SACCSIV – blog ortodox

Video – Simbol masonic pe Obeliscul din Washington: SFARSITUL in 2022?

Posted in MASONERIE, SIMBOLURI, VIDEO by saccsiv on aprilie 4, 2021

Autorul materialului Odata ce lumea s-a obisnuit cu minciuna, Adevarul pare teoria conspiratiei se refera la un moment dat la un documentar transmis pe canalele Travel Channel si SCI la inceputul anului 2020. Iata un fragment:

Doua chestiuni m-au interesat pe mine din inregistrarea de mai sus:

Prima, ca masonului George Washington i s-a arat un inger ce i-ar fi spus chestii din viitor. Daca e real (si cred ca-i real), e limpede ca, de fapt, i s-a aratat dracul, caci zidarii purtatori de sortulet la lucifer se inchina.

A doua, ca arhitectura falusului din capitala SUA ar simboliza un calendar ce se termina in 2022.

Daca-i reala si a doua, ar fi inca o confirmare ca de multa vreme masonii, invatati fiind de draci, planuiesc treburi pentru omenire. Pana aici nu-i nimic de mirare pentru cei ce studiaza istoria (si subliniez, dracii nu pot profeti, ei doar pot planui, iar daca le iese, zic ca au profetit). Chestia noua ar fi ca finalul calendarului e anul 2022.

Dar despre ce fel de final ar putea in mod real fi vorba? Documentarul face referire la ceva gen asteroid si eventual ca ne salveaza masonii.

Dar daca-i vorba despre cu totul altceva? Si nu pot sa nu ma gandesc, oare de aceea au pornit Plandemia in 2020? Ca sa implementeze Marea Resetare pana in 2022?

Si o intrebare de nota 10: de ce ni se spune despre un final in 2022 la tv?

Sa ne gandi, totusi, si la cealalta varianta: daca nu-i reala chestiunea cu calendarul si Obeliscul din Washington, atunci de ce documentarul transmis de respectivele posturi tv ar inventa asa ceva taman la inceputul pandemiei de coronavirus? Si ajungem astfel la aceeasi intrebare de nota 10, caci degeaba n-ar inventa, deoarece nimic important nu apare la astfel de televiziuni, fara aprobarea papusarilor.

26 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. stef said, on aprilie 4, 2021 at 2:59 pm

    Urmeaza represiunea masonica/securista impotriva crestinilor ! – Oculta satanica intrunita
    la Paris este nemultumita de rezultatul sinodului ecumenic din 2016. Au dat ordin ca Bisericile autohtone sa fie desfiintate si Hristos sa fie scos din „texte”/dogme ! Cei care se vor opune trebuie sa fie „storsi” …
    Daca puteti afla mai multe informatii – Cine prezinta aceste dezvaluiri ? De cand este facuta inregistrarea ?

    Apreciază

    • Mihai T said, on aprilie 4, 2021 at 5:17 pm

      Am zis și-n altă parte:

      – clipul a fost încărcat pe youtube ieri, și a fost făcut zilele astea. Adică cel mai probabil e de zilele astea, dar ar putea avea și câteva luni vechime. E făcut cu siguranță după 2016 (este amintit Sinodul din Creta), și e de acuma (spune și de vaccinul covid).
      – a fost încărcat pe contul lui Mihai Rapcea, dar cel care vorbește în clip nu e el. Probabil e un prieten de-al lui.
      S-ar putea să dea informații adevărate. Se pare că Mihai Rapcea (și alții din anturajul lui) au conexiuni în lumea serviciilor, a politicii. Mihai Rapcea a zis că în PNL există o grupare care nu vrea să fie distrusă economia, și că acum 2 săptămâni a fost o ședință unde au vrut să-l debarce pe Raed Arafat; dar că președintele n-ar fi fost de acord. Dar poate a fost și asta o diversiune (pe care i-au livrat-o alții), ca aceea că Raed Arafat ar fi din MI6.

      Cine e tipul care vorbește: ar putea fi un prieten de-a lui, dar ar putea fi altcineva. Mihai Rapcea ar fi putut lua un audio sesizat de el pe facebook de exemplu, și să-l posteze pe contul lui.

      Apreciat de 1 persoană

      • stef said, on aprilie 4, 2021 at 11:43 pm

        Multumesc. Spune la inceput ca acolo s-a discutat despre „cip” si „injectare”, dar nu intra in detalii. Cred ca este de data recenta.

        Apreciază

  2. kosk said, on aprilie 4, 2021 at 3:20 pm

    o intreaga „religie..” exemplu, mormonismul, este bazata pe invataturile diavolesti trimise „face to face” sau telepatic. dar intregul protestantism american (baza pe care s a cladit acest stat.. ii de la draci citire)

    Apreciat de 1 persoană

  3. Florin said, on aprilie 4, 2021 at 4:01 pm

    Interesant mai este in acel articol ,,Odata ce lumea s-a obisnuit cu minciuna, Adevarul pare teoria conspiratiei ,, si faptul ca cuvantul posedat in ebraica se scrie folosind literele ,C,O,V,I,D. sau invers cuvantul divoc in mitologia evreiasca face referire la o posesie demonica. Iarasi din alte surse cuvantul ASTRAZENECA, astra ze neca tradus din latina aflam ADICA UCIDE STELELE.
    Dar interesant pare si ritualul lor de inlocuire a creatiei lui Hristos de la sfarsitul aceluias articol,,Odata ce lumea s-a obisnuit cu minciuna, Adevarul pare teoria conspiratiei ,,

    Dar sa facem o cronologie a evenimentelor cu care au inlocuit creatia lui Dumnezeu:

    Biserica lui Hristos s-a format in ziua Cincizecimii (Rusaliile), tot in ziua Cincizecimii s-a tradat ortodoxia la sinodul din Creta cu acea slujba de inceput in data de 19 06 2016, (data care pe calendarul neindreptat scadem 13 zile, aflam data de 06 06 2016 – 666) iar la acea slujba de inceput fiind prezenti si reprezentati a altor erezii.

    În data de 25 Martie 2020 Romania intra in lockdown. Ziua in care crestinul ortodox praznueste Buna Vestire adica vestea intruparii sperantei vieti vesnice, IISUS, crestinul ortodox afla vestea riscului pierderii vietii pamantesti daca participa in Biserica la Sfanta Liturghie si in afara ei, dar cel mai mare risc ramane tot in Biserica.

    Dupa exact 9 luni, la miezul noptii (Ajunul Craciunului) vaccinurile sunt incarcate si pleaca spre destinatie. Adica, in noaptea in care S-a nascut speranta vieti vesnice Hristos, ei pleaca cu vaccinul catre tarile de destinatie inlocuind speranta vietii vesnice cu speranta vietii pamantesti.

    În prima zi de Craciun vaccinul intra in tara, (denumirea de Crăciun deriva din etimonul creatio cu acuzativul creationem, în latina vulgară creation/creatiun, deci ziua creării, adică zidirea lumii noi pe temelia harului) ei vin cu o alta creatie si anume, noul vaccin de tip ARN mesager. Creatia lor inlocuind creatia lui Dumnezeu, adică zidirea lumii noi pe o altfel de temelie, temelia NOI ORDINI MONDIALE, omul s-a pus mai presus de Dumnezeu.

    A treia zi de Craciun, (Duminica) zi in care este praznuit primul mucenic al ortodoxiei Sf Stefan, adica primul mucenic ucis in numele lui Iisus Hristos in anul 37, este vaccinata prima persoana, adica din pacate primul mucenic al noii ordini mondiale. (oare de ce nu au avut rabdare si sa inceapa campania de vaccinare de Luni?). Prima persoana vaccinata in Romania o cheama nu intamplator Mihaela Anghel, aluzie la Arhanghelul Mihail cel care a oprit căderea îngerilor si care a strigat cu glas mare: Să stăm bine, să stăm cu frică, să luăm aminte! Probabil acest moment al vaccinarii Mihaelei Anghel marchiaza inceputul altei caderi, de data aceasta a omului punandu-si mai mult increderea in acest nou vaccin decat in Dumnezeu.

    În data de 06 06 2019 (adica 666) s-a votat in parlamentul European obligativitatea actelor biometrice care contin printre elementele de siguranta (elementul de siguranta fiind CNP-ul) si numarul 666.

    Începand cu data de 03 08 2021 (adica de trei ori 8, 888) cetatenii romani nu mai pot calatori in Uniunea Europeana si probabil nicaieri in lume, decat cu carti de identitate electronice care contin pe langa ,,elementele de siguranta,, si numarul 666.

    Dar de ce au ales data de 3 08 2021

    Haideti sa incercam sa facem o legatura:

    Sfântul Nicodim Aghioritul (1749-1809) include în cunoscuta sa operă Războiul nevăzut fragmente din oracolele Sibilei Eritreea şi ale Sibilei Cumana care profeţesc despre pogorârea Fiului lui Dumnezeu pe pământ, despre numărul numelui lui Iisus (ΙΗΣΟΥΣ = 888), precum şi despre a Doua Venire a lui Hristos. Sfântul Nicodim admite că profeţiile Sibilelor sunt inspirate de Dumnezeu.

    Ι Η Σ Ο Υ Σ

    10 8 200 70 400 200 = 888

    Data de 03 08 2021 (adica de trei ori 8, 888) pare sa fie data inceputului pecetluirii oamenilor cu nr 666 in momentul desfasurari operatiunei de preluarea a datelor biometrice, necesare eliberarii actelor biometrice, folosind tehnica marcari izotopice.

    Conform Wikipedia pandemia de coronavirus (COVID-19) în Europa a inregistrat primele cazuri de infectari la sfarsitul lunii ianuarie iar unii sugerau ca vor fi trei valuri a cate 6 luni (6+6+6) pana ce vor incepe adevarata pecetluire odata cu eliberarea noului buletin biometric cu cip sau fara cip. Faptul ca unele buletine nu o sa contina cip, este un lucru util pentru naivi, scopul fiind insemnarea, cip-ul fiind diversiunea.

    Campania de vaccinare si testare se va desfasura pe parcursul a trei ani 2021+
    2022 +
    2023 =

    6- 66

    Apreciat de 1 persoană

    • Aurora said, on aprilie 4, 2021 at 6:41 pm

      Etimologic, Craciun nu provine din latinescul creatio, astea sunt explicatii cu totul lipsite de fundament stiintific. Este mai degraba legat de buturuga, butuc, vezi bûche, in franceza, de unde prajitura traditionala la ei de Craciun ,Bûche de Noël. Nasterea Domnului corespunde perioadei Solstitiului de iarna, iar influentele precrestine au ramas in mentalul colectiv din mai multe tari.

      Apreciază

      • cocoandro said, on aprilie 4, 2021 at 8:50 pm

        Craciun vine de la craci. Geto -dacii obisnuiau sa aprinda craci uscate din padure, cu care fugareau apoi la vanatoare, porcii mistreti. Se mai aprindeau craci uscate si in cinstea soarelui care era de la Soltitiul de iarna ( 22 decembrie) din nou invingator in lupta cu intunericul.

        Apreciat de 2 persoane

  4. Paul said, on aprilie 4, 2021 at 4:09 pm

    Votarea de către populația mondială a guvernului mondial pentru gestionarea plandemiei si foarte probabil ca seful guvernului să apară în mod miraculos de binevoitor şi pacifist şi să spună lumii întregi că au fost mințiți că s-a terminat cu plandemia că el va aduce pacea şi bunastarea că eventual şi pentru cei mai sceptici o să zică că pamantul nu se învârte şi că am fost mințiți şi tot felul de lucruri logice si evidente şi aşa muşca toti şi i se închină lui. Exact ca demonii care L-au marturisit pe Hristos în ținutul Gadarei când au zis: ce ai cu noi Fiul lui Dumnezeu? Iar El i-a oprit să mai vorbească pentru că stia că spun un adevăr şi aşa perfid lucrează satana ( la inceput spune un adevăr ca să fie crezut şi atunci când minte).

    Apreciat de 2 persoane

  5. Ionut said, on aprilie 4, 2021 at 5:06 pm

    Poate obeliscul (falusul lui Osiris/Baal) arata ca 2022 sfarstul… Americii – pentru ca si-a indeplinit misiunea, de a face omenirea sa uite de Dumnezeul Cel Viu, Treimic si de Sfanta Cruce. Ideologia satanica (omul este propriul sau dumnezeu) ‘rasadita’ cu Revolutia Franceza din 1789 ‘a inflorit’ ca un cancer in metastaza in America si apoi acest imperiu a imbolnavit si restul lumii cu materialism, idolatrie, desertaciune, pornografie si cu un sistem de ‘valori’ in care tot ce e placut lui Dumnezeu e intors cu capul in jos, binele e rau si raul bine, sclavia e libertate si libertatea e sclavie, nedreptatea (crima, daca ne referim la avort) e dreptate…lista continua. ‘Cultura’ ei s-a raspandit in toate colturile lumii si a corupt miliarde de suflete. Si unde a rezistat vreun popor l-au nimicit in numele ‘democratiei’. Au finantat atat comunismul cat si nazismul si sau fost dulaii sionistilor de cel putin un veac incoace.

    2022 ca sfarsit al vestului (pentru ca aceste obeliscuri se gasesc si in vestul Europei – adusi fizic din ‘lumea veche’, in principal din Heliopolis) se potriveste cu predicile/sinaxarele Episcopului Neofit de Morfou. Acesta s-a ocupat mult timp cu studiul profetiilor Sfintilor Parinti legate de vremurile din urma, iar din aceste studii si de unele conversatii care le are cu sfinti acum in viata (dar ascunsi de lume), episcopul zice ca problema Sars-CoV2 (partea ei reala probabil, nu degringolada din jurul ei fabricata de globalisti) va disparea dintr-o data prin Mai anul acesta. A zis ca va disparea dintr-o data, si ca planurile astea care au fost catapultate nebuneste inainte, de catre oculta, nu o sa le reuseasca inca pentru ca Dumnezeu le va strica lucratura lor cu necazuri mai mari. Fenomene naturale – cutremure, inundatii dar si cu revolte si conflicte civile scapate de sub control. Iar dupa acestea (a si explicat cum toate aceste necazuri de pana acum precum si cele ce urmeaza sunt ingaduite de Dumnezeu pentru trezirea noastra, pentru a ne aduce la o pocainta adanca) urmeaza razboiul prorocit de Parinti, cel scurt dar nimicitor (sute de milioane de morti) la sfarsitul caruia cetatea Constantinopolului va apartine din nou Greciei si SUA, Europa si Turcia se vor destrama.

    Episcopul a numit 2020 – anul fricii si 2021 anul groazei. Episcopul a mai zis ca va mai venii o boala cu adevarat nimicitoare „pentru care nu o sa va mai foloseasca mastile”.

    O traducere a unei predici mai recente ce explica mai in detaliu o parte din evenimentele amintite mai sus, gasiti aici : https://mucenicul.wordpress.com/2021/03/19/finlanda-a-decis-sa-suspende-vaccinarea-cu-astrazeneca-la-o-zi-dupa-ce-ema-a-concluzionat-ca-vaccinul-este-sigur-si-eficient/#comment-31354

    Apreciat de 1 persoană

    • tataia said, on aprilie 4, 2021 at 9:53 pm

      Ceea ce scrii tu aici despre SUA nu este tocmai corect dar acest blog se pare ca a devenit pentru multi locul de refulare al vomelor antiamericane….Ceea ce s-a intimpat la revolutia franceza a fost intr-adevar ceva infect doar ca nu a inflorit cu nici un fel de metastaze in SUA. SUA a adoptat totusi o politica mult mai conservartoare si mai de dreapta decit oricare tara din Europa. NU au finantat nici un comunism…doar miscarea feminista au finantat-o ei. SI cu toate ca nici aceea nu e buna, nu putem spune ca SUA au adoptat vreodata o politica de stinga. Europa este cu mult inaintea SUA la promovarea LGBT, la socialism in general si asa mai departe…Noi zicem ca sintem „civilizati” ca promovam LGBT-ul facem educatie sexuala, etc, etc si ii numim pe americani, indeosebi cei din sud (Texas, Alabama, Tenessee, etc) babuini prosti si incuiati, retrograzi etc, daca dovedesc o oarecare reticenta la asa ceva. A se vedea statele in care nu s-a impus obligativitatea mastii.

      Dar se pare ca tu iti doresti sa cada si SUA, si Europa, si Turcia, si Romania probabil….sa ramina numai Grecia caci acolo este tara credintei adevarate. Nu e bine….mai ales ca nu stii tu cine este credincios cu adevarat…ce folos ca te-ai nascut in dreapta credinta daca pui masca de frica virusilor de cum iesi pe strada?

      Apreciază

  6. GARDIENILOR LUMII said, on aprilie 4, 2021 at 5:46 pm

    On topic:

    „Calendarul” prezentat, este o alta balarie kabalistica, bazata pe Gematria. Adica un partz.

    Unul dintre invitatii emisiunii este William Henry – autorul cartii „Freedom’s Gate: Decoding the Secrets of America’s Temple of Ascension” (https://www.gaia.com/video/freedoms-gate-decoding-secrets-americas-temple-ascension).

    W. Henry este un cunoscut autor new-age, care apare in multe emisiuni tv, o serie foarte cunoscuta si in Romania fiind Ancient Aliens (https://www.imdb.com/title/tt1643266/).
    El a mai participat ca producator si la alte serii tv – William Henry is a producer, known for Ancient Aliens (2009), Codes and Conspiracies (2014) and The UnXplained (2019). (https://www.imdb.com/name/nm3796379/?ref_=tt_cl_t4).

    William Henry is a Nashville-based author, investigative mythologist, and TV presenter. He is an internationally recognized authority on human spiritual potential, transformation and ascension.

    https://ancientalienpedia.com/contributors/william-henry/

    William Henry este mare prieten cu Erich Von Daniken, un alt sandilau extrem de influent, care a zapacit mintile a milioane de oameni pe aceasta planeta, prin scrierile sale. (https://ro.wikipedia.org/wiki/Erich_von_Däniken)
    Ambii au fost influentati si de scrierile lui Zecharia Sitchin (https://ro.wikipedia.org/wiki/Zecharia_Sitchin), plus de stim noi cine = duhurile necurate.

    Cat despre un posibil cataclism, se poate orice, tinand cont ca demonii sunt in spatele cataclismelor din trecut si din viitor. Asa ca daca ei si-au propus sa produca un cataclism viitor, posibl oricand inclusiv in 2022, nu vad de ce nu i-ar face publicitate.

    2022 nu va fi sfarsitul lumii. Dar pana atunci mai este foarte putin…

    Ni s-a transmis altceva, mult mai concret si anume:

    S-a creat organizația „GARDIENILOR LUMII”. Papa Francisc se aliază cu Familia Rothschild, Fundația Rockefeller și marile bănci pentru a crea „Marea Resetare” pe calea „Capitalismului Incluziv”

    https://www.activenews.ro/externe/S-a-creat-organizatia-GARDIENILOR-LUMII-.-Papa-Francisc-se-aliaza-cu-Familia-Rothschild-Fundatia-Rockefeller-si-marile-banci-pentru-a-crea-%E2%80%9EMarea-Resetare-pe-calea-Capitalismului-Incluziv-164308

    The success of this transition lies in the hands of a rapidly increasing group of awakened individuals living and functioning in all races, countries, cultures, religions, traditions and classes. These individuals are awakened in their hearts and minds to a sense of responsibility for humanity’s fate and to the reality of the interdependence and inter-relations of all people and kingdoms of nature. We see these people as World Servers who subjectively (inwardly) are linked by a shared inspiration and vision.

    Ni se spunea ca vor aparea asa numitii „WORLS SERVERS”, asta mult inainte de plandemie. Iata ca papa Francesco ne arata ca s-a creat organizația „GARDIENILOR LUMII”.

    Grupul de elită, autonumit „Gardienii”, vorbește de „o colaborare istorică a directorilor executivi și a liderilor mondiali care lucrează sub îndrumarea morală a Papei Francisc pentru a valorifica pentru totdeauna puterea afacerilor”.

    „Răspundem provocării Papei Francisc de a crea economii mai incluzive, care să distribuie mai uniform beneficiile capitalismului și să permită oamenilor să-și realizeze pe deplin potențialul”, spune moștenitoarea băncii Lynn Forester de Rothschild în videoclip.

    The 2025 Initiative – PREPARING THE WAY

    https://www.2025initiative.org/about

    The “2025 Initiative: Preparing the Way” coordination group bases its vision of the current world situation on the Ageless Wisdom Teachings as described primarily in the writings of Alice Bailey. A key concept is the understanding that the world is now moving through a crisis of a major transformation leading to a future time in which old patterns of man’s inhumanity to man and to other kingdoms of life on our planet will be replaced by a better and more just and loving system of global inter-relationship and partnership.

    Recunoasteti mai sus conceptul „Binelui Comun”, promovat de papa Francesco = antemergatorul?

    „World Servers” are awakened to the Spiritual reality of their own Soul and therefore to the Kingdom of Souls – the Spiritual Hierarchy of the Planet – a “place” or “state of consciousness” where all great Souls who have ever lived still actively function and serve the evolution of Humanity and the planet as a whole. This is happening through a higher awareness of spiritual principles in all fields of human endeavor, through the active participation of highly skilled and spiritually advanced individuals everywhere – the first stage of the Externalization of the Hierarchy.

    Inainte de a se „externaliza” Ierarhia (duhurile necurate in frunte cu Satana – prefacandu-se intr-un inger de lumina 2 Corinteni 11:14) este nevoie sa apara acesti GARDIENI ai LUMII, care sa pregateasca lumea/planeta pentru „Marea Resetare”!!! Acesta este scopul si motivatia acestei plandemii.

    Crearea unui Spațiu european al educației până în 2025 și resetarea educației și formării pentru era digitală

    https://ec.europa.eu/romania/news/20200930_spatiu_european_al_educatiei_ro

    Bancile centrale vor fi pregatite, ca in 2025 sa fie lansata global moneda digitala, poate nu unica in prima faza…

    2025 se anunta ca fiind posibil anul in care/de la care, se va putea „externaliza ierarhia”, functie de necesitati.

    Off topic:

    Preot: „Să fii creștin înseamnă întâi de toate să fii un cetățean bun și cinstit. Aici se include și cooperarea în campania de imunizare“

    https://alephnews.ro/sanatate/preot-sa-fii-crestin-inseamna-intai-de-toate-sa-fii-un-cetatean-bun-si-cinstit-aici-se-include-si-cooperarea-in-campania-de-imunizare/

    Apreciază

  7. Catalin said, on aprilie 4, 2021 at 6:49 pm

    De mentionat ca Obeliscul din Washinton are 555.5 feet inaltime, adica 6666 inches si 55.5 feet latime, adica 666 inches.

    Apreciază

  8. Catalin said, on aprilie 4, 2021 at 6:50 pm

    https://www.rt.com/news/519904-sweden-experiment-dim-sun-gates
    „Sweden’s space agency has called off a geoengineering experiment to determine whether blotting out the sun with aerosols could reverse global warming. Funded by Bill Gates, the project stoked fierce opposition from eco groups.
    Proposed by researchers at Harvard University, the Stratospheric Controlled Perturbation Experiment, or SCoPEx, ultimately planned to release a cloud of calcium carbonate – more commonly known as chalk dust – into the atmosphere from a high-altitude balloon to study its effects on sunlight reaching Earth. The project proved too controversial, however, and on Wednesday the Swedish Space Corporation (SSC) said that a test flight set for June would not move forward.”
    chemtrails continua neoficial.

    Apreciază

    • gheorghe said, on aprilie 6, 2021 at 1:01 pm

      Cum poti pierde timpul cu tampeniile de acolo?
      Nu e doar anticrestin ci de-a dreptul bolboroselala de draci pe mai multe voci.

      Apreciază

  9. miraje11 said, on aprilie 4, 2021 at 7:55 pm

    Unii CEO de Big Farma ne spun ca pandemia si marele reset se termina la final de 2022, alti „filantropi” si oameni de stiinta ne spun ca se termina in vara 2023… se aude de vara 2022. Totusi un interval ar fi vara 2022 si vara 2023 cand populatia ar trebui sa fie vaccinata 75% cel putin peste tot in lume. Unele documentare neoficiale spuneau de martie 2025 implementarea noului sistem global pe model chinez social de supraveghere.

    Apreciază

  10. tom beron said, on aprilie 4, 2021 at 7:58 pm

    Vorba orbului:” we’ll see”

    Apreciat de 1 persoană

    • kosk said, on aprilie 5, 2021 at 1:07 pm

      trei Doamne si toti trei..3 francezi (doi cu „sange albastru”) , masoni cu totii, au pus umarul la constructia primei republici masonice din istorie numita US. Lafayette (de), Rochambeau (de) , Pierre C L’enfant. plus ” voluntarii”..

      Apreciază

    • kosk said, on aprilie 5, 2021 at 1:48 pm

      ps.@tataia
      eh, au si americanii Sfintii lor (exemplu Sf Serafim Rose) dar istoria e neutra..o natiune provenita din toata scursura Europei (APUSENE) +masonii emigrati in „noua lume”, cu „biblia in dreapta si pusca in stanga”..

      Apreciază

      • gheorghe said, on aprilie 6, 2021 at 12:56 pm

        Aha!
        … persecutatii religios si cei saraci care au emigrat pentru ca li se dadea pamant…. erau „scursura Europei”, nu-i asa?
        Mai tarziu – valurile de tarani – si din Romania ocupata de Habsburgi, tot … „apuseni” – erau parte tot din „scursura”?
        –-
        Cred – pardon!, vad ca esti in afara realitatii, mergi la control badie ca desi e clar ca NU STII, nu te poti abtine!
        –––––
        PS: si eu cred ca Serafim Rose a fost un sfant dar nu e canonizat ca sa facem afirmatia pe care o postezi, nu te supara, te rog.

        Apreciază

      • tataia said, on mai 7, 2022 at 3:00 am

        Biblia in mina dreapta si pusca in mina stinga este un lucru foarte bun….

        Apreciază

  11. […] Video – Simbol masonic pe Obeliscul din Washington: SFARSITUL in 2022? […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.