SACCSIV – blog ortodox

PROFEȚII: De 4 iulie să ne amintim că SUA sunt un produs masonic în care se va desăvârși bolșevismul, iar la final își va primi răsplata

Posted in BANCI, MASONERIE, PROFETII, REVOLUTIA BOLSEVICA, RUSIA, SERAFIM ROSE, Staretul Antonie, SUA by saccsiv on iulie 4, 2020

Cuviosul Serafim Rose avea mereu în vedere proorocia Stareţului Ignatie de Harbin (Manciuria), un părinte văzător cu duhul, care încă din anii `30 spunea: „Ceea ce a început în Rusia se va încheia în America.
Cuviosul Serafim Rose:

„Nu vreau să vă sperii, însă este mai bine să conştientizăm faptul că ceea ce suferă ei acum, sau ceva asemănător, va veni probabil şi aici, şi cât de curând. Noi trăim vremurile din urmă, Antihrist este aproape, iar ceea ce se petrece în Rusia şi în alte ţări asemenea ei reprezintă experienţa normală a vremurilor noastre. Aici, în Occident, noi trăim într-un paradis la nebunilor, care oricând se poate pierde şi, foarte probabil, aşa se va şi întâmpla. Să începem dar să ne pregătim – nu făcând stocuri de alimente sau alte lucruri, aşa cum s-au apucat unii să facă în America, ci cu o pregătire lăuntrică de creştini ortodocşi.”

Staretul Antonie:

„Vor cadea avioane, se vor ineca corabii, vor exploda centrale atomice, uzine chimice. Si toate acestea pe fundalul unor fenomene naturale, care se vor intampla pe tot pamantul, dar mai ales in America. Uragane de o forta nemaivazuta, cutremure de pamant, secete nemiloase si, invers, ploi torentiale, ce vor aminti de potop. Va fi stearsa de pe fata pamantului Sodoma contemporana- New York-ul. Nu va ramane fara rasplata nici Gomora- Los Angeles-ul.”

SUA este un produs masonic:

STATUIA de pe cladirea CAPITOLIULUI (unde se intruneste congresul SUA) o reprezinta pe PERSEFONA, sotia lui Hades, zeul infernului

STATUIA LIBERTATII – simbol masonic

Locuri sinistre – ROCKEFELLER CENTER. O celebră locație din New York construită special pentru promovarea LUCIFERIANISMULUI

Ai carei papusari au finantat Revolutia Bolsevica, care Revolutie Bolsevica a fost inceputul:

REVOLUTIA BOLSEVICA si SEXUL / Nationalizarea femeilor, orgii publice educative, educatie sexuala cu practica in tabere scolare, abolirea familiei, copiii rezultati apartin statului, parade homosexuale nud, avort fortat / A fost o reusita implementare a DOCTRINEI NOII ORDINI MONDIALE in cea mai mare tara ortodoxa si curand ASA VA FI pe intreg PAMANTUL…

Iar cele ce se petrec actualmente in SUA seamana din ce in ce mai mult cu cele ce s-au petrecut acum 100 de ani in Rusia.

 

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. rr said, on iulie 4, 2020 at 11:38 am

    Traian Basescu:

    „Se confirmă ce spun de două luni, că a fost o mare greșeală renunțarea la Starea de urgență […] Trebuia să se rămână pe Starea de urgență.”

    „Dacă ne imaginăm că vom rezolva problema pe conformare voluntară, greșim […] Aici trebuie să intervină forța de coerciție a statului.

    Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/traian-basescu-lucrurile-scapa-de-sub-control-solutia-este-reintroducerea-starii-de-urgenta-1332895

    Apreciat de 1 persoană

  2. M. Uriel said, on iulie 4, 2020 at 1:42 pm

    Saccsiv: Stire de ultima ora. Cica a aparut antichristul. Analizati si voi ce spune asa numitul „Hidden King” care afirma ca familia regala a Marii Britanii ne este din sange regal si cum aceasta ar fi colaborat cu rotschild sa controleze banii. Vorbeste deasemenea de coronavirus si de ce a aparut.

    Mai mult, asa numitul „Hidden King”, afirma ca are toate dovezile care atesta ca el este regele de sange la tron si ca ar fi trimis scrisori cu aceste dovezi la presedintii din lume incluind si la vatican. El afirma ca este mesia si ca secretul tinut de vatican mai bine de 2000 de ani este ca aparent sunt doi Hristosi doar ca, conform afirmatiilor sale, Hristos este numai un titlu si acest titlu i-a fost oferit lui conform revelatiei din biblie dupa cum afirma el.

    Popularitea pe care media i-a dat-o acestui individ in doar cateva zile de cand a pus videoul pe youtube este incredibil. Analizati si voi. (Videoul de mai jos – Youtube: The Hidden King. Joseph Gregory Hallett.)

    Apreciază

    • ION COJA said, on iulie 4, 2020 at 3:46 pm

      Video de rahat. Ala nu e Antihristul. Antihrist va avea manusi pe maini (sa-si ascunda ghearele de satana – nu putini Sfinti Parinti admit acest lucru) – si se va arata cand va implini fix 30 ani. Atunci va incepe a lui falsa ‘prohovaduire’.

      Apreciază

      • Nicu-Andrei Paduraru said, on iulie 5, 2020 at 6:09 am

        Sincer, puteti sa scrieti un pic mai cenzurat, sunt convins de asta ,trebuie numai sa doriti !
        Nu-i de ajuns ca mai peste tot in societate limbajul acesta este chiar recomandat, trebuie sa-l intalnim si pe un portal ortodox, unde culmea ,intram tocmai pentru a ne mai indeparta de realitatea asta jenanta !
        Scuzati indrazneala !

        Apreciat de 1 persoană

    • ION COJA said, on iulie 4, 2020 at 3:47 pm

      Precum e scris: „Cel care l-a cautat pe Hristos cu inima, acela cu foarte mare usurinte il va descoperi pe Antihrist. Insa cel care l-a cautat pe Hristos cu mintea, acela inselat va fi”.

      Apreciază

    • Alin Razvan said, on iulie 4, 2020 at 4:43 pm

      ca o gluma, dar nu neaparat: nu, nu e el antihristul, motivul: antihristul va fi frumos (fizic vorbind)

      Apreciază

    • Elena said, on iulie 4, 2020 at 6:43 pm

      Nu am urmărit cu atenție tot video-ul, dar dacă te referi la moșuleț nu, nu are cum să fie el. Este prea bătrân.

      Apreciază

  3. isa said, on iulie 4, 2020 at 5:58 pm

    Istoria se repetă, în spirală. Tocmai de aceea este bine să o cunoaștem și tocmai de aceea cei care se cred stăpânii acestei lumi nu vor să o cunoaștem.

    Apreciază

  4. rugvlad said, on august 3, 2020 at 2:13 pm

    Salutari. Am gasit doua poze cu niste profetii vechi, scrise in rusa, aveam un bookmark mai vechi pe telefon si am stat sa citesc mai tot din pagina si le-am vazut. Una pare facuta poza la o carte veche, in rusa. Habar n-am sa le traduc, ce-i mai rau ca nu stiu sa le urc, poate cineva le traduce sau stie de ele. Daca mi se spune cum sa le urc, sau sa le trimit email cui stie daca sunt doritori.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.