SACCSIV – blog ortodox

Rusii au votat noua Constitutie: Credinta in Dumnezeu, invatamant nationalist, interzicerea casatoriilor homosexuale, Vladimir Putin mai poate candida de doua ori

27 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Nicu-Andrei Paduraru said, on iulie 2, 2020 at 7:49 pm

    „…in Dumnezeu…” deci nimic ortodox pana acuma, …” invatamant nationalist…” nu este nou sub soare, doar mujicul pana cand nu spune ce a facut el sau bunica-su de 8 ori, dar inflorit frumos nu gluma, nu-i mujic destul…, dupa asta ce mai era, ah, interzicerea casatoriilor homo….mare scofala si de fatada, asa , ca pentru creduli si ultimul punct eraaaa…bingo prietene, avem aici scopul miscarii, pariul castigat, ciresica de pe …
    Puțin mai poate candida, cu toate ca acu cativa ani nu putea, ca asa spunea legea ATUNCI ! Oare si alte legi laudate zilele astea vor insemna la fel de mult in curand !?

    Sa fim seriosi, Puțin este un maimutoi otravitor care joaca dupa zisele altora si se da drept mare dreptmaritor cand el e vandut vrajmasului de multisor ! Un cârnaț, dom’le, este evident ca portocaliul pe fundal alb !
    O seara buna ,dar realista va urez !

    Apreciază

    • saccsiv said, on iulie 2, 2020 at 9:11 pm

      Nicu-Andrei Paduraru

      Indubitabil, poporul rus este cu mult peste noi, caci a iesit masiv la un referendum impotriva casatoriilor intre homosexuali.
      Referitor la Vladimir Putin, poate ca ai dreptate, insa nu ne-ai spus si de ce consideri ca este otravitor.

      Apreciază

      • neicaion said, on iulie 2, 2020 at 11:20 pm

        pentru că Putin, actualul, nu mai este Putin, fostul, …, china este prea aproape… , aşa că în luminăse văd clar operaţiile aşazisului putin.

        Apreciază

      • Nicu-Andrei Paduraru said, on iulie 3, 2020 at 8:04 pm

        Indubitabil ,poporul rus nu poate fi considerat superior poporului roman, pur si simplu si basta, chiar daca este numai si numai din cauza unui nationalism poate neplacut unora ,dar in mod sigur ,parerea mea, chiar de ar fi sa nu fiu roman ,el nu este ! Si nu va fi, poporul roman contine si pe stramosii nostri si este de neinlocuit si de necomparat !
        Ati lauda-o si ati invidiao pe sotia vecinului din cauza ca are rochia sau basmaua mai inchisa la nuanta decat a sotiei dumitale !?
        Si in legatura cu Puțin, alti cativa cititori au strecurat niste raspunsuri cu care eu rezonez ! Nenea asta, Vladimir sau cum il cheama este, din ce am citit ,nepotul ( si chiar pare el asa cam nepot, nu credeti !? )bucatarului lui Stalin ! Asta si numai asta, si in lumea in care traim, spune multe ( tot !) ! Acestea nu mai sunt vremurile in care aparea cavalerul in armura stralucitoare, binele invingea raul, etc ! Binele va invinge oricum, dar nu in modul clasic, ci numai prin venirea Mantuitorului !
        Daca este asa de ortodox, de ce are o vila care ar fi hranit pe toti saracii Rusiei !? Pentru ca fiecare are greselile lui si eu nu ar trebui sa arunc cu piatra fiind eu insumi prea murdar, nu ? ! Mult prea adevarat, dar sa nu spoim treaba mare de maidanez de dragul de a fi in ton cu opinia generala totusi ! Pot sa gresesc totusi ,dar asa vad eu situatia si nici macar nu ma pasioneaza expres oricum subiectul Puțin !
        Unde-i tezaurul , Vladuț !?

        Apreciază

    • MihaiC said, on iulie 2, 2020 at 9:43 pm

      Hai sa aruncam cu noroi. Gratuit si neargumentat.

      Asa vai de capu lor cum sunt rusii vor fi ultima tara care se va opune Antihristului. Iar cateva particele vor fi aparate de sfintii rusi (ex. Sf Serafim de Sarov) si nu vor fi cucerite niciodata. Care-i problema ta? Ce rau ti-au facut rusii sau Putin?

      Ei, cu ajutorul lui Dumnezeu, au cam scapat de bolsevism. Noi … perseveram in greseala si ne indreptam cu pasi mari spre adevaratul comunism.

      Apreciat de 1 persoană

      • Nicu-Andrei Paduraru said, on iulie 3, 2020 at 8:10 pm

        Rusilor le pasa enorm de mult de opinia dumneavoastra favorabila lor iar data viitoare ( sa speram ca totusi asa ceva nu va mai fi !) cand vor ajunge intr-un mod pacifist pe aici, violand si furand de parca maine murim, sigur vor tine cont de ea ! E ca si cum ai spune ca nu-l vorbesti de rau pe Mini-vrajmas, pe mult prea laudatul si stimatul Lord Fragilifer, ca sa nu ti-l faci dusman, si in caz de…..o sa-ti arate mila in cazne ! Sigur, functioneaza, amagiti-va in continuare !

        Apreciază

    • kunta kinte said, on iulie 3, 2020 at 8:37 am

      @ nicu andrei paduraru
      Nu uita sa porti masca/botnitza 24/7, sa te vaccinezi, sa primesti cipul bubulilor. Asa te vrea noua ordine
      ps: am ajuns la ce spunea or. Seraphim Rose..

      Apreciază

      • Nicu-Andrei Paduraru said, on iulie 3, 2020 at 8:15 pm

        Si imi doriti atat de mult bine numai pentru ca am citit vag un pic de istorie si am observat ca rusii nu-s de incredere ! Hmmm, cam pe unde va retrageti in munti cand vine urgia, ca parca mai mai as vrea sa fac parte din grupul condus cu atata bunavointa de voi ! Am sa va spun voi, pentru ca dumneata domnule, EMANI atatea calitati ,de parca ati fi mai multi si nu numai un singur individ !

        Apreciază

  2. Bond said, on iulie 2, 2020 at 8:05 pm

    Bravo tie, Putin!
    Pe noi a vrut sa ne trezeasca un profesor de economie roman si patriot adevarat, dar n-a avut parghiile tale…Ti-am fi fost, fara doar si poate, tovarasi de drum macar pe linia credintei. La noi a cantat deja cocosul…

    https://www.constitutiacetatenilor.ro/
    https://www.facebook.com/constitutiacetatenilor.ro/

    Apreciază

  3. vlad tepes said, on iulie 2, 2020 at 8:06 pm

    Daca Putin ar fi candidat in Romania, doar pt cele 3 masuri ce vor fi stipulate in Constitutie, l-as fi votat cu 10 buletine, pana la sfarsitul vietii: a lui sau a mea! Sunt convins de faptul ca, din cea mai inalta functie, ar fi avut „grija” si de Iudele care ne conduc vreme de 30 de ani, exact ca in cazul spionilor si afaceristilor dezertori si tradatori!

    Apreciat de 1 persoană

    • Nicu-Andrei Paduraru said, on iulie 3, 2020 at 8:21 pm

      Ca doar Rusia este recunoscuta pe plan international pentru transparenta libertatii de exprimare, iar toti cei care dispar din cauza ca se opun si vocifereaza impotriva baronilor sau a lui Puțin, o fac pentru ca …asa s-au legat intamplator lucrurile…fix acum pe multi i-a apucat dorul de sinucidere, altii au decis sa rupa legatura cu exteriorul si sa traiasca in pustie, de aici lipsa lor ,etc. !
      Da, Puțin iar fi verificat pe cei mentionati de d-voastra ,dar numai daca nu cotizau rezonabil !

      Apreciază

      • vlad tepes said, on iulie 4, 2020 at 11:20 am

        Putin are clar, multele lui pacate, dar aici e vorba de o politica national-conservatoare, suveranista, pe care Putin o propune spre binele rusilor, pt multe generatii de-acum incolo!,

        Apreciază

    • Nicu-Andrei Paduraru said, on iulie 4, 2020 at 6:48 pm

      Daca Puțin chiar ar dori binele poporului, ar trebui sa inceapa sa faca ceva in legatura cu alcoolul pe care-l consuma supusii lui ! Si ca o chestie aparte ,ce tot atata Putin, nu uitati ca si Mini-antihristul va iubi se spune Biserica in prima faza, deci nu stiu ce pare asa de greu de crezut ca Vladuț este numai un costum miscat de sfori !
      Oricum, nu incerc sa va reeduc ,asta e gandul meu, poate ca gresesc, nu stiu …viitorul o sa ne arate !
      O duminica placuta !

      Apreciază

  4. Radu Humor said, on iulie 2, 2020 at 8:45 pm

    Poporul trebuie să aibă mereu mintea ocupată cu altceva
    Autor: Adrian Câciu2 iulie 2020

    Economistul Adrian Câciu a scris o opinie cu privire la ”realitatea românească” pe care toți am trăit-o în ultima perioadă și vom continua să o trăim și în viitor.

    Las si eu asta aici. Veți regăsi acest decalog implementat in toată splendoarea sa în ultima perioadă. Dacă nu regăsiți realitatea românească în acest decalog, discutăm în comentarii.
    Să purcedem, deci:

    Decalogul Chomsky

    1. Poporul trebuie să aibă mereu mintea ocupată cu altceva decât cu problemele lui adevărate

    Pentru aceasta: Să distragi permanent atenția de la problemele sociale reale, îndreptând-o către subiecte minore, dar cu mare impact emoțional.
    Până să apară Covid era poluarea din Capitala. Acum. Avem Covid si asta ne mănâncă tot timpul.

    2. Poporul trebuie să perceapă conducătorii drept salvatori ai națiunii

    Pentru aceasta: Inventează false amenințări, ori creează probleme grave, care îngrijorează real opinia publica, iar apoi oferă soluțiile.

    Un exemplu: Favorizeaza insecuritatea cetățenilor, creeaza o criză sanitară și economică apoi prezinți guvernarea providențială care salvează națiunea în temeiul legilor represive cerute de popor, cu prețul limitării propriilor libertăți democratice.

    3. Poporul trebuie permanent pregătit pentru mai rău

    Pentru aceasta: Mecanismele propagandei “albe” (oficială, integral asumata de guvern), “gri” (parțial asumată) și “negre” (niciodată asumata) trebuie să promoveze imaginea unui guvern în permamență preocupat pentru ameliorarea condiţiilor tot mai sumbre ale viitorului. Politicile antipopulare dure se vor aplica gradual, pentru a se preveni ori atenua protestele sociale. În acest fel, cel mai mare rău devine suportabil dacă e administrat în porții anuale, conform unui program anunțat.

    4. Poporul trebuie să creadă ca și ceea ce guvernele îi pregătesc spre a trăi mai rău este tot pentru binele său

    Pentru aceasta: Să obții acordul de moment al poporului pentru măsuri economice dure din viitor. Omul se obișnuiește cu ideea și înghite tot, dacă e prevenit îi amânat.

    5. Poporul trebuie să aibă o gândire care să nu îi permită sesizarea legăturii dintre cauze și efecte

    Pentru aceasta: Să te adresezi oamenilor ca și cum ar avea cu toții o gândire infantilă. În felul acesta, îndrepti mulțimile spre un tip de gândire superficială, naivă și cu predispoziție la intoxicări informaționale.

    6. Poporul trebuie dezobișnuit să problematizeze realitatea și să acționeze sub impulsul emoțiilor

    Pentru aceasta: Să faci tot timpul apel la sentimente și la reacții glandulare, nu la rațiune. Să încurajezi reacțiile emoționale, pentru că sunt cel mai uşor de manipulat.

    7. Poporul trebuie obișnuit cu satisfacții ieftine, care să îi ocupe timpul și să îl demotiveze în atingerea unor idealuri superioare

    Pentru aceasta: Un sistem de învățământ corupt și nefuncțional este instrumentul ideal de a ține cetățenii în ignoranță și a manipula opiniile colective după bunul-plac.

    8. Poporul nu trebuie să aibă acces la mijloace de informare completă, exactă, corectă și obiectivă

    Pentru aceasta: Să încurajezi financiar acele mijloace de comunicare în masă care îndobitocesc publicul și îl țin legat de emisiuni și seriale vulgare, ce trag inteligența în jos.

    9. Poporului trebuie să îi fie indus spiritul turmei

    Pentru aceasta: Să stimulezi sentimentul individual de culpă, de fatalitate, de neputință. Persoanele care nu mai au impulsul de a se revolta, devin o turma și sunt ușor de controlat.

    10. Poporul nu trebuie să creadă în existența strategiilor și mijloacelor oficiale de manipulare

    Pentru aceasta: Să apelezi la toate cuceririle științelor pentru a cunoaște punctele slabe din psihologia individului și a mulțimilor. În același timp, să discreditezi aceste cunostințe prin mass-media, astfel ca poporul să nu creadă în mijloacele și strategiile statale de manipulare.

    Apreciază

  5. Un om said, on iulie 2, 2020 at 9:09 pm

    Deci la ruși se poate! Ce ar fi ca românii spălați pe creier să nu mai influențeze pe alții?

    Apreciază

  6. neicaion said, on iulie 2, 2020 at 11:09 pm

    Ăsta din videoclip nu-i Putin, are asemănări cu prostul nostru…, se mai pregăteşte câte-ceva…, oamenii, atât câţi mai sunt reali, să nu se caute şi se vor găsi, prin cinste, liberă exprimare şi neânduplecare, întreabă-ţi inima.

    Apreciat de 1 persoană

    • kunta kinte said, on iulie 3, 2020 at 8:41 am

      @neicaion
      Mda, e clar, tot cu ” teoria constipatiei”? Putin e un extraterestru ” ramplasat” de catre illumiNAZIi care se ascund in Antarctica? Vor veni ” ozenistii” si ne vor scapa de ” statul adinc” si vom trai in pace si fericire in noua era? What are you smoking bro?

      Apreciază

      • Nicu-Andrei Paduraru said, on iulie 3, 2020 at 8:23 pm

        Nu prietene, Puțin e numai un vandut Mini-satanei, un marionet sus pus ,dar atat ,un om trecator cu mania grandorii si a faimei ,ca atatia altii ca el !

        Apreciază

    • Mihaila said, on iulie 3, 2020 at 9:35 am

      Neica Ion
      Și eu cred la fel, actualul Putin nu seamănă cu cel de acum 9-10 ani, cred că este o sosie!
      Cel adevărat cred că este mort!
      Altcineva conduce, din umbră!

      Apreciază

  7. Marian said, on iulie 3, 2020 at 10:24 am

    Fix de asta au nevoie oamenii { indiferent din ce tara ar provenii } : de un DUMNEZEU la care sa se inchine , fara s a vada ca , acesta-i de fapt SATANA …care-si face mendrele cum vrea ! Oare crimele si abuzurile asupra oamenilor care au indraznit sa arate , celor multi si prosti { dupa vorba lui Motoc } cine se ascunde sub imaginea acestui Dumnezeu FALS , s-au petrecut cumva in numele unui DUMNEZEU ADEVARAT sau…FALS ? Nu-l mai laudati atata pe Vladimir Putin caci este un Dumnezeu FALS ! Vladimir Vladimirovici Putin a fost inca din copilarie un NKVD-ist convins iar astazi , este acelasi tip construit dupa imaginea lui Iosif Vissarionovici Stalin de catre serviciile secrete sovieto-ruse . N-a facut altceva decat sa reinstaureze stalinism-NKVD-ismul alora d e la GRU in ” noua ” Rusie !Faptul ca prin Constitutie este interzisa ” casatoria ” dintre doi oameni de acelasi sex este doar praf in ochii oamenilor caci la Moscova cel putin , astia de-s gay sau lesby , n-ar indrazni nici macar in vis sa-si inchipuie ca vreodata , vor putea iesii pe strada fara sa-si ia bataia de rigoare . Acesta-i motivul pentru care-a fost stipulata si-n Constitutie interdictia casatoriilor gay , DE FAPT , DEFINIREA A CEEA CE STATUL , INTELEGE PRIN FAMILIE caci , prea au avut loc multe abuzuri impotriva celor ce au alta orientare sexuala comise si de catre FSB si d e catre „civili ” sau chiar civili . Pentru numele lui Dumnezeu , daca n-ati fost niciodata , niciunul in Rusia si n-ati ascultat oamenii de-acolo , ce cred despre Putin si-ai lui , lasati-va pagubasi sau , macar ganditi inainte de-a exprima pareri …despre ce-i la altii ! Noua Constitutie a Rusiei intoarce Rusia in anii ’30 nimic altceva insa , cine sa mai aiva curajul de-a spune altceva decat ce-i … OFICIAL !?

    Apreciază

  8. AnaF said, on iulie 3, 2020 at 1:21 pm

    Saccsive, in America politicul are grija de cetateni! Si in America si in Australia pentru neangajati sunt ajutoare sociale EXTRA. Rusia saraca avorteaza dublu si fata de uriasa Romanie, e numai o politica asta cu homosexualitatea. Doar nu-ti imaginezi ca rusii vor accepta LGBT-ul! Pai s-ar omori pe strazi daca s-ar legaliza asa ceva acum. Traiesc rusii bine? Sau sunt mai putin pacatosi? NICIDECUM! Putin e rezultatul KGB-ului si al comunismului, Rusia are bani cacalau dar cetatenii rusi sunt mai saraci decat romanii. Din cauza lui Putin si Belarus, Serbia sau Moldova sunt sarace. Tie iti place ce a facut Rusia in Moldova? Cum a transformat aceasta tara intr-un satelit? Cu tot respect, tu cunosti istorie. Si Fiara biblica se intinde si peste Rusia. Ca o fi Occidentul Babilonul nou? Probabil, dar Rusia nu functioneaza nici economic si nici spiritual. Crezi ca oamenii care se pozeaza sarutand icoane sunt neaparat drepti? Si SUA are mari crestini, asa a fost construita la inceput societatea acolo pana sa o infesteze masonii.

    Apreciază

  9. AnaF said, on iulie 3, 2020 at 1:24 pm

    Sa mai scrii si despre abuzurile lui Putin, sunt zvonuri ca si elimina pe bune jurnalisti sau candidati! Omul e ultrabogat si el si toti acolitii. Pe Dughin il doare-n cot de ortodoxism, A CREAT O POLITICA ANTI-VEST PERSONALIZATA CARE A PENETRAT IN ROMANIA IN SPECIAL PRIN ORTODOXISM. Cat timp Rusia nu se schimba, Romania consider ca ii este mai bine in UE… Problema UE-ului e ca doreste LGBT-ul si ne rapeste elitele! Dar asta e numai problema Romaniei ca nu oprim exodul si nici nu ne opunem LGBT-ului. Pana la urma referendumul a fost manipulat numai de televiziunile noastre, nu de straini.

    Apreciază

  10. AnaF said, on iulie 3, 2020 at 1:26 pm

    Deci repet, Rusia are bani (resurse naturale) cat sa intreaca si Germania care da de mancare intregii Uniuni, nu doar sa fie peste China. Hraneste Europa cu gaz. Cati din banii astia s-au dus in infrastructura Rusiei si in cetatenii rusi? E un jaf national ca-n Ucraina.

    Apreciază

  11. gheorghe said, on iulie 3, 2020 at 2:59 pm

    „Acesta-i motivul pentru care-a fost stipulata si-n Constitutie interdictia casatoriilor gay , DE FAPT , DEFINIREA A CEEA CE STATUL , INTELEGE PRIN FAMILIE caci , … Noua Constitutie a Rusiei intoarce Rusia in anii ’30 nimic altceva insa”
    Chiar nu stii nimic despre chestia asta…:
    http://stiripentruviata.ro/exemplificarea-radacinilor-comuniste-ale-revolutiei-sexuale-neomarxiste-de-azi/
    https://solidaritateeuropeana.wordpress.com/2018/04/20/amor-liber-comune-sexuale-si-lgbtism-familia-desfiintata-copiii-proprietatea-statului-oficializate-in-rusia-bolsevica-conform-proiectului-uerss-le-a-realizat-si-ea-juncker-ii-da-doar-masca-jo/
    in engleza:
    https://nationalvanguard.org/2020/05/we-live-in-weimar-2-0-but-what-was-weimar-1-0/

    Apreciază

  12. Duhul Căpitanului said, on iulie 3, 2020 at 7:22 pm

    Eu am încredere mai mult în proorocii decât în păreri… Și, Sfântul Serafim de Sarov spunea că în Rusia vor fi ultimele insulițe ortodoxe, asa ca.. Sa ne vedem barna din ochiul nostru….

    Apreciat de 2 persoane

  13. R said, on iulie 4, 2020 at 8:50 pm

    Femeia aia e cu mânuși și botniță, și Putin e fără mânuși și botniță, așa ca de la sclav la stăpân de sclav.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.