SACCSIV – blog ortodox

Au scos Kaletra din “tratamentul anti Covid-19”. Alte schimbari din protocol

Posted in ANTIBIOTICE, Coronavirus by saccsiv on decembrie 4, 2020

Va amintiti ce spunea Adriana Vitan Balint despre Kaletra?

Video – Adriana Vitan Balint: Nu cumva tratamentul pentru Covid-19 este cel care ucide?

Sau de descoperirea unui cititor al blogului?

Testatii pozitivi Covid-19 (inclusiv asimptomaticii) sunt indopati cu KALETRA, care este un medicament pentru HIV si care are la reactii adverse foarte frecvente si frecvente “Infectii ale cailor respiratorii”

In sfarsit, au scos Kaletra din “tratamentul anti Covid-19”. Iata ce putem citi pe DIGI 24 la Noi reguli de tratament pentru COVID-19: Plasma nu și-a dovedit eficiența. Asimptomaticii nu necesită medicație:

Protocolul pentru tratamentul COVID a fost actualizat și unele reguli se schimbă. Plasma, de exemplu, nu şi-a dovedit eficienţa, motiv pentru care nu există indicaţii certe de utilizare. Este greşit să luăm antibiotice pentru tratarea COVID 19, dacă nu avem o infecţie bacteriană. Antiviralele sunt eficiente, dacă sunt administrate din timp, iar asimptomaticii nu trebuie să ia niciun tratament. Sunt câteva dintre noile recomandări pentru tratarea bolii provocate de noul coronavirus.

Remdesivirul, singurul antiviral aprobat pentru COVID-19, până acum avea indicație pentru a fi folosit când pacienții ajungeau în terapie intensivă, dar medicii, utilizându-l, și-au dat seama că este prea târziu atunci și au văzut că dacă îl dau mai devreme își dovedește eficiența.

De asemenea, potrivit noului protocol, anticoagulantele trebuie administrate la toți pacienții internați, dar nu și la cei asimptomatici.

Când se administrează plasma și Remdesivirul

Dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului „Marius Nasta” din București, a explicat la Digi24 care sunt noutățile din protocolul tratamentului pentru COVID și de ce au fost introduse noi reguli.

„Aceste lucruri le-am observat în practica de zi cu zi. Remdesivirul, în Institutul Marius Nasta îl indicăm în momentul în care pacientul se internează cu o formă severă, pentru că eficiența lui este categoric mult mai mare dacă se administrează din primele zile ale internării, când, practic, concentrația de virus în sânge este foarte mare. Dacă vorbim de tratamentul cu plasmă, aici lucrurile sunt un pic nuanțate, din două motive: pe de o parte, trebuie ales foarte atent momentul în care indicăm acest tratament. De asemenea, plasma este contraindicată la pacienții care au tromboze, or știm că o particularitate a acestei infecții este prezența trombozelor sau riscul de tromboze, iar pacienții cu forme critice dezvoltă tromboze, ceea ce contraindică folosirea plasmei. Mai există un fenomen întâlnit, o reacție adversă, o reacție alergică, dacă pot s-o explic așa, pe care o dezvoltă unii pacienți la administrarea de plasmă ca urmare a anticorpilor pe care îi produce organismul și practic, plămânul se blochează cu acești anticorpi împotriva plasmei administrate, crește volumul care se administrează și respirația devine foarte greoaie. Fenomenul poate dura până la șase ore și se poate solda chiar cu deces”, a explicat dr. Beatrice Mahler.

Medicamentul Kaletra a fost scos din uz

Ea a atras atenția și asupra altui aspect: scoaterea din uz a medicamentului Kaletra, un medicament utilizat până acum atât în tratamentul pacienților COVID, dar și pentru pacienții cu HIV. Kaletra a avut în prima parte a pandemiei recomandări de eficiență, dar se pare că rezultatele mai multor studii indică un rezultat fals negativ al testului Real Time PCR, o viremie foarte scăzută și de aceea recomandarea a fost limitată, pentru a vedea cum evoluează în mod natural infecția cu SRS-CoV-2.

Ibuprofenul poate fi folosit

O altă schimbare în modul de tratare a bolii este că acum se recomandă și utilizarea ibuprofenului, spre deosebire de începutul pandemiei, când se spunea că ar fi de preferat paracetamolul.

„Eu am avut întotdeauna opțiunea de clasă de medicamente și am considerat că atunci când vorbim de un medicament, practic vorbim de clasa din care face parte, iar ibuprofenul și paracetamolul fac parte din aceeași clasă de antiinflamatoare. Au fost suspiciuni în primele momente de reacții adverse importante la administrarea ibuprofenului, dar care nu s-au dovedit în următoarele studii făcute. Prin urmare, administrarea medicamentelor din clasa antiinflamatoare nesteroidiene poate fi făcută în siguranță de orice pacient”, a spus Beatrice Mahler.

Asimptomaticii nu au de ce să ia medicamente

Toată această clasă de antiinflamatoare, însă, nu se poate lua preventiv, subliniază medicul. Nu vorbim de prevenție, când vorbim de un tratament care se adresează unui simptom. Aceste medicamente cuplează simptomele: durerea de cap, febra, sunt medicamente cu acest rol, ele nu pot fi luate preventiv, ca să te ferești de infecția cu SARS-CoV-2, dar cu siguranță sunt indicate la persoanele care au simptome. Prin urmare, asimptomaticii, dacă nu au simptome, nu au de ce să ia medicamente.

Dr. Beatrice Mahler: Mi-e teamă să nu urmeze o pandemie de rezistență la antibiotice

În ceea ce privește antibioticele, în special azitromicina, aici lucrurile nu au fost bine explicate, consideră dr. Mahler. Azitromicina s-a recomandat în tratamentul infecției SARS-CoV-2 datorită efectului ei antiinflamator. La pacienții cu boli cronice, severe, cu infecții respiratorii repetate, azitromicina se administrează cu rol antiinflamator, dar la cazuri foarte puține și selecționate, nu pe scară largă. Acesta a fost algoritmul pentru care s-a introdus la nivel internațional azitromicina în tratamentul infecției cu SARS-CoV-2.

„Din păcate, am ajuns în cealaltă extremă și am început să abuzăm de acest medicament și riscul să dezvoltăm la nivel național o rezistență la azitromicină în viitorul apropiat este foarte mare. Mi-e teamă să nu urmeze o pandemie de rezistență la antimicrobiene, pentru că s-a produs în această perioadă un consum de antibiotice în exces, eliberate din farmacii fără prescripție medicală și asta afectează în mod direct sănătatea populației”, a avertizat managerul Institutului „Marius Nasta”.

 

Comentariu saccsiv:

Foarte detasata este aceasta doctorita cand explica de ce “se poate solda chiar cu deces”. Dar chiar nimeni nu raspunde pentru faptul ca vechile protocoale ucideau?

Cititi va rog si:

OMS recomandă să NU se prescrie Remdesivir pacienților cu Covid

 

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. spm said, on decembrie 4, 2020 at 1:43 pm

    Cunosc un caz concret: o persoana care a avut covid, a fost internat si in urma tratamentului agresiv contra covid a facut diabet.

    Apreciat de 2 persoane

    • stef said, on decembrie 4, 2020 at 4:39 pm

      E din cauza „antiviraleor” Hiv- Lopinavir si Ritonavir – Kaletra care ridica nivelul trigliceridelor inca de la primele doze. Asa au fost omorati DEGEABA o parte insemnata din numarul total de morti raportati in mod MINCINOS si CRIMINAL ca morti de Covid. De la Prim -ministru , Ministerul Mortii pana la Managerii de „Centre Covid” , doctori si asistente – toti trebuie sa raspunda pentru aceste crime.

      Apreciat de 2 persoane

  2. Mario said, on decembrie 4, 2020 at 2:03 pm

    CEO al Pfizer recunoaste ca nu este sigur de eficienta vaccinului anti covid.
    https://www.rt.com/news/508636-pfizer-vaccine-transmission-covid/

    Apreciază

  3. spitfire said, on decembrie 4, 2020 at 2:18 pm

    Cei care au pus Kaletra in protocol trebuie acuzati de omor calificat si genocid, pentru ca ei stiau foarte bine ce e cu kaletra (ca doar scrie in prospect). Toti cei care au murit „de sida”, de fapt, au murit de la medicatia supertoxica prescrisa, asa cum au murit si cei cu „covid” astazi.

    Apreciază

    • stef said, on decembrie 4, 2020 at 4:30 pm

      !EXACT!
      Cu testele PCR fals pozitive au fost OMORATI peste 90% din totalul mortilor – TOTI in spitale lagare Covid sau la ATI, supusi PROTOCOLULUI cu antivirale HIV , SEDARE si Intubare FORTATA !
      DOAR cu testele PCR se poate JONGLA CU CICLURILE DE AMPLIFICARE asa cum vine Ordinul de la Guvern

      Apreciază

  4. energein7 said, on decembrie 4, 2020 at 2:31 pm

    Oamenii au inceput sa faca plangeri penale pentru genocidro.wordpress.com, daca tacem inseamna ca suntem de acord !

    Apreciat de 1 persoană

  5. mario said, on decembrie 4, 2020 at 3:25 pm

    Petitie impotriva vaccinului Pfizer: Vaccinul iti va face venele sa straluceasca sub lumina neagra (ultraviolete).

    Din petiție:
    Cap X. În vaccinul candidat Pfizer / BioNTech mRNA, polietilenul glicol (PEG) se găsește în stratul de nanoparticule lipidice grase din jurul mARN. 70% dintre oameni produc anticorpi împotriva PEG și majoritatea nici nu stiu, creând o situație îngrijorătoare în care mulți ar putea avea reacții alergice, potențial mortale, la un vaccin care conține PEG. Anticorpii PEG pot reduce, de asemenea, eficacitatea vaccinului. Pfizer / BioNTech introduce, de asemenea, un ingredient derivat dintr-o nevertebrată marină, mNeonGreen, în vaccinul său. Ingredientul are calități bioluminescente, ceea ce îl face atractiv în scopuri de imagistică medicală, dar nu este clar de ce un vaccin injectat ar trebui să aibă această calitate. mNeonGreen are o antigenicitate necunoscută.

    ——————————————————
    Vă rugăm să citiți câteva dintre următoarele preocupări aduse de fostul șef de cercetare respiratorie Pfizer, dr. Michael Yeadon și fostul șef al departamentului german de sănătate publică, dr. Wolfgang Wodarg (un epidemiolog) cu privire la vaccinul SARS-CoV așteptat. Este important. Aceștia sunt medici, nu politicieni.
    Probabil unii dintre voi au o tulburare autoimună. Vă rugăm să consultați secțiunea VIII la pagina 4. Este atât de important ca persoanele cu probleme imune să știe deja acest lucru. Noul vaccin poate provoca un răspuns hiperimun și poate crea o furtună de citokine, care poate provoca leziuni grave plămânilor și altor organe.

    Secțiunea X de la pagina 5 vorbește despre unul dintre ingrediente, polietilen glicolul și despre cum 70% dintre oameni produc sau au deja anticorpi împotriva PEG și ar putea avea o reacție potențial periculoasă pentru această substanță. De asemenea, de ce bioluminiscenții?

    Iar secțiunea XI de la pagina 5 indică faptul că efectul asupra fertilității este încă necunoscut și arată că acest tip special de vaccin ar putea determina femeile să devină infertile și / sau să nu poată duce un copil până la termen iar cele deja insarcinate sa sufere avort spontan.

    Acest lucru este foarte îngrijorător pentru că este doar să-l grăbească către public. Nici nu mă crede pe cuvânt. Cercetează ingredientele, cercetează modul în care funcționează, cercetează modul în care acest nou tip de vaccin (mARN) a fost și se află încă în fazele de studiu ale altor boli și încă nu a fost adus pentru uz general.

    Dă clic pentru a accesa Wodarg_Yeadon_EMA_Petition_Pfizer_Trial_FINAL_01DEC2020_EN_unsigned_with_Exhibits.pdf

    Apreciază

  6. sky said, on decembrie 4, 2020 at 4:00 pm

    Off topic:
    Magaoaia cu care zapacitii lumii incercau sa receptioneze „sunete” de la extraterestrii, sa daramat; asta dupa ce timp de 46 de ani a transmis dar nu a receptionat nimic. Zapacitii considera evenimentul ca fiind inca o tragedie adaugata la tragediile anului 2020:

    https://www.rt.com/news/508656-arecibo-telescope-collapse-footage/

    Apreciază

  7. nuio said, on decembrie 4, 2020 at 4:12 pm

    Adica el se va vaccina, ca sa ne dea exemplu, DAR NU CHIAR ACUM, CI „MAI INCOLO”, ca …nu este categorie prioritara!!
    Insa dincolo de declaratia-balci, ar fi foarte posibil ca si politicienii sa se vaccineze, ca sa ne dea exemplu, ca sa ne „castige increderea” (nu stiu ce incredere mai viseaza ei), asemanator cu politicienii din Australia care fac la fel, insa …doar de ochii lumii si cu seringi care ar putea contine SER FIZIOLOGIC, nu vaccinul pentru …goymi!! (ca doar nu vor risca efectele secundare ce ne sunt rezervate …doar noua)
    –-
    Ludovic Orban: Mă voi vaccina, cu respectarea ordinii priorităților din strategia de vaccinare
    http://stiri.tvr.ro/ludovic-orban–ma-voi-vaccina–cu-respectarea-ordinii-priorita–ilor-din-strategia-de-vaccinare_874934.html#view
    –-
    citat din articolul de pe TVR:
    „Dacă oamenii o să considere necesar să dau un exemplu, eu mă voi vaccina, dar există o ordine de priorităţi stabilită prin strategia de vaccinare şi această ordine de priorităţi o voi respecta”, a afirmat premierul la Ministerul Transporturilor.

    Întrebat dacă demnitarii sunt prioritari în această strategie, el spus: „Evident că nu”.

    Apreciază

  8. tot-io said, on decembrie 4, 2020 at 4:25 pm

    Tocmai ce spuneam, de vedete sau politicieni care „se dau pe sine exemple”, vaccinandu-se. Insa nu cred ca vor primi vaccinul destinat publicului ci eventual …ser fiziologic, doar asa, ca sa se vada „pe camera” ca s-au vaccinat… si lumea sa aiba incredere…

    Clinton, Bush și Obama vor să se vaccineze anti-COVID în fața presei
    http://stiri.tvr.ro/clinton–bush–i-obama-vor-sa-se-vaccineze-anti-covid-in-fa–a-presei_874929.html#view

    Apreciază

  9. acelas said, on decembrie 5, 2020 at 4:21 pm

    nenorocitii ibuprofenul, adica aspirina, se mai cunoaste a fi un anti-coagulant. Adica exact ce trebuie pentru a nubse forma cheagurile alea de sange la plamani, caci virusul asta facea masiv in prima perioada, datorita nestiintei venite din lipsa necropsiilor interzise pe tot globul. Pana au facut italienii vreo 200 de necropsii, cum zicea medicul acela roman din New York, iar oamenii mureau fara sa se cunoasca, cu adevarate pietre sau bolovani in plamani, datorate acestor cheaguri de sange care se acumulau, si care luau masiv din capacitatea plamanului de a „respira”, adica de a lua oxigen pt sange. Iar banala aspirina ar fi impiedicat asta. Daca se lua de la bun inceput in protocol aspirina, sau s-ar fi facut la timp necropsiile necesare, n-am fi avut atatia morti „cu zile”, n-ar mai fi fost atata tevatura, iar Great Reset n-ar mai fi avut „groaza” si justificarea. Asa acum, ca a aparut deja vaccinul, ce mai conteaza…? Raul a fost facut, panica a fost servita, vaccinul se baga in sange, aspirina poate fi data.
    (Parca, parca …, si necropsiile pot fi facute… acum, asa-i?. Spre sadismul care trebuie servit opiniei publice obligatoriu, la un moment dat, adica sa se dea pe fata, ca au fost si sunt ticalosi, si ca obtin tot ce vor cu zambetul pe buze dand totul pe fata si umilindu-te ca pana la urma tot o sa faci ca ei, chiar daca iti spun clar cat de ticalosi sunt, ca asa face si vrea diavolul!, pe fata pana la urma, ca sa n-ai nicio urma de justificare si iertare la Judecata)

    Apreciază

  10. acelas said, on decembrie 5, 2020 at 4:26 pm

    pentru infectiile de pe caile respiratorii trebuie luat medicamentul ACC (cu o sfatuire si a unui medic in care sa aveti incredere). Este special pt asemenea infectii, scrie chiar pe proapect, si hidrateaza si reface mucoasa de pe acele cai. Rezultatul este aproape instantaneu. Mi-a spus o ruda care avea dureri grele de muschi, oase, cap si pe acele cai. A auzit de acest sfat. Chiar in acea zi s-a simtit foarte bine si a scapat de acele dureri. Acum e bine.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.