SACCSIV – blog ortodox

De ce mass-media occidentala a inceput razboiul impotriva vaccinului? / Bloomberg: “Vaccinatii sunt ingrijorati iar stiinta nu are raspunsuri” / BBC: „Este mult mai bine acum să fac Covid decât vaccin?” / The Daily Beast: „Criza ultra vaccinatului Israel este un avertisment ingrozitor pentru America”

Zero Hedge: Even Mainstream Media Is Now Asking Big Questions About Covid Vaccines

Acum chiar și o parte din mass-media pune mari semne de întrebare vaccinării anti Covid

De TYLER DURDEN, 26 August 2021, ZeroHedge

Fostul membru al Congresului, Ron Paul, a subliniat săptămâna aceasta că o mână de articole din mass-media au început de fapt să pună la îndoială standardele în ceea ce privește aspectele cheie ale eficacității și obligativității vaccinării, în special atunci când vine vorba de propunerile controversate privind numărul dozelor de rapel.

„Acum chiar și mass-media pune mari semne de întrebare vaccinării”, a apărut miercuri în Liberty Report. Alte câteva titluri ale unor articole recente din Bloomberg și BBC au fost neașteptat de critice în ceea ce privește „narativul consensual”.

Primul articol de știri pe care Ron Paul și gazda sa Daniel McAdams îl evidențiază, este de la Bloomberg.

Iată cum a început foarte neașteptatul articol din Bloomberg, care a fost publicat în weekendul trecut:

Anecdotele ne spun ce nu ne pot arăta datele: se pare că persoanele vaccinate contractează coronavirusul la o rată surprinzător de mare. Dar exact cât de des nu este clar și nici nu este sigur cât de mult pot să răspândească virusul altora.

Deși încă este evident că vaccinarea oferă o protecție puternică împotriva virusului, există o îngrijorare tot mai mare că persoanele vaccinate pot fi mai vulnerabile la afecțiuni grave decât se credea anterior.

„Știința nu poate ține pasul cu virusul, creând îngrijorări vaccinaților.” Bloomberg.com

Asta în aceeași zi când a apărut un articol în BBC, o publicație finanțată de guvernul britanic, cu titlul…

„Este mult mai bine acum să fac Covid decât vaccin?”

Povestea începe:

Acum avem o întrebare serioasă care implică problema copiilor, dacă ar trebui vreodată vaccinați. Și dacă să folosim virusul sau mai multe doze de rapel pentru a întări imunitatea adulților. Ambele au devenit probleme controversate.

„Am putea ajunge într-o groapă pe care ne-am săpat-o singuri, crezând că putem ține Covid departe de noi doar prin doze de rapel făcute în fiecare an”, mi-a spus prof. Eleanor Riley, imunolog la Universitatea din Edinburgh.

„Acum avem ceva protecție, trebuie să continuăm cu dozele de rapel sau să urmăm cursul natural?” bbc.co.ok

Cu doar o lună sau ceva mai mult în urmă, astfel de declarații cum sunt în aceste câteva articole din mass-media ar fi putut determina suspendarea cuiva pe Facebook sau Twitter.

Dar articolele subliniază cât de „experimental” este întregul scenariu, în ciuda faptului că acum guverne din diverse locații impun la scară largă vaccinuri anti COVID-19 cu doze de rapel, la colț de stradă (ca în Israel).

„Experții din sănătate avertizează să nu te grăbești să faci a treia doză de rapel” abcnews.go.com

În curând am putea vedea oficiali din domeniul sănătății punând presiuni să se facă un al doilea rapel, un al treilea, și tot așa…

Ran Israeli: Suntem sortiți pieirii? Prim-ministrul Israelului este nebun (sau un idiot): „Cei care au făcut vaccinul în două doze își văd de treaba lor simțindu-se protejați… și nu înțeleg că protecția celor două doze e scăzută împotriva variantei Delta – trebuie să-și facă rapid a treia doză!”

Chiar și The Daily Beast, care a petrecut o mare parte din pandemie rușinând „ezitarea vaccinării”, recunoaște acum că  în „ultra-vaxxed” Israel numărul de infecții a urcat vertiginos…

Se pare că o parte din mass-media a început de fapt să recunoască o foarte prematură „grabă” pentru repetarea dozelor de rapel, pentru că deocamdată nu știm prea multe.

 

Comentariu saccsiv:

Am doua variante de raspuns la intrebarea din titlul articolului meu.

Prima ar fi ca se pregateste ceea ce avertizam cu peste un an in urma:

E LIMPEDE. Forte cu mult superioare VOR SACRIFICA uneltele: masoneria, ateii, anarhistii, neomarxistii, OMS-ul, pe Bill Gates si pe altii asemenea

A doua ar fi ca prin demolarea statuii ce i s-a ridicat vaccinului se va strange surubul mult mai tare. Ceva de genul: tot masca si arestarea la domiciliu a populatiei este solutia salvatoare in „lupta impotriva pandemiei”.

Asta pentru a se implementa Marea Resetare, visul Forumului Economic Mondial:

Forumul Economic Mondial a postat încă un videoclip distopic dement, despre cum vor arata vietile noastre, laudand puscaria mondiala in care vom fi identificati dupa bataile inimii / O analiza Vigilant Citizen

Vis de care pana la urma tot se va alege praful, deoarece antihristul nu de astfel de socialism dement ateu va avea nevoie. Deci, pana la urma tot la prima varianta ajungem, doar ca oleaca mai incolo.

Cititi va rog si:

Realii papusari nu ne arata vreo luminita la capatul tunelului, deoarece vor ca masele nemultumite sa gaseasca o unica solutie: RAZBOIUL si REVOLUTIA

 

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. scortisoara said, on august 27, 2021 at 1:50 pm

    Nu știu cine e tipul , acum l-am descoperit , m-am delectat ascultându-l : despre ingineria medicala covid-vaccinare anticovid , ce se urmareste de fapt , cum fac ăștia experimente pe populații de aici valurile 1,2,3,4,5, etc…. și tot atâtea înțepături ca sa dreaga ce nu le-a ieșit din înțepăturile 1,2 …. Foarte tare .
    Treaba e simpla : dacă vrea Dumnezeu sa te ia , te ia El nu virușii + vaccinurile lui Gates .
    NU VACCINARII ANTICOVID !!!

    DE CE SE DORESTE CU ATATA DISPERARE VACCINAREA

    Apreciat de 3 persoane

  2. scortisoara said, on august 27, 2021 at 2:03 pm

    Apreciază

  3. Mircea said, on august 27, 2021 at 2:56 pm

    JOE BIDEN S-A PRABUSIT. A RECUNOSCUT CA ESTE DOAR O MARIONETA. I SE CERE DEMISIA!

    https://www.activenews.ro/stiri/Joe-Biden-s-a-PRABUSIT.-A-recunoscut-ca-este-doar-o-MARIONETA.-I-se-cere-DEMISIA.-Se-pregateste-Kamala-168875

    Apreciat de 1 persoană

  4. gheorghe said, on august 27, 2021 at 3:08 pm

    …si Germania!
    Pauza la vaccinare… 2 saptamani.
    Se apropie 13 septembrie cand unii baga restrictii sulimentare – card de vaccinare, inchidere activitati „ne-esentiale”, … o fi ceva aparte coordonat, … nu stiu!

    BREAKING
    GERMANY HALTS ALL C19 VACCINES, SAYS THEY ARE UNSAFE AND NO LONGER RECOMMENDED!!
    There has been a 2 week pause so they can reflect on the damages being caused to their people, NO ONE CAN GET IT and the vaxxine license has been put on pause!!

    https://brandnewtube.com/watch/all-vaccines-on-hold-germany_kAE2KQqxzNTyLhz.html

    Apreciază

  5. Spaceman said, on august 27, 2021 at 3:53 pm

    Sau poate că pregătesc planul cu anticorpii. →

    https://saccsiv.wordpress.com/2021/08/25/opinia-cititorului-pericolul-testelor-de-anticorpi/

    Așadar unii chiar cred că cei șapte ani ai sfârșitului lumii au început în septembrie 2019! Începând cu acordul de pace al administrației Trump (care se crede că ar fi al antihristului pentru „o săptămână” – adică pentru șapte ani – Daniel 9:27), semnat de Israel cu EAU și Bahrain.

    https://www.mediafax.ro/externe/moment-istoric-israelul-semneaza-acorduri-de-pace-cu-emiratele-arabe-unite-si-bahrain-19545439

    Urmat de „pandemie”, Trump şi Netanyahu care își anunță planul lor pentru pace în Orientul Mijlociu: „Ierusalimul va fi capitala nedivizată a Israelului”

    https://www.digi24.ro/stiri/externe/trump-si-netanyahu-isi-anunta-planul-pentru-pace-in-orientul-mijlociu-ierusalimul-va-fi-capitala-nedivizata-a-israelului-1251843

    și acordul de pace al SUA cu talibanii de pe la sfârșitul lui februarie 2020.

    https://romania.europalibera.org/a/razboi-afganistan-acord-sua-talibani-conditii/30461714.html

    Acordul semnat la Doha de Pakistan, Qatar, Turcia, India, Indonezia, Uzbekistan și Tajikistan, prevede că trupele americane și aliații trebuie să părăsească Afganistan în maxim 18 luni – reducerea numărului trupelor în primele patru luni urmată de retragerea completă în următoarele 14 luni – că tot nu știe nimeni să răspundă de ce atâta grabă și de ce au americanii termen limită să se retragă din Afganistan până la 31 August. De remarcat că negocierile acordului au durat tot 18 luni.

    https://www.aljazeera.com/news/2020/2/29/afghanistans-taliban-us-sign-agreement-aimed-at-ending-war

    Apoi urmând ca China să „invadeze” Afganistanul – cu o armată de vreo 2 milioane de soldați și – pentru a finaliza Noul Drum al Mătăsii, planul lui Xi Jinping, care oferă Asiei Centrale căi aeriene, terestre și căile maritime ale Iranului, pentru schimburile de mărfuri.

    https://saccsiv.wordpress.com/2021/08/26/iran-va-intra-in-shanghai-cooperation-organization/

    Iar „pe la jumătatea săptămânii” (Daniel 9:27) – adică după 3 ani și jumătate (din martie 2023) – „antihristul” să strice „acordul” și să-și instaureze împărăția ridicând al treilea templu și înființând „un guvern mondial” – pe care îl va răsturna după ceilalți 3 ani și jumătate rămași – „MESIA”. Dar acel „mesia” este de fapt – cel așteptat de evreii tradiționaliști!

    Iar „mesia” cel așteptat de evreii tradiționaliști este de fapt ANTIHRISTUL!

    Sau „Isus” care va aduce împărăția de o mie de ani, cum cred unii hăbăuci, niște eretici blestemați ca ăștia:

    https://www.facebook.com/Ultimul-Testament-al-Bisericii-Lui-Hristos-1801679633465131/

    „TRUMP ȘI TRATATUL DE PACE”

    Păi în toată treaba asta ceva nu se leagă! Ilie și Enoh, care Tradiția Bisericii spune că trebuie să vină la începutul celor șapte ani ai sfârșitului lumii, și nu cu 3 ani și jumătate înainte!

    https://saccsiv.wordpress.com/2021/07/20/sfintii-prooroci-ilie-si-enoh-vor-veni-inaintea-lui-antihrist-sau-in-timpul-lui-antihrist-ii-asteptam-intai-pe-ei-ca-sa-ne-trezim-sau-va-fi-deja-aproape-prea-tarziu-2/

    Presupunând că va înființat un „guvern mondial” și că vor veni Ilie și Enoh în anul 2023, asta înseamnă că atunci vor începe de fapt cei șapte ani ai sfârșitului lumii! Acel „guvern mondial” să arunce oamenii într-un lagăr digital (cu fiecare aspect analizat de „chipul fiarei” – adică I.A. cred eu) și să ridice al treilea templu din Ierusalim, de care se va folosi ANTIHRISTUL – „Isus” – să controleze toate aspectele împărăției sale, iar „chipul fiarei” (Apocalipsa Cap.13) să facă oamenii să primească „pecetea satanei” pe mâna dreapta sau pe frunte, fără de care nu pot vinde sau cumpăra.

    Va avea lagărul digital această caracteristică, să nu poți vinde sau cumpăra dacă nu intri în el? Eu cred că DA! Pentru ca planul satanei de a înșela lumea să fie fără cusur.

    Apreciat de 1 persoană

  6. sky said, on august 27, 2021 at 4:20 pm

    Probabil vor sa bage pe piata unul „actualizat”, asta pentru ca cel de pana acum nu e deajuns de eficient. Defapt o chestiune de imagine, se prefac a sti problema si o „rezolva” si ca ofera „informatii” mai „credibile” decat media alternativa.

    Apreciază

  7. VioletaB said, on august 27, 2021 at 5:09 pm

    Daca masă media oficială deținută de masoni a început să cânte împotriva „vaccinului” salvator, e clar că pregătesc ceva mai grav, pt că nu fac nimic la întâmplare. Ce anume pregatesc însă, nu îmi pot da seama.

    Apreciat de 1 persoană

  8. Spaceman said, on august 27, 2021 at 6:50 pm

    Să nu uităm nicio clipă că satana plănuiește să le-o tragă atât „progresiștilor”, cu „lagărul digital” și cu „antihrist”, cât și „conservatorilor” – cu „mesia”.

    Apreciat de 1 persoană

  9. Marcus Victor Grant said, on octombrie 10, 2021 at 9:40 pm

    Mai exista o posibilitate: vor mai multi bani, in ctoninuare, ca sa continue promovarea ideilor pro-vaccinare. Cei care erau usor de convins s-au „vaccinat” in multe locuri, este nevoie de mijloace mai sofisticate pentru a-i convinge pe cei ce au ramas potential neintepati cu noile seruri. Asta implica si obtinerea credibilitatii prin recunoasterea unor probleme evidente.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.