SACCSIV – blog ortodox

OMS recunoaște (din greșeală): Covid-19 NU este mai periculos decât virusul gripal

Posted in Coronavirus, gripa sezoniera, OMS, Organizatia Mondiala a Sanatatii by saccsiv on octombrie 12, 2020

offG: WHO (Accidentally) Confirms Covid is No More Dangerous Than Flu

Organizația Mondială a Sănătății recunoaște (din greșeală) că virusul sars-cov2 nu e mai periculos decât virusul gripal

”Cele mai bune estimări” ale Șefului Programului ”Urgențe” din cadrul OMS arată o rată a deceselor de 0,14 %

articol de Kit Knightly

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a confirmat ceea ce mulți experți spun de luni de zile – faptul că sars-cov2 nu e mai periculos sau ”mai letal” decât gripa sezonieră.

Conducerea OMS a făcut acest anunț în timpul unei ședințe speciale a biroului executiv, care are 34 de membri. Această întrunire a avut loc pe 5 octombrie 2020.

Nimeni din presă nu a sesizat ce s-a întâmplat. De fapt, se pare că nu au sesizat nici cei de la OMS.

În timpul ședinței, dr. Michael Ryan, directorul programului ”Urgențe” din cadrul OMS, a afirmat că ei cred că aproximativ 10 % din populația lumii s-a infectat cu sars-cov2. Aceasta este ”cea mai bună estimare” a lor. Această estimare este cu mult mai mare decât numărul oficial de cazuri (aproximativ 35 de milioane).

Dr. Margaret Harris, unul dintre purtătorii de cuvânt ai OMS, a confirmat estimarea, declarând că ea se bazează pe rezultatele medii ale tuturor studiilor de seroprevalență făcute în toată lumea.

Chiar dacă OMS a încercat să prezinte această informație ca pe un lucru rău – dr. Ryan chiar a spus că asta ar înseamna că „marea majoritate a lumii rămâne în pericol” – ea este de fapt o veste bună. Și confirmă, încă o dată, că virusul nu e deloc atât de ”letal” cum a prezis toată lumea.
Populația globală este de aproximativ 7,8 miliarde de oameni. Dacă 10% au fost infectați, asta înseamnă 780 milioane de cazuri. Numărul global de morți atribuit în prezent infecțiilor cu Sars-Cov-2 este de 1 061 539. Aceasta este o rată a mortalității de aproximativ 0,14%. Aproape aceeași cu cea a gripei sezoniere.

0,14% este de peste 24 de ori mai scăzut decât „cifra provizorie” pe care OMS au dat-o în martie, de 3,4%. Această cifră a fost utilizată în modelele pe baza cărora s-au dat stări de urgență și s-au implementat diverse politici draconice. De fapt, având în vedere raportarea excesivă a presupuselor decese Covid, probabil că rata mortalității este chiar mai mică de 0,14%, și ar putea arăta Covid-ul ca mult mai puțin periculos decât gripa.
Nimeni din presa mainstream nu a raportat această informație. Deși multe entități media au prezentat cuvintele lui Michael Ryan, toți au încercat să facă din acestea un titlu înfricoșător și să răspândească mai multă panică. Se pare că nici ei, nici OMS, nu au făcut acest calcul simplu, care ne arată că aceasta este o veste bună. Și că scepticii Covid au avut dreptate.
ACTUALIZARE 9/10/20: Pentru temeinicia informației, am decis să caut filmarea unde dr. Ryan spune acest lucru.
Deși aceasta a fost o întâlnire importantă a OMS, în timpul unei pandemii care se presupune că e foarte gravă, videoclipul este greu de găsit. Singurul loc unde îl puteți viziona este propriul site al OMS, și chiar și atunci trebuie să căutați prin aproape 6 ore de înregistrări. Ei bine, am făcut asta. Accesați această pagină, apăsați la ”Session 1”, și puteți auzi cuvintele dr. Ryan, la momentul 01:01:33.

Cele mai bune estimări actuale ne spun că aproximativ zece la sută din populația globală ar fi putut fi infectată de acest virus. Numărul variază în funcție de țară, variază de la urban la rural, variază între diferite grupuri.

 

31 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. M. Uriel said, on octombrie 12, 2020 at 6:03 pm

    UK Police reaction | Lockdown protest VS. BLM Protest | Spot the difference

    Apreciat de 1 persoană

  2. M. Uriel said, on octombrie 12, 2020 at 6:14 pm

    ‘The Great Reset’: World leaders to harness COVID and pursue ‘sinister’ climate agenda

    https://www.skynews.com.au/details/_6199544116001

    Apreciază

  3. Radu Humor said, on octombrie 12, 2020 at 7:22 pm

    Contra ziceri :
    „Nu evreii ne distrug cultura și ne interpretează istoria.”
    De Roller ai auzit ? Că de Ioanid şi Wiessel sigur ai auzit şi o să mai auzi ! În schimb n-au auzit de ultimul să fi fost prin lagăr aşa cum pretinde, nici măcar etnici de-ai lui !
    Dar, mă rog, e o afacere din care ies bani frumoşi !
    „Se scot din manuale nume importante de scriitori și domnitori români”
    Da, dar se introduce studierea holocaustului în şcoli şi mi-e greu să cred că cei care bagă, nu sunt chiar cei care scot !
    Chiar dacă doar pe principiul vaselor comunicante …
    Şi încă ceva, cu siguranţă nu se va preda ceva despre holocaustul din Gaza ce se petrece chiar în aceste timpuri în care se condamnă, pe bune, dar de multe ori exagerat , sau trunchiat cele întâmplate atunci, dar în schimb nu se aminteşte nimic despre ce se întâmplă acum !
    „Nu Israelul ne golește țara de tinerii absolvenți, ci occidentul care ne golește țara de resursele umane școlite sau calificate pe banii românilor.”
    Aici ai dreptate : doar n-o să vezi în Israel un premier român, cum l-am văzut noi şi ne-am lămurit cu el pe Petre Roman, cel care ne-a scăpat de industria naţională ajunsă la fier vechi, iar taică-su de burghezia română făcând loc comercianţilor şi cămătarilor evrei care au adus prin crâşmele lor la apariţia alcoolismului în rândul bietilor ( şi la propriu şi la figurat!) săteni, cărora li se dădea şi pe datorie, până când îi puteau lua bucăţica de pământ primită pentru că au luptat pe front !
    Şi asta n-o spun eu, ci a spus-o Nicolae Iorga.
    Şi asta ştii de ce ? Pentru că ei merg pe principiul că nici un alt neam nu poate face mai mult pentru ei. Şi pe bună dreptate, chiar dacă-i mai deştept, mai bine pregătit, sângele apă nu se face !

    Apreciat de 1 persoană

  4. stef said, on octombrie 12, 2020 at 7:32 pm

    Saccsiv , las acest video in care sunt prezentate niste informatii importante despre vaccinuri – Materialul este din zona „ezoterica” si dumneata hotarasti daca ii dai accept.

    War Over Humans – Cabal versus Starseeds – Yázhí Swaruu – Extraterrestrial Communication

    Apreciază

  5. stef said, on octombrie 12, 2020 at 8:03 pm

    Partidul comunist chinez pregateste Yuanul virtual :

    https://www.stiripesurse.ro/bitcoinul-chinezesc-beijingul-incepe-testare-propriei-monede-virtuale-ce-valoare-va-avea_1515383.html

    Apreciază

  6. Alin George said, on octombrie 12, 2020 at 8:07 pm

    asadar,cu o mana inchidem gura crestinului,si mai ales a celui ortodox, inbotnitand-o la propriu cu masca si la figurat prin interzicerea apropierii de Casa Lui Dumnezeu si a Sfintilor Sai ,Iar cu cealalta mana , destupam gura spurcaciunilor,a blasfemiei si a hulei impotriva lui Dumnezeu si a turmei Sale.Mai clar ,mai fatis ,mai primejdios si mai cu seama,mai cu ura ca acum ,nu a fost niciodata.E adevarat ca Parintii ne-au avertizat si ne-au imbarbatat incercand sa ne pregateasca pentru vremurile de azi,insa alta cand te trezesti cu adevarat aruncat in valtoarea vremurilor si cu atat mai mult a celor de acum…si cu atat mai mult daca esti samanta cazuta pe langa drum,sau pe stanca sau in mijlocul spinilor si a buruienilor.

    Apreciază

  7. Alin George said, on octombrie 12, 2020 at 8:08 pm

    cu voia dvs. ,imi mai permit un post scriptum in sensul ca vrea sa descriu mai clar cat de ‘mai fatis’ stau lucrurile:in actul de ‘cultura al ‘artistei’ din articolul postat,pe langa blasfemierea Cinei Cele de Taina si hulirea icoanelor cu pictarea unei demonizate cu aura de Sfant,va rog sa priviti cu atentie lucrarea principala,care este de altfel si coperta ;albumului de arta’.Poza estel pe mijlocul articolului si reprezinta o fiinta androgina cu coarne(de cerb),desenata in cadere libera,in alb si negru,pe fundal rosu….iata cine este adevaratul patron al acestei noi ‘culturi’ si cui se supun noii ‘artsti’ ai vremurilor noastre.Mai clar decat atat nu se poate.Doamne ajuta!

    Apreciază

  8. Becali Marian said, on octombrie 12, 2020 at 10:15 pm

    Mai multe detalii aici https://www.youtube.com/watch?v=LXn4ic8r7XQ

    Apreciază

  9. marian said, on octombrie 12, 2020 at 10:24 pm

    Sper sa nu cenzurezi si acest video:

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 13, 2020 at 10:23 am

      marian

      Ia spune tu, ce ti-am cenzurat eu tie?

      Apreciază

      • marian said, on octombrie 13, 2020 at 12:53 pm

        Klaus Iohannis: “recomand să purtaţi mască tot timpul când ieşiti din casă, indiferent că e în interior sau exterior”

        marian pe octombrie 9, 2020 la 8:28 pm

        Comentariul tău așteaptă moderare.

        Apreciază

      • saccsiv said, on octombrie 13, 2020 at 1:21 pm

        marian

        Alea cu „moarte nu stiu cui”, evident ca nu le public daca le vad.

        Apreciază

    • marian said, on octombrie 13, 2020 at 4:21 pm

      Te inteleg, totul se explica si totul are un pret. Trist, dar asa funcționează lumea. Pe de o parte propovaduind rugăciune, smerenie, iar pe de alta având grija ca nu cumva sa se reteze conduta de alimentare.

      Apreciază

      • saccsiv said, on octombrie 13, 2020 at 6:16 pm

        marian

        Asadar, pentru ca nu-ti permit comentariile cu „Moarte lui cutare!”, indraznesti sa ma acuzi ca sunt platit de sistem.
        HAI, SICTIR!

        Apreciază

  10. Ines said, on octombrie 13, 2020 at 2:23 am

    Filmuleț american cu subtitrare în lb romana-
    Au pregătit valul 2 Pandemie pentru a baga toată economia în colaps. Altfel, nu aveau nici un pretext. Nici măcar primul val nu a existat. Anul 2025 va fi anul cel Mare, când vor dispărea banii și vei fi monitorizat absolut pentru tot și pentru orice tranzacție. Tranzacțiile se vor face numai facial, cu propriul chip. Adevărații creștini vor ieși din acest sistem antihristic. Pregătirile trebuie sa înceapă, trebuie sa învățăm cum se supraviețuiește în condiții limita.

    Apreciază

  11. Ines said, on octombrie 13, 2020 at 2:30 am

    Un filmuleț despre Ebola și etapele lockdown-ului

    Apreciază

  12. Spaceman said, on octombrie 13, 2020 at 12:47 pm

    Covid-19 este un concept menit să accelereze procesul de digitalizare, a tehnologiilor care au la bază identitatea digitală, biometrică electronică a persoanelor, tehnologii electronice fără de care guvernarea mondială, guvernarea electronică – sau e-guvernarea cum mai este numită – nu este posibilă.

    Alianța IDENTITATE DIGITALĂ 2020

    de saccsiv, ianuarie 24, 2018

    https://saccsiv.wordpress.com/2018/01/24/alianta-identitate-digitala-2020/

    Fără implementarea la scară mondială a identității digitale, biometrice electronice a persoanelor – autentificată de autorități ( a se vedea de exemplu pașapoarte, cărți de identitate electronice, diverse aplicații electronice cum ar fi CovidPass) – instaurarea unui Guvern Mondial și guvernarea mondială nu este posibilă.

    Guvern Mondial instaurat după planurile unei ‘oculte mondiale’ prin mâinile unor mega bogătani folosindu-se de politicieni perverși în cârdășie cu o mass-media de tip mafiot.

    Guvern Mondial pe care îl va răsturna antihrist care – având alături mișcări unice și istorice a luptătorilor pentru libertate globală, vor conduce omenirea într-o nouă eră… împărăția lui antihrist!

    Într-un articol scris de Edward Morgan

    https://prepareforchange.net/author/edwardmorgan/

    tradus și publicat pe justițiarul.ro

    https://www.justitiarul.ro/dovezi-covid-19-a-fost-planificat-ca-sa-instaureze-noua-ordine-mondiala/

    pe la sfârșit este publicat un fragment dintr-o scrisoare prin care – liderii catolici avertizează omenirea – dar care ‘uită’ să-l menționeze pe antihrist – ‘omul fărădelegii, fiul pierzării’!

    Dacă Guvernul Mondial, fiară cea dintâi (Apoc. Cap.13) – va cere închinare, atunci a doua fiară, împărăția lui antihrist – va cere însemnare!

    Domnul Iisus Hristos a ajuns la inima oamenilor prin pilde, antihrist va ajunge la inima oamenilor prin slogane, lozinci!

    Apreciază

  13. Mihai T said, on octombrie 13, 2020 at 9:24 pm

    vasile, te rog să corectezi în titlu (covid-19)

    Apreciază

  14. […] OMS recunoaște (din greșeală): Covid-19 NU este mai periculos decât virusul gripal […]

    Apreciază

  15. […] a celor din Romania. De exemplu, pe vremea cand la nivel mondial erau 35 de milioane de cazuri, OMS-ul estima ca in mod real ar infectati 10% din omenire, adica 780 de milioane, deci aproximativ de 20 de ori mai […]

    Apreciază

  16. […] a celor din Romania. De exemplu, pe vremea cand la nivel mondial erau 35 de milioane de cazuri, OMS-ul estima ca in mod real ar infectati 10% din omenire, adica 780 de milioane, deci aproximativ de 20 de ori mai […]

    Apreciază

  17. […] a celor din Romania. De exemplu, pe vremea cand la nivel mondial erau 35 de milioane de cazuri, OMS-ul estima ca in mod real ar infectati 10% din omenire, adica 780 de milioane, deci aproximativ de 20 de ori mai […]

    Apreciază

  18. […] a celor din Romania. De exemplu, pe vremea cand la nivel mondial erau 35 de milioane de cazuri, OMS-ul estima ca in mod real ar infectati 10% din omenire, adica 780 de milioane, deci aproximativ de 20 de ori mai […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.