SACCSIV – blog ortodox

Experimentul Kentler: copii ai străzii, daţi în plasament la pedofili. Practica a fost acceptată timp de aproape 30 de ani

Posted in copii, GERMANIA, pedofilie by Vali on iunie 19, 2020

Sursa: https://m.adevarul.ro/international/europa/experimentul-kentler-copii-strazii-dati-plasament-pedofili-practica-fost-acceptata-timp-aproape-30-ani-1_5eea4cb35163ec4271f8aa99/index.html

Timp de aproape 30 de ani, autorităţile din Berlin au permis plasarea unor copii fără adăpost la pedofili. Experimentul a fost iniţiat în anii ’70 de către profesorul de psihologie Helmut Kentler, care era convins că pedofilii se pot transforma în părinţi adoptivi iubitori. Investigaţia a pornit de la dezvăluirile unor victime, relatează Deutsche Welle.

Profesorul Helmut Kentler (1928-2008), care a ocupat şi un post de conducere la Centrul de cercetare educaţională din Berlin, nu vedea nimic rău în relaţiile sexuale dintre adulţi şi copii.

În anii anii ’70, el a venit cu ideea plasării unor copii fără adăpost din Berlinul de Vest la pedofili, în scopul de a observa comportamentul acestora din urmă. Autorităţile nu doar că au acceptat acest experiment, dar au oferit şi indemnizaţii unor părinţi adoptivi pedofili, transmite sursa citată.

Practica a fost menţinută timp de aproape trei decenii, arată o cercetare a Universităţii din Hidensheim care a pornit de la dezvăluirile făcute în acest sens de două victime.

Investigaţia Universităţii din Hidensheim conţine informaţii şocante, cu o reţea din instituţiile de învăţământ, Protecţia Copilului şi Senatul din Berlin care a acceptat şi susţinut pedofilia sub forma unui experiment.

Profesorul Kentler a ţinut permanent legătura cu taţii adoptivi şi cu copiii plasaţi. El nu a fost pus niciodată sub urmărire penală, iar victimele nu au primit niciun fel de compensaţie.

Autor: George-Andrei Cristescu

2 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. vlad tepes said, on iunie 19, 2020 at 3:14 pm

    Este bine stiut faptul ca, Fritzii sunt experti in astfel de experimente facute pe propriul popor, mai ales daca ne gandim la perioada nazismului! De altfel, in ultima vreme parca exista o intrecere globala a elitelor in a face experimente demonice pe propriile populatii, in loc sa le protejeze, dupa cum ar fi normal! 

    Apreciază

  2. dreptac said, on iunie 19, 2020 at 3:47 pm

    Cică sunt ”CIVILIZAȚI”!
    Cum să fii parte la un experiment atât abuzator, de îngrozitor?!
    Și ce-au făcut?
    Au multiplicat pedofili (chiar dintre victime…), ori psihopați, oameni dereglați!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.