SACCSIV – blog ortodox

Video – CDC: Doza 4

Posted in CDC, Coronavirus, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE, VIDEO by saccsiv on noiembrie 17, 2021
Tagged with: , , ,

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. ccc said, on noiembrie 17, 2021 at 9:33 pm

    https://id2020.org/ despre asta e vorba cu plandemia.

    Apreciază

  2. Catalin said, on noiembrie 17, 2021 at 9:43 pm

    Extrem de grav:
    https://eu.usatoday.com/story/news/health/2021/11/17/smallpox-vials-found-philadelphia/8649685002
    „Several vials labeled as „smallpox” were discovered at a Merck & Co. vaccine research facility near Philadelphia, prompting the FBI and Centers for Disease Control and Prevention to open investigations, according to the Department of Homeland Security.”
    Variola este o boala eradicata, foarte putine laboratoare au dreptul sa detina mostre.
    La fel cum https://www.centerforhealthsecurity.org/event201 in care Bill Gates si WEF au fost implicati, a prezis pandemia cu doar doua luni inainte, Bill Gates „avertizase” recent de atacuri teroriste biologice ce ar raspandi variola.
    https://www.independent.co.uk/news/science/bill-gates-smallpox-terror-attack-b1958789.html
    Bill Gates warns of smallpox terror attacks as he seeks research funds
    Bill Gates warned that bioterrorism could be a bigger threat than naturally occurring epidemics
    Thomas Kingsley Tuesday 09 November 2021 17:25 comments
    Bill Gates has warned governments to prepare for smallpox terror attacks and future pandemics by investing billions into research and development.

    Apreciat de 1 persoană

    • Petru said, on noiembrie 18, 2021 at 9:00 am

      Apreciază

    • infiniteladder said, on noiembrie 18, 2021 at 9:02 am

      Si iar un aspect foarte important,Merck face parte din coaliția globală de corporatii făcută anul trecut cu papa Francisc, Coalition for Inclusive Capitalism „care condamnă de la inegalitatea masivă a veniturilor până la schimbările climatice”.

      Apreciază

  3. isa said, on noiembrie 17, 2021 at 10:21 pm

    Si apoi a 5-a si fara numar, fara numar, fara numar … pana la moarte.

    Apreciat de 1 persoană

  4. Radu Humor said, on noiembrie 17, 2021 at 11:09 pm

    Din păcate , nu-i al nostru :

    Orban, la al 29-lea Congres
    ”Ca și când epidemia și imigranții nu ar fi suficiente, avem și o rețea internațională condusă de la Bruxelles care vrea să impună taxe brutale pentru proprietăți și pentru automobile, mascate ca măsuri pentru protecția mediului. Vor să amenințe nu securitatea financiară a marilor multinaționale care distrug mediul, ci securitatea financiară a oamenilor simpli. Situația este îngrijorătoare peste tot în Europa, dar în Ungaria este și mai gravă, pentru ca aici vor avea loc alegeri, iar oponenții noștri cred în Bruxelles și vor să slujească Bruxellesul, nu interesele Ungariei. Încălziți-vă mai puțin, folosiți mai puțină apă, conduceți mai puțin, iar dacă nu faceți asta, atunci plătiți mai mult. Ne întoarcem în comunism, când Kadar spunea că nu chiflele sunt mai mici, ci fălcile sunt mai mari.

    Entuziasmul nostru legat de comunitatea din care facem parte s-a prăbușit, iar UE este o umbră, o umbră în culorile curcubeului, a ceea ce a fost odată. Dacă va continua așa, va ajunge un peisaj selenar. Nu este suficient să ne apărăm în fața Bruxellesului, trebuie ca Bruxellesul să se reformeze. Și chiar și această reformă nu va fi suficientă. UE trebuie să se reînnoiască total, dacă nu vrea să se dezmembreze. De aceea susținem inițiativa polonezilor și a președintelui Kaczynski de a reorganiza toată dreapta europeană.

    O Germanie europeană, nu o Europă germană?
    Am aderat la UE pentru ne-au recomandat să ne integrăm. Părea o ofertă bună. Integrarea însemna să faci lucrurile împreună, în colaborare și cu prietenie. Am căzut de acord ca doar anumite lucruri să fie decise la nivelul UE, restul rămânând de competența statelor. Nu vrem să fim înjugați de o altă dictatură, de data aceasta una occidentală. Este evident că drepturile ne sunt luate încetul cu încetul de o nouă specie, homo bruxellicus. Nu trebuie să acceptăm pasiv toate planurile și proiectele Bruxellesului. Nu a fost vorba să renunțăm la părți importante din cultura noastră și din istoria noastră pentru niște presupuse ideologii și principii mai înalte.

    În trecut, regiunea noastră a fost amenințată în special de Est, însă acum nu avem un conflict Est-Vest. Este un conflict Vest-Vest. Trăim acest conflict și situația este îngrijorătoare. Nu vom renunța la dreptul de a ne apăra frontierele. Nu vom renunța la dreptul de a spune nu imigranților. Și insistăm că, în Ungaria, căsătoria implică un bărbat și o femeie, tatăl este bărbatul, iar mama este femeia, iar copiii noștri trebuie lăsați în pace. Vrem să fim suverani, nu să ne trezim în niște State Unite ale Europei. Integrare, da. Fuziune, nu. În trecut, niște republici libere au fost încorporate într-o alianță a Rusiei. Acum trebuie să cântăm imnuri de slavă Germaniei. Statele baltice ne pot spune bine cum au arătat Statele Unite ale Estului, adică URSS. Sper că guvernul ce se formează acum în Germania își dorește o Germanie europeană, nu o Europă germană, unde Berlinul le spune celorlalți ce să facă.

    Prieteni, UE așa cum arată astăzi este ruinată. Scopul nostru este să facem diferența. Nu vor scăpa ușor de noi. Vom rămâne în UE și vom cere schimbarea. Trebuie să ne opunem unificării mascate, pentru că nu este în interesul popoarelor Europei, ci doar în interesul elitelor, politicienilor, ideologilor, birocraților și liderilor marilor multinaționale. Asta este lumea unchiului Gyuri Soros. Asta este armata lui. Ne opunem creării unei noi rase europene, care este politically correct, multiculturală, care spune că nu există diferențe de gen. Asistăm aceste experimente pe oameni, iar fiecare țară are dreptul de a sta departe de ele.

    Ne cer să renunțăm la oportunități de care ei au profitat
    După Europa, haideți să aruncăm o privire asupra întregii lumi. Modul în care economia lumii își mută centrul de greutate de la Vest spre Est are un impact decisiv asupra competiției dintre țări. Cei care nu s-au identificat cu propria țară, ci cu Vestul, au probleme în acest moment. Ungurii nu au făcut această greșeală. Ne-am considerat unguri, iar dacă aparținem Vestului este pentru că suntem unguri. Sunt ungur, deci sunt european, spunea Jozsef Antal. În urmă cu 15 ani, 80% din toate investițiile din lume aparțineau Vestului și doar 20% erau cu capital din Est. Acum, după 15 ani, 70% sunt investiții din Est și doar 30% sunt din Vest. Nu ne bucurăm că țările vest-europene și SUA își pierd treptat rolul economic, însă aceasta nu reprezintă pentru noi o problemă de identitate, ci o sarcină. Sarcina este complicată de faptul că suntem membri NATO, condusă de SUA, care se luptă cu puterile emergente din Asia, în special cu China. SUA vor ca UE, inclusiv ungurii, să-și reducă relațiile comerciale cu China. Însă comerțul cu China este o mare afacere pentru toata lumea, proporțional cu forța economică a fiecărei țări. Prieteni, anul trecut, SUA au avut schimburi cu China mai mari decât cele ale UE, iar asta înseamnă că americanii ne cer să renunțăm la o oportunitate de afaceri de care ei profită din plin. Cred că ar trebui să ne opunem acestei solicitări. În schimb, ar trebui să urmăm exemplul SUA și să construim cele mai bune relații economice cu Asia și cu China. 2019 a fost anul în care cele mai multe investiții nu au mai venit din Germania. Au venit din Est, din Coreea de Sud, iar în 2020 au venit din China,. Acum, în 2021, din nou, Coreea de Sud și China își dispută primul loc.

    Prieteni, dacă toată lumea face asta, atunci de ce ne torturează pe noi? O fac pentru că noi expunem ipocrizia Vestului, care critică China, și Rusia, desigur, însă fac mari afaceri cu aceste țări – vedeți cazul Nord Stream. Interesul Ungariei este reprezentat de respect reciproc, de relații diplomatice bune, de investiții mai mari, de comerț intensificat. Nu avem motive să ne abatem de la această linie. Suntem unguri, nu proști care să servim interese străine, așa cum vrea stânga din opoziție.”

    Apreciat de 1 persoană

    • ledpanell said, on noiembrie 18, 2021 at 6:02 am

      Ce zice orban e bun de citit pe diagonala, ca toate declaratiile ce reprezinta voma claselor politice pe pulime!
      Stau cu totii si borasc discursuri pentru TAMPITI!!
      De ce citim cacaturile astea? Aratam unui viitor virtual cat de cretini suntem????
      Lumea era iluzie si pana in 2020-simulacre de libertate, democratie si alti termeni inventati de acei care acum ii elimina tot din discursul lor.
      Se pare ca masochismul e in floare in obsesia autoinformarii inutile-adica o dezinformare care incarca reteaua nervoasa proprie, duce la „ambalare termica” si autoperturbatii. N-a inteles nimeni ca odata ce saptamana promisa anul trecut a fost misto, tot ce s-a spus dupa a fost in acelasi stil. NU vom FACE se traduce noi VOM face. Posibil obligatoriu, posibil val 3, val 5, posibil altele.
      Daca pretinsii intelectuali tzestosi ar mai citi si tehnici de manipulare politica si psihologica, ar intelege ca atunci cand se spune ca poate se va face, e ca si facut.
      Voma de mai sus (a lui orban, nu a mea) da bine la retarzii buni de fiert incet, ca broasca proverbiala.
      DOAR LEGILE CONTEAZA, cu toti pipera, elena radu etc etc etc etc.
      Nici un IDIOT BATUT IN CAP, in capul lui de retard ordinar, nu s-a intrebat de ce opozitia controlata, avocatii vocali care apara pulimea retarda nu fac PARNAIE PENTRU ZADARNICIREA COMBATERII BOLILOR, TRANSMITERE DE INFORMATII (PRETINS) FALSE?? Mai ales ca aia dau cu subsemnatul, si spun nu o vorba, ci mult prea multe. Sunt lasati si platiti din acelasi motiv pentru care internetul e prea ieftin si accesibil tuturor.
      Retarzii nu fac distinctie intre cuvinte scrise, luate drept adevaruri odata ce-s vazute negru pe alb…si FAPTE, adica LEGI!
      ZIUA DE IERI AR TREBUI SA DEVINA NOUA SARBATOARE NATIONALA A ROMANIEI CARE NU E O TARA CI O ADUNATURA DE POPOARE. Nu, n-a fost niciodata un popor, ci minim 2.

      Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 18, 2021 at 10:39 am

        ledpanell

        Ai folosit deranjant de multe ori cuvantul retard.

        Apreciază

      • adrianradauti said, on noiembrie 18, 2021 at 11:28 am

        Am observat și eu pe la TV, internet că majoritatea care par de bună credință vb de certificatul lu pește prăjit că e discriminatoriu pentru că nu e Lege. Sunt de acord până aici, dar ei nu arată răspicat că și cu tot cu Lege e tot discriminatoriu și nu prea mai duc lupta mai departe să nu se legifereze se opresc aici. Așa face și avocata poporului care poate zice acu că e discriminare și trece legea și apoi zice așa da e ok avem Lege.

        Apreciază

    • infiniteladder said, on noiembrie 18, 2021 at 9:54 am

      E tare Viktor Orban, in timp ce el are puterea sa condamne caracterul duplicitar al americanilor in relatia cu China la noi nu cred ca exista mai mari pupatori de funduri americane decat romanii.Ne-am angajat in niste razboaie in Irak si Afganistan care nu aveau nici un interes pentru noi si nu aveam nici o treaba cu acea parte a lumii.Soldatii romani care au servit acolo au fost niste idioti utili, au luptat pentru interesele globalistilor pentru o mana de bani.Au murit soldati pentru ce? Ca in final sa se retraga americanii si sa dea mana libera talibanilor,sa le doneze armament de miliarde de dolari? Clar aia a fost o donatie planificata.

      Apreciază

  5. meme said, on noiembrie 18, 2021 at 3:46 am

    Vizionând acest clip mi-am amintit de o veche profetie citită pe undeva în care se spunea ceva de genul că în vremurile din urmă diavolul va sta și le va vorbi oamenilor în propriile locuințe doar că cornele lui vor fi pe casă

    https://vk.com/video604793437_456239041

    Apreciat de 1 persoană

  6. Felix said, on noiembrie 18, 2021 at 7:46 am

    interviu Dr. Judy Mikovits si Ann Vandersteel, sursa : https://forbiddenknowledgetv.net/judy-mikovits-phd-antidote-for-vaccine-toxin-and-warns-against-dangerous-fake-one/

    romana :

    FKTV: „Judy Mikovits PhD; Antidotul pentru toxina Vaxxine si avertizează împotriva falsului periculos”

    Dr. Judy Mikovits se alătură lui Ann Vandersteel, care o întreabă dacă COVID-19 este un virus real.

    Dr. Judy, care a lucrat la Fort Detrick si care a lucrat ani de zile cu Anthony Fauci la NIH, răspunde: Nu, COVID-19, boala nu este cauzată de SARS-CoV-2, coronavirusul. SARS-CoV-2 nu este un virus uman real, este un virus de maimută cultivat în linia celulară de maimută vero, asa cum a fost întotdeauna, la fel cum SARS a fost creat în această linie celulară si variantele sunt în această linie celulară. 

    „Asadar, boala COVID nu a îndeplinit niciodată niciunul dintre postulatele lui Koch sau criteriile lui Hill pentru un agent cauzal al unei boli, deoarece pentru ca virusul, SARS-CoV-2, să fi cauzat COVID, toată lumea cu dovezi de infectie trebuie să aibă boala.Si ceea ce stim este, în esentă, că nimeni cu dovezi de infectie prin acel test PCR fraudulos – care nu testează SARS-CoV-2 – si PCR nu testează un virus infectios. 

    „Nimeni nu este bolnav. Aceasta are o rată de supravietuire de 99,7%, asa că nu există un „purtător asimptomatic” al unui virus care cauzează o boală. Un virus fie te îmbolnăveste, fie nu. „Si ceea ce stim este că această boală numită COVID a fost cauzată de vaccinurile antigripale contaminate – care sunt toate contaminate cu coronavirusuri – si sunt, în fiecare an, si că aceste virusuri se recombină – testul a fost testat pentru gripă, asa că acest lucru, la 4.000 de oameni pe zi, în ianuarie 2021, mureau de gripă, iar CDC a fost etichetat, numindu-l „COVID”.
    „Stim că 5G si măsurile; remdesevirul, deci este ceea ce ucide oamenii prin oprirea rinichilor lor. Tot ceea ce s-a făcut: măstile, injectiile, izolarea au provocat moartea si distrugerea la nivel mondial, nu SARS-CoV-2.

    Ann spune: „Asadar, în esentă, COVID-19 este un nume de marketing pentru a promova frica si pentru a-i face pe oameni să alerge la doctori pentru a-si face aceste teste PCR, care sunt, desigur, complet fals calibrate si nu măsoară COVID-19. Asadar, a fost COVID-19 izolat vreodată în laborator?”. 
    Dr. Judy răspunde: „SARS-CoV-2 a fost izolat din celule de rinichi de maimută vero – în laborator, cultivate în…” 

    Ann îl întrerupe: „Dar nu la oameni”. 

    Nu de la om la om”, spune Dr. Judy, „Nu de la o persoană care are boala si o trimite la alta… Este un virus de laborator. Toate variantele sunt, sunt secvente într-o bază de date si au fost întotdeauna, din 2003 si SARS.” 
    Ann întreabă: „OK, deci aceste vaccinuri COVID – sau ceea ce se vehiculează a fi vaccinuri, aceste injectii. Eu le numesc „Clot Shots, Kill Shots”. Ce sunt acestea, dacă nu se presupune că tratează sau previn coronavirusul?”. 

    „Ei bine, sunt sintetice, sunt terapie genetică, numărul unu. Nu sunt vaccinuri, nu corespund definiiiei legale sau stiintifice a unui vaccin, care este, de obicei, o bucată dintr-un virus sau o bacterie sau un „virus atenuat”, înseamnă slăbit, ai scos partea care de obicei te ucide si apoi o folosesti într-un vaccin… 

    „Răspunsul simplu este că ei îti injectează un virus sintetic mortal. Virus sintetic. Exprimi cea mai mortală – proteina spike din HIV, XMRV si SARS, deci cele mai mortale trei plandemuri din zilele noastre. Îti injectezi boala si o împrăstii si o răspândesti, dacă sistemul tău imunitar nu poate descompune acea nanoparticulă lipidică sintetică.
    „Este un virus sintetic. Nu este un vaccin, nu a fost niciodată, nu a fost niciodată intentionat – si de aceea am răspândit vestea.” 

    Dr. Judy spune că proteinele de vârf din vaccinurile antigripal si COVID sunt împrăstiate si se răspândesc si asa se întâmplă de ani de zile, dar vestea bună, spune ea, este că, indiferent dacă te alegi cu un virus real sau cu un virus sintetic, tratamentul este acelasi: ivermectină, hidroxiclorochina si creme ozonate pe piele.

    Păstrati-vă sistemul imunitar sănătos, nu purtati niciodată o mască, pentru că asta vă paralizează propriul sistem imunitar, după cum stiti din cartea noastră, „Adevărul despre măsti”… ”

    Vestea bună este că, atâta timp cât oamenii încetează, chiar acum, să mai primească orice altă injectie, putem vindeca această lume. Pentru că orice altă injectie te va ucide si mă refer la o injectie antigripală, pentru că au coronavirusuri…
    „Acesta este modul în care au condus această agendă în ultimii 30 de ani. Au transformat SARS în armă, au transformat Ebola în armă – si asta a fost în 2014, când Tony Fauci a lansat acest virus în Sierra Leone, în Liberia, stiti voi, prin intermediul unui program de vaccinare. „stiti voi,
    „Vom merge acolo si vă vom ajuta!” cu misionari crestini, si toate acestea sunt descrise în bestsellerul nostru din New York Times, „Plaga coruptiei”, care a apărut la 14 aprilie 2020. 
    „Am fost prima dată la Epoch Times, pe 8 aprilie 2020, spunându-le toate acestea, arătându-le articolul din Journal of Virology care arăta că hidroxiclorochina este o strategie de tratament profilactic pentru HIV, pentru SARS. si asta înseamnă că este un vaccin!

    La fiecare 21 de zile, primeai o injectie de rapel, asa că întreaga lume ar fi putut fi salvată de hidroxiclorochină, la fel ca în această carte, „Chemat pentru viată”, de Kent si Amber Brantly. El este doctorul care s-a infectat cu Ebola când Ebola a fost aerosolizată.

    „si asta se întâmpla în vara lui 2014 si asta a fost musamalizarea de către Tony Fauci a mărturisirii lui William Thompson, după 15 ani că ROR, dând negrilor si persoanelor de culoare, hispanicilor, înainte de vârsta de 3 ani, aveau un risc de 2 până la 4 ori mai mare de a face autism sau boli grave de neurodezvoltare de la acea injectie.

    „Deci da, ROR la populatiile susceptibile, trei virusuri ARN care vor provoca autism. si ce face Tony Fauci? Oh, el a eliberat Ebola contagioasă pe oamenii de culoare, pentru a distrage atentia tuturor, la fel ca jocul pe care l-au jucat în COVID, pentru a distrage atentia tuturor de la coruptie…

    „I-am prins. Nu „noi”, Judy Mikovits, „Noi” regale: Apărarea Sănătătii Copiilor, The Highwire, Reteaua de Actiune pentru Consimtământ Informat. Proces, proces, proces, proces. Dovedit că vaccinurile nu sunt sigure, nu au fost niciodată testate din 1989, nu s-a făcut nici măcar un singur studiu dublu-orb controlat cu placebo, un studiu sigur, asa cum cere legea federală, de către HHS.

    „Aceasta a fost dovada în toamna anului 2019…A fost COVID început pentru că au clonat mortalul H1N1 în 2005 – clonat – de la oameni care au murit de gripă spaniolă?

    Totul este aici. si în cea mai recentă carte a noastră, ‘Ending Plague’, pentru că vă spunem că solutiile sunt acolo. Vă spunem că terapia cu ozon, vă spunem că Interferonul de tip 1, vă spunem că Peptida T si peptidele de modulare imunitară ar fi putut opri SIDA, ar fi putut opri toate aceste boli.

    si cel mai important lucru pe care vi-l spun cărtile noastre este că: „Nu mai faceti niciodată o altă injectie si veti trăi, iar noi, ca lume, vom avea parte de sănătate.” 

    ‘vaccinul ‘ anticovid19 ucide, OPRITI ‘INTEPAREA FATALA’ 

    ENGLEZA:

    Judy Mikovits PhD; Antidote for Vaxxine Toxin and Warns Against Dangerous Fake One

    Dr Judy Mikovits joins Ann Vandersteel, who asks her whether COVID-19 is a real virus.

    Dr Judy, who worked at Fort Detrick and who worked for years with Anthony Fauci at NIH replies, „No, COVID-19, the disease is not caused by SARS-CoV-2, the coronavirus.

    „SARS-CoV-2 is not a real human virus, it’s a monkey virus grown in the vero monkey cell line, always has been, just as SARS was created in that cell line and the variants are in that cell line.

    „So the disease, COVID never satisfied any of Koch’s Postulates or the Hill’s Criteria for a causative agent of a disease, because in order for the virus, SARS-CoV-2 to have caused COVID, everybody with evidence of infection has to have disease.

    „And what we know is, essentially, nobody with evidence of infection by that fraudulent PCR test – that is not testing for SARS-C0V-2 – and PCR does not test for an infectious virus.

    „Nobody’s sick. This has a 99.7% survival rate, so there’s no such thing as an ‘asymptomatic carrier’ of a disease-causing virus. A virus either makes you sick or it doesn’t.

    „And what we know is this disease called COVID was caused by contaminated flu shots – which are all contaminated with coronaviruses – and they are, every year and that those viruses recombine – the test was testing for the influenza, so this, at 4,000 people a day, in January of 2021 were dying of influenza and the CDC was labeling it, calling it „COVID”.

    „We know that 5G and the measures; the remdesevir, so that which is killing people by shutting down their kidneys. Everything that’s been done: the masks, the shots, the isolation have caused the death and the destruction worldwide, not SARS-CoV-2.”

    Ann says, „So, essentially, COVID-19 is a marketing hype name to promote fear and get people running to the doctors to get these PCR tests, which are, of course, completely falsely-calibrated and they’re not measuring COVID-19. So, has COVID-19 ever been isolated in a lab, then?”

    Dr Judy replies, „SARS-CoV-2 has been isolated from vero monkey kidney cells – in a lab, grown in –”

    Ann interrupts, „But not in people.”

    „Not from people-to-people,” Dr Judy says, „Not from a person with disease and sending it to another…It’s a lab virus. All the variants are, they’re sequences in a database and they always have been, since 2003 and SARS.”

    Ann asks, „OK, so these COVID vaccines – or what they’re touting to be vaccines, these shots. I call them Clot Shots, Kill Shots. What are they, if they’re not supposedly treating or preventing coronavirus?”

    „Well, they’re synthetic, they’re gene therapy, number one. They’re not vaccines, they don’t meet the legal or scientific definition of a vaccine, which is usually a piece of a virus or a bacteria or an ‘attenuated virus’, means weakened, you took out the part that usually kills you and then you use that in a vaccine…

    „The simple answer is they are injecting in you a deadly synthetic virus. Synthetic virus. You are expressing the deadliest – the spike protein from HIV, the XMRV and SARS, so the three deadliest plandemics of our time. You’re injecting the disease and you are shedding and spreading it, if your immune system cannot break down that synthetic lipid nanoparticle.

    „It’s a synthetic virus. It’s not a vaccine, never was, never was intended – and it’s why we’ve been spreading the news.”

    Dr Judy says that the spike proteins in the flu and COVID vaccines are shed and spread and have been for years but the good news, she says is that whether you get a real virus or a synthetic virus, the treatment is the same: ivermectin, hydroxychloroquine and ozonated creams on your skin.

    „Keep your immune system healthy, don’t ever wear a mask, because that cripples your own immune system, as you know from our book, ‘The Truth About Masks’…

    „The good news is, as long as people stop, right now getting any other shot, we can heal this world. Because any other shot is going to kill you and I mean a flu shot, because they have coronaviruses…

    „This is how they’ve driven this agenda for the past 30 years. They’ve weaponized SARS, they’ve weaponized Ebola – and that was 2014, when Tony Fauci released that virus on the Sierra Leone, on the Liberians, you know by way of a vaccine program.

    „You know, ‘We’re gonna go over there and help you!’ with Christian missionaries, and that’s all described in our New York Times Bestseller, ‘Plague of Corruption’, which came out April 14th, 2020.

    „I was first on the Epoch Times, April 8th, 2020, telling them all of this, showing them the Journal of Virology paper that showed hydroxychloroquine is a prophylactic treatment strategy for HIV, for SARS. And that means it’s a vaccine!

    „Every 21 days, you got a booster shot, so the entire world could have been saved by hydroxychloroquine, just as in this book, ‘Called for Life’, by Kent and Amber Brantly. He’s the doctor that got infected with Ebola when Ebola was aerosolized.

    „And this was in the summer of 2014 and this was the cover-up by Tony Fauci of the William Thompson confession, after 15 years that MMR, giving Blacks and people of color, Hispanics, before the age of 3 had a 2-to-4 times greater risk of getting autism or severe neuro-developmental disease from that shot.

    „So yes, MMR in susceptible populations, three RNA viruses that’ll cause autism. So what does Tony Fauci do? Oh, he released contagious Ebola on Black people, to take everybody’s attention away, just like the game they played in COVID, to take everybody’s attention away from the corruption…

    „We caught them. Not ‘we’, Judy Mikovits, the Royal We: Children’s Health Defense, The Highwire, the Informed Consent Action Network. Lawsuit, lawsuit, lawsuit. Proved that vaccines are not safe, have never been tested since 1989, not a single double-blind placebo controlled study, safe study has been done, as required by Federal Law, by the HHS.

    „That was the proof in the Fall of 2019…Was COVID started because they cloned the deadly H1N1 in 2005 – cloned – from people who died of the Spanish Flu?

    „It’s all in here. And in our latest book, ‘Ending Plague’, because we tell you the solutions are there. We tell you ozone therapy, we tell you Type 1 Interferon, we tell you Peptide T and immune modulation peptides could have stopped AIDS, could have stopped all of these diseases.

    „And the biggest thing our books tell you is that, ‘Never again get another injection’ and you will live and we as a world will experience health.” 

    THE VAXX KILLS.

    Stop the #CLOTSHOT!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.