SACCSIV – blog ortodox

Marcus Victor Grant: Înțelege mai bine pericolul actelor biometrice!

Sursa: https://discerne.wordpress.com/2021/05/11/intelege-mai-bine-pericolul-actelor-biometrice/

În majoritatea țărilor din lume, există obligativitatea (sau recomandarea insistentă) ca cetățenii să folosească acte de identitate biometrice pentru diferite instanțe ale interacțiunilor lor cu autoritățile statului. Deși aceste acte sunt legale în acele țări, ele nu sunt legitime.

În România, în 2002 s-a dat prima lege ce prevede acte de identificare biometrice.

În 2008, s-a eliberat pașaportul biometric pe 5 ani, cu opțiunea de a beneficia de unul non-biometric valabil pentru 12 luni. Cum multe țări condiționează ca la intrare, să ai pașapotul valid cel puțin 6 luni de la data respectivă, în realitate, pașaportul non-biometric are o perioadă de utilitate concretă de 9 ori mai mică decât a celui biometric.

În 2014, s-au introdus cardurile de sănătate biometrice. Eliberarea unuia este obligatorie pentru fiecare cetățean român asigurat sau plătitor de taxe, chiar dacă ulterior eliberării, poate fi refuzat, returnat și înlocuit cu o adeverință care e valabilă doar 3 luni.

Pentru 2021, s-a anunțat eliberarea cărților de identitate electronice, adică biometrice. Se spune că din august 2021 nu se va mai putea circula în cadrul UE decât cu noile buletine, ceea ce este o minciună. Cadrul legislativ original prevede posibilitatea de a primi o carte de identitate non-electronică pentru o perioadă mai mică. Totuși, normele de implementare contrazic efectiv legea: cardurile non-electronice sunt tot cu cip!

În cele ce urmează, vă invit să citiți pe rand fiecare din articolele pe acest subiect de pe blogul Discerne.

Articole informative din punct de vedere tehnic:

De la www la web 4.0

Securitatea, între iluzie şi control

Articole informative din punct de vedere duhovnicesc:

Vrei o „slujbă în Anglia”? Prea mulţi români nu ştiu ce-i aşteaptă, partea II

Articole informative din punct de vedere legislativ:

Nu vom vopsi gardul cu roşu, îl vom vopsi cu sânge” – despre legislaţia propusă în statul român cu privire la carţile de identitate cu sau fără cip contact(less)

Românul faţă în faţă cu statul în chestiunea documentelor biometrice

Instituţiile şi legile statului cu privire la cardurile biometrice de identitate şi de sănătate, partea I

Instituţiile şi legile statului cu privire la cardurile biometrice de identitate şi de sănătate, partea II. Direcţia Generală a Paşapoartelor şi protecţia datelor cu caracter personal

Instituţiile şi legile statului cu privire la cardurile biometrice de identitate şi de sănătate, partea III. Informaţii PUBLICE obţinute de la Direcţia Generală de Paşapoarte

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

In 2021 SEMNUL FIAREI intra pe ultima turnanta: ANAF – banci / recensamant / buletin biometric (cu card de sanatate incorporat) / vaccinare cu pasaport de imunitate

 

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Nikos said, on mai 11, 2021 at 10:56 pm

    Cele 10 coarne sunt cei 10 bancheri care n-au luat inca imparatia si care “au un singur cuget şi puterea şi stăpânirea lor o dau fiarei” (Apocalipsa,17:13), adica papei.

    Ati auzit ultimele declaratii ale Vaticanului? Mussolini a dat miliarde catre Vatican ca sa isi faca propria banca. Aceasta banca este independenta, poate sa tipareasca oricand bani. Vaticanul tocmai ce a anuntat ca intentioneaza sa se asocieze cu bancile care imprumuta statele lumii. Sa se uneasca cu acestea intr-un fel.

    Chiar un cardinal candidat pentru rolul de Papa spune ca acest lucru trebuie sa se intample repede pentru a putea sa fie in pas cu evenimentele care se deruleaza la nivel global si sa creeze un sistem economic mondial. Va reamintesc ca Benedict spunea anul trecut [in 2011, de fapt, n.n.] ca omenirea trebuie sa se indrepte catre un guvern mondial si a introdus in Vatican cardul de acces electronic (cu cip).

    “Au un singur cuget şi puterea şi stăpânirea lor o dau fiarei”.

    Ceea ce gandesc cei 10 va fi in concordanta cu ce gandeste acest al optulea conducator, iar puterea lor o vor da fiarei.

    “Ei vor porni război împotriva Mielului, dar Mielul îi va birui, pentru că este Domnul domnilor şi Împăratul împăraţilor şi vor birui şi cei împreună cu El – chemaţi şi aleşi şi credincioşi” (Apocalipsa 17:14).

    “Apele pe care le-ai văzut şi deasupra cărora şade desfrânata, sunt popoare şi gloate şi neamuri şi limbi.

    Şi cele zece coarne pe care le-ai văzut şi fiara vor urî pe desfrânată şi o vor face pustie şi goală şi carnea ei o vor mânca şi pe ea o vor arde în foc.” (Apocalipsa 17:15,16)

    Cele 10 coarne se vor intoarce pana la urma impotriva puterii papistase.

    Va reamintesc ca Benedict, in ultima carte pe care a scris-o, spune ca nu poporul evreu si Iuda sunt responsabili de rastignirea lui Hristos. Al saptelea, cel care a stat putin si care a vorbit de guvernul mondial, ii dezvinovateste pe evrei si pe Iuda. Prin urmare pe desfranata, in final, cele 10 coarne o vor distruge complet. De ce o vor distruge? Pentru ca nu vor mai avea nevoie de ea. Ii vor lua puterea. Fiara nu va mai avea nevoie de ea.

    „Iar femeia pe care ai văzut-o este cetatea cea mare care are stăpânire peste împăraţii pământului” (Apocalipsa 17:18).

    Stim ca papa are influenta asupra tuturor imparatilor pamantului.

    http://epochtimes-romania.com/news/gardienii-capitalismului-inclusiv-un-grup-care-administreaza-10-trilioane-usd-semneaza-un-parteneriat-cu-vaticanul–308896

    Apreciat de 1 persoană

  2. Ines said, on mai 12, 2021 at 10:25 am

    Antihrist va fi al 11-lea împărat după căderea Turciei
    https://cuvantdefolos.ro/antihrist-al-unsprezecelea-imparat-dupa-caderea-turciei/

    Apreciază

  3. mihail73 said, on mai 12, 2021 at 11:56 am

    un card cu cip nu este neaparat biometric iar un card biometric nu este neaparat cu cip. cipul e un procesor cu memorie , este ca o cheie privata cu date personale memorate. biometria este stiinta care se ocupa cu masuratori de identificare a unui individ. astfel biometria poate fi faciala, vocala, a mersului, amprenta digitala(a degetelor), dentara, etc. La momentul actual prelevarea datelor biometrice se refera la preluarea amprentei faciale si /sau a degetelor. ma gandesc ca la noile acte daca ceri un act de identitate fara cip din acela valabil pentru un an, asta nu inseamna ca nu pot sa-ti preleveze si amprenta faciala si sa o stocheze intr-o baza de date in care sa fie asociata cu id-ul/cnp-ul tau. daca o sa vedeti acte care nu au cip dar au o hologarama transparenta a fetei, acolo este stocata amprenta faciala printr-o tehnologie de scriere cu laserul. aceasta se poate reconstitui prin holografie astfel ca se poate proiecta in spatiu fata stocata in holograma in 3d. de ce este periculos sa accepti prelevarea amprentei faciale? este periculos pentru ca e o vulnerabiliate si un atentat la liberatea individului. poti fi detectat cu camere video, drone, etc. pana la urma indienii aia care nu se lasau fotografiati nu erau deloc tampiti. odata ce ai amprenta faciala a unui individ il poti urmari cu mijloace electronice automate. imaginati-va ca se fac in sectret un numar mare de drone, asa-i ca ti-ai dori sa nu-ti fi dat biometria faciala? poate la unii li se pare ca bat campii dar nu se stie nciodata unde se va ajunge mai ales in contextul unor crize

    Apreciază

  4. Demnitate | SACCSIV - blog ortodox said, on martie 3, 2022 at 11:26 pm

    […] Marcus Victor Grant: Înțelege mai bine pericolul actelor biometrice! […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.