SACCSIV – blog ortodox

Virusologii olandezi trag un semnal de alarma: “Varianta Delta se raspandeste in randul persoanelor vaccinate”

Posted in Coronavirus, Olanda, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa by saccsiv on iulie 22, 2021
Tagged with: ,

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mihai T said, on iulie 22, 2021 at 2:21 pm

    Aceste informaţii au fost semnalate de o altă persoană:

    În China au căzut trei baraje. Mulţi oameni au zis că barajele au căzut din cauză că în China se fac lucrări proaste. Ei probabil au impresia că în China sunt vreo 50 de baraje. În realitate, în China există între 90.000 şi 100.000 de baraje. China nu are ”infrastructură de proastă calitate”.
    În California, apa din baraje a fost deversată în mod deliberat (în ocean). Barajele din California sunt aproape pe 0, într-o vreme când ar trebui să aibe rezerve de apă pentru 4 ani, aşa cum era în 2019.
    În Germania a fost invers. Barajele au fost ţinute pline până la refuz, deşi celor de acolo li s-a spus să dea drumul apei, deoarece se apropiau ploi masive. În loc să deverseze apa, ei au ţinut barajele pline la maxim, astfel încât apa a dat pe afară.
    În China a fost gestionată corect apa din baraje, dar s-a adunat aşa de multă încât tot a deversat. În China au fost scene apocaliptice, cu staţii de metrou inundate şi explozii la topitorii (deoarece apa s-a scurs în furnalele cu metal topit).
    În California au produs secetă, şi au scurs intenţionat apa din baraje. În Germania au ţinut barajele pline până la refuz, şi au provocat inundaţii catastrofale. În China au provocat ploi continue şi asta a dus la dezastru, chiar dacă cei din China au încercat să-şi gestioneze corect apa. Ce arată asta ? Răspuns uşor: Elita vrea să distrugă totul.
    În China e atât de multă apă încât culturile nu se pot dezvolta. În acest timp, în Rusia, SUA şi Canada este aşa de multă secetă încât nici acolo nu se pot dezvolta culturile; în Mexic e rece când ar trebui să fie cald. Aşa numita ”Elită” nu ţine cu un popor sau altul, ei vor să distrugă toate popoarele.

    (unul din sloganurile Elitei este: ”reconstruind mai bine”).

    Apreciat de 4 persoane

  2. marcus said, on iulie 22, 2021 at 6:08 pm

    Romania este pe primul loc in UE in ce priveste revenirea la normalitate. De ce? Pentru ca românul, asa cum e el, nu-i tampit si nu inghite toate hapurile date prin televizor!
    In definitiv, psihologia consonantista, precursoarea ciberneticii, a fost descoperita de catre un taran român, – care a invatat carte, e drept -, pe numele sau Stefan Odobleja.

    https://evz.ro/romania-este-pe-primul-loc-in-uniunea-europeana-in-ceea-ce-priveste-revenirea-la-normalitate-analiza-surprinzatoare.html

    Apreciază

  3. […] Virusologii olandezi trag un semnal de alarma: “Varianta Delta se raspandeste in randul persoanelo… […]

    Apreciază

  4. […] Virusologii olandezi trag un semnal de alarma: “Varianta Delta se raspandeste in randul persoanelo… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.