SACCSIV – blog ortodox

Mass-media ne anunta ca miliardarul rus Yuri Milner renunta la cetatenia rusa si ca a parasit Rusia in 2014, dupa anexarea Crimeii. Realitatea e ca el s-a nascut intr-o familie de evrei si este cetatean israelian inca din 1999, mutandu-se in Israel in … 2005 impreuna cu familia

Posted in BANCA MONDIALA, EVREI, Facebook, Mark Zuckerberg, Mikhail Khodorkovsky, RUSIA, Twitter, Ucraina by saccsiv on octombrie 11, 2022

Yuri Milner (dreapta), alături de CEO-ul Facebook Mark Zuckerberg la un anunț pentru Breakthrough Prize in Life Sciences la Genentech Hall din campusul UCSF Mission Bay din San Francisco, miercuri, 20 februarie 2013. (AP Photo/Jeff Chiu ). Foto: https://www.popsci.com/who-is-yuri-milner/

spot: Cel mai bogat rus din Silicon Valley renunţă la cetăţenie

Cel mai bogat rus din Silicon Valley, Iuri Milner, a declarat că a renunţat la cetăţenia rusă după invadarea Ucrainei.

Anunţul proprietarului Dst Global a fost făcut pe contul său de Twitter, acesta explicând că procedura a fost finalizată în luna august.

Miliardarul, care conform Forbes are o avere de aproximativ 3,5 miliarde de dolari, a spus că el şi familia lui au părăsit Rusia în 2014, după anexarea Crimeii.

Când Rusia a atacat Ucraina la începutul acestui an, el a condamnat „războiul Rusiei împotriva Ucrainei, a ţării vecine şi suverane”.

 

Comentariu saccsiv:

Intr-adevar, a renuntat la cetatenia rusa in august 2022, dar, conform https://en.wikipedia.org/wiki/Yuri_Milner el s-a nascut intr-o familie de evrei la 11 noiembrie 1961 la Moscova. A devenit cetatean israelian inca din 1999 si s-a mutat cu familia in Israel in 2005, apoi in California in 2014.

Dupa absolvire, Milner si-a petrecut prima jumatate a anilor 1990 la Banca Mondiala.

În primăvara anului 1995, Milner a fost numit director general al Alliance-Menatep, o companie de brokeraj aparținând oligarhului evreu Mihail Hodorkovski.

In decembrie 1996, Milner a lucrat ca vicepresedinte la Menatep Bank.

A fondat Mail.Ru Group (acum VK).

A fondat DST Global, ce a devenit unul dintre cei mai importanti investitori in tehnologie din lume, portofoliul sau incluzand unele dintre cele mai importante companii de internet din lume, cum ar fi Facebook, Twitter, WhatsApp, Snapchat, Airbnb, Spotify, Alibaba și altele.

În iulie 2012, impreuna cu sotia sa, a infiintat Breakthrough Prize. Anul urmator i s-au alaturat evreii Sergey Brin (si el nascut la Moscova, cofondator Google impreuna cu evreul Larry Page) si Mark Zuckerberg (Facebook), impreuna cu sotiile lor.

Cititi va rog si articolul VLADIMIR PUTIN il elibereaza pe miliardarul evreu MIHAIL HODORKOVSKI. Veti gasi acolo multe detalii interesante…

Noua Zeelandă va introduce taxă pe râgâitul vacilor

Posted in Noua Zeelanda, TAXE by saccsiv on octombrie 11, 2022

Sursa:

https://spotmedia.ro/stiri/mediu/premiera-mondiala-tara-care-va-introduce-taxa-pe-ragaitul-si-urina-vacilor

Într-o premieră mondială, Noua Zeelandă vrea să introducă o modificare fiscală care va obliga fermierii să plătească pentru emisiile de gaze cu efect de seră din agricultură, inclusiv metanul eructat de vaci și protoxidul de azot emis prin urina animalelor.

Prim-ministrul Jacinda Ardern și trei dintre miniștrii săi au anunţat planul guvernului de a taxa producătorii agricoli pentru impactul asupra climei, transmite The Guardian.

Emisiile produse de sistemele digestive ale celor 6,3 milioane de vaci din Noua Zeelandă sunt printre cele mai mari probleme de mediu ale țării.

Planul include impozitarea atât a metanului emis de animale, cât și a protoxidului de azot emis în mare parte de urina bogată în îngrășăminte – care împreună contribuie la aproximativ jumătate din producția totală de emisii din Noua Zeelandă.

„Înseamnă că fermierii din Noua Zeelandă vor fi primii din lume care reduc emisiile agricole. Nici o altă țară din lume nu a dezvoltat încă un sistem de taxare și de reducere a emisiilor agricole, așa că fermierii noștri sunt pregătiți să fie primii. Reducerea emisiilor îi va ajuta pe fermierii din Noua Zeelandă să fie nu numai cei mai buni din lume, ci și cei mai buni pentru lume”, a spus Ardern.

Toate veniturile din taxă vor fi direcționate către noi tehnologii, cercetări și plăți de stimulare către fermierii care adoptă practici ecologice.

Tagged with: , , ,

Sfantul Ierarh Ermoghen: In vremurile ANTIHRISTULUI locul idolilor va fi luat de stapanire

Posted in antihrist, APOCALIPSA, PROFETII by saccsiv on octombrie 11, 2022

Repostez un articol din 2014:

Talcuire cutremuratoare la Apocalipsa a Sfantului Ierarh Nou Mucenic Ermoghen al Tobolskului si Siberiei

In vremurile antihristului locul idolilor va fi luat de stapanire, care va cere inchinare pentru sine, iar cel ce va respecta legile civice ale societatii, desi fara a aduce direct vreo atingere credintei, va fi partas al acestei stapaniri. Atunci se va face despartirea celor buni de cei rai, potrivit voii lui Dumnezeu, a urmasilor lui Hristos de slugile lui antihrist.

Adevaratii credinciosi din imparatia antihristului – societatea vremurilor din urma – vor vietui in singuratate, departe de lume. Ei nu se vor supune nici unor legi civice ale societatii, nu vor avea niciun fel de obligatii civice. Cei ce vor recunoaste legile societatii si se vor supune, chiar cu neplacere, se vor face partasi antihristului prin aceasta si vor fi lepadati de la fata lui Dumnezeu.

In timpul stapanirii antihristului va fi minte sataniceasca, ce va actiona politiceste, fara sa se atinga de credinta in chip brutal. Tuturor li se vor acorda drepturi egale, toate sectele vor avea deplina libertate, desi, in cele din urma, stapanirea antihristului va combate toate sectele si religiile.

Va actiona din punct de vedere moral si va cauta sa convinga si sa se vatame de moarte sufletele oamenilor. Dreptul la propovaduire si la savarsirea „legala” a slujbelor bisericesti il vor avea numai cei ce respecta legile statului si nu incalca „disciplina”. Lacasurile de inchinaciune vor fi sub stricta supraveghere si in ele va dicta aceeasi ocarmuire, ea fiind capul in locul lui Hristos si nu vor sluji lui Hristos, ci antihristului. Dar crestinii orbiti nu vor observa nimic, desi acest lucru l-ar putea intelege si un prunc mic.

Stapanirea antihristului ii va lua asadar pe toti sub un control riguros, ca sa stie cine se supune si cine nu; dupa cum scrie si parintele Lavrentie de la Cernigov: „Atunci te vor mana cu de-a sila la biserica”.

Totusi unii nu vor fi prigoniti de la inceput, pentru a pastra aparentele in legatura cu libertatea constiintei. Abia spre sfarsit, cand toti se vor gasi anihilati in staulul Babilonului si mania lui Dumnezeu va fi aproape, stapanirea va da ordin sa fie nimiciti ca niste criminali inraiti cei ce se razvratesc „impotriva umanitatii”, iar in acele vremuri decazute, intreg poporul va primi cu entuziasm masurile luate de stat.

Cititi va rog si:

Viața și pătimirea Sfântului Ierarh Nou Mucenic ERMOGHEN al Tobolskului și Siberiei / Prigonit pentru ca l-a mustrat pe RASPUTIN / Ucis de REVOLUTIA BOLSEVICA

Parintele Nicolae Steinhardt: Cu STATUL MAMONA nici o legatura, oricat de mica – nici asupra punctelor comune. Lui Mamona numai blestemele din moliftele Sfantului Vasile cel Mare

 

Britanicii ar putea rămâne fără curent electric chiar şi 3 ore pe zi

Posted in CURENT ELECTRIC, Marea Britanie by saccsiv on octombrie 11, 2022

Sursa: http://stiri.tvr.ro/scenariu-pesimist-in-marea-britanie-3-ore-pe-zi-fara-curent-electric_915818.html#view

Britanicii ar putea rămâne fără curent electric chiar şi 3 ore pe zi, în cazul în care rezervele de gaz ale Regatului scad prea mult. Avertismentul vine din partea autorităţii naţionale din sectorul energetic.

Oficialii acestui organism afirmă că 3 ore pe zi, legate, fără curent în locuinţe reprezintă scenariul cel mai pesimist, însă nu unul imposibil.

Întreruperile ar urma să se facă la orele de vârf, însă consumatorii vor fi preveniţi din timp.

Totuşi, ministrul britanic care se ocupă de problemele climatice afirmă că executivul nu va cere şi nu le va impune niciodată cetăţenilor să facă economie.

Nu putem noi să le spunem oamenilor cum să trăiască, a declarat ministrul Graham Stuart.

 

Comentariu saccsiv:

Foarte tare. Nu le pot spune oamenilor cum sa traiasca. Le inchide direct curentul…

Proteste de amploare în Germania împotriva planului energetic al guvernului. Alte solicitări: negocieri de pace în războiul din Ucraina, oprirea livrărilor de arme pentru Ucraina şi retragerea sancţiunilor împotriva Rusiei

Posted in criza economica, criza energetica, CRIZA FINANCIARA, GERMANIA, proteste, razboi, RUSIA, Ucraina by saccsiv on octombrie 11, 2022

Sursa: https://jurnalul.ro/stiri/externe/proteste-de-amploare-in-germania-impotriva-crizei-economice-declansate-de-razboiul-din-ucraina-911784.html

Proteste de amploare au loc în Germania împotriva planului energetic al guvernului de la Berlin, a inflației, scumpirilor și a efectelor conflictului din Ucraina, scrie dpa.

Aproximativ 7000 de persoane au manifestat, luni, în 15 orașe din regiunea Mecklenburg-Pomerania de vest, potrivit cifrelor preliminare ale poliţiei.
La Schwerin şi Neubrandenburg, protestatarii au cerut o politică energetică suportabilă pentru populație și costuri rezonabile de viață.

Alte solicitări au fost: negocieri de pace în răzbiul din Ucraina, oprirea livrărilor de arme pentru Ucraina şi retragerea sancţiunilor împotriva Rusiei.

Circa 2400 de oameni au luat parte la protestul din Schwerin, capitala landului Mecklenburg-Pomerania de vest.
În landul Saxonia-Anhalt au participat peste 1000 în mai multe oraşe, printre care Magdeburg şi Halle. La Magdeburg, manifestanții au purtat pancarte pe care scria „Stop minciunii livrărilor de gaz”, „Nu vom salva întreaga lume”, „Stop exploziei preţurilor pentru pace, libertate şi prosperitate”.
În landul Thuringia au fost proteste în oraşele Gera, Jena, Erfurt şi altele mai mici, iar în landul Saxonia la Chemnitz, Leipzig şi Dresda.

La Chemnitz, protestatarii au arborat drapelul Saxoniei sau al Rusiei. O pancartă de mari dimensiuni a afișat mesajul „Chemnitz ia atitudine. Adevăr – Libertate – Pace”.

Poliția a transmis că protestele au fost pașnice.

Proteste au loc de mai mult timp în Germania, astfel că peste 10.000 de persoane au manifestat de Ziua Unităţii germane, iar pe 3 octombrie, au avut loc zeci de mitinguri organizate în Thuringia, Saxonia, Saxonia-Anhalt, Brandenburg şi Mecklenburg-Pomerania de vest.

Video: Protest anti NATO la Paris

Posted in NATO, PARIS, proteste by saccsiv on octombrie 11, 2022
Tagged with:

Protest LGBT, organizat de Asociația MozaiQ, împotriva proiectului de lege PL-x nr. 243/2022

Posted in HOMOSEXUALITATE, lesbiene, PIATA UNIVERSITATII, proteste, Romania by saccsiv on octombrie 11, 2022

O puteti citi la:

Propunerea de lege PL-x nr. 243/2022

Conform G4Media, Asociația MozaiQ organizează sâmbătă 15 octombrie un marș de protest în București. Protestul începe la ora 14:00 în Piața Universității din București, în fața Teatrului Național, iar de acolo activiștii vor mărșălui până în Piața Victoriei, în fața Guvernului.

”Această lege încalcă dreptul la liberă exprimare, reinstituie cenzura, încalcă accesul persoanelor sub 18 ani la servicii de sănătate, încalcă libertatea presei, discriminează fățiș comunitatea LGBTQ+, încalcă prevederile legii nr. 60/ 23 septembrie 1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice. Cenzura oricăror filme, seriale, desene animate, documentare sau știri va veni în mod natural din această lege, și se vor interzice, ca în Rusia, orice fel de manifestări sau expuneri de steaguri LGBT, sub pretextul că ar fi „propagandă homosexuală ce lezează interesul superior al copilului”. Suntem oameni, iar această lege ne afectează demnitatea și validitatea”, arată asociația în comunicat.

Tagged with: ,