SACCSIV – blog ortodox

Noua Zeelandă: Din rău în și mai rău?

Posted in Coronavirus, Klaus Schwab, Noua Zeelanda by saccsiv on ianuarie 27, 2023

Sursa: https://www.globalresearch.ca/new-zealand-from-worst-even-worse/5805539

Noua Zeelandă: Din rău în și mai rău? Intruziunea politică a Tinerilor Lideri Globali ai Forumului Economic Mondial

De Peter Koenig, 23 Ianuarie 2023, Global Research

Ardern vorbind în timpul sesiunii ‘Protejarea planetei noastre’ la reuniunea anuală a Forumului Economic Mondial de la Davos, 22 ianuarie 2019 (Fotografie realizată de Fundațiile Forumului Economic Mondial –’Protejarea planetei noastre’, la reuniunea anuală 2019, sub licența CC BY 2.

‘Ai grijă!’

Există în fiecare dintre noi o dorință retrogradă de a ucide, de a distruge, o dragoste pentru întuneric. Și avem o mulțime de forțe care ne împiedică să o facem, de cele mai multe ori.

Iar atunci când într-o țară se ridică o conducere care crede că poate conduce folosind întunericul din om, probabil că este de neoprit la un moment dat.

„Am văzut acest lucru în mai multe locuri. Puterea asupra celorlalți și dorința de a-i distruge pe alții, este foarte adâncită în mintea umană.” – Arthur Miller, dramaturg (1915 – 2005)

Premierul Noii Zeelande, Jacinda Ardern, a demisionat la 18 ianuarie 2023, în plină desfășurare a celei de-a 53-a conferințe WEF de la Davos.

Premierul Ardern este absolventă a programului Young Global Leaders (YGL, Tinerii Lideri Globali) al WEF. Ea este – sau a fost? – una dintre ‘fiicele’ favorite a lui Klaus Schwab. Cam la același nivel cu Justin Trudeau, premierul Canadei. Și el a fost școlit, sau mai bine zis, i s-a spălat creierul, de către Academia pentru tineri lideri globali a lui Schwab.

Amândoi au condus printre cele mai tiranice politici de închidere pe motiv de covid la nivel mondial. Campania lor de injectare cu ‘vaccinuri’ biologice ucigașe a adus moartea a mii, poate zeci de mii de oameni. Nu covidul a ucis, ci injecțiile ucigașe. Ei au urmat în mod clar agenda eugenistă a lui Schwab, Gates, Rockefeller și alții.

Popularitatea lui Ardern și a lui Trudeau a coborât la niveluri la care nu mai poate exista sinceritate în rândul celor din mainstream.

Ambii fac parte din acest grup privilegiat la care Klaus Schwab se referă cu mândrie:

„Suntem mândri că am reușit să ne infiltrăm Tinerii Lideri Globali în guvernele din întreaga lume”.

Demisia doamnei Ardern intră în vigoare începând cu 7 februarie 2023.

„Benny Johnson: ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ: Premierul Noii Zeelande,JacindaArdern, a demisionat.· 19 ian. 2023”

De ce a ales evenimentul WEF Davos 2023 pentru a-și anunța demisia? Ea spune oficial că presiunea a fost prea mare…. Mainstream spune că, popularitatea ei ‘oficială’ s-a prăbușit la aproximativ 35%, una similară cu cea a lui Joe Biden. Realitatea este, probabil, mult mai rea.

În cadrul menajeriei liderilor neoliberali, niște lideri occidentali țicniți cu covidul și lockdown-ul, 35% ar fi mai degrabă un procent ‘bun’. Așadar, realitatea ar putea fi cumplită.

Nu mai vrea să se ocupe de ‘ceea ce va urma’?  Ea trebuie să știe ce. Amenințări cu moartea?

Sau a fost forțată să plece, poate chiar de către omul WEF care a pus-o în poziția de premier al Noii Zeelande? Momentul demisiei sale și limbajul corpului ei ar putea foarte bine să transmită un mesaj în această direcție.

Probabil adevărul va ieși la iveală, mai devreme sau mai târziu.

*

Noul premier desemnat este actualul ministru al Educației, Chris Hipkins. Aprobarea finală din partea Partidului Laburist al acestuia este doar o formalitate. Se așteaptă ca aceasta să aibă loc duminică, 22 ianuarie 2023. Domnul Hipkins va avea la dispoziție puțin peste opt luni de mandat, până la următoarele alegeri generale, planificate pentru 14 octombrie 2023. În acest timp scurt, Hipkins trebuie să întoarcă interesele alegătorilor către Partidul Laburist.

Nu este ușor, după ceea ce au făcut laburiștii, în numele Jacindei Ardern, poporului din Noua Zeelandă în ultimii trei ani.

Nu este interesant cum, în întreaga lume, în așa-numitul Vest sau Nord Global, precum și în America Latină, majoritatea, dacă nu toți acești așa-numiți lideri (sic), sunt din Academia YGL a WEF, așa-zișii socialiști sau adepți ai stângii?

Se pare că acesta este punctul în care, în extremă, stânga se întâlnește cu extrema dreaptă și fuzionează în neofascism.

Când a fost nominalizat sâmbătă, Hipkins a declarat:

„Sunt profund emoționat și foarte mândru că îmi asum acest lucru. Este cea mai mare responsabilitate și cel mai mare privilegiu din viața mea.”

El a adăugat: „îmi place să cred că sunt destul de sincer și destul de direct cu oamenii. Sunt hotărât și pot să fac lucrurile să meargă. Oamenii nu vor muri întrebându-se ce gândesc eu”.

Vezi mai multe despre asta pe BNN Bloomberg.

Maestrul Schwab a făcut deseori afirmații conform cărora viitorul va fi un ‘socialism globalist’. Amintiți-vă de finalul infam al marii resetări a lui Schwab – ‘Nu veți deține nimic, dar veți fi fericiți’. Aceasta este un fel de doctrină neonazistă: Tu te comporți frumos și noi vom avea grijă de tine.

Este 1984 al lui George Orwell în cel mai bun caz. O distopie atât de bine deghizată, încât o să vă placă. Veți crede chiar că războiul are rolul de fapt să aducă pacea.

*

Domnul Hipkins are o reputație care se potrivește exact acestui profil.

Și-a câștigat reputația în timpul pandemiei de COVID, când a devenit managerul de criză autoritar la care doamna Ardern a cerut adesea sfaturi atunci când s-a confruntat cu situații dificile de covid și de lockdown.

În iulie 2021, Hipkins a avertizat că guvernul va începe să urmărească persoanele care nu s-au ‘prezentat’ pentru a-și face injecția anti COVID.

„Cred că la începutul anului viitor vom fi în faza de urmărire a persoanelor care nu s-au prezentat pentru a se vaccina, sau au ratat programările și așa mai departe”, a declarat atunci Hipkins reporterilor.

„Vreau ca fiecare neo-zeelandez să se prezinte, dar comportamentul uman sugerează că vor fi unele persoane pe care va trebui să le căutăm cu adevărat, iar acest lucru s-ar putea să se răsfrângă și anul viitor…”

Hipkins a afirmat că guvernul va vâna, în esență, persoanele nevaccinate, susținând că un ‘comportament uman’ normal sugerează că mulți oameni nu-și vor face de bunăvoie vaccinul cu ARNm. El a adăugat: „de fapt, toată lumea își VA FACE vaccinul”.

„Gillian McKeith: Noul prim-ministru al #NoiiZeelande #ChrisHipkins, vă amintiți ce a spus înainte?  Dacă nu ești înțepat, vom veni să te căutăm!!! Așadar, dacă ai crezut că #Jacinda Ardern a fost destul de țicnită… ia privește cu ce s-a ales acum #Noua Zeelandă…”

Când este întrebat despre viitoarele sale politici de gestionare a covidului și a altor „crize” – cum ar fi inflația ridicată, schimbările climatice globale – economia în declin, Hipkins are grijă să nu-și ia niciun angajament în acest moment. La urma urmei, ambițiile sale sunt de a câștiga alegerile generale din octombrie anul viitor.

Vedeți asta.

Cu toate acestea, este destul de clar că domnul Hipkins trebuie să găsească modalități de a face performanța sa de premier suficient de atractivă pentru ca oamenii să se întoarcă la Partidul Laburist, dar să fie suficient de inteligent pentru a se conforma narațiunii globale de control total.

Noua Zeelandă și Canada pot fi cazuri-test pentru a arăta cât de departe poate merge tirania globală, înainte ca revoltele masive de rezistență să pună în pericol Reset-ul și Agenda 2030 – și să o distrugă.

Să sperăm și să lucrăm pentru a accelera căderea stăpânilor Cultului Morții, a WEF și a aliaților săi din Întuneric, a conglomeratelor financiare, a NATO și a Statului Profund al Occidentului.

 

Comentariu saccsiv:

In 2021, Guvernul Jacinda Ardern anunțase că pacienții transportați la secțiile COVID-19 pot fi eutanasiați, adică „ajutați la moarte”: concret UCIȘI, dacă medicii decid că pacienții covid  internați în spitale sau deportați cu forța în lagărele de covid pot muri din cauza bolii:

Genocid public și legal: Noua Zeelandă autorizează „eutanasierea COVID”: „Doctorii” pot executa fără îndoială pacienții diagnostizat cu covid cu injecții mortale în secțiile de covid!

Deci daca a fost atat de rau cu Jacinda Arden, cat de goraznic va fi cu Chris Hipkins?

Cititi va rog si:

Cum se face că mai mult de 190 de guverne din toată lumea au ajuns să lupte deodata cu pandemia în exact aceeași manieră? Pentru ca multi dintre actualii lideri politici si ai unor instituții de sănătate, dar si personaje precum Bill Gates, Jeff Bezos, Richard Branson, etc. au trecut prin Școala de Dictatori a lui Klaus Schwab

 

2 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Director Pfizer expus de Project Veritas: Ne gândim să provocăm noi mutații ale virusului, astfel încât să putem dezvolta noi vaccinuri în mod preventiv. Să fiu sincer, așa s-a întâmplat și la Wuhan said, on ianuarie 27, 2023 at 1:00 pm

  BOMBĂ! Director Pfizer expus de Project Veritas: Ne gândim să provocăm noi mutații ale virusului, astfel încât să putem dezvolta noi vaccinuri în mod preventiv. Să fiu sincer, așa s-a întâmplat și la Wuhan. Doar nu credeați că virusul a apărut de nicăieri

  Jurnaliștii de la Project Veritas l-au dat de gol pe unul dintre cei mai importanți membri ai Pfizer, Jordon Trishton Walker, Director de Cercetare și Dezvoltare, Operații Strategice și planificare științifică mARN. Într-un interviu filmat cu camera ascunsă, Walker a afirmat că gigantul farma „se gândește” să provoace mutații virusului Covid pentru a dezvolta noi vaccinuri în mod „preventiv”.

  Iată ce a afirmat directorul de Cercetare al Pfizer:

  „Unul dintre lucrurile pe care le explorăm este, de exemplu, de ce să nu creăm noi mutații ale virusului, astfel încât să putem dezvolta preventiv noi vaccinuri, nu? Așadar, trebuie să facem asta. Totuși, dacă vom face asta, există riscul ca, după cum vă puteți imagina – nimeni nu vrea ca o companie farmaceutică să facă mutații ale virusurilor”.

  Nu spuneți nimănui. Promite-mi că nu vei spune nimănui. Modul în care ar funcționa [experimentul] ar fi ca noi să punem virusul în maimuțe și să le facem succesiv să se infecteze între ele, iar noi să colectăm mostre în serie de la ele.”

  Trebuie să fii foarte controlat pentru a te asigura că acest virus [COVID] la care ii provocăm mutații nu creează ceva care să se răspândească peste tot. Ceea ce, bănuiesc, este modul în care virusul a început în Wuhan, ca să fiu sincer. Nu are sens ca acest virus să fi apărut de nicăieri. Este o prostie”.

  Din câte am auzit, ei [oamenii de știință de la Pfizer] îl optimizează [procesul de mutație al COVID], dar o fac încet pentru că toată lumea este foarte precaută – evident, nu vor să îl accelereze prea mult. Cred că ei încearcă, de asemenea, să o facă doar ca un lucru exploratoriu, deoarece, evident, nu vrei să anunți că descoperi viitoarele mutații”, a afirmat directorul de cercetare și dezvoltare al Pfizer, Jordan Trishton Walker.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: