani, ai căror părinți au fost uciși de Batalionul Azov.

Iar acest lucru este catalogat de către ICC și mass-media drept ‘răpire de copii’ comisă de președintele Federației Ruse. Ce absurditate.

Cine sunt criminalii de război

Curtea Penală Internațională a închis ochii cu grijă la crimele de război nesfârșite comise de SUA-NATO. Milioane de civili au fost uciși, ca să nu mai vorbim de invazia ilegală a lui Tony Blair și GWB în Irak în martie 2003, acum 20 de ani.

Acest proces al venirii în ajutorul civililor din Donbass, a fost inițiat încă de la început, în anul 2014. Mii de vieți au fost salvate.

A început în Rostov pe Don (la aproximativ 100 km de granița cu Ucraina, a se vedea harta de mai jos), unde au fost create facilități începând cu anul 2014, pentru a ajuta populația din Donețk și Luhansk.

Următorul raport din 12 iunie 2014, oferă detalii despre ceea ce este descris de mass-media drept ‘răpiri de copii’, care a început la începutul anului 2014:

Se poate vedea cum regiunea Rostov se transformă treptat într-o zonă învecinată cu zona de luptă. Mii de refugiați trec granița fugind de pe teritoriul Republicii Populare Donețk. Devine clar că ne confruntăm cu un dezastru grav, cu consecințe grave care vor urma. La 4 iunie [2014], Vassily Golubev, guvernatorul regiunii Rostov, a declarat stare de urgență în 15 zone de frontieră.

Potrivit autorităților regionale, 995 de ucraineni, inclusiv 489 de copii, și-au găsit refugiu în regiune începând cu data de 6 iunie 2014.

Fluxul a crescut în zilele următoare. Raportul recent [iunie 2014] spune că 7335 de cetățeni ucraineni au intrat în regiunea Rostov, în timp ce 4272 au plecat. O sursă locală a informat că 2102 persoane, dintre care 930 de copii, au primit refugiu în 15 districte municipale. Aproximativ jumătate dintre refugiați au fost găzduiți de localnici, în timp ce mulți dintre ei locuiesc în corturi.

Treaba mea a fost să am grijă de refugiații – sau potențialii refugiați – din Donbass. Oamenii din regiunea ucraineană Lugansk merg, de asemenea, la biroul nerecunoscutei Republici Populare Donețk pentru a cere ajutor. Facem tot ce putem, dar nu este deloc ușor. Îi ajutăm pe refugiații din Republicile Populare Donețk și Lugansk să treacă granița și îi găzduim temporar, dar resursele sunt puține.

Trebuie să recunoaștem că filialele locale ale Ministerului rus pentru Situații de Urgență fac o treabă perfectă. Totuși, problemele sunt numeroase. Trebuie definit statutul juridic al refugiatului. Sunt ei străini? Imigranți obligați să își schimbe locul de reședință? Ei nu știu niciodată ce îi așteaptă și cât timp vor rămâne în Rusia. Tragedia este imensă. Vara va zbura în curând. Va deveni mai rece. Ce va urma?

Ei povestesc multe lucruri pe care mass-media nu le relatează niciodată, mai ales relatări despre război. Un fost ofițer de operațiuni speciale care salvează copiii de obuze, băieți de 17 ani pe baricade care apără zonele populate din Donbass de tancurile ucrainene.

Oamenii din Rostov și din alte orașe rusești sună și trimit scrisori și e-mailuri în care își oferă ajutorul.

Timpul va trece și multe lucruri vor fi șterse.

Dar acești oameni discreți, gata să acționeze ca niște eroi, vor rămâne mereu în memorie.

Ce se întâmplă pe teritoriul Donbassului declarat zonă de luptă de către Kiev, unde își desfășoară ‘operațiunea antiteroristă’? Acolo există o mare concentrare de trupe ucrainene. …

 

Comentariu saccsiv:

Mai sus este o opinie.

Care o fi adevarul?

Printre randuri, iata ce putem citi chiar intr-un articol mass-media din 25 februarie 2022, https://www.hotnews.ro/stiri-razboi_ucraina-25389138-razboi-ucraina-viata-donetk-luhans-rusia-republici-populare-linia-frontului.htm:

[…]

Se pare că a plecat și o parte consistentă dintre cei care aveau orientare pro-rusă după ce au văzut cum s-a deteriorat nivelul de trai și orașe precum Harkiv sau Zaporijia ofereau mult mai multe posibilități. Evident că mulți au plecat în Rusia, fie la Moscova, fie în regiunea Rostov, care este la granița cu Ucraina.

[…]

Cititi va rog si:

OPINIE: Victimele invizibile ale războiului din Ucraina

Un lucru e sigur: conflictul actual din Ucraina n-a inceput in februarie 2022, ci cu 8 ani inainte. In februarie 2014, o lovitură de stat a răsturnat guvernul ucrainean, care ajunsese la putere în urma unor alegeri certificate de OSCE (Organizația pentru Securitate și Cooperare). Președintele Viktor Ianukovici a fost forțat să fugă pentru a-și salva viața.

Guvernul instaurat după lovitura de stat a acționat imediat cu ostilitate față de cetățenii săi vorbitori de rusă. Pentru aproximativ 30% dintre cetățenii ucraineni limba rusă este limbă maternă dar, în prima zi de la preluarea puterii, noul regim a acționat pentru ca limba rusă să nu mai fie o limbă oficială de stat:

Global Research: SUA sunt principalul instigator al conflicului din Ucraina. Faptele istorice

Cititi va rog si:

MASACRUL de la ODESSA: In 2014, nazisti ucrainieni au ucis sau ars de vii zeci de pro rusi in cladirea Casei Sindicatelor

Si cateva articole din 2014:

SA MOARA ROMANII: Stapanii Ucrainei mobilizeaza tinerii romani ca sa lupte impotriva pro rusilor. Mamele romance blocheaza circulatia in incercarea disperata de a nu-si vedea fii morti “intr-un razboi pentru ei strain”

Articolul zilei (28.07.2014): Are ce invata Romania de la Ungaria? ATENTIE – Kievul trimite romani pe front deoarece prin moartea lor se desavarseste UCRAINIZAREA BUCOVINEI…

GUVERNATORUL DIN CERNAUTI catre ROMANII care refuza mobilizarea: “Daca nu va convine, PLECATI DIN UCRAINA”

UCRAINA – Bogdan Boutkevitch la Hromadske TV: 1 500 000 de locuitori din Donbass SUNT DE PRISOS. O categorie ce TREBUIE EXTERMINATA. Televiziunea este finantata de GEORGE SOROS

VIDEO – UCRAINA: Sa arda bisericile

TICALOSIA TV: Cum este prezentat la Antena 3 bombardamentul sangeros impotriva unei scoli din Donetk. CE OMITE sa ne zica mult premiata televiziune si mai ales de ce?

VIDEO: Cum lupta Kievul impotriva terorismului…

 

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Zeus Ludus said, on martie 23, 2023 at 5:00 am

    Ordinul de luptă lansat pe 22 iunie 1941 de către mareșalul Ion Antonescu către armată!

    Apreciază

  2. Felix said, on martie 23, 2023 at 6:41 am

    Societatea Elenă de Cardiologie declară anul 2023 anul conștientizării morții subite!

    „Întâmplător” „Societatea Elenă de Cardiologie” s-a grăbit să declare anul 2023 anul conștientizării morții subite și să ne spună că….. pur și simplu se mai întâmplă sa si mori!
    „Moartea subită, din păcate, nu este rară și poate apărea la orice persoană, indiferent de vârstă și în orice loc, public sau privat.” Societatea menționată nu vede nicio corelație a deceselor subite cu formulările experimentale de ARNm, chiar și atunci când oameni de știință precum Luc Montagnier au prezis că se va întâmpla.
    Nu, organizatia nu vede!
    Organizatia nu vede niciun motiv demn de investigat ca o diferențiere tot mai mare a deceselor subite față de statisticile anterioare.
    Nu, ea nu vede!
    Cu alte cuvinte, potrivit „Societății Elene de Cardiologie”, decesele subite sunt ceva obișnuit.
    Se intampla pur si simplu!
    Sunt de admirat oamenii acestia!
    Sa avem atunci încredere în ei!

    🤕😱😡

    Societatea Elenă de Cardiologie: Anul conștientizării morții subite 2023

    Societatea Elenă de Cardiologie (HCS) declară anul 2023 anul conștientizării morții subite, realizând valoarea informațiilor complete și țintite cu privire la o problemă atât de importantă și mai ales în domeniul critic al prevenirii și tratamentului, desfășurând inițiative cu multiple fațete în cooperare cu statul.

    În Grecia și în străinătate, în fiecare an apar mai multe cazuri de stop cardiac, atât în public, cât și în sălile de sport, cu multe victime.

    Moartea subită, din păcate, nu este rară și poate apărea la orice persoană, indiferent de vârstă și în orice loc, public sau privat, așa cum a raportat CSR.

    „Prevenirea morții cardiace aritmice subite este una dintre cele mai critice provocări ale sistemelor moderne de sănătate publică. Principiul de bază al prevenirii este diagnosticarea timpurie a bolii de inimă subiacente care provoacă moartea subită și tratamentul acesteia.
    Prin urmare, este esențial să se ia toate măsurile pentru prevenirea și tratarea bolilor de inimă înainte ca aceasta să ducă la moarte subită”, subliniază RSI.
    Principalele acțiuni și inițiative ale RSI în legătură cu moartea subită pentru 2023 se află în:

    Informarea și sensibilizarea cetățenilor din întreaga Grecie cu privire la importanța formării de la o vârstă fragedă în ceea ce privește primul ajutor și resuscitarea cardiopulmonară.

    Desfășurarea seminariilor certificate – de către Consiliul European de Resuscitare – privind resuscitarea cardiopulmonară și utilizarea defibrilatoarelor externe în întreaga țară, cu accent pe profesioniștii din domeniul sănătății, sportivi și școli (profesori, elevi), cu control preventiv-cardiac simultan.

    Instalarea în zonele publice și sportive a defibrilatoarelor în aer liber cu personal instruit care le va folosi în caz de stop cardiac al unui atlet sau cetățean.

    Informarea cetățenilor în ansamblu cu privire la bolile cardiovasculare, principalele simptome și factori de risc ai acestora prin intermediul conferințelor regionale și al altor acțiuni sociale.

    Αυτό δεν λέγεται ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ; Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία ανακηρύσσει το 2023 έτος ευαισθητοποίησης για τον αιφνίδιο θάνατο! | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ
    https://tasthyras.wordpress.com/2023/03/22/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%bb%ce%ad%ce%b3%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bb%cf%89%ce%bc%ce%b1-%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba/

    Apreciază

    • Clement said, on martie 23, 2023 at 12:25 pm

      Daca „asta-i situatia ..” si fatalitatea s-a decis sa loveasca mai aprig si mai aiurea decat in 2020, 2021, 2022 atunci sa scoata Ursula si Christine Lagarde bani din sacul fara fund umplut misterios de mana neagra, pentru dotarea cu defibrilatoare plasabile in locuri publice: scoli, gari, trenuri, hoteluri, primarii aziluri, puscarii, sali de spectacole, sectii de politie, tribunale, sali de sport, parcuri..

      Apreciază

  3. gabi0510 said, on martie 23, 2023 at 7:28 am

    Buna dimineata la toti!
    Toate acestea si chiar mai multe vom vedea si suporta deoarece DUMNEZEU le ingaduie ca sa faca pe OM mai cautat si mai pretuit deca aurul.
    Dar „omul” nu le-a inteles si s-a ajuns aici :pretul OMULUI a scazut sub pretul aurului …

    Apreciat de 1 persoană

  4. Felix said, on martie 23, 2023 at 8:23 am

    Top 10 probleme de sănătate și siguranță cu care oamenii vor trebui să se confrunte după colapsul bancar!

    Ceea ce urmează este top 10 probleme vitale cu care oamenii vor trebui să se confrunte atunci când vor realiza prăbușirea totală.

    Acestea includ:

    #1. Foamete

    #2. Malnutriție

    #3. Dispariția medicamentelor eliberate pe bază de rețetă

    #4. Revolte în masă, provocând răni grave, răni adânci și cadavre putrezite pe străzi

    5. Epuizarea surselor de căldura în timpul verii și înghețarea timpul iernilor reci care vin după aceea fără căldură

    #6. Lipsa totală a antisepticelor

    #7. Lipsa apei curate, care va să ducă la îmbolnăviri cauzate de apă infestata în întreaga națiune

    #8. Izbucnirea în masă a holerei

    #9. Următorul val de gripă născocită în laborator, care se va răspândi

    #10. Vaxinurile Covid vor continua să decimeze oile injectate, deoarece proteinele spike înfundă sistemele vasculare, iar nanoparticulele colectează metale grele în organism până când câteva miliarde de oameni se prăbușesc pur și simplu din cauza insuficienței cardiace, a accidentelor vasculare cerebrale și a insuficienței majore a organelor lor.

    Rezumat:

    În primul rând vine criza bancara (colapsul).

    Apoi, penuria de mâncare.

    Apoi, lipsa combustibilului.

    Apoi, nefunctionalitatea produselor electronice.

    Apoi, lipsa medicamentelor

    Apoi, lipsa apei curate.

    Regimul va elibera fiecare prizonier din țară.
    Statele vor arăta ca o imensă închisoare de maximă securitate, fără ziduri sau gardieni.
    Fortele de politie vor fi retrase.
    Ești pregătit?
    Cât de multe provizii ai în cămară?
    Câtă apă curată ai disponibila?

    Top 10 health and safety problems people will have to deal with AFTER the banking collapse – NaturalNews.com
    https://www.naturalnews.com/2023-03-22-10-health-safety-problems-after-banking-collapse.html#

    Apreciază

    • Pino said, on martie 23, 2023 at 2:34 pm

      Adaugă și *Cât armament și muniție ai pentru a te apăra?!* La asta, românii dau chix.

      Apreciază

  5. scortisoara said, on martie 23, 2023 at 9:12 am

    Apreciază

  6. geo said, on martie 23, 2023 at 9:33 am

    https://thefederalist.com/2023/03/20/im-breaking-up-with-barnes-and-noble/

    https://news.antiwar.com/2023/03/21/four-leading-republicans-urge-biden-to-send-cluster-bombs-to-ukraine/

    Apreciază

  7. Felix said, on martie 23, 2023 at 10:39 am

    Patriarhul Bartolomeu și statul stabilesc o jurisdicție paralelă în statul baltic, deoarece Lituania în lumea ortodoxă este recunoscută ca teritoriu canonic al Patriarhiei Moscovei.

    „Astăzi ni se deschide o nouă perspectivă și o oportunitate de a urmări împreună înființarea Exarhatului Patriarhiei Ecumenice în Lituania”,
    a declarat Patriarhul Bartolomeu după semnarea acordului, după cum a comunicat:

    https://www.lrt.lt/naujienos/lietuvoje/2/1943102/konstantinopolio-patriarchas-lietuvoje-randasi-galimybe-sukurti-baznytine-struktura

    Prim-ministrul declarase deja că statul este dispus să ajute Constantinopolul să construiască un Exarhat.
    Cu toate acestea, se știe că
    prim-ministrul denaturează faptele despre atitudinea și activitatea Bisericii.

    Vă reamintim că Patriarhul Bartolomeu a primit recent sub obladuirea Fanarului o mână de clerici depusi din treapta canonic, anulând unilateral acțiunile întreprinse de autoritatea canonică Patriarhiei Moscovei împotriva lor.

    Duminică au celebrat prima Liturghie în calitate de clerici ai Constantinopolului la Vilnius (capitala Lituaniei).

    Biserica Lituaniană, desigur, a respins acțiunile arbitrare ale Constantinopolului.
    Între timp, Biserica Lituaniană a publicat ieri o declarație, înainte de semnarea acordului, prin care i-a adresat o invitație lui Patriarhului Bartolomeu pentru a venera moaștele Sfinților Mucenici Vilnius Antonie, Ioan și Eustatie păstrate în Mănăstirea Duhului Sfânt, ca „un semn de onoare și respect pentru rangul înalt de conducător al Patriarhiei de Constantinopol și credința ortodoxă a membrilor delegației sale”.

    Που τον βρίσκεις που τον χάνεις, ή θα συμπροσεύχεται με αιρετικούς ή θα δημιουργεί παράλληλες «εκκλησίες» δίπλα στις κανονικές με αμερικανόφιλες κυβερνήσεις. | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ
    https://tasthyras.wordpress.com/2023/03/23/%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b2%cf%81%ce%af%cf%83%ce%ba%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%87%ce%ac%ce%bd%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%ae-%ce%b8%ce%b1-%cf%83%cf%85/#more-68881

    Apreciază

  8. […] OPINIE: Care este adevarul despre ceea ce Curtea Penala Internationala numeste a fi „transferul il… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.