SACCSIV – blog ortodox

Video: ATAC DEMONIC IN MASA? 80 de elevi din Peru au suferit simultan convulsii si au descris cum un barbat in negru incearca sa-i omoare. S-au jucat cu PLACA OUIJA?

Posted in Uncategorized by saccsiv on mai 19, 2016

Iata si ce putem citi la Eighty children treated in hospital after outbreak of ‘demonic possession’ in Peruvian school where pupils say they had visions of ‘a man in black’ trying to kill them de pe Daily Mail:

Zeci de copii, cu varste cuprinse intre 11 si 14 ani, de la Elsa Perea Flores School din Tarapoto, nordul Peru, au suferit simultan convulsii si au descris cum un barbat in negru incearca sa-i omoare.

Localnicii considera ca e vorba despre o posesie demonica in masa a elevilor acelei scoli construite pe locul unui cimitir mafiot.

Primele manifestari au avut loc in aprilie.

Medicul Antony Choy a declarat canalului national de televiziune Panamericana ca nu intelege ce se intampla: „Stim ca a inceput la 29 aprilie. Acum sunt afectati aproape 80 de elevi.”

Barbatul in negru ce incerca sa-i sugrume a fost descris ca fiind inalt si cu barba.

Localnicii considera ca totul a plecat de la populara joaca cu placa Ouija, prin care se comunica cu mortii.

   Comentariu saccsiv:

Asta ar fi placa placa Ouija:

https://ro.wikipedia.org/wiki/Ouija

O varianta joaca si elevii romani:

Jocul CHARLIE CHARLIE, prin care copiii CHEAMA DRACII, face ravagii inclusiv in Romania

 

33 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. nikodim said, on mai 19, 2016 at 5:33 pm

    „Legiunea” scufundata acum doua mii de ani, din porci revine in oameni.

    Apreciat de 1 persoană

  2. From Vienna, Austria said, on mai 19, 2016 at 7:21 pm

    Dar de chemtrails nu a auzit nimeni? Demoni sint cei care fac experimente pe populatie. In anii ’60 au stropit din avioane, in Franta, un sat intreg cu LSD. Povestea asta imi suna asemanator.

    Apreciat de 1 persoană

    • el said, on mai 19, 2016 at 8:18 pm

      From…

      cum sa nu stim ?
      avem pe fratele @tataia si sora @ozana care saracii s-au chinut MULT sa deschida ochii celor ce mai pot sa vada despre chemtrails…. cu LSD NU au stropit din avioane, ci au adaugat in painea de la brutarie in satul acela mic din Franta…

      in TOATA (m)ue se stropeste cu sarg inca din anii 2002 cel putin…in SODOMIA Amerlocia de la inceputul anilor 1990…

      Apreciază

      • From Vienna, Austria said, on mai 20, 2016 at 10:14 am

        CIA was testing for a secret weapon: the aerosol spraying of LSD. Cititi aici…Intr-adevar, l-au banuit pe brutar si i-au inchis pravalia, dar, nu a fost asa, aerosol inseamna chemtrails.

        http://www.voltairenet.org/article164447.html

        Apreciază

      • el said, on mai 20, 2016 at 11:28 am

        From…

        posibil e istorie veche si am uitat amanuntele…

        acum insa sunt MULT mai specializati si cu un spectru larg de „materii” de aruncat.
        va culmina cu marele spectacol al inselarii finale a lumii: proietarea pe cer(pe ecranul de particule chemtrials) a mascaricului anticrist ca sa casate gloata proasta gura la el si sa-l primeaca de „dumnezeu” ….
        „blue beam”= circoteca finala !

        desigur ca au mai multe „aplicatii” „spray-erile” lor acestea, de la asa zisa geoinginerie, manipulat clima , lamaniplatul gloatelor direct, etc…
        e info cacalau pe tema asta….

        Apreciază

      • Spaceman said, on mai 20, 2016 at 10:17 pm

        @el
        Vezi că cel care semna @ozana, nu era „sora” ozana o utilizatoare cum crezi tu, ci un utilizator, un vrăjitor care propunea ca soluții de „sănătate”, vrăjitoria și șarlatania.
        Ia uite ce scria „sora” ozana” :
        … sint doar un pacatos ca multi dintre noi…

        https://saccsiv.wordpress.com/2016/04/15/interzis-la-tv-romanesti-video-robert-de-niro-despre-documentarul-vaxxed-vaccin-autism-la-o-televiziune-americana/comment-page-1/#comment-310051

        Apreciază

      • el said, on mai 20, 2016 at 11:38 pm

        Spaceman

        cred ca e pur si simplu o forma gresita de exprimare doar….
        @ozana este femeie , parerea mea …si nu o banuiesc de rea vointa/manipulare chiar de ar avea si greseli, ba cred ca e o persoana sincera, nicidecum „un utilizator, un vrăjitor care propunea ca soluții de „sănătate”, vrăjitoria și șarlatania.”____ iarta-ma, asta e parerea mea.

        Apreciază

      • el said, on mai 21, 2016 at 12:32 am

        Spaceman

        aaa, … imi amitesc discutia, era ceva despre argintul coloidal.

        EI lasa, Nu mai fi asa suspicios frate, pana si eu am inghitit constiincios o stricluta de argint coloidal de cca 200g trimisa de o amica serioasa si competenta, preocupata cu produsele bio si variantele naturale de „medicamente”. nici ea nici eu nu suntem „vrajitori” .
        m-am gandit ca poate are dreptate cu varianta de „antibiotic”=argint coloidal si am acceptat , …. dar m-am simtit atat de rau dupa, ca n-am mai incercat alta data, … bine eu nici nu sunt un model de „viata bio” desi cunosc pericolele alimantatiei si modului nesanatos de viata modern, insa sunt prea puturos/obosit sa controlez si aspectul asta al existentei. insa APRECIEZ pe cei consecventi in a urma un mod sanatos de trai naturist, fara chimicale nici alt fel de otraviri/radio,etc.

        revenind la @ozana, cred ca te inseli, parerea mea e ca e o femeie sincera, ca amica mea londoneza care mi-a trimis sticlutza de argint colodidal si se ingrijeste constant si de mine (deja ca il are pe sotul ei, un alt „model” de addict la viata „otravita” moderna) nesimtitul sa ma tina up-to-date cu tot ce crede ea ca ar fi de folos unei vieti sanatoase ( DEGEABA… 😦 ) )

        asa ca poti sa ma crezi, @ozana e femeie si … un suflet bun !

        Apreciază

  3. mihai said, on mai 19, 2016 at 9:46 pm

    refugiatii din germania se convertesc pe la diverse secte chipurile cica trec la crestinism, bun vor sa treaca la crestinism intrebarea care se pune este dece nu vin la ortodoxie care este partea originala a crestinismului ?!

    Apreciază

  4. mihai said, on mai 19, 2016 at 10:23 pm

    scrisoarea staretului Docheiariou catre staretul unei manastiri din Patmos Arhimede ce facea referire la kiril al rusiei si la papa francisc, desi scria in romaneste nici eu nu am descifra c hiar asa de bine pt ca era scris de fratii de la blogul http://www.romfea.gr si mai era un articol tot pe acel blog in care I.P.S NICHOLAOS DE MESOGHIA vizavi de sinodul talharesc

    Apreciază

  5. isa said, on mai 20, 2016 at 11:16 am

    Ce este cu acestia : http://ortodoxiatinerilor.ro/campanii-asociatie/21814-seara-de-rugaciune-marele-sinod-ortodox ? Se roaga pentru sinod, sa-i ajute pe participanti să i-a hotărârile potrivite pentru unirea tuturor în Hristos Domnul …

    Apreciază

    • Aurora said, on mai 20, 2016 at 4:30 pm

      Doamne fereste !

      Apreciază

    • Nicoleta said, on mai 25, 2016 at 12:56 pm

      Păi dacă este sinod tâlhăresc, ce bun poate ieși de acolo? Mai au acei preoți har, când se întâlnesc să lucreze cu și pentru necuratul? Cum să te rogi pentru așa ceva? Rugați-vă mai bine pentru cei „rămași”, să nu îi fure și pe ei furii. Nu aveau nici un motiv pentru acest sinod.

      Apoi, ar trebui să citiți comentariile adminului de pe saitul așa-zis ortodox „ortodoxiatinerilor” să vedeți acolo comentarii pline de ură. S-a luat adminul – fără chiar să fie adus în discuție – și de Părintele Teodot.
      Asta spune multe fraților. Mare atenție cu cine vă însoțiți, ca să nu fiți răpiți de tâlhari.

      Apreciază

  6. templier's blog said, on mai 20, 2016 at 6:56 pm

    Saccsiv,cum sa inteleg acest verset?
    16. Legea şi proorocii au fost până la Ioan; de atunci împărăţia lui Dumnezeu se binevesteşte şi fiecare se sileşte spre ea.
    http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=48&cap=16

    Apreciază

    • Ioan C. said, on mai 20, 2016 at 8:04 pm

      Legea şi proorocii constituie Vechiul Testament, iar de la Ioan Botezătorul încoace se vesteşte Noul Testament (Evangheliile încep cu activitalea lui Ioan). Iar împărăţia lui Dumnezeu, în acest caz, este Biserica.

      Apreciat de 1 persoană

      • el said, on mai 21, 2016 at 12:11 am

        templier’s blog

        ti-a raspuns bine @Ioan C. asta e parerea Sf Parinti.

        Apreciat de 2 persoane

      • templier's blog said, on mai 21, 2016 at 7:09 am

        Noul Testament incheindu-se cu cartea „Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul”.
        Între cei născuţi din femei, nimeni nu este mai mare decât Ioan. Dar cel mai mic în Împărăţia lui Dumnezeu este mai mare decât el” (Luca 7, 24-28).

        Apreciat de 1 persoană

  7. From Vienna, Austria said, on mai 20, 2016 at 7:57 pm

    E mult mai banal, uite: 92 Peruvian Kids Poisoned by Glyphosate, Ingredient in Monsanto’s Roundup.On Tuesday, nearly 100 people at an elementary school in Northern Peru were made violently ill when a plane fumigating nearby fields released weed-killer. Ierbicid…http://sputniknews.com/environment/20160520/1039934259/glyphosate-poison-herbicide-monsanto-gmo.html

    Apreciază

    • el said, on mai 20, 2016 at 11:17 pm

      From…

      …interesant ca TOTi „vedeau” acelasi/un ins imbracat in negru care voia sa ii omoare in „delirul lor toxic”…

      concluzia: copiii intoxicati cu glyphosphat au halucinatii IDENTICE, anume : un ins imbrcat in negru care cauta sa-i omoare !

      ce zici, macht es sinn?

      Apreciază

  8. Spaceman said, on mai 20, 2016 at 9:37 pm

    Eu cred că acești 80 de elevi din Peru care au suferit simultan convulsii, descriind cum un bărbat în negru încearcă să-i omoare, s-au jucat mai mult cu QWERTY decât cu OUIJA. Facebook își poate manipula utilizatorii și are potențialul de a declanșa o psihoză colectivă! Facebook folosește cel mai rafinat algoritm de control mental, iar ținta poate fi un utilizator izolat sau un colectiv de utilizatori.

    http://trenduri.blogspot.ro/2015/11/facebook-despre-cenzura-putere-si-post.html

    Apreciază

    • el said, on mai 21, 2016 at 1:23 pm

      Spaceman

      multumesc.
      foarte bun articolul, este un tip destept care „s-a prins” (in parte) cum functioneaza magaoaia face/buci… bravo lui !
      romanii sunt un popor de oameni destepti ( ca oameni luminati cu Sf Botez!) indiferent ca ar insinua/incerca sa „innece” propagada main-grosKAKATstream.

      ps: nu trebuie neglijat/minimizat potentialul INVAZIV dracesc al „jocurilor” de chemare/provocare a „spiritelor” atat de „moderne” la tineretul 2 neuroni de azi … MAI ALES cand e vorba de bieti indivizi NEBOTEZATI/neprotejati de harul Lui Hristos.

      si dezvoltarea/implementarea „jocurilor” pe calculator cu anume „key kontakt” ( cu „monstri”, chesti demoniace de toate felurile, mantre/proceduri de urmat , etc) TOT de la practica MAGICA a chemarii/invocarii dracilor porneste si tot cu aia se ocupa, ….sub aparente „informatice”/”neutre”….

      Apreciat de 1 persoană

    • ioana L. said, on mai 21, 2016 at 2:44 pm

      Spaceman
      Utilizator sau un colectiv(grup) de utilizatori, care nu au credinta cea adevarata si nu sunt impartasiti. Ca daca ar fi spovediti si impartasiti, nu s-ar prinde raul de ei(vezi pr.Cleopa).

      Apreciază

      • Spaceman said, on mai 22, 2016 at 9:56 am

        @ioana L.
        Eu nu cred că există drept-credincioși pe rețeaua de socializare facebook, făcând abstracție de faptul că fondatorul facebook tătuca Zuckerberg este un evreu sionist declarat ateu, de parcă ar putea ieși ceva bun de pe mâna unora ca acesta. Dar dacă tu crezi că vreun drept-credincios spovedit și împărtășit ar putea să se arunce în hazna și să iasă curat de acolo… este treaba ta. Facebook este special creat pentru urmașii lui Cain, ai lui Tubal-Cain.

        Apreciază

      • saccsiv said, on mai 22, 2016 at 12:34 pm

        Spaceman

        Mai exista dar seamana cu unii care vor sa faca curat cu un mop intr-o canalizare.

        Apreciat de 2 persoane

    • octoviv said, on mai 26, 2016 at 1:23 pm

      Hristos a Înviat!

      Sfânta Evanghelie după Ioan, Capitolul 10:

      7. A zis deci iarăşi Iisus: Adevărat, adevărat zic vouă: Eu sunt uşa oilor.
      8. Toţi câţi au venit mai înainte de Mine sunt furi şi tâlhari, dar oile nu i-au ascultat.
      9. Eu sunt uşa: de va intra cineva prin Mine, se va mântui; şi va intra şi va ieşi şi păşune va afla.
      10. Furul nu vine decât ca să fure şi să junghie şi să piardă. Eu am venit ca viaţă să aibă şi din belşug să aibă.
      11. Eu sunt păstorul cel bun. Păstorul cel bun îşi pune sufletul pentru oile sale.
      12. Iar cel plătit şi cel care nu este păstor, şi ale cărui oi nu sunt ale lui, vede lupul venind şi lasă oile şi fuge; şi lupul le răpeşte şi le risipeşte.
      13. Dar cel plătit fuge, pentru că este plătit şi nu are grijă de oi.

      14. Eu sunt păstorul cel bun şi cunosc pe ale Mele şi ale Mele Mă cunosc pe Mine.
      15. Precum Mă cunoaşte Tatăl şi Eu cunosc pe Tatăl. Şi sufletul Îmi pun pentru oi.
      16. Am şi alte oi, care nu sunt din staulul acesta. Şi pe acelea trebuie să le aduc, şi vor auzi glasul Meu şi va fi o turmă şi un păstor.

      facebook logo:

      Shepherd’s Cross (Crucea Păstorului):

      http://seiyaku.com/customs/crosses/shepherd.html

      Shepherd’s Cross

      The Shepherd’s Cross evokes images of a gentle shepherd looking after docile lambs. But is has a very different meaning to that.

      care tradus cu google translate: https://translate.google.ro/translate?sl=en&tl=ro&js=y&prev=_t&hl=ro&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fseiyaku.com%2Fcustoms%2Fcrosses%2Fshepherd.html&edit-text= ar da:

      Crucea Păstorului

      Crucea Păstorului evocă imagini ale unui păstor blând aflat în căutare după miei docili. Dar are și un alt sens foarte diferit de acesta.

      docil: https://dexonline.ro/definitie/docil/673269

      Ghiveci New Age de la Clare Gibson în cartea Semne și simboluri (https://scribd.com/doc/166660995/Clare-Gibson-Semne-Si-Simboluri , p. 37/39) dar care arată de fapt cine e în spatele facebook (îngroșările aparțin citatului cărții):

      Crucea Păstorului sus
      Una din multiplele variante ale crucii creştine este crucea păstorului, al cărei apex vertical are forma toiagului de păstor. Acest simbol indică atât credinţa creştină, cât şi rolul lui Iisus ca Bunul Păstor, care îndrumă oamenii în siguranţă prin viaţă şi mantuieşte sufletele. Iisus este în mod frecvent prezentat drapat cu un miel în jurul umerilor săi. Aşa cum este un semn al apostolilor, toiagul păstorului (sau cârja episcopului) este şi o parte a sceptrului episcopal, semnificând autoritatea pastorală asupra enoriaşilor. În Egipt, Osiris purta un toiag.

      Apreciază

  9. I. said, on mai 21, 2016 at 7:28 pm

    Off-topic

    „Felicitari” „justitiei” romane si statului de drept comun pentru eliberarea fratilor Căcănaru!…

    Interlopi din toate institutiile statului, uniti-va!…

    Cum nu vii tu, Tepes…

    Apreciază

  10. […] Video: ATAC DEMONIC IN MASA? 80 de elevi din Peru au suferit simultan convulsii si au descris cum un… […]

    Apreciază

  11. […] Video: ATAC DEMONIC IN MASA? 80 de elevi din Peru au suferit simultan convulsii si au descris cum un… […]

    Apreciază

  12. […] Video: ATAC DEMONIC IN MASA? 80 de elevi din Peru au suferit simultan convulsii si au descris cum un… […]

    Apreciază

  13. […] Video: ATAC DEMONIC IN MASA? 80 de elevi din Peru au suferit simultan convulsii si au descris cum un… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.