SACCSIV – blog ortodox

Strigatul disperat al unei tinere bagata la ATI: „Sunt la spital sau la pușcărie?”. In doar 4 zile a murit. Pe 24 decembrie ar fi implinit 27 de ani / INTREBARI: De ce mor aproape toti cei bagati la ATI? De ce continua un protocol la care au promis ca renunta? De ce este interzis accesul pacientilor cu telefonul mobil?

Posted in Coronavirus, SPITALUL, telefon mobil by saccsiv on decembrie 21, 2020

silhouette of a hand of coronavirus covid 19 infected patient in coronavirus covid 19 quarantine room at hospital, coronavirus outbreak control

Aproape toti cei ce ajung la ATI, mor:

Infectiile nosocomiale sunt motivul pentru care in Romania aproape toți pacienții intubați la ATI decedează?

Probabil ca si striga inainte de a muri, dar nu-i aude nimeni, caci li se iau telefoanele iar vizitele rudelor si prietenilor nu sunt premise.

O tanara a reusit totusi sa implore dupa ajutor. Iata drama ei, conform articolului Disperarea unei tinere de 26 de ani din Reșița, decedată din cauza COVID-19: „Mor cu masca asta! Să-mi luați sicriu alb!” de pe expres DE BANAT:

La două săptămâni după scandalul privind Staționarul 3 al Spitalului Județean de Urgență Reșița, un nou caz a explodat pe Facebook. De această dată, este vorba despre o tânără de doar 26 de ani din Reșița, care a decedat, la începutul săptămânii, în Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș. Mesajele dintre pacientă și mama sa au apărut în mediul online, iar ele sunt de-a dreptul revoltătoare. De cealaltă parte, conducerea spitalului spune că medicii și-au făcut corect treaba.

Unul dintre cei mai tineri pacienți răpuși de COVID-19 în România s-a stins luni-dimineață, la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș, după 4 zile în care a fost internat pe secția de ATI. Este vorba despre o pacientă de 26 de ani din Reșița, care avea mai multe comorbidități.

Ceea ce a revoltat însă internetul este disperarea fetei care vorbea prin intermediul aplicației WhatsApp cu mama sa, aflată în Germania. Fata îi spunea că nu primește apă, că personalul medical o ceartă mereu pentru faptul că folosește mobilul și că nu vine nimeni la ea când are nevoie. În același timp, tânăra susținea că nu poate să respire prin masca de oxigen. „Mor cu masca asta”„Nu mai merge masca. Nu primesc aer”„Vreau acas㔄Nu mai pot!”„Nu mai apuc 27 de ani. Să-mi luați sicriu alb”. Ba chiar a cerut să vină preotul la ea, „în caz că mor”, mai scria tânăra, cuvinte sfâșietoare care arată starea disperată în care se afla fata, reproșând familiei că a trimis-o la spital, în loc să o fi lăsat acasă. „Sunt la spital sau la pușcărie? Și acu a urlat să las telefonul”, îi mai spunea fata mamei sale prin mesajele transmise pe WhatsApp, mesaje pe care mama le-a postat la un moment dat pe Facebook, dar care au fost șterse. Le-a salvat însă unul dintre prietenii tinerei, care le-a repostat apoi pe platforma de socializare.

Ce spune conducerea Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș?

„Tânăra de 27 de ani a ajuns în 10 decembrie, seara, la ora 23.0o, cu ambulanța de la Reșița, cu temperatură 39 de grade Celsius, hipertensivă, diabetică, cu anemie de 8 și obezitate. A fost tratată pe ATI 4 zile, cu Remdesivir și tot tratamentul specific COVID 19, i s-a făcut transfuzie cu plasmă și cu sânge, fiind anemică. Din păcate, starea ei s-a agravat și a făcut stop cardiac, fiind resuscitată de către medicii de pe ATI”, ne-a declarat directorul medical al Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș, dr. Singh Bhupinder.

Managerul Spitalului, Valentina David, ne-a declarat că starea pacientei a fost deosebit de gravă, medicii de pe ATI făcând tot posibilul să o salveze.

„Această boală perfidă nu ține cont de nimic. Am avut până acum de la începutul pandemiei 1.400 de pacienți bolnavi de COVID, cazuri medii și grave, dintre aceștia 150 au decedat, unii dintre ei nici nu au mai primit tratament, decedând la Urgențe, dar pe foarte mulți i-am salvat. Medicii au făcut tot posibilul și pentru această pacientă, este dureros pentru că și noi suntem părinți și ți se sfâșie inima. Protocolul pe ATI interzice accesul pacienților cu telefonul mobil, dar pentru această tânără medicii au făcut o concesie văzând-o foarte agitată, o agitație care este explicată atât de lipsa oxigenării, cât și de teamă. Noi înțelegem această refulare în spațiul public, este normal în condițiile date, dar medicii au făcut tot posibilul să o salveze, nu poți să-i faci criminali”, ne-a declarat Valentina David.

Managerul unității sanitare a mai precizat că familia nu a depus până acum nicio plângere la spital.

Ultimul apel al tinerei pe telefonul familie a fost înregistrat duminică-dimineață. Fata a decedat dimineața următoare. În 24 decembrie ar fi împlinit 27 de ani.

 

Comentariu saccsiv:

Alte detalii, cu mult mai cutremuratoare, le puteti asculta incepand cu minutul 14:55:

Asadar, a fost tratată cu Remdesivir și i s-a făcut transfuzie cu plasmă. De ce? I-au dat cumva si Kaletra?

Testatii pozitivi Covid-19 (inclusiv asimptomaticii) sunt indopati cu KALETRA, care este un medicament pentru HIV si care are la reactii adverse foarte frecvente si frecvente “Infectii ale cailor respiratorii”

Video – Adriana Vitan Balint: Nu cumva tratamentul pentru Covid-19 este cel care ucide?

Au promis ca schimba protocolul, mai ales ca “administrarea de plasmă se poate solda chiar cu deces”:

Au scos Kaletra din “tratamentul anti Covid-19”. Alte schimbari din protocol

Si tot referitor la protocol, de ce “interzice accesul pacienților cu telefonul mobil”?

Pana la urma, stai si te gandesti de ce mai exista ATI? Poate ca fara el si fara “tratamente” pacientii ar mai avea totusi o sansa…

37 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. ce ție nu-ți place, altuia nu-i face said, on decembrie 21, 2020 at 4:32 pm

    Personalul medical de la ATI medici, asistente, infirmiere, au și ei copii, poate de vârste apropiate de cea a fetei care a murit. Vor ei ca și copiii lor, dacă se îmbolnăvesc, să fie tratați în aceleași condiții?

    Apreciat de 1 persoană

  2. Teodoru said, on decembrie 21, 2020 at 5:49 pm

    „intubarea” e o procedură criminală, după cum argumentează acest doctor român din New York : https://youtu.be/dM-3aQ-q0HE . controlul aproape total asupra mass media și cenzura feroce ce „strange lațul” pe zi ce trece tot mai strașnic ar trebui sa ne determine să ne punem intrebări care „lor” nu le convin, dar ce să vezi, „ei” au pus in operă cea mai redutabilă armă stalinistă: blamarea, musai in public, a dușmanului de clasa, a celui ce-și pune intrebări și indrăznește să gandească „outside of the box”, a celui ce iese din „turmă” și se abate de la directiva oficială! există tratament pentru Covrig1984 și nu este rezonabil să ne riscăm sănătatea și chiar viața injectandu-ne așa-zisele lor vaccinuri! uite aici un tratament viabil și super mega ieftin (10 lei!) ce se găsește in Romania in orice comună, prezentat in Senatul SUA spre stupefacția și disperarea rechinilor parlamentari care au pregătită pentru noi o cu totul altă soartă: pe acest site https://covid19criticalcare.com dă click pe ,,Ivermectin in the prophylaxis and treatment of COVID-19″ și vei descărca in pdf. schema de tratament (updated 18 decembrie) ! videoclipul in care acest doctor-erou prezenta acest tratament in fața senatorilor americani a fost cenzurat (cum altfel, oare?!) de youtube, dar avem (incă!) acest videoclip https://www.youtube.com/watch?v=fSL7sqOudoE! să nu-i lăsăm pe acești bastarzi „să ne facă”, cel puțin nu așa ușor, nu făra luptă!

    Apreciat de 2 persoane

    • Ines said, on decembrie 21, 2020 at 9:08 pm

      O alta înregistrare cu dr Petrella care face dezvăluiri despre vaccinare și planul covid 19.De reținut este faptul ca el spune ca e de fapt covid 19 e numele planului, ci nu asa se numește virusul.

      Apreciat de 1 persoană

  3. VioletaB said, on decembrie 21, 2020 at 6:17 pm

    @saccsiv Am citit mesajele dintre ea și mama ei. Consider că și părinții ei sunt vinovați moral de moartea ei, fiind cei care au internat-o in acel lagăr al morții. In loc să încerce să o scoată de acolo, au lăsat-o acolo în acele condiții. Ce inima sa ai când copilul tau îți scrie așa ceva, că vrea acasă, că nu poate respira cu masca pe fata, că nu i se aduce apa cu orele, că e tratata ca la închisoare, că e vina lor ca au convins-o sa se interneze acolo…
    Încă o remarcă, din ce am citit pe contul mamei, sunt sectanți, nu știu care secta, dar fata cerea in mesaje sa vina un barbat sa ii facă ungerea… inclusiv numele fetei nu e ortodox.
    Dumnezeu s-o ierte!

    Apreciat de 2 persoane

    • narcisaana said, on noiembrie 3, 2021 at 1:25 am

      eu cred ca sectari- masoni sunt cei din spitale; asa se explica numarul enorm de morti. si eu am internat-o pe mama in vara ca avea nevoie de ajutor, si nu m-au lasat s-o vizitez, nu au lasat-o sa plece din spital; au sedat-o cu neuroleptice puternice, depakine pentru schizofrenie-a facut afacut atac cerebral in spital , nu i-au dat nimic de mincare pina a uitat si pe ce lume e ; si era intreaga atunci cind a intrat si de abia am scos-o cu viata, o epava din spital; am zis ca fie ce o fi nu mai dam pe la spital. se pare ca lipsirea de oxigen e o tehnica des utilizata ; e un fel de experienta pe oameni
      ar trebui sa facem plingere toti la avocatul poporului pentur rele tratamente si tortura; nu e vorba de un interes material ci de intentii criminale.

      Apreciază

  4. Ani said, on decembrie 21, 2020 at 6:18 pm

    Reactii adverse remdesivir :tensiune arterială crescută sau scăzută , ritm cardiac lent sau rapid dificultăți de respirație șuierătoare , transpiraţie, tremuraturi etc..deci ..

    Apreciat de 1 persoană

  5. neagu said, on decembrie 21, 2020 at 6:53 pm

    cum sa nu mori cand esti diabetic si ti se da Redemsivirul?
    mai stiu si eu pe cineva cu diabet care a fost la spital si i-a oprit tratamentul de diabet, apoi a murit in cateva zile.

    Apreciat de 3 persoane

    • narcisaana said, on noiembrie 3, 2021 at 1:18 am

      asa fa
      c ; mamei mele internata pentru o boala neuromusculara i-au taiat medicamentul pentru inima in spitalul colentina

      Apreciază

  6. Clement said, on decembrie 21, 2020 at 7:14 pm

    Toate cazurile de acest fel trebuie sa fie sesizate Comisiei Nationale de Bioetica prin scrisoare recomandata cu raspuns platit .
    Tocmai pentru ca aceasta Comisie este de ani de-a randul prizoniera intereselor Ordinului Medicilor, trebuie sufocata cu plangeri justificate si obligata sa isi revizuiasca prioritatle.
    Membrii sai trebuie sa inteleaga ca romanii nu mai tolereaza turpitudinile personalului medical, complicitatile, incompetenta, lipsa constiintei profesionale.
    Bioetica presupune implicarea constiintei in actul medical si nu se refera doar la sectorul de cercetare.
    https://www.cmr.ro/new/index.php/2016/07/comisia-de-bioetica/

    Apreciat de 1 persoană

  7. codrin said, on decembrie 21, 2020 at 7:20 pm

    saccsive, tu pana la urma de partea cui esti ?Ce tot o scoti in evidenta pe sosoaca asta? Sau nu stii ce zicea in urma cu 3 ani despre Sfintele Moaste? Mai cerceteaza fretele meu si inceteaza sa mai dai exemplu pe satanista asta ordinara care doar se foloseste de Ortodoxie in frunte cu intregul partid AUR care e plin de masoni…

    Apreciază

  8. RomeoB said, on decembrie 21, 2020 at 8:51 pm

    1. Legea nu le permite doctorilor sa nu te lase sa pleci acasa decat daa te-ai vindecat, sau daca ai murit !
    2. Dupa lege nu ai voie sa parasesti salonul niciodata, pt ca poti infecta infirmierele, asistentele, dotorii, etc. Am fost internat 12 zile. Am intrat in spital cu covid+pneumonie. Am trecut pe langa moarte.
    DOCTORII SE TEM FOARTE TARE DE CONTAMINARE. POARTA MASTI + VIZIERA DE PLASTIC SI RAR INTRA IN SALON. MAI MULT VORBESC DIN CAPUL USII.
    3. La spitalul Sf Pantelimon – Bucuresti erau permise telefoanele mobile; puteai primi pachete de acasa, cam cu orice. La Resita, interdictia porneste probabil dupa imaginile denigratoare prezentate de televiziuni in campania electorala.
    4. TOT RESPETUL PT EFORTURILE PERSONALULUI MEDIAL DE TOATE CATEGORIILE DE LA SF PANTELIMON !
    5. TOT PERSONALUL MEDICAL E OBSEDAT DE FRICA DE A NU SE IMBOLNAVI SI POARTA DE FRICA MASTI. LA O SECTIE DIN 3 ASISTENTE, DOUA ERAU BOLNAVE DE COVID. O MARE PARTE DIN PERSONAL E CONTAMINAT.

    Apreciază

    • RomeoB said, on decembrie 21, 2020 at 8:53 pm

      Nu am fost la ventilatoare, dar pneumonia prin care am trecut a fost foarte grava.

      Apreciază

      • saccsiv said, on decembrie 21, 2020 at 10:35 pm

        RomeoB

        Ce crezi? Ar fi iesit pozitiv la test cei din exemplele din articolul de mai jos?
        Sa ne amintim de marturiile despre ciudatele gripe (sau ce-or fi fost) din 2015, 2016 si 2017
        https://saccsiv.wordpress.com/2020/12/19/sa-ne-amintim-de-marturiile-despre-ciudatele-gripe-sau-ce-or-fi-fost-din-2015-2016-si-2017/
        In rest, ceea ce-ai insirat tu acolo NU POT FI INVOCATE ca scuze pentru ce a indurat fata aceea.

        Apreciat de 2 persoane

      • Cosmin said, on decembrie 22, 2020 at 6:17 am

        @ RomeoB

        Frate, esti dispus sa mergi la un laborator privat, sa iti faci o analiza de sange pentru a se determina ce anticorpi specifici ai activi, dara fara sa le spui ca ai avut covid?

        Dupa aceea sa imi trimiti si mie o copie a analizelor, bineinteles cu datele personale cenzurate. Sunt dispus sa iti platesc acest efort.

        Nu de alta, dar poate vei ramane surprins si tu de ce vei afla si va fi cu totul diferit de ce ti-au spus medicii ca ai avut.

        Apreciază

    • ahile said, on decembrie 21, 2020 at 11:59 pm

      RomeoB,
      daca sunt asa disperati pentru viata lor, de ce nu vor sa se vaccineze? in schimb pe aproapele lor il lasa sa moara ca un animal fara nici cea mai mica remuscare. Ba il iei acasa in sac de plastic fara cu eticheta covid fara sa aiba covid si fara sa ai voie sa-i faci inmormantare crestineasca, de rad si dracii ce au realizat.

      Tu sa-i multumesti lui Dumnezeu ca ai scapat, nu doctorilor!!!!!

      Mi-a spus un medic chirurg academician, ruda de familie: „tineti minte, noi medicii nu stim nimic, dar nimic! numai Dumnezeu stie ce e in organismul omenesc si ce se intampla cu fiecare…medicul care crede ca stie sigur ce are pacientul e un prost!”
      deci medicii care trateaza pe banda rulanta la la abator ce sunt? iar tu le multumesti? unul scapa, altul moare, ala care scapa zice ‘sarumana boierule’ fara sa se mai gandeasca ca pe vecinul de salon l-a trimis pe lumea cealalta! oare asa gandeau si martirii crestini din puscarii cand se elibera vre-unul? pupa mana tortionarului?!

      Apreciază

    • Gelu said, on decembrie 22, 2020 at 9:00 am

      Aia nu.s doctori, ci niste dobitoci. Datorita imunosupresoarelor si a antiviralelor ce distrug imunitatea, tot spatiul intraspitalicesc este
      suprasaturat cu bacterii patogene. Apoi faptul ca tot personalul poarta viziera si masca, nu respira un aer normal, ci unul viciat de ei insisi, ca niste dobitoci ce sunt, treaba asta le cauzeaza colonizarea cailor respiratorii cu tot felul de patogeni.

      Apreciază

    • tataia said, on decembrie 22, 2020 at 10:14 am

      Pai eu din cite stiu legea permitea intotdeauna unui bolnav sa plece acasa pe propria semnatura indiferent cit de grava era starea acestuia. Ca acum s-or fi dat alte legi gen „zadarnicirea combaterii…” si alte balarii de genul este alta problema. Dar legea normala este aceea care sustine ca in final pacientul este autoritatea suprema si el decide ce tratament sa urmeze si daca il urmeaza sau nu, daca se interneaza sau nu..si asa mai departe. Eu nu stiu cum o fi covrigul asta dar sa stii ca si eu am avut gripa + pneumonie acum vreo cinci ani (eram prin Spania atunci) de vreo doua-trei saptamini am bolit de am crezut ca mor (febra de 40 de grade, frisoane, slabiciune generala, tuse cu puroi si singe, etc) Si nici de internat nu m-am internat, nici de dus la doctor nu m-am dus si nici medicamente n-am luat. Si nici nu m-a arestat nimeni pentru zadarnicirea….Cu ajutorul bunului Dumnezeu m-am facut bine.Referitor la cele actuale ne dai voie sa ne indoim de „eficacitatea” tratamentului aplicat celor diagnosticati cu COVID?

      Apreciază

      • narcisaana said, on noiembrie 3, 2021 at 1:36 am

        incompetenta e o scuza prea des utilizata ; eu cred ca se fac experiente pe oameni; dar multumim pentru indrumare

        Apreciază

  9. mas-cat said, on decembrie 21, 2020 at 11:55 pm

    Si opinia publica din Romania? Sau continuam sa traim haotic dar in consensul vrut inca din 90 . S- a votat si chiar daca prezenta la vot a taxat clasa politica, totusi actualul parlament ne reprezinta. Cum isi asuma ei responsabilitatea, implicarea, sau macar compasiunea. Bine in sistemul de sanatate romanesc cam asa esti tratat dintodeauna. Doar daca esti odrasla cuiva si atunci lucrurile se schimba fiindca iti permiti clinici private; cica-i mai bine. Iresponsabilitatea unor medici este arhicunoscuta. Cu infectie la dinti care reusise sa sparga maxilarul superior( sinuzita cronica, drept urmare) „veterinarul” stomatolog recomanda inca o coronita fara sa caute stadiul infectiei. Si-a dat seama de imprudenta si posibilele consecinte ale durerii lui la basca cand ca urmare a insistentelor a efectuat extractia dintilor in cauza. Cand puroiul i-a sarit pe halat s-a pus in genunchi zicand: ” nu-ti iau bani , nu ma denunta” . Incepator probabil ca nu avea ” spate”. Adevarul ca de sanatate trebuie sa-ti vezi si singur: profilaxie, mod de viata, dieta, multe lecturi. Nu lua antibiotice decat daca viata-ti este in pericol. Aparent dintii cu nervul ” omorat” si pastrati in gura ani de zile pot duce la boli grave. Confirm, dupa extractie la cateva saptamani am scapat de sinuzita. Explicatia e simpla si utilizeaza o paralela sugestiva: Cum nu pastram mortul in casa asa nici un organ mort nu-si are rostul in corpul nostru. La ” omorarea” nervului dentistul nu poate trata cele mai firave ramificatii care raman astfel sursa de infecti. Exista o intreaga literatura in franceza, engleza si aparent si alte limbi. Aia din vest s-au mai desteptat in anumite privinte.
    In ce priveste interzicere mobilului poate ca” ai nostrii” stiu ei ceva. Deja sursa majora de radiatii electromagnetice , prin telefonul mobil poti fi ” accesat” de cine stie ce programe ” binevoitoare” .in prezent probabil ca 99% dintre noi suntem infestati cu nanocipuri( chemtrails, medicamente?, diversi binevoitori, posibil apa potabila! si mancarea supermarket) deci retelele mobile deabia asteapta sa ne ” conecteze”. A evita. Multi crestini invoca faptul ca noul vaccin ar putea contine nanoparticole, ma intreb ca prostul, la ce sa se complice daca pot fi introduse in apa sau mancare. Mai grav e cu posibilitatea schimbarii ADN-ului. Ce cosmar! Pentru ce gaura neagra am avut ” bafta” sa traim astfel de vremuri. Si pe vremuri se practicau otraviri dar tintele erau ” consistente” . In general dacaexploatare era prea crunta o ” taiai” in munti. Acum se prea poate se fii depistat cam oriunde. Sunt cam bolnavi astia care utilizeaza acest sistem. Toate justificarile lor cu combaterea terorismului sunt gargara. De cand au inasprit supravegherea s-au inmultit si atentatele. Si defapt li se rupe lor, daca ar dori sa combata criminalitatea ar re-infiinta granitele. Deci telefonul arma cu doua taisuri : Iti poate salva viatA si te poate controla. Morala discernamant si utilizare celor mai antice modele, se pare ca sunt mai putin ” conectate” si in plus mereu casca cu fir.voila. Cat despre toate aceste victime ale COVRIG-ului este foarte trist. Exista un organism la Bucuresti care ar trebui sa se implice dar nu prea-i intereseaza si mai ales in actuala situatie. Ar trebui safie protectie juridica gratuita pt nevoiasi , basca mai avem avocata poporului. O tara de.. Posibilitati de a muri cat mai repede in nepasarea generala. Nici nu se pune problema de a indemna evitarea doctorilor dar realmente purtati-va cat mai mult singuri de grija. Mai toate categoriile ” profesionale” sunt preocupate in primul rand de rentabilitatea ” afacerii” . Si se pare ca multi au prosperat cu …covrigul. Ce mai sursa si pentru jurnalisti care potrivit pregatirii lor si inconformitate cu gusturile publicului au inca un motiv de a ocoli subiectele esentiale ale vietuirii noastre in general. Se multumesc insa cu paine si circ. Pe la inceputul anulu in schimb a fost un caz de o asfixire cand au murit toti membrii unei familii. Nimeni nu a mai revenit cu rezultatele anchetei sau a autopsiei. Deontologie…profesionala. Se arunca ca ulii pe prima veste si atat. La fel ca si justitia care a lasat in papusoi atatea dosare jenante. La fel si” alesii” nostri , mai ales proaspeti ce zic ei de aceasta tragedie recenta. Cred ca sunt deja invdrum spre o destinatie luxoasa de sarbatori. Cand o masca plange, o alta rade. Abject.

    Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 22, 2020 at 10:13 am

      mas-cat

      N-am inteles. Tu esti de acord cu interzicerea telefoanelor mobile acolo?

      Apreciază

      • mas-cat said, on decembrie 22, 2020 at 1:17 pm

        Am precizat deja folosirea cu masura si discernamant.

        Apreciază

  10. spitfire said, on decembrie 22, 2020 at 1:25 am

    Ce ziceti de chestia asta?

    De la minutul 6:30.
    Este vorba despre controlul populatiei de porci salbatici din Texas cu ajutorul unei substante toxice numita azotat de sodiu (in doze mari) care blocheaza preluarea oxigenului in globulele rosii ale sangelui.
    Ups! Apropo de chimicale.

    Apreciază

  11. Anonim said, on decembrie 22, 2020 at 5:18 pm

    Cei care, pentru bani, își vând sufletele diavolului și slugilor lui oare nu se tem de dreptatea lui Dumnezeu?! Diavolul chiar dacă o face pe deșteptul se teme de Dumnezeu !!!
    Aceste crime vor fi pedepsite, și cei care le-au făcut sau au ordonat să fie făcute vor plăti, indiferent dacă au averi de zeci de miliarde de dolari și milioane de soldați sub comandă.
    Dumnezeu este Milostiv dar și Drept !!!

    Apreciază

  12. MI said, on februarie 17, 2021 at 2:58 am

    A republicat asta pe Ioana.

    Apreciază

  13. […] Strigatul disperat al unei tinere bagata la ATI: „Sunt la spital sau la pușcărie?”. In doar 4 … […]

    Apreciază

  14. […] Strigatul disperat al unei tinere bagata la ATI: „Sunt la spital sau la pușcărie?”. In doar 4 … […]

    Apreciază

  15. […] Strigatul disperat al unei tinere bagata la ATI: „Sunt la spital sau la pușcărie?”. In doar 4 … […]

    Apreciază

  16. […] Strigatul disperat al unei tinere bagata la ATI: „Sunt la spital sau la pușcărie?”. In doar 4 … […]

    Apreciază

  17. […] Strigatul disperat al unei tinere bagata la ATI: „Sunt la spital sau la pușcărie?”. In doar 4 … […]

    Apreciază

  18. […] Strigatul disperat al unei tinere bagata la ATI: „Sunt la spital sau la pușcărie?”. In doar 4 … […]

    Apreciază

  19. […] Strigatul disperat al unei tinere bagata la ATI: „Sunt la spital sau la pușcărie?”. In doar 4 … […]

    Apreciază

  20. Fabrica Mortii | SACCSIV - blog ortodox said, on octombrie 15, 2021 at 12:40 am

    […] De ce mor aproape toti cei bagati la ATI? […]

    Apreciază

  21. […] Strigatul disperat al unei tinere bagata la ATI: „Sunt la spital sau la pușcărie?”. In doar 4 … […]

    Apreciază

  22. […] Strigatul disperat al unei tinere bagata la ATI: „Sunt la spital sau la pușcărie?”. In doar 4 … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.