SACCSIV – blog ortodox

E LIMPEDE. Forte cu mult superioare VOR SACRIFICA uneltele: masoneria, ateii, anarhistii, neomarxistii, OMS-ul, pe Bill Gates si pe altii asemenea

BREAKING ISRAEL NEWS: 9 Months After the 2nd Wave of Coronavirus, Messiah will Arrive Popular Rabbi Says

La 9 luni după cel de-al doilea val al coronavirusului, va sosi Mesia, spune un rabin popular

Woman sitting on top of skyscraper overlooking the city at sunrise (Shutterstock)

Într-o conferință recentă, popularul rabin israelian Amnon Yitzchak a vorbit despre ceea ce consideră a fi un scenariu realist prin care ar veni Mesia. Și chiar s-a legat de actuala criză de coronavirus.

Începe prelegerea citând-ul pe profetul Miheia:

Pentru aceasta îi va lăsa până în vremea când aceea ce trebuie să nască va naște. Atunci rămășița fraților săi se va întoarce la fii lui Israel. (Miheia 5:2)

Rabinul explică faptul că, de la acest pasaj aflăm că Mesia nu va veni până când imperiul rău care guvernează întreaga lume este doborât. ”Se pare că națiunea lui Israel va fi sub stăpânirea unui imperiu rău”, a spus. „Acesta este Edom.”

În acest moment, rabinul Yitzchak explică cum este posibil ca un imperiu globalist malefic să domine asupra Israelului și chiar a întregii lumi. El se referă apoi la restricțiile actuale care au fost aplicate în timpul actualei crize de Covid 19, spunând: „Decretul potrivit căruia oamenii trebuie să fie izolați, controlați, spunându-le să nu se miște și să facă ceea ce spunem – asta se numește control.”

Rabbi Amnon Yitzchak (courtesy: screenshot)

El abordează apoi „cel de-al doilea val” despre care mulți lideri mondiali, inclusiv premierul israelian Benjamin Netanyahu, spun că este inevitabil. „Acum planifică un al doilea val. Dacă durează nouă luni, este probabil ca după această perioadă să vină răscumpărarea.”

Rabinul Yitzchak îl citează apoi pe Rabinul Yehuda ca sursă biblică, spunând că Mesia nu va veni până când nu va cădea regatul „Romi”. Acest imperiu malefic va controla întreaga lume timp de nouă luni. Romi este tradus ca „Roma”, mai precis – Vaticanul.

Rabinul menționează apoi surse din Gemarah care afirmă că sămânța lui Eisav va guverna lumea timp de nouă luni până când Iacob îl detronează. „Astăzi vedem că ne conduc”, a spus rabinul. „Primim comenzi de la Edom și întreaga lume execută. Toată lumea poartă măști. Toată lumea este izolată.”

De asemenea, rabinul citează din Proverbe 21 pentru a-și consolida punctul de vedere.

Cine seamănă nedreptatea, va culege nenorocirea; Toiagul lui de mânie va eșua. Omul generos este binecuvântat, pentru că dă din pâinea sa săracilor (Proverbe 21: 8-9)

Potrivit rabinului Yitzchak, persoana care seamănă nedreptatea în acest pasaj este Esau – tatăl lui Edom, care va fi, de asemenea, cel care va culege nenorocirea. După acele șapte luni, „omul generos va fi binecuvântat”. Omul acela generos este Iacob explică rabinul. El a adăugat că toate binecuvântările lui Iacov se vor împlini la sfârșitul zilelor.

Invocă de asemenea și pe Isaia 9.2 pentru a întări profeția:

Tu vei înmulți poporul și vei spori bucuria lui. El se va veseli înaintea ta, cum se bucură oamenii în timpul secerișului și se veselesc la împărțirea prăzilor. (Isaia 9.2)

Cu toate acestea, textul ebraic spuneלאאֹֹ, care înseamnă „nu pentru ei”. Rabinul Yitzchak explică faptul că acest lucru înseamnă că, deși națiunea Edomului a lui Esau este mare și puternică întrucât controlează lumea, în final nu vor fi ei aceia care sărbătoresc, ci mai degrabă națiunea lui Israel.

„Masonii liberi care au construit Turnul Babel sunt încântați, deoarece ei cred că marile lor planuri de depopulare a lumii ajung la final”, concluzionează el. „Dar până la urmă, sărbătoarea nu va fi a lor, ci a poporului evreu”.

 

Comentariu saccsiv:

Nu este singurul astfel de atac al rabinului Amnon Yitzchak. Si nu este nici singurul astfel de rabin:

Rabini îl acuză pe Netanyahu de un „complot al microcipării în masă”: vânzarea Israelului agendei globaliste

Iar site-ul BREAKING ISRAEL NEWS, care este o portavoce a rabinilor traditionalisti, duce o adevarata campanie impotriva acestui imperiu al răului. Iata doar doua exemple:

Fotografie care dezvăluie întâlnirea şefului OMS cu oficialii chinezi, avându-l pe Zeul Distrugator SHIVA pe fundal

Articol publicat pe “Breaking Israel News”, despre Bill Gates, vaccin, pasaportul de imunitate, societatea fara cash si semnul fiarei

Asadar, in rezumat, acest rabin considera ca:

1) imperiul raului este reprezentat de masonerie, OMS, Bill Gates, etc. Imperiu care se ocupa cu pierderea libertatilor si cipuirea omenirii, folosindu-se inclusiv de aceasta pandemie de Covid-19.

2) acest imperiu va fi doborât, in curand, apoi va veni MESIA iar “sărbătoarea va fi a poporului evreu”.

Seamana mult cu ceea ce spun ortodocsii traditionalisti, nu-i asa?

Dar, ATENTIE MARE, doar seamana…

Din Sfanta Scriptura si din invataturile Sfintilor Parinti, stim ca va veni Iisus Hristos, insa mai inainte va fi si un fals mesia, anume antihristul. Si mai stim ca:

MESIA ASTEPTAT DE RABINI ESTE ANTIHRIST

Ba mai mult, din PROTOCOALELE ÎNŢELEPŢILOR SIONULUI mai aflam ca masoneria va fi sacrificata.

Despre o sacrificare, sub forma unui soi de razboi pe care-l va castiga cine trebuie, a scris si Albert Pike in secolului 19. Iar despre razboiul dintre fiii “luminii” si fiii intunericului a scris recent si Arhiepiscopul Carlo Maria Vigano (fost Nunțiu Papal la Washington, din 2011 până în 2016 și critic sever al Papei Francisc).

Dar acest imperiu al raului (format din masoni, atei, anarhisti, neomarxisti, OMS, Bill Gates si altii asemenea) n-a aparut de capul sau. Sa ne amintim:

Masoneria este condusa de illuminati:

Vigilant Citizen: ORDINUL ILLUMINATI – originile, metodele și influența lui asupra evenimentelor mondiale

Karl Marx s-a tras dintr-o familie de rabini.

Revolutia bolsevica a reusit cu banii bancilor evreiesti:

„The Money Masters” – un excelent documentar despre modul in care ROTHSCHILD si locotenentii lor stapanesc sistemul financiar-bancar mondial

Stalpii anarhismului au fost evrei.

Scoala de la Frankfurt n-a fost gandita de patagonezi:

BOLSEVISMUL – O AFACERE EVREIASCA. Influenta SCOLII DE LA FRANKFURT: Radio si TV / Sondajele de opinie publică / Revoluția psihedelică a CIA / Eros și Civilizație / Corectitudinea Politica / New Age / Recrearea CULTULUI ASTARTEI

OMS este o creatie a ONU. In 1946, Nelson Aldrich Rockefeller si tatal sau John D. Rockefeller, Jr. cumpara un teren de la William Zeckendorf pe care il donau ONU, devenind UN Headquarters, amplasamentul complexului:

24 octombrie: ZIUA NATIUNILOR UNITE. Cateva chestii mai putin stiute

Etc.

Deci despre ce anume mai exact vorbim? Acesti rabini, de fapt, critica ceea ce au creat cei de un neam cu ei, de zeci si sute de ani. Organizatii si sisteme de care acum nu mai au nevoie deoarece le vine regele:

Rabinul de la Mormântul Regelui David ne anunta ca se pregateste COROANA DE AUR ce va fi inmanata lui MESIA de catre toate neamurile Pamantului / Reamintim: MESIA asteptat de rabini este ANTIHRISTUL

Altfel spus, componentele acelui imperiu al raului au fost unelte pe care acum le arunca. Sau le putem asemui cu o schela necesara intr-o constructie, dar pe care mai apoi o demontezi cand edificiul e aproape gata.

De ce antihristul nu va mai avea nevoie de aceste unelte? Pentru ca el va trebui sa figureze ca un minunat salvator:

ANTIHRIST inseamna CEL CE ESTE IN LOC DE HRISTOS

Pana aici cred ca totul este limpede. Mai putin limpede este insa treaba cu 666. Caci antihristul va folosi semnul fiarei, dar si imperiul raului implementeaza Big Brother. Semnul fiarei se va fundamenta pe acest Big Brother, dar totusi rabinii care-l asteapta pe mesia al lor critica acest imperiu cu Big Brother-ul lor. Cum vor rezolva chestiunea?

Cred ca o vor rezolva printr-o prosteala. Cum au facut-o de zeci de ani si continua s-o faca si acum. De exemplu, se urla impotriva nazismului, in timp ce se implementeaza masuri naziste. Sau se critica eugenia, in timp ce se aplica, in fapt, la greu.

Cititi va rog si:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

 

32 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. astridcezara said, on iulie 13, 2020 at 5:45 am

  nu cred ca va fi sacrificat Gates…si nici capii adevarati ai masoneriei,respectiv aia pe care nu-i vedem niciodata la stiri…ei construiesc imperiul antihristic de zor…Antihrist nu poate controla fara monitorizare si cipuri,deci oricum are nevoie de ei…problema e ca duhul demonic suflat deja tare de tot peste noi
  eu la serviciu am inceput sa ma enervez foarte tare,pentru ca ce se intampla e horror total..si asta nu e bine
  pentru ca pierd teren duhovniceste,dar observ cit de usor sunt controlati aia din jurul meu si nu e o priveliste prea placuta

  Apreciat de 1 persoană

  • saccsiv said, on iulie 13, 2020 at 8:36 am

   astridcezara

   Bill Gates este idiotul util perfect pentru sacrificare. La fel cu habaucul ce „conduce” OMS.
   Cei de deasupra masoneriei evident ca nu vor fi sacrificati, ei fiind papusarii care sacrifica. Am scris limpede in articol.

   Apreciază

  • Dana said, on iulie 13, 2020 at 10:35 pm

   Si eu observ scaderea concentrarii, scurtarea si mai mult a timpului. Da, duhul demonic sufla deja tare de tot peste noi, din moment ce si bisericile au fost inchise si inca mai sunt restrictii in practicarea credintei.

   Apreciază

 2. Un crestin said, on iulie 13, 2020 at 8:48 am

  Am mai vazut rabini pe youtube care spuneau si acum cativa ani ca mesia al lor e aproape.Isi doresc foarte mult sa vina.Din cauza asta mereu incearca sa vada in tot ce se petrece in lume motivul ca el sa vina.Caci din cate stiu el va aparea ca „salvator „al lor si al omenirii,va fi un „geniu”.Asa il considera si ei.Dar ei il vad mai mult spre tipul de un rege pamantesc.Dar nu e dupa cum vor ei.Cred ca e dupa cum vrea diavolul.El cand va vedea ca timpul se apropie va face in asa fel ca el sa se nasca.El stie probabil familia din care se va naste.Apoi la varsta de 12 ani va intra in el etc.Dupa cum ne invata Sfintii nostrii.Dar revenind la articol vedem ca ei zic acum ca poate sa vina anul viitor.Se contrazice cu ce ne-a spus Sfantul Paisie. Nu spunea Sfantul de razboi ca va incepe in Grecia si apoi se va extinde?Eu il cred pe el ca probabil i-a aratat Dumnezeu asta caci nu avea cum sa stie altfel.Vederea in viitor o are doar Dumnezeu si cei carora le-o daruieste.Timpul va arata ce si cand se va intampla dar e adevarat ca trebuie sa fim pregatiti.E posibil ca ce se intampla acum in lume sa fie inceputul sfarsitului.Desi cred ca startul s-a dat la primul razboi mondial sau poate mai demult,pe la revolutia franceza.Doamne , ajuta.Si multumesc pentru toate articolele scrise.Sunt mai valoroase ca aurul.Dumnezeu sa va rasplateasca pentru munca depusa.

  Apreciat de 1 persoană

 3. dreptac said, on iulie 13, 2020 at 9:59 am

  Adică: Noua Ordine Mondială chiar dacă lucrează subteran, i se îndeplinesc astfel o parte din deziderate pe spuza/cârca actualei NOM pe care o determină să dea și mai zdravăn cu piciorul în omenire…DEJA împlinindu-se pe REPEDE-NAINTE dar SIGUR numărul de ”îmbolnăviri” și automat de morți la hectar(ul) morții cu coasa promis, până când ea însăși va fi jertfită, pentru a ieși din ea, din coconul viermelui care rodea omenirea…fluturele noii NOM ce va amăgi lumea prin strălucirea sa de moment a aripilor sale, printr-o dreptate aparentă, de moment dar așteptată de omenire…o dreptate și o revigorare studiată în amănunt pentru că a luat naștere TOT în laboaratoarele lor, oamenirea primind-o cu fast, cu bucurie fiindcă a scăpat-o de vaccinuri, botnițe, cipuri….zice-se!

  Între timp, sunt recomandări și premii în bani promise tuturor celor care trec de la plata CASH la cea electronică, invitând…apoi cerând imperios până ce va deveni lege, plata taxelor, impozitelor și-a tuturor celorlalte facturi de tot felul…numai online, printr-o digitalizare forțată!
  Iar ceea ce e mai ”frumos”, în țări prăbușite economic, autoritățile cumpără într-o frenezie vecină cu nebunia tot felul de aparate și tehnologie care să se detecteze pe unde ești, ce faci, care ți-e starea de spirit, de sănătate…știind/aflând cine ești prin algoritmii ajutători ai A.I.
  Deci…DA, NOUA NOM LUCREAZĂ INTENS PE CADAVRUL VECHII NOM CĂREIA DOAR ÎI MĂTURĂ COVORUL ROȘU SPRE A-ȘI FACE INTRAREA TRIUMFALĂ ODATĂ CU EA ȘI CONDUCĂTORUL EI, ANTIHRISTUL!

  P.S. Ce rușine ar trebui să ne fie nouă… românilor care ne dăm creștini, dar am acceptat/acceptăm TOTUȘI vouchere, cardurile de la farmacii, cardurile de salarii, cele de sănătate, pașapoartele biometrice, etc…

  Apreciat de 1 persoană

 4. ION COJA said, on iulie 13, 2020 at 10:12 am

  Ce-o fi o fi, cu voia Sf. Treimi se intampla pentru pacatele noastre. Trebuie sa ne rugam la Maica Domnului pt. mantuire. Noi asta datorie trebuie in primul rand sa o avem si sa o indeplinim….

  Restul, veti vedea cum o sa-si „muste sarpele coada”.

  Apreciat de 2 persoane

 5. Magda said, on iulie 13, 2020 at 10:20 am

  Rabinul pregateste terenul. Este nevoie sa se vobeasca din ce in ce mai mult despre venirea lui „Mesia”. Insa lucrurile nu sunt inca coapte.

  Conform prorociilor parintilor din Biserica despre vremurile din urma mai sunt multe lucruri de petrecut pana atunci. Sa nu uitam ca atunci cand va veni lumea va fi cu totul la pamant, nimicita de un razboi devastator, de molime, de haos. Iar toti se vor supune celui care le va promite ca suferintele se vor incheia daca se vor uni sub sceptrul lui. Greu de crezut ca in doar 9 luni va ajunge in starea asta. Chiar si daca totul se va petrece la foc automat, tot este nevoie de minim 2-3 ani.

  Apreciat de 1 persoană

  • saccsiv said, on iulie 13, 2020 at 11:13 am

   Magda

   Sunt mai putin importante cele 9 luni de dupa al doilea val presupuse de rabin. Ce m-a interesat in primul rand a fost atacul impotriva „imperiului raului”.

   Apreciază

 6. Cosmin said, on iulie 13, 2020 at 10:45 am

  Frate Vasile, gand la gand:

  „Semnul fiarei se va fundamenta pe acest Big Brother, dar totusi rabinii care-l asteapta pe mesia al lor critica acest imperiu cu Big Brother-ul lor. Cum vor rezolva chestiunea?”

  In aceste ultime saptamani imi venea in minte un gand ciudat: nu ma intereseaza cine va lupta impotriva actualului sistem, atata timp cat nu vor fi de acord cu big brother si ecumensimul, vaccinare obligatorie si alte masuri de tip fascist, care sa incalce drepturile si libertatile.

  Probabil aici va fi solicitata intelepciunea de a vedea inselarea.

  Cred ca aceasta va fi inselarea cea mai perfida, menita sa-i rataceasca chiar si pe cei alesi, ca pe habauci nu ai nevoie sa-i duci de nas cu arhitecturi complexe si mecanisme de pacalire sofisticate.

  E chiar solicitant subiectul, iar complexitatea ingeniozitatii lui nu e de natura umana. E clar ca potrivnicul are varata toata coada in acest construct.

  Apreciază

  • MihaiC said, on iulie 13, 2020 at 1:18 pm

   QAnon lupta impotriva NOM. Ce vrei mai clar? Astia joaca la toate capetele. Singura solutie este INTOARCEREA LA HRISTOS in adevaratul sens al cuvantului. Restul … povesti nemuritoare de prostit prostii.

   Apreciat de 1 persoană

 7. topazturcoaz said, on iulie 13, 2020 at 10:45 am

  Un părinte din Sf.Munte Athos:
  ”Doamne ajută!
  Sunt un părinte din Sf.Munte, cred că majoritatea care vedeți acest vide-oclip mă cunoașteți…vorbesc atât pentru cei care mă cunosc, cât și pentru cei care nu mă cunosc…să primească acest mesaj, pentru că avem nevoie de rugăciunile voastre din România pentru că GUVERNUL GRECIEI S-A HOTĂRÂT SĂ ÎNCHIDĂ TOATE MĂNĂSTIRILE ȘI SĂ SCOATĂ PE CĂLUGĂRI DIN MĂNĂSTIRILE DE PE TERITORIUL GRECIEI.
  Asta include și Sf.Munte, pentru că Oculta Mondială deja s-a pus pe treabă, s-a pus să prigonească, să spună că, ”la ce nevoie e de călugări sau de mănăstiri?”
  Am ajuns mai rău ca pe timpul comuniștilor!
  Comuniștii au tolerat mănăstirile (dar au băgat în ele agenți pe post de popălăi și/sau de ”maici” – starețe care mai rău au făcut…iar deasupra lor, episcopi și viitori patriarhi ROȘII, masoni pe deasupra….), au lăsat călugări acolo, în mănăstiri…puținii călugări, majoritatea prin Decretul din 1964 când majoritatea au fost dați afară din mănăstiri…văd că ISTORIA SE REPETĂ și se repetă aicea, în Grecia!
  E pentru prima oară în Grecia…nu știu dacă s-a mai întâmplat acest lucru, lumea este deja tulburată, este revoltată pentru acest lucru fiindcă, a spus că ”fără mănăstiri și călugări nu se poate merge mai departe…”, este sfânta tradiție a noastră, a ortodoxiei!
  Știrea a fost primită azi-dimineață, bine-nțeles că n-a fost ușor să primești știrea aceasta, de aceea vreau s-o împart cu voi toți, ca să știți ce ne așteaptă pe viitor: NU NUMAI ÎN GRECIA, SE VA ÎNCEPE CU GRECIA ȘI SE VA LUA/DA CA EXEMPLU CA-N GRECIA, DUPĂ AIA VA URMA ROMÂNIA, DUPĂ AIA BULGARIA, DUPĂ AIA, GEORGIA ȘI DUPĂ AIA, RUSIA!
  Bine-nțeles că nu va fi ușor pentru ei pentru că poporul, poporul le va sta împotrivă…și de aceea avem mare nevoie de voi, avem foarte mare nevoie de rugăciunile voastre, și rugați-vă pentru vremurile-acestea…și pentru părinții care sunt încercați GREU, acum…
  Doamne-ajută!”
  Preluat de pe blogul lui ayea.

  Apreciază

 8. john said, on iulie 13, 2020 at 2:11 pm

  Rabinul Nir Ben Artzi, un cunoscut rabin mistic,a făcut mai multe predicții despre Mesia.
  „Mesia pe drum indiferent dacă evreii se întorc sau nu”

  https://www.breakingisraelnews.com/154616/mystic-rabbi-messiah-on-the-way-whether-jews-return-or-not/

  Apreciază

 9. M. Uriel said, on iulie 13, 2020 at 2:11 pm

  Mystic Rabbi: “Messiah on the Way Whether Jews Return or Not”

  https://www.breakingisraelnews.com/154616/mystic-rabbi-messiah-on-the-way-whether-jews-return-or-not/

  Apreciază

 10. gheorghe said, on iulie 13, 2020 at 2:26 pm

  Poza tipului arata ca el, traditionalist brunet nu este din Europa – khazar ci chiar unul de-acolo, din fosta Palestina, talmudist de Ierusalim.
  Cei ca el nu sint acelasi neam cu cei care au colonizat teritoriul creand statul artificial, secularist numit Israel, talmudistii babilonieni, adica luciferieni – satanisti care nu recunosc asta.
  Franc-masoneria a fost infiintata de talmudistii babilonieni, in SUA si tot ei o controleaza la toate „capetele” Hidrei – acolo au fost atrasi iubitorii de arginti care s-au lepadat si de neam pentru a sluji interesul „fratilor”.
  ….
  Probabil ca se apropie ceea ce invoca si inca nu s-a petrecut – Holocaustul, in Israel care a depasit 6 milioane de „repatriati”.

  Apreciază

 11. M. Uriel said, on iulie 13, 2020 at 2:29 pm

  Anti Lock-down Protest, Riots Erupt in Major Israeli Cities

  Apreciază

 12. mircea.v said, on iulie 13, 2020 at 2:43 pm

  De cipuire si disparitia cash are nevoie sistemul antihristic, ca asta defineste insemnarea. Fara ele nu se poate.

  Da daca evreii (rabini sau nu) care vorbesc impotriva cipuirii… or fi din cei ce la final se vor converti la ortodoxie?
  Sau, poate fi o diversiune asa cum mentioneaza si saccsiv la final, de tipul celor spuse de Parintele Calciu:

  Parintele Calciu despre ecumenism
  (extras din „Cuvinte vii”)

  „Exista un duh care colinda Europa si lumea in general, un duh proteic care-si schimba infatisarea si discursul de fiecare data si care ataca din toate partile lumea crestina.
  Chipul lui in general este bland, discursul lui este atragator, dar intentia lui este perfida. Acest duh poate sa vorbeasca despre familie cu cuvinte frumoase, dar intentia lui este de a distruge familia. Poate sa vorbeasca despre Biserica, plin de dragoste pentru toate bisericile, un sincretism religios, dar dorinta lui este de a spulbera Ortodoxia in primul rand. Poate sa vorbeasca despre tara si despre patrie ca despre ceva pe care incearca sa le sustina, dar intentia lui este de a distruge si patria si Biserica. Acest duh se cheama ecumenism.
  Tot acest discurs frumos si cu fete multiple nu are decat un singur scop: distrugerea natiunilor, desfiintarea Bisericii Ortodoxe in special si instituirea unui grup de conducatori, unsi nu stiu de cine, care sa induca tuturor natiunilor ideile lor, sa le incorseteze in anumite tipuri sociale,, politice si religioase in care ei sa fie mereu in fata. Sa nu ne lasam amagiti!
  Traiesc in mijlocul acestor emitatori ai discursului prolific si proteic care cutreiera lumea. Ii cunosc pe toti. Nu au nici o intentie buna cu Biserica noastra! Sub iubirea hristica, sub pacea lui Hristos, ei ascund intetii perfide. De aceea am venit aici, sa va spun:
  Nu va lasti ademeniti!”

  E clar ca vor sacrifica uneltele, ca iudele vor avea soarta lui Iuda.

  Apreciază

 13. teo said, on iulie 13, 2020 at 3:02 pm

  am o cunostinta care vinde casa la Mostistea cu 10mii euro. te intereseaza? curte 750mp + casa batraneasca.

  Apreciază

 14. Cosma said, on iulie 13, 2020 at 6:25 pm

  vor renunta la toate masurile „sanitare”/sau acele state care le vor impune isi vor pierde conducerile actuale. Insa consecintele economice se vor mentine. Daca economiile statelor actuale se vor opri, dolarul va disparea, se va ridica un nou sistem economic cu moneda electronica si identificare globala. Aceste modificari se vor mentine. Cat va ingadui Dumnezeu. Pana la razboi , probabil, dupa cum spunea Arhim. Tavrion.

  Apreciază

 15. M. Uriel said, on iulie 13, 2020 at 9:31 pm

  Sa nu uitam ce spunea Albert Pike in descrierea despre cel de al III-lea razboi mondial:

  Parte din citat: „Then everywhere, the citizens, obliged to defend themselves against the world minority of revolutionaries, will exterminate those destroyers of civilization, and the multitude,…”.

  „will exterminate those destroyers of civilization”, suna limpede?

  Apreciază

 16. […] E LIMPEDE. Forte cu mult superioare VOR SACRIFICA uneltele: masoneria, ateii, anarhistii, neomarxist… […]

  Apreciază

 17. A23 said, on iulie 21, 2020 at 1:19 am

  Fraților, nu înțelegeți cât de avansați suntem cu toată situația asta, cu ce au făcut și vor mai face puțină vreme prin Covid? Să mă ierte Dumnezeu că vă spun, dar uite cât de avansați suntem, iar rabinul respectiv cred că are mare dreptate, doar că desigur e un înșelat (să-i sperăm că doar momentan e în înșelare), căci nu Mesia vine, ci antihrist, o știm toți de pe aici. Iată ce vă zic, un fel de rezumat, ca să nu ne pierdem în toate detaliile:

  1. Prin octombrie-noiembrie-decembrie va începe haosul cel mare, sângele revoluțiilor de pretutindeni. A fost planificată să fie așa. Dar de ce va fi așa, căci ei au planificat, dar de ce va și ieși cum au planificat? Economia la momentul actual este țăndări și merge pe minus în continuare chiar și cu falsa-relaxare. Ei o ascund momentan treaba asta, pentru că au nevoie ca până la programatul val doi să ne mai spele pe creier cu Covidul și cu altele (să acceptăm toate aberațiile de frica morții, astfel încât să ucidem orice fărâmă de economie, dar să ne și distrugă sănătatea, să ne omoare pe unii, să ne îmbolnăvească pe alții, cât să ne și îndepărteze de credința în Dumnezeu) și să pornim spălați pe creier la haosul și distrugerea din care nu vom mai ieși decât când va apărea antihristul, dar noi știm de ce va veni antihristul. Din august-septembrie o să închidă iarăși ușor-ușor societatea până vor băga-o iar în carantină. Timp în care sistemul economic se va colapsa iremediabil și sistemul (marii afaceriști, marile corporații, care sunt mânuite sau deținute de ocultă) va începe să dea oamenii afară din locurile de muncă. În momentul ăla va începe un lanț de concedieri, afaceriștii mici și mijlocii, deși ei n-au treabă cu oculta, vor renunța să mai spere la vreo îndreptare și vor da și ei oamenii afară și vor închide. Eh, ăla e momentul startului marelui tămbălău, marelui haos despre care mulți din cei de pe aici știu că va fi în preajma războiului.

  Se întâmplă acum, aici, suntem la maximum 3-4 luni de a începe acel mare haos. Iar el nu va dura ani, după cum vă zic în celelalte puncte.

  * Grecia e oricum extrem de aproape de conflictul cu Turcia despre care a zis Sf. Paisie, cred că știți că Turcia urmează să intre în Grecia să exploateze niște terenuri și că grecii au zis că în clipa în care turcii vor face un pas vor porni conflict armat cu ei. Declarațiile turcilor sunt că vor intra pe terenurile alea indiferent de ce va ieși, având stabilit să o facă în câteva săptămâni. Știm, Rusia îi așteaptă pe turci să o facă, și știm ce va urma după.

  3. Haosul revoluțiilor va dura până prin vară, iar în vară se începe războiul mondial. Da, vara viitoare, 2021. Probabil că celelalte războaie locale (care precedă războiul cel mare, de asemenea războaie despre care ne-au zis Sfinții, printre care și conflictul greco-turc) vor începe în perioada haosului revoluțiilor, între toamna asta și vara viitoare.

  4. Războiul mondial, dacă mă iau după ce am înțeles de la Sfinți din interpretarea Sfintei Scripturi, va dura 5 luni de zile. Fapt care ne duce la finalul lui 2021, începutul lui 2022. Am mai explicat eu cândva pe aici de ce sunt convins că antihristul va apărea la început de 2022 și că atunci se va termina războiul. Este datorită mai multor profeții „mai exacte” (ale Sfinților noștri, normal) despre vremurile de pe urmă și despre nașterea antihristului.

  5. Antihristul apare la finalul războiului sau chiar el e cel care va încheia războiul, apărând deci la puțin timp înainte de a se pune capăt războiului. De aici încolo… cred că știm toți cum e.
  _________________

  Eu nu încerc să conving pe nimeni. Dar mi se par atât de clare din cauza a ce au reușit să facă prin Covid, încât vă spun că nu va fi altfel decât cum am scris mai sus.

  Treaba cu economia e colosal de mare, iar majoritatea lumii nu înțelege cât de mare e, pentru că ei o și ascund momentan și lasă de înțeles că ar urma „numai” o „criză” de nu știu câți ani sau zeci de ani de acum. Va urma pe naiba! Urmează, începând cu toamna, să se împlinească sub ochii noștri Nebunia despre care ne spun Scripturile și Sfinții (nebunie e de mult, dar eu zic de marea Nebunie). Vă spun, din octombrie-noiembrie nu va mai putea nimeni, om de rând, să trăiască în situația globală care se va crea. Nu va mai exista economie, sistem economic. Totul va fi praf și pulbere. Și astfel, de foame, se va ieși în stradă, la sânge, împotriva guvernărilor marionete, dar și unii cu alții „ne” vom bate, din păcate (se vor bate cei care nu au înțeles despre ce e vorba de fapt, va fi cum a zis Albert Pike), iar în felul ăsta războiul va apărea „natural”, dar noi ști că războiul își așteaptă butonarea de către ocultă. Deci vor pune în mormânt economia prin următoarea carantină, iar haosul și revoluțiile sângeroase tocmai de aia vor începe, pentru că despre asta a fost Covid, ca să prăbușească fulgerător și pe veci acest sistem economic și să intrăm în haosul care ne va aduce războiul, cu marea țintă: antihristul după război. Și, desigur, printre obiectivele lor de pe parcurs sunt diversele spălări pe creier, frica de moarte, foametea, toate astea fiindu-i necesare antihristului.

  În numai un an și jumate de astăzi, toate astea vor avea loc. De acolo, de la antihrist, va fi altă treabă…

  Așa că… rabinul, dacă o fi instrument al ocultei, știe el ce spune cu cele 9 luni după cel de-al doilea val. Dacă nu e un instrument al ocultei, atunci rabinul cred că știe de la tatăl minciunii, care-l face pe rabin să creadă că i le-ar zice Dumnezeu Cel Adevărat. Iar tatăl minciunii, astăzi, fiind atât de aproape, deci antihristul născut și așteptând momentul, știe și el ce zice, el, tatăl minciunii. Știe pentru că, dacă am ajuns până aici, i-a îngăduit Dumnezeu să le lucreze în felul ăsta…

  Să mă ierte Dumnezeu dacă greșesc. Și să mă ierte și dacă nu trebuia să o spun, dar am spus-o pentru că poate v-o face să vă rupeți și mai tare de lumea asta și de planurile sau „speranțele” ei de viitor, poate v-o face să stați cu o și mai mare băgare de seamă, cu mai multă priveghere și rugăciune. Dar și cu bucurie, fraților! Dacă stăm în Domnul, să trăim cu Bucurie! Căci cât de greu va fi, pe atât de aproape suntem de Fericirea noastră, de Adevărul nostru, de Domnul cel veșnic.

  Apreciat de 1 persoană

 18. […] E LIMPEDE. Forte cu mult superioare VOR SACRIFICA uneltele: masoneria, ateii, anarhistii, neomarxist… […]

  Apreciază

 19. […] E LIMPEDE. Forte cu mult superioare VOR SACRIFICA uneltele: masoneria, ateii, anarhistii, neomarxist… […]

  Apreciază

 20. […] E LIMPEDE. Forte cu mult superioare VOR SACRIFICA uneltele: masoneria, ateii, anarhistii, neomarxist… […]

  Apreciază

 21. […] E LIMPEDE. Forte cu mult superioare VOR SACRIFICA uneltele: masoneria, ateii, anarhistii, neomarxist… […]

  Apreciază

 22. […] E LIMPEDE. Forte cu mult superioare VOR SACRIFICA uneltele: masoneria, ateii, anarhistii, neomarxist… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: