SACCSIV – blog ortodox

Rabini îl acuză pe Netanyahu de un „complot al microcipării în masă”: vânzarea Israelului agendei globaliste

BREAKING ISRAEL NEWS: Rabbis Accuse Netanyahu of a “Mass Microchip Plot”: Selling Out Israel to the Globalist Agenda

Rabini îl acuză pe Netanyahu de un „complot al microcipării în masă”: vânzarea Israelului agendei globaliste

De David Sidman, 7 mai 2020, ora 12:09

„Atunci Iacov a dat lui Isav pâine şi fiertură de linte şi acesta a mâncat şi a băut, apoi s-a sculat şi s-a dus. Şi astfel a nesocotit Isav dreptul său de întâi-născut.” Facerea 25:34 (Biblia israeliană)

Premierul israelian Benjamin Netanyahu în vizită la rabinul șef al Migdal Ha’Emek, rabinul Yitzchak Dovid Grossman în Migdal Haemek pe 6 noiembrie 2017 (prin amabilitatea: Flash90)

Primul ministru israelian Benjamin Netanyahu a declanșat un scandal luni seara, când, după o conferință de presă, a informat națiunea cu privire la ultimele măsuri de relaxare ale Ministerului Sănătății.

Acest lucru se datorează faptului că, în timpul discursului său, a făcut aluzie la ideea de a instala senzori de distanță copiilor, senzori care să emită un semnal sonor, ca și în cazul mașinilor, atunci când aceștia se apropie prea mult de alți oameni

În ceea ce privește un al doilea val anticipat al coronavirusului, Netanyahu a recomandat „noi tehnologii care încă nu au fost activate. Tehnologii care sunt în limitele legii, și pe care le vom activa. Asta înseamnă, probabil, noi metode pe care le discutăm.”

„Am vorbit cu șefii departamentului nostru tehnologic, pentru a căuta tot felul de instrumente în care Israelul este cu adevărat specializat”, a continuat Netanyahu. „De exemplu – senzorii. Ar exista un senzor care avertizează copiii, toți oamenii, dar începând cu copiii, prin care, ca și cu o mașină de care dacă apropii prea mult, face zgomot. Un sunet dacă vrei. Nu știu dacă este posibil, dar se analizează. Se fac încercări.”

Rabinul Amnon Yitzchak (prin amabilitatea: screenshot)

Binecunoscutul rabin Amnon Yitzchak, care are mii de adepți în Israel, a declarat că dorește să dezvăluie ce se află în spatele declarației lui Netanyahu. El a acuzat pe primul ministru că s-a făcut că nu știe de un al doilea val deja planificat, spunând: „Bibi, te prefaci că nu știi că este totul planificat – un al doilea val (de coronavirus) pentru a forța vaccinul.”

Rabinul Yitzchak remarcă, de asemenea, că discursul lui Netanyahu demonstrează faptul că tehnologia despre care a vorbit primul ministru există deja, și că guvernul israelian intenționează să o folosească. Rabinul presupune, de asemenea, că declarația lui Netanyahu se traduce prin „microcipuri și senzori, pentru a controla populația și a o înrobi”.

Rabinul Yitzchak concluzionează că planul este de a forța pe toată lumea să se vaccineze și, dacă refuză, vor deveni (vor fi considerați ca și) criminali. Scopul este pregătirea generațiilor viitoare pentru proiectul lui Bill Gates.”

„De ce atunci când cu gripa, care a ucis mult mai mulți oameni, niciodată nu v-ați asigurat ca oamenii să nu prevină să se răspândească?” rabinul nespunând nimic despre faptul că Netanyahu este membru al Consiliului pentru Relații Externe – Council on Foreign Relations.

Rabinul Daniel Asor (prin amabilitatea: screenshot)

Un alt rabin, rabinul Daniel Asor, de la Institutul Yanar din Ierusalim, a răspuns și el dur la declarație spunând: „Netanyahu a trecut linia roșie. El va instala un senzor în fiecare persoană din Israel, și va începe cu copiii din școli și grădinițe. ”

Referindu-se la povestea biblică a lui Esau care vinde drepturile sale de întâi-născut lui Iacob, rabinul Asor a adăugat: „Practic, Netanyahu a vândut națiunea lui Israel guvernului din Umbră pentru un blid de linte”.

„Atunci Iacov a dat lui Isav pâine şi fiertură de linte şi acesta a mâncat şi a băut, apoi s-a sculat şi s-a dus. Şi astfel a nesocotit Isav dreptul său de întâi-născut.” Facerea 25:34

 

Comentariu saccsiv:

Pentru cei ce nu stiu, COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS a fost creat in 1921, primul ei director fiind Paul Warburg (membru al celebrei familii de bancheri evrei, unul dintre fondatorii Federal Reserve). Cei care au stapanit consiliul inca de la inceput sunt cei din familia Rockefeller, la infiintarea lui, prin John D. Rockefeller, Jr. care l-a si finantat enorm. Finantarile au continuat prin Rockefeller Brothers Fund. In 1949 David Rockefeller devine cel mai tanar director al Council on Foreign Relations

Revenind la articolul din Breaking Israel News, mi-a luat maul.

Asadar, ni se spune despre vaccinare fortata, despre microcipuri, despre „al doilea val de coronavirus deja planificat”, despre Bill Gates. Parca ar vorbi David Icke. Dar vorbesc niste rabini, si nu doar ca vorbesc, ci il si acuza pe premierul Benjamin Netanyahu. Iar totul apare nu pe un site de „teoria conspiratiei”, ci pe portavocea rabinilor ultraortodocsi.

Ma voi mai gandi despre ce-o fi vorba.

Despre rabinul Daniel Asor mi-am dat cu parerea intr-un articol recent, doar ca in declaratiile pe care le-am comentat atunci, nu spunea nimic despre semnului fiarei:

Rabin: Al Treilea Razboi Mondial va incepe cu razboiul dintre SUA si China. Noua Ordine Mondială are sediul la Vatican. Mesia va lupta impotriva Noii Ordini Mondiale

 

32 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Andrei said, on mai 8, 2020 at 4:36 pm

  Ieri se intreba cineva daca exista vreo conotatie in legatura cu obligativitatea purtarii mastilor. Am incercat sa-i dau un raspuns. Este cam lung dar cred ca e o tema care merita sa fie dezbatuta.

  –––––-

  Orice om sensibil isi da seama ca ceva nu este in ordine cu toate masurile care s-au luat la nivel global care, cu foarte putine exceptii, sunt copiate aproape la indigo. In aceste conditii este evident ca in spatele lor se afla o minte. Iar cum pomul se cunoaste dupa roade asa si noi, vazand tinta finala a tot ce se-ntampla, putem intelege despre ce fel de minte este vorba.

  In cele ce urmeaza voi incerca un scurt raspuns la intrebarea ta dar subiectul este atat de vast si de important incat merita o atentie speciala si o dezbatere pe masura.

  Inca de la nastere asimilam informatii. Acestea sunt stocate la nivelul creierului si in timp se formeaza diverse conexiuni intre ele. Unele mai puternice iar altele mai slabe in functie de cat de des utilizata si de relevanta este interactiunea intre respectivele cunostinte / evenimente. In aceeasi logica mintea foloseste diverse simboluri, cuvinte cu ajutorul carora informatiilor primite li se asociaza sensuri specifice. Este un proces care nu se sfarseste niciodata de-a lungul vietii.

  Se ajunge astfel in situatia ca fiecare cuvant, gest, actiune, atitudine sa aiba o anumita semnificatie si incarcatura emotionala. La inceput s-a speculat acest aspect si chiar s-a folosit drept terapie gen gandire pozitiva. Adica sa incercam sa eliminam gandurile negative care ar putea aduce emotii negative samd. O prostie pe fond care i-a indepartat pe oameni de posibilitatea de a intelege adevarata sursa a problemelor cu care se confrunta si sa ia masuri pentru indreptarea cauzelor si nu evitand intr-un mod las efectele. Mult rau a facut aceasta terapie insa nu este acum momentul sa dezvoltam subiectul.

  Dar asaltul asupra mintilor si, implicit, al sufletelor noastre a continuat pe noi culmi. De mai multi ani asistam la un adevarat razboi semantic. A inceput o utilizare vicleana a cuvintelor astfel incat sa schimbe perceptia oamenilor despre anumite probleme / evenimente / comportamente. Astfel au fost utilizate cuvinte cu conotatie pozitiva pentru a defini evenimente care pana atunci erau respinse la nivelul societatii. Iarasi nu este spatiu pentru a detalia insa oricine are un pic de deschidere poate decela astfel de mesaje manipulatorii in care razboiul devine pace, raul este prezentat drept bine, anormalul devine normal samd. Asa s-a ajuns ca in doar cativa ani sa se schimbe perceptia la nivelul mentalului colectiv in multe puncte care defineau referentialul firesc prin care era inteleasa viata normala. S-au pervertit si devalorizat cele mai sensibile si importante stari de adanca traire umana precum iubirea, dragostea, credinta, placerea etc etc etc care au fost pervertite si aduse intr-un nou referential al unei lumi cazute, profund degradate.

  Legat de covideala de acum as dori sa prezint explicit 3 elemente de manipulare flagranta care se constituie, in opinia mea, in adevarate atacuri la ordinea fireasca a lumii si pregatirea oamenilor pentru o noua epoca de sorginte orwelliana:

  a) Folosirea expresiei „distantare sociala” in loc de „distantare sanitara / medicala / fizica”. La prima vedere pare doar o traducere nefericita a unui termen preluat dintr-o limba straina (intr-un fel asa si este deoarece termenul este utilizat la nivel global). In fapt este o manipulare odioasa deoarece nimeni nu poate sterge peste noapte sensurile si semnificatiile termenului „sociala”. Orice aspect social implica oameni si relatiile dintre acestia. Iar expresia de „distantare sociala” induce in mintea oamenilor (de cele mai multe ori doar la nivel subconstient) o stare care presupune ruperea relatiilor dintre oameni sau, mai degraba, virtualizarea lor dupa modelul retelelor care, coincidenta, se numesc tot “sociale” (cu toate ca ele de fapt sunt anti-sociale prin prisma faptului ca acolo nu sunt oameni ci doar niste proiectii virtuale ale lor care arata doar fragmente / trunchieri ale unor oameni reali). Prin natura sa omul este fiinta sociala si se afla intr-o continua interactiune cu semenii pe multiple planuri (material, informational, cultural, spiritual etc). Fiecare interactiune are asociata si o incarcatura emotionala iar ansamblul acestor manifestari ar putea fi considerat o definitie a umanitatii. Distantarea sociala conduce fara indoiala la o grava degradare a relatiilor interumane cu consecinte incalculabile care cu siguranta ne va indrepta spre o altfel de lume decat cea pe care o cunoastem astazi si in care umanitatea este ireversibil schilodita. Un studiu sociologic bine facut pe aceasta tema ar putea sta la baza chiar si pentru o teza de doctorat. Atat de profunde sunt resorturile umane puse in actiune. La prima vedere pare ceva banal insa nu este deloc asa.

  b) Folosirea declaratiilor pe proprie raspundere pe care le completeaza toti cei ce doresc sa faca un pas in afara casei fie ca merg la servici, duc gunoiul, aduc acasa capra fugita din curte samd. In afara temeiului juridic prin care persoana respectiva se responsabilizeaza in fata legii exista o semnificatie mult mai perversa a acestui document. Prin completarea acestor declaratii oamenii accepta sa faca un gest fara un sens practic si semneaza cum ca se supun fara cartire conditiilor impuse. Este un fel de a spune: „recunosc inutilitatea dar accept conditiile impuse si ma supun lor”. Pare ceva prea putin important insa pentru oameni, cel putin pana acum, semnatura are o conotatie foarte puternica prin care se pecetluieste o intelegere / un acord sau, dupa caz, deplina acceptare / incuviintare. Toate semnaturile date de cineva in aceasta perioada pe aceste hartii fara vreo valoare practica au fost tot atatea umilinte indurate de fiecare om intr-un mod constient sau nu. Cu fiecare semnatura in plus s-a mai predat un pic. Iarasi este nevoie de dezvoltarea acestor aspecte dar sa speram ca minti luminate vor prelua stafeta si o vor face.

  c) Folosirea mastii … de protectie, cum altfel. Trecand peste aspectele medicale ale purtarii mastii care, in urma unei analize corecte, ar rezulta ca face mai mult rau decat bine, mai ales de acum in colo cand vremea se incalzeste si favorizeaza declansarea unor boli pulmonare grave, vom observa ca la nivelul mintii oamenilor exista multe alte conotatii. Pe de o parte sunt cele legate de a-i vedea pe ceilalti ca purtatori de masti iar pe de alta de a purta masca proprie. Este in instinctul oricarui om normal ca atunci cand vede in jurul lui oameni mascati sa aiba o senzatie de pericol. Purtarea mastilor creste distantarea sociala (in sensul propriu al termenului) deoarece oamenii sunt astfel privati de o multime de elemente care faciliteaza comunicarea. O serie de gesturi, de mimici si de semnale non-verbale nu mai pot fi percepute atunci cand cea mai mare parte a fetei este acoperita. Tot instinctiva este si reactia de a te ascunde in fata celor care poarta masti. Fie pentru a ca nu-i consideri sinceri (au ceva de ascuns pentru ca-si ascund fata), fie pentru ca ar putea face ceva rau precum banditii din filme care au grija sa se mascheze de fiecare data cand savarsesc o infractiune. Ca persoana purtatoare de masca intri, chiar daca doar la nivel subconstient, intr-o alta zona de exprimare a propriei identitati. La adapostul mastii te simti alt om iar alt om se manifesta diferit. Pe de o parte te simti mai ingradit (pentru ca nu mai poti face o multime de lucruri firesti de genul: nu mai poti pupa, musca, gusta, scarpina etc) iar pe de alta te simti mai ascuns in fata celorlati si, implicit, mai deresponsabilizat social, adica mai putin empatic ca om si mai pion in context social pentru ca ajungi sa te depersonalizezi printr-o asemanare burlesca cu ceilalti.
  Referitor la cele 3 aspecte prezentate mai sus este esential de precizat ca la nivel individual perceptia este diferita in functie de educatia, cultura si experienta de viata a fiecaruia. Evident ca cineva care a trait / lucrat intr-un domeniu in care, spre exemplu, se folosesc in mod regulat mastile sanitare va avea o intelegere mai putin alterata a realitatii. Insa prin purtarea mastilor marea masa a populatiei, cel putin in urmatoarele luni, va avea un stres suplimentar care va duce in final la o schimbare a perceptiei asupra lumii in care traim.

  Analiza poate continua cu purtarea manusilor, luarea temperaturii, limitarea deplasarilor si toate celelalte masuri care vor conduce la schimbari esentiale de atitudine, comportament, relationare inter-umana cu impact nu numai la nivel social ci si politic, economic etc.

  Vedem asadar ca problematica adaptarii la noile cerinte este mult mai adanca decat apare la prima vedere ca o necesitate de combatere a unui virus. Ea are o stransa legatura cu modul de functionare a creierului uman si are un caracter profund manipulatoriu.

  La aceasta contribuie si inadvertentele ce pun serios la indoiala buna fundamentare medicala a intregului demers. Manipularea numarului de morti este de natura sa zdruncine puternic increderea oamenilor. De asemenea intelegerea aspectelor prezentate mai sus in care este evidenta folosirea unei semantici total inadecvate situatiei (de ai impresia ca este mai degraba o problema sociala decat una medicala) aduce semne de intrebare legitime. Frica indusa de prezenta corona-virusului prin prisma celor aratate apare ca fiind o manipulare ordinara prin programare predictiva aspect care indica limpede faptul ca toate converg spre o tinta: schimbarea lumii pe care o cunoastem astazi.

  Odata constientizata aceasta situatie oamenii incep sa aiba un sentiment legitim de revolta care, coroborat cu celelalte neajunsuri cauzate de existenta acestei asa-zise pandemii (dificultati financiare, probleme medicale netratate s.a.), are un mare potential de crestere si chiar de explozie la un moment dat ducand spre nesupunere sociala si haos. Oare cine este interesat sa provoace asa ceva?

  Prima consecinta clara este obtinerea distantarii sociale (folosesc din nou sensul propriu al termenului – in ce hal am ajuns: sa fim nevoiti sa detaliem sensul cuvintelor, ca urmare a pervertirii lor prin utilizarea abuziva si improprie odata cu pandemia covid), adica ruperea legaturilor dintre oameni. Sfintii care au vorbit despre vremurile de pe urma fiind luminati de Dumnezeu au spus cu siguranta ca in acele timpuri dragostea multora se va raci si ca nu va mai exista carare intre frati. Cam asta presupune si “distantarea sociala”, nu?

  A doua consecinta clara este cea a acceptarii unui sistem care-si permite sa batjocoreasca oameni si sa le impuna supunerea fara cartire in fata lui, indirent cat de aberante ii sunt poruncile.

  Chiar si numai aceste doua consecinte sunt suficiente pentru a intelege ca masurile luate impotriva covid sunt in acelasi timp pasi clari spre lepadarea de adevaratul Dumnezeu si supunerea oarba la sistemul satanic, cu legi satanice ce au in spate duhuri cazute. Este fara indoiala o lucrare pe fata si agresiva a Tainei Faradelegii care va culmina cu venirea Antihristului.

  Cu siguranta ca niciun om normal la cap nu-si doreste indepartarea / lepadarea de Dumnezeu. Si totusi am putea spune ca tocmai am si facut-o intr-o anumita masura. Ca si exemplu, sa nu uitam ca nu avem nici o indreptatire pentru toate pacatele pe care le-am facut pana acum ascultand de slugile satanei iar nu de Dumnezeu. Si am in vedere doua aspecte:

  1. Dumnezeu s-a milostivit si nu a ingaduit sa fie o boala grava. Numarul oricum foarte mic de morti in conditiile in care au fost atatea stiri despre faptul ca majoritatea de pe lista mortilor au fost persoane cu multe alte boli (cancere in faza terminala, cardiovasculare grave, diabet avansat etc) era o informatie mai mult decat suficienta pentru oricine avea mintea limpede si bunavointa ca sa inteleaga ca virusul nu este nici pe departe o amenintare atat de mare la adresa vietii.

  2. Dumnezeu a intunecat mintile conducatorilor care astfel au dat legi aberante. Iar cel mai bun exemplu este decizia de neconstitutionalitate a amenzilor decisa ieri la CCR.

  Privind asadar retrospectiv ce ne-a impiedicat sa iesim macar la slujba de inviere? Ne lipeam de zidul unei bisericii daca nu eram primiti in interior si acolo cu siguranta harul Domnului era cu noi (asa cum au facut niste batranei in Alba de au stat la gardul de fier si incuiat al episcopiei de nu i-a putut lua nimeni de acolo). Mare pericol medical nu era. Nimeni nu poate spune altceva pentru ca in zilele precedente fusese o inghesuiala de nedescris in magazine. Alt pericol era? Da, o amenda de cel mai probabil 1000 de lei in 15 zile. Excluzandu-i din calcul pe cei pentru care 1000 de lei fac diferenta intre viata si moarte insa ceilalti unde am fost? Daca suntem cat de cat sinceri recunoastem ca ne-am lepadat de Domnul ca Toma. In concluzie ar trebui ca asemenea lui sa plangem acum cu amar. Cum ne-am fi simtit acum primind inapoi amenzile platite? Si cu siguranta ar fi fost si o mica cununa a marturisirii si dragostei de Dumnezeu pe care am fi aflat-o la Dreapta Judecata.

  Ca si pe Petru, Domnul ne va ierta cu siguranta daca ne vom pocai si vor regreta cu sinceritate. Mai departe insa ar fi cazul sa ne inteleptim si sa ascultam de Cezar doar atunci cand nu se opune lui Dumnezeu. Atunci nu mai este Cezar ci vrajmas al mantuirii noastre.

  Acum, cand Biserica intra intr-o epoca a persecutiei fatise, toti cei care vor face jocul dusmanilor ei se vor lepada de Dumnezeu. Sa fim constienti de asta si sa ne rugam Domnului sa ne lumineze mintea si sa ne intareasca pentru ca pana la sfarsitul acestei scurte vieti pamantesti sa putem face voia Lui pentru a ne pregati si invresnici de viata cea vesnica din Imparatia Cerurilor.

  Hristos a inviat!

  Apreciază

  • Ema said, on mai 9, 2020 at 9:22 am

   Adevarat a inviat!
   @ Andrei: Multumesc mult pentru rindurile scrise de tine. Mie una imi sint de folos.

   Apreciază

  • agache18 said, on mai 9, 2020 at 10:49 am

   Foarte bine punctat. Cu o mica excepție.

   DUMNEZEU A ÎNTUNECAT MINTILE* conducatorilor CARE ASTFEL AU DAT LEGI ABERANTE* Iar cel mai bun exemplu este decizia de neconstitutionalitate a amenzilor decisa ieri la CCR.

   *Dumnezeu nu întunecă mintile. Satana, da!
   *Orice acțiune a lui Dumnezeu asupra omului e numai si numai in avantajul omului. Chiar dacă omul de cele mai multe ori nu poate anticipa binele dorit de Dumnezeu. Așadar, daca Dumnezeu intervine e bine.
   Deci in concluzie Satana sta in spatele oricărei acțiuni rele. Doamne ajută!

   Apreciază

   • Andrei said, on mai 9, 2020 at 12:34 pm

    @ agache18

    Iti multumesc pentru observatie. Da, foarte probabil ca mintea le este intunecata de vrajmasul mantuirii oamenilor caruia ei i se inchina cel putin atunci cand merg la intalnirile din loja daca nu si mai mult decat atat.

    Intunecarea mintii ar putea veni si de la Dumnezeu. Citeste te rog Romani cap 11. Mai este un loc in Vechiul Testament in care se descrie explicit cum Domnul le-a trimis un duh de inselare celor care se indepartasera de El si erau vrednici de pedeapsa. Iar pedepsele nu trebuie privite intotdeauna ca ceva rau. Au si ele pedagogia lor. De foarte multe ori vatamarea celor din afara duce la vindecarea celor dinlauntru.

    Oare pe noi ce ne-ar fi trezit mai repede? O balacire calduta in pseudocredinta noastra de duminica care tinde spre apostazie sau dusul rece pe care l-am primit acum, mai ales ca suntem demult in ceasul al 12-lea? Cu acest gand am scris cele de mai sus. Nu stiu daca am sau nu dreptate insa acesta a fost gandul.

    Iertare.

    Apreciază

  • Alexandru said, on mai 9, 2020 at 11:03 am

   Este clar ca tot ce se intampla acum face parte dintr-un proces de programare mentala predictiva care ne pregateste pentru Minunata Lume Noua, antihristica (iar daca este antihristica nu mai avem ce cauta in ea).

   Probabil ca mastile vor fi pentru sclavi. Cand vei vedea un om fara masca il vei respecta enorm pentru ca in mod inconstient iti vei da seama ca este din clasa superioara, un fel de zeu care-i deasupra muritorilor de rand. L-ati vazut cumva pe Trump cu masca?

   Luarea temperaturii are deja 2 scopuri: sa-i obisnuiasca pe oameni cu „citirea” unor informatii la nivelul capului (pecetea antihristica va fi pe mana dreapta sau pe … frunte) si sa-i familiarizeze cu conditionarea accesului in magazine si alte locuri publice de indeplinirea unei cerinte (acum este temperatura, maine ar putea fi carnetul de vaccinare si poimaine pecetea antihristica – important este ca un astfel de control sa intre in constiinta oamenilor si sa devina … „normal” – marca inregistrata).

   Foaia pe proprie raspundere va fi inlocuita cu permisul eliberat de nu stiu ce autoritati iar apoi, de ce nu, cu pecetea. Important este ca oamenii sa se obisnuiasca sa fie supusi si sa se deplaseze numai cu voie de la imparatie. Iar limitarea aceasta sa fie chiar si atunci cand nu e cazul. De fapt asta-i tot schepsisul: batjocura sa fie pe fata pentru a-i umili pentru ca astfel ii ingenunchezi mai usor. Una este sa stea prostii de bunavoie si alta sa li se impuna. Normal ca acum s-a mers „pas cu pas” – marca inregistrata si intai s-a facut de voie iar incet, incet se vor obisnui s-o faca pentru ca asa li se spune si fiind constienti ca de fapt li se impune. Oricum, in lumea de maine pecetea (sub o forma sau alta, nu neaparat cea antihristica de la inceput) va fi obligatorie pentru cei care vor dori sa se infrupte din falsele bunatati ale Imparatiei Omului.

   Si multe altele. Chiar ca merita detaliat pentru ca toti acesti pasi prevestesc lumea de maine iar cei care mai gandesc, prea putini din pacate, si-ar putea da seama ca ceea ce se petrece acum nu este deloc intamplator si, mai mult, este foarte foarte serios.

   Dumnezeu cu mila!

   Apreciază

   • Madalina said, on mai 9, 2020 at 12:48 pm

    „Probabil ca mastile vor fi pentru sclavi.” – da da daaaaa. Bine zici. Numai ca este nevoie de o clarificare.

    Oamenii „liberi” se vor vaccina si vor avea voie sa nu mai poarte masti. Va fi un semn al „normalitatii” in NWO iar sclavii (in viziunea spalatilor pe creier) vor fi obligati sa poarte in continuare masti.

    Acum masca este un simbol al progresismului (ca, uite, ce luptam noi pentru sanatatea tuturor) iar in viitor lipsa ei va deveni simbolul progresismului (ca, uite, ne-am vaccinat si suntem „liberi”).

    Iti dai seama ce le imbarliga ala cu coarne? Face tot ce face pentru ca Imparatia omului sa copieze cat mai bine Imparatia lui Dumnezeu incercand sa-i insele pana si pe cei alesi.

    Apreciază

 2. Andrei K. said, on mai 8, 2020 at 4:36 pm

  Interesant este ca am citit parca intr-o profetie ca:

  „Mai inainte de acestea, Dumnezeu va lasa boli pe pamant pentru cei slabi, care altfel, si-ar fi pierdut sufletele pecetluindu-se. Cand va aparea Antihrist aceste boli insa vor disparea”….

  Ce coincidenta….

  Apreciază

 3. Alexandru said, on mai 8, 2020 at 4:42 pm

  Sistemul reactioneaza. Orice act de curaj este imediat pedepsit: https://www.dcnews.ro/viorel-catarama-s-a-ales-cu-dosar-penal–haz-mai-mult-decat-este-necesar_747509.html

  Apreciază

 4. Grigore said, on mai 8, 2020 at 7:04 pm

  Slava Israelului! Desteptarea Israelului este aproape si daca Domnul ii mai asteapta inca si pe ei sa se destepte atunci Slava Israelului.

  Apreciază

 5. Petre Marian said, on mai 8, 2020 at 8:44 pm

  Nu stiu cat este de reala marcarea izotopica , dar este interesant de citit urmatorul text

  Dă clic pentru a accesa marcarea-izotopica-1.pdf

  Apreciază

  • saccsiv said, on mai 8, 2020 at 9:46 pm

   Petre Marian

   Voi citi, insa, deocamdata, citind doar titlul, emit deja o parere: pare a fi un articol de natura a duce in balarii tema extrem de importanta a semnului fiarei.
   Asta cu marcarea izotopica a mai fost lansata pe piata si era cam asa: in momentul in care ni se face fotografia pentru buletin ni se pune semnul fiarei sau ceva foarte asemanator.

   Apreciază

 6. gogu said, on mai 9, 2020 at 1:54 am

  Fratilor, suntem la Apocalipsa 13! In maxim cativa ani va veni si fiara a doua, adica Fiara din Pamant, cea care va implementa Semnul Fiarei. Si cine ia pecetea, va arde si el in ghena!

  Apreciază

  • Alexandru said, on mai 9, 2020 at 9:52 am

   Buna dimineata! Pe acest blog se spune asta de vreo … 12 ani cred.

   Apreciază

 7. […] Rabini îl acuză pe Netanyahu de un „complot al microcipării în masă”: vânzarea Israelului … […]

  Apreciază

 8. […] Rabini îl acuză pe Netanyahu de un „complot al microcipării în masă”: vânzarea Israelului … […]

  Apreciază

 9. […] Rabini îl acuză pe Netanyahu de un „complot al microcipării în masă”: vânzarea Israelului … […]

  Apreciază

 10. […] Rabini îl acuză pe Netanyahu de un „complot al microcipării în masă”: vânzarea Israelului … […]

  Apreciază

 11. […] Rabini îl acuză pe Netanyahu de un „complot al microcipării în masă”: vânzarea Israelului … […]

  Apreciază

 12. […] Rabini îl acuză pe Netanyahu de un „complot al microcipării în masă”: vânzarea Israelului … […]

  Apreciază

 13. […] Rabini îl acuză pe Netanyahu de un „complot al microcipării în masă”: vânzarea Israelului … […]

  Apreciază

 14. […] Rabini îl acuză pe Netanyahu de un „complot al microcipării în masă”: vânzarea Israelului … […]

  Apreciază

 15. […] Rabini îl acuză pe Netanyahu de un „complot al microcipării în masă”: vânzarea Israelului … […]

  Apreciază

 16. […] Rabini îl acuză pe Netanyahu de un „complot al microcipării în masă”: vânzarea Israelului … […]

  Apreciază

 17. […] Rabini îl acuză pe Netanyahu de un „complot al microcipării în masă”: vânzarea Israelului … […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: