SACCSIV – blog ortodox

In 2021 SEMNUL FIAREI intra pe ultima turnanta: ANAF – banci / recensamant / buletin biometric (cu card de sanatate incorporat) / vaccinare cu pasaport de imunitate

Buletin biometric (cu card de sanatate incorporat)

Dupa cum stiti, România este obligată să emită documente electronice de identitate începând din luna august a anului 2021. Cărțile de identitate cu cip vor conţine şi date biometrice. Autoritățile se gândesc să includă în noua carte de identitate electronică și cardul electronic de sănătate, iar ulterior și alte servicii:

VIDEO: Buletinele cu CIP, obligatorii din 2021. Ce probleme pot avea românii care nu își fac cărți de identitate electronice

Cica cei ce vor avea vechile buletine, le vor putea pastra pana expira, insa, dupa cum zicea si parintele Dan Badulescu, nu putem avea incredere in ceea ce ni se spune, deoarece au dovedit cu prisosinta ca se pot suci peste noapte.

Lucratura cu buletinul biometric eu o vad strans legata de urmatoarele doua stiri:

ANAF va avea acces la toate conturile românilor

PRO TV: ANAF va avea acces la toate conturile românilor începând de luni

ANAF va avea acces la toate conturile românilor începând de luni, 11 ianuarie.

Potrivit unei ordonanţe emise în vara anului trecut, ANAF începe astfel operaţionalizarea Registrului Fiscal Electronic pentru conturi bancare şi conturi de plăţi identificate prin IBAN.

Ordonanța Nr.111/2020 poate fi consultată AICI.

Băncile şi instituţiile care au conturi financiare pentru companii şi persoane fizice sunt obligate să trimită către Fisc toate informaţiile financiare legate de mişcarea conturilor persoanelor fizice şi ale companiilor, potrivit Rador.

România transpune prin acest registru o directivă europeană pentru prevenirea şi combaterea spălării banilor.

Registrul central electronic pentru conturi de plăți și conturi bancare trebuia să fie operațional la data de 4 ianuarie, însă la solicitarea mediului de afaceri, ANAF a decis o amânare de o săptămână, până la data de 11 ianuarie.

Operaționalizarea Registrului central electronic pentru conturi bancare și conturi de plăți identificate prin IBAN se realizează în conformitate cu prevederile Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 111/2020.

“În termen de 90 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă, instituţiile de plată şi instituţiile emitente de monedă electronică au obligaţia de a transmite organului fiscal central lista titularilor persoane fizice, juridice sau a altor entităţi fără personalitate juridică care au deschise conturi la data intrării în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă, precum şi celelalte informaţii prevăzute la art. 61 alin. (2) lit. a) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi cu cele aduse prin prezenta ordonanţă de urgenţă, privitoare la identitatea persoanelor şi la numărul IBAN”, se arată în art VIII, alin (1) al OUG 111/2020”, a transmis ANAF într-un comunicat, în luna decembrie.

La ce informații va avea acces ANAF prin intermediul registrului:

  1. a) pentru titularul de cont-client, persoanele care deţin dreptul de semnătură pentru conturile deschise şi orice persoană care pretinde că acţionează în numele clientului: numele, însoţit de celelalte date de identificare;
  2. b) pentru beneficiarul real al titularului de cont-client: numele, însoţit de celelalte date de identificare;
  3. c) pentru contul bancar sau de plăţi: numărul IBAN şi data deschiderii şi închiderii contului;
  4. d) pentru casetele de valori: numele concesionarului, însoţit de celelalte date de identificare şi durata perioadei de concesionare.

Informaţiile sunt păstrate pentru o perioadă de 10 ani de la încetarea relaţiei de afaceri dintre bănci şi clienţi.

Sursa: Rador

Recensamant

În perioada iulie-noiembrie 2021 se va desfășura, etapizat, recenzarea populaţiei şi locuinţelor:

Recensământ 2021 – Românii care nu se conformează riscă amenzi uriașe

In concluzie

Toate acestea trei sunt strans legate intre ele, iar faptul ca se petrec in acelasi an dovedeste faptul ca sistemul se grabeste nevoie mare.

Ideea e simpla: se doreste o societate fara cash, cu toate datele pe un singur cip (buletin, card de sanatate, card bancar, carnet auto, etc.), e-Guvernare si internetul obiectelor.

Iar pentru a se ajunge acolo, trebuie implementati cat mai iute diversi pasi, pentru ca:

– toti banii trebuie sa fie pe card, cash-ul disparand

– sistemul trebuie sa stie ce bani ai, de unde si ce faci cu ei

– oricand trebuie sa-ti poata bloca contul

– implementarea unui sistem de pedepse de tip chinezesc

– trebuie sa stie cati suntem, unde suntem, ce avem, cat avem

La toate acestea se va adauga si foarte probabilul pasaport digital de vaccinare.

Cititi va rog si:

Sfântul PAISIE AGHIORITUL explică de ce EVREII folosesc 666 pentru SEMNUL FIAREI, nu-l înlocuiesc cu un alt număr, o fac pe față, ba îl mai și promovează

STAPANII BANILOR: Datoria statelor este de peste 300 000 de miliarde dolari / In comparatie cu acesti papusari, Bill Gates este un pârț iar Big Pharma un mizilic

 

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Bond said, on ianuarie 11, 2021 at 1:03 pm

    Sa facem scris Comisiei de abuzuri-Senat si sa avem un raspuns si de acolo.Este vorba de drepturi si libertati garantate de Constitutie si care sunt confiscate in mod dictatorial. Este totusi o sansa.

    Apreciază

    • Elena said, on ianuarie 11, 2021 at 2:03 pm

      Șansă la ce? Șansă să ce? Vor primi cererile noastre și vor spune: „Gata, ne oprim, dăm înapoi, oamenii se simt abuzați.” Cum să crezi că avem o șansă la ceva pe lumea asta? Că nu poți sta liniștit și simți nevoia să lupți cumva este de înțeles, dar să crezi că ai vreo șansă de izbândă, asta e naivitate totală!

      Apreciat de 1 persoană

    • gheorghe said, on ianuarie 12, 2021 at 11:54 am

      Starea de urgenta suspenda drepturi si libertati.
      Doar cerandu-le sa produca dovezi materiale in Justitie se poate distruge motivatia starii de urgenta, nu cu „drepturile omului” ci aratand ca lipseste „atacatorul” cu care se razboieste propaganda.

      Apreciat de 1 persoană

  2. Catalin said, on ianuarie 11, 2021 at 1:22 pm

    https://www.healtheuropa.eu/world-first-covid-19-smart-vaccine-patch/104768/
    „The team at Swansea University Institute for Innovative Materials, Processing and Numerical Technologies (IMPACT) will produce the COVID-19 smart vaccine patch through the use of microneedles (MNs), which will deliver the vaccine and also measure inflammatory responses to the vaccination by monitoring biomarkers in the skin.
    The project is titled Smart vaccine devices for delivery of COVID-19 vaccination and is funded by the Welsh Government Sêr Cymru funding programme. The IMPACT operation is part-funded by the European Regional Development Fund through the Welsh Government and Swansea University.”

    Apreciat de 1 persoană

  3. stef said, on ianuarie 11, 2021 at 2:54 pm

    2021+
    2022+
    2023
    ____
    6066

    Taiem pe verticala cei patru de „0” si obtinem 666

    Apreciază

  4. isa said, on ianuarie 11, 2021 at 3:45 pm

    IPS Teodosie NU recomanda vaccinarea, asa cum mincinos este scris in titlul articolului:
    https://evz.ro/ips-teodosie-la-vaccinarea.html
    Spune insa ca se va informa/ documenta mai bine. Voi ce credeti?

    Apreciază

    • CONSTANTIN said, on ianuarie 11, 2021 at 11:37 pm

      Asa este,asa a spus parintele TEODOSIE ca va cauta sa afle adevarul de la medici profesionisti adevarati,cu coloana vertebrala dreapta cu frica de DUMNEZEU si ne va spune noua care este situatia actuala si daca vaccinurile sunt bune,garantate cu siguranta si de recomandat tuturor acest vaccin ANTICOVID,daca nu ,nu si GATA! Asteptam mesajul de la dansul sa ne comunice cu noi! Doamne ajuta si PUTEREA,BINECUVANTAREA SI SLAVA DOMNULUI SA FIE PESTE VOI! +AMIN+

      Apreciază

  5. iom said, on ianuarie 11, 2021 at 3:50 pm

    nu stiu daca realizati?
    supravegherea totala fiscala si monetara pe actualul sistem integrat de baze de date si cu acte digitale, care vor contine dosarul personal pana la cele mai intime detalii, este in contrasens cu sistemul blockchain in care absolut toata informatia este criptata biometric si in care nu au acces institutiile si nimeni. E un sistem absolut confidential tinut de banci, destinat noilor forme de sclavie pe baza de voluntariat platit. Moneda digitala aduce cu ea secretul posesorilor de averi, acestia nu pot fi identificati dupa nimic.

    Supravegherea asta institutionala de stat politienesc se va transforma in altceva, sistemul monetar nu va admite, pt ca identifica posesorii de averi.

    Apreciat de 1 persoană

  6. Lucreția P. said, on ianuarie 11, 2021 at 4:55 pm

    Văzănd că Patriarhia Română nu are nimic împotriva modificării genetice a creștinilor (care se face prin tehnologia bazata pe 666Î), despre care ni se spune în Apocalipsa, cap. 13 s-o evităm, am redactat acest comentariu sub formă de scrisoare. Poate ajunge cumva și la destinatar.

    Dragă Patriarhie!

    Mă adresez așa în calitate de fiică a Bisericii Ortodoxe Române. Știu că misiunea ta este de a mă conduce spre mântuire și de a păstra dreapta credință. Te întreb cu îngrijorare ce se întâmplă cu tine de ceva timp încoace? O mamă, atunci când ia o hotărâre care privește întreaga familie, se sfătuiește cu membrii acesteia. Tu ai făcut abstracție de mine…

    În anul 1948 ai intrat în Consiliul Mondial al Bisericilor fără să mă întrebi… Am așteptat cu răbdare să văd câți eretici se întorc la Ortodoxie ca urmare a prezenței tale acolo. Zadarnic. Dumnezeu ți-a dat zece talanți ca să aduci rod bogat. Ce ai făcut cu ei? I-ai ingropat și tu în pământ? În loc să văd cum se întoarce lumea la Ortodoxie, am simțit că îți este din ce în ce mai rușine că ai Cele Șapte Taine și te arăți din ce în ce mai dispusă să le ajustezi după moda lumii, fără să mă întrebi…

    La Sinodul din Creta ce ai făcut? Ai spus că și celelalte confesiuni creștine sunt biserici. Chiar nu ți-a păsat de sufletele dornice de mântuire din toată lumea care nu au avut șansa unui Botez Ortodox? Era o bună ocazie să faci misiune ortodoxă, dar tu ai preferat ECUMENISMUL acum la modă! Plâng Toți Sfinții Mucenici și Mărturisitori văzând ,,isprava” ta! Și mai plâng când văd cum participi la ,,Săptămâna de rugăciune” alături de cei pe care ai fi avut datoria să-i catehizezi și să-I botezi ortodox!

    Iar acum? Acum ce vrei să mai faci? Să-mi vinzi SUFLETUL?! Fără să mă întrebi, firește! Te-ai luat de mână cu musulmanii, cu iudeii și cu catolicii, ca să prinzi mai mult curaj, să mă intimidezi, să-mi arăți că tu ești o forță, iar eu un vierme ușor de strivit… Împreună ați decis să suțineți o mârșăvie mondială ce se numește ,,vaccinare”.
    Văzând cum vrei să-mi vinzi și trupul și sufletul, am început să mă tem de tine și să mă întreb ce se întâmplă cu tine de te comporți ca o mama vitregă? Însuși Hristos îmi îndreptățește această teamă atunci când spune: ,,Nu vă temeţi de cei ce ucid trupul, iar sufletul nu pot să-l ucidă; temeţi-vă mai curând de acela care poate şi sufletul şi trupul să le piardă în gheena.” (Matei, cap. 10, vs. 28).
    De ce pui umărul la instaurarea orânduirii sclavagiste susținând că îmi aperi sănătatea?
    Cum poți fi de acord ca omul să fie pecetluit cu semnul fiarei și modificat genetic? Știi clar că toate ,,vaccinurile” au nanotehnologie. Știi foarte bine că hydrogelul din ,,vaccinuri” este un cip injectabil care poate fi dirijat oriunde în corp, iar ținta este creierul! Chiar îți dai binecuvântarea să mergem în iad cu toții? Dumnezeu mântuiește creația Sa, nu pe cea modificată genetic și pecetluită pe frunte ori pe mâna dreaptă!
    .https://www.youtube.com/watch?v=0uRwxMVf5wo&feature=emb_title (Manipularea și controlul omului prin inginerie genetică și nano-tehnologie – partea 1 din 2)

    Îți mai las un material spre studiu.
    https://danielvla.wordpress.com/2021/01/03/vaccinarea-cu-arn-mesager-este-inginerie-genetica-ireversibila-modificarea-genetica-a-omului/
    Citește-l și pe acesta, poate așa vei înțelege pentru ce îți dai binecuvântarea!
    https://danielvla.wordpress.com/2020/08/28/video-compania-moderna-si-vaccinul-ei-impotriva-covid-19-ce-contine-arn-modificat-o-enzima-numita-luciferaza-si-posibil-nanoboti-ce-vor-pune-in-practica-transhumanismul-si-even/)

    Chiar nu înțelegi că e în joc destinul acestui popor? Chiar nu mai ai nimic sfânt? Nici credință, nici Dumnezeu, nici apropiați? Chiar crezi că toți ai tăi vor fi proprietari de sclavi? Urmărește acest documentar și revino-ți!

    Nu sprijini instaurarea orânduirii sclavagiste, căci vom suferi împreună. Această orânduire care se pregătește este antihristică, antiumană și demonică. Dacă nu vei înțelege la timp aceste lucruri, află că și pentru tine sunt scrise aceste versete:
    ,,Şi al treilea înger a venit după ei, strigând cu glas puternic: ,,Cine se închină fiarei şi chipului ei şi primeşte semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui, Va bea şi el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, şi se va chinui în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului. Şi fumul chinului lor se siue în vecii vecilor. Şi nu au odihnă nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei şi chipului ei şi oricine primeşte semnul numelui ei. ( Apocalipsa, cap. 14, vs. 9-11)”

    Apreciat de 2 persoane

  7. Ioan said, on ianuarie 11, 2021 at 5:59 pm

    Ce scrie „irealitatea” la articolul
    https://m.realitatea.net/stiri/actual/incepe-a-doua-etapa-de-vaccinare-lista-bolilor-cronice-cine-va-fi-vaccinat-din-15-ianuarie-restrictii-pentru-romanii-nevaccinati_5ffc69f6abacb000f5219312

    Asa vor pacali pe multi.

    CE RISCĂ CEI CARE NU SE VACCINEAZĂ

    1. NU vor putea intra în restaurante

    2. NU vor putea călători cu avionul

    3. NU vor putea intra în unele țări

    4. NU vor putea munci în anumite firme

    5. NU vor avea acces la concerte și spectacole

    6. NU vor intra pe stadioane

    Apreciază

    • radhacross said, on ianuarie 13, 2021 at 2:03 am

      exceptional !
      zici ca-i facuta de Domnul insusi lista asta,pt o prima triere
      vor urma fireste altele,tot mai ”stramte”
      cei ce vor ramane la finalul hotarat tot de El vor fi cei culesi din cele patru zari
      ceilalti vor ramane starvuri pt ospatul final al pasarilor pt ca atunci nu va mai supravietui nici un trup,focul va mistui si pregati tot pt innoirea lumii

      Apreciat de 1 persoană

  8. […] In 2021 SEMNUL FIAREI intra pe ultima turnanta: ANAF – banci / recensamant / buletin biometric (cu… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.