SACCSIV – blog ortodox

Ministerul Sănătății din Spania „nu dispune de vreo cultură SARS-CoV-2” și nici vreun „registru al laboratoarelor cu capacitate de cultură și izolare pentru testare”. De asemenea, a recunoscut că „testele, prin ele însele, nu sunt în mod normal suficiente pentru a diagnostica boala”

Posted in Coronavirus, Spania, TEST by saccsiv on octombrie 17, 2021

THE EXPOSE: Spain: Ministry of Health Confirms It Has Not Isolated The SARS-CoV-2 Virus and Admits “Tests, By Themselves, Are Not Usually Sufficient to Determine the Disease.”

Spania: Ministerul Sănătății confirmă că nu are izolat de virus SARS-CoV-2 și recunoaște că ‘testele, prin ele însele, nu sunt în mod normal suficiente pentru a diagnostica boala’.

De  RHODA WILSON, 14 Octombrie 2021, THE EXPOSÉ

Într-un răspuns la o solicitare făcută în temeiul Legii Transparenței (2013), Ministerul Sănătății din Spania a recunoscut că ‘nu dispune de vreo cultură SARS-CoV-2’ și nici de vreun ‘registru al laboratoarelor cu capacitate de cultură și izolare pentru testare’.  De asemenea, în răspuns s-a aruncat întreaga responsabilitate pentru diagnostice și tratamente asupra profesioniștilor din domeniul sănătății, și s-a recunoscut că ‘testele, prin ele însele, nu sunt în mod normal suficiente pentru a diagnostica boala’.

La 30 septembrie, El Diestro a raportat: „acele ‘teste’ care au fost folosite pentru a justifica deciziile luate cu privire la internări, închideri, izolări, tratamente pentru pacienți, vaccinări și măsuri dictatoriale menite să pună capăt libertăților tuturor, ‘nu sunt în mod normal suficiente pentru a diagnostica boala’, potrivit Ministerului Sănătății.”

În mai 2021, am publicat articolul ‘Sute de răspunsuri la cereri sub Legea Libertății Informației (Freedom of Information – FOI’s) dezvăluie faptul că instituțiile de sănătate/știință din întreaga lume nu au și nici nu au avut vreodată, nicăieri, vreo înregistrare despre izolatul/purificatul de COVID-19’. La momentul respectiv, situația solicitărilor adresate autorităților spaniole era următoarea:

La 15 februarie 2021, Kepa Ormazabal a înaintat cereri în virtutea ‘FOI’ privind izolarea sau purificarea ‘virusului’ fantomă, către Biroul Președintelui și Departamentul de Sănătate din Țara Bascilor (Spania) și către toate instituțiile aflate în subordine. Câteva luni mai târziu, Kepa a scris: „Conform legii, au la dispoziție 30 de zile pentru a răspunde; sau 60 de zile dacă întrebarea este deosebit de complexă. Astăzi este ziua de 2 ale lunii Mai, și nu am primit niciun răspuns de la ei.”

La 30 martie 2021, Kepa Ormazabal a înaintat, sub ‘FOI’, o altă cerere privind izolarea/purificarea ‘virusului’ fantomă, către nava amiral a cercetării spaniole, Consejo Superior de Investigaciones Científicas (Consiliul Superior de Cercetări Științifice). Câteva luni mai târziu, Kepa scrie: „Din nou, nu au răspuns și, prin urmare, tăcerea lor reprezintă un refuz la accesul informațiilor pe care le-ar putea deține în legătură cu întrebarea mea.”

„CSIC și guvernul basc sunt instituții publice și, prin urmare, trebuie să respecte Legea Transparenței, să asigure o bună guvernare și accesul la informațiile publice. Articolul 20.4 din această lege prevede că, în cazul în care, după 30 de zile, nu s-a primit niciun răspuns din partea administrației publice, această tăcere trebuie înțeleasă ca fiind o respingere a cererii de acces la informațiile publice.

Atunci când a apărut articolul nostru, la 22 iulie 2021, La Asociación Liberum (Asociația Liberum); Biólogos por la Verdad (Biologi pentru adevăr) și o persoană fizică, au solicitat Ministerului spaniol al Sănătății informații publice referitoare la virusul SARS-CoV-2. În cererea de atunci se solicita, printre altele, un eșantion de cultură a virusului care să poată fi testat în mod independent.

Autoritățile au primit cererea la 10 august și, în conformitate cu Legea Transparenței, Ministerul Sănătății a avut la dispoziție o lună pentru a răspunde. Aceștia au formulat un răspuns, care include declarațiile de mai sus, la 8 septembrie 2021, care poate fi găsit AICI (în spaniolă).

Am folosit Google translate pentru a traduce răspunsul complet al Ministerului Sănătății din spaniolă în engleză și l-am atașat mai jos:

https://theexpose.uk/wp-content/uploads/2021/10/ANSWER-MINISTRY-OF-HEALTH.es_.en_.pdf

Partea semnificativă a răspunsului din partea Ministerului Sănătății se află la pagina trei a documentului PDF de mai sus și este citată mai jos (folosind Google translate):

„Ministerul Sănătății nu dispune de nicio cultură SARS-CoV-2 pentru testare, și nici nu are vreun registru cu laboratoare care să aibă capacități de cultură și izolare pentru testare.

În legătură cu testele de diagnosticare SARS-COV-2 și, în general, cu aspectele legate de pandemia SARS-CoV-2, Ministerul Sănătății lucrează cu documentele menționate mai sus, care sunt actualizate în funcție de necesitatea epidemiologică, pentru a permite luarea deciziilor în legătură cu gestionarea pandemiei și diseminarea informațiilor către terți, care le pot utiliza în mediile lor specifice. În acest sens, cele mai multe aspecte conceptuale și de definire rămân mai mult în mediile academice și didactice, Ministerul Sănătății jucând un rol mai mult secundar și nu acționează asupra acestor aspecte în puterea sa.

În cele din urmă, evaluarea pacienților în raport cu starea lor de sănătate, fie că este vorba de COVID-19 sau de o altă boală sau patologie, este responsabilitatea profesioniștilor de referință din domeniul sănătății. Testele, prin ele însele, nu sunt în mod normal suficiente pentru a diagnostica boala, fiind necesară o evaluare de specialitate a persoanei care a fost testată. În orice caz, definiția ‘cazului’ poate fi găsită la următorul link:”

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Există virusul? SARS-CoV-2 nu a fost izolat? „Cea mai mare fraudă din istoria medicinei”

Justiția portugheză desființează testul PCR: este nesigur și ilegal pentru deciziile de carantinare

 

Tagged with: , , ,

Un răspuns

Subscribe to comments with RSS.

  1. OMS admite că testele PCR creează falsuri pozitive - said, on octombrie 17, 2021 at 2:35 pm

    OMS admite că testele PCR creează falsuri pozitive – Romania Unita
    http://romania-unita.ro/2021/01/03/oms-admite-ca-testele-pcr-creeaza-falsuri-pozitive/

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: