SACCSIV – blog ortodox

Global Research: Se instalează în secret 5G / sisteme biometrice în zona ta, pe perioada carantinei?

Posted in Bill Gates, BIOMETRIE, carantina, internet, vaccin, virus by saccsiv on martie 30, 2020

Global Research: Are 5G / Biometric Systems Being Covertly Installed During the Lockdown, Where You Live?

Se instalează în secret sisteme biometrice / 5G în zona ta, pe perioada carantinei?

de Take Back Your Power

Global Research, 23 Martie 2020

În ultimele zile au început să circule vreo două video-uri pe social-media cu dovezi ale unor se pare instalații de sisteme biometrice și / sau 5G în timp ce copiii sunt acasă ca urmare a carantinei cauzate de COVID – 19.

Avem acum ocazia să confirmăm (sau să demontăm) raportările cu privire la aceste instalații ascunse prin școlile de peste tot. Avem nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru asta – vedeți la finele paginii pentru ce.

Inițial, pe 16 Martie, canalul de YouTube Logic Before Authority (Logică înainte de autoritate n.t.) a încărcat un video care detalia un mesaj pe care îl primise de la se pare un membru al unui comitet al unei școli locale. Acest avertizor descria amănunțit felul în care districtele școlare intenționau să instaleze în secret echipamente 5G în școli pe perioada carantinei, cu supervizarea Departamentului de Educație al SUA. Companiile trimise pe teren fuseseră instruite să se poarte ca și cum se aflau acolo pentru a dezinfecta școlile împotriva răspândirii virusului.

Urmăriți clipul aici:

După clipul video al LBA, pe data de 18 Martie un alt clip a început să circule, arătând o flotă de dube de lucru albe în spatele unei școli necunoscute. Deși nu vedem numele nici localizarea școlii, clipul arată clar dube de la două firme, Systems Plus Wisconsin și North American Mechanical, Inc. Ambele societăți par a-și avea sediul în Madison, Wisconsin.

În timp ce North American Mechanical, Inc se axează pe canalizări și servicii mecanice, Systems Plus Wisconsin afirmă clar că instalează sisteme biometrice. Persoana care a filmat videoclipul a sunat la școală pentru a întreba dacă dubițele erau implicate în vreo activitate legată de 5G. Persoana de la capătul celălalt al firului a închis imediat telefonul.

Urmăriți aici cel de al doilea clip:

Aceste clipuri, cât și altele, au oferit scânteia inițială pentru un număr crescând de comentarii pe platformele de socializare, comentarii provenind de la persoane care susțin că au observat utilaje de lucru și / sau turnuri și antene care erau instalate pe terenurile școlilor în timpul carantinei. Concret, scriitorul TBYP Derrick BROZE a putut confirma că fuseseră instalate sisteme la școlile din zona Houston-ului, pe perioada interdicției de a ieși din case.

Ce se întâmplă în cartierul nostru?

Acum avem nevoie de ajutorul vostru pentru a aduna mai multe dovezi! Majorității dintre noi ni s-a solicitat de la serviciu să rămânem acasă iar copiii noștri au fost trimiși acasă pentru o perioadă nedeterminată. Această absență din iureșul zilnic ne-a oferit oportunitatea de a pune la îndoială poveștile care se dezvăluie în jurul nostru.

Faceți o plimbare sau conduceți până la școala dumeavoastră din localitate pentru a vedea dacă observați ceva neobișnuit, cum ar fi dube sau companii de telecomunicații la adresă. Dacă se confirmă, sunați la instituția de învățământ și cereți politicos mai multe detalii. Vă rugăm să demonstrați curtoazie, dar să fiți fermi. Dacă se confirmă că Departamentul de Educație al SUA (sau alte agenții locale, federale ori statale) conlucrează într-adevăr cu companiile de telecomunicații cu scopul de a instala în secret sisteme 5G și / sau biometrice în școli, părinții au dreptul să afle acest lucru!

Derulați în jos și postați detaliile și link-urile către fotografii în secțiunea de comentarii de mai jos! Odată ce vom aduna suficiente dovezi credibile vom fi apți să avansăm corespunzător cu o acțiune organizată.

Pe urmă, vă rugăm scrieți-i administratorului, directorului sau aleșilor reprezentativi din consiliul școlar! Iată o ciornă exemplu care este politicoasă, dar fermă.

Câteva dintre comentariile inițiale de pe YouTube și Facebook:

Am mers să verific la școala din apropiere după ce am vizionat clipul pe care l-ați postat pe acest subiect astăzi – cu certitudine, 3 vehicule de telecomunicații erau singurele automobile la vedere. Meschini și malefici. – Deirde R, 19 Martie, (Texas)

 

Sora mea este profesoară în TN și li s-a transmis să stea afară în timp ce are loc curățenia – Break the Chains, 20 Martie

 

Instalarea de turnuri 5G în vreme ce toată lumea este <carantinată>. – Phoenix M, 20 Martie, (BC)

 

Cel puțin 40 și ceva de dube. Fără a le include pe cele parcate pe la colțurile clădirilor sau în fața școlilor. – Ivonne J, 20 Martie, (Texas nord)

 

Instalează 5G în apropierea școlilor aici în Richmond, Virginia astăzi – în prima zi de închidere a școlilor din cauza acestui fals coronavirus. Camioanele sapă trasee pentru instalația de fibră de la 5G. – Commenter, 17 Martie

 

Această este o companie federală, o simplă căutare pe Google te duce la licența lor. Sunt sub-licențiați cu <licență de afaceri radio>, titulatură destul de generică, nu-i așa? Adică este o companie de fațadă pentru federali și 5G. – WTF198, 19 Martie

 

Eu chiar văd aceste Persoane în camioanele lor complet tehnologizate cum plasează cutii 5G pe stâlpi chiar în exteriorul clădirii mele de apartamente în clipa asta. De fapt, se ocupă de întregul bloc. – Wanda F, 17 Martie

 

Locuiesc vis-a-vis de două școli… În dimineața asta am văzut două camioane albe și oameni care purtau veste galbene. Păreau a fi de la compania electrică însă nimic de pe camionul lor sau de pe ei nu arăta asta. – Barbara L, 18 Martie

 

Unul dintre mall-urile din centrul Seattle-ului este închis până pe 2 Aprilie <din cauza virusului>. – Un muncitor de acolo i-a spus mamei mele că instalează <5 gee> pe perioada închiderii. Toate localurile de alimentație publică și biblioteca noastră sunt închise iar unul dintre Starbucks-uri face <renovări>. – Eu cred că se folosesc de virus ca acoperire pentru o combinație la nivel național. – Rusty, 19 Martie

 

Se pare că același lucru are loc și în Danemarca. – 19 Martie

Unde ar putea duce toate acestea?

Îngrijorarea noastră este că 5G ar putea fi instalat fără știința noastră în timp ce noi ne luăm la trântă cu extinderea pandemiei de COVID – 19, și că instalarea de sisteme biometrice poate fi o componentă a unei agende mult mai sinistre.

În speță, suntem îngrijorați că după ce pandemia de COVID – 19 trece ne vom confrunta în continuare cu repercusiunile noilor instalații de 5G, sisteme biometrice, camere de imagerie termală, sau chiar pistoale de temperatură pentru a detecta cine AR PUTEA avea COVID – 19.

Chiar mai îngrijorătoare de atât este ideea vaccinărilor impuse de către guvern; și, spre exemplu, că numai aceia care pot dovedi că au fost vaccinați împotriva COVID – 19 (odată ce vaccinul va fi dezvoltat) vor avea voie să revină la muncă, școală, parcuri publice, transport public, etc.

Acest aspect devine și mai panicant când te gândești că Bill GATES – un susținător de multă vreme al vaccinărilor și controlului populației – a declarat recent:

În cele din urmă vom avea niște certificate digitale pentru a indica cine s-a vindecat sau a fost recent testat, sau cine a fost vaccinat din momentul în care vom avea vaccinul.

Ce vrea GATES să spună prin “certificat digital”? Ar putea oare să aibă legătură cu Documentul Global de Identitate 2020 sau cu discuția despre un “tatuaj” care spune autorităților medicale dacă ai fost vaccinat, spre exemplu?

Cu siguranță pare așa, potrivit intervențiilor din acest topic de pe Reddit:

– Ce schimbări suntem nevoiți să facem modului de funcționare a afacerilor pentru a ne conserva economia concomitent cu respectarea distanței sociale?

Bill GATES

– Chestiunea cu privire la care afaceri ar trebui să continue este una complicată (delicată n.t.). Cu certitudine aprovizionarea cu alimente și sistemul medical. Avem în continuare nevoie de apă, electricitate și internet. Lanțurile de distribuție pentru lucrurile esențiale trebuie menținute. Țările încă se dezmeticesc în legătură cu ce să păstreze funcțional.

În cele din urmă vom avea niște certificate digitale pentru a indica cine s-a vindecat sau a fost recent testat, sau cine a fost vaccinat din momentul în care vom avea vaccinul.

– Certificate digitale? Afirmați că fiecare persoană luată individual va primi un document care atestă că a fost vaccinată? Ar putea fi acest lucru folosit împotriva noastră?

– Nu, el afirmă că Microsoft și MIT au dezvoltat marcatori de tatuaj care arată dacă ai primit sau nu vaccinul. Aceștia vor fi cuplați cu noua invenție a lui GATES care este un document digital de identitate sub forma unui microcip care va fi implantat sub piele.

Desigur că el (Bill GATES n.t.) are mai multă experiență în relații publice și o poate spune într-un mod mai blând decât mine.

– Al treilea link este cel mai deranjant lucru pe care l-am văzut.

În momentul de față pur și simplu nu știm unde va conduce pandemia de COVID – 19, însă cu siguranță este exploatată pentru promovarea a diverse agende care nu prevestesc lucruri bune pentru libertatea și sănătatea umană.

*Notă pentru cititori: vă rugăm apăsați butoanele de mediatizare. Înaintați acest articol listei dumneavoastră de contacte e-mail. Postați încrucișat pe bloguri, forumuri pe internet, etc.

Tradus & adaptat de Cristian

 

Comentariu saccsiv:

Asadar, acolo oamenii sunt preocupati de astfel de chestiuni iar articolul contine indemnuri pentru ei, nu pentru locuitorii din Romania.

Vizionati va rog si:

Cititi va rog si:

CORONAVIRUS: Vaccin cu certificat digital sub piele (cine e sanatos, testat recent sau daca a fost vaccinat)?

 

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mario said, on martie 30, 2020 at 2:53 pm

    Da, se instaleaza, constanta e aproape plina de antene 5g pe fiecare bloc, dormiti in continuare oameni buni ca veti fii prajiti in tigaie de diavoli si nu o sa intelegeti ce va arde!

    Apreciat de 1 persoană

  2. infiniteladder said, on martie 30, 2020 at 3:39 pm

    Se pare ca si Rusia e un pion important in supravegherea populatiei. https://www.france24.com/en/20200324-100-000-cameras-moscow-uses-facial-recognition-to-enforce-quarantine

    Apreciază

  3. acasă cu 5G said, on martie 30, 2020 at 6:00 pm

    5G rețea de telefonie mobilă mortală, la propriu. Dă simptome asemănătoare cu cele ale gripei … vezi Wuhan. Așa că nu 5G e de vină, ci virusul … Se extinde cu repeziciune, mai ales că lumea, stând acasă, nu vede ce se mai întâmplă pe afară.

    Apreciat de 1 persoană

  4. Iulia said, on martie 30, 2020 at 6:14 pm

    Apropo, o stire legata de cenzura posibila a Internetului, cu o tehnologie noua:

    https://www.idevice.ro/2020/03/30/huawei-new-ip-410140/

    Apreciază

  5. dante said, on martie 30, 2020 at 7:14 pm

    Pai numai la mine pe strada in aceasta saptamina au montat 3 camere video din cele performante cei de la RCS – RDS. Chiar in momentul in care va scriu se instaleaza doua dintre ele. banuiesc ca le vor folosi pentru recunoastere faciala ca-n China. Distanta de la prima camera si pina la ultima nu este mai mare de 200 metri, deci toate intr-un spatiu foarte comprimat, intr-un soi de triangulatie.
    Ni se coc multe chesti pe la spate in aceasta perioada satanica.

    Apreciat de 1 persoană

  6. Florin said, on martie 30, 2020 at 7:37 pm

    Se pare ca se grabesc ,trebuie sa apara stapanul lor
    De ce oare nu ma mira, datorita pandemiei isi pot pune planul in aplicare , acum pot aduce aparatura 5G sau aparatura pentru acte biometrice fara sa mai intrebi ce montezi, fiind atent numai la pandemie
    Acum lumea a uitat de ecumenism, schizma , acte biometrice cu nr 666 din cip , acestea fiind cele mai grave probleme a unui ortodox nu covid-ul
    Probabil ne va tine in carantina mult peste data de 14 mai cand papa va uni toate religile si asa vor putea elimina incomazi
    As vrea sa nu cred dar parca prea tote se invart in jurul anului 2022 . an care pare a fi anul impliniri a 30 ani a antihristului daca luam in calcul profetiile Sf Calinic de la Cernica sau a Sf Nifon al Constantianei cum ca nu va veni sfarsitul lumii pana nu se va implini 7500 ani de la Adam adica 1992 probabil anul in care a ingaduit Dumnezeu sa se nasca acel copil care va fi antihristul Chiar si ,,Omilie tulburătoare a Arhim
    Nectarie Moulatsiotis de tâlcuire a ultimei părți a Apocalipse iprin prisma evenimentelor contemporane,,profetesc parca tot din aceasta perioada Acum a mai ramas sa vedem daca vor reusi sa opreasca sfanta liturghie cum a profetit Sf Lavrentie de Cernigov cum ca antihrist nu se poate arata cat timp se va sluji sfanta liturchie
    Iar acum cand toate sunt pregatite .pecetluire ,control cu 5G , tradarea din Creta cu semnatura a ortodoxiei si probabil in 14 mai religia unica . criza haosul si razboiul care va urma , recunoasterea Ierusalimului ca capitala a intregi lumi ,construirea tamplului aparitia Sf profeti Enoh si Ilie si la urma antihristul care se spune ca va avea totul pregatit
    Sa dea bunul Dumnezeu sa trecemcu bine peste toate

    Apreciat de 1 persoană

    • mario said, on martie 30, 2020 at 9:20 pm

      Pe multe forumuri ascunse cu IP anonim au aparut multi postaci satanisti care zic care antihristul s a nascut inca din 1987 si mai are putin si ni se arata (explica ei ca isi strange puterile inca pentru ca se bate cu fortele „raului”) i au zis deja si prenumele, insa nu il voi zice aici ca sa nu smintesc. Pregatirea cu rugcaiune continua ca nu stim cat mai avem, Hristos o sa faca asa incat sa treaca repede timpul pentru oamenii Lui, insa si noi trebuie sa ii demonstram ca suntem a lui Hristos si nu ai vicleanului. Doamne da ne rabdarea si credinta Sfintilor Tai, Amin!

      Apreciază

      • Florin said, on martie 31, 2020 at 10:12 am

        mario nu am inteles comentariu tau ,adica compari comentariul meu cu cel al satanistilor ?
        si ce as fi spus rau
        iertare

        Apreciază

    • VioletaB said, on martie 31, 2020 at 12:18 am

      am postat un comentariu despre asta la alt articol, cineva se plangea pe Fb zilele trecute ca a fost montata o antena 5G la el pe bloc in bz. si la comebtarii sunt poze din mai multe orase din Romania, nu stiu cum sa le postez aici.
      de pe pagina de facebook Stop 5G România :
      https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2606354279641619&id=2351186451825071

      #IMPORTANT Avem foarte multe informații și motive să suspectăm că stațiile 5G se montează, în România și în alte țări, #ACUM cât lumea este ținută în casă. Așadar, vă rugăm ca, orice material aveți (poze, filmări) care dovedește că un echipament 5G este montat sau adus în proximitatea dvs., să îl trimiteți prin mesageria privată pe pagina noastră sau să menționați acest lucru #CUDOVEZI în comentariile acestei postări. În primul comentariu aveți doar câteva din multele poze și filmări care atestă acest lucru în România și alte țări. Haideți să arătăm de ce suntem ținuți în casă, defapt! #STOP5GRomânia #ÎmpreunăSePoate

      Apreciază

  7. infiniteladder said, on martie 30, 2020 at 11:30 pm

    https://www.rt.com/news/484515-sweden-covid-no-lockdown/

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.