SACCSIV – blog ortodox

Coronavirus: Youtube înnăsprește regulile, după un interviu luat lui David Icke despre 5G

Posted in cenzura, DAVID ICKE, virus, youtube by saccsiv on aprilie 9, 2020

BBC: Coronavirus: YouTube tightens rules after David Icke 5G interview

Coronavirus: Youtube înnăsprește regulile după un interviu luat lui David Icke

Youtube a interzis toate videoclipurile cu teoria conspirației care fac o conexiune falsă între simptomele coronavirusului și rețelele 5G.

Acum, serviciul deținut de Google va șterge videoclipurile care încalcă această politică. Înainte limitau măsurile numai la a reduce frecvența cu care aceste filmări apăreau la recomandări.

Această măsură a fost luată după un live-stream cu David Icke care a avut loc luni. În acest interviu el a făcut legătura între tehnologie și pandemie.

Youtube a spus că filmarea va fi ștearsă.

În timpul interviului, domnul Icke a pretins în mod fals că ”există o conexiune între 5G și actuala criză sanitară”

Și când a fost întrebat ce părere are despre faptul că în Anglia și Irlanda de Nord au fost incendiate turnuri 5G, el a răspuns: ”Dacă 5G merge înainte și ajunge la nivelul la care vor ei, viața omenească așa cum o cunoaștem s-a terminat … deci oamenii trebuie să ia o decizie”.

Anumiți utilizatori au îndemnat să se atace și alte turnuri 5G, în comentariile care apăreau în timpul transmisiei.

De asemenea, domnul Icke a spus că un vaccin pentru coronavirus, când va fi dezvoltat, va include ”microcipuri nanotehnologice” (nanocipuri) care vor face ca oamenii să fie controlați. A adăugat că Bill Gates – care ajută cu fonduri la cercetările privind un vaccin covid – ar trebui încarcerat. Părerile lui nu au fost contrazise de moderator, pe mare parte din durata transmisiei.

Încălcarea politicii

Interviul a fost urmărit de aproximativ 65 000 de persoane în timp ce a fost difuzat, unii dintre ei au dat clic pe un buton de pe ecran pentru a face plăți, pentru a face ca reacțiile lor de chat live să iasă în evidență.

YouTube a șters conținutul numai după ce interviul a fost finalizat, în ciuda faptului că a fost la curent cu transmiterea lui în timp ce acesta era în desfășurare.

Și-a schimbat regulile după ce BBC a pus la îndoială motivul pentru care videoclipul a fost permis.

„Avem politici clare care interzic videoclipurile care promovează metode nesusținute din punct de vedere medical pentru prevenirea coronavirusul, în locul căutării tratamentului medical, și eliminăm rapid videoclipurile care încalcă aceste politici atunci când acestea ne sunt aduse la cunoștință”, a declarat pentru BBC o purtătoare de cuvânt a YouTube.

„Acum, orice conținut care contestă existența sau transmiterea Covid-19, așa cum este descris de OMS [Organizația Mondială a Sănătății] și de autoritățile locale de sănătate, încalcă politicile YouTube.

„Acestea includ teorii ale conspirației care susțin că simptomele (Covid-19) sunt cauzate de 5G.

„Pentru videoclipurile care depășesc linia (dintre ceea ce este acceptabil și ceea ce încalcă termenii serviciului YouTube), și care ar putea dezinforma utilizatorii în moduri dăunătoare, reducem recomandările. Vom continua să evaluăm impactul acestor videoclipuri asupra comunităților din întreaga lume.”

Utilizatorii care încalcă regulile în mod repetat se confruntă acum cu imposibilitatea de a putea folosi opțiunea de YouTube Live.

De asemenea, firma poate să-i împiedice să câștige bani pe contravenienții care încalcă în mod repetat regulile, și a spus că va închide canalele ca ultimă soluție.

În acest caz, YouTube permite gazdei interviului să păstreze veniturile generate prin intermediul instrumentului Super Chats în timp ce videoclipul era încă online.

Dar acordă propriile reduceri din încasări pentru caritate, și a pus canalul implicat în revizuire.

Restricțiile WhatsApp

Actualizarea regulilor YouTube coincide cu noile restricții de pe WhatsApp.

WhatsApp ia măsuri și în privința textelor subtitrărilor imaginilor captate pentru a încetini răspândirea dezinformării în rețeaua sa

Aplicația Facebook restrânge posibilitatea utilizatorilor la a transmite câte un mesaj la un chat, dacă aceeași postare a fost deja partajată de cel puțin cinci ori către comunitatea largă. Astfel de postări sunt etichetate cu săgeți duble, pentru a li se face cunoscut statutul.

Anterior, aplicația limita transmiterea acestor mesaje la cinci chat-uri diferite simultan – o limită pe care a introdus-o pentru prima dată în 2018, pentru a combate răspândirea dezinformării în India.

„Am observat recent o creștere semnificativă a numărului redirecționărilor, de aceea utilizatorii ne-au spus că se simt copleșiți, și că pot contribui astfel la răspândirea dezinformării”, s-a spus, explicând ultima acțiune.

„Considerăm că este important să încetinim răspândirea acestor mesaje pentru ca WhatsApp să rămână un loc pentru conversație personală”.

Teorii nefondate

Teorii ale conspirației care fac legătura între semnalele 5G și pandemia coronavirusului continuă să se răspândească, deși nu există dovezi conform cărora semnalele telefonului mobil prezintă un risc pentru sănătate.

Verificarea faptelor prin bunăvoința Full Fact care a legat revendicările de două teorii defectuaose.

Vodafone și Three au raportat atacuri asupra echipamentelor lor de telecomunicații în ultimele zile

Una sugerează în mod fals că 5G suprimă sistemul imunitar, cealaltă susține că virusul folosește cumva undele radio ale rețelei pentru a comunica și a-și alege victimele, accelerând răspândirea acestuia.

În timp ce 5G folosește frecvențe radio diferite față de predecesorii săi, este important să recunoaștem că banda de undă implicată este încă „neionizantă”, ceea ce înseamnă că îi lipsește suficientă energie pentru a rupe legăturile chimice din ADN-ul celulelor noastre pentru a provoca vătămări.

La începutul acestui an, oamenii de știință de la Comisia Internațională pentru Protecția împotriva Radiațiilor Neionizante au finalizat un studiu major al cercetărilor conexe pe această temă.

Deși a recomandat limite ușor mai strânse asupra capacităților de transmitere ale telefoanelor în sine, pentru a minimiza orice șansă de deteriorare cauzată de încălzirea țesutului uman, constatarea principală a acesteia a fost că nu există dovezi că rețelele 5G sau sistemele anterioare ar putea provoca cancer sau alte tipuri de boli. .

Cea de-a doua teorie pare să se bazeze pe activitatea unui biolog care a câștigat Premiul Nobel, și care a sugerat că bacteriile ar putea genera unde radio.

Dar aceasta rămâne o idee controversată și care se află în afara gândirii științifice obișnuite. În orice caz, Covid-19 este un virus și nu o bacterie.

Există un alt defect major al ambelor teorii. Coronavirusul se răspândește în orașele din Marea Britanie unde 5G nu a fost încă implementat, și în țări precum Japonia și Iran, care încă nu au adoptat această tehnologie.

 

Comentariu saccsiv:

Asadar, acest coronavirus apare si in zone in care nu exista 5G. De observat insa ca atacul BBC are loc impotriva oricarei pareri conform careia 5G are efecte negative asupra sanatatii.

Cititi va rog si:

ELVEȚIA STOPEAZĂ PE TERMEN NEDEFINIT implementarea 5G, datorita imensei opoziții publice

 

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

    • Mihai said, on aprilie 9, 2020 at 1:01 pm

      În interviul luat lui Dacid Icke (despre care se vorbește în articol) omul spune că Google a dat – în mod ilegal – date despre utilizatori către autorități. Niște băieți s-au adunat să dea o petrecere – pe perioada carantinei – și apoi s-au despărțit. În câteva zile au fost găsiți, deși au plecat în state diferite din SUA. În China a fost făcut un experiment prin care un tip a fost reperat de autorități la câteva minute după ce a ieșit din casă.

      Ce mi-e că-i Google, ce mi-e că-s companiile de telefonie mobilă. Ei ar putea să dea datele în ascuns, fără să anunțe pe oameni. Datele în timp real despre unde te afli. Asta ar putea explica situația de acum câteva zile, când acel părinte și 5-6 oameni erau în Biserică făcând un parastas, iar polițistul le-a și dat amendă. Slujba e scurtă (Parastas), iar polițistul a venit acolo înainte să plece ei acasă.

      Cum au dat polițiștii atâtea mii de amenzi în perioada asta, unele pentru încălcarea carantinei ?

      Vă recomand să lăsați acasă telefoanele când ieșiți.

      Apreciază

  1. control total said, on aprilie 9, 2020 at 12:40 pm

    Lăsând la o parte faptul că David Icke s-a declarat a fi ateu și faptul că susține tot felul de teorii bizare, totuși în interviul pe care l-a dat recent, și care a fost cenzurat pe canalele mainstream, spune niște lucruri foarte interesante legate de conexiunea corona virus-vaccinare obligatorie-5G-controlul total global-inteligența artificială-creditele sociale-camere de supraveghere și controlul facial-grava recesiune economică-dictatura mondială-pecetea finală.

    https://www.brighteon.com/6192989f-c568-4470-91bb-4dc1fe0a6bc9

    Apreciază

  2. Pocaiti-va , caci s-a apropiat Imparatia Cerurilor ! said, on aprilie 9, 2020 at 12:49 pm

    Momentan mai exista cateva alternative la youtube :

    https://www.bitchute.com/

    https://d.tube/

    https://www.metacafe.com/

    https://www.veoh.com/

    https://peertube.cpy.re/

    Sper sa va fie de folos .

    Doamne ajuta !

    Apreciază

  3. Trezirea, fratilor said, on aprilie 9, 2020 at 12:54 pm

    Ati vazut comunicatul Patriarhiei? „Îndrumări privind slujbele de Florii, din Săptămâna mare (a Sfintelor Pătimiri) şi de Sfintele Paşti” – https://basilica.ro/indrumari-privind-slujbele-de-florii-din-saptamana-mare-a-sfintelor-patimiri-si-de-sfintele-pasti/. Va rog sa ma iertati, dar e de o prostie infioratoare.
    Mesajul principal este:
    – purtati masca si manusi – art. 1, 3, 4, 5, 6, 7 (mentionat de doua ori!)
    – nu va adunati in grupuri – art. 2, 8, 9, 12
    – pe timpul starii de urgenta se abroga dogmatica ortodoxa si facem asculte de autoritatile statului (sau o luam pe coaja): art. 14

    In loc sa-L primeasca pe Hristos in inimile si trupurile lor, crestinii vor primi ramuri stropite cu agheasma, „Pastile” sfintite inainte de Pasti si „ambalate igienic” si – sa nu uitam – lumina de la Ierusalim.

    Preotii si voluntarii care vor imparti ba ramuri de salcie, ba painea binecuvatata, toti vor trebui sa poarte masca si manusi. Ba chiar si la primirea luminii de la Ierusalim delegatii trebuie sa le poarte. In conditiile in care pana si in tarile din Vest nu sunt suficiente sau chiar lipsesc aceste obiecte de protectie, ma intreb de unde vor lua toti acesti oameni masca si manusi.
    Ma mir ca nu sunt indrumari ca preotii sa poarte masca si manusi si in timpul slujbelor. Daca o tinem tot asa, maine-poimaine vom gasi in Liturghier „Preotul, ridicand putin coltul mastii, se impartaseste…”.

    Va fi un Pasti trist pentru toti, dar cred ca cel mai trist va fi pentru clericii care trebuie sa slujeasca, fara enoriasi, strigand „Hristos a inviat!” la furnicile de pe pereti (de la 2 metri distanta) si cădind „spre cele patru puncte cardinale”, dupa cum pretios este indicat in comunicat.

    Bine ca mirenii au primit invoire sa iasa „la ferestre, balcoane sau in curti”, si sa spuna „Hristos a inviat!”, de la 2 metri distanta si in soapta, „fără a deranja pe alţi vecini”! In Romania ortodoxa! Infiorator…

    Ma intreb ce grad are cel care a scris comunicatul. Si, de asemenea, cu ce fel de discurs (sau o fi predica?!) va putea sterge Patriarhul gogomaniile din acest comunicat.

    Domnul sa ne ajute. Doar la El mai avem scapare. Nu mai e nici metafora, nici figura de stil, ci purul adevar.

    Apreciază

  4. Mihai said, on aprilie 9, 2020 at 1:07 pm

    Interviul ăla cu David Icke e materialul anului, dacă nu chiar al deceniului. Nu e de mirare că l-au șters. Icke practic a tras cortina și îi vedem pe orchestratori asupra faptului. Adică explică mai tot ce se întâmplă acum și de ce se întâmplă așa, dar și ce se va întâmpla în viitor – în caz că omenirea nu oprește lucrurile.

    Apreciază

  5. vlad tepes said, on aprilie 9, 2020 at 1:08 pm

    De-acum incolo, Satanistii care detin toate mijloacele IT de propagare a informatiei, vor cenzura orice voce critica la adresa Noii Ordini Mondiale! Asa ca se inpune ca, IT-istii de buna credinta, neinregimentati Ocultei sa creeze si sa puna la dispozitia populatiei „nespalata pe creier, platforme si retele informatice alternative care sa asigure propagarea libera a informatiei!

    Apreciază

  6. stef said, on aprilie 9, 2020 at 2:07 pm

    Apreciază

  7. stef said, on aprilie 9, 2020 at 2:29 pm

    Apreciat de 1 persoană

  8. un marunt said, on aprilie 9, 2020 at 4:01 pm

    E de subliniat ca nu putem fi siguri despre zonele in care (nu s-a declarat oficial ca) s-a introdus cincigeu. Se poate foarte bine ca respectivele zone sa aiba deja instalate statii care functioneaza in regim de proba, deci inca neajuns la stadiul de serviciu comercial de telefonie apt de declarat oficial. Sa nu uitam ca inca de anul trecut, intr-o perioada de oarecum tacuta si retinuta testare, au cazut in Olanda sute de pasari moarte de pe crengile copacilor drept urmare a efectuarii unei probe cu turnuri cincigeu.

    Ce ar fi relevant de urmarit este paralela intre zonele cu distributie cincigeu si cele cu cazuri de suspecte insuficiente respiratorii precum cele pe care le descrie mai jos dr.ul Kyle-Sidell:

    Doamne ajuta!

    Apreciază

  9. […] Coronavirus: Youtube înnăsprește regulile, după un interviu luat lui David Icke despre 5G […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.