SACCSIV – blog ortodox

Coordonatorul campaniei de vaccinare din România: VACCINATII vor purta obligatoriu MASTI si se vor supune tuturor RESTRICTIILOR “până în momentul în care se va atinge pragul de imunizare colectivă”

Posted in Coronavirus, masca de protectie, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa by saccsiv on noiembrie 24, 2020

CAPITAL: Vom mai purta mască după vaccin? Toți românii trebuie să știe

Toată lumea se întreabă dacă persoanele ce vor alege să se vaccineze împotriva noului coronavirus, vor mai fi obligate să respecte măsurile sanitare impuse de autorități. Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID din România, Valeriu Gheorghiță, a vorbit despre acest subiect.

Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID din România și medic militar spune că persoanele vaccinate vor trebui să respecte în continuare măsurile de prevenție, cum ar fi purtatul măștii sau distanțarea fizică, până în momentul în care se va atinge pragul de imunizare colectivă.

,,Așa cum s-a spus, inclusiv Anthony Fauci a prezentat această recomandare, trebuie să înțelegem că până în momentul în care noi vom atinge nivelul de imunizare colectivă nu trebuie să facem rabat de la respectarea măsurilor de prevenție, pentru că, împreună, practic prin acest efort conjugat, prin această solidaritate socială noi putem să limităm, să reducem foarte mult răspândirea acestui virus. Dar, dacă ne vom limita doar la respectarea măsurilor de prevenție fără adoptarea unei strategii de vaccinare, nu vom putea pune punct într-un viitor rezonabil acestei pandemii. Deci, categoric da, este important să respectăm pe mai departe măsurile de prevenție. La un moment dat, aceste măsuri vor fi ușor, ușor retrase, atunci când se va atinge pragul de imunizare colectivă.”, a spus medicul.

Când va ajunge vaccinul în România?

Prima tranşă de vaccinuri Sars-Cov-2 ar trebui să ajungă în România la sfârşitul lunii decembrie, iar în ianuarie va începe vaccinarea, în primul rând pentru personalul medical, a anunţat ministrul Sănătăţi, Nelu Tătaru. Ministrul a precizat că este vorba despre vaccinul contractat de Comisia Europeană.

”Avem o primă tranşă care ar trebui să vină la sfârşitul lui decembrie şi să începem în ianuarie. Intenţia noastră este şi în planificarea pe care o avem, ca personalul medical să fie vaccinat în acea perioadă, pentru a putea avea o linie întâi solidă”, a declarat ministrul Sănătăţii.

Nelu Tătaru a amintit că la debutul pandemiei depozitele erau goale în privinţa medicamentelor şi echipamentelor necesare combaterii pandemiei, subliniind că, probabil, în această perioadă s-a investit în dotarea spitalelor mai mult decât în ultimii 30 de ani, din această perspectivă.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

OMS avertizează că un vaccin nu va fi suficient pentru a opri definitiv pandemia: Testarea, carantina și restricțiile să rămână

NOUL NORMAL = BOTNITA PE VECI. Din ce in ce mai des ni se spune ca purtarea măștii va rămâne obligatorie chiar și după vaccinarea anti COVID-19. Nu vor sa mai revenim niciodata la viata pre coronavirus

Video – Director CDC: Masca protejeaza mai bine de Covid 19 decat vaccinul

Eternitatea COVID. Doctorul Anthony Fauci: „Masca și distanțarea vor fi necesare și după vaccin”

Adrian Streinu Cercel pregateste terenul: ”Dacă persoana care nu e vaccinată se infectează şi devine purtator sănătos pe termen lung, atunci îl pune în pericol şi pe cel vaccinat„

 

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Radu Humor said, on noiembrie 24, 2020 at 8:02 pm

    Apreciază

  2. isa said, on noiembrie 24, 2020 at 8:11 pm

    Adica presiune pe cei vaccinati, ca sa ii intarate impotriva nevaccinatilor si sa ajunga sa ceara obligativitate.
    Sefii aplica metoda Divide et Impera – dezbina si stapaneste, nimic nou sub soare.
    Asa sa le rasplateasca Dumnezeu, dupa cum fac!

    Apreciat de 1 persoană

  3. dante said, on noiembrie 24, 2020 at 8:12 pm

    Quod erat demonstrandum!
    Si cu asta s-a spus tot ceea ce era de spus, adica atit de eficient este acest vaccin incit trebuie sa stai pitit de virus. Totul este o mascarada impinsa la extrem, insa uimeste nivelul ridicat de acceptare al oamenilor la aceste masuri si norme naziste. Odata cu acest vaccin va mai cadea o reduta din libertatea umana si se va mai pune o sita in plus la cernerea lumii.
    Este sfidata medicina si principiile ei iar in curind cu un set de seringi pentru vaccinare va fi inclus si un automat AK47.

    Apreciat de 3 persoane

  4. Spark said, on noiembrie 24, 2020 at 9:27 pm

    ,,Așa cum s-a spus, inclusiv Anthony Fauci a prezentat această recomandare, trebuie să înțelegem că până în momentul în care noi vom atinge nivelul de imunizare colectivă nu trebuie să facem rabat de la respectarea măsurilor de prevenție, pentru că, împreună, practic prin acest efort conjugat, prin această solidaritate socială noi putem să limităm, să reducem foarte mult răspândirea acestui virus.”

    Aceasta fraza lamureste absolut tot: pana nu se vaccineaza populatia, la nivelul pe care il vrem „noi”, toti cei vaccinati stau cu botnita, pentru a pune presiune pe ceilalti, care nu vor sa se vaccineze.

    Este vorba de „solidaritate socială” => deci „antivaccinistii” „trebuie sa inteleaga” ca vor fi niste anti-sociali si din cauza lor, cei vaccinati vor sta cu botnita pana se decid si ei sa se vaccineze. Se numeste santaj 🙂

    In loc ca forta de presiune sa fie guvernul, va fi societatea civila, cei care se vor vaccina voluntar. Cu cat o sa creasca nr. celor vaccinati voluntar, si o sa creasca nr. lor, cu atat va fi mai mare presiunea societatii civile „responsabile”, asupra conspirationistilor iresponsabili. O sa se urle in toata presa: din cauza voastra nu porneste economia. scoala, HORECA, turismul, etc. Presiunea pe cei care se opun vaccinarii va fi uriasa.

    Ex: https://www.mediafax.ro/social/rafila-catre-antivaccinisti-daca-avem-opinii-personale-sa-le-tinem-pentru-noi-nu-se-poate-pune-problema-ca-vaccinurile-vor-produce-efecte-adverse-19757741

    Asta-i toata schema.

    A doua treaba:

    in toate tarile, vaccinarea este o operatiune militara !

    https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/cine-e-valeriu-gheorghita-medicul-care-va-coordona-campania-de-vaccinare-anti-covid-19-in-romania.html

    Omul este medic militar => deci vaccinarea va fi o operatiune militara. Ordinul se executa nu se discuta !
    Acelasi tipar se intampla in toate tarile, de aia ne-a spus Donald Duck, in primavara, ca va pune armata sa se ocupe de vaccinarea populatiei. Vezi aici:

    Medicul Valeriu Gheorghiţă are 38 de ani, a absolvit în 2006 Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu-Mureş şi a obţinut titlul de doctor în Ştiinţe medicale în 2013, cu o lucrare în domeniul bolilor infecţioase, coordonator fiindu-i medicul Adrian Streinu-Cercel. ==>> Iata cine este „mentorul” lui => Cercel „strein” de orice „lucrare buna”.

    https://www.zf.ro/business-international/masuri-fara-precedent-slovacia-mobilizeaza-mii-de-soldati-si-19703647

    samd => in toate tarile se ocupa armata, de transportul si distributia vaccinului, nu stim daca si „intepatura” propriu-zisa.

    Lasand la o parte logista uriasa, pe tot lantul de distributie si masurile de securitate care se impun, care inteleg ca era de asteptat, am o intrebare:

    Nu cumva trebuie ca fiecare lot de vaccinuri trebuie supravegheat militar (adica f. precis), pentru a ajunge exact unde trebuie ? Adica, lotul „XBX” trebuie sa ajunga neaparat in tara „X” si nu in alta parte si asa mai departe. Cumva fiecare tara, va primi o formula „personalizata”…?

    Apreciat de 1 persoană

  5. R said, on noiembrie 24, 2020 at 9:45 pm

    Purtarea măștii și continuarea restricțiilor după vaccinare înseamnă că vaccinul nu are nici o eficiență. Logic, da? Adică îi vor pe oameni și vaccinați, și supuși în continuare tuturor restricțiilor. De ce? Pentru că pot, și pot pentru că oamenii se supun necondiționat.

    Apreciat de 1 persoană

  6. Cristian Daniel said, on noiembrie 24, 2020 at 11:15 pm

    …in acest hal de decadere a ajuns armata romana, altadata un simbol national, institutia in care romanii aveau cea mai mare incredere…armata romana a capitulat neconditionat in fata noilor stapani, in fata NOM, a ajuns o adunatura cu nimic deosebita de o sleahta de mercenari, se rasucesc in mormant Sfintii Voievozi…in loc sa apere suveranitatea acestei tari, caci asa a depus juramantul, armata se compromite zi de zi prin actiunile in care se baga total aiurea, armata Romaniei devine o armata de ocupatie a propriei tari pe care a jurat sa o apere chiar cu pretul vietii, este absolut incredibil unde a ajuns si la ce se preteaza ostirea tarii…indivizi care se vand pe 30 de arginti, care nu cunosc ce-i aia onoare, demnitate, patrie, popor, credinta…asa cum spuneau marii duhovnici, daca neamul romanesc nu se intoarce la Dumnezeu, daca va continua sa-si tradeze credinta, spiritualitatea, istoria, inaintasii, martirii, va disparea ca nisipul purtat de vant, cu tot cu armata si cu ce-o mai fi caci piatra pe piatra nu va ramane aici. Pamantul acesta, stopit cu sangele a milioane de mucenici crestini nu va accepta batjocura unor neispraviti, tradatori de neam si tara…si asa cum spunea parintele Ghelasie, ucis de oamenii sistemului, acest popor isi va spala din nou, prin sange, nelegiurile pe care le face incontinuu, ce a fost in decembrie 1989 este pistol cu apa fata de ce va urma…

    Apreciat de 2 persoane

  7. contracurent said, on noiembrie 25, 2020 at 8:28 am

    pai ce rost mai are sa mai faci vaccinul daca te face si zombie si nu te scapa nici de restrictii ? astia sunt chiar idioti, in felul asta, vor renunta si ultimii doritori de vaccinare

    Apreciat de 2 persoane

  8. Mihai said, on noiembrie 26, 2020 at 4:56 pm

    Vaccinarea trebuie să înceapă în ordine erarhica președintele României Iohanes, premierul Ludovic Orban, Ministrul sănătății Arahat și după cum urmează Mass-media, Polițiștii, Doctorii și toți care cred în minciuna asta.

    Apreciază

  9. Daniel said, on noiembrie 26, 2020 at 9:02 pm

    Ia întrebați acest tanar medic militar ce stie el despre bolile infectioase? Va vaccinati care doriri!

    Apreciază

  10. […] Coordonatorul campaniei de vaccinare din România: VACCINATII vor purta obligatoriu MASTI si se vor … […]

    Apreciază

  11. Ana said, on decembrie 19, 2020 at 1:23 pm

    Si Biserica pomeneste la fiecare Sf Liturghie pe conducatorul statului (necredincios), armata (tradatoare), arhierei mincinosi…

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.