SACCSIV – blog ortodox

Papusarii VA POT UCIDE de la distanta controlandu-va MASINILE INTELIGENTE

Posted in Uncategorized by saccsiv on decembrie 4, 2015

Dan Dugaciu:

„In Austria extremistul nationalist Jorg Haider a ajuns la putere printr-o coalitie bizara si daca nu avea accidentul de masina, ar fi ajuns din nou la putere intr-o alta coalitie”

   Cititi va rog mai multe la:

PE FATA: SRI si EVREI despre cum in Parlament NU TREBUIE sa ajunga NATIONALISTI …

Iata ce putem citi la https://ro.wikipedia.org/wiki/J%C3%B6rg_Haider

Haider a fost spionat de Mossadserviciul secret al Israelului. Agentul Mossad și fost membru al FPÖ, chiar secretar general al acestui partid, Peter Sichrovsky a prezentat informații despre controversatele legături pe care Haider le-a avut cu dictatori proeminenți din Lumea arabă, între care Saddam Hussein pe care l-a vizitat în 2002 la Bagdad.[6] [7]

Iata si ce putem citi la VW: Haider a fost ucis! de pe Ziare ro din 18 octombrie 2008:

Conform propriei anchete a concernului german Volks­wagen in cazul accidentului mortal al guvernatorului austriac Jorg Haider, produs sambata trecuta, persoane necunoscute au umblat la componentele electronice ale automobilului, relateaza cotidianul croat Javno. De asemenea, in momentul accidentului, politicianul austriac avea un grad ridicat de alcoolemie in sange. Azi are loc procesiunea funerara, la care si-au anuntat prezenta principalii lideri de dreapta din Europa.
Gigantul automobilistic Volkswagen a demarat propria ancheta tehnica a automobilului si circumstantelor in care a avut loc accidentul mortal in care a decedat saptamana trecuta guvernatorul austriac Jorg Haider, informeaza cotidianul Javno. Peter Thul, purtatorul de cuvant al companiei, a declarat ca „Phaeton si Audi A8 sunt cele mai sigure masini. Trebuie sa ai cheile automobilului pentru a manipula electronice, deci cineva de la garaj trebuie sa fi umblat la ele„. Acesta a adaugat ca masina condusa de Haider, modelul Volkswagen Phaeton, putea evita cu usurinta accidentul in urma caruia acesta a decedat. In asteptarea procesiunii funerare de azi, mass-media austriaca dezvaluie noi informatii despre circumstantele in care a murit Haider, care ar fi rulat cu o viteza de peste 170 de kilometri pe ora in momentul accidentului.
Conform politiei, citata de Bild, acesta avea o alcoolemie de 1,8 grame la mie in momentul accidentului si conducea cu o viteza de 140 de kilometri, contestata de o parte a mass-media, care inainteaza cifra de 170. Cotidianul Bild mai relateaza ca, dupa ce a parasit barul „Le Cabaret”, guvernatorul Carinthiei nu a mers acasa, ci a vizitat un alt club din Klagenfurt. Gottfried Kranz, procurorul-sef din Klagenfurt, a confirmat ca Haider a vizitat barul „Stadtkramer”, considerat un club gay. Nu se stie cat alcool a consumat Haider in acest club, dar autoritatile au anuntat ca guvernatorului i se oferise posibilitatea sa fie transportat acasa de un alt sofer, refuzand insa. Inainte de plecarea din club, Haider a acordat ultimul sau interviu: „Imi place intr-adevar vinul alb, mai ales cel italian”, a spus el.
Priveghi de dreapta
Mii de persoane din Austria si alte tari sunt asteptate la o procesiune si un recviem prevazute sa aiba loc azi la catedrala din Klagenfurt, capitala regiunii Carinthia, in onoarea liderului istoric al dreptei austriece. Conform serviciului de presa al executivului regional, si-au anuntat prezenta reprezentanti ai principalelor partide de dreapta europene, precum francezul Jean-Marie Le Pen, italianul Umberto Bossi si flamandul Filip Dewinter.

   Comentariu saccsiv:

Dar de la distanta?

Pe de alta parte, observati va rog ca seful dreptei austriece se imbata prin cluburile de homosexuali …

Asadar, poti fi ucis cu propria masina controlata de asasini de la distanta? Categoric da. Se pot gasi mai apoi in torpedoul masinii fotografii pedofile si droguri? Si asta.

Mi-e dor de vechea Dacie.

 

Reclame

29 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. john said, on decembrie 4, 2015 at 8:29 pm

  O fi de ras sau de plans?
  ‪#‎Share‬ va rog eu, ca e pacat sa nu. Pai cum sa nu-ti fie drag de prostul asta?!
  Din ciclul: Lasati copiii de la ‪#‎Colectiv‬ sa vina la Mine!
  Andrei Gheorghe de la Pro FM… Ce-o mai fuma acum?!
  I am a ‪#‎junkie‬ and i am proud of it
  But only me myself and i!:)))
  ‪#‎AndreiGhorghe‬ ‪#‎ProFM‬
  https://www.facebook.com/hashtag/andreighorghe?source=feed_text&story_id=10205515451739559&pnref=story

  Apreciază

 2. el said, on decembrie 4, 2015 at 8:33 pm

  „Mi-e dor de vechea Dacie.”___ avea dreptate 100% fratele @tataia cand zicea de masina lui veche ( si de chemtrails-uri, dara asta e aici off -topic !)

  Apreciază

 3. cosminmatiu said, on decembrie 4, 2015 at 9:03 pm

  Mai sunt si acum destule masini ce nu pot fi afectate dar fara noul permis adio masina.

  Apreciază

 4. cosminmatiu said, on decembrie 4, 2015 at 9:30 pm

  Nu stiu daca stie toata lumea si din moment ce unii din noi sunt sau vor ajunge biciclisti din fericire exista si anvelope de iarna pentru biciclete.

  http://www.freerider.ro/tag/anvelope-iarna-bicicleta

  Apreciază

 5. Marius said, on decembrie 4, 2015 at 9:30 pm

  Min 9.30 tipul chiar spune ca aceste dispozitive da hacking pe care le-a demonstrat intr-o conferinta in Asia ca sunt folosite de guverne sa omoare oameni, bineinteles, oameni importanti…

  Apreciază

 6. Riko said, on decembrie 4, 2015 at 11:23 pm

  Google a dezvolta un sistem care se poate instala pe orice masina pentru ca apoi masina sa se poata conduce singura. De mult timp sunt in teste si se lauda cat de bine functioneaza, spun ca daca toate masinile din trafic ar fi astfel echipate, masinile pot sa comunice intre ele si traficul ar fi mult mai eficient. Eu nu as avea curaj sa intru intr-o masina condusa de niste calculatoare.

  Apreciază

 7. JE said, on decembrie 4, 2015 at 11:35 pm

  Cine are putin timp, sa citeasca „manifestul” lui Ted Kaczynski, alias „Unabomber”.

  descarca:
  – Industrial Society and Its Future – The Unabomber’s Manifesto
  http://www.fileshare.ro/e3171899723

  Cine nu stie cine este „Unabomber”:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Ted_Kaczynski

  Apreciază

 8. Exacustodian said, on decembrie 5, 2015 at 12:59 am

  Întrucât de ziua naţională a României am vrut să pun un comentariu dar nu am avut timp s-o fac, o fac acum. Mesajul meu este despre

  România în care mi-aş dori să trăiesc

  Mi-ar place ca preşedintele României să fie român şi nu german. Mi-ar place ca preşedintele României să fie ortodox şi nu protestant. Şi nu aş avea nimic împotrivă, dacă în loc de preşedinte am avea rege, bineînţeles care să fie de aceeaşi naţionalitate şi credinţă cu poporul peste care stăpâneşte. Un rege care ţine la ţara lui, ar stăpâni cu bună rânduială. Moştenitorul la tron ar fi fiul lui, aşadar nu ar avea nici un interes să-i lase fiului său o ţară cu probleme. În schimb sistemul de azi, cu mandat de 4-5 ani, îi face pe unii din cei ce ajung preşedinţi, să fie adepţii ideii: „după mine potopu’ ”.
  Mi-ar place ca graniţele României să fie bine păzite. Vreau să fie pace între minorităţi şi fiecare să-şi vadă de viaţa sa, dar să nu fie sfidate sub nici o formă drepturile majorităţii, adică a românilor. Mi-ar place ca în România să dispară evoluţionismul din şcoli. Mi-ar place ca fetele să înveţe separat faţă de băieţi, iar în internatele ce aparţin de facultăţi, să nu se permită rămânerea peste noapte a fetelor în internatul de băieţi şi invers. Aş vrea ca cei ce termină şcoala, să aibă de lucru aici, pe propriul pământ şi să nu fie sluga occidentalilor, pierdut undeva prin vreo ţară din Europa de vest. Aş vrea ca cei ce muncesc să fie bine plătiţi, astfel încât pentru a-şi cumpăra un teren şi pt. a-şi face o casă, să nu trebuiască să rătăcească prin occident, departe de familie. Aş vrea ca politicile sociale să îngreuneze procedurile de divorţ. Aş vrea ca avortul să fie interzis, categorisit fiind ca o crimă împotriva umanităţii. După mine, avortul, care trebuie numit pruncucidere, este cea mai oribilă crimă pe care o poate săvârşi cineva. Aş vrea o Românie fără găşti de cartier şi clădiri măzgălite cu grafiti. Mi-ar place ca sâmbătă spre duminică şi la sărbătorile mari, pe la toate bisericile (nu doar la mănăstiri) să se săvârşească privegheri de toată noaptea. Mi-ar place ca nopţile să fie înfrumuseţate cu sunetul clopotelor ce se bat pe parcursul privegherii, în momentele în care rânduiala le indică. Mi-ar place ca din biserici să dispară picturile realiste ce ne-au venit de la catolici şi să rămână numai adevăratele icoane canonice. Aş vrea ca toţi preoţii ortodocşi să poarte barbă şi să nu apară în public fără reasă, aşa cum cere un canon bisericesc ce se referă la obligativitatea portului hainelor clericale. Mi-ar place ca săvârşirea cununiilor religioase, să nu mai aibă loc sâmbăta, ci duminica. Aş vrea o Românie în care să nu existe obsesia Arsenie Boca. Aş vrea o Românie, în care să nu aibă succes reclame la sfinţi falşi precum preotul Ilarion Argatu. Aş vrea ca în România, popi ca Constantin Necula să nu aibă audienţă.
  Aş vrea ca în România, tot ce înseamnă teren arabil să fie lucrat şi să nu fie lăsat în paragină. Aş vrea ca în România, majoritatea oamenilor să trăiască la curte şi nu la bloc, unde să aibă gospodărie cu pământ şi animale. Aş vrea ca în România, să fie lăsate bătrânele să vândă zarzavat la colţ. Aş vrea ca din România să dispară ţigările. Aş vrea ca organizaţiile nonguvernamentale sorosiste (de tipul celor care apără drepturile LGBT) să dispară. Aş vrea ca în România, să nu mai fie luaţi în seamă indivizi ca: Remus Cernea, Emil Moise, Radu Tudor, Mircea Badea, Pavel Coruţ, Laurenţiu Primo, Mihai Bendeac, Lucian Mândruţă, Simona Gherhe. Aş vrea ca din România să dispară pariurile sportive, păcănelele şi sex-shopurile. Aş vrea ca în România să nu existe jocuri de noroc în frunte cu loteria naţională. De asemenea nu văd sensul ideii de asigurări (medicale, de viaţă), ele par a fi metode de făcut bani fără muncă. Aş vrea ca în România, ambasada Americii să rămână la nivel de ambasadă şi nu de guvern, ca în cazul Ucrainei. Aş vrea ca în România să nu existe sinistrele afaceri de pompe funebre. Aş vrea ca în România să nu existe nici un vaccin obligatoriu. Aş vrea ca în România, în zilele de duminică şi de sărbătorile mari ca Naşterea Domnului, Paşti şi Cincizecime, plus de anumite sărbători laice cum ar fi ziua naţională, toate magazinele să fie închise. În astfel de zile aş vrea să lucreze numai ceea ce este absolut necesar: poliţie, ambulanţă, pompieri, intervenţii legate de gaze sau curent electric. În rest toate magazinele şi instituţiile să fie închise. Aş vrea ca din România să dispară forma de magazin non-stop. Aş vrea ca în România, promovarea pornografiei să fie pedepsită extrem de dur. Aş vrea ca în România, să nu fie sărbătorit Halloween-ul. Aş vrea ca din România să dispară ziua îndrăgostiţilor. Aş vrea ca din România să dispară conceptul de black Friday. Aş vrea ca în România, românii să mănânce legume crescute pe propriul pământ. Înţeleg importul de banane, portocale, kiwi şi alte fructe (sau legume) care nu cresc pe la noi, dar nu înţeleg de ce românul mănăncă roşia turcului sau castraveţii polonezului. Aş vrea ca în România, tinerii să obţină cu mare dificultate şi efort, permisul de conducere. Aş vrea ca în România, să nu mai staţioneze sistemul antirachetă american. Aş vrea ca în România, să nu mai fie duşi copiii la grădiniţă de la 2 ani, ci să fie lăsaţi să copilărească. Aş vrea ca în România, de sărbătoarea Naşterii Domnului, să se vorbească despre pruncul Hristos şi nu de moş Crăciun. Aş vrea ca în România, de Paşti, să se vorbească despre Hristos cel înviat şi nu de iepuraş. Aş vrea ca în România, să nu se mai audă la radio toată luna decembrie colinde americane despre Christmas. Aş vrea ca din România, să dispară obiceiurile păgâne de a colinda cu ursu’ şi capra. Aş vrea ca în România, muncitorii să nu lucreze peste 8 ore, cum se întâmplă acum şi încă neplătiţi; iar sâmbăta să se lucreze numai în cazuri excepţionale. Aş vrea ca în România, soborul bisericii să ia măsuri împotriva ereziilor care încep să crească. Aş vrea ca în România, biserica să nu fie implicată în ecumenism.
  Aş vrea ca în România să nu mai fie văzuţi ţigani pe la intersecţii cerşind, ci ţigani muncind. Aş vrea ca din România să dispară manelele. Aş vrea ca din România să dispară saloanele de tatuaj şi saloanele de înfrumuseţare. Aş vrea ca în România să nu existe concursuri de miss. Aş vrea ca în România, să nu se predea educaţia sexuală. Aş vrea o Românie fără nici un câine vagabond pe stradă. Aş vrea ca în România să nu se comercializeze piercing-urile. Aş vrea ca în România, elevii să aibă vacanţă de săptămâna patimilor şi de săptămâna luminată. Aş vrea ca din România să dispară definitiv mcdonaldsu’.
  Probabil mai sunt lucruri de menţionat, dar care nu-mi vin acum în minte. Ceea ce am spus eu până acum, e posibil, probabil, numai în cazul dispariţiei mass media. Mass media ţine oamenii nu nasu’n mizerie, nelăsându-i să-şi ridice privirea spre ceva mai înalt. E clar că SRI-ştii care mi-au citit mesajul, m-au catalogat ca terorist. Nu am scris cele de mai sus într-o anumită ordine, ci aşa cum îmi veneau ele în minte. Ca să se întâmple tot ce am scris eu aici, e o utopie, dar unele dintre cele menţionate de mine nu sunt chiar imposibile.

  Apreciat de 2 persoane

  • NIMENI said, on decembrie 5, 2015 at 6:22 pm

   Exacustodian,
   Asta e Romania care ne trebuie !!!
   Sigur ca esti evaluat ca „terorist”, un adevarat pericol, sub aspectul savarsirii infractiunii de delict de opinie iar visele tale nu sunt corecte politic, deci ….la ghilotina ….!!!!

   Apreciază

  • nikodim said, on decembrie 5, 2015 at 9:15 pm

   Exacustodian,
   Si eu as vrea, din tot sufletul sa traiesc intr-o Romanie asa cum o vrei tu sa fie si probabil ar mai fi unii care vor o Tara asa adevarata. Dar probabil ca majoritatea vor o „tara ca afara” sau pur si simplu vor „schimbari”, nu conteaza de care, dar sa fie „libertate”…dintr-aia gen „Colectiv”… Si pentru asta ei „cei tineri si frumosi” (asa ca Soros, la suflet si la trup), s-ar tot revolta si ar lovi cu pumnul sau cu sticla de bere pe cei din stanga si din dreapta lor, mai ales daca retelele de socializare le-ar indica sa faca asta. Si pe acestia Hristos ii incomodeaza serios, le strica zenul si feng-shuiul. Hristos nu este „cool”, iar ordinea, dreptatea, pacea si dragostea intre oameni, in Adevar, sunt demodate. Din pacate a mai ramas doar putina vreme aici in tara noastra pana ce si ei, cei multi de langa noi, cei „tineri si frumosi”, vor incepe sa-i sfasie (inclusiv la propriu) pe cei putini ca tine, „urati, anacronici, homofobi, teroristi”.

   Apreciază

  • Liliana said, on decembrie 5, 2015 at 9:39 pm

   Exacustodian,
   Sintem vinovati ca am lasat ca toate acestea sa existe ,sa se intimple!Vine si nota de plata-cum o vom plati,Doamne?

   Apreciază

 9. marciusquintus said, on decembrie 5, 2015 at 8:51 am

  Cine vede filmul asta intelege mai bine cum este treaba cu politica si politicienii:

  Apreciază

  • NIMENI said, on decembrie 5, 2015 at 2:40 pm

   Filmul prezinta povestea unui tânăr membru al parlamentului francez care se alătură unei loji francmasonice la îndemnul colegilor parlamentari. Astfel, el afla modul in care iudeo-masoneria a conspirat pentru a determina Franța sa intre in razboi împotriva Germaniei.
   La scurt timp dupa terminarea razboiului, regizorul filmului Jean Mamy , producătorul Robert Muzard și scenaristul Jean Marquès-Rivière au fost condamnati la moarte și executati.

   Apreciază

 10. evtodiev said, on decembrie 5, 2015 at 9:28 am

  off topic:
  Pentru copiii care nu vor să facă nimic altceva decât să se joace și să se uite la televizor:
  NuVreau

  Apreciază

 11. ultimul mohican said, on decembrie 5, 2015 at 11:13 am

  Cam din prin 2013-2014 asiaticii ofera masini ieftine burdusite de electronica, europenii le sufla in ceafa.
  Am condus o astfel de masina care are cruise control autoadaptiv: tu setezi viteza de croaziera si cand te apropii din masina din fata care ruleaza mai lent un radar sesizeaza apropierea la o distanta mai mica decat un prag configurabil (de exemplu 40 m) si MASINA PUNE FRANA SINGURA, reducand viteza pana la nivelul vitezei masinii din fata. Daca ai o banda libera in stanga, imediat ce ai semnalizat si te-ai incadrat pe ea, radarul simte ca ai liber si MASINA ACCELEREAZA SINGURA pana la limita de pe cruise control.
  Daca e capabila sa accelereze, sa franeze si sa schimbe vitezele singura (tu doar invarti de volan), are faruri autoadaptive ce se pornesc si opresc singure si in plus are conectivitate GPS, 4G, bluetooth, etc, e deja simplu pentru un tehnician specializat sa o controleze de la distanta.
  Si iaca intram cu totii si cu tot cu masini in „minunata lume noua”.

  Apreciază

 12. ultimul mohican said, on decembrie 5, 2015 at 11:15 am

  Cam de prin 2013-2014 asiaticii ofera masini ieftine burdusite de electronica, europenii le sufla in ceafa.
  Am condus o astfel de masina care are cruise control autoadaptiv: tu setezi viteza de croaziera si cand te apropii din masina din fata care ruleaza mai lent un radar sesizeaza apropierea la o distanta mai mica decat un prag configurabil (de exemplu 40 m) si MASINA PUNE FRANA SINGURA, reducand viteza pana la nivelul vitezei masinii din fata. Daca ai o banda libera in stanga, imediat ce ai semnalizat si te-ai incadrat pe ea, radarul simte ca ai liber si MASINA ACCELEREAZA SINGURA pana la limita de pe cruise control.
  Daca e capabila sa accelereze, sa franeze si sa schimbe vitezele singura (tu doar invarti de volan), are faruri autoadaptive ce se pornesc si opresc singure si in plus are conectivitate GPS, 4G, bluetooth, etc, e deja simplu pentru un tehnician specializat sa o controleze de la distanta.
  Si iaca intram cu totii si cu tot cu masini in „minunata lume noua”.

  Apreciază

 13. Yogy TheBear said, on decembrie 5, 2015 at 11:21 am

  Tot timpul ma intreb ….La ce este necesar totusi atata tehnologie si tehnologizare a vietii umane in toate aspectele !? Ca nu ne face mai buni asta ii clar !!
  Dar ce ma socheaza si mai mult este cat de putina lume isi pune aceste intrebari , ci tocmai ca se entuziasmeaza pt orce nou produs care are mai bun procesor , sau ii conectat la net etc… ca si cand aceste tehnicalitatii in plus ii aduc ceva in plus fata de ce avea inainte . SI este disperat sa isi cumpere tot ce este nou , orcat de scump ar fii , fara sa se intrebe deloc daca are chiar nevoie !!??
  Acuma nu zic ca trebuie sa respingem tehnologia si sa traim ca acum 100 de ani ,nu se poate intoarce nimica , dar in ultimii 10 ani nu mai are sens practic directia in care evolueaza tehnica !!
  Tehnica se vrea a fii noua unealta cu care oameni vor sa se deifice ….

  Apreciază

  • NIMENI said, on decembrie 5, 2015 at 2:35 pm

   Iata marea inselare: „Ve-ti fi Dumnezei”!
   Gloata se bucura de multele jucarele inutile care i se dau spre mare prosteala! Black friday now!!!!
   Si ce daca nu are nevoie? oricum isi va cumpara sa nu fie mai prejos fata de un coleg, ruda sau vecin sau sa se fuduleasca important si incruntat in toata splendoarea flatulatiei …!!!!!!

   Apreciat de 1 persoană

   • Yogy TheBear said, on decembrie 5, 2015 at 4:20 pm

    Si in domeniul stiintei . Se incearca cu disperare sa se explice totul , sa se raspunda la toate intrebarile numa prin stiinta , ratiune si naturalism . Ca de nu atuncea raspunsurile se afla la Dumnezeu !! De asta multe dintre teoriile stintifice care cica sunt arhiacceptate si dovedite sunt defapt false .

    Apreciază

  • Riko said, on decembrie 5, 2015 at 5:21 pm

   Nu e vorba de ca si-ar cumpara chiar daca nu au nevoie, ei isi cumpara pentru ca ei cred ca au nevoie. Iar daca nu pot sa-si cumpere atunci sufera foarte mult.

   Apreciat de 1 persoană

   • Yogy TheBear said, on decembrie 5, 2015 at 7:02 pm

    Si eu am nevoie de un smarthphone (mda…) . Dar nu mi-l schimb la nici un an ca a aparut altu cu 4 nuclee in loc de 2 si nici nu imi iau modelul cel mai scump .
    Aicea si industria si cei ce fac cultura imping oamenii spre aceste demente . Iar oamenii sunt slabi …..

    Apreciază

 14. Ionut said, on decembrie 5, 2015 at 2:37 pm

  http://m.evz.ro/bogdan-diaconu-noul-vadim-politicienii-maghiari-s-au-obisnuit-sa-isi-faca-mendrele-prin-transilvania-vremea-intrebarilor-cu-robert-turcescu-exclusiv-premium.html

  Off-topic:

  Gigi Becali a transmis un mesaj dur pentru Guvernul României: premierul Dacian Cioloş nu va putea construi nimic în ţară dacă nu ajută biserica, a afirmat revoltat Becali într-o intervenţie pe un post de televiziune.

  Reacţia latifundiarului din Pipera vine după ce Executivul de tehnocraţi nu a alocat niciun leu în 2016 pentru biserici.

  „Eu le transmit aşa. Nimic nu vor face, dar dacă au făcut asta se vor osteni degeaba, pentru că omul care nu are crucea şi nu îl are pe Dumnezeu, unde nu este Dumnezeu, este bătaia lui Dumnezeu şi unde este bătaia lui Dumnezeu, nimic nu faci. Nu poţi să faci spital, nimic, nimic, prima dată îi dai lui Hristos la biserică şi apoi îţi dă Hristos să faci milioane de spitale”, a spus Gigi Becali un post TV.

  Patriarhul Daniel a transmis un mesaj DUR Guvernului Cioloş, după ce fondurile pentru Biserică au fost reduse la zero în bugetul pentru 2016.

  Patriarhul Daniel pune condiţii statului: şeful Bisericii cere ca toate proprietăţile confiscate de stat să fie date înapoi.

  Este pentru prima dată când Patriarhul Daniel vorbeşte pe aceste teme sensibile, transmite Realitatea TV.

  Patriarhul Daniel este de acord ca veniturile bisericii ortodoxe să fie impozitate şi ca statul să nu mai suporte salariile preoţilor, însă Preafericitul pune condiţii dure: vrea ca toate proprietăţile confiscate de stat să fie date înapoi.

  PF Daniel a spus chiar ca „nu avem nevoie sa stam cu mana intinsa”

  (sursa: Realitatea TV)

  Apreciază

 15. georgegr said, on decembrie 5, 2015 at 8:03 pm

  a mai fost si baiatul ala din Fast&Furios care a murit intr-un accident de masina suspect

  Apreciază

 16. acelas said, on decembrie 5, 2015 at 8:06 pm

  am pus si eu un link aici, erau vorbele parintelui Justin. Chiar nu mai conteaza nici el?

  .

  Apreciază

  • saccsiv said, on decembrie 5, 2015 at 10:51 pm

   acelas

   Frate drag, dar poate n-am vazut.

   Nu-i mai dau drumul aici, caci ultimul articol are ca tema chiar parintele Arsenie Boca. Postaza-l te rog acolo.

   Apreciază

 17. […] Papusarii VA POT UCIDE de la distanta controlandu-va MASINILE INTELIGENTE […]

  Apreciază

 18. […] Papusarii VA POT UCIDE de la distanta controlandu-va MASINILE INTELIGENTE […]

  Apreciază

 19. […] Papusarii VA POT UCIDE de la distanta controlandu-va MASINILE INTELIGENTE […]

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: