SACCSIV – blog ortodox

Si site-ul „NATURAL NEWS” este PION ALB, asa ca ne „dezvaluie” despre … stravechea si avansata civilizatie ce a existat inaintea lui Adam si care a fost distrusa de o cometa cu 12 800 de ani in urma

Posted in Adam, BIBLIA, POTOP, SFANTA SCRIPTURA by saccsiv on decembrie 30, 2022

NATURAL NEWS: Comet impacts, pre-Adamic civilization, lost worlds and the Luciferian WAR against humanity – A conversation with Timothy Alberino

Impactul unor comete, civilizația de dinainte de Adam, lumile pierdute și RĂZBOIUL lui Lucifer împotriva umanității – O conversație cu Timothy Alberino

De Mike Adams, 28 Decembrie 2022, Natural News

O civilizație străveche și avansată care a existat înainte de relatarea biblică a lui Adam a fost distrusă de impactul unei comete în urmă cu aproximativ 12.800 de ani. Această lovitură din era Younger Dryas a avut un impact asupra stratului de gheață din actuala Americă de Nord, provocând Marele Potop, un potop global de inundații și creșterea nivelului oceanelor care a îngropat mase de pământ, insule și orașe de coastă, sub sute de metri de apă.

Impactul a ejectat cantități inimaginabile de vapori de apă și particule în stratosferă, blocând soarele și provocând o dispariție la nivel planetar a plantelor, animalelor și oamenilor, punând capăt multor specii și civilizației umane avansate care exista la acea vreme. Megaliții antici – monumente mari construite de civilizațiile anterioare – au înregistrat momentul acestor evenimente prin alinierea lor cu constelațiile. Această aliniere este databilă datorită precesiei (oscilației) de 26.000 de ani a axei de rotație a Pământului. Ea permite arheoastronomilor – experți în arheologie și astronomie – să identifice datele de construcție ale acestor artefacte antice.

Acestea arată că o civilizație umană avansată – cu cunoștințe avansate de arhitectură, astronomie, matematică, limbă, cultură, agricultură și multe altele – a existat cu peste 12.000 de ani în urmă, cu mult înainte ca arheologii moderni (mainstream) să admită că oamenii erau în posesia unor astfel de cunoștințe.

Faceți cunoștință cu scriitorul Timothy Alberino

Toate acestea și multe altele sunt în miezul interviului meu incendiar de 90 de minute cu scriitorul și cercetătorul Timothy Alberino. Cea mai nouă carte a sa, disponibilă pe Amazon și la alți retaileri, este ‘Birthright: The Coming Posthuman Apocalypse and the Usurpation of Adam’s Dominion on Planet Earth’ (Dreptul din naștere: Apocalipsa post-umană care se apropie și uzurparea dominației lui Adam pe planeta Pământ).

Alberino are și un canal YouTube numit TimothyAlberinoTV. În curând își va încărca seria de conferințe pe Brighteon.com, unde își va crea încă un canal.

Alberino este un cercetător meticulos, a cărui lucrare cuprinde scripturi, civilizații antice, cataclisme, transumanism, război spiritual și apocalipsa post-umană care se apropie (printre alte subiecte). Cunoștințele sale despre imaginea de ansamblu (foarte mare) sunt esențiale pentru umanitate.

În timp ce Graham Hancock (autorul faimoasei Ancient Apocalypse / Fingerprints of the Gods – Apocalipsa Antică / Amprentele zeilor) rareori abordează direct scripturile sau subiectele biblice, Timothy Alberino integrează scripturile biblice în întreaga cronologie a istoriei umane cunoscute, inclusiv în ‘preistorie’ / vremurile de dinainte de Adam, când o altă civilizație avansată ar fi existat pe planeta Pământ, cu mii de ani înaintea noastră.

Pentru a înțelege viitorul, trebuie să cunoaștem trecutul

De ce ar conta toate acestea? Pentru că, dacă sperăm să înțelegem încotro ne îndreptăm, trebuie să ne înțelegem pe deplin trecutul. Acest lucru include istoria ascunsă, care a fost îngropată cu răutate de ‘știința’ modernă, deoarece adevărata narațiune a istoriei umane nu se potrivește cu narațiunile moderne preferate de establishmentul fraudulos. Aceeași tendință de a mușamaliza dovezile care nu se potrivesc cu narațiunea curentă se regăsește în geologie, arheologie, antropologie, fizică, astronomie, medicină, imunologie, virusologie și aproape în toate domeniile științifice la care vă puteți gândi. Întotdeauna există dovezi ascunse care sunt aruncate la gunoi de către marii preoți ai ‘consensului actual’, deoarece aceste dovezi contrazic povestea lor.

Ca urmare, oamenii moderni trăiesc într-un fel de lume artificială de tip Truman Show, cu narațiuni istorice false, științe climatice false, științe false despre vaccinuri, știri false, alegeri trucate, monedă fiduciară și multe altele. Pentru a ajunge la adevărul real despre orice subiect, trebuie să privim dincolo de narațiunile convenabile, de ‘consens’ ale marilor preoți și să ne adâncim în dovezile autentice. Iar când vine vorba despre civilizațiile antice și despre impactul cometei Younger Dryas care a distrus civilizația umană înainte de istoria noastră cunoscută, dovezile sunt copleșitoare.

Iată ce ne dezvăluie Graham Hancock în noua sa serie documentară difuzată de Netflix, Ancient Apocalypse (Apocalipsa Antică), precum și în recenta sa carte Magicians of the Gods (Magicienii zeilor). Datorită unor cercetători dedicați și curajoși precum Hancock, Timothy Alberino, Allen West, Randall Carlson și mulți alții, omenirea începe acum să deslușească secretele propriului trecut. Aceste secrete, odată ce vor fi pe deplin înțelese și asumate, ar putea în sfârșit să permită omenirii să înfrunte viitorul nostru comun cu un sentiment de onestitate și certitudine, în loc să fie spălată pe creier cu narațiuni științifice de basm care își au rădăcinile în suprimarea cunoștințelor, mai degrabă decât în împărtășirea lor.

Și asigurați-vă că ați înțeles că Google este un motor de suprimare a cunoștințelor, nu un motor de căutare. Big Tech este condusă de CIA, așa cum am aflat cu toții recent, odată cu publicarea șocantă a dosarelor Twitter, iar CIA se ocupă de mușamalizări de generații întregi. Google, YouTube, Facebook, Vimeo, LinkedIn și toate celelalte mari platforme tehnologice există atât pentru a supraveghea utilizatorii, cât și pentru a suprima cunoștințele (în timp ce fraudează alegerile și îi îndeamnă pe creduli să se sinucidă cu vaccinuri, desigur).

Aflați mai multe despre toate acestea și multe altele în podcastul de astăzi, care vă va extinde orizontul minții și care conține în mare parte interviul meu cu Timothy Alberino:

– Stăpânirea vocii umane și ce ne învață acest lucru despre darurile și capacitățile noastre

– Zeci de oameni au murit, ÎNGHEȚAȚI în mașini sau pe străzi în timpul valului de îngheț

– Chiar și cu o prognoză clară, oamenii tot nu și-au făcut planuri sau pregătiri

– Majoritatea oamenilor nu pot anticipa furtunile care vor veni în 2023

– Interviu integral cu Timothy Alberino, autorul cărții „Birthright”

– Transumanismul și renunțarea la dominația asupra Pământului

– Civilizația de dinainte de Adam și distrugerea ei

– Despre impactul pe care l-a avut cometa Younger Dryas

– Marele Potop și inundarea cu apă a orașelor antice

– Megaliții antici și datarea în timp prin astroarheologie

– Ateii vs. luciferienii (teiștii)

– Viitorul război CINETIC împotriva lui Hristos la revenirea Sa

– Modul în care luciferienii îi RECRUTEAZĂ pe oamenii creduli să se alăture taberei lui Satan

– Extratereștrii sunt menționați în Biblie

– „Bătrânii” ca arhitecți cosmici care au sărbătorit crearea Pământului

– Globaliștii cred că pot deveni zei prin intermediul tehnologiei

– Implicațiile spirituale ale administrării de injecții cu ARNm (transumanism)

– Supraviețuirea iadului pe Pământ în așteptarea revenirii

– Fiecare om conștient are puterea de a face o ALEGERE între Dumnezeu și Lucifer

https://www.brighteon.com/95b1c7f2-f4b6-4a5c-9a4c-77bab18abb22

Rumble: Rumble.com/v22qzyk-situation-update-dec-28-2022-the-posthuman-apocalypse-and-coming-luciferian.html

Bitchute: Bitchute.com/video/3nIn18OXN08S/

Banned.Video: Banned.video/watch?id=63ac18e2779ce20772735046

iTunes podcast: Healthrangerreport.com/situation-update-dec-28-2022-the-posthuman-apocalypse-and-coming-luciferian-war-with-christ-feat-timothy-alberino

 

Comentariu saccsiv:

Cand am citit articolul parca vizionam o emisiunea Madalin Ionescu – HD Hartmann:

Video: Madalin Ionescu promoveaza satanismul in cadrul emisiunii sale de la Metropola tv

N-am vizionat si interviul, dar ce ar putea fi in plus decat alte balarii?

Intr-adevar, stiinta oficiala ne ascunde multe din aproape orice domeniu, dar nu pentru a nu afla oamenii „adevarul” despre civilizatia ce ar fi existat inainte de „relatarea biblica a lui Adam”, ci pentru ascunderea adevarului biblic.

Fratilor, n-a existat pe Pamant vreo avansata civilizatie inainte de Adam.

Potopul n-a distrus vreo avansata civilizatie de dinainte de Adam, ci a avut loc pe vremea lui Noe, distrugandu-i pe cu totul altii:

URIAȘII AU EXISTAT. Scrie și în Biblie despre ei. Sunt urmașii FIILOR LUI DUMNEZEU ce au intrat la FIICELE OAMENILOR. Fii lui Dumnezeu n-au fost însa nici îngeri, nici draci și nici extratereștri. Care-i legătura cu APOCALIPSA?

Nu o cometa a produs Marele Potop cu 12 800 de ani in urma. Altfel s-a declansat potopul iar lumea nu-i atat de veche. Numărăm de la facerea lumii 5508 ani până la Naşterea Domnului nostru Iisus Hristos:

CAND A FOST CREAT TIMPUL? Ce-a fost mai intai, timpul sau soarele, luna, stelele (adica ceasul)? Spunem ca avem o zi pentru ca asa se misca soarele pe bolta cereasca sau e invers, adica asa se misca pentru a avea o zi? Ce-a fost mai inainte, LUMINA sau LUMINATORII?

Zilele din Facerea sunt ere de miliarde de ani sau chiar zile?

Asadar, si site-ul NATURAL NEWS se afla in zona pionilor albi, adica, ne spune multe despre multe, de multe ori corect, insa, la momentul considerat oportun, baga otrava in prajiturele. Sau altfel spus, critica dar ofera mai apoi o „alternativa” fundamental gresita.

Voi mai prelua in viitor de pe acest site articole interesante, insa voi face de fiecare data si o trimitere spre materialul postat astazi, ca sa fie cititorii cu mare bagare de seama.

Din pacate, se apropie vremea lor, a pionilor albi. Greu mai gasesti altfel de informatie non establishment, decat din zona lor…

28 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. stef said, on decembrie 30, 2022 at 7:42 pm

    Alte surse spun ca de fapt nu a fost o cometa , ci un razboi cosmic intre doua grupuri „EXO-politice” – Lirieni ( rase umanoide) vs reptilieni(draco Orionis) – Acum 12500 de ani .. In urma acestui razboi a fost distrusa o planeta pe nume Tiamat sau Phaeton care avea orbita intre Marte si Jupiter si a fost puternic lovita si civilizatia megalitica de pe Marte.. . Din acea planeta a ramas actuala centura de asteroizi , iar o parte din apa oceanelor a ajuns si pe Pamant provocand „Potopul” ..
    Asa au fost distruse Atlantida guvernata de reptilieni si Lemuria care era o colonie „pleiadiana”. Dupa acest cataclism Pamantul a fost pus de catre „Federatia Galactica” intr-un fel de „carantina” fiind controlat si monitorizat de niste echipamente electromagnetice aflate in/pe Luna .
    Specia umana ADAMU ar fi rezultatul acestui conflict intre pleiadieni si reptilieni din acea gradina a Edenului (de fapt un laborator experimental) . Partea interesanta este ca reptilienii ar fi fost Iahve – „Creatorul” , iar „sarpele” care i-a ? ELIBERAT ? pe „Eva si Adam” ar fi fost „pleiadienii” …
    In fine.. scenariu de Hollywood..

    Apreciază

    • John said, on decembrie 31, 2022 at 1:12 pm

      Suntem în plin proces al celei de’a șasea extincții!
      Război,molimi,schimbări climatice datorită manipulării vremii.

      Apreciat de 1 persoană

      • saccsiv said, on decembrie 31, 2022 at 1:34 pm

        John

        Ce inseamna „a șasea extincție”? Care au fost celelalte 5?

        Apreciază

      • John said, on decembrie 31, 2022 at 1:53 pm

        Păi eu ți le spun pe cele care le cunoaștem noi fără să intrăm în cele învățate prin liceu că ar fi fost în urmă cu ” miliarde de ani”:
        1) Potopul;
        2) Dispariția dinozaurilor
        3) Sodoma și Gomora( bombardament atomic,după cele descrise în Biblie)
        4) Ciuma neagră;
        5) Cele 2 Războaie Mondiale
        5)

        Apreciază

      • stef said, on decembrie 31, 2022 at 9:04 pm

        Asta spun si „sursele” pe care imi mai pierd vremea, insa ca ar fi fost 4 extinctii si aceasta de acum ar fi a 5-a (nu a 6-a).. Geneza din Biblie ar fi un text care a pierdut din sensul initial pentru ca este scris in limbaj metaforic , iar semantica limbilor vechi nu corespunde cu cea actuala.. ADAM era dintre „patriarhii” biblici care traiau pana la 1000 de ani in timpurile Atlanditei si Lemuriei , apoi vine acel „POTOP” din cauza unui razboi in sistemul solar si dupa cataclism Pamantul este pus intr-un fel de „carantina”/ „inchisoare” , iar viata oamenilor ramasi scade la maxim 100 de ani datorita unor generatoare/emitatoare (8 la numar) amplasate in Luna. Acele 8 emitatoare care modifica vibratiile cuantice ala Pamantului vor fi oprite treptat – Acum mai functioneaza doar 2 cu intermitente si din cauza reducerii treptate a puterii Noi toti percepem ca TIMUL CURGE TOT MAI REPEDE … (vedeti rezonata Schumann)
        Extinctia” asta poate fi vazuta ca o „resetare” a civilizatiei insa nu va fi asa cum vor psihopatii de la Davos/ Washington/ Londra/ Vatican.. pentru ca sunt alte „INTERESE” mult deasupra acestora..
        Mai amintesc aici cartea „Programul Terra” scrisa de dr. Toni Victor Moldovan , in care acesta incearca sa demonstreze printr-o analiza a Zoharului , Cartii Egiptene a Mortilor si Upanisadelor hiduse ca toti cei carora le spunem noi „Dumnezeu” ar fi de fapt extraterestri care au folosit Pamantul si specia umana ca pe o TARLA /FERMA de recoltat SUFLETE pe care le adaptau/transformau in suflete compatibile cu corpurile lor. Ei foloseau un asa zis „Computer Genetic” care modifica numarul de chakre/ centri energetici si meridiane (linii de camp toroidal) ale sufletului uman astfel incat acesta sa poata fi compatibil cu corpurile lor – e vorba de specii umanoide care NU se mai inmultesc sexual … Acele programe genetice ar fi fost oprite odata cu venirea lui Iisus Hristos , iar acum se va da o mare batalie pe SOARTA Omenirii si a Pamantului ..

        Apreciază

      • John said, on ianuarie 7, 2023 at 9:51 pm

        Profesorul Colceag,despre a 6-a extincție în masă a speciilor

        Apreciază

  2. Petre P said, on decembrie 30, 2022 at 8:35 pm

    Apocalipsa 13:15 – Şi i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să şi grăiască şi să omoare pe toţi câţi nu se vor închina chipului fiarei.
    Apocalipsa 13:16 – Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.

    => Antisemitism, agresiunea Rusiei impotriva Ukronazzi, schimbari climatice, probleme mentale „datorate” covrigului, inegalitate intre bogati si saraci, incluziune, primul premier hindu din UK, prima cantareata transgender ce ajunge nr 1 in top Billboard:
    => Chip al Fiarei: „Iti plac oamenii?” => „Not particularly” Sayonara Suckers!

    https://t.me/vaivoua/3231

    Ionel Trandafir a tradus filmul produs de catre cei de la TruNews:

    The Greatest Reset: Beast Rising

    https://rumble.com/v22naoi-cea-mai-mare-resetare-documentar-romana.html

    Apreciază

  3. pamaio said, on decembrie 30, 2022 at 9:17 pm

    Apreciază

    • scortisoara said, on decembrie 31, 2022 at 2:38 pm

      Persecutie impotriva Bisericii ,a credintei neamului . Ca si la noi .

      Apreciază

  4. scortisoara said, on decembrie 30, 2022 at 11:13 pm

    Voi știți ca eu am crezut ca în noaptea asta e Anul Nou ….. așteptam artificiile :)))))))))))))) și nu înțelegeam de ce nu e program de revelion pe tv :)))))))))))))))) Mâine vroiam sa merg la slujba de ziua Sf Vasile ….. pana m-am uitat în telefon sa văd ca e 30 decembrie…..încă :))))))))))))))))
    Doamne , ce figura sunt ….

    Apreciat de 1 persoană

  5. Ioan C. said, on decembrie 30, 2022 at 11:49 pm

    Molitfele Sfântului Vasile cel Mare (Molitfelnic, ediția 2002)
    https://cititorul2.wordpress.com/2022/12/30/molitfele-sfantului-vasile-cel-mare-molitfelnic-editia-2002/

    Apreciază

  6. scortisoara said, on decembrie 31, 2022 at 3:52 am

    Hronograful lui Gheorghe Kedrinos. Numărătoarea anilor….Istoria lumii

    Dă clic pentru a accesa Hronograf-Istoria-Lumii.pdf

    Apreciază

  7. scortisoara said, on decembrie 31, 2022 at 9:39 am

    Asta găsesc ca e foarte grav ,mai grav ca orice : facturi , Frasinei, plandemie . Războiul le bate pe toate .

    https://veghepatriei.wordpress.com/2022/12/30/sa-atacam-rusia-din-romania/

    Apreciat de 1 persoană

  8. Brad liber si fara QR said, on decembrie 31, 2022 at 12:57 pm

    Perfect de acord cu articolul contra Natural News. Site-ul Natural News bate câmpii si este un pion alb, indeed. Mai putem afla (încā) informatii de pe site necenzurat http://www.bitchute.com. , desi trebuie o selectie de video si stiri.(sectiunile medical & health si news &politics). De acolo am aflat si de inlocuirea reginei Elisabeth II in anii 2018, as zice din anul 2016, pozele nu coincid cu originalul dica adevaratul prince Charles a fost executat de oculta si de Rotschild -zii satanisti in 2018, actualul „rege” fiind fake/ fals/ un inlocuitor cu mascā. Urmariti-l si pe avocatul americam Todd Callender. Spune multe despre „vaxx” covid si luciferienii / satanistii elitisti care conduc lumea. Mai sunt si multi doctori care au inceput sa spuna adevarul despre genocidul plandemiei covid si vaxx ucigase + despre robotii androizi ai lui Pelosi din Taiwan + stiri politice necenzurate.

    La multi ani de Sfântul Vasile cel Mare!

    Va urez toti un An Nou 2023,
    plin de Sperante ,
    de Fericire si de Lumina în suflete!

    Doamne ajutā!

    Apreciază

  9. ion Argatu said, on decembrie 31, 2022 at 5:45 pm

    Un articol pe care nu-l inteleg.

    Cu scuzele de rigoare, e de cacat.

    Apreciază

  10. radhacross said, on ianuarie 1, 2023 at 2:40 pm

    Ascultă totuși interviul înainte să te pronunți. Cu atenție și Discernământ desigur.
    Te-ar putea ajuta să-ți clarifici, nu fundamente, dar unele nuanțe scripturistice.
    Nu toate interpretările tuturor sfinților sunt deplin valide și nicidecum infailibile.

    Apreciază

    • radhacross said, on ianuarie 1, 2023 at 2:58 pm

      p.s. o distincție importantă
      Natural news este exact cum spui, pe scurt, în spirit new age.
      Timothy Alberino însă este creștin, desigur în niste cadre mai largi.
      Se distinge net diferența în cadrul dialogului, unele afirmații tranșante ale lui Alberino
      referitoare la Domnul Iisus Hristos, întemeiate evanghelic și teologic,
      pare că nu-i cad bine deloc Rangerului.

      Apreciază

    • saccsiv said, on ianuarie 1, 2023 at 4:02 pm

      radhacross

      Ratacesti.

      Apreciază

      • radhacross said, on ianuarie 2, 2023 at 6:34 am

        Ascultă prietene de la 1h21,30 – 23,10 !
        În mintea și mai ales duhul lăuntric a 90% dintre creștini nu vei găsi asumate în practica rugăciunii zilnice, ființial, aceste Adevăruri Evanghelice. Este adevărat că ele sunt crucificatoare, o spune Domnul Însuși. Și un sfânt părinte:
        “Calea creștinului este răstignirea… A trăi creștinește este cu neputință;
        creștinește este cu putință numai a muri… aceasta este acea CALE ÎNGUSTĂ ce duce la Viață.
        Cine nu a ajuns la măsura rugăciunii ipostatice – adică să poarte în el întregul Adam și să aducă în rugăciune întreaga omenire înaintea lui Dumnezeu, acela să nu îndrăznească fără frică și fără rușine a se numi creștin.” (Sf.Sofronie Saharov)

        Apreciază

      • saccsiv said, on ianuarie 2, 2023 at 2:01 pm

        radhacross

        Prietene, a spus sau n-a spus despre asteroid, potop si civilizatia dinaintea lui Adam?
        Daca a spus, e pion alb. Ce atata vorbarie?

        Apreciază

  11. […] Si site-ul „NATURAL NEWS” este PION ALB, asa ca ne „dezvaluie” despre … stravechea si avan… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.