SACCSIV – blog ortodox

Mass-media ne anunta ca miliardarul rus Yuri Milner renunta la cetatenia rusa si ca a parasit Rusia in 2014, dupa anexarea Crimeii. Realitatea e ca el s-a nascut intr-o familie de evrei si este cetatean israelian inca din 1999, mutandu-se in Israel in … 2005 impreuna cu familia

Posted in BANCA MONDIALA, EVREI, Facebook, Mark Zuckerberg, Mikhail Khodorkovsky, RUSIA, Twitter, Ucraina by saccsiv on octombrie 11, 2022

Yuri Milner (dreapta), alături de CEO-ul Facebook Mark Zuckerberg la un anunț pentru Breakthrough Prize in Life Sciences la Genentech Hall din campusul UCSF Mission Bay din San Francisco, miercuri, 20 februarie 2013. (AP Photo/Jeff Chiu ). Foto: https://www.popsci.com/who-is-yuri-milner/

spot: Cel mai bogat rus din Silicon Valley renunţă la cetăţenie

Cel mai bogat rus din Silicon Valley, Iuri Milner, a declarat că a renunţat la cetăţenia rusă după invadarea Ucrainei.

Anunţul proprietarului Dst Global a fost făcut pe contul său de Twitter, acesta explicând că procedura a fost finalizată în luna august.

Miliardarul, care conform Forbes are o avere de aproximativ 3,5 miliarde de dolari, a spus că el şi familia lui au părăsit Rusia în 2014, după anexarea Crimeii.

Când Rusia a atacat Ucraina la începutul acestui an, el a condamnat „războiul Rusiei împotriva Ucrainei, a ţării vecine şi suverane”.

 

Comentariu saccsiv:

Intr-adevar, a renuntat la cetatenia rusa in august 2022, dar, conform https://en.wikipedia.org/wiki/Yuri_Milner el s-a nascut intr-o familie de evrei la 11 noiembrie 1961 la Moscova. A devenit cetatean israelian inca din 1999 si s-a mutat cu familia in Israel in 2005, apoi in California in 2014.

Dupa absolvire, Milner si-a petrecut prima jumatate a anilor 1990 la Banca Mondiala.

În primăvara anului 1995, Milner a fost numit director general al Alliance-Menatep, o companie de brokeraj aparținând oligarhului evreu Mihail Hodorkovski.

In decembrie 1996, Milner a lucrat ca vicepresedinte la Menatep Bank.

A fondat Mail.Ru Group (acum VK).

A fondat DST Global, ce a devenit unul dintre cei mai importanti investitori in tehnologie din lume, portofoliul sau incluzand unele dintre cele mai importante companii de internet din lume, cum ar fi Facebook, Twitter, WhatsApp, Snapchat, Airbnb, Spotify, Alibaba și altele.

În iulie 2012, impreuna cu sotia sa, a infiintat Breakthrough Prize. Anul urmator i s-au alaturat evreii Sergey Brin (si el nascut la Moscova, cofondator Google impreuna cu evreul Larry Page) si Mark Zuckerberg (Facebook), impreuna cu sotiile lor.

Cititi va rog si articolul VLADIMIR PUTIN il elibereaza pe miliardarul evreu MIHAIL HODORKOVSKI. Veti gasi acolo multe detalii interesante…

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Simion P said, on octombrie 11, 2022 at 10:18 pm

    This removes legality of the entire covid passport narrative

    https://www.bitchute.com/video/mMe5MY7CKSMw/

    Apreciază

    • geo said, on octombrie 12, 2022 at 3:14 pm

      „Russian scientists have successfully tested a nuclear „almost perpetual motion machine”

      „Scientists from Russia brought the BN-800 reactor to its nominal power with a full load of innovative MOX fuel.

      The result of their activities was the almost complete closure of the nuclear cycle at the fourth power unit of the Beloyarsk nuclear power plant.

      Experts focused on the fact that in this case, in fact, we are talking about the creation of eternal nuclear reactors.

      It became possible to reuse irradiated nuclear fuel from other nuclear power plants after it has undergone appropriate processing. This is an example of an atom working for the benefit of modern humanity, experts emphasize.

      Successful testing of the reactor implies that nuclear power will become virtually waste-free with access to uranium 238, which, according to experts, is enough for more than one million years.

      Domestic fast neutron reactors were previously loaded with conventional uranium fuel, since they were used to develop sodium technologies.

      It should be noted that a wide audience did not notice the experience of the Beloyarsk NPP employees.
      Meanwhile, with the transfer of the reactor to MOX fuel, the answers to many questions will become obvious, experts believe. Ultimately, it will be much easier to create a technological platform based on a closed nuclear fuel cycle, Russian experts explained.

      Recall that the designers of the BN-800 reactor initially focused it on MOX fuel, but the loading was carried out gradually. In June of this year, a scheduled overhaul was carried out, during which the last part was loaded into the reactor.

      In early autumn, the unit was connected to the network.”

      „Oamenii de știință ruși au testat cu succes o „mașinărie cu mișcare aproape perpetuă” nucleară

      Oamenii de știință din Rusia au adus reactorul BN-800 la puterea sa nominală cu o încărcătură completă de combustibil inovator MOX.

      Rezultatul activităților lor a fost închiderea aproape completă a ciclului nuclear la a patra unitate de putere a centralei nucleare Beloyarsk.

      Experții s-au concentrat pe faptul că în acest caz, de fapt, vorbim despre crearea de reactoare nucleare eterne.

      A devenit posibilă reutilizarea combustibilului nuclear iradiat de la alte centrale nucleare după ce acesta a fost supus unei procesări adecvate. Acesta este un exemplu de atom care lucrează în beneficiul umanității moderne, subliniază experții.

      Testarea cu succes a reactorului implică faptul că energia nucleară va deveni practic fără deșeuri cu acces la uraniu 238, care, potrivit experților, este suficient pentru mai mult de un milion de ani.

      Reactoarele interne cu neutroni rapidi erau încărcate anterior cu combustibil convențional cu uraniu, deoarece au fost folosite pentru a dezvolta tehnologii cu sodiu.

      Trebuie menționat că un public larg nu a observat experiența angajaților CNE Beloyarsk.
      Între timp, odată cu transferul reactorului la combustibil MOX, răspunsurile la multe întrebări vor deveni evidente, cred experții. În cele din urmă, va fi mult mai ușor să creezi o platformă tehnologică bazată pe un ciclu închis al combustibilului nuclear, au explicat experții ruși.

      Reamintim că proiectanții reactorului BN-800 l-au concentrat inițial pe combustibil MOX, dar încărcarea a fost efectuată treptat. În luna iunie a acestui an a fost efectuată o revizie programată, în timpul căreia ultima parte a fost încărcată în reactor.

      La începutul toamnei, unitatea a fost conectată la rețea.”

      Apreciază

  2. Clement said, on octombrie 12, 2022 at 2:58 am

    Evreu, iwrit[h] in limba evreilor, inseamna ” cel ce se afla de cealalta parte” (a restului omenirii).
    Acesta fiind rostul evreului pentru ca asa a ales Avraam la porunca Dumnezeului neamui sau, Omenirea, pastrandu-si umanitatea ,trebuie sa mediteze si sa accepte sau nu conditia privilegiata a pozitiei sale, respectiv de cealalta parte a semintiei lui Avraam.

    Apreciază

    • abc said, on octombrie 12, 2022 at 12:01 pm

      Dumnezeu a ales un om sfant, pe Avraam, din care a saltat un neam, neam caruia i-a dat o lege spre a cunoaste pacatul si a sta departe de el, a saltat din el preoti spre cunoastere si inchinare si toate ca-n el, in acest neam, sa se nasca Mantuitorul lumi, Iisus Hristos, Mesia.
      Si ..
      Ioan, cap 1
      11. Întru ale Sale a venit, dar ai Săi nu L-au primit.
      12. Şi celor câţi L-au primit, care cred în numele Lui, le-a dat putere ca să se facă fii ai lui Dumnezeu,
      13. Care nu din sânge, nici din poftă trupească, nici din poftă bărbătească, ci de la Dumnezeu s-au născut.

      Desigur, ca Mesia, Sfantul Lui Dumnezeu, nu ar fi putut veni pe pamant intr-un neam pagan, cum dealtfel pagane ereau toate neamurile.

      Apreciază

    • Fanbulea said, on octombrie 12, 2022 at 12:05 pm

      Nu mai raspandi cretinatate de Apartheid, Avraam a fost ales de Dumnezeu cel milostiv din randul neamurilor! Evreii au fost alesi ca sa fie un neam de preoti intre neamuri, ca toti sa mareasca lauda catre Dumnezeu si sa il accepte pe Fiul Sau.

      „Voi Îmi veţi fi o împărăţie de preoţi şi un neam sfânt.» Acestea sunt cuvintele pe care să le spui israeliţilor.“ ” – Exodul 19:6

      Orasul care le-a fost dat este Ierusalim, la fel se numeste si orasul ceresc, in care se afla tronul lui Dumnezeu, ce treaba au șmecheririle financiare, cu slujirea lui Dumnezeu cel milostiv? Exclusivitatea de care vorbesti este mandrie luciferica! Stii sa citesti dar nu intelegi? Sa iti fie rusine!

      Prin Isus Hristos si ultimul legământ al lui Dumnezeu, mântuirea este posibila doar prin credinta din inima fiecaruia si harul si mila lui Dumnezeu, evreii si creștinii pot răspândi cuvântul lui Dumnezeu si astfel ii pot mari acestuia Împărăția cereasca desavarsita.

      ” Însă voi sunteţi o spiţă aleasă, o preoţie împărătească, un neam sfânt, un popor care este posesiunea lui Dumnezeu, ca să puteţi proclama faptele măreţe ale Celui Ce v-a chemat din întuneric la lumina Sa minunată. ” – 1 Petru 2:9

      Noul testament este completarea si implinirea celui vechi. Dumnezeu va face voi Lui prin cei care isi apleaca sufletul înaintea Sa si ii slujesc in cele drepte Lui cu credinciosie. El poate planta doar din voi Lui, o vita noua, acolo unde doreste El. Sa fii binecuvantat cu dreptate si adevar care sunt ale lui Dumnezeu. Daca slujim macar sa stim ce slujim.

      Apreciază

      • Clement said, on octombrie 12, 2022 at 1:54 pm

        Nu va intereseaza sa rasfoiti Talmudul, Zoharul, sa urmariti expunerile publice ale exegetilor teologi judei sau chiar crestini pentru a intelege de ce nu fac prozelitism ?
        Dezbateri cu public se tin in universitati, manastiri, catedrale pentru cei care cauta raspunsuri si accepta faptul ca la usa inteleptilor eruditi trebuie sa bati cu nadejde si buna cuviinta.
        Indrazniti si in cadrul catehezei.
        Exista si cursuri de arameeana si este benefic sa stim a rosti Tatal Nostru in limba in care a vorbit Mantuitorul.

        Apreciază

    • abc said, on octombrie 12, 2022 at 7:56 pm

      Sfânta Evanghelie după Matei, cap 21

      33. Ascultaţi altă pildă: Era un om oarecare stăpân al casei sale, care a sădit vie. A împrejmuit-o cu gard, a săpat în ea teasc, a clădit un turn şi a dat-o lucrătorilor, iar el s-a dus departe.
      34. Când a sosit timpul roadelor, a trimis pe slugile sale la lucrători, ca să-i ia roadele.
      35. Dar lucrătorii, punând mâna pe slugi, pe una au bătut-o, pe alta au omorât-o, iar pe alta au ucis-o cu pietre.
      36. Din nou a trimis alte slugi, mai multe decât cele dintâi, şi au făcut cu ele tot aşa.
      37. La urmă, a trimis la ei pe fiul său zicând: Se vor ruşina de fiul meu.
      38. Iar lucrătorii viei, văzând pe fiul, au zis între ei: Acesta este moştenitorul; veniţi să-l omorâm şi să avem noi moştenirea lui.
      39. Şi, punând mâna pe el, l-au scos afară din vie şi l-au ucis.
      40. Deci, când va veni stăpânul viei, ce va face acelor lucrători?
      41. I-au răspuns: Pe aceşti răi, cu rău îi va pierde, iar via o va da altor lucrători, care vor da roadele la timpul lor.

      Apreciază

  3. Geo said, on octombrie 12, 2022 at 7:22 am

    https://panorama.ro/romania-iron-dome-scut-israel-razboi-rusia/

    Construction and Housing Minister Ze’ev Elkin (National Unity) responded to a demand from sources in Israel to give the Ukrainian army an „Iron Dome” to protect against Russian missiles.
    The demand follows the recent Russian attack on Kyiv, Ukraine.
    „The Iron Dome is not effective against the modern missiles with which Russia attacks Ukraine,” Elkin told Kan Reshet Bet.
    He explained, „The Iron Dome provides protection against simple missiles of the type that regular systems do not protect against. The West provides Ukraine with other systems.”

    https://www.israelnationalnews.com/news/361017

    Apreciază

    • geo said, on octombrie 13, 2022 at 8:06 am

      In late February, the Kiev regime was in possession of one of the largest and most advanced air defense networks in Europe, if not the world. After the Soviet Union’s dismantlement in late 1991, Ukraine inherited approximately 30% of the Soviet military, the largest and the most powerful conventional military force in the world at that point. This provided the then-newly independent country with an extensive air defense network that survived decades of corruption, mismanagement and lack of proper maintenance.

      After the Western-backed Neo-Nazi coup in 2014, NATO provided billions of dollars’ worth of „military aid” which restored and modernized most of Ukraine’s Soviet-era air defense systems. Still, when Russia launched its special military operation, these SAM (surface-to-air missile) systems failed to produce the desired result.

      The number of downed Russian military aircraft was much lower than initially expected. The Russian Aerospace Forces (VKS) launched hundreds of successful SEAD (suppression of enemy air defenses) missions, destroying most of the radars and launch sites operated by the Kiev regime forces. Hundreds of variants of older, albeit modernized systems such as the S-300, Buk, Osa, Strela-10, etc. have been destroyed, effectively leaving the Kiev regime without mid to long-range air defenses.

      As proven by Russia’s recent missile strikes, this has made the Neo-Nazi junta especially vulnerable and unable to protect its critical military infrastructure. In order to tackle this issue, NATO member states have been promising to deliver modern SAM systems. This includes the NASAMS (joint US-Norwegian project) and the German-built Iris-T.

      During a „Face the Nation” interview with Volodymyr Zelensky that aired Sunday, Sept. 25, 2022, on CBS, the Kiev regime frontman confirmed that the NASAMS (National Advanced Surface-to-Air Missile System) has been transferred to the Neo-Nazi junta forces:

      „Zelensky thanked the U.S. for the system as well as the High Mobility Artillery Rocket Systems it’s received, but added that his troops absolutely need the United States to show leadership and give Ukraine additional air defense systems it has requested.”

      According to The Hill, the Biden administration approved the shipment of six missile systems in late August as part of a nearly $3 billion „lethal aid package”. NASAMS is considered a medium-range system capable of defending against drones, aircraft and cruise missiles at a range of up to 50 km.

      Recently, the German Ministry of Defense announced the delivery of at least four Iris-T SL air defense systems to the Kiev regime forces. A military convoy was spotted in the vicinity of the city of Katowice in southern Poland. Reports indicate that it was heading from Germany toward Ukraine. At least three German IRIS-T SLS (the short-range version) SAM systems are seen in the photos that were taken at night. The decision to supply the system was considered back in May, but was postponed several times.

      According to the German media, the final decision to send the weapons to the Kiev regime was made on October 10, immediately after Russian missile and UAV strikes hit dozens of critical military targets across Ukraine.

      “Russia’s missile strikes on targets in Ukraine show the importance of the early transfer of air defense systems to Kiev,” Defense Minister Kristine Lambrecht said.

      However, the timing indicates that the decision to send the IRIS-T SLS was taken much earlier. Still, the Kiev regime doesn’t seem to be content with the current version of this SAM system, as its engagement range of only 12 km is considered subpar. Recent reports indicate that the Neo-Nazi junta is trying to acquire the IRIS-T SLM version, which has an engagement range of approximately 40 km. German media think this variant could be sent to the Kiev regime forces in November if the decision is confirmed by the German MoD. Regardless of what Germany decides, the system will hardly make any groundbreaking contribution, as the Kiev regime already operates longer-range SAM systems.

      The primary downsides of the IRIS-T SL are its limited range and the infrared-based guidance system which makes it vulnerable to active counter-measures like flares. They are also unlikely to provide any new capability, as the Neo-Nazi junta forces are already using mid to long-range SAM systems like the aforementioned S-300 and Buk, most of which have been neutralized. What’s more likely is that the German military is providing the air defense systems to test them in combat, particularly in a situation where the enemy has air dominance. Western powers have been sending thousands of short-range air defense systems to the Kiev regime forces even before Russia launched its counteroffensive against NATO’s crawling encroachment on its borders.

      So far, NATO countries have sent thousands of MANPADS (man-portable air defense systems), but their impact doesn’t go beyond the tactical level. However, most countries of the political West lack mid to long-range SAM systems which could replace the Kiev regime’s losses, as such systems have never been the focus of the Western style of warfare which is based on the concept of air dominance.

      Thus, even the somewhat longer-range NASAMS, which uses more advanced radar-guided missiles, is extremely unlikely to hurt Russian forces. This is especially true when it comes to Russian missiles, both low-flying subsonic cruise missiles such as the now-legendary „Kalibr” and the high-flying hypersonic missiles like the „Iskander” or „Kinzhal”. The latter is capable of speeds in excess of Mach 12 (approximately 4 km per second), making it virtually impossible to intercept by any means at NATO’s disposal.

      La sfârșitul lunii februarie, regimul de la Kiev era în posesia uneia dintre cele mai mari și mai avansate rețele de apărare aeriană din Europa, dacă nu chiar din lume. După dezmembrarea Uniunii Sovietice la sfârșitul anului 1991, Ucraina a moștenit aproximativ 30% din armata sovietică, cea mai mare și cea mai puternică forță militară convențională din lume la acel moment. Acest lucru a oferit țării de atunci proaspăt independentă o rețea extinsă de apărare aeriană care a supraviețuit deceniilor de corupție, management defectuos și lipsă de întreținere adecvată.

      După lovitura de stat neo-nazistă susținută de Occident din 2014, NATO a oferit „ajutor militar” în valoare de miliarde de dolari, care a restaurat și modernizat majoritatea sistemelor de apărare aeriană din epoca sovietică a Ucrainei. Totuși, atunci când Rusia și-a lansat operațiunea militară specială, aceste sisteme SAM (rachete sol-aer) nu au reușit să producă rezultatul dorit.

      Numărul de avioane militare rusești doborâte a fost mult mai mic decât se aștepta inițial. Forțele Aerospațiale Ruse (VKS) au lansat sute de misiuni SEAD (suprimarea apărării aeriene inamice) de succes, distrugând majoritatea radarelor și locurilor de lansare operate de forțele regimului de la Kiev. Sute de variante de sisteme mai vechi, deși modernizate, precum S-300, Buk, Osa, Strela-10 etc., au fost distruse, lăsând efectiv regimul de la Kiev fără apărare antiaeriană cu rază medie și lungă.

      După cum au demonstrat recentele lovituri cu rachete ale Rusiei, acest lucru a făcut ca junta neo-nazistă să fie deosebit de vulnerabilă și incapabilă să-și protejeze infrastructura militară critică. Pentru a aborda această problemă, statele membre NATO au promis că vor furniza sisteme SAM moderne. Aceasta include NASAMS (proiectul comun SUA-Norvegia) și Iris-T, construit în Germania.

      În timpul unui interviu „Face the Nation” cu Volodymyr Zelensky, difuzat duminică, 25 septembrie 2022, pe CBS, liderul regimului de la Kiev a confirmat că NASAMS (National Advanced Surface-to-Air Missile System) a fost transferat la Neo- Forțele juntei naziste:

      „Zelensky a mulțumit SUA pentru sistem, precum și pentru sistemele de rachete de artilerie de înaltă mobilitate pe care le-au primit, dar a adăugat că trupele sale au absolut nevoie ca Statele Unite să dea dovadă de conducere și să ofere Ucrainei sisteme suplimentare de apărare aeriană pe care le-a cerut.”

      Potrivit The Hill, administrația Biden a aprobat expedierea a șase sisteme de rachete la sfârșitul lunii august, ca parte a unui „pachet de ajutor letal” de aproape 3 miliarde de dolari. NASAMS este considerat un sistem cu rază medie de acțiune capabil să se apere împotriva dronelor, aeronavelor și rachetelor de croazieră la o rază de acțiune de până la 50 km.

      Recent, Ministerul German al Apărării a anunțat livrarea a cel puțin patru sisteme de apărare antiaeriană Iris-T SL către forțele regimului de la Kiev. Un convoi militar a fost depistat în vecinătatea orașului Katowice din sudul Poloniei. Rapoartele indică că se îndrepta din Germania către Ucraina. Cel puțin trei sisteme SAM germane IRIS-T SLS (versiunea cu rază scurtă de acțiune) sunt văzute în fotografiile care au fost făcute noaptea. Decizia de furnizare a sistemului a fost luată în considerare încă din mai, dar a fost amânată de mai multe ori.

      Potrivit presei germane, decizia finală de a trimite armele regimului de la Kiev a fost luată pe 10 octombrie, imediat după ce rachetele rusești și loviturile UAV au lovit zeci de ținte militare critice în toată Ucraina.

      „Loviturile cu rachete ale Rusiei asupra țintelor din Ucraina arată importanța transferului timpuriu al sistemelor de apărare aeriană la Kiev”, a declarat ministrul Apărării Kristine Lambrecht.

      Cu toate acestea, momentul indică faptul că decizia de a trimite IRIS-T SLS a fost luată mult mai devreme. Totuși, regimul de la Kiev nu pare să se mulțumească cu versiunea actuală a acestui sistem SAM, deoarece raza sa de angajare de numai 12 km este considerată subpar. Rapoartele recente indică faptul că junta neonazistă încearcă să achiziționeze versiunea IRIS-T SLM, care are o rază de angajare de aproximativ 40 km. Presa germană consideră că această variantă ar putea fi trimisă forțelor regimului de la Kiev în noiembrie, dacă decizia este confirmată de Ministerul Apărării Germaniei. Indiferent de ce decide Germania, sistemul nu va aduce cu greu nicio contribuție revoluționară, deoarece regimul de la Kiev operează deja sisteme SAM cu rază mai lungă.

      Principalele dezavantaje ale IRIS-T SL sunt raza sa limitată și sistemul de ghidare bazat pe infraroșu, care îl face vulnerabil la contramăsuri active, cum ar fi erupțiile. De asemenea, este puțin probabil să ofere nicio capacitate nouă, deoarece forțele juntei neo-naziste folosesc deja sisteme SAM cu rază medie și lungă, cum ar fi S-300 și Buk menționate mai sus, dintre care majoritatea au fost neutralizate. Ceea ce este mai probabil este că armata germană furnizează sistemele de apărare aeriană pentru a le testa în luptă, mai ales într-o situație în care inamicul are dominație aeriană. Puterile occidentale au trimis mii de sisteme de apărare aeriană cu rază scurtă de acțiune forțelor regimului de la Kiev chiar înainte ca Rusia să-și lanseze contraofensiva împotriva invadării târâtoare de către NATO la granițele sale.

      Până acum, țările NATO au trimis mii de MANPADS (sisteme de apărare aeriană portabile pentru om), dar impactul lor nu depășește nivelul tactic. Cu toate acestea, majoritatea țărilor din Occidentul politic nu au sisteme SAM cu rază medie sau lungă care ar putea înlocui pierderile regimului de la Kiev, deoarece astfel de sisteme nu au fost niciodată în centrul atenției stilului occidental de război care se bazează pe conceptul de dominație aeriană.

      Astfel, chiar și NASAMS cu rază mai lungă de acțiune, care utilizează rachete ghidate de radar mai avansate, este extrem de puțin probabil să rănească forțele ruse. Acest lucru este valabil mai ales când vine vorba de rachetele rusești, atât rachetele de croazieră subsonice cu zbor joase, cum ar fi legendarul acum „Kalibr”, cât și rachetele hipersonice cu zbor înalt precum „Iskander” sau „Kinzhal”. Acesta din urmă este capabil de viteze mai mari de Mach 12 (aproximativ 4 km pe secundă), făcând practic imposibilă interceptarea prin orice mijloace aflate la dispoziția NATO.

      https://infobrics.org/post/36808

      Apreciază

  4. Proton22 said, on octombrie 12, 2022 at 8:21 am

    Goana după panouri fotovoltaice
    Pentru persoanele fizice, statul acordă finanţarea în procent de până la 90% din valoarea totală a cheltuielilor eligibile, dar nu mai mult de 20.000 lei

    Dă clic pentru a accesa prezentare_program_sisteme_fotovoltaice.pdf

    „Beneficiarul finanțării achită instalatorului contribuția proprie (ex. de calcul – în situația unei investiții cu valoarea totală de 22.230 lei, finanțarea acordată este de 20.000 lei pentru o putere instalată de cel puțin 3kWp, iar contribuția proprie a persoanei fizice este de 2.230 lei. Toate formalitățile persoanelor fizice în legătură cu programul se realizează prin intermediul instalatorilor validați”, anunță pe propriul site, Agenția Fondului de Mediu.

    Dă clic pentru a accesa prezentare_program_sisteme_fotovoltaice.pdf

    Apreciază

  5. Sindobato said, on octombrie 12, 2022 at 1:29 pm

    De ce crezi tu ca *nu ar fi putut veni pe pamant intr-un neam pagan*? Care-i meritul neamului în care a ales să se nască Iisus Hristos ?
    De merituoși si virtuosi i-a numit chiar Hristos mai apoi *neam preacurvar și viclean*, nu-i așa?!
    Cu merite inexistente s-au împăunat și contemporanii Mântuitorului, când s-au semețit că ei sunt fiii lui Abraham, iar replica momentului a fost că *..din pietrele acestea poate Dumnezeu ridica pe fiii lui Abraham*.
    Trufia că sunt neampreales o duc ei înainte până la Judecată.

    Apreciază

    • abc said, on octombrie 13, 2022 at 12:54 pm

      Orice imparat, cand intra intro cetate a sa, trimite mai inainte pe slugile sale sa-i pregateasca calea. Calea Imparatului Imparatilor, a Mantuitorului lumii a fost pregatita si anuntata aproape o mie de ani de slugile Sale, proorocii.
      Ioan, cap 1
      11. Întru ale Sale a venit, …….

      Si ce fecioara, precum fecioara Maria, ar fi fost atat de sfanta, intrun neam pagan, sa nasca pe Sfantul Lui Dumnezeu ?
      Sti doar ca fecioara Maria a stat de mica in Templul din Ierusalim, in post si rugaciune catre Dumnezeu. Sti doar ca si parintii fecioarei Maria, Ioachim si Ana, sunt sfinti, ce se trag din inaintasi sfinti.

      Desigur ca nu se putea naste intrun neam pagan.
      De aceea Dumnezeu a ales un om, pe drept credinciosul Avraam, si prin el, saltand un neam din el, a venit mantuirea in lume.

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.