SACCSIV – blog ortodox

Epidemiologic, este absolut imposibila aparitia unui val patru la toamna, deoarece este urias numarul imunizatilor natural plus al celor imunizati prin vaccinare. Ce vor inventa totusi, pentru a ne baga, din nou, pe toti in arest la domiciliu?

Posted in AGENDA 21, carantina, Coronavirus, SOCIALISM, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa by saccsiv on mai 18, 2021

Ca si in alte dati, vom lucra cu materialul clientului, adica vom presupune ca e cum spun ei: coronavirusul exista iar vaccinul imunizeaza.

Evident, daca exista, atunci avem un numar imens de imunizati natural, deoarece si numarul celor vindecati este imens. Tinand insa cont ca enorm de multi au trecut prin boala fara sa aiba habar, care o fi procentul exact?

Pentru inceput, sa ascultam ce zice Dana Budeanu:

Asadar, in inregistrarea de mai sus se vorbeste despre circa 30% imunizati natural.

In iunie 2020, Alexandru Rafila estima ca numărul real de cazuri COVID e întrMAREAe 10 și 20 de ori mai mare decât cel depistat:

Si nu era singurul care estima astfel.

Conform https://www.worldometers.info/coronavirus/country/romania/, pana acum in Romania au fost declarate peste un milion de cazuri. Ca atare, daca estimarile lui Rafila sunt corecte, inseamna ca numarul real de bolnavi a fost pana acum undeva intre 10 si 20 de milioane. Evident, aproape toti fiind vindecati, deducem ca vorbim despre peste 10 milioane de imunizati natural.

Si nu este o exagerare a celor din Romania. De exemplu, pe vremea cand la nivel mondial erau 35 de milioane de cazuri, OMS-ul estima ca in mod real ar infectati 10% din omenire, adica 780 de milioane, deci aproximativ de 20 de ori mai multi.

Ca atare, lucrand cu materialul clientului, oricum am suci-o, numarul imunizatilor natural si ai celor imunizati prin vaccinare este atat de mare, incat este absolut imposibila aparitia unui val patru in toamna.

Si totusi, vor declara acest val patru. Ultimul care a pregatit terenul pentru un astfel de anunt fiind chiar Ludovic Orban:

SURSE – Ludovic Orban grăbește Congresul PNL: Să îl facem înainte de valul 4 al pandemiei

De ce ar declara in toamna aparitia unui al patrulea val? Ca sa ne aresteze la domiciliu. De ce sa ne aresteze la domiciliu? Deoarece Marea Resetare este in derulare, adica instaurarea unui Socialism Global. Iar aceasta instaurare poate avea loc doar dupa o demolare a vechiului mod de a-si duce traiul omenirea. Socialim Global care implica implementarea Agendei 21, o lume in care omenirea va fi ingramadita in orase, isi va pierde libertatea, va fi dependenta de sistem iar totala utilizare terenurilor va fi controlata de cine trebuie:

AGENDA 21 = MOARTE. Cititi si va ingroziti despre PIESA DIN PUZZLE CARE LIPSEA. Veti intelege totul mai bine

Vor mai accepta insa oamenii sa fie din nou inchisi in case pe motiv ce coronavirus? Cum vor fi prostiti sa accepte?

Probabil nu vor scoate nici un cuvant despre cei vindecati si se vor axa doar pe vaccin. Si cum procentul de vaccinati este foarte departe de necesarul de 70% declarat initial, vor da vina pe nevaccinati.

Insa oare ce procent din popor va accepta povestea? Cati vor fi chiar intr-atat de natangi incat sa nu ia in calcul si vindecatii? Apoi, cum sa dai vina pe nevaccinati daca permiti doar vaccinati in marile aglomerari umane de pe stadioane sau spectacole?

Vom vedea cum va fi.

Este foarte posibil insa sa invoce si o alta motivatie pentru arestarea la domiciliu pentru la toamna sau la anul: incalzirea globala.

Si pare ca deja terenul se pregateste in acest sens. De exemplu, Secretarul General al ONU Antonio Guterres a lasat sa se inteleaga ca dupa lupta impotriva Covid-19 va urma cea impotriva schimbarii climei:

„Ce este Marea Resetare?”: Un videoclip flagrant marca Forumul Economic Mondial

Treaba despre care directorul CNN, Charlie Chester, a vorbit pe fata:

Directorul CNN recunoaște manipularea si propaganda pe care postul tv o face pe temele COVID, BLM și încălzirea globala. Stirile CNN sunt determinate totalmente de agende pre-definite dictate de sus

Cele de mai sus tin de actiunile pionilor negri. Mai exista insa si niste pioni albi si niste papusari ce stapanesc ambele tabere de pioni:

Realii papusari nu ne arata vreo luminita la capatul tunelului, deoarece vor ca masele nemultumite sa gaseasca o unica solutie: RAZBOIUL si REVOLUTIA

 

48 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Viespe Linda said, on mai 18, 2021 at 2:57 pm

    Mi-a ramas in minte ce a spus Sf.Paisie Aghioritul : comunismul este pentru saraci, masoneria pentru bogati si ecumenismul pentru clerici.
    Socialismul global se doreste a fi instaurat dupa ce toata lumea saraceste in mod voit datorita faptului ca li se pun piedici de orice fel, de la birocratie la inchis de activitati pe motive sanitare.
    Daca majoritatea oamenilor sunt saraci isi doresc comunism sa fie toti egali ca nu cumva sa ajunga vreunul mai bogat. Orice om a experimentat pe propria piele faptul ca atunci cand ii este greu face comparatie cu vremurile de dinainte de 1989 ca era mai bine atuncea ca aveam toti de munca. Diferenta de atunci si acum este mare ca nici macar de munca nu vom mai avea si poate nici nu vom mai fi in viata (criza alimentare, vaccinare fortata, defrisari,deversari de substante toxice in apa, apa cu chimicale la robinet).
    Socialismul global care se doreste a fi se impune cu forta prin mijloace ilegale si nu datorita dorintei oamenilor, venind din partea celor mai bogati oameni ai planetei care nu respecta ei principiile socialismului. De fapt, asa-zisul socialism global trebuie considerat neo-feudalism , stapani si sclavi. Tot bogatii planetei au cumparat toate ziarele socialiste intr-un final acum cativa ani, in ultimii 2 ani au finantat/cumparat toate fundatiile cu principiile socialiste de exemplu: Rosa Luxemburg Foundation din Statele Unite, care pana acum 2 ani nu avea sponsorizari de la partidele din Germania cum ar fi SPD. Toate publicatiile de stanga au fost deturnate si s-a simtit asta in articolele lor de faptul ca nu au mai „atacat” capitalul corporatiilor ci practic au inceput sa o ia invers, iar de „plandemie” nu au spus nimic, ci chiar o lauda ca este sansa lor sa isi puna in aplicare planurile, mai ales cele verzi. Daca erau cu adevarat de stanga, sareau in sus, cand corporatiile mari au facut profit pe spatele oamenilor anul trecut in stare de urgenta si fac in continuare cumparand afacerile oamenilor pe nimic.
    Clasa de mijloc este pe cale sa dispara de tot si tinde sa devina parte din multimea sclavilor pentru ca vor fi doar 2 clase neo-feudalice.

    Apreciază

  2. Traian said, on mai 18, 2021 at 3:32 pm

    GLOBALIȘTII VOR AVEA NEVOIE DE O ALTĂ CRIZĂ ÎN SUA DEOARECE AGENDA LOR DE RESETARE EȘUEAZĂ

    Din păcate pentru globaliști, Resetarea nu funcționează pentru ei peste tot. În SUA, agenda eșuează lamentabil în comparație cu Asia și părți din Europa.

    Întrucât șeful Forumului Economic Mondial, Klaus Schwab, este atât de pasionat să ne reamintească, pandemia Covid este „oportunitatea perfectă” de a împinge înainte planurile globaliste pentru o resetare totală a economiei și societății umane. Pentru globaliști, criza este o soluție, o poartă spre versiunea lor despre o lume mai bună. Ei iubesc pandemia, nu-i îngrijorează.

    Problema este că nu dăunează suficient sau îngrozește suficient de mulți persoane.

    Luați în considerare simularea pandemiei coronavirus de Event 201: a fost organizată de Forumul Economic Mondial și Fundația Bill și Melinda Gates cu doar două luni înainte de a apărea „întâmplător” la începutul anului 2020. Jocul de război pandemic a fost vorba mai puțin despre salvarea de vieți și mai mult despre modul în care elitele au planificat să țină publicul sub control. Suprimarea mass-media alternative și cenzura în social media au fost discutate pe larg. Vocile disidente trebuie să fie reduse la tăcere dacă resetarea va triumfa.


    Un factor în cadrul simulării Event 201 care nu s-a dezvoltat niciodată, au fost însă proiecțiile WEF privind decesele. Jocul de război a sugerat cel puțin 65 de milioane de decese inițiale din cauza pandemiei. Proiecțiile timpurii asupra ratei mortalității au sugerat între 2% și 3% din populație sau mai mult. Aceleași proiecții au fost repetate de Organizația Mondială a Sănătății a ONU atunci când adevărata pandemie a fost dezvăluită pentru prima dată publicului.

    În schimb, Covid-19 a fost o dezamăgire pentru globaliști, cu o mică rată a mortalității de aproximativ 0,26% în afara caselor de bătrâni. Adică, 99,7% din populație nu are de ce să-și facă griji din partea covidului. Milioane de americani devin pricepuți la situație și refuză să se conformeze mandatelor asupra unui virus care nu este o amenințare.

    În loc să se retragă din schema Reset, globaliștii continuă să se dubleze. De ce? Pentru că nu au altă opțiune. Au lăsat pisica să iasă din geantă și gurile mari precum Klaus Schwab, au spus lumii exact care este planul. Dacă se retrag acum, s-ar putea să nu aibă NICIODATĂ o altă șansă de a implementa un plan de centralizare mondială; o grefă masivă care necesită tiranie medicală pentru a evita rebeliunea.

    Vedeți, dacă rata mortalității ar fi fost dramatic mai mare de 0,26% și covidul ar fi reprezentat o amenințare legitimă, atunci poate că o parte mai mare din populația SUA ar fi fost la bord cu restricții pe termen mai lung și pașapoarte medicale. Poate nu. Faptul rămâne că 40% din decese au avut loc în case de bătrâni în rândul pacienților cu boli preexistente, rata deceselor în afara acestor instalații este minimă, mandatele de mască s-au dovedit complet ineficiente și statele care au rămas deschise și au eliminat mandatele de mască au căzut ratele de deces și infecție în comparație cu statele care aplică blocaje.

    Narațiunea fricii se destramă. Statele din SUA se deschid și refuză să pună în aplicare mandate inutile. În statul meu natal, Montana, legiuitorii și guvernatorul adoptă legi care interzic aplicarea pașapoartelor medicale. Chiar și marile corporații nu au voie să solicite pașapoarte de vaccinare de la clienți sau angajați.

    În plus, 40% până la 50% din populația SUA la sondaje refuză să se conformeze lansării vaccinurilor sau pașapoartelor medicale. De ce să luați un vaccin pentru un virus care oricum nu afectează 99,7% din populație?

    Nu mai ține șmecheria. Globaliștii vor avea nevoie de o altă criză dacă speră să aplice alte blocaje în SUA, împreună cu pașapoarte medicale și dezarmare. Nu vă mirați dacă există mai mult haos de inginerie special în lunile de vară. Dar cum va arăta următoarea criză? Cred că deja vedem semnalele …

    Cyber ​​Poligon

    Așa cum simularea unei pandemii de coronavirus la Evenimentul 201 a precedat realitatea cu doar două luni, există îngrijorări că următorul eveniment de simulare al Forumului Economic Mondial va fi, de asemenea, un precursor al unei alte crize.

    Cyber Polygon este un joc de război organizat de WEF în luna iulie, menit să simuleze un atac cibernetic major asupra lanțului global de aprovizionare și a sistemului economic. Anul trecut, în mass-media au avut loc discuții nesfârșite, construind temeri de atacuri cibernetice din partea Rusiei, Chinei, Iranului și chiar Coreei de Nord.

    În ceea ce privește amenințările lanțului de aprovizionare, nu sunt sigur cum un atac cibernetic ar putea face mult pentru a perturba transportul maritim global, cu excepția cazului în care vorbim despre un alt blocaj pe o rută de transport maritimă importantă, cum ar fi Canalul Suez. Dar un atac reușit asupra burselor de valori din locuri precum Wall Street ar putea fi devastator. Vă sugerez să urmăriți cu atenție acest eveniment, deoarece poate fi conceput pentru a preceda un atac cibernetic real, cândva în acest an.

    Cititi tot aici:

    https://invictuswebmedia.com/2021/04/17/https-alt-market-us-globalists-will-need-another-crisis-in-america-as-their-reset-agenda-fails/

    Apreciază

  3. Traian said, on mai 18, 2021 at 3:35 pm

    “Cyber Poligon” – Atacul Cibernetic Global pregătit pentru 9 iulie 2021

    Lumea se află în prezent într-un proces istoric de transformare. Sub pretextul dorinței de a stopa răspândirea unei boli, libertățile sunt restricționate, drepturile democratice sunt restrânse și structurile poliției-stat sunt înființate într-o măsură fără precedent. Guvernele tuturor țărilor din lume – fie că sunt dictaturi sau democrații parlamentare – se dovedesc a fi păpușile unei puteri mai puternice decât orice a văzut vreodată lumea. În vârful acestei puteri se află cele mai mari companii IT din vremea noastră: „Google parent Alphabet”, „Microsoft”, „Apple”, „Amazon”, „SpaceX”, „Netflix” și „Facebook”. Apoi, sunt marile bănci de pe Wall Street și cei mai importanți manageri de active din lume, precum BlackRock și Vanguard. Toți stăpânesc cele mai importante două linii de viață ale societății industriale moderne: fluxul de date și fluxul de bani. Acest complex digital-financiar este susținut de băncile centrale, de organizații financiare globale precum „Banca Mondială” și „Fondul Monetar Internațional”, numeroase grupuri de reflecție, organisme internaționale precum „Grupul celor Treizeci”, „Conferința de la Bilderberg” și diverse fundații precum „Fundația Bill și Melinda Gates” și „Forumul Economic Mondial”, „WEF”.

    Acest „WEF” joacă un rol special în actualul proces de transformare, deoarece din rândurile sale provine strategia care este în prezent implementată la nivel mondial. Fondatorul „WEF”, profesorul german de economie Klaus Schwab, a formulat în mod inconfundabil această strategie într-o carte intitulată „Covid 19 – The Great Reset” („Covid 19 – Marea Resetare”). Potrivit lui Schwab, lupta globală împotriva virusului creează o oportunitate rară și temporară, dar favorabilă pentru o repornire completă a lumii noastre. Schwab clarifică, de asemenea, cum ar trebui să arate această lume: este vorba despre finalizarea parteneriatului public-privat, adică fuzionarea marilor corporații cu structurile de stat.

    Scopul lui Schwab și, prin urmare, cel al „WEF”, nu este altceva decât realizarea unei dictaturi globale prin stabilirea corporativismului autoritar. Seriozitatea „WEF” și a fondatorului său este demonstrată nu numai de faptul că acest plan este în prezent împins înainte într-un ritm terifiant, ci și de faptul că a fost deja simulat și rezolvat în multe detalii – în Evenimentul 201. Acest joc sau simulare a avut loc la New York în octombrie 2019 și a fost organizat de „WEF” împreună cu „Fundația Bill și Melinda Gates” și „Centrul Johns Hopkins pentru securitatea sănătății”. Accentul principal a fost asupra modului în care o criză globală a sănătății poate fi utilizată în sensul unui parteneriat public-privat. Întrucât scenariul desfășurat anticipa dezvoltarea efectivă a lunilor următoare într-un mod aproape profetic, este extrem de important să direcționăm atenția internațională către un alt eveniment programat de „WEF”, și anume Cyber ​​Poligonul planificat pentru 9 iulie 2021.

    Acesta este un exercițiu de formare tehnică pentru un atac cibernetic global, la care participă reprezentanți de rang înalt ai organizațiilor internaționale și ai companiilor de top. Scopul oficial al evenimentului este de a asigura securitatea traficului de date digitale care a explodat în urma crizei Corona. Anul acesta, de exemplu, urmează să fie simulat un atac cibernetic fictiv în care participanții din zeci de țări reacționează la un atac țintit asupra lanțului de aprovizionare al unei companii în timp real. Oricine a urmărit publicațiile și politica „WEF” suspectează că de fapt se pregătește ceva complet diferit aici. Așa cum Evenimentul 201 nu a fost niciodată despre sănătatea populației mondiale, ci despre exploatarea unei crize de sănătate în favoarea complexului digital-financiar, Cyber ​​Polygon 2021 nu va fi cu siguranță siguranța companiilor individuale, ci exploatarea unui Cyber Atac în favoarea noii superputeri globale.

    Afirmația lui Klaus Schwab conform căreia cea mai importantă sarcină a conferinței este de a crea încredere în sistemul existent poate însemna doar că se dorește utilizarea unui astfel de atac cibernetic ca o oportunitate de consolidare a creșterii puterii câștigate în contextul crizei coroanei pentru modalități de a monitoriza, controla și cenzura mai bine fluxul de date. Cu siguranță nu este o coincidență faptul că Cyber ​​Poligonul 2021 este programat pentru această vară, deoarece de ceva vreme vedem cum narațiunea virusului ultra-periculos poate fi susținută mai puțin eficient de la o zi la alta din cauza sosirii sezonului călduros.

    Pe măsură ce tot mai mulți oameni încep să-și dea seama că au fost trădați de “elita” acestei lumi, ei trebuie să reacționeze, mai presus de toate, reducându-i la tăcere pe cei care îi critică. Experimentăm cu exactitate această cenzură din ce în ce mai strictă a vocilor alternative și critice de sistem și puteți fi sigur că nu va fi lanțul de aprovizionare al unei companii care va fi centrul participanților la Cyber Poligonul 2021, ci mai degrabă înăsprirea cenzurii globale[1].

    https://www.incorectpolitic.com/cyber-poligon-atacul-cibernetic-global-pregatit-pentru-9-iulie-2021/

    Apreciază

  4. nimeni said, on mai 18, 2021 at 4:01 pm

    Ce ne-am face noi (adica ei!!) fara „tulpinile noi”, cum ar fi dea indiana? Evident, pot inventa o alta tulpina, din India sau orice alta tara (daca nu chiar una romaneasca, sa avem si noi cu ce sa ne laudam in lume, pe langa politicienii stiuti deja si …dulapul).
    Alta posibilitate: ar putea „scapa” vreun alt virus, de la muste sau sobolani sau …orice altceva! Si-asa in planul initial, LOCKSTEP 2010, se prevedea existenta unei „faze 3”, adica eliberarea unui alt virus, militarizat, cu o mortalitate de vreo 30%.
    Sa vedem ce va fi! Deocamdata vad ca nu le-a ingaduit Dumnezeu sa-si faca planurile asa cum erau initial, cu „faza 3”.
    Mi se pare esential sa intelegem ca astea sunt vremurile sfarsitului si „toate aceste lucruri TREBUIE sa se intample” (conform Matei 24). La fel de esential: „VEDETI SA NU VA INSPAIMANTATI!” –

    Veţi auzi de războaie şi veşti de războaie: *vedeţi să nu vă înspăimântaţi*, căci toate aceste lucruri trebuie să se întâmple. Dar sfârşitul tot nu va fi atunci. (Matei 24:6)

    Apreciat de 1 persoană

  5. Stefan said, on mai 18, 2021 at 6:02 pm

    Iauzi imposibil. Păi până la toamnă se modifică virusul ăsta de numa numa. Deja sunt acum n tulpini. Să vezi din toamnă ce o să fie. Plus că poate îi dăm și un nume nou. Adică îl rebranduim. Poate covid 20 cine știe.
    Indivizii din această lume vor accepta orice atâta timp cât sună într-un fel. Puțin probabil ca cei vaccinați să le vină mai multă minte după primele doze iar rândurile nevaccinaților se vor restrânge văzând cu ochii.
    Din păcate

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on mai 18, 2021 at 6:36 pm

      Stefan

      Daca vor zice cum zici, atunci nu va fi valul 4, ci valul 1 din noul coronavirus. Adica va fi cam cum e la gripa, ca atare toti care s-au vaccinat pana acum trebuie din nou sa se vaccineze. Iar la anul din nou si tot asa. Iar in timpul asta lockdown cu scurte pauze.
      Cati vor mai accepta?

      Apreciat de 1 persoană

      • Stefan said, on mai 18, 2021 at 8:30 pm

        Părerea mea că vor fi destui care vor accepta. Nu poți scoate frica din inima oamenilor, decât cu speranța. De unde speranță dacă așa cum bine ai punctat tu , nu vor să le arate luminița de la capătul tunelului. Noi ca și creștini nu cred că are sens să gândim în termeni de relaxare. Pentru noi o doar o mică amânare această perioadă. Probabil încă un răgaz oferit de Domnul Hristos să ne punem lucrurile în ordine atât duhovnicesc dar și material. Nu mă refer la îmbogățire desigur dar la o retragere măcar parțială pe undeva.

        Apreciază

  6. Releu said, on mai 18, 2021 at 6:48 pm

    Unii medici virusologi spun ca valul 4 va fi declansat de cei care s-au vaccinat anticovid. Cu alte cuvinte, daca la noi s-au vaccinat 5 mil., in toamna, mare parte din ei vor umple spitalele si statisticele. In plus, din toamna isi va intra din nou in drepturi gripa clasica, pe care o vor considera „noua tulpina” covid. Gasesc ei solutii, nu-mi fac iluzii. Numarul de infectati sa creasca, asta-i tot ce conteaza. Dana Budeanu are un stil de exprimare, juri ca-i varianta feminina a lui CTP.

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on mai 18, 2021 at 6:52 pm

      Releu

      Ne intereseaza sa lucram cu materialul clientului.
      Ca atare, ei nu vor putea spune ca valul 4 este declansat de cei vaccinati.
      Daca vor da vina pe o noua tulpina, ca la gripa, atunci nu va fi valul 4, ci valul 1, dupa cum i-am explicat lui Stefan.
      In ecuatia care ne intereseaza, este absolut neinteresant cum e Dana Budeanu. Poate fi si schioapa si cu trei maini si peltica pe deasupra.

      Apreciat de 2 persoane

      • Cristian Daniel said, on mai 18, 2021 at 11:49 pm

        Fratilor, s-ar putea sa nu fie niciun val 3 sau 4 sau 5, niciun alt val 1 cu o noua tulpina indiferent ca ar fi indiana, africana sau altceva, ci ar putea fi ceva nou despre care nici nu banuim…ceea ce cred eu este insa ca un rol esential in orice va urma (cel mai probabil din toamna) il vor avea vaccinatii…nu stiu sigur cum anume, in ce fel, care va fi rolul lor dar insistenta asta dusa la paroxism ptr vaccinare mie imi da de gandit, cred ca ceva se va intampla cu sau prin intermediul intzepatzilor… de facut niste supozitii am mai facut (vaccinatii sa imprastie peste tot virusi-mutanti sau sa „rezoneze” ciudat in momentul in care se vor activa antenele 5 sau 6 G), dar sunt doar ipoteze…e posibil sa fie ceva la care nimeni sa nu se astepte sau ar putea fi un cumul de evenimente care sa se manifeste simultan pe mai multe planuri…

        Apreciază

  7. acelas said, on mai 18, 2021 at 7:00 pm

    si mai ales avand in vedere nr extrem de mic de infestari de acum ..

    Apreciază

  8. Cosmin said, on mai 18, 2021 at 7:50 pm

    Interesant ce spune o doamna judecator:

    Apreciază

    • mircea.v said, on mai 18, 2021 at 11:59 pm

      Referitor la anticorpi, daca ai facut boala , ai un anumit numar de anticorpi, si vii in contact cu unii de au boala/esti expus la virusi, tu nu mai faci dar organismul intra in alerta si incepe sa lucreze iar pe tema asta si numarul anticorpilor creste. Stiu caz concret in care la inceput a avut un numar de anticorpi, apoi a avut loc o scadere lenta, apoi o crestere. Testat in Austria, la acelasi laborator, in aceleasi conditii, acelasi test… Asa ca, totul este o super-mega vrajeala cu vaccinatii care sant parfum, spre deosebire de cei ce au trecut prin boala.. stiu persoana care la 10 luni dupa ce a facut boala are anticorpi de 10 ori mai multi decat minimul cerut de sistem.

      Apreciază

      • dd_2d said, on mai 19, 2021 at 1:39 pm

        Corpul produce anitcorpi cand are nevoie. Asa cum o masina care sta pe loc are probabil motorul oprit asa si un corp care nu are infectii nu are anticorpi dar stie sa ii produca. Diferenta e ca atunci cand apare infectia corpul produce.

        Un alt lucru f important ca sistemul de aparare e mai flexibil si adaptabil decat vaccinurile care le-au scos acum pe piata.
        Nu vorbesc aici de rabie sau tetanos.(copii mici si sugari le fac pe astea la greu..ca doar se joaca cu fiare ruginite si caini turbati mereu. Si apoi le mai faci o data cand ii duci la doctor.)

        Cu vaccinul nu e la fel. Practic nu iti folosesti sistemul imunitar si te bazezi pe niste vorbe. Ca e sigur si eficient la TV. Atat.

        Apreciază

  9. marian said, on mai 18, 2021 at 8:03 pm

    2020 227 decese cu diagnostic principal COVID-19 (1 %)
    Stirea asta ar trebui sa arunce in aer totul in Romania . Cand colo la tv se repeta ca o placa stricata aceleasi texte pro vaccinare , Oameni pe strada terorizati cu masca pe figura desi nu mai este obligatorie, Oameni fericiti ca si-au luat „ratia de libertate” si se pot duce intr-un weekend sau in concediu .
    Parca marea majoritate este oarba surda , fara gandire proprie si …. pregatita pentru „resetare”.

    Din datele raportate de spitale catre INSP – Centrul National de Statistica si Informatica in
    Sanatate Publica, conform prevederilor Ordinului nr. 1782/2006, pentru anul calendaristic
    2020 s-au raport un numar de 26106 decese, dintre care 227 decese cu diagnostic principal
    COVID-19 (1 %) si respectiv 25875 decese cu diagnostic secundar de COVID (99%).
    Raportarile au provenit de la 284 spitale.
    Dintre decesele cu diagnostic principal de COV

    Dă clic pentru a accesa Raport-Comisie-decese-COVID_7.05.2021.pdf

    ȘTIREA ANULUI. Ministerul Sănătății recunoaște că NUMAI 227 DE OAMENI AU MURIT cu adevărat DE COVID în România, în toată plandemia! Raportul MS: Diagnosticele codificate ca principale nu au fost DE COVID, conform OMS: infarct, ulcer, hernii, fracturi
    https://www.activenews.ro/stiri/STIREA-ANULUI.-Ministerul-Sanatatii-recunoaste-ca-NUMAI-227-DE-OAMENI-AU-MURIT-cu-adevarat-DE-COVID-in-Romania-in-toata-plandemia-Raportul-MS-Diagnosticele-codificate-ca-principale-nu-au-fost-DE-COVID-conform-OMS-infarct-ulcer-hernii-fracturi-166881

    Apreciat de 1 persoană

  10. Sandu Negru said, on mai 18, 2021 at 8:11 pm

    Hai sa-ti „soptesc” ceva „tinere” saccsiv

    Can un plan nu prea merge… elitele globaliste evreiesti au alt plan.

    Adica, n-a mers cu bu-hu-hu virusu’ lu’ peste, sau a mers ceva prost si CIREADA si-a dat seama…facem DIVERSIUNE…

    Adica…Israel + SCLAVII SAI contra ‘pretenilor zionistilor’…. Acuma Spania cu Maroc are o ‘disputa’…

    ..Pe cat pariu ca se ‘DIVERSIFICA’ bre’ situatia?

    Imi miroase a … criza ENERGETICA, ALIMENTARA si WW3

    Apreciat de 1 persoană

    • dd_2d said, on mai 19, 2021 at 1:44 pm

      Pai nu e clar? Ce ucide mai bine si sigur decat un razboi? Foamea poate..dar tot iti ia o saptamana sa mori.
      Asa cum zic Sfintii cei ce vor ramane isi vor dori sa fie morti.

      Vorba unui comentator: Si asa nu imi place lumea in care traiesc.

      Apreciază

  11. ultimulramas said, on mai 18, 2021 at 8:30 pm

    ba e posibil pentru ca la fel ca la gripa imunitatea scade si apar mutatii (nu musai toate naturale)
    ati mers strict pe calea opozitiei controlate (ganditi si actionati asa cum vor dusmanii s-o faceti), ca virusul nu-i nimic grav, poate ca e asa dar a fost totusi creat in laborator si chiar daca acum nu-i grav ei pot oricand sa introduca o tulpina (mult) mai periculoasa, iar apoi dau vina pe oameni c-au fost iresponsabili, introduc masuri mai stricte ducand pana la vaccinul obligatoriu, telefonul cu cine stie ce aplicatie obligatoriu pentru a iesi din casa, iar in cele din urma cipul implantat obligatoriu, dau vina pe „fake news” si cenzureaza Internetul s.a.m.d.
    au nevoie de-o criza pentru a impune toate acestea, si aceasta e, o astepam de ani de zile si n-am fost deloc surprins.

    Apreciază

  12. alex said, on mai 18, 2021 at 10:22 pm

    Nu vor mai inventa nimic.. Virusul dispare acum in mai, tot asa cum a aparut, dar in scurta vreme urmeaza razboi.. Asa a zis unor pelerini parintele de la Schitul Muntioru.

    Apreciază

  13. Perfu said, on mai 18, 2021 at 10:22 pm

    Au cheltuit astia la bani cu campaniile lor de testare ca puteau mari salariile, pensiile si alocatiile de cel putin 3 ori

    Apreciază

  14. tulpini said, on mai 18, 2021 at 10:41 pm

    Valurile 1, 2 și 3 n-au existat din punct de vedere medical, epidemiologic, ci au existat doar din punct de vedere politico-economico-ideologico-demografic. Așa că să lăsăm tulpinile plantelor, și să privim lucrurile normal și firesc, dacă mai suntem în stare, și nu cum le țese drq prin supușii săi plini de zel.

    Apreciază

    • saccsiv said, on mai 19, 2021 at 9:45 am

      tulpini

      Gresesti. Ne intereseaza ce vor zice si vor face ei.

      Apreciază

      • tulpini said, on mai 19, 2021 at 10:18 am

        saccsiv,

        Sigur că ne interesează. Dar și pe cei pe care nu-i interesează îi va afecta oricum. Indiferent ce vor face ei, vor fi numai înșelări Câtă lume își dă seama de asta? Se poate face ceva? Sincer, cred că nu. Aici e problema. Oamenii sunt înșelați, și așa vor rămâne. Puțini se vor trezi. În rest, ceea ce am scris mai sus corespunde realității, chiar dacă e incomod.

        Apreciat de 1 persoană

      • saccsiv said, on mai 19, 2021 at 10:51 am

        tulpini

        Vom vedea pe ce strada o vor lua pionii negri, insa daca vor continua repetarea grosiera a scenariului de anul trecut, atunci multa vreme pana la revolutie-razboi nu va mai fi.

        Apreciază

      • tulpini said, on mai 19, 2021 at 2:48 pm

        Din unele surse, chestia cu virusache e programată să se termine prin martie 2025, deci și cu vaccinarea tot cam pe atunci. Nu cred că vor pierde ei uriașul efort de cheltuială și porpagandă ca să bage revoluția/războiul înainte de 2025. E doar o părere …

        Apreciază

      • saccsiv said, on mai 19, 2021 at 3:12 pm

        tulpini

        N-au bagat banii lor, au bagat banii tai.

        Apreciază

      • tulpini said, on mai 19, 2021 at 3:25 pm

        A, da asta se știe. Banii noștri sunt în mâna lor, dar încă nu toți. Mai durează puțin. Cum să strice „frumusețe” de plan de vaccinare atât de magistral conceput cu un război/revoluție? Parcă ceva aici nu se potrivește. Sau vor să aplice mai multe planuri deodată? Dar dacă un plan îl strică pe altul? Complicat.

        Apreciază

      • saccsiv said, on mai 19, 2021 at 3:30 pm

        tulpini

        Nu e complicat. Ai citit ce scheleti a ajuns mass-media sa scoata din dulapul lui Bill Gates?
        Antihristul nu va veni calare pe seringa unor personaje precum Bill Gates si nici de hoardele de neomarxisti atei nu are nevoie. El va veni ca dumnezeu si salvator.
        Realii papusari nu ne arata vreo luminita la capatul tunelului, deoarece vor ca masele nemultumite sa gaseasca o unica solutie: RAZBOIUL si REVOLUTIA
        https://saccsiv.wordpress.com/2021/05/18/epidemiologic-este-absolut-imposibila-aparitia-unui-val-patru-la-toamna-deoarece-este-urias-numarul-imunizatilor-natural-plus-al-celor-imunizati-prin-vaccinare-ce-vor-inventa-totusi-pentru-a-ne-ba/

        Apreciat de 1 persoană

  15. marcus said, on mai 19, 2021 at 12:50 am

    Fundamentul acestei mascarade este asa-zisul efect de contagiune, o constructie retorica ce a fost inventata acum mai bine de 100 de ani si care a fost bine intelenita in mintile a catorva generatii de oameni de pe intreg mapamondul. Pentru a fi creata aceasta constructie, pe care astazi „specialistii” o numesc boala infecto-contagioasa, mobilizarea de forte, de resurse, de logistica si de timp a fost una, intr-adevar, de proportii apocaliptice, a fost comparabila cu cea din timpul constructiei si umplerii cu vietati a arcei lui Noe. Cata vreme lumea crede ca exista aceasta aberatie nu are nici o sansa sa se sustraga sau sa lupte. Efectiv lumea este prea mica si prea proasta, lumea este prizoniera acestei „educatiii” primite in ultima suta de ani, este victima aproape sigura.
    Baietii de-aia merg, acum, inainte cu agenda lor sinistra precum un enorm buldozer, ei stiu pe ce se bazeaza, anume pe enorma minciuna care n-are aproape nici o sansa sa nu fie crezuta. De ce?… pai, pentru ca este… atat de mare!
    Da, contagiunea este o enorma minciuna, o minciuna dedicata acestui moment istoric, a acestui sfarsit de lume.
    Daca, printr-o minune, contagiunea, aceasta minciune colosala, ar fi data pe fata, toata aceasta nebunie s-ar prabusi ca un castel din carti de joc, iar o unda de soc ar opri umanitatea pentru a o arata siderata cum n-a mai fost niciodata de la facerea ei.

    Apreciat de 1 persoană

  16. HD said, on mai 19, 2021 at 11:10 am

    ,,Valul patru” din toamnă , nu cred că va consta într-un nr. oarecare de alți noi infectați,ci cred că va consta în niște efecte imprevizibile,pt. noi cei mulți și manipulați,a substanțelor care au fost injectate în cei ,,imunizați”. Posibil ca în urma apariției gripei sezoniere sau a virozelor sezoniere sau a răcelilor de orice fel sezoniere , organismul celor ,, imunizați” să fie complet lipsit de reacție de apărare, la aceste banale surse de răceli anuale și drept urmare să avem de-a face cu un număr extrem de mare de probleme cu cei lăsați fără imunizare naturală,…și deci cu un nou val de criză,pt. care bineînțeles că vor fi acuzați de către mașina de propagandă oficială tot cei care nu s-au vaccinat…
    Despre acest aspect au tras semnale de alarmă mai multe somități medicale, cunoscute la nivel mondial,dar marginalizate…

    Apreciază

  17. HD said, on mai 19, 2021 at 1:06 pm

    Interesant de văzut:
    Pe – Iurie Roșca blog
    ,,Alegeri în condiții de tehnocrație mondială”-titlu.

    Apreciază

  18. HD said, on mai 19, 2021 at 1:45 pm

    Interesant de văzut !
    Pe: Iurie Roșca blog
    ,, Alegeri în condiții de tehnocrație mondială” – titlu.

    Apreciază

  19. dd_2d said, on mai 19, 2021 at 1:50 pm

    Intrebarea care trebuie pusa este: Vaccinat sau nevaccinat? cand vor face propaganda ca au murit, la toamna.
    Probabil se vor feri sa raspunda la acesta intrebare sau pur si simplu nu vor zice.
    Fraierul care citeste nu se va intreba vreodata acest lucru si va da vina automat pe aia sanatosi si imuni.

    Apreciază

  20. Elena said, on mai 19, 2021 at 2:44 pm

    Proiectul de lege privind rețelele 5G a fost adoptat de Camera Deputaților

    https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/proiectul-de-lege-privind-retelele-5g-a-fost-adoptat-de-camera-deputatilor-1534003

    Apreciază

  21. acelas said, on mai 19, 2021 at 3:39 pm

    huliti, perdanti, hoti, lasi… Dar cine isi mai asuma azi un anunt de genul? Alde orban si pnl, barna deja nu mai punem, nu zic nimic, asteapta in patru labe ce zice brucselu, sa zica ei ceva inainte. Ca poate o sa-i supere .. Asa de fapt, asteapta la orice decizie majora ..

    https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/psd-vaccinarea-anti-covid-a-copiilor-este-o-decizie-personala-si-nu-trebuie-sa-duca-la-discriminari-sau-presiuni-1534171

    Apreciat de 1 persoană

    • Dana said, on mai 19, 2021 at 7:25 pm

      Comentariul lui Iulian Urban la adr. de mai sus este:

      ” Dragi romani, istoria tinde sa se repete pentru cei care o uita!
      În 1933, Adolf Hitler a creat Ahnenpa ß (Ariernachweis), un pașaport genealogic care atesta că posesorul era arian.
      Acest pașaport a dat acces la muzee, clădiri publice, cinematografe, studii și muncă si [ !!!!!] conform legii din 7 April 1933, spunea ca nearienii [ nevaccinatii de azi] trebuie impiedicati sa intre in facilitati publice pentru ca intre altele exista „‘pericolul de a transmite boli grave populatiei ariane”
      In cadrul procesului de la Nuremberg, acest pasaport si legea de adoptare a lui a fost unui din capetele de acuzare la adresa conducerii politico-militare a Germaniei naziste, pentru „‘discriminarea criminala”‘ a celor care nu erau ariani [ vaccinatii de azi]
      Istoria este fascinanta si Satana foloseste si acum aceleasi metode prin care a incercat acum 90 de ani sa supuna lui lumea…” https://www.facebook.com/photo?fbid=10219594146912699&set=pcb.10219594165513164

      Apreciază

  22. […] Epidemiologic, este absolut imposibila aparitia unui val patru la toamna, deoarece este urias numaru… […]

    Apreciază

  23. […] Epidemiologic, este absolut imposibila aparitia unui val patru la toamna, deoarece este urias numaru…. Si nu doar in Romania, ci si mai ales in Anglia, unde, conform articolului Prinţesa Kate a Marii Britanii a primit prima doză de vaccin împotriva COVID-19 de pe G4Media, peste 32 de milioane de persoane au fost vaccinate cu o primă doză, adica aproape trei sferturi din totalul populaţiei adulte, în timp ce peste 20 de milioane de persoane au fost inoculate cu ambele doze. […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.