SACCSIV – blog ortodox

Video: Părintele Dan Bădulescu despre vaccinul „anti-COVID”

Active News a postat acest video:

https://rumble.com/vcn7g6-printele-dan-bdulescu-despre-vaccinul-anti-covid.html

Vizionati va rog si:

Pentru cei ce n-au auzit inca de parintele Dan Badulescu, cateva dintre textele sale le puteti citi la:

CAND A FOST CREAT TIMPUL? Ce-a fost mai intai, timpul sau soarele, luna, stelele (adica ceasul)? Spunem ca avem o zi pentru ca asa se misca soarele pe bolta cereasca sau e invers, adica asa se misca pentru a avea o zi? Ce-a fost mai inainte, LUMINA sau LUMINATORII?

SI DACA NU SE INVARTE? S-a convertit Galileo Galiei la geocentrism in ultima parte a vietii sale?

Pr. Dan Badulescu: RADIESTEZIA – vrajitorie in haine moderne

Despre Cosmologia bisericească:

Si un citat pe o tema ce nu trebuie nicicand ignorata, mai ales in vremurile care vin:

Cu privire la imaginaţie trebuie amintită observaţia Sf. Nicodim Aghioritul: ,,… după concepţia marelui teolog Sf. Maxim, Adam a fost creat fără imaginaţie. De aceea nu-şi închipuia nimic, nici nu se robea simţurilor, nici formelor şi lucrurilor ce decad sub simţuri…
Omul (prin imaginaţie) a umplut cu diferite amăgiri etica filosofică, fizica a umplut-o cu multe opinii neadevărate (ψευδ), iar teologia cu dogme false. Răul cel mare este că au îmbrăţişat această minciună şi o ţin de adevăr. În loc de teologi apar nişte fantasmagorişti, care se bazează pe iscusinţa minţii, cum zice Apostolul. Sârguieşte-te, deci, a-ţi păstra mintea
curată şi fără forme, culori, distanţe şi orice fantezie, cum a creat-o Dumnezeu.”

 

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. R said, on ianuarie 11, 2021 at 11:32 am

  Pr. Dan Bădulescu vorbește cu mult curaj. De ce nu spun lucrurilor pe nume și ceilalți preoți? Pentru că probabil vor exista repercusiuni. Pr. Dan Bădulescu este un preot pensionar. Asta nu diminuează deloc curajul pe care-l are, pentru că și pensionar fiind, ar fi putut sta liniștit și să nu spună nimic. A spune adevărul a fost riscant întotdeauna, în orice epocă și pentru oricine, dar este mai ales acum un act de curaj și responsabilitate.

  Apreciat de 1 persoană

  • marcus said, on ianuarie 12, 2021 at 12:27 am

   Părintele Bădulescu a aflat adevărul, deci nu poate să tacă. Eu nu i-aș spune curaj, ci pur si simplu entuziasm, un entuziasm cuminte, in cazul său. După ce ai aflat adevărul, pur și simplu debordezi de entuziasm, iar dacă vrei să te oprești nu poți, pentru că, de fapt, nu vrei să te oprești.
   Dumnezeu e Mare și El luptă, nu noi. Noi doar putem să spunem: „fie-mi mie după cuvântul Tău!”, precum Maica Sfântă și Născătoare de Dumnezeu.

   Nu mai știu la cine am auzit că Maica Domnului e tristă, e tristă pentru că mai nimeni nu-i mai cere nimic; Ei care e Grabnică Ajutătoare, culmea (parcă la părintele Arsenie Papacioc am auzit?).

   PS
   Bineînțeles că am descarcat filmul „Cosmologia bisericească”. Vă sfătuiesc să descărcați la greu tot; când va fi tăiat netul să aveți la ce să vă uitați.

   Apreciază

   • R said, on ianuarie 12, 2021 at 1:16 pm

    Mai sunt și alții care au aflat adevărul și tac.
    Entuziasmul se potrivește mai degrabă situațiilor fericite, ori ce se întâmplă acum sunt lucruri tragice, în care e nevoie de mult curaj.
    Dumnezeu luptă, dar trebuie să mai luptăm și noi, nu crezi?

    Apreciază

   • marcus said, on ianuarie 12, 2021 at 2:34 pm

    Ba da, cred.

    Apreciază

 2. sorin said, on ianuarie 11, 2021 at 11:45 am

  Un interviu de exceptie cu Catherine Austin Fitts despre ”virus”, lockdown, Marea Resetare si cum face sistemul sa le puna cap la cap pentru a-i iesi lucrurile asa cum doreste.

  Apreciază

 3. […] cei ce vor avea vechile buletine, le vor putea pastra pana expira, insa, dupa cum zicea si parintele Dan Badulescu, nu putem avea incredere in ceea ce ni se spune, deoarece au dovedit cu prisosinta ca se pot suci […]

  Apreciază

 4. Paul said, on ianuarie 11, 2021 at 2:23 pm

  Alerta maxima: Încă o tulpina de covid a apărut în Japonia

  https://www.capital.ro/alerta-maxima-inca-o-tulpina-de-covid-a-aparut-in-japonia.html

  Apreciază

 5. acelas said, on ianuarie 11, 2021 at 4:42 pm

  the world in 2021, the economist

  https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQIvZSznU9jv7LPgn8DKF3HmySjlYuHoPzEFw&usqp=CAU
  (e aparuta de prin nov, ca si alegeriele, iar castigul lui biden era asigurat, dincolo de contestatii)


  (parinti cu masti, copiii lor facand razboiul sau revolutia?)

  https://cdn.shopify.com/s/files/1/0591/1981/products/EconomistCovers_Calendar_2021_512px.jpg?v=1597156753
  (calendar, pe luni)

  Apreciază

 6. acelas said, on ianuarie 11, 2021 at 5:14 pm

  o si mai fantasmagorica metoda de „testare” a „noii” tulpine de coronavirus. Nici specialistii nu mai pot spune ceva, decat super-specialistii eventual Faucy. Adica pot spune orice acum, ca sa fie totul ca ei… Ce ni se mai pregateste? Eventual ce vaccin?

  https://www.capital.ro/molima-care-va-lovi-crunt-romania-e-posibil-sa-avem-doua-pandemii-suprapuse.html

  Apreciază

 7. acelas said, on ianuarie 11, 2021 at 11:30 pm

  dupa doliul asternut odata cu prezenta „parintelui” visarion alexa in studioul a3 intr-o dezbatere penibila pro-vaccin atat de fatisa si chiar agresiva (fara de fapt niciun argument, doar cu afisarea „habaucilor” care ar fi raspandit „stiri false”, iar de aici hopa decurge in mod ultra necesar: vaccinul cu siguranta este bun!, jalnic pt alexa) nu prea mai ramane nimic de zis, decat revolta si durere ..

  https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/brosuri-despre-vaccinul-anti-covid-19-in-bisericile-din-tara-niciodata-n-a-existat-o-cearta-intre-stiinta-si-biserica.html

  Apreciază

 8. acelas said, on ianuarie 12, 2021 at 1:58 pm

  e un dezastru total dupa ziua de ieri…, ceva s-a intamplat, nu stiu ce. Sunt niste subterane prin Bor mama-mama, adicatelea patriarhul sta de-o parte si spune ca se sfatuieste cu medicul de familie, adica nu e implicat, dar si-a pus trepadusii cei mai apropiati sa-i faca „jocul”. Iar el bineinteles nu iese la inaintare, pt ca nu doreste sa se expuna si sa-l huleasca turma intreaga de credinciosi, ci i-a bagat pe astia la inaintare, sa-i execute lui ce i-a dat lui sistemul. Peste toate insa, peste ce a facut un alexa, este … Teodosie. Ieri aproape ca a murit. Si-a negat toata marturisirea stransa in ultima vreme…, si a spus ca …, „intre timp” s-a informat …, si toate cele … pt vaccin. M-am uitat la cineva, facebookul lii are mii de postari ale credinciosilor, care-l alunga cat colo…, a devenit mai rau acum decat orice alt ecumenist declarat sau martor la creta, caci asa e, s-a compromis total, a demonstrat ca cuvantul nu-i cuvant, si ce e da e nu, si invers … om de doi bani, inseala lumea pe banda rulanta acum, e odios ce se intampla ..

  https://observatornews.ro/eveniment/ips-teodosie-sa-razgandit-in-privinta-vaccinului-anticovid-constat-rational-ca-e-un-remediu-impotriva-bolii-407058.html?utm_source=Facebook%2520Observator&utm_campaign=Facebook&utm_medium=Social&utm_term=articol&utm_content=407058

  Apreciază

  • acelas said, on ianuarie 12, 2021 at 1:59 pm

   intre trepadusii numiti este Necula, primul iesit la „marturisire” pe invers..

   Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<span>%d</span> blogeri au apreciat: