SACCSIV – blog ortodox

KLAUS JOHANNIS e LUTERAN. Iata CE GROZAVII VOR LUTERANII: Abolirea cultului Fecioarei Maria si a Sfintilor. Desfiintarea manastirilor. Episcopi femei. Cler homosexual

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 26, 2014

   Iata ce putem citi la Pastor Ovidiu Petric – La rugăciune cu președintele Iohannis:

Una din postările de ieri de pe pagina de Facebook a noului președinte ales al României ce cheamă poporul la rugăciune pentru victimele accidentului aviatic militar ce sunt inca in viata este semnificativă si demna de luat in seama.
„Am primit cu mare tristeţe vestea prăbuşirii unui elicopter militar IAR-330 PUMA, în urma căreia opt militari şi-au pierdut viaţa şi alţi doi au fost răniți. În aceste momente de durere, îmi exprim întreaga compasiune şi solidaritate faţă de familiile militarilor decedaţi şi le adresez sincere condoleanţe.
Mă rog pentru grabnica însănătoșire a supraviețuitorilor și vă chem să le fim alături prin rugăciunile și gândurile noastre!”

In anii precedenti am fost martori ai diverselor accidente aviatice petrecute pe teritoriul României, unul din ele fiind îndelung dezbătut in mass media chiar la începutul anului. Insa in nici un caz de pana acum, președintele României oricare ar fi fost acesta, nu a facut apel la rugăciune.
Prin acest mesaj transmis in premiera de un presedinte al României, suntem martorii unui gest ce vine mai degrabă din partea unui lider spiritual, nu doar politic, ce inseamna mult pentru popor.
Acest gest de natura spirituala venit din partea reprezentantului celei mai importante instituții din România trădează înclinația spirituala a președintelui Iohannis ce nu se sfiește sa cheme poporul la rugăciune. Președintele si-a ales bine cuvintele cand s-a exprimat in legatura cu acest accident, iar ceea ce se citește in mesajul sau de chemare la rugăciune este recunoasterea faptului ca suntem dependenți de Dumnezeu, de o persoana divina ce transcede abilitatile noastre de a rezolva dezastrul la care se face referire. Apelul la rugăciune al președintelui indica o inima smerita a acestui om, care se recunoaște dependent de Dumnezeu indiferent de funcția pe care o ocupa.
Ovidiu Petric – pastor Biserica BUCURIA Lugoj

  Comentariu saccsiv:

   Asta ar mai lipsi: rugaciune in comun cu ereticii si pe linie prezidentiala, ca pe linia exagerat de fericitului Daniel deja o avem.

Pe acelasi site gasim si:

✡ Creştin ProIsrael

Concret, presedintele Klaus Iohannis e luteran:

Klaus Iohannis e luteran. Ce este luteranismul?

Ce inseamna de fapt luteranismul?

Iata vechile lor „invataturi”:

–       cultul fecioarei Maria si al sfintilor trebuie abolit

–       ordinele calugaresti, religioase nu au motivatie dogmatica si trebuie desfiintate, ca si toate manastirile

–       slujbele in Biserica sa fie simplificate si eliberate de momentele care nu au relevanta

Iata si invataturile noi:

SPURCAREA PLANETEI CONTINUA: luteranii primesc si homosexuali activi in randul clerului

SPURCAREA PLANETEI CONTINUA: primul episcop homosexual din lume este o lesbiana suedeza …

VIDEO: Pastori homosexuali reprimiti in „biserica” luterana …

Cititi va rog si:

Care-i Patriarhule Daniel MARTURIA COMUNA CU LUTERANII? Abolirea cultului Fecioarei Maria si a Sfintilor? Desfiintarea manastirilor? Episcopi femei? Cler homosexual?

Tagged with: ,

81 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. aniush said, on noiembrie 26, 2014 at 11:08 am

    Pai si vrea sa ne bage noua pe gat toate astea?

    Apreciază

    • andrei-d said, on noiembrie 26, 2014 at 12:25 pm

      Asta se numeste:
      Declaratie Oficiala de APOSTAZIE! Tineretul fanatic care a votat cu Johannis si au vrut „schimbarea” nu exclud sa se converteasca in scurt timp la ereticii luterani. Fereasca Dumnezeu!

      Apreciază

      • Gherasimi said, on noiembrie 26, 2014 at 2:27 pm

        Presupuneri se pot face. Daca cei care ne consideram credinciosi, ne-am ruga si pt cei rataciti, sigur Dumnezeu ne-ar da un raspuns. Decat sa tot tzipotim ca pica drobu de sare si sa stam ca proasta care s-a luat cu mainile de cap, n-ar fi mai bine totusi sa ne rugam si sa ne facem fiecare datoria de crestin acolo unde se afla? Cu siguranta ca daca noi am fi fara repros, ceilalti s-ar indragosti de credinta noastra.
        Si apoi cine este mare ca Dumnezeul nostru? Crezi ca lui Dumnezeu i-ar fi imposibil sa il converteasca pe Iohannis? Sa ne rugam dar…

        Apreciază

      • Ion said, on noiembrie 26, 2014 at 4:30 pm

        Gherasimi – nu ai inteles esentialul din aceasta problema. Nu e vorba ca sa ne rugam. E vorba ca acest om e luteran, si Saccsiv arata in articol, ce inseamna luteranismul. Cum poate fi reprezentat un popor ortodox de un presedinte care apartine unui cult care admite femei episcop, homosexuali in cler, care nu are taine si nu are cultul fecioarei si al sfintilor ??

        Apreciază

      • Valentin said, on noiembrie 26, 2014 at 5:35 pm

        ferească Dumnezeu! asta ne mai trebuie …

        Apreciază

      • anonim said, on noiembrie 26, 2014 at 9:53 pm

        iohanis este un antihrist!

        Apreciază

    • Ion said, on noiembrie 26, 2014 at 4:28 pm

      Este foarte grav. Seful statului nefiind ortodox ci luteran (se vede mai sus ce erezii inspaimantatoare promoveaza luteranii) e posibil sa se creeze un curent pro-luteranism, in tara. Este anormal ca intr-o tara unde poporul se declara in proportie de 89 % ortodox, sa fie conducator un luteran neamt.

      Apreciază

      • Mihail V said, on noiembrie 26, 2014 at 8:44 pm

        Si evreii se intrebau: Se cuvine sa dam bir cezarului? Adica in cazul nostru lui Iohanis? Era anormal si ca stapanirea romana sa fie in Iudeea. N-aveau ce cauta romanii pe acele taramuri si n-aveau dreptul sa impuna idolatria romana acelui popor. Pana la urma a iesit ceva bun din acele rele ale acelor timpuri. Dumnezeu lucreaza prin om. Sa ne punem increderea mai mult in Creator si mai putin in creatura. Alternativa care ar fi in conditiile actuale? Sa facem revolutie cei care suntem nemultumiti? Cati ne-am strange oare in conditiile in care asemenea emanatii ajung sa ne conduca tara. Si culmea alese de propriul popor.

        Apreciază

    • nimeni said, on noiembrie 26, 2014 at 8:45 pm

      Apreciază

    • nimeni said, on noiembrie 26, 2014 at 9:04 pm

      Originalul complet al predicii din 2007 a parintelui Vasile Novikov.
      Mergeti pe playlist in colt stanga sus la filmuletul cu nr 5. Imi cer iertare ca am gresit mai devreme si poate am produs confuzie.

      Apreciază

      • nimeni said, on noiembrie 26, 2014 at 9:23 pm

        Min 1:45:19 am observat ca parintele cearta un demon si spune despre pasapoarte.

        Apreciază

  2. Ionut said, on noiembrie 26, 2014 at 12:59 pm

    Este foarte bine ca dl. Klaus Johannis II cauta pe Dumnezeu. De-asta ar trebui sa abandoneze erorile luterane si sa vina la Ortodoxie. Nu e nevoie sa ne creada pe cuvant, trebuie doar sa cerceteze singur.

    Apreciază

  3. STOP RFID said, on noiembrie 26, 2014 at 2:06 pm

    Daca votul avea menirea sa schimbe ceva , de mult era anulat , afirma un om cu parul alb.

    Pe la începutul anilor 2000, exista un talk-show pe ANTENA 1, care se numea: „Marius Tucă Show”. Acest ziarist invita în emisiunile sale, cele mai reprezentative personalităţiale momentului, de la preşedintele statului, primul ministru şi membri ai guvernului, până la sportivi, oameni de cultură sau de ştiinţă… pe scurt, invita în fiecare seară, OMUL ZILEI! …Era unul dintre programele urmărite, întrucât realizatorul nu-şi „ierta” pentru nimic în lume invitatul, supunându-l unui continuu tir de întrebări,care de care mai provocatoare şi mai indiscrete referitoare la activitatea profesională sau acţiunile publice ale acestuia. Totul cu bun simţ. Într-o seară de acum circa zece ani, l-a avut ca invitat pe marele nostru economist şi academician Anghel Rugină, profesor universitar de anvergură mondială, care s-a stins din viaţa de curând, din păcate…
    Emisiunea de pe Antena 1 din acea seară avea să devină, pentru toţi cei care am urmărit-o, absolut memorabilă.

    Sub Ceauşescu, Anghel Rugină a fugit din ţară , trecând Dunărea înot la sârbi. A fost rănit la picior de un grănicer român, dar a reuşit în
    cele din urmă să ajungă în Statele Unite, unde a devenit membru corespondent al Academiei Statelor Unite, şef de comisii economice şi consilier în diferite guverne americane.Pentru cine vrea să se edifice mai pe larg despre personalitatea acestui român de excepţie recomand lectura de pe Wikipedia şi din alte surse on-line.

    La un moment dat, cu toată experienţa sa, Marius Tucă a scăpat invitatul de sub control. Personajul „de mare calibru”din acea seară, a pus treptat stăpânire pe emisiune, toată pregătirea acesteia ducându-se „pe apa Sâmbetei”, deoarece răspunsurile sale la
    întrebările moderatorului depăşeau cu mult tiparul emisiunii, prin amplitudine, prin modul în care erau documentate şi mai ales prin
    consecinţele lor!… Erau răspunsuri care impuneau de la sine alte întrebări şi tot aşa… Ca un bulgăre de zăpadă lăsat să se rostogolească pe o pantă proaspăt ninsă!… Dar să vedem ce s-a întâmplat, concret!

    Domnul Rugină a afirmat la un moment dat, că a fost invitat acasă la George Bush!La „CASA ALBĂ”, bineînţeles. Fiica domniei sale era
    prietenă şi colegă de facultate cu gemenele preşedintelui american, iar acesta a vrut să îl cunoască personal, aşa că l-a invitat la o
    cină în cel mai bine păzit obiectiv al planetei. Şi când Marius Tucă l-a întrebat cum e de fapt preşedintele american „în privat”, au
    început dezvăluirile:

    „George Bush este un texan simpatic, cinstit şi foarte de treabă, dar nu face ce vrea el!…”
    „Cum, adică, nu face ce vrea el? Păi nu este el cel mai puternic om de pe planetă? Nu conduce el guvernul celui mai puternic stat din lume?” A întrebat, Tucă.”Păi, nu prea…” a răspuns domnul profesor. „Se vede treaba că trebuie să fac unele precizări”, a mai spus domnia sa, „ca să se ştie şi ca să puteţi înţelege mai bine”!…

    Apoi a continuat: „Dragii mei, lumea asta este condusă de un fel de guvern mondial, format dintr-un grup de circa 250-300 de persoane, super-bogate, super-puternice şi super-bine-informate, care trăiesc „ca în sânul lui Adam”! Oamenii ăştia deţin puterea absolută pe planetă. În afară de accesul imediat la toate resursele economice şi la cele mai recente descoperiri tehnico-ştiinţifice, multe ţinute în secret, au la dispoziţie, în toate ţările lumii, institute de cercetări psiho-sociologice, cu ajutorul cărora ţin sub control toate popoarele planetei. Acestea le indică personajele politice cele mai „potrivite” pentru a „câştiga alegerile”, în mod „democratic” în cele mai importante state ale lumii; importante nu numai ca număr de locuitori, dar mai ales prin resursele lor naturale, prin puterea economică, militară sau prin poziţia lor strategică.

    Practic toţi conducătorii statelor importante ale planetei sunt”aleşi”cu „binecuvântarea” acestui „GRUP”, şi toţi cei aleşi nu fac altceva decât să pună în practică „directivele” trasate de acesta…”

    Întrebare telefonică de la un telespectator: „Domnule Anghel Rugină,face şi România parte dintre ţările vizate de „GRUP”?”
    „Da. Şi ca dovadă vă aduc faptul că, înainte cu două luni de alegerile din 2000, persoana care a câştigat alegerile prezidenţiale, a fost în vizită „privată” în Statele Unite, iar la două săptămâni de la câştigarea alegerilor, primul ministru proaspăt numit a făcut acelaşi
    lucru. Au fost amândoi să-şi ia „foaia de drum”…

    Replică telefonică: „Adică dumneavoastră vreţi să spuneţi că pepreşedintele nostru ni l-au ales americanii?”
    Răspuns: „Nu o spun eu. Aşa este. Numai că nu americanii, ci „GRUPUL”care conduce. În America a avut loc doar acceptarea şi instruirea personajelor.”

    Replică: „Să vă fie ruşine domnule, Rugină… Să vă fie ruşine că aţi ajuns la vârsta pe care o aveţi, cu capul plin de păr alb, ca şi mine
    şi că ne minţiţi în halul ăsta… Nu ştiu ce interes aveţi să o faceţi, dar vreau să vă spun că pe preşedintele nostru l-am ales noi,
    cu toţii, prin votul nostru, că aşa am vrut noi! Să vă fie clar: aşa am vrut noi! Şi apoi cum să ni-l aleagă alţii când este o comisie de
    votare care verifică vot cu vot, de la toate partidele… Sunteţi un mincinos! Domnule Marius Tucă, nu mai chemaţi, domnule, din ăştia…Bună seara!…”

    Anghel Rugină, (A.R.): „Dragă domnule, te felicit!… Te felicit că ai ajuns la vârsta la care ai capul plin de păr alb şi că ai trăit până
    acum cu impresia că ai putere! Că votul tău contează! Poţi să mori fericit în cazul ăsta! Eu nu am vorbit pentru cei care au vârsta şi
    convingerile dumitale. Eu am vorbit pentru cine are urechi să audă şi minte să înţeleagă!…

    În ceea ce priveşte votul, nu uitaţi vorbele lui Stalin, care zicea că nu contează cine şi ce votează, contează doar cine numără voturile!
    Astăzi cu voturile centralizate electronic treaba asta a devenit un simplu joc pentru un informatician: cu un program deştept, printr-o
    simplă atingere a unei anumite taste, voturile plus ale unui candidat se adună discret la cel care trebuie să iasă…

    Îmi spui că nu ştii ce interes am… Am interesul ca POPORUL MEU SĂ AFLE… Să afle şi SĂ ÎNŢELEAGĂ!… Să înţeleagă că la nivel global „cărţile sunt făcute”! Oamenii ăştia sunt prea deştepţi şi prea puternici!…”

    Alt telespectator (TS), întreabă:
    „Dar cine sunt oamenii ăştia? Este vorba de Franc-masonerie?”

    A.R.: „Sunt şi masoni în „grup”, dar nu sunt majoritari!”
    TS, (chiar dacă se tratează de un alt telespectator lăsăm iniţialele
    cu titlu generic, pentru cursivitatea mesajului):
    „Atunci, despre cine este vorba? E sultanul Bruneiului? Bill Gates?Sau cine altcineva?”

    A.R.: „Mai, băieţi… Pe oamenii ăştia nu-i cunoaşte nimeni… Adică nimeni dintre „muritorii de rând”! Ce, sultan? Ce, Bill Gates? Ăştia
    sunt mici copii, pe lângă cei din „GRUP”! Trebuie să înţelegeţi că adevăraţii bogaţi ai lumii nu apar în nici un top, al niciunei
    reviste… Se bucură de anonimat pentru ca astfel să aibă libertate deplină de mişcare. Doar un număr limitat de persoane, alese pe
    sprânceană, cunoaşte identitatea unora dintre ei, alte persoane „alese”, cunosc pe altele, şi tot aşa. Nimeni nu poate pune toate piesele acestui puzzle împreună… Nici măcar preşedinţii marilor state ale lumii. Directivele ajung la ei prin interpuşi. V-am spus că este vorba despre oameni deosebit de inteligenţi şi despre o organizare perfectă!…”
    TS : „Atunci sunt evreii?”
    A.R.: „Sunt şi evrei dar nu sunt majoritari!”
    TS: „Arabii? Sunt şi arabi? Că ăştia au petrol…”
    A.R.: „Dragii mei, sunt reprezentanţi de peste tot, într-o proporţie echilibrată. În asta şi constă succesul „GRUPULUI”, deciziile în interiorul lui se iau într-un mod absolut democratic, iar locul în acest „GRUP”se moşteneşte, pe principii monarhice, cei ce urmează să intre fiind foarte bine testaţi şi pregătiţi în acest sens…
    TS: „Bun, şi cam de când se întâmplă chestiile astea?”
    A.R.: „Se zice că acest „GRUP” a luat fiinţă cam pe la începutul anilor 1800, cu scopul declarat de a prelua conducerea lumii. Prima
    mişcare cu relevanţă la nivel planetar ar fi fost iniţierea valului de revoluţii din Europa anilor 1848. Apoi „GRUPUL” a încercat preluarea puterii pe tot globul prin intermediul ideologiei comuniste.”
    TS: „Cum adică, să preia puterea în lume cu ajutorul comunismului? Păi comunismul nu zice că totul este al tuturor? Nu înţeleg. Puteţi să ne explicaţi?”

    A.R.: „O.K. Să raţionăm un pic… Deci ideologia comunistă spune că totul este al tuturor, este adevărat, dar şi că nimeni nu poate
    dezlipi nici un strop din bunurile în comun pentru folosul său personal. Deci totul este al tuturor şi în particular al nimănui. Şi
    chiar dacă nu sunt ale nimănui, după victoria planetară a comunismului, aceste bunuri trebuiesc totuşi „administrate” de cineva. Şi de ce acel cineva n-ar putea fi un „GRUP”, de administratori la nivel mondial de, să zicem… 250-300 de persoane!… ” …Toată lumea… mută. Inclusiv Marius Tucă…

    Şi domnul profesor a continuat: „Toate mişcările de rezonanţă mondială de după 1848, s-ar fi produs cu acceptul acestui „GRUP”. Totul bine studiat. Totul cu un scop precis.Bineînţeles că au apărut şi evenimente neprevăzute. Las un moment dat, liderii comunişti, supuşi unei propagande deşănţate cu scopul creării cultului personalităţii,pe criterii de marketing politic, au început ei înşişi să creadă în ceea ce propovăduiau şi să se creadă nişte ZEI în viaţă, aşa că au scăpat de sub control. Şi atunci a fost nevoie de crearea unei ideologii care să contrabalanseze comunismul şi anume fascismul. Şi aşa a pornit cel de-al doilea război mondial… Şi când şi fascismul a început să aibă derapaje i s-a opus o coaliţie mondială, şi pentru că nu fusese înfrânt comunismul „independent”, a fost nevoie de un „război rece”, care s-a încheiat aşa cum ştim cu toţii, cu victoria „GRUPULUI”, asupra copilului rebel – comunismul!

    Acum suntem în faza în care „GRUPUL” se concentrează asupra unei noi strategii de putere şi anume „GLOBALIZAREA”. Au fost create organisme la nivel global în sprijinul acestui concept: NATO, G8, G20, FMI, Banca Mondială, BERD, Comunitatea Europeană, etc…

    Trebuie să recunoaştem că acest „GRUP” a avut un rol foarte important în menţinerea unui echilibru strategic la nivel mondial. În perioada dominaţiei acestuia, nivelul de trai al populaţiei a crescut în mod constant, nu peste tot e drept dar încă se mai lucrează la acest lucru prin intermediul organismelor mondiale controlate de „GRUP”. De asemenea nivelul tehnologic a cunoscut un progres uriaş care nu ar fi fost posibil fără direcţionarea resurselor necesare în acest sens.
    „Drepturile omului”sunt impuse permanent pe ordinea de zi a tuturor reuniunilor la nivel mondial, sau regional, acolo unde acestea nu sunt la înălţimea momentului. În general se impune o nouă ordine mondială,care încearcă să înlăture haosul, anarhia şi pericolele potenţiale la nivel planetar…V-am spus că este vorba despre persoane deosebit de inteligente.
    E drept, uneori sunt mai răi câinii, că stăpânii, dar sunt sigur că la momentul oportun, stăpânii îşi vor pune câinii cu botul pe labe !…”

    Marius Tucă (M.T.):
    „Domnule Anghel Rugină, m-aţi uimit! De unde ştiţi toate astea?
    A.R.: „În cercurile academice americane se dezbat destul de des subiecte de genul ăsta!”
    M.T.: „Şi nu vă este frică să dezvăluiţi aceste lucruri?”
    A.R.: „În primul rând, am o vârstă: „mi-am trăit traiul, mi-am mâncat mălaiul”, şi apoi sunt lucruri, repet, deja cunoscute, iar scopul pentru care am făcut-o este de a limpezi cumva apele şi de a potoli spiritele înfierbântate din România, care încă mai cred că tot ceea ce zboară se mănâncă!…”
    TS: „Şi noi ce trebuie să facem?”
    A.R.: „Aici am vrut să ajungem cu discuţia noastră!… Pentru noi,important este să ne facem viaţa frumoasă în jurul nostru.Să lăsăm gândurile mari, la scara internaţională, că acolo jocurile sunt făcute şi echilibrele nu trebuiesc rupte! Nu avem nici informaţiile, nici competenţa, nici resursele şi nici mijloacele necesare să acţionăm la un nivel atât de înalt.
    Putem în schimb să ne comportăm civilizat, să ne educăm bine copiii,să ne conservăm şi să ne protejăm mediul în care trăim, să ne respectăm şi să ne ajutăm, pe scurt: să ne trăim viaţa liniştiţi…”

    Apreciat de 1 persoană

  4. Marian said, on noiembrie 26, 2014 at 2:08 pm

    http://newsnetcrestin.blogspot.ro/2014/11/indexul-liderilor-evanghelici-care-l-au.html Spurcata presa mai avem in tara. Au atacat Biserica din cauza unor preoti (putini la numar) care l-au recomandat pe jidanul de Ponta, dar de ereticii astia nu zice nimeni.

    Apreciază

  5. leonardconstantin61leonard constantin said, on noiembrie 26, 2014 at 2:08 pm

    Acest presedinte e mai periculos decat credeam.Nici n-a depus inca juramantul ca presedinte si deja a trecut la fapte.Se pare ca usor usor ii va atrage pe romani(in special pe cei tineri) in capcana care se cheama: ECUMENISM.Fereasca Dumnezeu dar deja suntem atacati din prea multe parti :
    1)Pe deoparte sanatatea e subreda la mai toti omanii iar in anii urmatori va fi si mai rau din punctul asta de vedere.
    2)Saracia bate la usile majoritatii romanilor(si va bate si mai rau din 2015 odata cu al 2-lea val de criza economica)
    3)Ecumenismul va veni peste noi ca un uragan din 2016 promotorii fiind: papa,patriarhul daniel si klaus johannis
    Ura si dezbinarea vor lua amploare din cauza punctelor de mai sus.Deci nici o raza de lumina nu se intrevede pe viitor.Ce mai pot spune e : Doamne ajuta si sa ne rugam unii pt altii

    Apreciază

  6. Iones said, on noiembrie 26, 2014 at 2:27 pm

    Cele 95 de teze ale lui Martin Luther, pentru care a fost excomunicat din „Biserica” Catolica
    http://ro.wikipedia.org/wiki/Cele_95_de_teze

    Apreciază

    • andrei-d said, on noiembrie 26, 2014 at 8:06 pm

      dintr-o erezie nu poate iesi decat o erezie mai mare!

      Apreciază

    • Radu said, on noiembrie 27, 2014 at 1:02 am

      La inceput din ce am invatat el nu a avut ca intentie desprinderea de biserica catolica ci facerea dreptatii pentur ca preoti de atunci asa cum incepe si la noi sa fie cu unii se dadeau la aproape orice sa faca bani si vindeau indulgente pentru iertarea pacatelor.
      Episcopii si cardinalii vroiau sa fie bogati si se implicau in politica se amestecau peste tot.
      Astea sunt doar cateva din lucrurile pe care vroia sa le indrepte e mult de discutat la acest subiect.
      A avut intentii bune dar e pacat cum au sfarsit lucrurile prin aparitia unei alte biserici separate de Roma poate mai dparte de adevar decat aia…
      Daca Luther ar fi stiut de Ortodoxie si cunostea modestia si virtutile din Rasarit cred ca ar fi trecut cu siguranta la ea si ar fi vrut reintoarcerea credinciosilor la sursa Adevarului.

      Liderii politici regii si principii nu vroiau sa fie aserviti economic fata de sfantul scaun de la Roma si bisericii.
      Mare parte din venituri acolo se duceau biserica fiind scutita de taxe desi era o mare proprietara de domenii feudale.

      La noi a fost problema pe vremea fanariotilor si cand a venit Cuza.
      Manastirile si la noi dadeau bani si ajutoare la Sf Munte nimic gresit in asta, doar ca in adevarat nu ajungeau acolo ci la Instanbul si alte parti iar noi oricum eram saraci.
      Cuza a avut curajul sa ia atitudine desi multi percepem gresit ce a facut el, la o cercetare amanuntita ii dam dreptate poate nu 100% dar cel putin 50-70%.

      E dovada de ipocrizie sa spui credinciosilor una si sa faci alta in realitate.
      Cine te mai crede? Putinii sunt preotii si episcopii sau arhiepiscopii care chiar sunt ca la carte cum se zice…

      Apreciază

  7. RomeoB said, on noiembrie 26, 2014 at 2:36 pm

    > și vă chem să le fim alături prin rugăciunile și gândurile noastre!”

    Declaratie de om politica ce doreste popularitate de la toti. Nu reiese explicit chemarea la rugaciunea in comun. In cartea lui iov, corabierii se rugau fiecare la dumnezeul lui. NU IN COMUN.
    Pe de alta parte Iov statea in fundul corabiei ci nu-i pasa; nici macar nu se ruga…

    Baiatul asta e cu imobiliarele; nu cred ca a avut timp de asemenea nuante teologice; nici nu cred ca il intereseaza; cu atat mai putin crede in asa ceva… Dar ca presedinte cam greu fii nonconformist pe teme ecumeniste.
    Probabil ca e vreun consiler care baga strambe…

    Pe de alta parte si Ponta credea in Dumnezeul ortodocsilor, catolicilor si musulmanilor…

    Apreciază

  8. aniush said, on noiembrie 26, 2014 at 3:01 pm

    andrei-d,
    Cum spuneam in alta parte…marea masa de zombi. Nu mi-am imaginat ca o sa se ajunga aici si ca oamenii il vor privi de parca el e Dumnezeu. Efectiv m-am uitat cu niste ochi mari de mirare la tot ce s-a petrecut si-mi ziceam ” Doamne apara si pazeste.” Cat de mare e omul asta in masonerie? Cum de a comis crime si afaceri murdare si nimeni nu poate dovedi nimic…nici justitia, nici forul suprem? De cine e protejat de fapt de poate sa sara peste constitutie sau sa o ocoleasca?

    Apreciază

    • Gherasimi said, on noiembrie 26, 2014 at 4:28 pm

      draga aniush. copilush…
      stii tu ca a comis crime? de unde stii? de la care tv?
      vezi ca nu li se cade crestinilor sa acuze fara temei. Daca unii defaima, noi suntem datori sa nu perpetuam obiceiul. Lasa-i pe cei de la RTV cu treaba lor, caci esi sunt mercenari, tu te murdaresti pe gratis. Pacat!

      Apreciază

      • Ion said, on noiembrie 26, 2014 at 5:06 pm

        Gherasimi – Poate ar trebui nici sa nu mai gandim. Sa ne rugam si atat. Lasa-i pe masoni sa calareasca tara asta cat or vrea, ca noi suntem crestini, suntem buni, ne rugam sa faca Dumnezeu minuni sa il aduca pe Johannis la dreapta credinta.
        Eu cred ca cei care au discursuri ca al tau sunt fie extrem de naivi, fie intrusi, in ambele cazuri, toxici.

        Apreciază

      • andrei-d said, on noiembrie 26, 2014 at 8:11 pm

        gherasimi,
        stii tu ca nu a comis? vrei dovezi? Dar ce dovada am eu ca tu nu esti intrus? sau esti maestrul nostru spiritual si ne inveti ce inseamna ortodoxia? mai bine invata tu sa o practici pe urma vii si la noi!

        Apreciază

    • Ion said, on noiembrie 26, 2014 at 4:46 pm

      Eu incep sa cred ca avem ceea ce meritam. Acest popor sa inrait, s-a indepartat de Dumnezeu, si iata i-a dat Dumnezeu un presedinte mason, strain de neam siu strain de dreapta credinta. Adica i-a dat ce a vrut, ce a votat.
      Ma uitam mergand pe o strada, la casele si vilele noi, cum toate au garduri inalte si opace, ca sa nu se vada nimic, spre deosebire de cele vechi, cu garduri normale si prin care se poate vedea. O fi si frica de hoti, si dorinta de intimitate, dar cred ca e si un simptom pentru niste oameni care nu mai sunt legati unul de altul, nu mai au dragoste, ci fiecare e pentru el, gardurile inalte sunt un simptom de egoism, indiferenmta, izolare… Faceti un exercitiu si uitati-va la chestia asta – cum erau cele vechi si cum sunt cele noi. Este o retragere a fiecaruia in spatiul privat si o rupere fata de comunitate. La noi nu exista comunitate, de cum iesim in spatiul public ne dam in cap unul altuia.

      Apreciază

      • anonim said, on noiembrie 27, 2014 at 7:25 am

        semnele sfarsitului ion..racirea dragostei intre oameni..

        Apreciază

    • Mihail V said, on noiembrie 26, 2014 at 10:59 pm

      aniush
      Nici nu e de mirare ca s-a ajuns aici pentru ca lumea iubeste mai mult intunericul decat Lumina. Lumea il iubeste mai mult pe satan decat pe Hristos.

      Sa ne amintim ce ne-a spus Iisus Hristos:
      Ioan 3:16-21

      16. Căci Dumnezeu aşa a iubit lumea, încât pe Fiul Său Cel Unul-Născut L-a dat ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţă veşnică.
      17. Căci n-a trimis Dumnezeu pe Fiul Său în lume ca să judece lumea, ci ca să se mântuiască, prin El, lumea.
      18. Cel ce crede în El nu este judecat, iar cel ce nu crede a şi fost judecat, fiindcă nu a crezut în numele Celui Unuia-Născut, Fiul lui Dumnezeu.
      19. Iar aceasta este judecata, că Lumina a venit în lume şi oamenii au iubit întunericul mai mult decât Lumina. Căci faptele lor erau rele.
      20. Că oricine face rele urăşte Lumina şi nu vine la Lumină, pentru ca faptele lui să nu se vădească.
      21. Dar cel care lucrează adevărul vine la Lumină, ca să se arate faptele lui, că în Dumnezeu sunt săvârşite.

      …si Sfantul Apostol Pavel in II Corinteni 6:14:18

      14. Nu vă înjugaţi la jug străin cu cei necredincioşi, căci ce însoţire are dreptatea cu fărădelegea? Sau ce împărtăşire are lumina cu întunericul?
      15. Şi ce învoire este între Hristos şi Veliar sau ce parte are un credincios cu un necredincios?
      16. Sau ce înţelegere este între templul lui Dumnezeu şi idoli? Căci noi suntem templu al Dumnezeului celui viu, precum Dumnezeu a zis că: „Voi locui în ei şi voi umbla şi voi fi Dumnezeul lor şi ei vor fi poporul Meu”.
      17. De aceea: „Ieşiţi din mijlocul lor şi vă osebiţi, zice Domnul, şi de ce este necurat să nu vă atingeţi şi Eu vă voi primi pe voi.
      18. Şi voi fi vouă tată, şi veţi fi Mie fii şi fiice”, zice Domnul Atotţiitorul.

      …si Sfântul Ignatie Briancianinov

      Sfânta Biserică este purtată pe apele mării vieţii de-a lungul întregii sale pribegii pământeşti, prin veacuri, prin miile de ani. Ţinând de lume, prin situaţia ei materială, nu ţine de ea prin duhul său, aşa cum i-a spus Domnul prin Apostoli: „Din lume nu sunteţi, ci Eu v-am ales pe voi din lume” (In. XV, 19); „după trup, prin trebuinţele trupeşti, sunteţi ai lumii; după duh nu sunteţi ai lumii, fiindcă sunteţi ai lui Dumnezeu, pe Care L-au urât” (In.XV, 15, 24).

      (Sfântul Ignatie Briancianinov, Cuvinte către cei care vor să se mântuiască, traducere de Adrian și Xenia Tănăsescu-Vlas, Editura Sophia, Bucureşti, 2000, p. 38)

      Apreciază

  9. Iones said, on noiembrie 26, 2014 at 3:16 pm

    Ecumenism: Reluarea „dialogului” între creştinii ortodocşi şi creştinii vechi-orientali
    http://ziarullumina.ro/actualitate-religioasa/reluarea-dialogului-intre-crestinii-ortodocsi-si-crestinii-vechi-orientali

    Apreciază

  10. cristi o. said, on noiembrie 26, 2014 at 3:59 pm

    Toata clasa politica romaneasca e o adunatura de deseuri umane, tot ce are tara asta mai mizerabil si decazut, acolo este… Asa era si in anii ’50 in timpul bolsevizarii. Erau impinse in fata toate elementele decazute moral, mintal, toti infractorii periculosi iar elita politica, culturala si spirituala se stingea prin puscarii ori la canal. Evident, acestia sunt slugile ocultei. Treaba murdara o fac cei deja obisnuiti cu murdariile… De aceea toti, indiferent de partid, partidut, grupuscul politic etc. sunt total de acord intr-o singura privinta: fac tot ce le sta in putinta sa nu se poata coagula o miscare nationalist-ortodoxa, de tipul celei initiate de Capitan. Isi dau seama ca s-ar da de gol toti neavenitii si s-ar alege rapid praful de planurile lor infecte. Vreti sa aflati daca un om e de dreapta (pe bune) ori dreptist vopsit, sluga corecta politic a masoneriei marxiste? Intrebati-l despre legionari! Aproape toti dusmanii poporului roman, carpe ale estului si, mai nou, carpe ale vestului, precum si cei spalati pe creier, se vor dezice, inevitabil, de acesti mucenici ai neamului! Apropo, oare ce pozitie are „dreptistul” si „corectul” Johannis fata de legionari si jertfa lor?!?…

    Apreciază

    • Radu said, on noiembrie 27, 2014 at 1:15 am

      Elita impinge in fata pe prostii pe tupeisti pe „curtezane de lux” pe lasi pe lingusitori…de ce? ca sa ii poata avea la mana sa nu cracneasca
      Daca ar avea oamenii verticali pai le-ar fi foarte foarte greu sa ii ameninte sau ii corupa ar trebui sa le faca „o oferta de nerefuzat” ca in filmul Godfather ( foarte buna trilogia )
      Oamenii verticali tind sa isi cam puna in cap pe aia din strainatate daca nu au diplomatie sa fie cu mai multe masti
      Mihai Viteazul a pacalit turcii si pe altii crezand ca e omul lor la inceput si va fi loial sultanului si oamenilor din Divan si Marelui Vizir.
      A asteptat si a lucrat din umbra si apoi cand a fost pregatit si gata a dat masca la o parte si a lovit fulgerator in ei provocand panica si mare frica.

      Asa ar trebui si ai nostrii sa faca macar de ar face asa sa fie pentru binele nostru
      Argentina si Grecia sunt doua exemple care oarecum au facut asa e adevarat au platit si inca platesc pedeapsa dar nu s-a ales chiar praful de ele.
      Polonia si-a pierdut in mod bizar elita tarii intr-un avion acum cativa ani in urma astia sunt eroi nationali si martiri pentru tara lor.
      CINSTE LOR au platit cu viata pentru suveranitatea si propasirea materiala si spirituala a tarii lor ! Asa au dat si sunt un exemplu in Polonia pentru toti cetatenii si mai ales pentru tineri!

      Apreciază

  11. George said, on noiembrie 26, 2014 at 4:12 pm

    Off topic

    Putin cere amprentarea fiecărui străin la intrare în Rusia

    http://rt.com/politics/208615-foreigners-biometric-fingerprinting-russian/

    Apreciază

  12. dante said, on noiembrie 26, 2014 at 4:23 pm

    Mărul este copt!
    Poporul roman a ajuns la un nivel inalt de asazisa toleranta, sau spalare pe creier, incit v-a adopta cu brate deschise ecumenismul, erezia tuturor ereziilor. Presedintii ca ni se impun sint presedintii perfect compatibili cu gradul de imbecilizare al nostru. Tare mi-e teama ca din român nu a mai ramas decit numele de ortodox, dar si acesta va fi scos in afara legii dupa ce sincretismul planetar va triumfa.
    Normal ca pastorii luterani sa faca propaganda eretica, doar ei sint minoritari, iar intr-o tara majoritara, minoritatile au mai multe drepturi, doar traim intr-o dictatura a minoritatilor.
    As zice, daca as fi optimist, ca e mai bine sa ne conduca un eretic, doar asa ne vom trezi si vom imbratisa din nou Calea Adevarului, dar sincer nu cred ca neamul asta se mai poate intoarce la Hristos fara un mare ajutor din parte Lui Dumnezeu.

    Doamne ajuta!!

    Apreciază

    • Radu said, on noiembrie 27, 2014 at 1:37 am

      Poate tot raul e spre bine poate li se vor deschide ochii sper eu.
      Mai vedem cat de popular va fi asta dupa o luna sau nu mai zic sase luni cand lumea isi mai revine asa din euforie si infantilism.
      Uneori parca cred ca suntem un popor de copii de scoala generala…acuma picati din copac si nu stim cu ce se mananca politica religia economia etc.
      CONSTIINTA DE CLASA, Constiinta politica, Vocea interna care ar trebui sa ne mustre cand facem rele astea cred ca lipsesc la multi romani, sunt in stadiul putin mai sus de dobitoace…
      Atat vad SERVICI, ACASA, MASA, CULCARE, TV, DIVERTISMENT SI PROSTII si din nou de la capat ATAT nimic mai mult
      Daca vezi exceptii trebuie sa ii multumesti lui Dumnezeu ca tare rari sunt oamenii care sunt cu adevarat constienti din mai multe puncte de vedere si care au in viata scopuri mai inalte decat o simpla slujba si faptul de a fi sclav al sistemului pentru o falsa iluzie de confort si siguranta…
      Pe asta mizeaza noua ordine pe frica pe delasare pe lene pe lipsa exercitiului mental si a participarii active a populatiei la viata cetatii ( RES PUBLICA) = „Treburile/problemele publice de interes public”

      „One of the penalties for refusing to participate in politics is that you end up being governed by your inferiors.”
      Platon

      E valabil si cu votul adica cetatenii ar trebui la modul ideal daca ar fi constienti cu adevarat sa vada realitatea cand are sens cu adevarat se te duci la vot, daca mai exista asa ceva cu adevarat…sau faptul de a nu te duce la vot si a da astfel un „vot de neincredere” si astfel lipsa de legitimitate a celor care candideaza sau „castigat” alegerile…
      Lipsa de legitimitate e foarte grava chiar si intr-un despotism sau falsa democratie, presedintele regele sau generalul suprem nu are cum sa ramana multa vreme in functie daca supusii sai nu ii acorda o forma de legitimitate sa il recunoasca ca sef al statului, sa asculte ordinele etc.
      Mai devreme sau mai tarziu se va prabusi nu este o cale de a evita asa ceva unde nu este legitimitate
      Un singur despot nu are cum sa conduca singur si sa ameninte mereu pe toata lumea cu pedepse grave ca asa isi pierde legitimitate sau daca nu a avut-o niciodata este inceputul sfarsitului pentur el/ea.

      Apreciază

  13. nikodim said, on noiembrie 26, 2014 at 5:18 pm

    Ion,
    Ai spus: ” Este anormal ca intr-o tara unde poporul se declara in proportie de 89 % ortodox, sa fie conducator un luteran neamt.” Pai cine l-a votat pana la urma? Cine a fost pentru anormalitatea asta? Nu din majoritatea asta ortodoxa de 89%, l-au votat cei mai multi ( si mult mai multi au girat sistemul votand)? Ortodocsii cand l-au votat nu stiau ca este luteran, eretic, nebotezat si asa mai departe? Ba stiau foarte bine si au stat ore in sir unii la cozi interminabile,cu buna stiinta, ca sa voteze schimabare, „sa avem o tara ca afara” strigau, demonstrand ca ortodoxia multora este de forma si esenta si importanta in sufletele noastre o au „valorile occidentale” si „prosperitatea materiala occidentala”. Alegerea este deja facuta si cei foarte putini care nu sunt deacord. Deci ceea ce spunem unii dintre noi ca este anormal, este foarte normal si foarte dorit pentru majoritatea „ortodoxa”.

    Apreciază

    • aha said, on noiembrie 26, 2014 at 7:38 pm

      @nikodim
      ne dam ortodocsi dar suntem departe de tot. daca la astia 89% de ortodocsi le dai reducere la apa calda in schimbul unei injuraturi impotriva aproapelui (de exemplu) sa vezi cati de multi or sa injure. am dat un exemplu. or sa zica: pai ce, ma doare gura sa injur dar in schimb ma scuteste de plata? nicidecum nu gandesc ca injuratura aia afecteaza pe aproapele.dar asta nu e tot…sa vezi ce se bucura si cum il fac pe ala care refuza sa injure dar plateste apa calda mai scump! si cum il fac in fel si chip: de la idiot la prost si asa mai departe.
      Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi!

      Apreciază

    • Ion said, on noiembrie 26, 2014 at 8:17 pm

      Pai am zis, avem ce meritam…

      Apreciază

  14. Veronica said, on noiembrie 26, 2014 at 7:26 pm

    http://www.pelerinortodox.com/gabriele-kuby-vor-sa-ajunga-la-copiii-vostri-ii-vor-sexualiza-iar-sexualizarea-copiilor-va-prabusi-civilizatia/Din ultima parte a interviului:

    Ce sfaturi aveţi pentru românii şi în general pentru toţi oamenii care vor să-şi păstreze familia şi identitatea neştirbite?

    În primul rând, nu mai gândiţi că sunteţi în urmă. Nu vă mai gândiţi că lucrurile bune vin din vest – în realitate este adevărat exact opusul. De fapt, din vest vin lucruri realmente malefice. Am auzit o ştire azi. Nişte ONG-uri din România au declarat că ţara voastră trebuie să prindă din urmă (n.r.: trenul educaţiei sexuale din Occident). Puteţi fi foarte fericiţi că această distrugere nu a avut încă loc în ţara voastră. Şi ar trebui să vă mobilizaţi în toată ţara în orice coaliţie posibilă, cu oricine, inclusiv de peste graniţe, şi cu oricine din interiorul ţării care poate lupta împotriva acestui lucru. Vor să ajungă la copiii voştri! Îi vor sexualiza, iar sexualizarea copiilor va prăbuşi civilizaţia. Fiindcă va prăbuşi mai întâi familia. Aceasta este rădăcina. Aşa că trebuie să faceţi tot ce puteţi. Şi puteţi fi fericiţi că dictatura comunistă v-a protejat de revoluţia sexuală care a început în Occident în 1968. Încă mai aveţi un sistem de valori conservatoare. Încă mulţi oameni mai cred că familia (n.r.: naturală) este bună, că homosexualitatea nu este corectă. Aşa că răspândiţi vestea că nu sunteţi deloc înapoiaţi. Ba dimpotrivă. Puteţi fi fericiţi că aceste lucruri încă nu s-au întâmplat. Fiindcă are loc distrugerea societăţii, iar Uniunea Europeană este purtător de stindard în acest sens. http://www.ortodoxiatinerilor.ro/

    Apreciază

  15. Ostrov said, on noiembrie 26, 2014 at 7:31 pm

    Off topic.
    Am vazut o reclama azi la B1tv in jurul orei 18:40 la usi (cred ca MDA) cu Stefan cel Mare si mama lui sub forma de desene animate. Cred ca se poate interzice reclama de catre CNA. Rog cititorii care se descurca mai bine ca mine, sa faca o reclamatie la CNA. Prea ne lasam umiliti. Am avut si in campania electorala: http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-18370340-campanie-publicitara-stefan-cel-mare-mihai-viteazul-cheama-electoratul-sictirit-vot-daca-fratii-buzesti-jderii-fost-absenti-limba-mai-bip-vot.htm .

    Apreciază

  16. Otilia said, on noiembrie 26, 2014 at 8:10 pm

    Frate Saccsiv, iata ce au declarat azi presedintele CNAS despre cardurile de sanatate:

    „Pana in prezent, au ajuns la populatie peste 87 la suta din cardurile de sanatate. Un numar foarte mic dintre acestea s-au intors la Casele Judetene de Sanatate si, bineinteles, continua tiparirea cardurilor, pentru ca in fiecare zi exista cetateni care implinesc 18 ani”, a spus Vasile Ciurchea.

    „Extrem de putini oameni, la nivel national, respectiv o cifra de 0,0…, sunt cei care refuza cardurile de sanatate. Acceptam refuzul pentru inceput, insa daca vrem sa avem un control al eficientei fondurilor, trebuie sa avem si reguli pe care sa le respectam”, a mai adaugat acesta.

    Sursa: http://stirileprotv.ro/stiri/sanatate/ministrul-banicioiu-asigura-buna-functionare-a-cardului-de-sanatate-de-la-1-ianuarie-2015-cati-romani-l-au-refuzat.html

    Apreciază

  17. energein7 said, on noiembrie 26, 2014 at 8:18 pm

    Reblogged this on energein7's Blog and commented:
    Luterani de import sau „autohtoni” ?

    Apreciază

  18. Ioannis said, on noiembrie 26, 2014 at 8:19 pm

    89% ortodocsi? Poate 0,89%…
    Pai tocmai asta e drama, sa te declari ortodox dar sa nu fi cunoscut niciodata ortodoxia. Cea mai mare victorie a diavolului asta a fost, deturnarea ortodoxiei de la Adevar la minciuna ecumenismului, a cipurilor, a pietismului, a indiferentismului samd.
    Sa avem grija sa nu fim si noi din aceia: „Cum, Doamne, au nu am scos noi si demoni in Numele Tau? Adevarat spun voua, nu va cunosc pe voi”…

    Apreciat de 1 persoană

  19. ed said, on noiembrie 26, 2014 at 8:50 pm

    …fratilor,mai sunt romani pregatiti de jertfa,pt dreapta noastra credinta ,neam si tara,sa nu pierdem nadejdea…sa ne rugam si sa ducem lupta cea buna,asa au facut si bunicii nostri…
    Doamne ajuta!!!

    Apreciat de 1 persoană

  20. Cosmin said, on noiembrie 26, 2014 at 10:53 pm

    Fratilor, 11 (unsprezece) cutremure pe 23 Noiembrie: http://www.alertacutremur.ro/seisme-recente/

    23/11/2014 14:16:14 2.7
    23/11/2014 11:03:07 2.0
    23/11/2014 09:27:58 2.4
    23/11/2014 08:14:58 2.0
    23/11/2014 08:01:58 2.6
    23/11/2014 06:21:05 2.5
    23/11/2014 05:14:39 2.5
    23/11/2014 01:05:30 2.0
    23/11/2014 00:38:33 2.0
    23/11/2014 00:30:56 3.1
    23/11/2014 00:24:47 2.8

    Ceva se petrece…

    Apropo, e un zvon cum ca izvorul de la mormantul Sfantului nostru Parinte Arsenie Boca ar fi secat, e doar un zvon sau e un fapt real, stie cineva ? Poate fi vreun semn ?

    Apreciază

    • cristi o. said, on noiembrie 27, 2014 at 4:58 pm

      Din mai multe surse independente, am aflat si eu acelasi lucru despre izvor. Nu am fost anul acesta acolo sa vad cu proprii ochi, dar, pe oamenii care mi-au spus, mi-e greu sa-i banuiesc de neseriozitate…

      Apreciază

  21. Ionut said, on noiembrie 26, 2014 at 11:17 pm

    Iata ce spune un mare „profesor” american cercetator si critic al Noului Testament la o mare universitate din SUA, decan al Departamentului de Studii ale Religiei din cadrul universitatii:

    „Astfel de studenți trebuie să se aștepte la o trezire foarte dură la realitate: seminariile protestante principale din SUA sunt vestite pentru a nega convingerile dragi ale studenților cu privire la Biblie, chiar dacă aceste convingeri sunt o idee vagă și caldă că Biblia este un ghid minunat pentru credință și practică, care trebuie tratat cu respect și pietate.” […] „Abordarea Bibliei din aproape toate seminariile principale protestante (iar acum și din cele catolice) este ceea ce se numește metoda «critico-istorică». Ea este complet diferită de abordarea «devoțională» a Bibliei care se învață din biserici.”

    Q.E.D.

    Apreciază

  22. Radu Humor said, on noiembrie 27, 2014 at 12:06 am

    Apreciază

  23. o oarecare said, on noiembrie 27, 2014 at 12:24 am

    Chemarea la rugaciune a unui eretic nu trebuie ascultata pur si simplu. Ne rugam cand vrem noi, nu cand vrea el. Este presedinte, dar este eretic. Cu toata dragostea i-o spun si in fata, daca e cazul. Daca trece la ortodoxie, ma voi ruga la indemnul lui, altminteri nu.

    Exista o istorioara despre un sfant pe care necuratul il destepta la… rugaciune. ,,Ce fapta grozava a facut necuratul! Deci necuratul este evlavios!” – am putea crede. Nu, necuratul nu era evlavios, ci doar voia sa-l determine pe calugar sa-i asculte indemnurile. Asa ca a inceput cu rugaciunea, ca sa-i adoarma vigilenta si sa-l faca sa cada in mandrie.

    Apreciază

    • anonim said, on noiembrie 27, 2014 at 7:37 am

      atata timp cat nu vezi o problema grava in ecumenism(erezie) si pe deasupra votezi si eretic presedinte …inseamna ca esti varza.

      Apreciază

  24. Adrian said, on noiembrie 27, 2014 at 2:07 am

    Hal de emisiune „obiectiva” la TVR!!!
    ttp://www.ro-video.com/filmul-care-va-soca-orice-credincios-vezi-ce-averi-au-bisericile.html/

    Apreciază

  25. Mălin said, on noiembrie 27, 2014 at 7:40 am

    Şi ca lucrurile să fie mai clare, Prea Fericirea Sa iese cu declaraţii proaspete:
    http://rasunetulcarpatilor.info/patriarhul-daniel-declaratie-soc-in-ziua-de-azi-un-bun-roman-nu-poate-fi-decat-neamt-iar-un-bun-crestin-luteran/

    Apreciază

  26. aniush said, on noiembrie 27, 2014 at 10:12 am

    In a doua postare e declaratia in intregime. Mie acest personaj imi pare din ce in ce mai diabolic. Dureros este faptul ca inca oamenii nu vad.

    Apreciază

  27. Ionut said, on noiembrie 27, 2014 at 11:19 am

    Foarte interesant ceea ce spune dl. presedinte:

    ” Nu cred ca e imposibil, e doar greu, si acesta este motivul pentru care cer cetatenilor Romaniei, cer societatii civile, profesionistilor si institutiilor sa se mobilizeze exemplar intr-un efort de redefinire a respectului si demnitatii si de redevenire ca societate si stat.
    Coruptia este, in acest moment, principalul dusman al competitiei libere si al promovarii care are la baza meritocratia, generand o ampla frustrare si demobilizare a adevaratilor profesionisti.”

    Chiar si un fraier ca mine incepe sa-si puna intrebari.

    Apreciază

  28. […] STOP RFID a postat in 2014 la rubrica de comentarii a articolului KLAUS JOHANNIS e LUTERAN. Iata CE GROZAVII VOR LUTERANII: Abolirea cultului Fecioarei Maria si a Sfi… chiar o varianta mai lunga, pe care o redau mai […]

    Apreciază

  29. […] RFID a postat in 2014 la rubrica de comentarii a articolului KLAUS JOHANNIS e LUTERAN. Iata CE GROZAVII VOR LUTERANII: Abolirea cultului Fecioarei Maria si a Sfi… chiar o varianta mai lunga, pe care o redau mai […]

    Apreciază

  30. […] Iata CE GROZAVII VOR LUTERANII: Abolirea cultului Fecioarei Maria si a Sfintilor. Desfiintarea manas… […]

    Apreciază

  31. […] Iata CE GROZAVII VOR LUTERANII: Abolirea cultului Fecioarei Maria si a Sfintilor. Desfiintarea manas… […]

    Apreciază

  32. […] Carmen Iohannis, la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică din Piața Mare, in 2016. El fiind luteran. Dar face si un semn masonic, mana ascunsa, despre care puteti mai multe […]

    Apreciază

  33. […] Iata CE GROZAVII VOR LUTERANII: Abolirea cultului Fecioarei Maria si a Sfintilor. Desfiintarea manas… […]

    Apreciază

  34. […] KLAUS JOHANNIS e LUTERAN. Iata CE GROZAVII VOR LUTERANII: Abolirea cultului Fecioarei Maria si a Sfi… […]

    Apreciază

  35. […] Iata CE GROZAVII VOR LUTERANII: Abolirea cultului Fecioarei Maria si a Sfintilor. Desfiintarea manas… […]

    Apreciază

  36. […] Iata CE GROZAVII VOR LUTERANII: Abolirea cultului Fecioarei Maria si a Sfintilor. Desfiintarea manas… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.