SACCSIV – blog ortodox

Cartea pentru copii “A Children’s Book of Demons” prezintă invocarea demonilor ca pe un mod distractiv de a rezolva problemele zilnice precum treburile casnice, temele școlare, etc.

Posted in carti pentru copii, diavol, diavoli, draci, LUCIFER, satanism by saccsiv on decembrie 7, 2019

Vigilant Citizen: “A Children’s Book of Demons” Teaches Children How to Summon Demons

„Cărticica demonilor” îi învață pe copii… cum să invoce demoni.

Această carte pentru copii prezintă invocarea demonilor ca pe un mod distractiv de a rezolva problemele zilnice, așa cum ar fi treburile casnice, temele școlare sau evitarea șicanărilor.

Deși e poate cea mai proastă idee de carte pentru copii din lume, Cărticica Demonilor există. Este publicată, larg distribuită și vândută pe Amazon, în Walmart și în cele mai mari librării din America. Iată cuvântul înainte scris de autorul cărții, Aaron Leighton:

„N-ai chef să duci gunoiul în seara asta? Poate ai de făcut teme până peste cap? Poate că acel coleg care te șicanează chiar devine o problemă? Ei bine, pune-ți la bătaie creioanele colorate și talentul de a desena peceți și sună niște demoni! Dar ai grijă, chiar dacă aceste spirite sunt mai mult haioase decât înfricoșătoare, sunt totuși demoni.

O recenzie a cărții spune:

Leighton integrează elementul lucrului manual în acest „ghid-joc” și invită cititorii să invoce demoni cuminți prin scrierea sigiliilor (peceților) acestora, care servesc drept „numere de telefon” direct către spiritele invocate. Fiecare demon are nevoie de o invocare anume (unul pe nume Corydon, de exemplu, are nevoie de o pecete „desenată cu roșu aprins, culoarea nasului de clown, de preferat în timp ce chicotești”) și exprimă caracteristici și abilități specifice, de la cele pragmatice la cele generale. Printre acești demoni îl găsim pe „Flatulus”, al cărui talent este să elibereze gaze; „Quazitoro”, un expert în găsirea obiectelor pierdute; și „Spanglox”, „cel mai bine îmbrăcat demon din lumea de sub pământ”, care îți oferă cele mai bune sfaturi despre modă. Demonii cu mulți ochi, multe brațe și dinți ascuțiți desenați de Leighton sunt ciudați dar fără a fi înfricoșători iar acest concept original va inspira cititorii, foarte probabil, să creeze proprii lor demoni. Pentru copii cu vârste între 5-10 ani.

Cărticica Demonilor nu e altceva decât o culegere de vrăji pentru copii (un manual de vrăjitorie pentru invocarea demonilor și a spiritelor celor decedați). Conține 72 demoni care pot fi invocați de copii pentru propriul lor interes (ceea ce reprezintă definiția magiei negre). Fiecare demon este însoțit de un sigiliu (un simbol reprezentând un demon încărcat de puteri oculte) și de un desen „haios”, plin și el de simbolistică ocultă.

Iată un exemplu:

Merită să observăm câteva detalii. În primul rând, desenul demonului este foarte inspirat după Baphomet, completat cu semnul „precum deasupra, așa și dedesubt”.

În al doilea rând, numele Corydon nu este întâmplător. Este numele unui personaj pedofil din Bucolicele poetului latin Virgiliu: un păstor care era îndrăgostit de un băiat pe nume Alexis. Asocierea numelui cu „iubirea de băieți” a fost bătută în cuie de autorul francez Andre Gide, care și-a intitulat Corydon cartea care lua apărarea homosexualității și pederastiei (relației sexuale dintre un adult și un băiat adolescent sau aflat la pubertate).

Deci, DA, este un nume ciudat pentru o carte destinată copiilor cu vârste între 5 și 10 ani.

Dar iată și alți demoni.

O pentagramă inversată, mare și la loc de cinste – simbolul suprem al magiei negre.

                                                    Rău.

Un demon încornorat și cu un singur ochi.

Pentru a invoca acești demoni, copiii sunt încurajați să reproducă simbolurile/pecețile acestora, care sunt foarte asemănătoare cu cele reale din Goetia – cartea clasică de referință pentru magia neagră.

                 Simbolurile din „Cărticica Demonilor”…

… și un extras din „Goetia”.

Despre autor

Cartea a fost scrisă de artistul canadian Aaron Leighton. Iată biografia lui:

Aaron Leighton este un artist și un ilustrator foarte premiat, dar și un fan a tot ce este ocult. Prima lui carte, publicată de Koyama Press, „Toronto – orașul spiritelor”, a apărut în 2010. Aaron locuiește în Toronto, Ontario și își petrece timpul liber luptându-se cu o mâță neagră.

Fotografia autorului din biografia sa este mai degrabă ciudată.

             Poza din biografia lui Aaron Leighton.

Pentru cine poate să treacă cu vederea figura emasculată a lui Leighton, în fotografie se întâmplă lucruri interesante. În primul rând, de ce apare în dreapta jos un obiect falic intrând în gura acelui personaj desenat? De ce plânge? În final, postura autorului este mai degrabă o proiecție a unei alte fotografii de asemenea foarte simbolice. Și, gândindu-ne că Leighton este „un fan a tot ce este ocult”, s-ar putea să nu fie o coincidență.

                                               John Podesta.

Magia neagră nu este o joacă

Cărticica Demonilor nu este altceva decât o altă tentativă de normalizare a satanismului și magiei negre în mintea copiilor. Prin raportarea la nevoile și dorințele copiilor (treburi casnice, temele școlare, etc.), cartea simplifică la maximum lumea extrem de întunecată și complexă a ceremonialelor magice și o transformă într-un joc distractiv. Oricum, orice ocultist s-ar simți obligat să spună: Magia neagră nu e un joc. Și cu siguranță nu e pentru copii.

Pentru a înțelege ce înseamnă magia neagră, trebuie să citim ce spun ocultiști adevărați, nu bloggeri din categoria „vrăjitoria e mișto”. Eliphas Levi (tipul care l-a desenat pe Baphomet) scria în lucrarea sa clasică, Dogmele și Ritualurile Înaltei Magii:

Magia neagră nu este decât o combinație variabilă de sacrilegii și crime având ca scop pervertirea permanentă a voinței omului, pentru a se naște în omul viu hidoasa fantomă a diavolului. La drept vorbind, ea este religia diavolului, cultul întunericului, disprețul dus la paroxism pentru bine: este încarnarea morții și creația persistentă a iadului. – Eliphas Levi, Dogmele și Ritualurile Înaltei Magii

Un alt ocultist proeminent și francmason de gradul al 33-lea, Manly P. Hall, explică prețul magiei negre.

Adevărata magie neagră este înfăptuită cu ajutorul spiritelor demonice, care îi slujesc vrăjitorului pe durata vieții lui pământești, cu învoiala ca după moartea sa, magicianul să devină sluga demonului său. Din acest motiv, un practicant al magiei negre va fi dispus să facă orice pentru a-și prelungi viața fizică, din moment ce nu-l așteaptă nimic bun dincolo de mormânt.

Cea mai periculoasă formă de magie neagră este pervertirea științifică a puterilor oculte, pentru satisfacerea dorințelor proprii. Forma mai puțin complicată și mai larg răspândită este egoismul uman, egoismul fiind cauza fundamentală a tuturor relelor de pe lume. Omul își va târgui sufletul lui etern pentru putere vremelnică, iar de-a lungul istoriei s-a dezvoltat un misterios proces care chiar îi permite omului să facă asta. – Manly P. Hall, Învățăturile secrete din toate timpurile

Pe scurt, invocarea demonilor este primul lucru dintre toate cu care copiii nu ar trebui să se joace niciodată. Chiar dacă demonii din cartea lui Leighton ar fi doar inventați, sigiliile pot foarte bine să fie încărcate cu puteri oculte reale.

Pentru cei care cred că toate astea sunt prostii, țineți minte doar atât: unele dintre cele mai influente, mai puternice și mai inteligente persoane din întreaga istorie a lumii au crezut în asemenea chestii și le-au studiat în amănunt. Așadar, altfel spus, faptul că nu cunoști un lucru nu înseamnă că el nu există.

P.S. Dacă v-a plăcut acest articol, vă rugăm să ne sprijiniți printr-o mică donație lunară pe Patreon. Dacă doriți, puteți de asemenea să faceți o singură donație aici. Totodată, puteți avea cele mai bune articole din istoria Vigilant citizen dacă descărcați e-bookul Vigilant Citizen. Vă mulțumim pentru sprijin!

 

Comentariul traducatorului:

Dacă Eliphas Levi vorbește de rău despre magia neagră nu înseamnă că trebuie să luăm de bun orice altceva mai spune el. Să nu uităm că și el a fost un mare ocultist (adică închinător la draci), cel care l-a desenat pe Baphomet și care spunea despre diavol:

„Ce este mai absurd si mai lipsit de evlavie decat sa i se atribuie numele de lucifer diavolului. Intelectul lui lucifer este spiritul inteligentei si dragostei. Iar lucifer corporal este cel mai mare agent al magnetismului universal”

Iar Manly Palmer Hall, alt ocultist – și mason – citat în articol, spunea:

Masonul descopera ca energiile vazute ale lui lucifer sunt in mainile sale

Așadar, faptul că cei doi condamnă magia neagră nu face din ei niște sfinți. Din contră, ei au fost la rândul lor băgați până peste cap în toată cloaca asta oculto-satanistă și în care venerarea și slujirea satanei este esența întregii chestiuni.

Citiți aici mai multe:

Despre BAPHOMET. De ce se inchinamasonii diavolului?

VIDEO: Care estemotivulpentru care PAVEL CORUT, varfurilemasoneriei, yoghiniisauadeptii new age, NEAGA EXISTENTA DRACILOR si ca IISUS HRISTOS ESTE FIUL LUI DUMNEZEU?

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Ochiul Atotvăzător: Originile și semnificația ocultă

Video: ATAC DEMONIC IN MASA? 80 de elevi din Peru au suferit simultan convulsii si au descris cum un barbat in negru incearca sa-i omoare. S-au jucat cu PLACA OUIJA?

Jocul CHARLIE CHARLIE, prin care copii CHEAMA DRACII, face ravagii inclusiv in Romania

“Învățăturile secrete din toate timpurile”: Cea mai importantă carte de referință pentru simbolismul ocult, scrisa de Manly P. Hall

 

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Transpocalypse Now said, on decembrie 7, 2019 at 5:20 pm

    Apreciază

  2. Cosmin said, on decembrie 8, 2019 at 12:27 am

    Mergeam la cineva in vizita cu fiica mea. Am intrat in lift alaturi de o mama destul de tanara insotita de fiica ei de aproximativ 12 ani. In tmp ce urcam cu liftul, fetita isi intreaba mama, daca ii da voie luni la scoala sa invoce spiritele impreuna cu colegii de clasa la sesiunea specifica ce era programata. Mama raspunde: Prostii…

    Apreciază

  3. Duhul Căpitanului said, on decembrie 8, 2019 at 9:49 pm

    Ce-a ajuns „Scoala”…

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.