SACCSIV – blog ortodox

Macelarirea cainilor din Australia (inclusiv catelusa cu tot cu pui) in numele sigurantei Covid

Posted in Australia, CAINI, Coronavirus by saccsiv on octombrie 15, 2021

Sursa: https://www.dailymail.co.uk/news/article-10086853/Australian-council-slaughters-15-dogs-including-newborn-puppies-Covid-blunder.html

Consiliu australian CRITICAT DUR pentru măcelărirea a 15 câini, inclusiv a unei mame și a cățelușilor ei nou-născuți, într-o debandadă exagerată legată de siguranța Covid – stârnind o condamnare la nivel mondial

  • Parlamentul a condamnat sacrificarea a 15 câini la adăpostul regional de animale din NSW
  • Consiliul Bourke Shire în luna august a împușcat mortal 15 câini, inclusiv o femela cu pui
  • Uciderea a stârnit indignare internațională, Ricky Gervais a scris pe Twitter despre poveste
  • Partidul Justiției Animalelor a depus cu succes miercuri o moțiune împotriva acțiunilor
  • Ei caută să facă ilegală ‘uciderea de conveniență’ printr-o nouă legislație

De SAM MCPHEE pentru DAILY MAIL AUSTRALIA, publicat pe 13 Octombrie 2021

Sacrificarea a 15 câini la un adăpost regional din New South Wales, într-o interpretare crudă a regulilor covid, a fost criticată dur de către Parlamentul statului, care introduce acum o legislație pentru a preveni viitoare atrocități.

Consiliul comitatului Bourke Shire a ucis în august 15 câini pentru a preveni ca voluntarii de la un adăpost din Cobar trimiși, în partea central-vestică a statului New South Wales pentru a-i prelua, ‘să riște infecția’ pe timpul călătoriei înapoi.

La momentul respectiv nu exista aproape niciun caz de covid în zonă, iar printre animalele nevinovate se numărau și o femela cu puii ei.

Măcelul a stârnit o indignare internațională, iar Ricky Gervais, un comediant devenit militant pentru drepturile animalelor, a scris pe Twitter despre această crimă.

Partidul Justiției Animalelor a trecut cu succes miercuri o moțiune prin care să interzică ‘uciderea de conveniență’ în adăposturile de animale, unde animalele sunt exterminate în ciuda faptului că există grupuri locale dispuse să le salveze.

Deputata Emma Hurst a declarat pentru Daily Mail Australia că atunci erau două adăposturi de animale dispuse să preia câinii, și că membrii partidului său au accelerat operațiunile de salvarea acestora.

Dar, ‘ni s-a spus apoi că au fost deja uciși’, a spus ea.

Consiliul comitatului Bourke din nord-vestul statului New South Wales a împușcat 15 câini pentru a evita ca voluntarii din Cobar să riște să se infecteze cu covid (în imagine, un voluntar de la Sydney Dogsand Cats Home în 2018)

Deputatul Emma Hurst (foto) a declarat că partidul se concentrează acum pe adoptarea unor legi împotriva uciderii animalelor din padocuri și adăposturi, în cazul în care un grup de salvare este dispus să le preia îngrijirea.

 

„A fost în toiul locdown, eram cu toții deja în dificultate, din multe motive, iar apoi acest lucru s-a adăugat peste toate. Trebuie să găsim modalități de a ne asigura că pe viitor nu se va mai întâmpla din nou.”

Sacrificarea celor 15 câini a provocat indignare în întreaga lume, televiziunile americane acoperind îndelung povestea, iar celebrități, inclusiv Gervais, împărtășind vestea prin intermediul rețelelor de socializare.

Eutanasierea câinilor prin împușcare a determinat intervenția organismului de control al consiliului, Biroul guvernării locale din NSW, care investighează dacă au fost încălcate ‘legile statului privind prevenirea cruzimii față de animale’.

Ministrul administrației locale, Shelley Hancock, care a fost anterior asaltată de întrebări în Parlament cu privire la împușcarea animalelor din adăposturi, nu a făcut niciun comentariu.

Ea a declarat, atunci când a fost întrebată în cadrul unei audieri privind estimările bugetare din martie, că nu știa de existența unor consilii care eutanasiază câini prin împușcare.

Câinii au fost împușcați mortal de un consiliu regional din NSW, într-o interpretare șocantă a regulilor de covid, în ciuda voluntarilor care s-au oferit să îngrijească animalele (imagine de arhivă)

 

„Dacă știam de o astfel de practică, aș fi fost îngrijorată –chiar dacă ar fi fost vorba doar de o pisică sau de un câine”, a spus ea.

Cu toate acestea, consiliile nu sunt obligate să informeze guvernul despre modul în care sunt ucise animalele din adăposturi.

Dna Hurst spune că partidul său crede că au existat încălcări ale acestor legi.

„Știau că au existat oameni dispuși să primească acei câini”, a declarat ea pentru Daily Mail Australia.

„Acești câini includeau o femela cu puii ei abia fătați… eu am auzit de o creștere a solicitării de căței pe timpul pandemiei.”

Măcelul a stârnit indignare internațională, chiar și comediantul Ricky Gervais a scris pe Twitter despre asta (imagine de arhivă)

Dna Hurst (foto) a declarat că, în general, ‘australienii iubesc animalele și urăsc cruzimea față de animale’, dar că sistemul ‘nu reflectă’ acest sentiment.

Shelley Hancock (în mijloc), ministrul guvernării locale, a declarat anterior că ar fi îngrijorată dacă pisicile și câinii ar fi împușcați ca modalitate de eutanasiere.

 

Ea a vorbit despre o ‘condamnare la nivel mondial’, care a contribuit la strângerea de sprijin în spatele moțiunii, care a fost adoptată cu succes în Parlament miercuri dimineață.

Partidul ei încearcă acum să facă ilegală ‘uciderea de conveniență’, printr-o nouă legislație care prevede ca adăposturile și padocurile să contacteze cel puțin două grupuri locale de salvare înainte de a sacrifica animalele.

„Este o ușurare, este bine de știut că toată lumea este de aceeași parte în această privință”, a declarat doamna Hurst.

„Este foarte probabil să obținem schimbarea acestor legi.”

În ciuda reacției publice, Australia rămâne sub incidența unor legi arhaice privind cruzimea față de animale, industria exportului de animale vii fiind în creștere, fermele de căței rămânând legale în cea mai mare parte a țării, și lipsa de pedepse pentru persoanele care comit abuzuri. Dna Hurst a declarat că, în general, „australienii iubesc animalele și urăsc cruzimea față de animale”, dar sistemul ‘nu reflectă’ acest sentiment.

„Sistemul nostru politic este setat pe dezamăgirea animalelor”, a declarat ea pentru Daily Mail Australia.

„Am încercat să interzicem fermele de căței în Australia, dar guvernul nu vrea să ne asculte.

Ministrul agriculturii este responsabil și de protecția animalelor. Este ca și cum ministrul pentru minerit ar fi responsabil și de mediu. Avem un conflict de interese, care ne lasă fără speranță.”

RSPCA estimează că există peste 200 de ferme de căței încă operaționale numai în NSW, un număr despre care doamna Hurst spune că este ‘în creștere dramatică’.

În ciuda acestui fapt, ea spune că australienii ‘și-au deschis cu adevărat ochii’ la problemele legate de abuzul ‘sistemic’ asupra animalelor, și că încearcă să facă progrese reale în ceea ce privește reglementarea pentru protecția acestora.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Danemarca a terminat de ucis: A lichidat 15 milioane de nurci

E bine ca Australia este condamnata la nivel mondial uciderea catelusilor, insa si mai bine era daca era condamnata si pentru ceea ce a ajuns sa-i faca omului:

AUSTRALIA a fost colonie penala. Acum s-a intors la radacini, devenind cea mai mare PUSCARIE din lume

 

Tagged with: , , ,

24 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Centrul Medi@ said, on octombrie 15, 2021 at 9:56 pm

    😱😡👎

    Apreciat de 1 persoană

    • ledpanell said, on octombrie 16, 2021 at 1:48 pm

      De ce? Li s-a terminat „pesticidu” pentru insecte/oameni pulverizat pe strazi?

      Apreciază

  2. stef said, on octombrie 15, 2021 at 10:33 pm

    „Structuri” biotehnologice cu TENTACULE gasite in Vacsinuri:
    https://www.trunews.com/stream/tentacle-tuesday-is-there-a-thing-in-covid-vaccines

    Today on TRUNEWS, Rick and the team delve into the recent videos being released showing products in the so-called vaccine operating systems growing tentacles

    Apreciază

  3. Un om said, on octombrie 15, 2021 at 10:54 pm

    Măcelărirea oamenilor din România și nu numai, făcută tocmai de doctori și în numele libertății!
    Vorbim despre cea mai odioasă crimă din istoria umanității! Aceasta poartă numele de AVORT.
    Aici de ce nu se sesizează nimeni? De ce nu se promovează abstinența, rușinea și decența?

    Apreciat de 2 persoane

    • ledpanell said, on octombrie 16, 2021 at 5:23 pm

      Avorturile sunt „completate” de sterilizarea definitiva, care se aplica la populatia apta de reproducere. De aia nici nu prea mai vedem familii cu copii pe care sa-i plimbe in carucior. Argumentul (securistic) ca ar sta in case, de comozi ce-s, nu tine. La fel ar trebui sa spunem si despre orbi, persoane cu handicap, care n-au murit toti, si totusi nu mai vedem pe strazi. E ceva de groaza…In primii ani dupa ’90 mai vedeai vreun orb cu baston, sau persoane cu handicap, in carucioare cu rotile. Parca au disparut. In cazul lor, e cert ca i-a sechestrat in case stigmatul social, discriminarea: cu cat s-au inrait mai mult si au devenit mai agresivi, romanii si-au cautat tinte-persoane vulnerabile, usor de batjocorit, de eliberat frustrarile eterne pe ei.
      Despre avorturi se vorbeste, ca despre ceva volitiv, pentru a acuza, chiar daca corect, individul; despre sterilizare insa nu, pentru ca ar trebui sa se admita genocidul cat casa! Aceeasi problema o intalnim in etiologia cancerelor-se invoca mereu factori individuali (adica tot eternul cetatean, bolnav e de vina, oricum am da-o) gen stres, alimentatie (ca si cum ar avea toti de unde alege, am avea zeci de piete cu produse naturale), si se evita cauzele externe, deliberate, care tin de programul eliminarii rasei albe din sua si uie. Nu se vorbeste de cancerele din China, India, cum nu se (mai) vorbeste despre planemiile de la ei.

      Apreciază

  4. Un om said, on octombrie 15, 2021 at 11:18 pm

    Apreciază

  5. Criss said, on octombrie 16, 2021 at 12:27 am

    Cat mai dureaza pana pun vreunii mâna pe arme și sa-i alunge pe slujitorii sectei covidismului. Daca mai continu asa nu mai e mult pana la razboi civil.

    Apreciat de 1 persoană

    • Toma said, on octombrie 16, 2021 at 1:22 pm

      Vor veni. Și aia vor slujitorii antihristului. Slugile satanice se vor bate tot cu slugile satanice, ca să vină “împăratul” lor să le împace.
      Domnul Saccsiv a zis de-atâtea ori cum fi viitoarea revoluție și viitorul război: pionii negri vs pionii albi, ambele tabere servind același “comandant”.

      Apreciază

      • Toma said, on octombrie 16, 2021 at 2:09 pm

        Mă scuzați, am uitat să-mi scriu numele la comentariul anterior.

        Apreciază

      • saccsiv said, on octombrie 16, 2021 at 2:41 pm

        Toma

        L-am pus eu acum.

        Apreciază

    • ledpanell said, on octombrie 16, 2021 at 1:53 pm

      Cat mai dureaza pana pun vreunii…? Poate si aia vreunii se gandesc la alti vreunii, adica la „noi” care acum ne gandim la ei… Si tot asa…

      Apreciat de 1 persoană

  6. Angelica STOIAN said, on octombrie 16, 2021 at 12:58 am

    În curînd așa o să procedeze și cu oamenii în numele covrig sau a încălzirii globale, cine are ochi să vadă cine are urechi să audă, da na e conspirație ,să mă ierte Dumnezeu da chiar ne punem cu toții în genunchi în fața criminalilor pedofili și homosexuali ai conducerilor?Chiar nu mai sînt bărbați in țara asta și în lume?Ne meritam soarta, o să ne blesteme copii copiilor noștri dacă mai dormim.Asta dacă o sa mai avem urmași

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 16, 2021 at 11:43 am

      Angelica STOIAN

      In filmul Songbird chiar sunt impuscati oameni in numele luptei impotriva Covid-23:
      SONGBIRD – un film din 2020 de Michael Bay (regizorul “Transformers”) despre … a 214-a săptămâna de lockdown din SUA anului 2024 / “Covid-23” deja infectează creierul uman / Infectaţii sunt duşi cu forţa în lagăre / Poliţia “sanitară” efectuează raiduri în case pentru găsirea pacienţilor suspecţi
      https://saccsiv.wordpress.com/2020/11/03/songbird-un-film-din-2020-de-michael-bay-regizorul-transformers-despre-a-214-a-saptamana-de-lockdown-din-sua-anului-2024-covid-23-deja-infec/

      Apreciază

      • GABI said, on octombrie 16, 2021 at 5:22 pm

        azi pt prima oara pe starzile Bucurestiului am vazut o masina ce aducea a ….miniambulanta pe care scria MEDEVAC… Prima analogie pe care am facut-o in gand a fost ceva de genul … EVACUARE ..(fortata)… pe „motive”.. MEDICALE.. Cautand pe internet am inteles ca n-am fost chiar ..prea departe de explicatia reala…
        Ramane de lamurit doar daca acel .. termen.. din paranteza,,, a fost pura imaginatie sau (sa fereasca Dumnezeu), rodul unor temeri obiectiv intemeiate……

        Apreciază

  7. dflorin78 said, on octombrie 16, 2021 at 10:38 am

    în China, pe cei 15 câini, îi mâncau cu covid cu tot

    Apreciază

  8. Christinne Radu said, on octombrie 16, 2021 at 12:41 pm

    Apreciază

  9. ledpanell said, on octombrie 16, 2021 at 5:31 pm

    Raportarea omului la animale intra in stabilirea „nivelului” lui de evolutie spirituala. Asta daca se poate masura, daca se poate vorbi de vreun nivel. Cu pretexte dintre cele mai idioate, unele tari, orase-adica primarii au luat masuri exagerate privind animalele, inclusiv domestice. Sacrificarea complet gratuita, dar ritualica, pare a fi un gest prin care comunitatea respectiva, condusa de un satrap, arata cat de bine slujeste diavolului. Ritualizarea-prin heirupism, masuri urgente, implementare rapida, televizare crunta „pe viu”, prezentarea victorioasa a gropilor comune-dovedeste ca procedurile respective se apropie de satanism, masonerie.
    Se stie excesul de zel cu gripa porcina, cu aviarele, cu cainii vagabonzi. De la traiul armonios, traditional, in comuniune cu natura, cu animalele, vechi de milenii si care e baza lumii de acum…s-a ajuns la o specie de asa-zisi oameni care chinuie si omoara tot ce e in jur. Cu lasitate, ar trebui adaugat. Sansa de a supravietui a porcilor e comparabila cu cea a animalelor teoretic protejate de lege, si vanate de politicieni romani, straini, de bogatasi scelerati care vin in Romania ca sa ucida miseleste, privind prin luneta. Vorba cuiva…esti zmeu si vrei sa omori ursi? Ia un cutit si lupta-te cu ei, daca te tine.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.