SACCSIV – blog ortodox

Foto: Pionii negri si-au scos gloatele indoctrinate in strada in Italia pentru a protesta “impotriva neofascistilor” si pentru vaccinare

Posted in Coronavirus, FOTO, Italia, proteste, STANGA, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE by saccsiv on octombrie 17, 2021
Tagged with: , , ,

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. mircea.v said, on octombrie 17, 2021 at 8:56 pm

  Din „Cumplite incercari, Doamne” – Marcel Petrisor

  (Procesul de dupa Pitesti)
  Calciu se dovedise cel mai categoric, Iosif cel mai violent, iar Hoinic, singurul dintre toti care refuzase sa vorbeasca la interogator, sub motivatia ca, orice ar raspunde, judecata si sentinta ar fi aceleasi.

  – Adica? – il intrerupse iar presedintele, animat de o iritare vadit crescanda. La ce fapte anume va referiti?
  – La faptul ca se incepea cu bataia, care culmina cu doborarea pe ciment si calcarea victimei in picioare, pentru ca apoi sa sfarseasca cu punerea ei pe marginea patului, zile si nopti in sir, tinuta fiind astfel, cu ochii deschisi, de convinsii paznici de alaturi. Ca sa nu mai vorbim de linsul cimentului cu limba, de cataratul pe pereti, de bautul urinei din gamela, al continutului tinetei de murdarie si al altor lucruri la care din decenta nu ma voi referi. Mancarea in acest timp, e drept, nu ne-a fost suprimata, ci dozata cu chibzuinta, ca sa putem rezista fizic torturii, si data sa o hapaim din troaca, precum porcii, sau de pe ciment, pusi in patru labe.

  – Ceea ce a fost insa extraordinar, domnule presedinte, nu a fost tortura, ci faptul ca aceasta se petrecea sub ochii autoritatilor si venind din partea unor cunoscuti, fosti colegi de facultate, camarazi de lupta, prieteni. Cu alte cuvinte, din partea aproapelui […].

  – Ni s-ar vrea gura inchisa pentru totdeauna, mai ales noua, celor ce-am fost martori si partasi la toate cele ce s-au intamplat. Sa nu se mai afle-n nici un fel ceea ce a fost, sau poate numai atat cat ar permite filtrul acelorasi creiere bolnave, care au si conceput fenomenul. Doar o singura versiune sa ramana, cea oficiala, cu „comandanti si simpli legionari care au primit ordine de la superiorii lor sa se autodistruga ca sa induca-n eroare autoritatile de stat; autodistrugere cu scop de continuare”. Or, domnule presedinte, cum s-ar putea marturisi de catre cineva cu mintea intreaga ca acei comandanti legionari ne-au pus sa facem ceea ce am facut cu noi si cu altii, cand ei insisi umblau inpinsi de la spate si cu sacii in cap, stropiti de sange de sus pana jos si-ndemnandu-ne sa spunem totul?! Daca le-ar fi auzit intrega lume indemnurile iesindu-le din gatlejuri sugrumate:” Reeducati-va! Nu mai exista nimeni si nimic, nici Miscare Legionara, nici oameni, nici condamnati, nici, nici…”, cati oare nu s-ar rusina de propria conditie bipeda?
  (apoi, comandantilor legionari li se scotea brusc sacul de pe cap, pentru ca socul sa fie si mai mare pt legionarul de rand, cand descoperea ca cel ce le vorbeste e chiar comandatul lor)

  – Sa fim noi oare, domnule presedinte, atat de abjecti incat sa ordonam, insinuant sau perfid – cum santem acuzati c-am fi facut-o -, propria noastra distrugere, mutilare sau moarte, cu scopul de a scapa sau de a ne salva? – ii repetau intruna victimele intrebarea. Dar pentru ce sa mai fi trait atunci?! Si la ce sa ne mai fi prelungit existenta complet anulata de un atare act? – ii raspunse si el, Costache Oprisan, inculpatul principal din boxa, ii raspunsesera si Negulescu si Patrascu, si acum ii raspundea si acest Gheorghe Calciu, care se tot incapatana ca, dintr-un cu totul alt puct de vedere, sa dovedeasca acelasi lucru!

  Presedintele parea si mai nedumerit, asesorii uluiti de-a binelea, iar nea Tudor, grefierul, de-a dreptul descumpanit, spunea intruna; „Nu mai pricep nimic, nu mai pricep nimic!”.

  […] adversrul politic, banditul, nu trebuia distrus numai, ci descompus total.

  […] atentia anchetei se deplasa, ulterior, de pe fapta pe gand si mai apoi si pe intentie.

  Apreciază

 2. Spaceman said, on octombrie 17, 2021 at 9:06 pm

  Cel puțin 200.000 de oameni au manifestat sâmbătă în capitala Italiei împotriva fascismului, la o săptămână după atacul de la sediul sindicatului CGIL din Roma, relatează dpa şi AFP.

  https://www.agerpres.ro/mondorama/2021/10/16/video-ampla-manifestatie-impotriva-fascismului-la-roma–797796

  Zeci de mii de oameni au manifestat, sâmbătă, la Roma, împotriva extremei drepte, ei cerând interzicerea grupului neofascist Forza Nuova, relatează AFP.

  Organizatorii susțin că manifestația a reunit cel puțin 200.000 de persoane. Pentru protest s-au mobilizat 800 de mașini și 10 trenuri.

  Presa notează că la protest au participat peste 50.000 de persoane.

  https://www.news.ro/externe/manifestatie-masiva-impotriva-neofascistilor-la-roma-1922404016232021102020432180

  Apreciază

 3. Christinne Radu said, on octombrie 17, 2021 at 9:12 pm

  „Din păcate, gazul nostru e vândut pe bursă la Viena și e cumpărat de „furnizori”(speculanți gen ENGIE) la de x ori prețul. Da, statul român a ajuns pe mâna ASASINILOR ECONOMICI!”

  Apreciază

  • tabla de sah (Romania) intre pioni negri si pioni albi! said, on octombrie 17, 2021 at 10:00 pm

   Ideile principale expuse de Rapcea in video:
   Se reconfigureaza si la noi in Romania raporturile de forte pentru a se muta pe tabla de sah intre pioni negri si pioni albi!
   – Se cere de catre USR plus „task force”
   (o armata speciala) din UE ca sa reglementeze eventualele proteste.
   – Vor sa subordoneze armata Romaniei Noi Ordini Mondiale!
   – Vor ca politia militara din armata Romaniei sa devina un fel de jandarmerie pentru controlul populatiei
   Etc,. etc….
   Vizionati clipul pentru edificare…

   Avocat Mihai Rapcea: Serviciul de Informații al Armatei atacă!
   https://www.nationalisti.ro/mihai-rapcea-serviciul-de-informatii-al-armatei-ataca/

   Apreciat de 1 persoană

 4. CTP cere arestarea ÎPS Teodosie said, on octombrie 17, 2021 at 11:58 pm

  CTP cere arestarea ÎPS Teodosie: De ce nu este urmărit penal în stare de reţinere pentru zădărnicirea combaterii bolilor, potrivit Codului penal?

  https://r3media.ro/ctp-cere-arestarea-ips-teodosie-de-ce-nu-este-urmarit-penal-in-stare-de-retinere-pentru-zadarnicirea-combaterii-bolilor-potrivit-codului-penal/

  Apreciază

 5. Bolsonaro cel nevaxx - mai rezista? said, on octombrie 18, 2021 at 12:18 am

  Amânarea dezvăluirii ‘pe termen nelimitat’ a unui raport care îl incriminează pe preşedintele brazilian Bolsonaro

  https://blacknews.ro/amanarea-dezvaluirii-pe-termen-nelimitat-a-unui-raport-care-il-incrimineaza-pe-presedintele-brazilian-bolsonaro/

  Senatul brazilian a anunţat duminică amânarea pe termen nelimitat a mult aşteptatei dezvăluiri a unui raport redactat de o comisie de anchetă care ar trebui să îl acuze pe preşedintele Jair Bolsonaro pentru politicile sale considerate iresponsabile şi „criminale” în cursul pandemiei de coronavirus, notează AFP, potrivit agerpres.

  Vineri, raportorul Renan Calheiros anunţase cel puţin 11 capete de acuzare împotriva preşedintelui, inclusiv „omucidere prin omisiune”, „şarlatanie” şi „crimă împotriva umanităţii”. Mai mulţi miniştri şi trei fii ai lui Jair Bolsonaro ar urma să fie, de asemenea, acuzaţi.

  Apreciază

 6. 45.140 de cazuri noi COVID au fost înregistrate în ultimele 24 de ore în Marea Britanie said, on octombrie 18, 2021 at 12:22 am

  Marea Britanie înregistrează cel mai mare număr zilnic de infectări de la jumătatea lunii iulie încoace

  https://blacknews.ro/marea-britanie-inregistreaza-cel-mai-mare-numar-zilnic-de-infectari-de-la-jumatatea-lunii-iulie-incoace/

  https://www.mediafax.ro/coronavirus/alerta-covid-continua-in-intreaga-lume-numarul-cazurilor-a-depasit-pragul-de-240-de-milioane-care-sunt-cauzele-20303812

  Ce avem noi aici?
  .
  .
  .
  Ce avem noi aici?

  „Boborul” englez, puternic inoculat, face buba mare?

  Rusinica tovarasi!

  Apreciază

 7. Regina Elisabeta a II-a nu mai are voie să bea Martini dry said, on octombrie 18, 2021 at 12:29 am

  https://blacknews.ro/regina-elisabeta-a-ii-a-nu-mai-are-voie-sa-bea-martini-dry/

  Hmm…

  Tovarasul Lukashenko spunea ca e bine sa tragi un 50 ml votca si te protejeaza de covrig…acu’, daca regina nu mai are voie sa traga la masea „daily basis”, nu cumva o sa faca covrig?

  https://www.mediafax.ro/externe/lukashenko-infectat-cu-covid-19-50-de-militri-de-vodka-te-tin-departe-de-virus-19444963

  Doar intreb…

  Apreciat de 1 persoană

 8. astridcezara said, on octombrie 18, 2021 at 1:01 am

  pentru vaccinare? pai daca s-au vaccinat in proportie de 80% ,de ce sa mai faca scandal pentru vaccinare???

  Apreciază

 9. Tradare, tradare dar sa stim si noi! said, on octombrie 18, 2021 at 9:08 am

  Avem parte de programare neurolingvistica / manipulare ordinara prin intermediul trustului tv Trinitas care se poate numi acum Sanitas. Vasile Ioana linghispiristul de servciu al patriarhiei este maestru de ceremonii in acest live in tandem cu vulpea turbata de la Vatopedu – egumenul Efrem.
  Parintele Arsenie Papacioc ii avertiza pe doi profesori greci care au inregistrat un video interviu in anii din urma si care circula pe youtube: „daca grecii tradeaza romanii ii vor trece la adversari”!
  Se implineste profetia Sfantului Lavrentie de Cernigov: multi clerici isi vor pierde sufletele in vremea lui antihrist!
  Tradare, tradare dar sa stim si noi zicea Caragiale!

  Avem mai jos o analiza pertinenta si eleganta:

  „Cu privire la pecete și la obligativitatea vaccinării, starețul Efrem de la Vatoped nu zice nimic. Nici asemănarea cu pecetea 666 prin interzicerea accesului în magazine nu i se pare dubioasă și problematică. Când este confruntat de un român care mărturisește că are doctori în familie și aceștia i-au mărturisit că și vaccinații ajung la spital și au probleme, starețul face apel la “poziția duhovnicească”. Evident că la autoritatea lui, poate spune pur și simplu că el așa crede. Dar răspunsul lui este următorul: când sunt dileme medicale, din partea doctorilor și avem o decizie de luat, trebuie să aplicăm soluția duhovnicească, adică să ne rugăm și să vedem ce răspuns ne dă Dumnezeu. Este însă curios cum de până să treacă prin boală starețul nu a aplicat “soluția duhonicească” pe pielea lui, dar acum recomandă oamenilor. Total de neînțeles.

  Doresc să menționez că deși acum suntem cum suntem, grecii au avut cel mai mare val – al 3-lea în August-Septembrie și așa cum e acum la noi stare de alertă și dezastru, așa a fost la ei în vară. Deci starețul a avut tot timpul ca să se problematizeze dacă să facă sau nu vaccinul și se pare că “soluția duhovnicească” nu i-a fost dată decât după ce s-a făcut bine de Covid. Poate fi și asta … poate că în boală a avut apariții și a fost luminat de sfinți, căci vedem că zice că a avut parte de “chestiuni personale” când este întrebat – total penibil – de părintele român dacă a avut viziuni în boală. Așa ceva nu prea se face, deoarece “nu voi spune vrăjmașilor tăi taina Ta”, dar iată că am trăit vremurile să asistăm la sinaxe live vizionate de mii de oameni în care să se întrebe părinții dacă au avut viziuni și ei să răspundă că da, deși nu direct ci indirect, dar cine nu a înțeles că da, starețul pretinde că a avut arătări doar că nu vrea să ne dea detalii.

  Aș atrage aici atenția că în primul rând, indiferent de poziția sa, starețul știind opinia generală în rândul românilor, nu ar fi trebuit să fie atât de ferm în a recomanda vaccinarea dacă nu este o chestiune duhovnicească. Adică, chiar e grav acum dacă oamenii își pun nădejrea în Dumnezeu si nu în vaccin?

  Am mai tot zis că eu cred că ce trăim noi este un test, un trailer al apocalipsei care are elemente foate asemănătoare de cum va fi atunci: o infrastructură de control și conformare globală care scuipă pe cine nu participă și nu acceptă “pecetea”, adică cine nu mărturisește obediență totală față de autoritatea centrală globală – în cadrul nostru OMS & co. Nu intru acum în amănunte cine este co și cum OMS pare să fie trecut încet-încet în umbră.

  De mirare este așadar ignorarea de către starețul Efrem a potențialului acestei infrastructuri a certificatului verde de a fi tranformat în pecete peste noapte când în loc de vaccin se poate cere oamenilor să se lepede de Hristos și să se închine lui Antihrist iar cei care nu se leapădă, să nu mai poată cumpăra și vinde. Dar chiar dacă nu se va tranforma în pecete, este oare firesc și total neimportant faptul că o categorie importantă de oameni este acum exclusă din societate doar pentru că nu vrea să se vaccineze? Înțeleg că starețul recomandă vaccinul – asta e un aspect – dar chiar poate ignora faptul că oamenii sunt tratați ca vacile? Nu poate, decât dacă e de acord …

  Foarte interesant cum nu a zis nimic despre obligativitatea acestui certificat și nașterea unei dictaturi totalitare. Că oricum despre faptul că cei care impun folosirea lingurițelor de plastic sunt aceiași și care impun vaccinarea prin forță, nu a menționat nimic, deși a declarat ca “exagerată” folosirea lingurițelor unice ca și sărutarea Bibliei cu mască – cum am auzit că s-a întâmplat la Mitropolie la Iasi (strigător la cer).

  Foarte ciudat cum pentru un stareț cu o asemenea anvergură, sărutarea icoanelor cu masca nu i se pare iconoclasm. Faptul că până și preoții nu mai au încredere în Dumnezeu și au mai multă încredere într-o mască dovedit inutilă decât în sfințenia Sfintei Evanghelii care stă tot timpul slujbei pe Sfanta Masa in Sfântul Altar și pe care oricum nu o sărută decât preoții slujitori ne dă semne de întrebare cu privire la poziția starețului Efrem….”

  https://chiazna.ro/22406/prima-telesinaxa-pro-vaccinare

  Apreciază

 10. dd_2d said, on octombrie 18, 2021 at 10:29 am

  BREAKING: Pfizer Senior Director of Worldwide Research Vanessa Gelman RUNS from Veritas’ Questions

  Timpul lor vine. Sange a miliarde de oameni au pe maini.

  Apreciat de 1 persoană

 11. Christinne Radu said, on octombrie 18, 2021 at 12:05 pm

  https://www.realhistorychan.com/rigged-propechies.html

  Apreciază

 12. Cristian Daniel said, on octombrie 18, 2021 at 12:19 pm

  …parerea mea este ca din Italia, asa cum a inceput mascarada aia de anul trecut cu Lombardia cu, chipurile, zeci de mii de morti pe zi de covrig, cu filmari `profesioniste` cu spitale supra aglomerate si cu paturi intinse prin curtile spitalelor, apoi cu porcaria aia de Totul va fi bine si semnul cur-cubeului, deci tot in Italia vom asista probabil la primul razboi civil european din zilele noastre…un prieten care a stat multi ani la Roma prin natura serviciului mi-a spus ca italienii, in ciuda aparentelor, inca sunt divizati intre stanga si dreapta si chiar cred in aceste doctrine politice, fiind usor de manipulat de un partid sau de altul…si iata, in acest filmulet antivaccinistii sunt catalogati fascisti de astia cu rosu la gat, probabil stangistii…acolo la orice se da o tenta politica ptr a se incita unii contra altora…

  Apreciază

 13. Metaverse % Blue Beam said, on octombrie 18, 2021 at 12:22 pm

  Dati le punct de sprijin Metaverse % Blue Beam si vor rasturna pamantul pregatindu se pentru intrarea in scena planetara a Antihristului!

  Metaversul”, un concept dezvoltat de autorul Neal Stephenson în romanul său SF „Snow Crash”, în 1992, întruchipează viitorul Facebook, potrivit lui Zuckerberg. Metaversul, o contracție între „meta” și „univers” ( metaverse în engleză), este un fel de dublură digitală a lumii fizice, accesibilă via internet. Datorită în special realității virtuale și augmentate, ar trebui să permită creșterea interacțiunilor umane, eliberându-le de constrângeri fizice, prin intermediul internetului.

  IT-istii români, ignorati de Zuckerberg în cel mai nou proiect al Facebook | Ziarul National
  https://www.national.ro/stiri-externe/it-istii-romani-ignorati-de-zuckerberg-in-cel-mai-nou-proiect-al-facebook-739002.html

  Apreciază

 14. Christinne Radu said, on octombrie 18, 2021 at 1:01 pm

  Vaccines and Autism Revisited — The Hannah Poling Case

  https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMp0802904

  Apreciază

 15. […] Foto: Pionii negri si-au scos gloatele indoctrinate in strada in Italia pentru a protesta “impotri… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: