SACCSIV – blog ortodox

La ora 23.15 IPS Teodosie va oficia slujba de Te Deum pentru mulţumire şi pentru binecuvântare a Noului An calendaristic și Molitfele Sfântului Vasile cel Mare la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța

Posted in IPS TEODOSIE, MOLITFE, SFANTA LITURGHIE, Sfantul Vasile cel Mare by saccsiv on decembrie 31, 2020

Conform https://www.facebook.com/arhiepiscopiatomisului.ro/

Programul IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, în perioada 31 decembrie – 1 ianuarie

Joi, 31 decembrie 2020
– ora 7.40, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța;
– ora 21.00, va citi Molitfele Sfântului Vasile cel Mare la mănăstirea Văcăreștii noi din apropierea localității Lumina;
– ora 21.40, împreună cu PS Veniamin, Episcopul Basarabiei de Sud, va oficia Vecernia cu Litie la biserica „Sfântul Vasile cel Mare” din Constanța (zona Inel II), care-și cinstește ocrotitorul în prima zi a noului an;
– ora 23.15, va oficia slujba de Te Deum pentru mulţumire şi pentru binecuvântare a Noului An calendaristic și Molitfele Sfântului Vasile cel Mare la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.

Vineri, 1 ianuarie 2021
– ora 8.30, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Constanța.

 

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. cristinaivanof said, on decembrie 31, 2020 at 9:02 pm

    Vrednic este! Sa-l tina Dumnezeu asa si sa nu o mai ia pe aratura!

    Apreciat de 6 persoane

  2. Radu Humor said, on decembrie 31, 2020 at 9:20 pm

    Creştin adevărat !
    Să ni-l ţină Dumnezeu sănătos !

    Apreciat de 4 persoane

  3. Radu Humor said, on decembrie 31, 2020 at 9:21 pm

    „Teoriile conspirației spun mereu că lucrurile s-au întâmplat ”altfel”, că sistemul nu a funcționat așa cum fusese stabilit. De exemplu, în loc ca schimbul de lideri să se facă prin alegeri, președintele a fost asasinat. Prin urmare, haideți să nu catalogăm ce s-a întâmplat cu alegerea lui Biden drept o conspirație. Iată ce s-a întâmplat.

    Presa corporatistă deținută de cei mai bogați americani l-a atacat pe Trump vreme de patru ani. Acționând ca un tot împreună cu Partidul Democrat, presa a încercat să-l descrie pe Trump ca pe un agent al Rusiei. Când au văzut că nu le merge în acest fel, au încercat un impeachment, însă a fost și mai puțin bazat pe probe decât gluma proastă cu starleta porno Stormy Daniel și cu Trump. Apoi, aceeași presă a trecut în defensivă, îngropând informațiile despre Hunter Biden care puteau schimba soarta alegerilor.

    Corporațiile farmaceutice, și ele deținute de aceiași oameni, au amânat momentul anunțării vaccinului până după alegeri. Serviciile de informații, legate strâns de Big Tech și de super-bogații care conduc aceste companii, și-au îndeplinit rolul de a ascunde informații sau de a le oferi „pe surse”, după caz. Și ei au lucrat la discreditarea informațiilor despre Hunter Biden, spunând că sunt o intoxicare din partea Rusiei. Banii care controlează informația sunt aur curat.

    Ceva mai înainte se întâmplase ceva în Partidul Democrat, când alegerile primare îi favorizau pe candidații cei mai progresiști de la Henry Wallace încoace. În loc să fie nominalizat un progresist, a fost împins spre Casa Albă un politician cunoscut drept Senatorul Mastercard. Să fi fost doar o coincidență că doi candidați cu șanse, Buttigieg și Klobuchar, s-au retras simultan, chiar înainte de alegerile primare din Carolina de Sud, acolo unde Biden avea neapărat nevoie să oprească șirul victoriilor lui Bernie Sanders? Câți oameni din America au puterea necesară pentru a le da telefoanele respective lui Buttigieg și Klobuchar?

    Biden le-a întors favoarea și și-a înțesat cabinetul cu aceiași vechi corporatiști din perioada Obama. Se remarcă Janet Yellen (cu o avere de 13 milioane de dolari), fostă șefă a Federal Reserve, care acum preia Departamentul Trezoreriei. Ea este cea care a decis împrumutarea masivă a corporațiilor, lucru care a concentrat averile din SUA în mâinile nu a 1%, ci a 0,1% din populație. Vedeți cum crizele, precum recesiunea și Covid, i-au ajutat pe cei bogați? Biden nu a avut dreptate când le-a spus donatorilor din campanie că ”nu se va schimba nimic în mod fundamental” pentru cei bogați, dacă el va ajunge la putere – de fapt, le va fi mult mai bine.

    Un procent infim dintre americani dețin, controlează și beneficiază de aproape totul; unii spun că sunt 1%, însă mulți dintre cei 1% sunt doar niște pierde-vara sau locotenenți ai celor ce dețin cu adevărat puterea. Noi știm doar câteva nume – Bezos, Gates, Buffet – pentru că ei dețin companii la vedere. Mulți dintre cei cu adevărat puternici preferă să controleze publicul fără să iasă în public. Și voi încă mai sunteți speriați de rușii care au furat alegerile? Ce, încă nu v-ați hotărât să folosiți vouchere Amazon pentru a vota la următoarele alegeri?”

    Mai multe la :

    https://www.cotidianul.ro/coruptia-despre-care-nu-se-scrie-si-nu-se-vorbeste/

    Apreciază

  4. jimao22 said, on decembrie 31, 2020 at 9:23 pm

    Bravo lui!
    VREDNIC ESTE !

    Apreciat de 3 persoane

  5. isa said, on decembrie 31, 2020 at 9:54 pm

    Iar maine dupa liturghie se vor citi iar. Si la fel se va intampla in fiecare biserica ce tine de Arhiepiscopia Tomisului, toti preotii au de indeplinit acest canon, a declarat IPS Teodosie zilele trecute la Radio Dobrogea.

    Apreciat de 4 persoane

  6. Duhul Capitanuluii said, on decembrie 31, 2020 at 10:04 pm

    Inaltpreasfintite, Sfântul Vasile cel Mare să te ajute sa dai toate pe una și să lupți împotriva ecumenismului și a actelor cu cip!

    Apreciat de 7 persoane

  7. Ani said, on ianuarie 1, 2021 at 12:28 am

    Slava Domnului! Dumnezeu sa-i dea putere in continuare!

    Apreciază

  8. 2021 said, on ianuarie 1, 2021 at 1:26 am

    Un an nou binecuvantat cu pace si bucurie pe care doar Dumnezeul cel drept o poate da, pentru tine Saccasiv, ograda ta si pentru toti care iti citesc si se regasesc in munca ta. Doamne ajuta

    Apreciază

  9. kim iong un said, on ianuarie 1, 2021 at 1:53 am

    pentru cativa drepti mai are rabdare Dumnezeu cu noi. Draga sinod, repara greseala cu scoarea moliftelor din tipic, nu arunci armele decat daca te-ai predat! Moliftele sunt arme de distrugere in masa a dracilor.

    Apreciază

  10. Alin Razvan said, on ianuarie 1, 2021 at 11:16 am

    Am urmarit slijba, a fost frumoasa si, surpriza placuta: PS Teodosie stie moliftele Sf Vasile cel Mare pe de rost, fara sa le citeasca.
    BRAVO LUI!

    Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.