SACCSIV – blog ortodox

Germania va emite „certificate de imunitate” persoanelor care s-au vindecat de coronavirus: „Vor fi scutiţi de orice restricţii”

Posted in GERMANIA, virus by saccsiv on martie 30, 2020

Romania tv: Germania va emite „certificate de imunitate” persoanelor care s-au vindecat de coronavirus: „Vor fi scutiţi de orice restricţii”

„Certificatele de imunitate” vor fi introduse în Germania ca parte a pregătirilor pentru ca țara să înceteze blocarea acesteia. Cercetătorii doresc să aducă documentele pentru cetățenii care nu riscă să contracteze noul coronavirus.

Ca parte a luptei împotriva virusului Germaniei, oamenii de știință folosesc anticorpi la participanții testaţi pentru a afla care dintre ei au avut boala și s-au vindecat, relatează Der Spiegel, citat de Daily Mail.

Echipa intenționează să testeze 100.000 de oameni simultan, eliberând documente celor care au o imunitate crescută.

Centrul Helmholtz pentru Cercetarea Infecțiilor din Braunschweig supervizează proiectul şi va efectua analize de sânge în următoarele săptămâni pentru a căuta anticorpi produși de purtătorii bolii.

Cei care sunt imuni, li se poate da un certificat de vaccinare care ar permite, de exemplu, să fie scutiţi de orice restricții (legate de blocare) asupra activității lor”, a declarat epidemiologul proiectului, Gerard Krause.

Testele vor oferi, de asemenea, o situaţie mai clară despre numărul persoanelor din Germania care au contractat coronavirusul.

Comentariu saccsiv:

N-am inteles care-i treaba cu cei 100 000, insa, in principiu, ideea din titlu este buna, cu conditia ca acel certificat de imunitate sa fie o hartie si nu:

CORONAVIRUS: Vaccin cu certificat digital sub piele (cine e sanatos, testat recent sau daca a fost vaccinat)?

 

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. andrei said, on martie 30, 2020 at 7:06 pm

  Mai este un aspect legat de „certificatul de imunitate”. Problema este nu numai de a obține acel certificat într-o formă „neinvaziva” (sa nu fie marcat într-un fel sau altul în sau pe corp), este relevant și ce va reprezenta acel certificat pentru turmă. Va reprezenta ceva mult dorit dar imposibil de atins fără vaccinare. Care vaccinare în prima fază nu va fi obligatorie. Abia sub formidabila presiune a gloatelor dornice de a reveni la viața dinainte vaccinarea va fi obligatorie. Cei ce vor refuza vaccinarea vor fi pedepsiți în primul rând de vecini, apoi de consăteni sau concitadini. Autoritățile vor spune că n-au avut ce face, doar s-au pliat pe cerințele celor mulți. A se vedea care era poziția recentă a cetățenilor din țările scandinave față de migranții ce le violau la propriu soțiile și fiicele: dacă luai atitudine în public împotriva migranților erai linșat în public de spălații pe creier, la propriu. O atitudine de genul: noi progresiștii care spre deosebire de voi suntem toleranți vă băgam noi băi creștinilor, patrioților, etc, toleranța în cap cu ciomagul.

  Ciomagul va fi și argumentul suprem al vaccinării obligatorii.
  Imediat după asta, sau concomitent – oricum în acest an calendaristic – vor implementa obligativitatea plăților prin card. Spre binele nostru, ca în fabula lui Prikoke.
  Repet, acest an calendaristic este dead-line-ul pentru vaccinare obligatorie și pentru plăți electronice obligatorii.
  Apoi spre sfârșitul anului și ulterior în 2021 urmează celelalte măsuri.

  Apreciază

  • agache18 said, on martie 30, 2020 at 11:03 pm

   Europa la revedere! Bun venit Guvernul Mondial!! Totul e gandit cu cap!

   Apreciază

   • vlad tepes said, on martie 31, 2020 at 1:39 pm

    Partea cu ” Europa(de fapt, UE) la revedere!” este cat se poate de reala, pt ca era evident pt multi oameni care gandesc limpede, neideologizat, ca aceasta Uniune Sovietica Europeana era de ceva timp, doar un cal muribund tinut artificial in viata! Insa, NU se poate ajunge la Guvernul „lor” Mondial, fara un Razboi Mondial! Pt ca sunt inca, prea multi nationalisti, conservatori si suveranisti in Lume! Masurile de teroare, carantina, armata pe straz, penurie alimentara sunt luate de catre toate elitele lumii pt a aduce lumea la exasperare, revolte, incidente interstatale! In toamna e posibil sa ajungem la Razboiul Mondial dorit de Oculta!

    Apreciază

 2. mircea.v said, on martie 30, 2020 at 9:55 pm

  Dpdv al meu, certificatele astea sant de natura satanica.
  Este o vanatoare de vrajitoare, este o vanare de vant, in care se vine cu diverse solutii, si toate sant satanice: izolare, nu cash, vaccinare, distrugerea economiei si acum, certificate de imunitate.

  Nu se poate monitoriza totul, nu se poate controla totul.

  Da aia de nu se imbolnavesc, adica nu contracteaza virusul? Da pt alte boli transmisibile? Da de ce nu, un certificat pt cei ce nu mananca zahar, nu beau alcool, sau tin post, sau fac sport zilnic, nu se uita la tv, … , ca astia au o imunitate mai ridicata, si cei care fac cele de mai sus avand o imnunitate mai mica, se imbolnavesc mai usor si deci pot transmite toti virusii din lume…..

  Apreciază

 3. ovidiu said, on martie 30, 2020 at 10:22 pm

  Adica vor trai vesnic ,nu?Mi-e mila de ei ,cum vor arata la varsta de 3000 de ani ?

  Apreciază

 4. acelas said, on martie 31, 2020 at 9:23 am

  mai mult decat negru pe alb, cititi si va minunati

  http://avereabisericii.ro/bulgaria-sfantul-nichifor-cel-lepros-le-a-indicat-prin-vedenie-ca-tratamentul-e-sfanta-impartasanie-si-vizitarea-bisericii/

  sa ne fie rusine!

  Apreciază

 5. acelas said, on martie 31, 2020 at 9:24 am

  F important si mangaiator si aici!

  Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: