SACCSIV – blog ortodox

Kevin McCarthy (acum proaspăt ales speaker al Camerei Reprezentanților din SUA, după mai multe zile de negocieri și 15 runde de vot), a luat ‘cina’ cu Klaus Schwab, și a vorbit la Forumul Economic Mondial alături de soția senatorului republican McConnell, în anul 2018

Posted in Camera Reprezentantilor, DAVOS, DONALD TRUMP, FORUMUL ECONOMIC MONDIAL, Klaus Schwab, SUA by saccsiv on ianuarie 10, 2023

Sursa: https://valiantnews.com/2023/01/kevin-mccarthy-had-dinner-with-klaus-schwab-spoke-at-wef-with-mcconnells-wife/

Kevin McCarthy (acum proaspăt ales speaker al Camerei Reprezentanților din SUA, după mai multe zile de negocieri și 15 runde de vot), a luat ‘cina’ cu Klaus Schwab, și a vorbit la Forumul Economic Mondial alături de soția senatorului republican McConnell, în anul 2018

De Tom Pappert, 05 Ianuarie, Valiant News

Elaine Chao (stânga) și Kevin McCarthy (dreapta) la Forumul Economic Mondial în 2018 (WEF / YouTube)

Republicanul Kevin McCarthy a dezvăluit că a luat ‘cina’ cu miliardarul Klaus Schwab la Forumul Economic Mondial în 2018, în timpul comentariilor pe care le-a făcut în cadrul unei comisii de discuții cu soția lui Mitch McConnell, Elaine Chao, de origine chineză, o moștenitoare din domeniul transportului maritim.

McCarthy a participat la Forumul Economic Mondial de la Davos, Elveția, în 2018, în același an în care al 45-lea președinte Donald Trump a vorbit în fața grupului de elită format din oameni de afaceri, politicieni și jurnaliști bogați.

În timpul unei discuții de 30 de minute cu Chao, fost secretar al Transporturilor lui Trump, și Kirstjen Nielsen, fost secretar al Securității Naționale al lui Trump, McCarthy a remarcat că a luat ‘cina’ cu Schwab în timpul Forumului Economic Mondial, în timp ce descria publicului ce înseamnă ‘America First’.

„În timp ce stăteam aseară în jurul cinei lui Klaus, ceea ce este interesant este numărul de țări care vorbesc acum despre sistemul lor fiscal”, a spus McCarthy, sugerând în același timp că mesajul ‘America pe primul loc’ (America First) al lui Trump, înseamnă reduceri de taxe, reforme economice și granițe puternice.

Comentariile lui McCarthy din timpul discuției par să reprezinte o încercare de a dezvolta o înțelegere între participanții la Forumul Economic Mondial și Trump, McCarthy având rolul de comunicator pentru a traduce politicile pro-americane ale lui Trump în jargonul pe care organismul internațional îl poate înțelege.

La un moment dat, față de afirmațiile potrivit cărora tarifele economice ale lui Trump ar afecta consumatorii americani, McCarthy l-a apărat afirmând că este „mai preocupat de faptul că în comunitatea mea vor fi locuri de muncă în următorul deceniu”.

El a apărat, de asemenea, persoana bombastică a lui Trump, menționând că „trebuie să ridici temperatura, așa cum au făcut și alți președinți în trecut” pentru a ‘declanșa dezbaterea’ cu liderii străini.

McCarthy este listat în mod public ca membru al Forumului Economic Mondial pe site-ul acestuia – se face referire la el ca fiind liderul majorității din Camera Reprezentanților a SUA – iar arhiva de pe internet sugerează că este afiliat la acest organism de elită, cel puțin din ianuarie 2016.

Donald Trump și Kevin McCarthy

Poate fi de remarcat în special faptul că McCarthy a apărut la Forumul Economic Mondial alături de Chao, care l-a repudiat pe Trump și administrația sa în termeni fermi după 6 ianuarie. Mai recent, Chao a acordat un interviu comisiei din 6 ianuarie.

În aceeași declarație pe care Trump a folosit-o pentru a-și dubla sprijinul pentru McCarthy și pentru a cere să se pună capăt confruntării în curs de desfășurare a președintelui Camerei Reprezentanților, el a ironizat-o și pe Chao.

„Dacă republicanii se vor lupta, atunci ar trebui să ne luptăm cu Mitch McConnell și cu BOSS-ul său dominator și iubitor de China, adică soția sa, Coco Chow”, a scris Trump, cel de-al 45-lea președinte.

Într-o declarație anterioară, Trump l-a susținut pe McCarthy și le-a promis republicanilor că „Kevin McCarthy va face o treabă bună, și poate chiar o TREABĂ EXCELENTĂ” dacă GOP-ul din Camera Reprezentanților îi va da ciocănelul (de speaker).

Această dezvăluire este scoasă la iveală de Valiant News în condițiile în care McCarthy nu reușește încă să strângă voturile necesare pentru a deveni următorul președinte al Camerei, la ora transmiterii acestei știri.

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Bond said, on ianuarie 10, 2023 at 3:24 pm

    „Iata ca au apărut deja noile medicamente pentru gripe si răceli care conțin oxidul de grafen! Asa că, liber la noi morți subite!”

    Apreciază

  2. Florin said, on ianuarie 10, 2023 at 4:56 pm

    Bond, experimentul cu nurofenul pare la indemana tuturor.Fa tu acest experiment si te voi crede.
    eu am luat foarte multe tepe cu experimente pe branza din plastic pe zapada din plastic cu coca cola care ajunge catran, cu porumb care sare cand suna trei telefoane etc.

    Apreciază

  3. Clement said, on ianuarie 10, 2023 at 7:17 pm

    Nicio secunda sa nu ne imaginam ca satanele degenerate reculeaza in lupta lor de schimonosire a chipului lui Dumnezeu in om. Minciuna si viclenia sunt sponsorizate cu bani proveniti din crime abominabile.
    Copiii si puritatea lor trebuiesc protejati clipa de clipa in gradinite, scoli, tabere.
    Un exemplu de unealta satanica insinuata in media militanta pentru drepturile refugiatilor si a comunitatilor deviatilor psihosexuali: marina rafenberg
    https://www.komitid.fr/author/marina-rafenberg
    https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Komitid
    https://www.lemonde.fr/afrique/article/2023/01/10/en-grece-un-refugie-somalien-condamne-a-142-ans-de-prison-pour-trafic-de-migrants-sera-bientot-libere_6157269_3212.html
    Sa luam aminte pentru ca fac tot ce le sta in putinta si pentru a pulveriza unitatea romanilor si in special, unitatea romanilor crestini.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.