SACCSIV – blog ortodox

MAREA BRITANIE A CĂZUT – Statistici: 85% din decesele cauzate de Covid-19 sunt în rândul celor vaccinați (dar oare chiar de Covid au murit?)

Posted in copii, Coronavirus, Marea Britanie, morti, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE by saccsiv on noiembrie 11, 2021

THE EXPOSE: THE UK HAS FALLEN – 85% of Covid-19 deaths are among the Vaccinated, Child deaths have risen by 83% since they were offered the jab, the Covid-19 Vaccines have negative effectiveness as low as -132%

MAREA BRITANIE A CĂZUT – 85% din decesele cauzate de Covid-19 sunt în rândul celor vaccinați, decesele în rândul copiilor au crescut cu 83% de când li s-a făcut vaccinul, vaccinurile Covid-19 au o eficacitate negativă de până la -132%

Publicat pe 03 Noiembrie 2021, de THE EXPOSÉ

Cele mai recente date ale Ministerului Sănătății Publice din UK arată că persoanele vaccinate anti Covid-19 reprezintă 85% din decesele cauzate de Covid-19 în ultimele patru săptămâni, în timp ce datele Agenției britanice de Securitate Sanitară arată că vaccinurile împotriva Covid-19 au o eficacitate negativă de până la minus o sută treizeci și doi la sută, iar datele Biroului Național de Statistică arată că, de când copiii au fost vaccinați pentru prima dată împotriva Covid-19, numărul deceselor în rândul copiilor a crescut cu 83% față de media înregistrată în ultimii cinci ani.

Marea Britanie se îndreaptă spre dezastru, cu un program de vaccinare care a eșuat în mod clar, dar, mai îngrijorător, este posibil ca acum să ucidă copii, judecând după statistici, și este posibil să ucidă și mai mulți.

Datele nu ar putea fi mai clare. Aruncați doar o privire la ultimul raport statistic privind Covid-19 al Ministerului Sănătății Publice din Scoția, publicat la 27 octombrie. Tabelul 25 din raport arată că marea majoritate a deceselor cauzate de Covid-19 între 18 septembrie și 15 octombrie 2021 au fost în rândul populației complet vaccinate, cu 457 de decese înregistrate, reprezentând 82% din toate decesele cauzate de Covid-19.

Dacă adăugăm cele 17 decese care au avut loc în rândul celor parțial vaccinați, înseamnă că populația vaccinată a reprezentat 85% din decesele cauzate de Covid-19 în Scoția între 18 septembrie și 15 octombrie.

Nici datele Agenției britanice de Securitate Sanitară (înlocuitorul sinistru al Ministerului Sănătății Publice din Anglia) nu arată mult mai bine. Tabelul 4 din raportul publicat de UKHSA arată că au existat 487 de decese în rândul celor nevaccinați, 88 de decese în rândul celor parțial vaccinați, precum și un număr înspăimântător de 2.185 de decese în rândul celor complet vaccinați între 27 septembrie și 24 octombrie 2021.

Asta înseamnă că persoanele nevaccinate reprezintă doar 18% din decesele cauzate de Covid-19 în septembrie 2021, în timp ce persoanele vaccinate reprezintă un dezastruos 82%.

Și nici măcar nu încercați să argumentați că acest lucru este normal, deoarece majoritatea populației adulte ar fi fost vaccinată. Dacă acest lucru ar fi normal, atunci cum explicați faptul că spitalizările și decesele cauzate de Covid-19 cresc de la o săptămână la alta în rândul populației complet vaccinate, în timp ce spitalizările și decesele în rândul populației nevaccinate continuă să scadă.

Poate că are legătură cu faptul că datele Agenției de Securitate Sanitară din Regatul Unit demonstrează că eficacitatea vaccinurilor Covid-19 scade drastic de la o săptămână la alta, ultimele date arătând că acestea au o eficacitate negativă totală de până la -132% în cazul persoanelor cu vârsta de peste 30 de ani.

Eficacitatea tuturor vaccinurilor disponibile luate împreună este de minus -132% la grupa de vârstă 40-49 de ani și de +21% la grupa de vârstă 18-29 de ani, singura grupă de vârstă, în afară de cea a tinerilor sub 18 ani, la care vaccinurile au în prezent o eficacitate pozitivă.

Acest lucru dovedește că vaccinurile împotriva Covid-19 îi fac pe oameni mai predispuși la a contracta Covid-19, în loc să prevină cazurile de Covid-19, în proporție de 95%, iar faptul că eficacitatea vaccinurilor a depășit acum bariera de  minus -100% la toate persoanele cu vârste cuprinse între 40 și 79 de ani sugerează că le-a decimat complet sistemul imunitar, cel puțin în ceea ce privește infecția cu presupusul virus SARS-CoV-2.

Combinând cifrele furnizate pentru toate grupele de vârstă de peste 18 ani, am reușit să calculăm o eficacitate medie a vaccinului de minus -70%, iar acest lucru se observă cu siguranță în numărul de cazuri confirmate în funcție de statutul de vaccinare.

Între săptămâna 39 și săptămâna 42 din 2021, au fost înregistrate 70.006 cazuri confirmate de Covid-19 la persoanele de peste 18 ani nevaccinate, 24.038 de cazuri confirmate la persoanele de peste 18 ani vaccinate parțial, și un număr înspăimântător de 390.274 de cazuri confirmate la persoanele de peste 18 ani vaccinate complet.

Noul raport al Agenției de Securitate Sanitară din Marea Britanie dovedește fără urmă de îndoială că vaccinurile împotriva Covid-19 nu funcționează, și că, de fapt, agravează starea beneficiarilor… de la o săptămână la alta.

Dar, de parcă nu ar fi fost suficient de rău să avem un program de vaccinare împotriva Covid-19 care nu numai că nu funcționează, dar îi face pe cei care primesc vaccinurile să se simtă mult mai rău, profesorul Chris Whitty, șeful medicilor din Anglia, a decis să anuleze decizia luată de Comitetul Comun pentru Vaccinare și Imunizare, care, în mod clar, vrea să vadă copii murind.

La fel cum a ajutat la uciderea persoanelor în vârstă și vulnerabile cu o politică generală a ordinelor ‘Nu Resuscitați’, care a fost folosită ca scuză pentru a începe asistența medicală de sfârșit al vieții, ceea ce a implicat înfometarea și deshidratarea pacienților, în timp ce li se administra o supradoză de un medicament numit Midazolam, despre care se știe că provoacă aceleași simptome ca și cazurile grave cauzate de Covid-19.

Din nefericire, cele mai recente date arată că Chris Whitty și-a îndeplinit dorința luând decizia de a administra copiilor o injecție anti Covid-19 experimentală, de care s-a auzit. Datele oficiale ale Oficiului Național de Statistică ne arată că decesele în rândul copiilor au crescut semnificativ față de media pe cinci ani de când au început să fie vaccinați împotriva Covid-19.

Ediția cu media pe cinci ani (2015-2019) a ‘Decese înregistrate săptămânal în Anglia și Țara Galilor’, care poate fi descărcată aici și accesată pe site-ul ONS aici, ne arată că între săptămâna 38 și săptămâna 41 au avut loc în total 21 de decese în rândul copiilor cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani.

Având în vedere că edițiile din 2021 ale ‘Decese înregistrate săptămânal în Anglia și Țara Galilor’, care pot fi descărcate aici și accesate pe site-ul ONS aici, arată că între săptămâna 38 și săptămâna 41 din 2021, un total de 34 de decese au avut loc în rândul copiilor cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani.

Aceasta arată că numărul de decese între săptămâna 38 și săptămâna 41 din 2021 în rândul copiilor cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani a fost cu 62% mai mare decât media pe cinci ani a numărului de decese în această grupă de vârstă în aceeași perioadă, iar creșterea numărului de decese a început exact în momentul în care copiii au început să primească vaccinul împotriva Covid-19.

Știm acest lucru deoarece, conform datelor ONS, în cele 6 săptămâni anterioare săptămânii 38, media pe cinci ani pentru decese în rândul tuturor copiilor cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani a fost de 28. În timp ce în cele 6 săptămâni înainte de săptămâna 38 din 2021 au fost 29 de decese în rândul copiilor cu vârsta peste 10 ani, ceea ce reprezintă o creștere de doar 3,5% în 2021 față de media pe cinci ani.

Dar ceea ce arată, de asemenea, este că, de când au început să fie administrate copiilor vaccinurile împotriva Covid-19, decesele în rândul băieților au crescut cu 83% față de media pe cinci ani, în timp ce decesele în rândul fetelor  au crescut în continuare semnificativ, dar cu o rată mai mică, de 33%.

Am compilat următorul tabel cu cifrele ONS, astfel încât să putem compara cu ușurință numărul de decese pe săptămână în rândul copiilor, separat pe sexe, masculin și feminin.

Am efectuat o investigație completă a datelor de mai sus privind decesele copiilor, care poate fi vizualizată aici, care arată în mod clar o corelație cu apelurile de urgență care solicită o ambulanță din cauza stopului cardiac, care a crescut până la un nivel record față de nivelul prevăzut.

După cum puteți vedea mai sus, cea mai mare creștere a deceselor de când copiilor li s-a administrat vaccinul împotriva Covid-19 a avut loc în săptămâna 40 din 2021, care a înregistrat o creștere de 120% față de media pe cinci ani a numărului de decese în rândul copiilor, aceasta a reprezentat o creștere de 133% a deceselor la copii de sex masculin și o creștere de 100% a deceselor la copii de sex feminin.

Cea mai mare creștere a deceselor de copii de sex masculin de până acum a fost în săptămâna 41 din 2021, care a înregistrat o creștere de 200% față de media pe cinci ani a numărului de decese în rândul copiilor de sex masculin, dar o creștere de 0% a deceselor în rândul copiilor de sex feminin.

Cu toate acestea, există totuși un motiv de îngrijorare pentru numărul de decese care au avut loc în săptămâna 34 din 2021, înainte ca Chris Whitty să aprobe extinderea vaccinului Covid-19 la toți copiii cu vârsta peste 12 ani.

În săptămâna 34 s-a înregistrat o creștere de 175% a deceselor tuturor copiilor, o creștere de 100% a deceselor copiilor de sex masculin și o creștere de 400% a deceselor copiilor de sex feminin față de media pe cinci ani. Ar putea acest lucru să aibă vreo legătură cu faptul că o mare parte dintre copiii considerați vulnerabili au primit vaccinul Covid-19 în săptămâna precedentă, așa cum a recomandat JCVI, sau este doar o altă coincidență?

Faptul că miocardita este un efect secundar confirmat al vaccinurilor împotriva Covid-19, în special în rândul băieților mai tineri, și o creștere semnificativă a numărului de copii de sex masculin care mor de când li s-a administrat vaccinul împotriva Covid-19 este totuși o coincidență prea mare.

Nu ar trebui să fim noi și numai noi cei care vedem acest lucru. Contribuabilul britanic finanțează mai multe instituții publice, inclusiv ONS, UKHSA (fostul PHE) și MHRA (autoritatea de reglementare a medicamentelor din Marea Britanie), care ar trebui să monitorizeze în mod activ toate aceste date, și să caute semne de avertizare.

Ceea ce ne lasă cu trei concluzii posibile –

  1. Nu sunt suficient de inteligente pentru a vedea ce se întâmplă
  2. Nu se uită
  3. Nu le pasă și sunt destul de fericiți să vadă adolescenți și copii suferind

85% din decesele cauzate de Covid-19 se înregistrează în rândul celor vaccinați, vaccinurile împotriva Covid-19 au o eficacitate negativă la toate persoanele cu vârsta de peste 30 de ani, de până la -132%, iar decesele în rândul copiilor de sex masculin au crescut cu 83% față de media pe cinci ani de când au început să primească vaccinul împotriva Covid-19, și totuși, Regatul Unit își continuă activitatea în mod normal, ca și cum nimic din toate acestea nu se întâmplă de fapt.

Regatul Unit a căzut.

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Zeus Ludus said, on noiembrie 12, 2021 at 7:03 am

    A republicat asta pe Zeus Ludus.

    Apreciază

  2. dmaximilian said, on noiembrie 12, 2021 at 9:57 am

    la tabelul 4 la pag 18 din https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1029606/Vaccine-surveillance-report-week-43.pdf

    au venit repede cu explicaţia

    In the context of very high vaccine coverage in the population, even with a highly effective vaccine, it is expected that a large proportion of cases, hospitalisations and deaths would occur in vaccinated individuals, simply because a larger proportion of the population are vaccinated than unvaccinated and no vaccine is 100% effective. This is especially true because vaccination has been prioritised in individuals who are more susceptible or more at risk of severe disease. Individuals in risk groups may also be more at risk of hospitalisation or death due to non-COVID-19 causes, and thus may be hospitalised or die with COVID-19 rather than because of COVID-19

    În contextul unei acoperiri vaccinale foarte ridicate în populație, chiar și cu un vaccin foarte eficient, este de așteptat ca o mare
    proporție de cazuri, spitalizări și decese ar avea loc la persoanele vaccinate, pur și simplu pentru că o proporție mai mare din
    populația este vaccinată decât nevaccinată și niciun vaccin nu este 100% eficient. Acest lucru este valabil mai ales deoarece vaccinarea a fost prioritizată la persoanele care sunt mai susceptibile sau mai expuse riscului de boală severă. Persoanele din grupurile de risc pot fi, de asemenea, mai expuse riscului de spitalizare sau deces din cauze non-COVID-19 și, prin urmare, pot fi spitalizate sau pot muri cu COVID-19, mai degrabă decât din cauza COVID-19.

    Apreciază

  3. […] MAREA BRITANIE A CĂZUT – Statistici: 85% din decesele cauzate de Covid-19 sunt în rândul celor … […]

    Apreciază

  4. […] MAREA BRITANIE A CĂZUT – Statistici: 85% din decesele cauzate de Covid-19 sunt în rândul celor … […]

    Apreciază

  5. […] MAREA BRITANIE A CĂZUT – Statistici: 85% din decesele cauzate de Covid-19 sunt în rândul celor … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.