SACCSIV – blog ortodox

STIAU? De ce in toamna lui 2021 germanii erau invatati cum sa se incalzeasca daca se opreste caldura? De ce tot in toamna armata austriaca oferea sfaturi pentru un blackout “care sigur va veni”? De ce tot atunci Goldman Sachs facea predictii despre o pana de curent totala la nivelul UE?

Va amintiti?

Video: Germanii sunt invatati cum sa se incalzeasca la iarna

ESTI PREGATIT? Fara curent electric, viata la oras va fi extrem de grea. ARMATA AUSTRIACA ofera cateva SFATURI pentru un BLACKOUT care sigur va veni

Europa se pregătește de un blackout total! Cine ne stinge lumina și ce interese sunt

Nu spuneau pe atunci ca motivul ar fi Rusia, insa ne avertizau sa ne pregatim. Si nu poti sa nu te gandesti daca totusi nu stiau inca de atunci ca va fi ceva cu Rusia, doar ca nu ne spuneau si noua…

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Felix said, on aprilie 28, 2022 at 11:22 am

    „Noi știm că mint, ei știu că mint, ei știu că noi știm că mint, noi știm că ei știu că noi știm. Și totuși, continuă să mintă.”
    Aleksandr Soljenițîn
    https://saccsiv.wordpress.com/2021/11/26/citatul-zilei-aleksandr-soljenitin/
    Oricum majoritatea ortodocsilor din varii motive respinge ideea ca ar fi vorba de implinirea profetiilor eshatologice.
    Parintele Zaharia Zaharou de la Essex pretinde ca izolarea care ne a fost impusa incepand din 15 Martie 2020, este din pricini binecuvantate, in speta interdictia de a participa la Liturghie care ne-a fost impusa din pricina virusului este motivata din punct de vedere duhovnicesc.
    Astfel, Parintele Zaharia se lepada de Parintele sau duhovnicesc, Sfantul Sofronie Saharov care scria astfel:

    Orice rău săvârşit de creaturile libere duce cu necesitate la o viaţă de parazit pe „trupul” binelui; el trebuie să-şi găsească o justificare, să se înfăţişeze ascuns sub aparenţele binelui, şi adeseori sub aparenţele Binelui suprem (sau a binelui comun n.n).
    Răul se înfăţişează întotdeauna şi în mod inevitabil amestecat cu un element dintr-o căutare formal pozitivă, şi prin această latură îl seduce pe om (chiar si in privinta semnului fiarei 666: „fiara ii face pe toti”? Sau „fiara ii sileste pe toti”? n.n.)
    Răul încearcă să-i prezinte omului aspectul său pozitiv drept un scop atât de important, încât pentru atingerea lui toate mijloacele sunt permise. În existenţa sa pământească, omul nu poate atinge Binele absolut; în toate întreprinderile omeneşti există un anume grad de nedesăvârşire. Prezenţa nedesăvârşirii în binele omenesc, pe de o parte, şi inevitabila prezenţă a unui pretext bun în rău, pe de altă parte, fac extrem de anevoioasă deosebirea duhurilor.
    Cei mai multi isi inchid inimile in fata puterii invierii.
    Dispretuind pe Cel Care a spus: „Eu sunt Adevarul” (Ioan 14, 6), se alatura persecutorilor si, asa cum spunea Tertulian, „cel mai bun chip de a castiga favoarea persecutorilor Adevarului e acela de a dilua si a rastalmaci acest Adevar”.

    Apreciat de 1 persoană

  2. […] STIAU? De ce in toamna lui 2021 germanii erau invatati cum sa se incalzeasca daca se opreste caldura… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.