SACCSIV – blog ortodox

(Camera ascunsă) Director Pfizer către jurnalistul Project Veritas: Ne gândim să provocăm noi mutații ale virusului, astfel încât să putem dezvolta noi vaccinuri în mod preventiv

Posted in Coronavirus, experimente medicale, PFIZER, vaccin, vaccinuri by saccsiv on ianuarie 27, 2023

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Florin said, on ianuarie 27, 2023 at 4:00 pm

  Adica baiatul asta vrea sa sugereze ca de fapt ei au fabricat acest virus inexistent si nu Hollywoodul.
  Eu cand vad filmulete cu doctori specialisti si chiar conspirationisti, care ne explica ca putem sa tratam covidul cu nu stiu ce medicament, pentru mine acel personaj nu mai are valoare.
  Covidul a fost si este cea mai mare minciuna dovedita.

  Apreciat de 3 persoane

 2. Simion P. said, on ianuarie 27, 2023 at 6:44 pm

  Ca face tipul (Director Pfizer) dupa interviu….

  https://www.bitchute.com/video/EqdKrgIN18AS/?list=subscriptions

  Apreciază

 3. Clement said, on ianuarie 27, 2023 at 6:58 pm

  Pentru ca este o zi comemorativa importanta, este momentul sa ne amintim ca in lagarele de munca si exterminare din Germania zeci de medici au comis atrocitati, crime impotriva umanitatii prin calitatea pe care o aveau.
  Psihiatrul Werner Heyden a experimentat practici de tortura in lagarele de la Sachsenhaysen, Dachau si Buchenwald.
  Sachsenhaysen aflat la 30 km de Berlin a fost activat in 1936 pentru opozantii politici germani, teologi , intelectuali.
  14.000 de prizonierii rusi au fost incarcerati in acest lagar.
  Fiul din prima casatorie al lui Stalin, primul ministru belgian Paul Emil Jansen, Stepan Bandera ,Horia Sima si 6000 de evrei arestati dupa ” noaptea de cristal” au fost torturati si infometati in acest lagar ce s-a vrut model de eficacitate.
  In lagarul de munca de la Stuthof ( singurul din Alsacia ) virusologul Otto Bickenbach impreuna cu medicul sef Karl Brandt au testat ” cu succes” in principal pe țigani ( 10.000) antidotul la phosgen, in urma testarii murind in chinuri inimaginabile mii de oameni.
  La Stuthof au fost incarcerati evrei deportati din Ungaria, norvegieni, belgieni, luxemburghezi.
  Testele prin scarificare practicate aici pentru vaccinul impotriva tifosului exantematic au declansat epidemia de tifos.
  Dr Karl Friedrich Brandt a supervizat personal programul de euthanasiere T4 a
  cetatenilor germani ( minori si adulti) care nu erau considerati reprezentativi fizic si psihic pentru rasa superioara menita sa conduca Europa .
  Dr. Karl F Brandt a beneficiat in timpul procesului Medicilor din 1947 de o aparare puternica ce a probat aberant dar documentat ca desi el dirijase programul , nu a stiut cum s-a desfasurat si in ce a constat.
  Exasperat, Procurorul Mc Haney a afirmat ca Brant prin calitatea sa de medic era obligat sa stie, Trebuia sa stie ce se li-se intampla acelor oameni si deci este vinovat de moartea lor.
  La 30.08.1947 KF Brandt a fost condamnat la moarte.
  Poate ca doctorii Streinu, Gheorghita, Arafat ar trebui sa stie ca exista un precedent istoric peste care nu se poate trece, acela al condamnarii medicului nazist KF Brandt .

  Apreciat de 1 persoană

 4. Cosmin said, on ianuarie 27, 2023 at 8:36 pm

  Obiectivul lor e sa injecteze lumea cu ceva, ce inca nu stim clar ce este, dar vom concluziona cu trecerea timpului.

  Numele injectiilor, povestile cu virusuri si tulpini, mutatii, etc, sunt irelevante.

  Personal consider acest gen de manipulari precum cea din prezentul articol, un posibil marker de identificare a potentialilor oponenti ai viitoarei lumi noi, care se deconspira prin: like-uri, comentarii impotriva liniei partidului, distribuiri ale subiectului in mediul virtual, etc. Probabil.

  Sau, poate ca lanseaza aceste alarme, pentru ca nu chiar toata umanitatea sa se piarda prin injectare, in lumea noua fiind nevoie de sclavi, sclavi care totusi nu e bine sa fie chiar de cea mai proasta si fricoasa gena din umanitate.

  Apreciat de 3 persoane

  • Paul said, on ianuarie 28, 2023 at 9:28 pm

   Cel mai bun comentariu din câte am văzut!
   Felicitări Cosmin!

   Apreciază

 5. marcus said, on ianuarie 28, 2023 at 3:46 am

  Virus (lat.) = otrava, venin, fiere, bautura fermecata.
  Am citat din Dictionarul latin – român, Gh. Guțu, Editura Știintifica, Bucuresti, 1993.

  Google translate dă acum virus (lat.) = virus (rom.).

  Ceea ce numesc ei virus nu este un microorganism care se hraneste si se inmulteste, este de fapt doar o otrava, un toxic chimic.

  Apreciază

 6. abc said, on ianuarie 28, 2023 at 10:42 am

  Fiindca filmul a fost sters de pe youtube, averm mai jos transcriptul de pe ActiveNews.ro

  Jurnaliștii de la Project Veritas l-au dat de gol pe unul dintre cei mai importanți membri ai Pfizer, Jordon Trishton Walker, Director de Cercetare și Dezvoltare, Operații Strategice și planificare științifică mARN. Într-un interviu filmat cu camera ascunsă, Walker a afirmat că gigantul farma „se gândește” să provoace mutații virusului Covid pentru a dezvolta noi vaccinuri în mod „preventiv”.

  Iată ce a afirmat directorul de Cercetare al Pfizer:

  Transcript de pe ActiveNews.ro

  „Unul dintre lucrurile pe care le explorăm este, de exemplu, de ce să nu creăm noi mutații ale virusului, astfel încât să putem dezvolta preventiv noi vaccinuri, nu? Așadar, trebuie să facem asta. Totuși, dacă vom face asta, există riscul ca, după cum vă puteți imagina – nimeni nu vrea ca o companie farmaceutică să facă mutații ale virusurilor”.

  Nu spuneți nimănui. Promite-mi că nu vei spune nimănui. Modul în care ar funcționa [experimentul] ar fi ca noi să punem virusul în maimuțe și să le facem succesiv să se infecteze între ele, iar noi să colectăm mostre în serie de la ele.”

  Trebuie să fii foarte controlat pentru a te asigura că acest virus [COVID] la care ii provocăm mutații nu creează ceva care să se răspândească peste tot. Ceea ce, bănuiesc, este modul în care virusul a început în Wuhan, ca să fiu sincer. Nu are sens ca acest virus să fi apărut de nicăieri. Este o prostie”.

  Din câte am auzit, ei [oamenii de știință de la Pfizer] îl optimizează [procesul de mutație al COVID], dar o fac încet pentru că toată lumea este foarte precaută – evident, nu vor să îl accelereze prea mult. Cred că ei încearcă, de asemenea, să o facă doar ca un lucru exploratoriu, deoarece, evident, nu vrei să anunți că descoperi viitoarele mutații”, a afirmat directorul de cercetare și dezvoltare al Pfizer, Jordan Trishton Walker.

  https://www.activenews.ro/stiri/BOMBA-Director-Pfizer-expus-de-Project-Veritas-Ne-gandim-sa-provocam-noi-mutatii-ale-virusului-astfel-incat-sa-putem-dezvolta-noi-vaccinuri-in-mod-preventiv.-Sa-fiu-sincer-asa-s-a-intamplat-si-la-Wuhan.-Doar-nu-credeati-ca-virusul-a-aparut-de-nicai-179218

  VIDEO:

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: