SACCSIV – blog ortodox

Spoturile „Ce conţine vaccinul” vor fi retrase. Vor baga videoclipul “vaccineaza-ti copilul”

Posted in copii, Coronavirus, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE, VIDEO by saccsiv on august 27, 2021

Hot News: VIDEO Cum vrea Guvernul să îi convingă pe părinți să își vaccineze copiii. Un nou clip de promovare a vaccinării împotriva COVID

Un nou videoclip pentru încurajarea vaccinării împotriva COVID-19 a fost lansat de guvern vineri, de data aceasta în încercarea de a-i convinge pe părinți să își vaccineze copiii.

„Copiii sunt și ei expuși la infectare și pot transmite COVID-19. Alege să îi vaccinezi pe ai tăi pentru a se bucura în siguranță de copilărie!” – este mesajul noului clip de promovare a vaccinării, lansat cu mai puțin de trei săptămâni înainte de începerea noului an școlar.

Spotul este realizat de UNICEF România și a fost prezentat în faţa Consiliului Naţional al Audiovizualului de către coordonatotul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, şi a fost votat în unanimitate pentru a rula drept campanie socială (adică va fi dat gratuit), scrie Pagina de Media.

Spotul va rula în următoarele trei luni pe posturile TV. De asemenea, Gheorghiţă a anunţat că spoturile lansate în mai – „Ce conţine vaccinul” – vor fi retrase.

Conform datelor prezentate marți de către autorități, în România se vaccinaseră împotriva COVID aproape 33.000 de copii cu vârsta între 12 și 15 ani, adică 4%, și peste 150.000 de tineri cu vârsta între 16-19 ani, adică 20%.

Reamintim că la sfârșitul lunii mai Guvernul a lansat mai multe spoturi în campania de vaccinare anti-COVID, în condițiile în care autoritățile nu au reușit să atingă ținta de 5 milioane de persoane vaccinate până la 1 iunie. Campania de comunicare a fost realizată fără costuri din partea Guvernului, în colaborare cu UNICEF și Google, spunea premierul.

 

Comentariu saccsiv:

Sunt de doua ori mai multi cei ce au dat dislike la videoclip, decat cei ce au dat like.

Referitor la vechiul spot, la care au renuntat, sa ne amintim ce spunea aceasta tanara:

Video: Ce conține vaccinul? Răspunsul Dianei Paul la provocarea premierului Florin Cîțu

 

Tagged with: ,

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Au inventat un virus pentru "vaccinul" ce-l aveau pregătit demult said, on august 27, 2021 at 3:44 pm

    Vor vaccina „anticovid” de la țâța mamei pana la cel ce-l baga in mormant, iar pe cel ce-l baga in mormant ii vor mai face o doza ca sa fie siguri ca moare pecetluit

    Răzvan Cherecheş: „Copiii sub 3 ani pot să transmită COVID mai mult decât cei peste 14 ani”

    https://www.antena3.ro/coronavirus/razvan-chereches-copii-sub-trei-ani-transmitere-covid-mai-mult-ca-adolescentii-612263.html

    Apreciază

  2. Sabin M. said, on august 27, 2021 at 3:59 pm

    Cei care au luat decizii pentru asa ceva sunt responsabili de GENOCID si trebuie judecati ca atare. Copii acestia vor fi sterilizati, nu exista alta varianta. Conform propriilor studii facute pe vaccin arata o mortalitate de 30% in primul an dupa inoculare completa, adica o treime din cei otraviti vor muri pana a sfarsitul lui 2022. Deja ascund mortii dupa otravire (in europa sunt aprx20.000 morti oficial si in state se discuta despre 45.000 sau chiar 200.000 depinde de raportari – si asta FARA milioanele care au efecte secundare grave), vor lucra cifrele sa arate orice realitate statistica doresc ei, se vad deja rezultatele injectarilor, de ce sa supui o grupa de varsta (copii si adulti tineri) la un risc atat de mare cu inocularea pentru o „boala” din care scapa in proportie de 99.99%?! Copii si adultii tineri au protectie 100% de covrig dar am pus 99.99% sa fie totusi o marja de eroare.
    Sindromul inflamarii generalizate a organelor (MIS-C) este nou introdus pe lista in 2020 (nu a existat pana atunci!) si apare la copii care au fost otraviti, nu este o gluma.
    Nu exista testare diferita fata de ce era acum un an, nu au cum sa identifice variante etc totul este o companie de branding. Dar cei otraviti vor crea intr-adevar adevarata pandemie, asa cum a fost acum 100 de ani, se repeta schema. Cititi despre pandemia din 1918 cum a inceput (in fort al armatei americane pe teritoriu american la soldatii inoculati) si a continuat pe front cand primeau intre 14 si 25 doze de otrava si apoi la populatie cand au vandut vaccinurile cu frica ca „se intorc soldatii de pe front cu infectii”… e mare pacat ce se intampla!! Strigator la cer! vai de parintii care isi vor da copii lui moloch, vai de sufletele lor pentru ca se fac vinovati de pacat greu…

    Apreciat de 1 persoană

  3. Au inventat un virus pentru "vaccinul" ce-l aveau pregătit demult said, on august 27, 2021 at 4:44 pm

    Scopul. de la inceputul acestei covidenii, e vaccinarea-pecetluirea.
    Defapt virusul a fost inventat pentru a veni cu solutia salvatoare – vaccinul,
    si nu vaccinul a fost făcut pentru virus.
    Adica aveam nevoie de un virus pentru a „vaccina” toti oamenii pamantului.
    Cum altfel sa pui pecetea tuturor oamenilor după pământ și aceștia să o accepte ca pe o salvare-mantuire ?

    Apreciat de 2 persoane

    • noname 7 said, on august 27, 2021 at 8:19 pm

      Nu-i niciun virus, dupa parerea mea.
      Gandeste-te: cat de prost sa fiu sa creez o boala ce poate ma prinde si pe mine, creatorul ei, iar eu daca mor sa nu-mi mai pot pune planurile marsave in aplicare?

      Apreciat de 1 persoană

      • Bogdan said, on august 28, 2021 at 12:49 am

        Eu zic ca este ceva. L-am simțit pe pielea mea anul trecut în noiembrie. Am avut niște stări foarte ciudate, de neliniște,pe lângă celelalte, fără miros, gust am avut. (transpirații foarte mari)
        Au făcut toți din familia mea, soția nu a avut febra, doar lipsa simțuri, dar a avut atacuri de panică. Tata a zăcut doar o zi. Mama a fost cel mai rău, ea mai având la activ o embolie pulmonară din 2018,dar a debutat foarte rau, febra mare, saturatia ii scăzuse la 50. A fost internată la ATI, acolo nu i s-a mai dat tratamentul ei cu anticoagulante, doar kaletra și remdesivir. La 7 zile dupa intubare a cedat inima..
        Este ceva făcut în laborator, care afectează persoanele cu alte boli

        Apreciază

      • noname 7 said, on august 28, 2021 at 12:42 pm

        Eu chiar nu cred, parerea mea. Imi pare rau ca v-ati imbolnavit, dar gripa are de multe ori complicatii si forme grave, care se modifica de la an la an. Au mai fost ani cand eram asa de racit ca nu puteam sta pe picioare.
        Eu zic ca fie ca credem in „virus” fie ca nu, important e sa nu primim pecetea, adica vaccinul antihristic. In rest, fiecare crede ce vrea, dar eu nu pot sa cred in aceasta boala.
        Mantuire!

        Apreciază

      • VioletaB said, on august 28, 2021 at 3:24 pm

        @noname7 Bine punctat.

        Oricine spune că exista virusul covrig face parte din opoziția controlata.
        Pentru a înțelege cu adevărat mascaradă aceasta internațională este nevoie sa ne dam seama că totul este o minciună, începând cu existența așa-zisui virus, de la care s-a ajuns apoi la necesitatea „testării”, „vaccinării” și la resetarea lumii în care trăim.

        Am mai spus și o repet. Nu exista niciun virus Sars-cov-2, cum nu exista nici boala covid. Oamenii sunt otrăviți prin aer, in principal (aduceti-va aminte de stropirile antiinsecte făcute iarna după 12 noaptea, cum au fost prinșii unii cu mașini stropind noaptea in Cluj, de ex), și prin apa, mâncare, combinat in unele zone cu radiațiile 5G.

        Testele cu bețigașe îmbibate în tot felul de substante toxice și cu nanoparticule sunt o alta farsa, ele doar strâng material genetic care poate fi amplificat fata număr, și în niciun caz nu sunt dispozitive de diagnosticare a vreunei boli.

        Cât despre înțepare… sunt prea multe semne care arata că este arma biologica cu scop de genocid, sterilizare, îmbolnăvire, control (în funcție de concentrație), iar pe partea duhovnicească, o cădere gravă, lepădare de Hristos, poate chiar parte din pecetea lui antihrist.

        Apreciat de 2 persoane

      • saccsiv said, on august 28, 2021 at 4:58 pm

        VioletaB

        Depinde si de cel pe care doresti sa-l trezesti. Ca nu poti da hrana tare bebelusilor, caci o scuipa. Ii dai intai lapte, pana mai creste.
        Asadar, daca omul e indoctrinat cu o anumita varianta, nu-l poti lua direct cu „nu exista”, ca l-ai pierdut de client.

        Apreciat de 1 persoană

      • gheorghe said, on august 28, 2021 at 4:25 pm

        @Bogdan
        O ipoteza este ca s-a pulverizat din avion un vaccin facut de japonezi… care a esuat in intentia de a face bine…
        Sigur ca sint reactii neprevazute, imbolnaviri grave, suferinte si decese; e vorba totusi de bacterii.
        Am ajuns sa cred ca se produce transfer de informatie din mediu in organism prin rezonanta; sonora, optica, elctro-magnetica… nu e nevoie de contact direct, nici de patrundere de „agent mortal” in organism.
        Si bacteriile din organism pe care le are orice om (anumite, desigur!) incep sa se inmulteasca exploziv, ca „nebunele”… daca functia imunitara este deficitara si nu le impiedica suprapopularea.
        Sint bacteriile de vina, … de aia antibioticele le opresc actiunea distructiva…. ivermectina e antibiotic natural – cel mai eficient si fara contraindicatii… daca nu mergi sa-ti bage batu-n nas pana la creier.

        Cred ca stii ca sint multi care lucreaza in cercetare care chiar cred ca fac ceva bun, util… in sensul „corect” pe care il consideram si noi – sanatatea omului.
        Din pacate, convingerea lor in cultul virologic (sau… viruso-logic) e atat de mare incat sint ne-vazatori, nu discern realitatea de imaginatie, adevarul de minciuna.

        Sanatate si voie buna!

        Apreciază

  4. ledpanell said, on august 27, 2021 at 9:49 pm

    Vor sa se asigure ca copiii nu vor ajunge primii in Imparatia Cerurilor. Alta explicatie nu poate exista.

    Apreciat de 2 persoane

  5. […] mesajul noului clip de promovare a vaccinării, lansat cu mai puțin de trei săptămâni înainte de începerea noului an școlar.Spotul va rula […]

    Apreciază

  6. VioletaB said, on august 28, 2021 at 4:13 pm

    Toată mascarada și plandemia lor ar cădea daca oamenii ar înțelege ce sunt de fapt „virușii”/virusurile, că nu sunt ceva exterior care vin să atace organismul uman,cum ne-au învățat ăștia la anatomie și biologie in mod fals de zeci și sute de ani, ci sunt mecanisme de apărare ale organismului împotriva… otrăvirii, in diferite forme. Inclusiv febră este un mecanism de apărare împotriva infecțiilor și nu trebuie scăzută imediat.

    Sunt f multe de spus, dar pt inceput, las câteva mesaje unde se explică :

    https://mobile.twitter.com/Bevvie112/status/1401335556601176065

    In al doilea rând, ganditi-va la faptul că toți doctorii, fără excepție, din toată lumea, depun jurământul lui Hipocrate, care este de fapt o închinare la zei și la draci (Apolo și alții). Deci practic toti medicii fac pact cu diavolul prin acest juramant.

    https://mobile.twitter.com/pilpulled/status/1408706449283354624

    Nu este deloc întâmplător faptul că toiagul cu șarpele (toiagului zeului Asclepios), care apare și în reprezentarea lui baphomet, este folosit și în „medicina”, „farmacie”, pe ambulanțe etc.

    https://mobile.twitter.com/pilpulled/status/1408706500298747908

    De asemenea, cuvantul „pharmakeia” in greacă înseamnă la origine „otrăvire, vrăjitorie”

    https://mobile.twitter.com/ussuricat1/status/1356110934033498120

    https://mobile.twitter.com/DariusVolket/status/1423845829085843459

    Ce conțin vaccinurile? Mercur, aluminiu, metale grele, care toate afectează organismul, creierul și hormonii:
    https://mobile.twitter.com/JeimesD/status/1430820789889155075

    Acum sa vedem legătură cu mercurul, prin simbolistica sa in alchimie. Am citit mai demult și la fratele Vasile un articol despre faptul că mercurul din vaccinuri poate avea legătură cu posedări demonice, fiind un element (argintul viu) folosit și de vrăjitoare pt a face vrăji…

    https://mobile.twitter.com/JeimesD/status/1430270667354636293

    https://mobile.twitter.com/JeimesD/status/1430820775699881986

    Foarte interesanta explicație a găsit acest utilizator asupra emblemei pe care o pot folosi (la poza de profil sau poate chiar în piept) cei care s-au intepat, legăturile tot cu androginul și alchimia:
    https://mobile.twitter.com/JeimesD/status/1430820794951667712

    Apreciat de 1 persoană

  7. geo said, on august 30, 2021 at 9:28 am

    https://www.activenews.ro/cultura-istorie/29-august-Proclamarea-Independentei-Pindului-primul-stat-romanesc-din-Sudul-Dunarii-152474

    Dă clic pentru a accesa vulturii_pindului.pdf

    https://www.activenews.ro/opinii/SA-NU-UITAM-NICIODATA.-Mihai-Tirnoveanu-si-Florin-Palas-despre-extremismul-anti-romanesc-de-ieri-si-de-azi-168924

    https://www.rumaniamilitary.ro/30-august-1940-diktatul-de-la-viena-von-ribbentrop-apostrofat-de-m-antonescu-acest-act-nu-va-putea-sa-ramana-niciodata-in-picioare-pentru-ca-poporul-roman-il-va-calca-in-picioare

    https://www.descopera.ro/istorie/14692358-lasitatea-lui-carol-al-ii-lea-si-dictatul-de-la-viena

    https://www.memorialsighet.ro/75-ani-de-la-dictatul-de-la-viena-30-august-1940/

    https://www.gazetanord-vest.ro/2021/08/30-august-1940-cea-mai-neagra-fila-din-istoria-romanilor-din-nord-vestul-transilvaniei/

    Dă clic pentru a accesa teroarea_horthysto-fascista.pdf

    Dă clic pentru a accesa urmasii_lui_attila.pdf

    Dă clic pentru a accesa Diktatul%20de%20la%20Viena%20redictat%20de%20Ungaria.pdf

    Dă clic pentru a accesa 4_20_4_maghiari.pdf

    Dă clic pentru a accesa 56719.pdf

    Dă clic pentru a accesa 380c4ec8da2055a88e358ef1791591d1.pdf

    https://www.rumaniamilitary.ro/mai-actual-ca-oricand-sa-nu-uitam-diktatul-de-la-viena-30-august-1940

    https://www.rumaniamilitary.ro/30-august-1940-diktatul-de-la-viena-von-ribbentrop-apostrofat-de-m-antonescu-acest-act-nu-va-putea-sa-ramana-niciodata-in-picioare-pentru-ca-poporul-roman-il-va-calca-in-picioare

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.