SACCSIV – blog ortodox

ELVEȚIA STOPEAZĂ PE TERMEN NEDEFINIT implementarea 5G, datorita imensei opoziții publice

Posted in ELVETIA by saccsiv on februarie 15, 2020

INFORMATION LIBERATION: Switzerland Halts 5G Rollout Due to Health Concerns, Widespread Public Opposition

Încă o dovadă: Din cauza imensei opoziții publice dar și a îngrijorării privind efectele negative asupra sănătății, ELVEȚIA STOPEAZĂ PE TERMEN NEDEFINIT implementarea 5G

Chris Menahan

The Financial Times relatează:

Elveția, unul dintre liderii mondiali în implementarea tehnologiei 5G, a pus în vigoare un moratoriu pe termen nedefinit utilizarea rețelei sale din cauza temerilor privind efectele asupra sănătății.

Elveția este printre țările din Europa care sunt destul de avansate în implementarea tehnologiei 5G. Bogata țara alpină a instalat numai în ultimul an peste 2 000 de antene pentru a-și adapta rețeaua iar furnizorii elvețieni de telecomunicații le-au promis aproape tot anul clienților lor o iminentă acoperire 5G.

Cu toate acestea, o scrisoare trimisă guvernelor cantoanelor la sfârșitul lunii ianuarie de către Agenția Elvețiană pentru Mediu, Bafu, solicită timp pentru a autoriza utilizarea noilor turnuri 5G, declară pentru Financial Times oficiali  care au văzut scrisoarea.

Conform site-ului The Liberty Beacon, care preia și el știrea din Financial Times, agenția este responsabilă pentru furnizarea criteriilor de siguranță pe baza cărora operatorii telecom pot fi trași la răspundere pentru emisiile de radiații. Conform structurii ultra-federalizate a Elveției, infrastructura telecom este licențiată și monitorizată în privința conformității de către autoritățile fiecărui canton, dar cadrul legal este stabilit la Berna.

Agenția spune că „nu are cunoștință despre niciun standard internațional” care ar putea fi folosit pentru a stabili niște criterii. „Din acest motiv, Bafu va studia expunerea la antenele 5G în detaliu și, dacă este posibil, în condiții de folosire similare cu cele din lumea reală. Acest lucru cere însă timp”, mai spune agenția.

[…] Asociația Medicală Elvețiană a recomandat precauție în folosirea 5G, sugerând că principiile legale cele mai restrictive ar trebui aplicate în acest caz, din cauza întrebărilor rămase fără răspuns privind potențialul risc al acestei tehnologii de a provoca vătămări ale sistemului nervos și chiar cancere.

Nu există niciun studiu important privind impactul 5G asupra sănătății.

Pe de altă parte, sunt nenumărate studii care arată că tehnologia WiFi în forma actuală poate avea o multitudine de efecte negative asupra sănătății noastre, studii care însă sunt în general ignorate de guvernele noastre și de media (recent, în Marea Britanie s-a mers până la interzicerea unei reclame care avertiza despre pericolele 5G).

Iată un alt studiu realizat doar cu câteva luni în urmă.

Din BioNews, 7 mai 2019, „Un studiu sugerează că dispozitivele WiFi afectează sperma”:

Un studiu efectuat de un mic grup de cercetători din Japonia a relevat că expunerea la radiații WiFi are efecte dăunătoare asupra funcțiilor spermei.

Studiul a vizat efectul undelor electromagnetice (EM) generate de dispozitivele WiFi asupra lichidului seminal uman. S-a descoperit că expunerea îndelungată direct la un router portabil WiFi reduce motilitatea spermatozoizilor și crește mortalitatea acestora.

Eșantioanele de lichid seminal analizate au fost prelevate de la 51 de bărbați care urmau la clinică un tratament pentru fertilitate, așa cum sunt fertilizarea in vitro sau inseminarea artificială.

Eșantioanele au fost analizate în diferite conditii: fără expunere la EM, protejate de un scut și expuse complet.

Eșantioanele expuse complet au fost așezate lângă un router de buzunar, similar cu modul în care un bărbat își ține telefonul în geacă. După două ore, motilitatea și sănătatea spermatozoizilor scăzuse dar efectul cel mai puternic s-a putut observa în eșantioanele expuse complet la unde EM. Diferențele dintre eșantioanele expuse în diferite condiții au fost și mai vizibile după 24 ore de expunere.

„Judecând pe baza rezultatelor prezentului studiu, este corect să considerăm că riscul privind potențiale efecte negative este direct proporțional cu durata expunerii”, a declarat Nakata pentru NewsGP. „Și când mă refer la expunere îndelungată nu vreau să spun căteva zile, săptămâni sau luni – mă refer la ani. Gândindu-ne la miliardele de oameni peste câteva decenii, impactul va fi uriaș în privința ratei fertilității.”

Turnurile 5G sunt la scară exponențială mai puternice decât actualele dispozitive WiFi iar ei for să le planteze în toate comunitățile, la câțiva zeci de metri de casele oamenilor, pentru eficiență maximă.

Felicitări poporului elvețian pentru că s-a ridicat împotriva acestei nebunii! Toți ar trebui să îi urmăm exemplul!

https://www.brighteon.com/aacb48c0-08e0-4041-8acf-9d0584cc28b4

Comentariul traducatorului:

Așadar, pentru cei care nu își dau seama de efectul protestelor neregizate ci izbucnite din nemulțumirea sinceră, iată efectul. Acum șase luni, tot aici puteați citi:

Tehnologia este întâmpinată cu proteste în Elveția. Cetățenilor le este teamă că le va fi afectată sănătatea

Și în final, iată rezultatul! Nu e nimeni naiv încât să creadă că acolo firmele de telecom nu or fi făcut „lobby”, că nu or fi încercat – și poate au și reușit – să „convingă” politicieni, oameni de știință sau nume sonore din presă ca să aibă opinii favorabile acestei tehnologii drăcești. Toți banii și toată puterea din lume nu pot rezista însă împotriva oamenilor uniți!

Diferența dintre un altruist și un egoist este că primul jinduiește la noblețea sacrificiului iar al doilea la beneficiile de pe urma gestului făcut de primul. Dar pentru a fi uniți, trebuie să învățăm să ne pese de celălalt de lângă noi, nu putem aștepta până ce el va face primul pas… Trebuie să alegem altruismul.  Să-l facem noi acest pas, să creăm noi legătura și să-i arătăm că-i suntem alături atunci când are nevoie. Doar așa va învăța să asculte și să rezoneze și el cu cei din preajmă. Și să-i pese! Nu vom avea lideri buni în fruntea țării până nu vom învăța toți să nu aruncăm gunoaie pe stradă, să ajutăm pe vecin să-și ducă plasele până la ușă, să dăm din puținul nostru celui ce are și mai puțin. Fără vreo răsplată. Și, poate așa, vom fi și noi mai multe glasuri în stradă atunci când ne bagă pe gât 5G, vaccinare obligatorie, LGBT, anti-românism, anti-creștinism sau corectitudine politică.

Doamne-ajută!

 

Tagged with: ,

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. vlad tepes said, on februarie 15, 2020 at 2:00 pm

  La noi, in schimb, Iudele care administreaza Colonia(pt ca tara e condusa din afara ei), nu doar ca implementeaza satanica 5G peste tot, dar o introduc inclusiv in scoli si facultati, ca sa distruga si tanara generatie, adica viitorul acestei tari! Nu exista in toata Europa, autoritati mai antinationale si mai criminale la adresa propriului popor, decat cele dambovitene!

  Apreciază

  • GHEORGHE said, on februarie 15, 2020 at 8:00 pm

   @vlad tepes
   cind vom inceta sa mai dam vina pe cei din afara ca ne conduc spre dezastru si disparitie vom stii ce avem de facut.
   eu nu am NIMIC cu strainii. cei care sint la cirma tarii de 30 de ani sint alesi de POPORUL ROMAN.
   Daca poporul roman accepta acest mod de conducere, POPORUL ROMAN este singurul vinovat de dezastru.
   INCETATI SA MAI DATI VINA PE ALTII,pentru ca din cauza GRSITA, nu stim cum trebuie sa actionam. De ce s-aubdus romanii la vot, daca au stiut ca nu au UN ROMAN DESTEPT SA VOTEZE?
   CALAII NATIEI SINT ROMANII, pentru ca ei FAC LEGILE IN PARLAMENT SI EI LE APLICA prin GUVERN, judecatorii si institutii.
   da, pentru ca acum sint la conducere un sas si un ungur, nu sint de vina ei. ROMANII CA BOII i-au votat.
   Ce-i aceasta IMBECILITATE, ca sint vinovati STRAINII?
   Daca am avea arme la usile institutiilor as intelege, dar NU AVEM.
   AVEM BADIGARZI ROMANI.

   Apreciază

   • tataia said, on februarie 16, 2020 at 3:36 am

    Du-te si lasa-ne!

    Apreciază

   • vlad tepes said, on februarie 16, 2020 at 6:33 pm

    Daca citeai cu atentie ce-am scris, mai nea’ Gheorghe, ai fi vazut ca eu am precizat ca principalii vinovati sunt Iudele care ne conduc vreme de 30 de ani(romani, dar si multi alogeni printre ei), dar vinovati sunt si acei straini care avand putere mare de decizie in Colonie, ii ispitesc mereu pe slugoii nostri!

    Apreciază

 2. […] Diferența dintre un altruist și un egoist este că primul jinduiește la noblețea sacrificiului iar al doilea la beneficiile de pe urma gestului făcut de primul. Dar pentru a fi uniți, trebuie să învățăm să ne pese de celălalt de lângă noi, nu putem aștepta până ce el va face primul pas… Trebuie să alegem altruismul. Să-l facem noi acest pas, să creăm noi legătura și să-i arătăm că-i suntem alături atunci când are nevoie. Doar așa va învăța să asculte și să rezoneze și el cu cei din preajmă. Și să-i pese! Nu vom avea lideri buni în fruntea țării până nu vom învăța toți să nu aruncăm gunoaie pe stradă, să ajutăm pe vecin să-și ducă plasele până la ușă, să dăm din puținul nostru celui ce are și mai puțin. Fără vreo răsplată. Și, poate așa, vom fi și noi mai multe glasuri în stradă atunci când ne bagă pe gât 5G, vaccinare obligatorie, LGBT, anti-românism, anti-creștinism sau corectitudine politică. Doamne-ajută! Sursa: saccsiv […]

  Apreciază

  • GHEORGHE said, on februarie 15, 2020 at 8:23 pm

   S-o crezi tu ca ALTRUISMUL vine de la sine!
   LAGEA DRASTICA prin care sa fi obligat sa fii altruist, asa cum o au de 2000 de ani OCCIDENTALII este singura, care poate sa faca EDUCATIE.
   LIBERUL ARBITRU al romanului deja animalizat 100%egoism in stare pura, de-abia dupa O SUTA DE ANIBDE LEGI DRASTICE sa fie capabil sa se conformeze.
   Constiintele inalte intr-un popor sint EXTREM DE PUTINE intr-un popor. Sub 1%.
   CE FACI CU 99%vite incaltate,la fel in fiecare popor?
   LE DSCIPLINEZI CU FORTA!
   TE-AM PRINS. TE-AM ARS!
   Aidepasit viteza legala, TU SI COPILUL TAU, nu veti mai avea voie SA CONDUCETI IN VECI MASINA, ADICA PINA LA MORTE. IMEDIAT.
   UN EXEMPLU BANAL!
   DAR ASTFEL DE EXEMPLE, MILIARDE, FACE SA SE CIVILIZEZE O NATIE!
   AI ARUCAT HIRYIA PE JOS?
   AMENDA TREI SALARII IN 48DE ORE!
   NU AI POSIBILITATE?TREI ANI INCHISOATE MUNCA SILNICA!
   SI EXEMPLELE POT CONTINUA, MILIARDE.
   ASA S-A FACUT EDUCATIA IN OCCIDENT.

   TRADAREA DE TARA in MAREA BRITANIE incepind cu anul 1280 pina in anul 1878 era pedepsit cu o moarte TERBILA, IAR PARTI ALE CORPULUI erau puse in tepuse in punctele principale ale orasului LONDRA, pentru a fi mincate de PASARILE CERULUI.
   PEDEAPSA CU MORTEA A FOSTC APBROGATA IN MAREA BRITANIE pentru TRADAREA DE TARA IN ANUL 1998!
   DA,NU AM SCRIS GRESIT, ANUL 1998!DECI ACUM 22 de ani!
   Vezi ce usor devin oamenii ALTRUISTI IN TARILE CIVILIZATE?!SI MUSAI TRANSPARENT, IN PIATA TELEVIZAT CUNSURLE SINTRIMBITE! CORECT!
   FRICA DE MOARTE, PAZAESTE PEPENII.
   Nu ai stiut sa dai locul in masina unui om mai in virsta TU ELEV de liceul si facultate, tot liceul si facultatea , ai interzis TRANSPORTUL in comun.
   NU ESTI VIRGIN INAINTE DE CASATORIE, NU CLACI IN BISERICA.
   DU-TE SA TE CUNUNE TAC-TU ca te-a educat prost, nu-ti botez copilul, si nici inmorminarea nu-ti fac neamuluintau. Incinetati-va satanistilor.
   URSUL JOACA DE NEVOIE, nubde voie, si asa va fi pina la a doua venire a lui HRISTOS, DUPA INVIERE, atunci cind boul pacatueste, CRAPA PE LOC. ASA E DREPT.

   Apreciază

   • tataia said, on februarie 16, 2020 at 3:34 am

    Hitler sau Stalin s-ar simti intimidati in fata ta…Ce ne predici tu noua aici frate? Nici nu stiu daca meriti sa iti zic frate…noi sintem crestini, nu tirani. Altruismul vine de la sine…pentru cine il are in singe, pentru cine nu s-a lasat murdarit si demonizat de decadenta lumii „civilizate”. Iar pentru cine nu il are…nu dam noi cu piatra, ok? Tu ai fi in stare sa aplici pedeapsa cu moartea pentru depasirea vitezei legale…bine ca bunul Dumnezeu nu judeca precum judeci tu. Cu ce vrei tu sa faci lege si ordine? Cu legea satanica a statului diavol? Noi avem legea Lui Dumnezeu…pe care sa o respectam. Si o respectam desigur si pe cea a statului atita timp cit nu contravine legilor Lui Dumnezeu, a moralitatii crestinesti si a bunelor moravuri ok?

    Apreciază

 3. […] Diferența dintre un altruist și un egoist este că primul jinduiește la noblețea sacrificiului iar al doilea la beneficiile de pe urma gestului făcut de primul. Dar pentru a fi uniți, trebuie să învățăm să ne pese de celălalt de lângă noi, nu putem aștepta până ce el va face primul pas… Trebuie să alegem altruismul. Să-l facem noi acest pas, să creăm noi legătura și să-i arătăm că-i suntem alături atunci când are nevoie. Doar așa va învăța să asculte și să rezoneze și el cu cei din preajmă. Și să-i pese! Nu vom avea lideri buni în fruntea țării până nu vom învăța toți să nu aruncăm gunoaie pe stradă, să ajutăm pe vecin să-și ducă plasele până la ușă, să dăm din puținul nostru celui ce are și mai puțin. Fără vreo răsplată. Și, poate așa, vom fi și noi mai multe glasuri în stradă atunci când ne bagă pe gât 5G, vaccinare obligatorie, LGBT, anti-românism, anti-creștinism sau corectitudine politică. Doamne-ajută! Sursa: saccsiv […]

  Apreciază

 4. GHEORGHE said, on februarie 17, 2020 at 9:12 pm

  Bai nea CITARE, vlade, zis si tepes impropriu,sau de sanchi, DACA TACEAI, FILOZOF TE NUMEAI !

  Asa ca te numesti doar tradator MEDIOCRU VICLEAN ROMAN,evident deloc INTELIGENT, doar copiator, la fel ca orice tradator de care poporul roman azi e plin ochi si carora strainii care i-a cumparat cu bani le-a dat cuvint si putere , dupa ce i-a platit gras ca sa le dea tara pe mina, dupa mediocritatea voastra sub coeficientul de inteligenta mediu , dar VOI fiind majoritari, 90% dintre romani ,cu tupeu dracesc la purtator (asta a facut diavolul cu ortodocsii romani ) , pentru ca sinteti posedati de dracu la propriu.

  FIECARE OM care e condus de DUHUL SFINT, isi cunoste lungul nasului, si i se face rusine sa vorbeasca, daca este incapabil sa vorbeasca ADEVARU,deci NU se baga unde nu-i fierbe oala.
  COLONIA ROMANIA, nu a fost cucerita de NIMENI ci a fost vinduta de cozile de topor romance, cu pacepa in frunte primul securist CRIMINAL, contra cost de HAITA DE TRADATORI, mediocru si satanist , cu care s-a unit alti criminali securisti la acelas nivel de genunchiul broastei , cele mai infecte fiinte ale speciei romanesti, iar prostavanul de roman fiind majoritar, neinteligent, viclean si hot din tata in fiu, la fel ca proasta satului, in loc sa dea de pamint cu javrele de pe liste in ziua votului , merge la vot.sau stau indiferentii tot din prostie crasa acasa,nestiind ca in ei e numar si putere si SOLUTIA destepta, nu de SLUGI IN PROPRIA TARA.

  SIGUR CA inspititorul lucreaza dupa un plan extrem de destept,(PENTRU CARE A PLATIT PE ROMANII MEDIOCRII COZI DE TOPOR) care nu va da gresi niciodata, altfel nu se apuca de treaba stiindSIGUR ca romanii NU sint DELOC rasariti, LA MINTE SI CUGET ca sa le incurce planurile. DA, IMPERIALISTII NU MERG NICIODATA PE PIERDERI. Daca stiu sigur ca nu cistiga BAROSANESTE , nu se baga, ei nu sint prosti ca romanii sa incerce marea cu degetul,SAU sa mearga danboulea. STRAINUL E UNIT, DESTEPT si actioneaza pentru tara lui.

  Nu e criminal cine ISPITESTE(el isi cunoste exact intetesul, pe cind nebunul de roman subdezvoltat mintal , fiind mediocru, deci egoist rau si imbecil isi maninca propria carne, adica neamul romanesc, cum vedem de 30 ani cu proprii ochi, iar istoria milenara o confirma) ci INTOTDEUNA cel cares se lasa ispitit din PROSTIE CRASA, EVIDENT.
  Daca asa ar fi facut in istorie OAMENII NASCUTI OAMENI, si nu cirpele parvenite de romani , care au dat din coate sa parvina, nu conteaza ca elne urit si prost, VREA INTOTDEUNA CE NU MERITA, ADICA FARA MUNCA PROPRIE, FARA SA FIE VREDNIC de ceea ce RIVNESTE, NEMERITAT, n-ar fi existat imperii.
  IMPETIILE S-AU CONSTRUIT CU VICLENI GENIALI, si nu vicleni prosti ca romanii care isi fura caiula unul altuia, si pe urma dau vina pe STRAINI.

  STRAINII pot sa faca ce vor din ROMANIA pentru ca romanii care detin puterea.CONDUC cu ajutorul PLANULUI STRAINILOR, pentru CA TOTI ROMANII AFLATI IN FUNCTII SINT INCOMPETENTI, EI NU GINDESC NIMIC , PENTRU CA NU AU CREIER, CI DOAR EXECUTA, PLANUL DE DISTRUGERE PE CARE STRAINII L-AU FACUT PENTRU EI, dar contracost.

  Totul este cit se poate de transparent.

  De ce ste asa? Pentru ca oameni ca tine spun ca strainii sint vinovati, nu cozile de topor din POPORUL ROMAN CARE AU TRADAT.
  CE AR FACE SOROS IN ROMANIA FARA ROMANI?
  SI CA EL, TOTI STRAINII.
  STRAINII AU UN PLAN BINE PUS LA PUNCT COORDONAT PRINTR-O SINGURA COADA DE TOPOR ROMANEASCA :mugur isarescu.care este virful piramidei cozilor de topor si care are planurile INMINATE DE STRAINI de DEVALIZARE A ROMANIE SI A POPORULUI.
  STRAINII DOAR SUPRAVEGHEAZA indeplinirea planului de distrugere. EXECUTAREA LUI E FACUTA DE COZILE DE TOPR MEDIOCRITATILE HAMESITE DE ROMANI.
  SIGUR CA EI NU POT SA DEA INAPOI O DATA CE AU BATUT PALMA SI SI-AU LUAT PARTEA DE JAF pentru care s-au inteles.
  SI VINE acest un nea caisa ca TINE, „vlad tepes” si spune ca strainii sint de vine.
  NU BAI, NEA VLADE daca romanii nu s-ar fi inteles si JAF IMPREUNA, FIECARE CU CONTRIBUTIA LUI, UNII CU PLANUL ATII CU EXECUTAREA LUI, deci n-ar fi incuvintat JAFUL ROMANIEI, STRAINII nu aveau nici o puere, decit daca NE CUCEREAU CU ARME.
  Ne-a cucerit cu arme?
  Le-a pus arma la timpla strainii COZILOR DE TOPOR ROMANEST ?POSIBIL!
  TDAR REBUIAU SA MOARA, AVEAU OBLIGATIA SA MOARA CA SI CONSTANTIN BRINCOVEANU.
  NU ESTI GENIU CA CONSTATIN BRINCOVEANU, NU TE BAGI IN CONDUCERA UNEI NATII.
  Stai la coada vacii, pentru ca atit te duce scafirlia.

  Apreciază

 5. GHEORGHE said, on februarie 18, 2020 at 11:23 am

  IERTATE, IERTARE, SFINTE SACCSIVE, dar vad negru in fata ochilor.
  cind vad cit tupeu au satanistii ca sa vina pina si aici in CURTEA unor OAMENI CITOVI LA MINTEca sa ne prosteasca in fata imi vine sa urluuuu….. Multumesc, si inc – o data va rog sa ma iertati.

  P. S.
  Va rog sa-mi scuzati prea multele greseli de sciere, provenite de pe un telefon si o tableta, care nu sint dintre cele mai ieftine, dar care ma „stranguleaza” pur si simplu de cite ori scriu contracronometru. si cind vad ca-mi saboteaza” munca „… imi vine sa dau cu ele de pamint…. nu am mereu timp sa recitesc, si apare la afisare acest „dezastru” de scriere ca si cel de sus.
  Cind pot scrie de pe laptop sau pe PC, nu apar probleme…..
  ce bine ar fi sa pot sa ma autocorectez dupa afisare ca pe youtube….
  Inca o data imi cer IERTARE!
  Va multumesc pentru ingaduinta…..

  Apreciază

 6. GHEORGHE said, on februarie 18, 2020 at 12:49 pm

  IERTATI-MA, va rog !SIGUR CA Nu vreau sa va ispitesc spre mindrie, DOAMNE FERESTE !
  DA, obligatoriu „SFINT ” este un termen consacrat .
  Dar eu mai folosesc acest termen, rar, ca un SUPERLATIV al binelui si al frumosului , in conditiile in care UNII SEMENI, ca si DOMNIA VOSTRA, extrem de putini, este adevarat, reusesc sa faca niste FAPTE DEMNE DE APRECIAT LA SUPERLATIV,iesite din comun, pentru ca sint facute ALTRUIST pentru semenii lor si din DRAGOSTE pentru
  DUMNEZEU. .
  Tocmai pentru faptul ca sinteti extrem de rari cei care faceti un bine fundamental ,din DORINTE ALESE, cum este si acest blog, uneori meritati si aprecieri sincere, la superlativ, fara retineri, chiar daca termenul este consacrat .
  Mi-am permis sa va numesc „SFINT” tocmai ca o exceptie la regula, in favoarea datoriei ca OM.
  Ma iertati! O sa ma corectez de azi inainte, ca sa nu mai „abuzez” de tetmeni, (ca O FIGURA DE STIL!) pentru a nu fi intetpretat gresit, de catre altii, de DVS. nu-mi fac griji, pentru ca stiu ca intelegelegeti intocmai exprimarea aleasa.
  DOAMNE MILUESTE!

  Apreciază

 7. GHEORGHE said, on februarie 19, 2020 at 2:14 pm

  @TATAIA, aoleoooollllllll, Dumnezeule Mare cind aud indivizi ca tine vorbind, imi vina sa spun la fel ca tatal meu!
  Trimite DOAMNE foc din cer, ca sa Nu mai ramina picior de roman pe tera, pentru ca sint cei mai spurcati si primitivi indivizi nascuti pina azi din ADAM SI EVA. IARTA-MA DOAMNE!

  Pai bine mai, nea TATAIE, ne da DUMNEZEU PORUNCA DREAPTA, scurt si la obiect :
  „PRECUM IN CER, ASA SI PRE PAMINT! ”
  Deci ne porunceste sa tinem cont de IERARHIA VALORILOR strict! Nu pohta feicaru biped prost de pute trebuie sa fie valabila in conducerea unei natiuni. (hitler si stalin sint vinovati pentru ca au ucis! Strict! CONDUCATORI DE GENIU AU FOST! dar de geniu satanist. ) . In cer exista o ORDINE obiectiva , si nu se trage NIMENI CU NIMENI de sireturi, fiecare e pus in treapta lui de intelegere dreapta , FARA COMENTARII imbecile. ORDINUL SE EXECUTA NU SE DISCUTA!
  Greu la deal cu boii mici! Diavolul, repede graeste, „ce ai cu mine Doamne, lasa-ma sa fac ce vreau,, asa cum ai promis, ca inca n-avenit sfirsitul!” Iti recunosti stapinul, tataie si sursa „intelepciunii”diavolesti ! ?

  Dar vin indivizi SATANISTI din tata in fiu, STRIMBA lemne si pietre ca tine, dar care strimba mai ales LEGEA FUNDAMENTALA, TRASATA DE DUMNEZEU, precis si la obiect,” atit in cer cit si pe pamint ” , nu de insipizi ca tine, papagali din tata in fiu care n-ar fi trebuit niciodata sa paraseasca satul natal si sa treaca de clasa a cincea unde ti se afla INTELECTUL PE VECI, inclusiv a stranepotilor, sa stati la coarnele plugului, inca vreo cinci sute de ani, ca sa va slefuiti initial prin hrana consistenta fizica si apoi prin biciuirea trupului, sufletului si mintii prin muca grea a pamintului, spre inteleptire, si spre intelegere si MINTUIRE, ca sa MOSTENESTI gena necesara pentru A JUDECA DREPT .

  Da, satanistii au incurcat asa de rau lucrurile, incit indivizi ca tine chiar cred ca au ceva din spus. Asa a reusit diavolul, incepind cu REVOLUTIA FRANCEZE, sa faca bipezii PROSTAVANI SI CU TUPEU sa creada ca

  NOI OAMENII, toti sintem egali, ca fiecare sa LATRE DUPA IMPOTENTA LUI sufleteasca . TOTAL, FALS ! O GRAVA eroare criminala! .
  PORUNCA „sa nu judeci” este o porunca care tine strict de” VICIILE ” individului , atita vreme cit tu NU TI LE JUDECI PE ALE TALE cele grave, nu te uiti in gradina vecinului,(busteanul din ochii tai, nu paiul din ochii celuilat) si nu are nici in clin nici in mineci cu LEGILE DREPTE CARE TREBUIE SA GUVERNEZE POPOARELE concepute de INSI HARAZITI DE DUMNEZEU SPECIAL, capabili sa dea aceste legi INALTE .
  NU TOATE MUSTELE FAC MIERE, chiar daca toate zboara si din floare in. floare, LA FEL SI OAMENII, chiar daca au acelasi aspect, au CAPACITATI DIFERITE din motive OBIECTIVE CA SI SUBIECTIVE!
  . Dar ca sa poti sa intelegi aceasta esenta trebuie sa fi mostenitorul unei gene evoluate/slefuite, O GENA DIN TATA IN FIU DE :conducatori, judecatori, PREOTI, profesori,doctori. ,CAPII UNUI POPOR, judecatorii unei natii trebue sa STEA SA JUDECE DREPT, si nu sa se cobore la
  gindurile unor insi involuati sufleteste, FARA A FI HARAZITI de catre DUHUL SFINT PENTRU JUDECATA DREAPTA, ci DOAR pentru coarnele plugului, (nu e o RUSINE, e un dat. atita poti! si nu te mai baga unde nu esti PRICEPUT. )
  NICI MACAR PENTRU A FI SOFER, care este o fundamentala RESPOSABILITAE DIVINA.
  preamultele accidente imi intareste itrutotul demonstratia.

  Da, din acest motiv diavolul a DESFIINTAT IERARHIA VALORILOR, pentru ca stia cu precizie ca papagalii multi si prosti,pe care o sa-i trimita la scoala, ii vor indeplinii intomai indicatiile sataniste, fiind incapabili de judecata dreapta,
  a celorn fara HAR DAT DE DUMNEZEU PE SPECIALITATI!

  (TOTI SINTEM NECESARI pe pamint, cei trimisi de DUMNEZEU ca sa ne nastem, dar nu TOTI sintem EGALI !

  EVIDENT! FIECARE vine cu mostenirea sa genetica
  (si informatia se inmagazineaza in ADN, adevar recunoscut de curind de satanistii oameni de stiinta )

  si SUFLETEASCA, provenite din PACATELE SI FAPTELE BUNE ale neamului propriu, evident fiind diferente intre indivizi/NEAMURI de la cer la pamint, de aceea fiecare trebuie sa NE VEDEM LUNGUL NASULUI.
  Dar DE UNDE dreptate azi la romani ,CIND, HOP SI NEA ION, CA E SI EL OM, ca si-la luat si el diploma, dar care nu stie ca e doar hirtie higienica pentru ei majoritarii, pentru ca el NEHARAZITUL, oricit ar da din coate, ramine exact ce e nascut, =LIMITAT=de aici dezastrul national, cind PROSTIA si invidia au devenit CONDUCEREA omenirii si nu MERITOCRATIA INDIVIDULUI, cel care STIE CE ESTE O LEGE DREAPTA SI OBIECTIVA ca soselele sa nu fie un adevarat carnagiu, iar exemplele de ERORI CRIMINALE pot continual pina la miliarde. )
  Unul e cazul dinca-caracal! nu e asa TATAIE, de ce sa-l JUDECAM PE DINCA SI CAMARILA SECURISTO-POLITICO-INTERLOPA de partid si stat?
  E un nonsens dupa mintea ta, TOTI SINTEM PACATOSI !!
  ALTRUISMUL se invata inca de la primel an de la nastere.
  SPUNE PROVERBUL BIBLIC, ca inclinatiile copilului spre rau sau bine se vad inca din primii ani de viata, adicaninca de la trei ani.
  Si tot DUHUL SFINT NE SPUNE ca eradicarea raului din copil mic, pina la zece ani, se face cu bataie pina la vinataie.
  Cine rde cu copilul lui cind e mic, vaplinge cu el cind va fi mare, pentru ca a fost incapabil sa-l disciplineze cu regulile de bun simt, inclusiv ALTRUISMUL.
  NU STII, TE INVAT!
  NU POTI, TE AJUT!
  NU VREI, TE DISCIPLINEZ ! Asa evolueaza O FIINTA UMANA!
  ACESTEA SINT LEGI DIVINE, doar diavolul le incurca.
  AZI ELEVII BAT PROFESORII!
  SCOALA AR TREBUI SA FIE MILITARIZATA 100%in ROMANIA o suta de ani pentru a corecta si disciplina ORTODOX NATIA.

  Apreciază

 8. […] ELVEȚIA STOPEAZĂ PE TERMEN NEDEFINIT implementarea 5G, datorita imensei opoziții publice […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: