SACCSIV – blog ortodox

Evreica Dorit Nitzan, director de urgență la Biroul regional pentru Europa al OMS: Situatia din Romania e devastatoare / OMS se pregateste sa trimita in Romania o delegatie speciala de urgenta, pentru a discuta caile in care s-ar putea vaccina populatia din Romania

Sursa: https://flux24.ro/exclusiv-organizatia-mondiala-a-sanatatii-trimite-in-romania-o-delegatie-speciala-de-urgenta-situatia-este-catastrofala/

Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) se pregateste sa trimita in Romania o delegatie speciala de urgenta, pentru a discuta cu Ministerul Sanatatii caile in care s-ar putea vaccina populatia din Romania. O sursa din OMS a declarat jurnalistului israelian Attila Somfalvi (foto) pentru siteul Ynet.co.il, cel mai mare site israelian, și Flux 24 ca situatia din Romania este „catastrofala”.

Dr Dorit Nitzan, director de urgență la Biroul regional pentru Europa al Organizației Mondiale a Sănătății,a subliniat faptul ca Romania este o tara cu care OMS-ul are relatii foarte bune, iar faptul ca romanii nu se vaccineaza e „dureroasa”. Dr Nitzan a spus: „Incercam sa vedem ce putem face ca sa ajutam Romania. E devastatoare situatia. Primul pas o sa fie o incercare de a vaccina pe toti cei care vor sa se vaccineze. O sa facem tot ce putem. Acum incercam sa gasim medicamente ca sa le putem trimite in Romania”. 
Dr Raed Arafat este in legatura stransa cu OMS, si surse din organizatie au declarat ca Dr Arafat este in legatura zilnica cu colegii lui de la OMS, in cautare de ajutor pentru Romania.

 

Comentariu saccsiv:

Dorit Nitzan este evreica si “joaca un rol cheie in raspunsul mondial impotriva pandemiei de coronavirus”:

Israel’s WHO scientists playing a key role in making the world healthier

Conform articolului (din 21 septembrie 2020!) din The Jerusalem Post, ceea ce o ingrijoreaza foarte mult este “faptul ca populatia nu are incredere in guvern sau in specialistii din sanatate”.

Cititi va rog si:

CEO Pfizer este veterinarul evreu sefard Albert Bourla

 

Tagged with: , ,

57 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Christina said, on octombrie 17, 2021 at 4:03 pm

    Vrea sa ne vaccineze ca sa fie mai multe exemplare ca ea…cu privirea jucausa

    Apreciază

  2. Un om said, on octombrie 17, 2021 at 4:13 pm

    Sănătate gratuită cu forța nu există! Este vorba despre boală și moarte gratuită și cu forța!

    Apreciază

  3. scortisoara said, on octombrie 17, 2021 at 4:20 pm

    Da. Și suedezii ne considera ciudați ,cică ” România devine studiu de caz „. Ce nu pricep ăștia , ca unora le e mai bine fără vaccin ?

    https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/sanatate/romania-devine-studiu-de-caz-pentru-straini-medic-roman-din-suedia-probabil-ca-acest-fenomen-va-primi-si-un-nume-1703417

    Apreciază

  4. alex said, on octombrie 17, 2021 at 4:26 pm

    Am descoperit ceva ciudat si infricosator, chiar demonic.

    O cantareata si youtuberita foarte ciudata, Poppy, a „prezis”, chipurile, pandemia inca de acum 4 ani (are filmulete din astea in 2016, 2017, 2018, 2019)
    Vorbeste ca un psihopat (in unul din videoclipuri e imbracata cu vesmant preotesc ortodox pe care sunt aplicate niste margele negre)

    In filmuletul de mai jos sunt toate acele clipuri postate de ea pe Youtube care „prezic” covid (exista, le-am cautat pe canalul ei de Youtube, are si comentarii puse atunci cand au aparut).

    Apreciază

    • marcus said, on octombrie 17, 2021 at 11:44 pm

      Asta e dracu’. Eu nu suport sa-i ascult vocea, suna intr-un fel care imi irita auzul.

      Apreciază

    • radhacross said, on octombrie 18, 2021 at 7:55 am

      incredibil ! cu subiect si predicat 100% demonic
      secventele finale ne arata si viitorul planificat – masca hidoasa a mortii sau,mai degraba,al unei apocalipse zombie,sugerata deja in spatiul public pe canale oficiale
      I told you so… I hate to say it,but I told you so…
      nefericitii care se vaccineaza azi… Dumnezeu sa aiba mila de ei !

      Apreciază

  5. Vorba unui clasic in viata: said, on octombrie 17, 2021 at 4:33 pm

    Vorba unui clasic in viata:

    Vaccinul are o triplă funcție esențială:

     1.   de impunere a obedienței;

     2.   de verificare și control;

     3.   de triere a cadrelor de nădejde.

     Vaccinul va fi în viitor ceea ce a fost Dosarul în comunism: un alter ego ideologic. Dovada adeziunii la Noua Ordine Mondială.

     Ni s-a spus că suntem în război. Au avut dreptate. Până acum, a fost faza I: Invazia și Ocupația.

     Urmează faza a II-a: Consolidarea puterii prin Epurarea Maselor.

    Apreciat de 4 persoane

  6. acest fenomen va primi și un nume: refuzul spalarii creierului! said, on octombrie 17, 2021 at 4:40 pm

    „această mentalitate colectivă de a nu crede în datele științifice este fără precedent în Uniunea Europeană și este un fenomen pe care ar dori să-l studieze și probabil că acest fenomen va primi și un nume”

    Am ajuns un caz curios în toată lumea: OMS vine în România! Ce soluţii văd experţii pentru ţara noastră? | Ziarul National
    https://www.national.ro/coronavirus/am-ajuns-un-caz-curios-in-toata-lumea-oms-vine-in-romania-ce-solutii-vad-expertii-pentru-tara-noastra-738956.html

    Apreciază

    • ledpanell said, on octombrie 18, 2021 at 8:57 am

      Mentalitatea aia colectiva de a nu crede in datele stiintifice are o principala cauza: guvernele care fie au masluit date statistice, fie le-au inventat, si ne-au „demonstrat” de vro 3 decenii ce bine o ducem. Stim expresiile alea cu „economia duduie”, „suntem pe plus in primul trimestru” samd. Iar alti „tovarasi” masurau bunastarea romanilor numarand cate masini sunt, si ingorand cate sunt luate in rate, cate sunt second si in ce conditii. In acelasi timp, guvernele au mers din amenintari in amenintari, austeritatea s-a prelungit din mandat in mandat, generatiile de sacrificiu la fel.
      Luminita de la capatul tunelului, expresie patentata de ciorbea, a ajuns sloganul multora, fara sa stie de unde provine, si mai ales cata vechime poate avea o expresie damnata si batjocoritoare. Inca de pe atunci, poporul era considerat fortat o turma de idioti, fara intelectuali, studii, diplome, experienta in strainatate, motiv pentru care clasa politica a folosit cele mai triviale expresii, in termeni populari bine mestesugiti.
      Luminita de la capatul tunelului defineste un decalaj temporal aproape constant, descriind un posibil viitor pe care nu-l va prinde poporul niciodata pe timpul vietii. Batjocorind reziduurile de gandire crestina in mentalul colectiv romanesc, s-a ales cu succes expresia cu luminita si tunelul, ca lumea sa inteleaga prin metafora tunelului viata, si in final, la capat, Invierea prin luminita.
      Alte si alte expresii damnate, cu rol de infrangere psihologica a poporului au fost folosite in discursurile politice ale guvernelor, pentru a „justifica” diverse masuri criminale.
      Uie stie foarte bine asta, ca partial de la ea plecau directivele. Si se preface acum ca nu intelege de ce un popor caruia i s-a explicat constant ca trebuie sa fie in capatul cozii la nivel de trai si bunastare, nu crede tot ce se spune.
      Credeam…uie daca sarea la fel de prompt privind invazia de cancere din ultimul deceniu. Tarfele de politicieni si prompteri de pe la televiziuni urlau isteric ca riscam sa nu intram in uie, jucand un teatru in stil cabotin, de mascarici la circ. Era imposibil sa nu intram in uie. Planul Kalergi trebuia sa functioneze peste tot-eliminarea rasei albe din europa, aducand cimpanzei si alte specii apte de reproducere pe capu nostru. Adica cetatenii de prima mana uie, crescuti si educati sa distruga culturi si civilizatii vechi care, daca era pe mana lor, n-ar fi creat nici unu la miliard din ele!

      Apreciază

  7. Coca Cola said, on octombrie 17, 2021 at 4:51 pm

    Părintele Savvas Achilleos despre Coca-Cola și altele – YouTube

    Apreciat de 1 persoană

  8. Poza zilei said, on octombrie 17, 2021 at 4:57 pm

    Poza zilei – Mucenicul’s Blog
    https://mucenicul.wordpress.com/2021/10/17/poza-zilei-5/

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 17, 2021 at 7:46 pm

      Christinne Radu

      REPTILIENII – o teorie nociva
      https://saccsiv.wordpress.com/2011/09/28/reptilienii-o-teorie-nociva/

      Apreciază

      • Christinne Radu said, on octombrie 17, 2021 at 7:59 pm

        Aleg sa imi pastrez mintea deschisa. Ca vrem sau nu sa acceptam, astfel de fiinte, fie ele ET sau interdimensionale exista, ele sint demonii/dracii/balaurii din scrierile religioase, povesti, legende etc. In loc sa negam, mai bine ne-am informa si…. pregati.

        Apreciază

      • saccsiv said, on octombrie 17, 2021 at 8:07 pm

        Christinne Radu

        Am dat link-ul pentru informare. Evident, n-ai avut timp sa citesti ce scrie acolo…
        Dracii sunt fix ceea ce spune invatatura Ortodoxa ca sunt.

        Apreciază

    • Deosebiti duhurile ca multi proroci mincinosi au iesit in lume said, on octombrie 17, 2021 at 8:34 pm

      Christinne Radu,

      Este vorba de o infatisare pe care Dumnezeu ingaduie sa o vedem la acestia prin care demonstreaza de fapt ca sunt oamenii diavolului, nu ca ar fi o rasa extraterestra. Sfantul Macarie Egipteanul vedea o femeie care avea farmece facute in timp ce ucenicii lui o vedeau ca pe o iapa, ca un cal. Oameni care au facut voile diavolului luau infatisarea de draci dupa moarte si se pare ca acestia de acum se vad ca diavoli din viata aceasta ca noi sa stim ca astfel de oameni exista si sa ne ferim de ei.
      Dracii vor lua tot felul de infatisari ale oricui daca se pune problema asa. Oamenii duhovnicesti (cu darul deosebirii duhurilor) ii vor vedea cu adevarata fata pe draci si pe oamenii care se vor inchina lor.
      Teoria reptilienilor asa cum e prezentata de David Icke este o minciuna si o diversiune masonica.
      Intr-adevar oamenilor care sunt adepti ai diavolului cum sunt masonii li se pot da denumirea de reptilieni dar numai datorita alegerii pe care au facut-o de a sluji lui Baphomet.
      Sfantul Gavriil Georgianul conchide:
      În timpurile lui antihrist oamenii vor aştepta salvarea de la umanoizi (reptilieni). Aceasta va fi cea mai mare înşelare (momeală) a diavolului: omenirea va cere ajutor de la extratereştri, neştiind că aceia sunt demoni.

      Apreciază

  9. Nimeni said, on octombrie 17, 2021 at 5:09 pm

    Poate să trimită delegația întâi în Afghanistan , și poate rămâne acolo .Ce cuvinte alese , catastrofal ,îngrozitor . Dacă ajunge OMS să-i întrebe pe acești specialiști de ce atunci când nu mai sunt locuri in spitale nimeni nu moare acasă .

    Apreciat de 1 persoană

  10. Christinne Radu said, on octombrie 17, 2021 at 5:10 pm

    Adrenochrome from imprisoned children for the ‘Elite’: ‘The Leaked Documents’

    https://ugetube.com/embed/cuyEKUZx5S5ILnz?__cf_chl_jschl_tk__=pmd_mF5OD6DWuCmsAQauzJGD_Fgc9yd9v6ULwsT8313lJcA-1634478610-0-gqNtZGzNAmWjcnBszQgl

    Apreciază

  11. dd_2d said, on octombrie 17, 2021 at 5:29 pm

    Alte petarde bombastice de speriere a populatiei.
    Numai bine ca in Israel e mai rau ca la noi. Cu certificat maro, sunt la doza 3, urmeaza 4,5 si nr record de infectii.
    Vine bufonul sef sa vada de ce hotii astia mai mici de la noi nu reusesc pacalirea ‘prostiilor ‘de aici.

    Apreciază

    • batman61 said, on octombrie 18, 2021 at 6:03 am

      Venea OMS neinvitata si pe nepusa masa?
      Greu de crezut. La fel FMI.

      Apreciază

  12. Deja ţara noastră este un exemplu negativ la nivel internaţional prin comparaţie cu ţările unde rata de vaccinare este peste 80%" said, on octombrie 17, 2021 at 5:56 pm

    Ipochimenul peroreaza:

    „Deja ţara noastră este un exemplu negativ la nivel internaţional prin comparaţie cu ţările unde rata de vaccinare este peste 80%”

    Colegiul Medicilor pune BOTNIŢĂ doctorilor! De ce au fost ameninţaţi specialiştii că vor fi suspendaţi! | Ziarul National
    https://www.national.ro/coronavirus/colegiul-medicilor-pune-botnita-doctorilor-de-ce-au-fost-amenintati-specialistii-ca-vor-fi-suspendati-738931.html

    Apreciază

  13. Metaverse - platforma digitala a fiarei said, on octombrie 17, 2021 at 6:43 pm

    METAVERSE VA FI CEA MAI MARE REVOLUȚIE ÎN MATERIE DE PLATFORME DIGITALE DIN LUME – MAI MARE DECÂT REVOLUȚIA MOBILELOR, MAI MARE DECÂT REVOLUȚIA WEB”, SPUNE MARC WHITTEN, „SENIOR VICE PRESIDENT ȘI DIRECTOR GENERAL AL CREATE” LA SAN FRANCISCO BAZA DE UNITY SOFTWARE INC

    FINAL COUNTDOWN: The Mark Of The Beast Global System Is Preparing To Launch The Metaverse, And You Need To Have Nothing To Do With It • Now The End Begins
    https://www.nowtheendbegins.com/mark-of-beast-system-metaverse-internet-augmented-virtual-reality-microsoft-hololens-facebook-oculus/

    Apreciază

  14. World Health Summit said, on octombrie 17, 2021 at 6:45 pm

    Speakers 2021 – World Health Summit
    https://www.worldhealthsummit.org/summit/speakers.html

    Apreciază

  15. Elza said, on octombrie 17, 2021 at 6:46 pm

    Diabolica femeie !

    Apreciază

  16. Se anunță începerea etapei finale! Dormim?! said, on octombrie 17, 2021 at 6:51 pm

    Proiectul „Creierul uman” (HBP) anunță începerea etapei sale finale ca o organizație emblematică finanțată de UE în domeniul FET. Comisia Europeană a semnat un acord de grant pentru finanțarea HBP cu 150 de milioane de euro de acum până în 2023.
    În următorii trei ani, proiectul își va restrânge atenția pentru a avansa trei domenii științifice de bază – rețelele creierului, rolul lor în conștiință și plasele neuronale artificiale – extinzându-și în același timp infrastructura inovatoare EBRAINS.
    EBRAINS oferă cel mai cuprinzător atlas și bază de date de pe creierul uman, cuplată direct cu instrumente puternice de calcul și simulare, pentru comunitățile de cercetare din jurul neuroștiințelor, medicinei și tehnologiei. În prezent, trecând la o infrastructură durabilă, EBRAINS va rămâne la dispoziția comunității științifice, ca o contribuție durabilă a HBP la progresul științific global.

    Human Brain Project announces new phase
    https://www.humanbrainproject.eu/en/follow-hbp/news/human-brain-project-announces-new-phase/

    Apreciază

  17. scortisoara said, on octombrie 17, 2021 at 7:06 pm

    Foarte tare …
    „”Nu virusul prelucrat de derbedei, ci porcăria din flacon va distruge lumea.””
    https://www.activenews.ro/opinii/Dr.-Razvan-Constantinescu-cuvant-dur-privind-situatia-mamei-lui-infectata-de-o-vaccinata-170041

    Apreciat de 1 persoană

  18. scortisoara said, on octombrie 17, 2021 at 7:14 pm

    Au intenționat sa dea vina pe nevaccinați pt ce se intampla acum . Au premeditat asta .

    https://www.activenews.ro/opinii/LEPRELOR-170040

    Pesemne ca sunt cei ‘70% care au refuzat sa meargă la vot sa legitimeze leprele iar leprele acum se răzbună .

    https://www.activenews.ro/stiri/Cine-sunt-cei-care-au-propus-legea-segregarii-in-masa-a-populatiei-prin-certificatele-sanitare.-Lista-celor-9-tovarasi-de-drum-PNL-UDMR.-Reprezentanti-ai-9-din-populatia-Romaniei-vor-sa-puna-catusele-verzi-pentru-20.000.000-de-romani-170048

    Apreciază

  19. Manipulare si cenzura said, on octombrie 17, 2021 at 7:23 pm

    BOICOTAȚI ANTENA 3! – PRESĂ. ADJECTIV.
    https://blogtraianhoria.wordpress.com/2021/10/16/boicotati-antena-3/

    Apreciază

  20. dem said, on octombrie 17, 2021 at 7:37 pm

    De ce la altii nu-i nimic? Ce si cine face diferenta?

    http://www.vigiaccess.org/
    Pagina apartine OMS!
    Scroll pina jos, confirma, apasa cauta. In noua pagina cauta COVID-19 vaccine. Deschide si citeste. Cifrele sint OAMENI!

    Lege din Germania data in 2020, inaintea aparitiei asa numitelor vaccinuri.

    https://www.gesetze-im-internet.de/ifsg/__21.html

    Bei einer auf Grund dieses Gesetzes angeordneten oder einer von der obersten Landesgesundheitsbehörde öffentlich empfohlenen Schutzimpfung oder einer Impfung nach § 17a Absatz 2 des Soldatengesetzes dürfen Impfstoffe verwendet werden, die Mikroorganismen enthalten, welche von den Geimpften ausgeschieden und von anderen Personen aufgenommen werden können. Das Grundrecht der körperlichen Unversehrtheit (Artikel 2 Abs. 2 Satz 1 Grundgesetz) wird insoweit eingeschränkt.

    În cazul unei vaccinări protectoare ordonate în baza acestei legi sau a unei vaccinări recomandate public de cea mai înaltă autoritate de sănătate de stat sau a unei vaccinări în conformitate cu § 17a alineatul 2 din Legea soldaților, pot fi utilizate vaccinuri care conțin microorganisme care pot fi excretate de vaccinați și absorbite de alte persoane. Dreptul fundamental la integritate fizică (Art.2 alin. 2 teza 1 din Legea fundamentală) este limitată în acest sens.

    Apreciază

  21. ion said, on octombrie 17, 2021 at 9:27 pm

    Dumnezeu este iubire.
    Opusul iubirii este frica nu ura.
    Frica e cea mai puternica arma a uratorului de oameni.
    Raspunsul la ce se intampla nu e rascoala ci rugaciunea si iubirea caci numai Dumnezeu poate sa mai amane ce se intampla acum. Sa amane ca crestinii sa se poate pregati mai bine de …plecare.

    Apreciat de 1 persoană

    • Opinie said, on octombrie 17, 2021 at 10:11 pm

      Parintele Elpidie spunea prin 2013 ca
      n o sa apuce vremurile lui antihrist. Zicea ca l apuca numai pe prorocul mincinos. Ma rog, lui i se permit derogari ca i cotat ca un „mare vazator cu duhul”…
      Este mai degraba un bun psiholog care sintetizeaza defazat profetiile Sfintilor Parinti…
      Faptul ca induce ideea ca ar mai fi o etapa de 30 de ani care urmeaza, ma face sa cred ca ori este inselat, ori este intrus! Cei 30 de ani s au epuizat deja din 1990 pana in prezent….
      Le cer iertare celor care se vor simti lezati de opinia mea!

      Apreciază

      • kunta kinte said, on octombrie 18, 2021 at 11:58 am

        @opinie
        Foarte bine ai observat. Parintele a sous anul acesta ca ” DUPA SARBATOATEA MAICII DOMNULUI CEVA RAU VA INCEPE”. Nimic pina acum si ultima data a teecut pe 1/ 15 octombrie..

        Apreciază

  22. Apa trece, pietrele rămân said, on octombrie 17, 2021 at 10:47 pm

    Ni se acordă suspect de multă atenție când vine vorba despre vaccinuri! Poate că ar trebui ca și OMS să afle că România este o țară creștină, trecută prin ororile comunismului care în mare parte a învățat să deosebească știința de ideologia cu pretenții de știință. Ce ni se livrează acum este ideologia cu pretenții de știință pe care o trâmbițează doar cei plătiți să contribuie la instituirea cu controlului total. Numai Antihrist și slugile lui pot sa râvnească să-i ia locul lui Dumnezeu. Numai Dumnezeu are dreptul la un control total asupra noastră. Reprezentanții OMS să vină în România să se catehizeze, să se boteze ortodox și să se roage lui Dumnezeu să le lumineze mintea că să nu mai spună albului că este negru.
    Românii au înțeles că Apocalipsa, capitolele 13-14 sunt scrise pentru vremurile de acum și refuză vaccinarea în primul rând din motive religioase. Ideile antihristice precum transumanismul nu au ce căuta într-o țară ortodoxă! Un om modificat genetic nu mai este creația lui Dumnezeu și asta știu și cei care vor să declare satanismul religie mondială. Cum să nu luptăm pentru mântuirea noastră? Întâi Dumnezeu și apoi cezarul, nu invers. De ce se miră sataniștii? Că nu suntem ca ei?
    Trăim vremuri de cernere și, dacă OMS slujește satanismul, nu avem nevoie de certificat de bună purtare din partea acesteia.

    Apreciat de 1 persoană

  23. marcus said, on octombrie 18, 2021 at 12:07 am

    In sfarsit ne-au luat astia in vizor. Parerea mea este ca incepe circul. Incepe razboiul cu românii. Ei au spus-o inca de pe vremea lui Marx ca „românii sunt cel mai reactionar popor din lume si de aceea trebuie distrus”.

    Noi, care suntem numiti astazi români, ne tragem din Gheter si din Maș, ultimii doi fii ai lui Aram fiul lui Sem fiul lui Noe. Iar numele lui Gheter inseamna, in ebraica, ‘purtator al semnului (crucii) Fiului’. Baietii lui Marx, pentru ca stiu istoria adevarata si mai stiu si textul Scripturii, stiu demult ca vor avea mult de furca cu urmașii geților, adica urmasii lui Gheter.

    Da, uimiti-va! Noi, asa-zisii români (acest nume este manevra papistasa) suntem din Sem pe filiera Aram si Gheter, adica suntem pe jumatate semiti. Carevasazica, vom asista la o ofensiva, de data asta, realmente antisemita, impotriva noastra, fara precedent. Mirati-va! Da, noi suntem pe jumatate semiți! De ce nu stim asta? Pentru ca am fost inculti, prostiti si prosti. N-am citit nici Scriptura cu atentie si nici istorie adevarata n-am fost invatati.

    Apreciat de 1 persoană

    • kunta kinte said, on octombrie 18, 2021 at 12:00 pm

      Eu am haplogrupul J2 patern si nu am avut bunici vanzatori ” de nasturi si rachiu” ,au fost tarani plugari de la ” coada vacii”

      Apreciază

    • Christinne Radu said, on octombrie 18, 2021 at 12:38 pm

      Aberezi rau, pe bune, da’ rau de tot!

      Apreciază

    • dianaionescu77 said, on octombrie 18, 2021 at 1:53 pm

      Ce dovezi aveti pentru afirmatia asupra originii noastre?

      Apreciază

      • marcus said, on octombrie 18, 2021 at 4:35 pm

        Nicolo Zeno (sec. XVI) spune citandu-l pe invatatul Berosos Caldeul (sec. IV-III î. H.) ca cei patru fii ai lui Aram, anume Uț, Hul, Gheter si Maș (impreuna cu Aram, tatal lor) s-au refugiat din fata lui Nimrod (cel care a zidit Ninive) prin Caucaz in Europa de est. Trebuie spus ca in Europa deja se aflau urmasii lui Iafet, iar timpul cand s-a intamplat asta este aproximativ 2600-2500 î. H., adica cu 300-400 de ani inainte de nasterea lui Avraam.
        Spus foarte pe scurt.

        Apreciază

  24. ioan said, on octombrie 19, 2021 at 3:56 am

    a fost invita! iudele noastre, boierii tradatori s-au dus la Inalta Poarta sa ceara ajutor… ca tara se misca… oare de ce nu exista dialog in tara? Se elimina orice voce ca nu rezoneaza cu guwernantii… cred ca o sa ne sperie sau sa ne pacaleasca sa ne impuna legi fortate? asta va insemna ca românii sa realuzeze ca trebuie sa isi recastige suveranitatea…
    si daca ei au nevoie de ajutor, atunci sa isi depuna demisia, ca nu sunt in stare sa isi faca treaba…

    Apreciază

  25. ioan said, on octombrie 19, 2021 at 3:58 am

    cu fata asta ar dace mai multi bani daca da in bobi…. sa dezlege anticorpii astra si zeneca ca nu merge racsinul…

    Apreciază

  26. […] Evreica Dorit Nitzan, director de urgență la Biroul regional pentru Europa al OMS: Situatia din Ro… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.