SACCSIV – blog ortodox

Senatoarea Diana Șoșoacă: Am primit amenintari ca se pune la cale “infectarea” mea si internarea fortata. De la ATI majoritatea mai ies cu picioarele inainte…

Posted in Uncategorized by saccsiv on decembrie 20, 2020

Cititi va rog si:

OPORTUNITATE: Testarea pozitiva a disidentilor, internarea lor fortata si eliminarea

La minutul 14:55 descrie si un caz dramatic al unei tinere de 27 de ani.

Cititi va rog si:

Un jandarm din Mures a murit dupa ce a asteptat cinci zile in spital sa fie operat. Fiica: „Plangea la telefon. Spunea ca nu mai rezista”

Ascultandu-le pe aceste avocate, ma gandesc daca intr-adevar chiar au scos Kaletra din “tratamentul anti Covid-19” si daca au facut si celelalte schimbari din protocol, dupa cum au promis:

Au scos Kaletra din “tratamentul anti Covid-19”. Alte schimbari din protocol

Pe de alta parte:

Infectiile nosocomiale sunt motivul pentru care in Romania aproape toți pacienții intubați la ATI decedează?

 

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. dante said, on decembrie 20, 2020 at 3:49 pm

  Lasind la o parte faptul ca doamna Sosoaca, personal, mi se pare a fi o mahalagioaica notorie, ceva similara cu Monica Pop, cred ca actualului sistem trebuie sa i se raspunda cu acelas limbaj si in aceeasi maniera. Doamna Sosoaca este raspunsul autoimun al societatii la cancerul generalizat al clasei poloitice.
  Insa altceva este demn de urmarit in logica declaratiei ei si anume faptul ca a fost amenintata cu ….infectarea. Pai daca asa se pune problema atunci multe cazuri de „infectati” s-au intimplat in decursul acestor luni de teroare medicala in care un virus istet infecteaza selectiv pe cine, pe citi si pe unde se doreste. Oare daca se infecteaza aceasta doamna Sosoaca, aceasta va fi infectata cu Covid, sau cu altceva care chiar pune sanatatea in pericol, asa explicindu-se multimea de morti de la ATI si faptul ca in toate cazurile de decese nu au fost facute autopsii. Sistemul actual este unul criminal iar daca pe Eminescu l-au otravit si l-au ucis intr-un sanatoriu, atunci restul rezulta de la sine.

  Apreciat de 4 persoane

  • saccsiv said, on decembrie 20, 2020 at 4:14 pm

   dante

   Dar nici macar nu trebuie sa te infecteze cu ceva. Iti fac un test „pozitiv”, te interneaza fortat (iar in spital nu te poate vizita nimeni), te tranchilizeaza, iti iau telefonul, te „trateaza”, te baga la ATI, iar la final in saci de plastic si sicriu inchis.

   Apreciat de 6 persoane

   • Mihai T said, on decembrie 20, 2020 at 4:44 pm

    și poate că iau și din organe … (o explicație conexă pentru interzicerea autopsiilor)

    Apreciat de 3 persoane

  • Andrei-Nicolae said, on decembrie 21, 2020 at 2:27 pm

   „Şi nu poate ochiul să zică mâinii: N-am trebuinţă de tine; sau, iarăşi capul să zică picioarelor: N-am trebuinţă de voi.” I Corinteni 12, 21

   Apreciat de 1 persoană

 2. Ronin said, on decembrie 20, 2020 at 4:25 pm

  Părinte Profesor Ioan Glăjar spunea:

  „Datoria de a-și apăra propria viață dată de Dumnezeu, ca și datoria de a apăra credința neamului românesc atacată de către atei, precum și datoria de a lupta pentru binele, libertatea și demnitatea neamului românesc i-au determinat pe tinerii din grupul de rezistență anticomunistă să răspundă tiranilor în același mod, cu aceleași arme”.

  Despre o asemenea datorie, iată ce spune Nicolae Steinhardt în „Jurnalul fericirii” (Editura Mănăstirii Rohia, 2005, pag. 286-287): „Principiul armelor egale impune omului cinstit să nu se dea în lături de la folosirea unor procedee neplăcute, atunci când adversarul nu e corect […] A nu folosi arme asemănătoare cu ale potrivnicului sub cuvânt de noblețe etc. nu este dovadă de superioritate, ci de prostie și trădare a principiilor pe care le aperi și a nevinovaților pe care îi lași pradă tâlharilor. Se vor folosi acele procedee pe care le-a ales partea cealaltă. Rațiunea este accesibilă numai oamenilor raționali. Față de omul rațional se va recurge la rațiune. Față de zarafi, Domnul n-a șovăit să pună mâna pe bici.”

  Apreciat de 1 persoană

 3. Xyzcd said, on decembrie 20, 2020 at 5:44 pm

  Faceti o subtitrare!! Mai ginditi.va si voi un pic ca nu doare!
  Avocatii, judecatorii, doctorii si baietii destepti, care se cred stapini, sa afle ca nu stiu pt cine s.au bagat in joc si ca, dupa ce devin inutili, intra in prima linie, urmind sa aibe soarta celorlalti. Stapinii iubesc tradarea, dar urasc tradatorii, mai ales daca le.au dat bani! Nu va vor lasa nimic si veti regreta amarnic distrugerea propiului popor.

  Apreciază

 4. Bond said, on decembrie 20, 2020 at 7:38 pm

  Gheorghe Funar:

  Apreciază

 5. Cristian Daniel said, on decembrie 21, 2020 at 1:20 am

  …sa ne amintim…cum a fost ucis dizidentul bulgar Gheorghi Markov…

  ”…După ce şi-a parcat Citroenul verde, Markov a urcat spre staţia de autobuz. În timp ce se apropia de coada formată în aşteptarea autobuzului, a simţit o durere acută în coapsa dreaptă. S-a întors imediat şi a văzut un individ care se aplecase să îşi ridice umbrela căzută pe jos. Şi-a întors faţa de la Markov şi i-a spus simplu „Mă scuzaţi”, cu un accent străin, după cum îşi amintea Markov. Apoi, necunoscutul s-a urcat într-un taxi. Markov l-a descris ca pe un tip îndesat de aproximativ 40 de ani.

  În ciuda durerii, Markov s-a dus la muncă. La un moment dat a observat o pată de sânge pe pantaloni. Le-a povestit câtorva colegi de la BBC ce i s-a întâmplat şi i-a arătat unui prieten umflătura mică şi roşie care îi apăruse pe coapsă. La sfârşitul programului a plecat spre casă, dar deja avea febră mare.

  Soţia lui l-a rugat pe un coleg de la BBC să îl ducă pe Markov la spital. Acolo i s-a aplicat un tratament contra septicemiei. Treptat, starea lui s-a înrăutăţit şi organismul nu a mai răspuns tratamenului. În ziua următoare a intrat în stare de şoc şi, timp de trei zile, corpul său a luptat împotriva otrăvii. Echipa de medici nu a reuşit să stabilească un diagnostic.

  Duminică seara, în ziua de 10 septembrie 1978, în timp ce Markov îşi trăia ultimele ore de viaţă într-un spital din Londra, Radio Europa Liberă transmitea al unsprezecelea episod al seriei „Vorbeşte Markov”. Titlul emisiunii era „Ziua libertăţii şi ziua miliţiei”. Dar aceasta nu avea să fie ultima oară când vocea lui Gheorghi Markov se va face auzită pe undele radio.

  Moartea lui Gheorghi Markov

  Luni, 11 septembrie 1978, ora 9:45. După zile întregi de chin teribil, Gheorghi Markov se stinge din viaţă la vârsta de 49 de ani. Diagnosticul preliminar arăta că decesul a fost cauzat de „septicemie, o infecţie a sângelui provocată de o bacterie toxică, şi, posibil, insuficienţă renală”.

  https://www.historia.ro/sectiune/general/articol/gheorghi-markov-si-umbrela-ucigasa

  Apreciat de 1 persoană

 6. despre Di Ana Show Șoacă, Hopa Mitică - avocatul neîntrebat și «somitate» said, on decembrie 21, 2020 at 10:20 am

  Di Ana Show Șoacă vrea imunitate pentru avocați
  https://ziare.com/stiri/diana-sosoaca-aur-vrea-imunitate-pentru-avocati-1651648

  «Duminica, 20 Decembrie 2020, ora 16:18

  Senatoarea AUR, Diana Sosoaca, avocat de profesie, a transmis ca va depune un proiect de modificare a legii pentru a acorda imunitate avocatilor, dupa ce aparatorul Robert Rosu a fost condamnat la cinci ani de inchisoare in dosarul „Ferma Baneasa”.

  „Solicit imunitate pentru avocati! Va fi un proiect de modificare a legii 51/1995. Asa ceva nu se mai poate accepta! Ati depasit orice limita!”, a scris senatoarea AUR, Diana Sosoaca, pe Facebook, folosind majuscle, distribuind un articol intitulat „Eu sunt Robert – Avocatii sunt oripilati de solutia ICCJ”. […]»

  «Mitică Dragomir se suie cu BOCANCII pe Diana Șoșoacă după ce l-a luat în APLOMB pe Streinu Cercel – ‘Este o rușine națională ce faceți, Cercel e o somitate’»
  https://stiripesurse.ro/mitica-dragomir-se-suie-cu-bocancii-pe-diana-osoaca-dupa-ce-l-a-luat-in-aplomb-pe-streinu-cercel-este-o-rusine-nationala-ce-faceti-cercel-e-o-somitate_1558490.html

  «Publicat: 20/12/2020 20:35
  Mitică Dragomir, prezent într-o videoconferință cu invitați ai postului RTV, a intervenit prompt la afirmațiile senatoarei Diana Șoșoacă, care la rândul ei a anunțat că face plângere penală împotriva profesorului doctor Streinu Cercel.

  „Cred că presa trebuia să se sesizeze după emisiunea de la Antena 3, unde Streinu Cercel a intrat pe post și m-a amenințat să am grijă ce spun despre Covid, că poate mă îmbolnăvesc eu sau familia mea.

  Am vorbit cu avocații și cred că îi voi face și a doua plângere penală lui Cercel.

  Mor prea mulți oameni în spitale, se adună probe din ce în ce mai multe legate de aceste protocoale. Acestea nu au nicio legătură cu medicina și încalcă jurământul lui Hipocrat. Cine ajunge la ATI are cele mai multe șanse să moară.

  Parchetele sunt la dispoziție”, a tunat și a fulgerat Diana Șoșoacă privind o intervenție a medicului Cercel pe un post de televiziune.

  Invitat în video-conferința RTV Mitică Dragomir a intervenit prompt și i-a explicat senatoarei-avocat că Streinu Cercel este „o somitate” și că reacția sa și afirmațiile făcute la televizor față de acesta sunt „o rușine națională”.

  „Haideți doamnă . Cum să faceți așa ceva? Este o rușine națională ce vreți să faceți. Sunteți avocat, ar trebui să ajutați la legi nu să luptați împotriva somităților naționale. El este o somitate. El este profesor-doctor. Știe ce spune”, s-a exprimat Dragomir.

  Șoșoacă a rămas virulentă la adresa medicului insistând în direct că îl va acționa în justiție pentru afirmațiile sale de la postul de televiziune.»

  Declarația «somității» care îi revoltă pe români: „Să mănânce cu masca pe nas”
  https://evz.ro/declaratia-care-ii-revolta-pe-romani-sa-manance-cu-masca-pe-nas.html

  Apreciază

 7. Andrei-Nicolae said, on decembrie 21, 2020 at 2:24 pm

  „Şi nu poate ochiul să zică mâinii: N-am trebuinţă de tine; sau, iarăşi capul să zică picioarelor: N-am trebuinţă de voi.” I Corinteni 12, 21

  Spunea cineva că e mahalagioaica. Apii am aflat că e macedoneana si totul s-a clarificat. Ce popor frumos. Fiecare cu specificul lui. Așa e judecat greșit si nenea Gigi (Becali), dar el e aroman si, cu toate păcatele lui, este cel mai mare mărturisitor roman dintre personalitățile publice de notorietate, inclusiv peste cele din cler cu toate structurile lui! In direct, un comunicate, in interviuri – spune niște lucruri absolut vii, ziditoare, absolut docmaruce, fără compromis (cand se raportează la Dumnezeu). Singurul care l-a depășit e ÎPS Teodosie!

  Dacă e să judecăm așa, pentru un ardelea si chiar si pt un moldovean, oltenii pari extrovertiti, bârfitori samd. Vice-versa, ardelenii par oameni statici, superficiali, greoi samd. Fiecare cu specificul lui. Si sunt o multe astfel de exemple. Dar nu e așa, ci fiecare cu aluatul lui – asta nu arata decat frumusetea si diversitatea omului si maretia lui Dumnezeu care l-a creat. Toate fekurile de oameni au rol in probia divină și sunt atatea tipuri de temperament câte și cum a dorit Dumnezeu si fiecare are rolul sau bine definit in procesul de mântuire și induhovnicire a lumii. Nu putem fi toți panseluțe, cum nu oricine poate fi om de acțiune. Cum e in diaconie (asa numita asistenta socială): unul lucreaza f bibe cu pușcăriașii, dar cu copiii este pe lângă. Altul lucrează cu bătrânii, altul nu poate suporta această munca, dar e perfect cu tinerii. Așa că să nu mai judecam după aparente sau dupa structura neamurilor sau temperamentelor care sunt altfel decât noi. Tu ești blând : fa lucrurile blândeții, ingrijeste oripsitul, vaduva și orfanul. Tu esti iute, vulcanic, de acțiune: mergi la munca. In unele situații poate fi chiar pacat sa iti renegi temperatura, pe care Dumnezeu ți l-a dat să te mantuiesti. Pt ca și din pdvd social, aceasta a născut dezastrul zilelor noastre: ciobanul s-a facut medic, medicul judecător, judecătorul designer, croitorul avocat, avocatul agricultor, oratorul interpret pentru muți samd. Adica nu și-au respectat chemarea. Rezultatul: cel putin o tristete interioara, de multe ori nu stim să o interpretam, pentru ca sufletul suferă că nu își atince scopul si chemarea.

  Tot citatul:

  „Iar cât priveşte darurile duhovniceşti nu vreau, fraţilor, să fiţi în necunoştinţă. Ştiţi că, pe când eraţi păgâni, vă duceaţi la idolii cei muţi, ca şi cum eraţi mânaţi.De aceea, vă fac cunoscut că precum nimeni, grăind în Duhul lui Dumnezeu, nu zice: Anatema fie Iisus! – tot aşa nimeni nu poate să zică: Domn este Iisus, – decât în Duhul Sfânt.

  Darurile sunt felurite, dar acelaşi Duh.
  Şi felurite slujiri sunt, dar acelaşi Domn. Şi lucrările sunt felurite, dar este acelaşi Dumnezeu, care lucrează toate în toţi. Şi fiecăruia se dă arătarea Duhului spre folos.

  Că unuia i se dă prin Duhul Sfânt cuvânt de înţelepciune, iar altuia, după acelaşi Duh, cuvântul cunoştinţei. Şi unuia i se dă întru acelaşi Duh credinţă, iar altuia, darurile vindecărilor, întru acelaşi Duh: Unuia faceri de minuni, iar altuia proorocie; unuia deosebirea duhurilor, iar altuia feluri de limbi şi altuia tălmăcirea limbilor. Şi toate acestea le lucrează unul şi acelaşi Duh, împărţind fiecăruia deosebi, după cum voieşte.

  Căci precum trupul unul este, şi are mădulare multe, iar toate mădularele trupului, multe fiind, sunt un trup, aşa şi Hristos. Pentru că într-un Duh ne-am botezat noi toţi, ca să fim un singur trup, fie iudei, fie elini, fie robi, fie liberi, şi toţi la un Duh ne-am adăpat. Căci şi trupul nu este un mădular, ci multe.

  Dacă piciorul ar zice: Fiindcă nu sunt mână nu sunt din trup, pentru aceasta nu este el din trup? Şi urechea dacă ar zice: Fiindcă nu sunt ochi, nu fac parte din trup, – pentru aceasta nu este ea din trup? Dacă tot trupul ar fi ochi, unde ar fi auzul? Şi dacă ar fi tot auz, unde ar fi mirosul?

  Dar acum Dumnezeu a pus mădularele, pe fiecare din ele, în trup, cum a voit. Dacă toate ar fi un singur mădular, unde ar fi trupul? Dar acum sunt multe mădulare, însă un singur trup. Şi nu poate ochiul să zică mâinii: N-am trebuinţă de tine; sau, iarăşi capul să zică picioarelor: N-am trebuinţă de voi. Ci cu mult mai mult mădularele trupului, care par a fi mai slabe, sunt mai trebuincioase. Şi pe cele ale trupului care ni se par că sunt mai de necinste, pe acelea cu mai multă evlavie le îmbrăcăm; şi cele necuviincioase ale noastre au mai multă cuviinţă.

  Iar cele cuviincioase ale noastre n-au nevoie de acoperământ. Dar Dumnezeu a întocmit astfel trupul, dând mai multă cinste celui căruia îi lipseşte, ca să nu fie dezbinare în trup, ci mădularele să se îngrijească deopotrivă unele de altele. Şi dacă un mădular suferă, toate mădularele suferă împreună; şi dacă un mădular este cinstit, toate mădularele se bucură împreună.

  Iar voi sunteţi trupul lui Hristos şi mădulare (fiecare) în parte. Şi pe unii i-a pus Dumnezeu, în Biserică: întâi apostoli, al doilea prooroci, al treilea învăţători; apoi pe cei ce au darul de a face minuni; apoi darurile vindecărilor, ajutorările, cârmuirile, felurile limbilor. Oare toţi sunt apostoli? Oare toţi sunt prooroci? Oare toţi învăţători? Oare toţi au putere să săvârşească minuni? Oare toţi au darurile vindecărilor? Oare toţi vorbesc în limbi? Oare toţi pot să tălmăcească?

  Râvniţi însă la darurile cele mai bune.” I Corinteni 12, 1-31

  Apreciază

 8. gheorghe said, on decembrie 21, 2020 at 4:20 pm

  Tratament anti-bacterian aplicat in SUA – variante:

  Dă clic pentru a accesa 12248_2007_Article_9000.pdf

  Dă clic pentru a accesa EVMS_Critical_Care_COVID-19_Protocol.pdf

  Singura substanta activa este bactericidul IVERMECTIN.
  Despre acestea, se vorbeste si se scrie aici:
  https://covid19criticalcare.com/

  Cei care l-au descoperit au luat premiul Nobel in 2015:
  „For his discoveries, Campbell was awarded the 2015 Nobel Prize for Physiology or Medicine (shared with Japanese microbiologist Ōmura Satoshi and Chinese scientist Tu Youyou).”
  ======================
  Cam asta rezulta, cu rezultat favorabil rapid in toate etapele:
  Vitamina C 1000 – 4000 UI zilnic
  Vitamina D 2000 – 6000 UI zilnic
  Quercetin 250-500 mg zilnic
  Zinc 75 – 100 mg zilnic
  Melatonina 5 – 10 mg (seara)
  Ivermectin = anti-paraziti, … numitul Covid fiind infectie/contaminare bacteriologica.
  (se gaseste la veterinari – solutie sterila cu 1% concentratie
  1ml solutie = 10 mg de ivermectin = antibiotic natural)
  Comanda ramburs (diferite cantitati: 10ml 8 lei, 50ml 14 lei, 100ml 25, 500ml 107 lei):
  http://www.veterinara.ro/ANTIPARAZITARE-INTERNE/evomec-100-ml
  Optional: B6, .. B12, … complex B…

  Ivermectin se dozeaza – minimum 0,2 mg / kilocorp
  Echivalent – cam 1 ml (10 mg) se calculeaza la 40-50 kg greutate corporala, 2 ml pana la 100 kg.
  Testari cu cantitate de 10 ori mai mare nu au condus la probleme de sanatate, nu au fost efecte notabile adverse.
  PUTE!
  Se pune solutia in pahar cu apa si sirop…
  Un medic roman luat 30 de zile…. s-a simtit foarte bine.
  Recomandari sint mai multe:
  – 3-7 zile si repetat dua 6 saptamani
  – ziua 1, ziua 3 si dupa 7-10 zile

  Limitele inferioare = profilactic
  Limite superioare = cu simptome
  ===================
  Desi teste si rezultate foarte bune s-au obtinut de mai multi ani SI la gripa, in mai mult tari, FDA (Agentia americana de medicamente) scrie:
  „A recently released research articleExternal Link Disclaimer described the effect of ivermectin on SARS-CoV-2 in a laboratory setting. These types of laboratory studies are commonly used at an early stage of drug development. Additional testing is needed to determine whether ivermectin might be appropriate to prevent or treat coronavirus or COVID-19.”
  Adica, MAI TREBUIE TESTE!
  La injectiile cu celule din nenascutii omorati au dat aprobare! Acolo nu mai trebuie teste.

  Apreciază

 9. despre prima zi la Senat a Di-Anei Show-ȘOȘoacă said, on decembrie 21, 2020 at 4:29 pm

  https://playtech.ro/stiri/diana-sosoaca-si-a-divulgat-singura-secretul-tot-adevarul-despre-intrarea-ei-in-partidul-aur-e-asta-video-251729

  «[…]

  ”Eu mi-am făcut tot timpul treaba, am muncit și pro bono. Acum sunt parlamentar plătit de poporul român și eu mi-am asumat această poziție. Îmi cunosc responsabilitățile și eu le-am spus asta tuturor, îmi cunosc rolul. Foștilor parlamentari din Guvern le-am zis așa: sunteți atât de sus încât nu ne vedeți aici, jos.

  Să înțeleagă că ei sunt angajații poporului și că sunt plătiți din bani publici, au o responsabilitate enormă față de acel om care a pus ștampila pe tine. Nu sunt cuvinte, oamenii mă știu și știu ce am făcut și în această perioadă, și înainte de a intra în AUR”, a mărturisit avocata.

  […]

  ”Eu am intrat în AUR pe 21 octombrie 2020, cu o zi înainte de a se încheia depunerea dosarelor. Eu nu am vrut să intru în politică. Nu (n.r. sunt nici măcar 2 luni de când este membru AUR). Oamenii fac deja cercetări, este pentru prima oară în istorie, la nivel mondial, când un partid pleacă de la 0,43% spun ei, eu spun că era cam 1% la alegerile locale, și a ajuns la 10%. Este o muncă titanică, de echipă.

  Sinceră să fiu, când am pornit, eu nu am crezut că o să intrăm în Parlament. Am făcut și fac parte din rețeaua profesioniștilor, unii recunoscuți la nivel mondial. Cunosc oameni care pot salva România, care pot să și plătească datoriile țării. Dar nu se vrea. Doar profesioniștii pot salva România și așa este”, a mărturisit Diana Șoșoacă la Canal 33.»

  «VIDEO | Cum și-a petrecut Diana Șoșoacă prima zi la Senat. De la semnat condica, în direct pe Facebook: „Am venit în groapa cu hiene”»
  https://digi24.ro/stiri/actualitate/politica/video-cum-si-a-petrecut-diana-sosoaca-prima-zi-la-senat-de-la-semnat-condica-in-direct-pe-facebook-am-venit-in-groapa-cu-hiene-1421726

  «21.12.2020 13:09

  Diana Șoșoacă și-a ocupat luni fotoliul de senator și a intrat direct în pâine, adică în direct pe Facebook din sala de ședințe. Ea a făcut un scurt bilanț al primei zile la Senat, avertizând că „pentru cei care nu fac față stresului chiar va fi o perioadă foarte stresantă”.

  Primul lucru pe care l-a făcut proaspăta senatoare Diana Șoșoacă luni, după ce s-a așezat în fotoliul de parlamentar, a fost să deschidă telefonul și să înceapă o transmisie live pe Facebook.

  Fără să poarte mască, ea a povestit cum și-a preluat mandatul și ce acte a semnat, apoi a prezentat sala mare a Senatului, filmând inclusiv tavanul, și pe colegii senatori, „o grămadă de oameni pe care i-ați văzut la televizor”.

  În viziunea Dianei Șoșoacă, Senatul este o groapă cu hiene.

  „Dacă cineva a spus că am venit în groapa cu lei s-a înșelat. Am venit în groapa cu hiene. Parlamentul ăsta e locul în care nimic nu rămâne secret. Totul se aude, totul se înregistrează”, a spus Diana Șoșoacă, în timp ce se înregistra în direct.

  „Probabil că pentru cei care nu fac față stresului chiar va fi o perioadă foarte stresantă”, a avertizat ea.

  Senatoarea a schimbat apoi subiectul, vorbind despre un protest al avocaților, după care s-a întors în Senat, concluzionând: „E foarte frumoasă sala, am mai fost p-aicea”.»

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: